BL

Skrivet:    ·  Allmänt
Final i BL. 
Och jäklar vilka resor deltagarna har gjort!! Karin, en stor favorit, har under den här tiden gått ner 45 kg!! Och så Johan, 55 kg!! 54 KILO. 
Det är helt ofattbart! Han har tappat ungefär hela mig, mer eller mindre. Det är STORT!! All cred till deltagarna alltså! 



HAPPY

Skrivet:    ·  Allmänt
Fick en sån kick nyss! Ni vet LYCKOKICK. Adrenalinet från kvällens träning bidrog säkert. 
Men tänker lista dagens BÄSTA! 

- En BRA dag på jobbet. Motiverad grupp, bra sälj och bra stämning. Och bara det att få sluta 16.20 om dagarna, när man tänker på det är det rena lyxen. Och så gruppen, Alle & gänget bidrar verkligen varje dag! Ni är BÄST. 

- Det är ljusare på kvällarna vilket får mig att få sommarkänslor och längta nåt sjukt efter sol, bad från klippan, rosevin på balkongen, kvällsbad, heta sommarnätter och semester. SNART!! 

- Kortvecka och ledighet väntar runt hörnet. Och det är en skön mix av slappardagar, egen träning, sovmornar, lite påskfirande med familjen, lördagsvin med bra människor och bara LEDIGT!

- Sist men inte minst. Jag har världens bästa människor runt omkring mig. Fina kollegor, underbara familj och vänner som finns, ställer upp och bryr sig och världens bästa vän och syster som är mitt liv! <3

Det va allt för nu.



Att välja kakel

Skrivet:    ·  Allmänt
Alltså beslut?! 
Grått kan väl inte va så svårt. Men det finns hundra nyanser, hundra prisklasser. Matt eller blankt. Struktur eller plane. Och när jag äntligen valt ut en bra grå så va det färg på fogen som skulle väljas oxå. Alltså alla dessa beslut! Men det blir nog kalas det här! 



New in

Skrivet:    ·  Allmänt
 
Passade på att klicka hem ett par nya jeans här. Så jäkla bra att Gina har fri frakt och att man faktiskt kan lämna tillbaka dom i butik om dom inte passar. Dessutom är leveransen sjukt snabb. Beställer man innan 16 så har man leverans redan dagen efter! Klock ju. Och klart värt att prova hemma! Ska ju va rätt mycket olika baggymodeller nu i vår och rätt mycket trash, vilket inte är mig emot alls! ;)
 
Får se om det blir en hiss eller diss på dom här!

Frukostdax

Skrivet:    ·  Allmänt
Dax för frukost! Bästa på hela dagen! 



Horoskopet för idag

Skrivet:    ·  Allmänt
God morgon tisdag! 
Lite bättre, lite snyggare och lite piggare känsla i kroppen idag. Skönt. Mycket tack vare att regnet inte öser ner och eftersom det är kortvecka är det lite som onsdag idag. Joråsatte. Den är fin!

Jobb 8.00 till 16.20. Kolla klinker dir efter jobbet med mami, sen spinning & styrka som avslut på dagen!

Horoskopet för idag! 






Kärlek till mango

Skrivet:    ·  Allmänt
MANGO
Hur gott är det inte? I smoothie, till yoghurt, kvarg eller vad man nu vill eller som nu, till kycklingwok. Stek på lite wok och kyckling, tillsätt minimajs, mango och toppa med mangochutney. 

Alltså mums! Speciellt efter ett svettigt pass på gymet. Måndagar är ofta trötta dagar, även om helgen varit lugn så tar det lite tid att komma in i vardagen efter några dagars ledighet. Och vädret gör ju inte kroppen och knoppen piggare direkt. Sol och vår nu tack!

Men tills dess får man väl ta till knep som typ känns sommar. 



Home sweet home

Skrivet:    ·  Allmänt
I sommar firar jag ett år i pärlan. Och jag trivs bara mer och mer för varje dag. Och alla årstider har verkligen sitt! 
På vintern myser man till det med massa, läs massa, värmeljus och gossiga filtar. Och på sommarn levererar balkongen som bäst!
Älskar min lägenhet!
Och kvällarna är som bäst! 

HOME SWEET HOME







PÅ repeat

Skrivet:    ·  Allmänt
Den här gick på repeat hos mig igår. Så sjukt bra och den här remixen är grym!
Bästa just nu!
 
 

MONDAY

Skrivet:    ·  Allmänt
GOD MORGON MÅNDAG!
Hur mår ni idag? Taggade för månad och kortvecka? Oh yeah.
Just haft ett bra samtal så nu är jag redo för att göra en bra start på veckan och en bra måndag, trots tråkväder och tröttdag. Men kaffet smakar om ännu bättre en dag som idag. Njut av ditt och ha en fin dag! <3
 

 
 

Nybäddat

Skrivet:    ·  Allmänt
Den här dagen. Vart har tiden tagit vägen? På riktigt ett mysterium. Även om det känns som evigheter sen vi tränade imorse så har timmarna på nåt sätt försvunnit idag. Jag älskar verkligen söndagar och tyvärr kan jag inte säga att jag just nu är jättetagg på måndag och ny vecka. Av flera anledningar. Därför försöker jag lixom dra ut på ikväll så mycket jag bara kan. Skulle behöva en paus, ledigt, semester, ja vad som helst. Tur att det är kortvecka på ingång. Men det är dumt att klaga om man inte försöker göra nåt åt det. Så det tänker jag göra. 8.00 imorrn. Baam.

Kryper ner i rena lakan och nybäddad säng. Vilken dröm. 

Sov gott finisar! <3



Sunday

Skrivet:    ·  Allmänt
Det märks att vi förlorat en timme inatt för jäklar va den här söndagen har gått snabbt. För snabbt. 
Några timmar i Norrpan blev det! Provat, strosat runt, agerat personalshopper och bara myst. Och har man en modell som passar i typ allt är det lixom inte så svårt. Sjukt mysig dag! Även hunnit med att handla lite med bästis, tvätta, fixa hemma och bädda rent. Skönt. 

Nu ska jag slänga mig i soffan framför Farmenfinalen! Röstar helt klart på Alex!
Hoppas ni har en skön kväll! 


Kärlek 







Workit

Skrivet:    ·  Allmänt
Söndagspass check! 
Känns som en helt perfekt start på dagen. Och vädret då. Hallå. Inte lika perfekt. Men lite frukost nudå och strax en sväng till Norrpan för lite shopping och mys. Blir upphämtad snart så måste platta igenom håret och byta om.

Ha en fin söndag! <3



God morgon söndag!

Skrivet:    ·  Allmänt
SOMMARTID men regnet öser ner utanför. Vår på riktigt nu tack! Inatt ställde vi allafall om klockorna så dessvärre missar vi en timme. 7 har jag fått ihop så antar att man kommer va lite tröttare ikväll. Upp och hoppa och iväg på ett sjukt roligt boxpass med lite styrka som avslut. Även om det tar emot att gå ut i det här vädret.
Men har vi bestämt så har vi och det gäller att passa på när man är pigg på söndagar! 

God morgon! <3




En slags barrunda

Skrivet:    ·  Allmänt
Supertrevlig kväll med brudarna! 
Började med lite tapas och ett glas rött. Gick vidare till Voyage för en ananasdaiquire där typ halva gick ner. Dricker man långsamt smälter isen väldans fort. Vidare till Fika och fick krama på fina Madde. En kaffebaylies blev det där. Men vissa kvällar går lixom alkoholen inte riktigt ner och vi va ett rätt trött gäng! ;) Men skrattade gjorde vi och fick en sjukt trevlig och helt lagom kväll! Mera sånt! Och nästa helg är det långledigt och då kan det med stor säkerhet bli fest med stort F! Det gäller att välja sina tillfällen! ;)
Nu lockar sängen! Puss på er och TACK för ikväll! <3








Running

Skrivet:    ·  Allmänt
Musiken är allt när man tränar och framförallt när man köttar löpning. Här är min favvolista! 




Kaffe på balkongen

Skrivet:    ·  Allmänt
Och där kom solen! Välkommen. 
En kaffe på balkongen och sen frukost i soffan. Kollar några avsnitt Vardagspuls och bara myser. Ikväll blir det Tapas med fina brudarna! 
Perfekt lördag! 



Lördag

Skrivet:    ·  Allmänt
Sköna lediga dag! 
Lång sovmorgon som start. 11 timmar och ingen klocka. Det är helg det! 
Sen drog jag till gymet och hade tänkt 5km. Hade sällskap av Malin på bandet bredvid och efter 5km hade kroppen tydligen inte fått nog! Så det blev 8km tillslut, utan paus och med högre hastighet i intervaller sista kilometern. Tänkte på det när jag sprang, att anledningen till att man vill kliva av bandet är inte att kroppen säger ifrån, att benen gör ont eller att andningen är ett jäkla flåsande. Det handlar bara om psyket. Och det handlar bara om att bestämma sig! Faktiskt. 

Skön start på dagen! 






Middag på Forsen

Skrivet:    ·  Allmänt
Ikväll har vi firat paps och ätit sjukt god middag på Forsen! Alltså maten där! 
Till förrätt beställde vi getostgratinerade rödbetor, bara det hur gott som helst! 
Sen valde jag det vegetariska som bestod av planka med vitlöksfrästa grönsaker, en liten skål risotto, två såser och en potatisgratäng. Och det va bland det godaste! Risotton va riktigt god och potatisgratängen orkade jag bara smaka på, men den orkade paps äta upp. Man kan ju inte gärna ta doggybag! ;)
Forsen har verkligen kvalitet!
Gick förbi Linn en sväng på vägen hem och kollade in nya lägenheten. Stor, ljus och jättefin! 
Nu ska jag snart krypa ner, men först lite soffmys. Ser fram emot en skön lördag med sovmorgon och precis vad jag känner för! Hoppas ni har en skön fredag! 

Kärlek 



















Fredagsshopping!

Skrivet:    ·  Allmänt
Lindex har verkligen poppat upp sig! Finns massor med fint och den här kunde jag inte motstå!
Fatta i sommar till vita jeans, sjukt snygg till svarta byxor också och med pumps till kan man ju ha den till lite snyggt också. Användbar helt enkelt! Och så lite u-ringat sådär. ;)
Kommer nog bli en favorit!
 
 
 
Sen är jag riktigt sugen på dom här godingarna, men dom ska jag prova i butik tänkte jag.
Sjukt snygga juuu!!
 
 
 
 
 

Inspo

Skrivet:    ·  Allmänt
Lite inspo! 
Hur snyggt är inte det här!! Att trasiga jeans och bruna ben kan va så SNYGGT!










FRIDAY BABY

Skrivet:    ·  Allmänt
DEN HÄR KÄNSLAN, FREDAGSKÄNSLAN
 
Och trots att jag inte kan säga att jag är i mitt piggaste och att jag vaknade till strålande sol och ett underbart vårväder, så är det ändå FREDAG. Och om jag ska ha en skön helg! Utnyttja sovmornar till max, träna utan stress, äta långfrukost i soffan och sånt. Sånt som innebär noll stress. Sen ska jag även ut och äta och fira paps ikväll på Forsen. Lyx. Och imorrn kväll blir det Tapas med brudarna. Kanske hinner få till en sväng till Norrpan för lite shopping, beroende på vad som hinns med.
 
Men innan vi tar helg på riktigt önskar jag er en fin fredag! För det tänker jag ha! <3
 
 
 

Hot shower

Skrivet:    ·  Allmänt
När man fryser konstant. Både inuti och utanpå. När man har ståfräs på hela kroppen och inget varmt kaffe i världen kan göra dig varm. Det är då man ska ta ett varmt bad eller lägga sig i solariet. Eller altenativt ta en LÅNG HET DUSCH. Jag valde duschen. Skojar inte om jag stod 30 minuter, allafall 20. Passade på att raka benen, tvätta håret, lägga inpackning och bara stå. Dagens bästa helt klart. 

Och långkväll hemma är ju rena lyxen. Lite planering vid 17, 30 årsfesten närmar sig och det krävs en del planering jaaaaa. Men jäklar va bra det kommer bli! Mer än så avslöjar jag inte. Men det viktiga är spikat som datum, lokal, mat, inbjudningslista. Sen återstår lite annat pyssel men vi som älskar att planera och styra - det här kommer bli BÄST! Man fyller ju bara 30 en gång! ;) 

Nu ska jag laga lite mat och krypa upp i soffan. Puss på er! <3


Sådär röd blir man när man står en halvtimme i duschen! ;) 

Vårskor

Skrivet:    ·  Allmänt
Shoppingsugen jaaaaa. Vill köpa en massa nytt nu, uppdatera garderoben med lite nya (trasiga) jeans och toppar i lite snygga färger. Ja tack. Skor känns väl som att jag  har rätt bra update på. Vita convers i två modeller, vita och svarta tygskor, ballerina och ett par nya svarta sandaler med tunn klack. Men skor kan man aldrig få för många! Sen när det väl kommer till kritan så är det mest ballerina som kommer användas, det vet jag. Dom är bäst, skönast och passar till allt. Här är mina favoriter för våren! Vilka är dina?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dagens

Skrivet:    ·  Allmänt
Torsdag redan. Sjukt va tiden rullar. 
Och jag är så trött på att vara trött! Hur mycket behöver man sova för att inte känna sig som ett vrak på morgonen?! Snooza gör ju inte heller saker bättre, man blir ju bara tröttare. Suck. 
Så alla tips är välkomna! Vitaminer, piller.. allt. Vilodag från träningen idag känns rätt behövligt. Och istället ska det planeras 30 årsfest! WHOOP!!

En dagens här! 



Cms bjuder på våfflor

Skrivet:    ·  Allmänt
Älskade kväll! 
Box och tredje passet styrka den här veckan. Omväxling förnöjer, eller hur va det? Tydligen våffeldagen idag och det kunde man inte undgå på gymet inte. Där stektes det våfflor minsann. Och även om jag inte är ett jättefan av våfflor så är det sjukt gulligt! Inte varje gym som bjuder på glögg och peppisar till jul och våfflor på våffeldagen. 
Ingen för mig dock, men själva grejen.
Mysigt!
Och nu. Älskade kväll! Kyckling med mango serveras ikväll. Mums för magen!






Badrumsrenovering

Skrivet:    ·  Allmänt
DAX FÖR NYTT KLINKER
 
Nu är det äntligen bokat ett datum! Den 7 april ska jag få nytt klinker till mitt badrum. Eftersom väggarna är kaklade så känns det lite onödigt att göra om hela badrummet för sådär en 80 000. Så nu blir det bara nytt golv. Men det kommer bli super och höja värdet massor på lägenheten. Kök och badrum är ju det som höjer värdet mest. Sjukt konstigt hur föreningen kan bestämma att göra om badrummen, stambyta och sätta kakel, men inte passa på att lägga golv.. Aja, då får man fixa själv helt enkelt. Och inte alls så dyrt som jag hade trott!
Så nu blir det att beställa klinker och det kommer gå i GRÅTT. Förvånad? Inte så jätte va? ;)
 
Kommer bli så bra när det blir klart. Men tre hela dagar utan toa, får se hur vi löser det! Inte så att jag kommer klara mig utan, neeeeeej. Men om jag längtar! Sen blir det fasen en inflyttningfest alltså, har ju fortfarande inte haft nån än och firar ju ett år i sommar! ETT år. Sjukt va tiden går snabbt!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Major Lazer & DJ Snake - Lean on

Skrivet:    ·  Allmänt
Dagens låt. Sjukt skön faktiskt!
 
 

Breakfast

Skrivet:    ·  Allmänt
Lite sen frukost idag, men desto godare när man är lite extra hungrig. 
Har hittat bästa pålägget, hamburgerkött! Alltså hur gott som helst. Under finns philla på lyxknäcket! 
Mums! 



O N S D A G

Skrivet:    ·  Allmänt
Alltså trött. I huvudet och i kroppen. Men det är ju ändå onsdag och lika bra att bestämma sig för att det ska bli en bra dag! Onsdagar är bra dagar. Veckans mitt och helgen lite närmare. Man kan nästan nosa sig till sovmorgon. Det är typ det jag längtar mest efter. 
Men nu, en bra dag på jobbet! 
Puss på er! 




Match

Skrivet:    ·  Allmänt
Alltså mina ben! AJ. Minst sagt. 
Känns som jag sprungit ett maratonlopp och köttat ett rejält benpass på det. Ni vet känslan när man kliver av spinningcykeln och benen är helt stumma. Lägg till ett styrkepass på det. Men så skön känsla efteråt! 
Och idag körde vi match! Nya skorna invigdes! 

Nike free run. Finns inga skönare skor!



Kärlek

Skrivet:    ·  Allmänt
När man blir taggad på insta!
Det gjorde min dag!
Jag har världens bästa vän!! <3



Tisdag baby!

Skrivet:    ·  Allmänt
God morgon tisdag! 
Fin morgon och sol. Kan ju inte börja bättre! Fick mig en promis till matextra och då piggnar man till på riktigt! 
Skönt. Naglarna känns bra, clean på nåt vis och med två lager nagellack hoppas jag dom håller ett tag även om dom känns jäkligt tunna. 

Ha en fin dag! <3




Nu börjar det!

Skrivet:    ·  Allmänt
Vi fyller 30 i år. 
Det är sjukt om nåt! Och visst, det är bara en siffra men känner man sig som 24 så känns 30 rätt gammalt. Eller?
Får fortfarande (alltid) visa leg på systemet och när vänner runtomkring i samma ålder pratar giftemål och barnvagn känns det rätt långt bort måste jag erkänna. Men det beror nog mest på att jag inte är där. Inte än. Sen tror jag iof att när jag träffar rätt kommer jag inte vilja vänta 5 år. Så är det nog.
Men 30 alltså. Kan knappt fatta!
Och våra 30 årsfestplaner är på gång! Vi har hittat stället, ett uttänkt datum och skrivit en på tok för lång inbjudningslista. Men det kommer bli SKUKT BRA!!

Och idag fick jag en inbjudan på posten av fina Carro. Nu börjar festerna komma! Och det ser vi ju ändå fram emot! ;) 

Nu ska jag sova så jag får ihop mina timmar i min underbara kingsize. Sov gott finingar! <3



En helt okej start på veckan

Skrivet:    ·  Allmänt
Mina naglar. Nu är det neutralt och alldeles egna. 
Valde att ta bort förstärkning och jobba egna ett tag. Man måste ju börja nån gång. Men jäklar va tunna och sköra dom är! Blir x antal lager nagellack och massor av B-vitamin nu för att behålla lite längd och lite styrka. 
Bara att vänja sig! 
Sen blev det dubbelt upp med Linn! 
Skön start på veckan! 



Dagens lunch

Skrivet:    ·  Allmänt
KALLT på kontoret idag. 
Och det betyder stora mängder och många koppar kaffe i ett försök att bli varm. Just haft lunch och nu köttar vi på med dagens LÅNGA köer. 
Ska fixa naglarna direkt efter jobbet, äntligen, sen bli det träning och dubbelpass med Linn. Längtar efter att bli varm på riktigt och få svettas. 

Vad äter du till lunch idag?



MÅNDAG

Skrivet:    ·  Allmänt
Dessa dagar. Blandad förtjusning på nåt vid. Ena sidan en ny vecka och en ny fräsch start. Och andra sidan tröttit och alldeles för långt till helg och ledighet. 
Måndagar alltså. 

Men så kan man ju bestämma sig får att skita i vädret utanför, glömma att det är måndag och bara dricka massa jäkla kaffe. Och ha en grym dag. Och omge sig av människor som ger en massa kärlek! 

Du blir som du umgås. 
Choose carefully. 
<3


Pannkisar

Skrivet:    ·  Allmänt
Sköna söndag. 
Ta inte slut än tack. Hunnit med lite bra saker och ändå mest tillbringat tid i soffan och streckkollat farmen. 
Tvättat och stekt pannkisar kan jag checka av. Lunchen imorrn blir smarr. Enkelt recept och himla gott! 
Sen lite hallonkvarg till bara så är man hemma! Här kommer receptet om ni missat det tidigare! 




Box

Skrivet:    ·  Allmänt
Söndagsträning i form av box och styrka. Och idag svettades jag. Sjukt hur man ibland kan ta i, kämpa och ge allt utan att svettas. Kanske beror på vattenintaget under dan, vad vet jag. 
Men idag lyckades jag svetta ner mina svarta träningskläder. Oh yeah. 
Skön start på dagen! 
Sen blev det kaffedejt med V. I mjukisar i soffan. Såklart. Mys. 
Bättre en snabbis än inget alls. 

Dagens efter-träningsbild. 



Sweet sunday

Skrivet:    ·  Allmänt
Kickstartar med en kaffe och lite box & styrka! Sen hoppas vi på kaffedejt! 

PUSS




Bästishäng! <3

Skrivet:    ·  Allmänt
Nästan 8 timmars kvalitetstid med min älskade bästa vän! <3
Serier, läs farmen 2014, film, soffmys i varsin ände och godaste maten på länge! Och det här mina vänner, det här måste ni bara testa! 
Lägg grillad kyckling i en ugnsform. Hacka minimajs, färsk mang och paprika och lägg över. Vispa matgrädde, sambal, pressas vitlök, curry, salt, cayenne och massa mangochutney. Häll över och in i ugnen på 225 grader. Servera med jasminris.

Drömmen!

Det är dom här kvällarna som är livskvalitet på riktigt! <3









Sen frukost

Skrivet:    ·  Allmänt
Rutiner på helgen, vad är det?
Frukost intagen sådär runt 2, halv 3. 
Hallon med keso och kvarg, kaffe och riskakor. Mums! Vad hände med havregrynsgröten undrar jag. Den har fått en paus och blivit utbytt mot lite mer protein i form av kvargen och keson. Men allt har perioder och just nu skulle jag kunna äta exakt det här både till frukost, mellis, lunch och middag! 

MUMS




PW

Skrivet:    ·  Allmänt
Lördag och ingen stess. Så himla skönt!
En långpromis med Jutta runt hållet, över en timme och i solen va det skönt!  
Update och bara så värt med lite luft och sol! 





10.52

Skrivet:    ·  Allmänt
God morgon fina! 
Sovit 11 timmar och det behövdes nog. Kände mig lite risig igår kväll, frusit konstant hela dan, men gick och tränade ändå såklart. Ingen fredagsdejt och inget tapas med Mirr & Jess. Hemma i soffan och somnade strax efter 11. Så skönt! Man måste lyssna på kroppen. 
Legat i sängen i typ en timme nu och bara myst, kollat insta, lite bloggar och kamerans alla dryga 2000 bilder. 
Men nu ska jag gå upp och göra lördag! Puss på er! <3



Fredagsshopping!

Skrivet:    ·  Allmänt
Avslutade en grym vecka på bästa sätt och satte rekord i boendeförsäkringar. Klapp på axeln häääär! 
Och som alltid på fredagar är det en speciell stämning på jobbet som jag bara älskar! Från 8 på morgonen är det lixom fredag i luften. 

Sprang in en snabbis på HM innan träningen och hittade två bikiniöverdelar och ett par skor! Lika bra att köpa på sig, snart är det bara xxxs och xxxl kvar i allt. Och 49kr delen känns ju lagom! ;)
Skorna ska jag gå in lite, men dom kan nog bli bra! 

Vit eller svart? Eller båda.. 







VÄRME TACK!

Skrivet:    ·  Allmänt
Herregud va jag fryser idag. Värsta på länge. Gåshud över hela kroppen juu.
Inte drömmen. Men då får man passa på att längta lite extra efter sol, sommar och värme.
 
Alltså känslan när man kommer upp ur vattnet, ur dagens första dopp, och soltorkar på en varm klippa.
Innan man korkar upp kaffet ur termosen och äter frukosten på klippan, med utsikt över vattnet.
DET är drömmen! Och jäklar va jag längtar till sommaren och just den här känslan.
 
Solvarm klippa, brun mage och saltvatten i håret. Och semester.
 
 
 
 
 
 
LYCKA!! <3
 
 

Fredagsmys på jobbet

Skrivet:    ·  Allmänt
Kommer till jobbet och här va det uppdukat! Frukt, kakor och chips. Gulliga Hanna! Frukt är jag faktiskt dålig på att äta numera så en fruktskål är perfekt idag! Lyx! 





F R I D A Y

Skrivet:    ·  Allmänt
Fredag mina vänner! Hur underbart känns inte det!!

Hoppas ni får en fin fredag! <3




R E S T L E S S

Skrivet:    ·  Allmänt
Inte jättejobbigt att kolla Biggest Looser när kämparna har världens sexigaste tränare! Dööör lite. 

R E S T L E S S
Snygg kollektion måste jag säga, lite sugen på en t-shirt faktiskt. Inte så konstigt men snyggaste modellerna. 

Alltså han! Stilen, håret, kroppen, ögonen.. #ögongodis 




Finns som sagt för tjejer oxå! 

Pw

Skrivet:    ·  Allmänt
Kvällsrunda med Jenny! 
Så skönt väder och hur mysigt som helst att gå när det börjar bli mörkt ute. Cozy. En timme ute i friska luften gör susen! 

Ringde på en cykelannons på fm idag och killen har gärna bombat mig med samtal hela dan. Jag ringer dig. Tack.
Hur desperat är man inte? Och nej, jag vill inte att han ska komna förbi mig och visa cykeln nu. Nej tack. Dåliga vibbar på den!

Skönaste kvällen allafall! Tack kompis!!











HIGH

Skrivet:    ·  Allmänt
God morgon torsdag! 
Promis till matextra för att handla lite frukostgrejjer och lunch. Plocksallad med kräftisar. Ibland är det skönt att slippa göra och släpa matlådor faktiskt! 

Nu jobbar vi torsdag! 
HIGH ON LIFE



Nötchoklad

Skrivet:    ·  Allmänt
Tv-kväll med en massa bra. Hinner ju inte kolla allt hallå! 
Men hann fixa en hel del måsten hemma ikväll oxå, ni vet damsuga, plocka in ren tvätt som legat sen helgen, öppnat post och fixat. Och slutligen kollat en massa bra på tv. Och man längtar inte lite till sommaren när man kollar Renées brygga! Jo tack!
Avslutar med lite hallon och nötchocklad i form av kvarg. Lite lös men helt okej! Förstår inte riktigt hysterin, men helt okej som sagt.

Snart sängen! 








Energi! <3

Skrivet:    ·  Allmänt
En skön långpromis med bästis efter jobbet! Det ger så himla mycket, uppdatera, prata, få frisk luft och dessutom motion på det! Riktigt bra altenativt till gymet ibland! Det är bra att variera lite och perfekt kvalitetstid. 
Kommer definitivt bli mera promenader nu i vår och sommar!

Tack gumman för energin! <3




It´s always a always

Skrivet:    ·  Allmänt
ETT MÅSTE
 
 
Vissa saker måste alltid finnas i kylen, vara påfyllt i frysen, alltid stå tillgängligt i badrumsskåpet och är alltid en standard i väskan. Håller du med? Utan keso i kylen, läkerol i handväskan och solpudret nära skulle jag känna mig tom. Haha! ;) Vissa saker SKA bara finnas.
Under vissa perioder är lypsylen ett måste, men det är mest en vana.
 
3 saker jag alltid har i min kyl:
 
- Keso
- Sweet chili (Santa Maria)
- Ketchup (jag är torsk på det, jag veeeeet)
 
3 Saker jag alltid har i min frys:
 
- Kycklingfilé
- Laxfilé (som av nån anledning aldrig äts upp)
- En påse wokgrönsaker (alltid Findus, lågpris smakar skiit)
 
3 saker jag alltid har i min väska:
 
- Solpuder och mascara
- Tuggummi
- VS splash
 
5 saker jag är mer eller mindre beroende av:
 
- Nässpray (ett måste)
- Läkerol (ni som känner mig vet)
- Ketchup och Cayenne till allt
- Plackers (tänderna är viktiga grejjer)
- Keso & kvarg (kan äta det till frukost, lunch, middag.. och som mellis då såklart)
 
 
 
 
 

Sol

Skrivet:    ·  Allmänt
Underbara sol! 

Njöt på lunchen. Nu skulle man va ledig och sitta på balkongen med en kaffe i handen. Och bara njuta! Men man får utnyttja lunchen. Och efter jobbet hoppar jag boxen och tar en pw med Juttplutt som är på benen igen! 
Kvalitet och update. Och lite nytta med nöje så att säga. Det blir fint! 




God morgon onsdag!

Skrivet:    ·  Allmänt
Sol och fin morgon! Och kollar man väderapparna så är det bara att njuta nu. Verkar kunna bli lite kallare och nån form av nederbörd redan på fredag. Så bara att njuta nu när solen visar sig! Lite update med Foppa på vägen till jobbet, man får passa på när man får till det helt enkelt!
 
Onsdag och medarbetarsamtal 13.00. Wish me luck! <3
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Workshop & spinning

Skrivet:    ·  Allmänt
Eftermiddagen gick fort och bestod av två timmars workshop med gruppen. 
Fokus medarbetaren och teamet. Sjukt givande måste jag säga! Nyttigt att få diskutera, bolla idéer i ett försök att bli en bättre medarbetare och inse vad man faktiskt bidrar med varje dag på jobbet. Hur viktig min egen insats är och hur just jag bidrar till gruppens sammanhållning och klimat. Viktiga grejjer det där. 

Avslutade på bästa sätt med spinning och skivstång! Bästa passen just nu. Och en trött morgon blev en riktigt bra dag! Hoppas ni haft en bra tisdag! 




BECK

Skrivet:    ·  Allmänt
BECK - INVASIONEN
 
Den 21 mars har nya Beck premiär! YES! Som jag gillade de andra två filmerna, har sett dom flera gånger och Gunvald är skönare än någonsin. Höga förväntningar på den här! Så på lördag kan man säkert ladda ner den här!
Trailer på den hääär.
 
 
 

En sån tisdag

Skrivet:    ·  Allmänt
Om man har svårt att gå upp på en måndag så är det ingenting i jämförelse med hur trött man är på tisdagar. Så är det allafall för mig. Snoozade alldeles för länge och tog mig upp 07.10. Men man hinner alltid! Nu är jag på jobbet, solen skiner och kaffe kommer bli rena drömmen. 



Fix

Skrivet:    ·  Allmänt
Fick min fina kökslampa idag! 
Och som alltid när det gäller mig ska allt hända nu, på en gång, helst igår. 
Så jag har ägnat lite tid åt att sätta upp, fixa och trixa. Och tillslut gick det vägen!
Så fint! Äntligen lite mera ljus i köket!
Nu ska jag äta lite och kolla farmen, bästa!




Kondition

Skrivet:    ·  Allmänt
Vad passar bättre en måndag?
Började med pass och avslutade med 3km löpning på bandet. Skönt.
Och på måndagen är man extra taggad att starta bra på alla sätt. 
Nöjd tjej! 



Solboost

Skrivet:    ·  Allmänt
En bra förmiddag på jobbet, högt över förväntan för att vara måndag! Men det är just idag vi sätter ribban för resten av veckan, så nu är det bara att gasa och förutsätta prestera! 
Lite luft på lunchen och skaljur med dill i tomatsås i dagens matlåda.

Nu kör vi eftermiddagen! 
Pusss!




God morgon måndag!

Skrivet:    ·  Allmänt
Imorse sopade dom gatorna när jag gick till jobbet. DET är vår på riktigt! 
Annars har jag sovit rätt dåligt, somnade sent, vaknat flera gånger och trött som tusan när klockan ringde. 6 timmar är lite för lite sömn alltså. Lite jobbigt just nu, men det ska nog gå bra nu när man kommer till jobbet och får ungås med fina kollegor. 

Önskar er en fin måndag! Här kommer en dagens. 



Ett bättre avslut på en grym helg

Skrivet:    ·  Allmänt
S U N D A Y

Dagens check:

- Promenad i solen 
- Handlat 
- Gjort några matlådor 
- Tvättat tre maskiner 

Förutom det har jag soffhängt hela eftermiddagen, maratonkollat Farmen 2014, druckit kaffe på balkongen och njutit av lite sol och slutligen pratat länge med fina sis som jag saknar enormt. Varför ska just söndagar gå så himla snabbt? Vägrar sova tidigt ikväll. Vill fortsätta mysa lite till! För det är bland det bästa som finns! <3

Ren syskonkärlek! 










Ikea

Skrivet:    ·  Allmänt
Kan nästan säga att jag varit på Ikea idag. Handlat kökslampa fast från soffan. Inte fysiskt närvarande bland alla andra köpsugna söndagsshoppare, den fick Alle ta! ;) Passade på att skicka med en liten lista till fröken. 
Så imorrn får jag hem min nya kökslampa i rostfritt. Snyggt!!
Tusen tack gumman!!



#word

Skrivet:    ·  Allmänt
Det här med att sätta punkt. 
Det kan göra ont för stunden, men vet man att det inte leder nånstans förlorar man på att jobba kommatecken istället för att sätta punkt. För i slutändan handlar det inte om just nu, utan att faktiskt må bra i det långa loppet. Det lopp som kallas livet. 

#word


Recovery

Skrivet:    ·  Allmänt
God förmiddag! 
Sov till 11. Låg kvar till 12. Drömmen på helger att bara kunna ligga kvar i sängen utan minsta stess upp till nåt. 
Tog mig ut på en skön promis. Blev 75 minuters skön recovery från gårdagen. Och även om jag mår oförskämt bra idag är kroppen ändå trött så en pw gjorde susen! Fortfarande sol ute då och glittrande vatten som fick bidra till lite ny energi. Skön start på söndagen! 

Nu lite gofrulle framför tvn. 
Hur ser din söndag ut? 







Lördag, bubbel och skål!

Skrivet:    ·  Allmänt
En riktigt bra lördag! 

Tog två glas bubbelrosse & lite tilltugg i med fyran, i form av mitt bästa; kalkonrullar! Man, läs jag, är ju så dålig på att äta på helgerna. Bara frukost/lunch/brunch vid 14 och så alkohol på det brukar kunna spåra. Men resorb, varannan vatten, lite rullar och lagom mängd alkohol blev ett lyckat rus. Lagom är alltid bäst! Och som alltid är det ju trevligast innan, men vi dansade konstant i en och en halv timme på krogen och ja, då har man kul! 

Köpte mat med gänget, tog sällis med brorsan och åt min "middag" 02.45. Haha! ;) Kyckling med riiiiis va jag tydligen sugen på inatt. Och det gick ner! Mat efter en helkväll är A och O. 

Tack för grym kväll alla inblandade! 






Underbara sol!

Skrivet:    ·  Allmänt
Känns som utomlands eller mitt i juli. 
Helt underbart!! Och om några timmar ska vi korka upp och skåla i bubbel! Ska bli riktigt gott efter lite solhäng på balkongen. Sen lite festligheter hos F&S med hela gänget! Blir en grym kväll! 




Lite nytt! 🌟

Skrivet:    ·  Allmänt
Gick en sväng på stan och hamnade på Vita Rum. Inte varit där på jättelänge men kom hem med en påse! 
Nu ska jag fixa köksfönstret men först njuta lite på ballen! Sitter i linne och bara gassar! Stört skönt!! 



8 jobbiga km

Skrivet:    ·  Allmänt
Sovmorgon de luxe! 
Sov nog säkert 10 timmar minst. Så skönt! Sen valde jag ändå löpning på gymet framför löpning eller promenad utomhus. Trots underbart väder kändes det rätt att kämpa på bandet idag. Och 8 km blev det! Men idag va det tufft. 
Fast lätt värt det efter! 




Underbara väder! 

Hello weekend!

Skrivet:    ·  Allmänt
Fredagkväll. 
Känslan, bästa på hela veckan! 
Avslutade med ett bra sälj och en sjukt rolig träning och massa kramar med bästis! Det är kärlek! <3
Ställer bubblet på kylning och laddar lördag med lite festligheter. Frida är hemna så då ska vi skåla och slå klackarna i taket! Det va inte igår direkt så ser faktiskt verkligen fram emot imorrn med allt vad det innebär. 
Få ta ett glas bubbel, känna sig lite 
extra snygg och bara göra en riktigt bra lördag! Men först efterlängtat fredagsmys! 
Ha en skön fredag nu finaste! 



Reinsta

Skrivet:    ·  Allmänt
En lunchpromenad i solen! 
Kallt men i solen är det gött vill jag lova! 
Ut och njut om ni kan!! 



#kanelformochdesign

Skrivet:    ·  Allmänt
Inspo från Kanel! Så himla mycket fint! 








Friday baby!

Skrivet:    ·  Allmänt
Alltså drömmar. Varför ska ni fucka upp allt? Suck. Det blir ju inte lättare det här. Men antar att drömmar faktiskt betyder att man tänker. Och det är väl det som är det jobbiga.. 
Anyway. FREDAG! 
Hur underbart som helst! Och fick äntligen uppdatera med min bästis på morgonen! <3

Snart frulle med gruppen! Det kommer bli en bra dag och en grym jäkla helg att se fram emot! 



Spinning

Skrivet:    ·  Allmänt
Tänk att man kan älska nåt som man tidigare hatat. Veterligen hatat. Men spinning har verkligen blivit en favorit hos mig. Bästa konditionsformen utan tvekan! 



Vikt (igt) inlägg

Skrivet:    ·  Allmänt
 
Läste ett sjukt bra blogginlägg igår. Så träffande ämne. Säkert inte bara för mig, skulle gissa på att det är fler tjejer som läser det här som kommer att känna igen sig. Det handlar om vikt. För många ett känsligt ämne, ett laddat ämne och kanske ett ångestframkallade ämne. För bara några siffror.
 
Jag har varit där, i viktträsket och flitigt använt vågen - ibland vägt mig flera gånger om dagen. Som om siffrorna på vägen visar hur man mår, hur man känner sig eller hur spegelbilden ser ut. Galet. Och visade vågen bra siffror, läs minuskilon, på morgonen blev det automatiskt en bra dag. Hade jag däremot gått upp 0,3 kg så va det mindre roligt. Det kunde förstöra en hel jäkla dag. Alltså sjukt jag vet.  
 
Jag skulle vilja säga att vi har gjort slut, jag och vågen. Och under en period tog jag bort den helt och vägde mig inte på bra länge. Det va skönt faktiskt. En frihet på nåt vis och inga kilon som kunde påverka hur jag mådde. Man känner ju ändå bäst på hur kläderna sitter och framförallt HUR MAN MÅR. Om ögonen glittrar spelar väl vikten mindre roll. Eller? Men det är svårt det där. Att göra slut. Jag har vägt mer än vad jag gör idag. Också mindre. Och tror väl att jag hittat en bra balans där nånstans. Idag har jag inga förbud och äter vad jag är sugen på. Sen att det sällan blir godis, gräddtårta, bullar och läsk handlar mer om att jag inte är så förtjust i sånt. Och att kroppen mår bättre utan.
Men det är svårt att göra slut. Dock kan jag ge mig själv en redig klapp på axen för jäklar va långt jag har kommit. Och jag tror att många faktiskt skulle må bättre av att skippa vågen, slänga bort den helt enkelt. För i slutändan så är det bara siffror. Och inget tecken på hur vi mår på riktigt. Ska vi göra en deal? Skippar du så skippar jag?
 
 

Grattis snäckan!

Skrivet:    ·  Allmänt
Idag fyller min homie och bästa kollega år! Jobbet är så mycket roligare med dig!! Jäkligt bra TEAM är vi! 
Grattis snygging! <3



Coffeetime

Skrivet:    ·  Allmänt
God morgon torsdag! 
Alltså var tar veckorna vägen? Det va ju nyss torsdag och Jutta satte sig på planet till Egypten. Redan gått en vecka och ikväll landar dom på svensk mark! 

Kallt idag så conversen fick stanna hemma. Taggar en bra dag på jobbet nu! Puss på er! 



Relax

Skrivet:    ·  Allmänt
Första kvällen på långe när jag inte stressar igenom allt. Stressar från jobbet till gymet. Stressar från gymet och hem. Stressduschar och stressäter framför tvn. Till vaddå? Stressar till vad kan man fråga sig. Ja, säg det. Men ikväll tog jag god tid på mig på gymet, körde lite eget efter, stretchade och allt utan minsta stress. Lagade god mat som jag faktiskt njöt av. Inte bara slängde i mig med fokus på att samtidigt skicka sms, snapa, kolla insta, fb och med tvn på. 
Andas. 

Ikväll va en kväll utan den här inre stressen och med skön känsla i kroppen. Avslappnad. 

Nu ska jag släcka, ställa klockan och duna in. Och drömma lite mysigt! ;) 
Puss på er fina läsare! 



Box

Skrivet:    ·  Allmänt
Blev en helt okej dag på jobbet. Och sjukt glad att jag inte stannade hemma idag! Kände mig bättre redan efter dusch & lite make, brukar faktiskt va så.
Och vips va dagen slut. Fm, lunch, em, möte. Och så va den onsdagen slut. 
Box och multi med Jenny i en minst sagt fullproppad sal. Sen lite eget med fokus baksida ben. Brände fint och kommer garanterat kännas imorrn! 

Ikväll hoppas jag på dejt med storasyrran, alldeles för längesen nu! 

PUSS




Soliga onsdag

Skrivet:    ·  Allmänt
Underbart väder idag! Satt ute på lunchen och bara njöt. Köpte en plocksallad med kräftisar.
Och mår helt okej idag! 
Ut och njut om ni kan!! <3



07.40

Skrivet:    ·  Allmänt
God morgon fina! 
Övervägde ett svagt ögonblick om jag skulle stanna hemma idag. Men alltså, en förkylning är ju bara en förkylning. Så in i duschen och tagga jobb. Men först ett besök hos tandis hos världens goaste tandläkare! 

Blond igen och nypolerade tänder! 
#brilliantsmile 



Äntligen blond igen!

Skrivet:    ·  Allmänt
Slängde i en färg och tog en LÅNG dusch. Och varm. Skönt att va blond igen. Inte jättekul och känns sig skitig i håret typ jämt. Även om håret är nytvättat. 
Nu soffan, farmen och Biggest looser. Tänker släcka 22. Och vakna pigg! 



Chillmode & vägra förkylning

Skrivet:    ·  Allmänt
Två dagar med konstig känsla i kroppen. Typ lite ont överallt. Men mest lite hängig på nåt sätt. Trött. Inte alls samma energi. Kom hem och la mig under täcket i soffan. Somnade på stört. Så nu har jag sovit två timmar här i soffan. Såå skönt! Och behövligt med vilodag från gymet. Jag har blivit så duktig på att lyssna på kroppen numera. Hade det varit för ett halvår sen hade jag tränat ändå. Men inte nu! Vägrar bli sjuk och då är det bäst att vila. Ska slänga i en färg i håret nu, få i mig nåt i magen och sen fortsätta gossa soffa. 

Pussar från mig! 









Preppar

Skrivet:    ·  Allmänt
Provar lite nytt här. Alle hade hittat den här nyheten Salty caramel och vi är ju tokiga i allt som heter Läkerol. Haha! 
Cravings! ;) 
Men ingen fempoängare direkt. Men helt klart värt att testa! 
Preppar med c-vitamin oxå. Vägrar bli sjukis här. Snart lunch! 




Tisdag

Skrivet:    ·  Allmänt
God morgon tisdag! 
Trött dag. Behöver verkligen färga håret. Klippa oxå för den delen oxå, det växer! 

Annars, puss & god morgon! 



Miss you! <3

Skrivet:    ·  Allmänt
Min vapendragare, min träningshomie, min bästa vän och sis. Hon som jag uppdaterar dagligen med, tränar ihop med, berättar allt för och delar allt med. 
Bästa Juttplutt! Och det är först när man är iväg från varann som man inser hur stor del av ens liv personen är och hur mycket man verkligen saknar! 

Ver att du njuter av sol och semester och det är du så värd! Och om vi ska kramas när du kommer hem!! <3



Nagelfix

Skrivet:    ·  Allmänt
Kvällarna räcker inte till hallå. Skulle behöva va ledig lite mer och hinna allt det här tjejiga. Typ måla naglarna, lägga ansiktsmask, färga håret. Ja ni vet precis. Får panik över avskavt nagellack, oavsett om det gäller tånaglarna eller fingrarna. Men tog mig lite tid efter träningen och fixade tårna allafall. Nu tar jag kväll! 

Pusssss



Pre workout

Skrivet:    ·  Allmänt
Blev stressigt på jobbet och hann inte få i mig nåt mellis innan träningen. Men kör pass lite senare idag så jag hann komma hem och softa lite innan. Skönt faktiskt. Sluta stressa.
Riskaka med kalkon och keso. Mums! 

Nu måste jag kila! Puss!



I LIVED

Skrivet:    ·  Allmänt
Måndag em. En solig promis på lunchen, riktigt god mat i lådan och lagom med samtal men det kliar i ögonen och i snoken. Lite i halsen också, eller det känns nåt som jag inte vet vad.
Bara trycka bort. Kan va nån pollen kanske? Har ju aldrig haft nå allergier sådär, men kanske sånt som kommer med åren. Eller.. Trycker en c-vitamin på det. Inte citronsmak den här gången, för jäklar va ont i magen jag fick av den. För surt. Och så en kaffe till. Sen väntas måndagspuls & skivstång och idag tror jag får sällis av Miranda också. Hon ska ju joina oss på CMS va.
 
Nu ska jag kötta på sista här! Dagens låt. Lite måndagspepp! ;)
 
 

Converse och måndag!

Skrivet:    ·  Allmänt
Vårväder och converse! 
Och när man tar fram conversen då är det vår på riktigt. Den officiella vårdagen så att säga. Underbart! 

Efter en bra helg gör vi nu en bra vecka! 
Puss på er! 




Friday -----> Sunday

Skrivet:    ·  Allmänt
Helgerna går sååå snabbt. 
Vips är det söndagkväll. Bara så där. Men jag ska inte klaga på helgens fina innehåll som bjudit på kvalitetstid, hotellfrukost, svett och tidsrekord, shopping, skumpa, skvaller, sovmorgon, underbart vårväder, långpromenad, frukost på balkongen i strålande sol, kaffe och finbesök och mycket mer! En kvalitetshelg med andra ord! En dag till skulle inte skadat, men känner mig ändå ganska redo för en ny vecka. Nu ska jag sluta flippa med mobben och duna in. 

Tack för den här helgen alla inblandade! 



Fika

Skrivet:    ·  Allmänt
Bjöd m&p på lite gofika på em. Vi firar inte namnsdagar så, men både jag & mami heter Maria så just då brukar vi fira lite. Köpte lite på Olssons som dom fick smaska på! 

Och så present! Så himla fin! Passar perfekt i köket! Tusen tack bästa ni! <3




Vår, pw och premiär!

Skrivet:    ·  Allmänt
Ställde ingen klocka imorse. Och sov länge. Vaknade och tog mig en lång promis i solen! Underbara väder! 
Första riktiga vårdagen så nu gäller det att njuta! Premiär för frukost på balkongen och premiär för solbrillor. 
Livet alltså!! 






Cava på fika

Skrivet:    ·  Allmänt
En rätt oplanerad kväll som slutade i en övertalning och en kväll på fika med Jess & Miranda. Ibland behöver man lite övertalning att ta sig upp ur soffan! Tack tjejer! ;) 
Ett glas Cava på ett sjukt mysigt Fika. Äntligen börjar vi komma tillbaka till gamla Fika igen, mer laungekänsla och mer barhäng. Fullt vid alla bord och riktigt bra musik. Kygo halva kvällen och lite flashback från torsdagsklubben i somras. Skönt häng och skön musik. Och en massa skvaller och gemensamma nämnare. 
Tack för bra kväll! <3






Shopping!

Skrivet:    ·  Allmänt
En ny sport BH fick följa med hem. En svart topp från bikbok & nya svarta byxor. Riktigt bra köp! 





Hotellfrulle med Foppa

Skrivet:    ·  Allmänt
Andra helgen i rad. Men så jäkla mysigt! 
Kvalitet med fina Foppa. Två timmars frukostmys på Voyage och en hel massa update hann vi med. Sen gick vi några timmar på stan - utan stess - bara strosade. Så skönt. Speciellt för Erika som sällan är helt utan sina tjejer. Förstår att det är extra lyxigt för henne! 

Tack Foppa för massa kvalitet! <3



Det här! Yoghurt, bär och torkad frukt! Mums! 


Morning workout

Skrivet:    ·  Allmänt
Det är nåt speciellt med en tidig lördag på gymet. Nästan ensam och energin är på topp. Sjukt men sant. Och läste faktiskt en artikel om morgonträning och det finns studier som visar att kroppen kan prestera som mest just på morgonen. Sen är alla olika, men det funkar för mig! En kaffe så kroppen piggnar till - sen är det bara att kötta! 

8 km löpning på bandet. Hög på endorfiner! 




God morgon lördag!

Skrivet:    ·  Allmänt
Sovit gott?
Det har jag! Som en prinsessa och drömt massor. Laddat med lite kaffe och packat väskan. Next gymet och en gosig hotellfrulle med Foppa vid 10. 

Puss och god morgon! 




Fredagsfys & fredagsmys

Skrivet:    ·  Allmänt
Ett skönt pulsgångspass och gym med Fredrik! Grymt avslut på veckan och en bra start på underbara efterlängtade helg! 
En sväng till solariet innan ha funtar soffläge och fredagsmys! 
Nytvättat hår, nyrakade ben och mjukisar. Fab! 




FRIDAY´S COMMING UP

Skrivet:    ·  Allmänt

Trötta kämpare på kontoret idag. Måste va vädret och fredagar brukar man kunna känna av veckan. Och den här veckan har vi verkligen haft fullt upp på jobbet. Sjuka köer. Men vi har köttat och gjort det bästa av allt.
Grymma grupp är vi!
 
Och nu, äntligen fredag em. Fått ett riktigt bra mail som lixom får sätta startslottet för den här helgen. Aprillönen kommer bli fin! ;) Och jäklar va du är välkommen underbara helg! Du kommer bjuda på en skön fredag i soffan, ev en dejt med tacos. Fin start. Lördag och en heldag med bästa Foppa. Börjar med en massa update över en hotelfrulle - mitt bästa! Innan dess tänkte jag köra lite svettiga intervaller på gymet. En sväng på stan och kanske lite shopping. Riktigt sugen på massa nytt! Sen ska vi kolla Johans match på Rosvalla med tjejerna. Kvällen är ännu oklar, men kanske kan bli ett glas vin, vem vet. Söndag ska bjuda på strålande sol och riktigt vårväder så då vill man ju passa på. En skön promis och kanske kan inviga ballen för första gången i år. Det skulle va drömmen ju. Förstå en kaffe i solen på bästa ballen. Åh! Ge mig!!
Hoppas ni får en fin start på helgen! <3
 
 
 
 
 
 
 
 

FRIDAY BABY

Skrivet:    ·  Allmänt
God morgon fredag! 
Haft en golvläggare på besök imorse! Haha, det låter mer än vad det är! ;) Ska få en offert på vad det kostar att lägga klinker i badrummet. Och så bäst att det går att lägga bara golvet! Sparar ju säkert 50 000 på att inte göra hela om badrummet. Kommer bli så bra! 
FREDAG och trots regnig morgon är det ändå hur skön känsla som helst! 

Mer om helgen sen! Nu ska jag kötta lite och ta en kopp kaffe. Pusssss!




EBAY

Skrivet:    ·  Allmänt
EBAY. När man kan shoppa för inga pengar alls! 



Kvällsrunda

Skrivet:    ·  Allmänt
Skönt att byta ut gymet lite. 
Och äntligen få träffa Jenny! Hann med hälften, en timme går alldeles för snabbt! Runt Brandholmen på kvällstid är ju bara hur mysigt som helst! Mera promenader säger jag bara! 
Nytta med nöje. 
Update med Alle på luren - och sätter man på högtalare kan man även hinna duscha och laga mat samtidigt. 
Effektivitet när den är som bäst! 

Nu Farmen & Biggest looser.
Hoppas ni har en skön kväll! <3





Frågor & svar

Skrivet:    ·  Allmänt
 

Fick ett mail av Emil med lite frågor här. Ingen aning om vad han får allt ifrån, men klart man svarar.

Och för er som inte känner mig så får ni chansen här! ;)

 

1: Om du pluggar eller nyligen pluggat – Till vad?

Pluggade till lärare ett tag, men det va ju som ni vet inte riktigt min grej.

2: Tar du trappen eller hissen till våning 5 när du ska jobba?

Beror på om jag har sjuk träningsvärk i benen eller inte.. ;)

3: Vad är det absolut första du gör när du kommer hem?

Slänger av mig jeansen och drar på mig mjukisar direkt. Bästa ju!!

4: Ljuger du om att du skänker pengar till välgörenhet?

Haha, neeej, varför skulle jag göra det?

5: Om du måste välja att ha endast tre appar på din telefon, vilka?

Jäklar va svårt!! Måste nog säga Insta, Spotify och Snap.

6: Vad vill du helst få fängelsestraff för . 1: För att du försökte sno pengar ut röda korsets bössa  2: För att du försökte förfalska rabattkuponger på Hemköps ” veckans vara”?

Men, vilken fråga! Säger nog rabattkupongerna då, om jag måste välja. Välgörenhet är ändå välgörenhet.

7: Är det viktigt för dig att se Ivanhoe på nyårsdagen?

Har nog aldrig sett Ivanhoe på nyårsafton faktiskt. Brukar pyssla med annat då! Som i att skåla skumpa till exempel! ;)

8: Vad stör dig mest på när du är på bio?

När folk tar upp mobilen och svarar mitt under filmen. Alltså ljudlös kanske? Eller prasslar med godispapper.

9: Vad är ditt personbästa på 5 km  ( om du sprungit det )

Oj, vet inte. Brukar inte ta tid sådär, springer på 10-11 på bandet. Vad kan det ta?

10: Om ditt plan störtar och du flyter i land på en öde ö: Vad skulle du först tänka:

Alt 1: Shit, undrar om man kan ladda sin mobil här någonstans!

Alt 2: Rackarns också, fönen blev kvar på flygplansvraket!

Alt 3: Nu ska jag bygga mig en riktigt torr hydda

Herreguud vilken fråga. Snarare hur ska jag ta mig hem kanske? ;)

11: Vilken dokusåpa skulle du välja att vara med i OCH bli förknippad med?

Alt 1: Robinsson

Alt 2: Farmen

Alt 3 Paradise hotel

Oj. Jäklar va svårt. Robinsson skulle va nice ändå, solen och värmen ett klart plus. Däremot vet jag inte om jag skulle klara äta cocosnötter hela dagarna ochh typ svälta. Skulle nog försvinna om jag va med där. PH skulle jag inte tacka ja till. Känner mig lite för gammal för det jaaa, sen skulle jag aldrig klara all falskhet och skitsnack. Farmen jaa absolut. Är ju inget jättefan av landet över lag, trivs ju bäst i stan, men det skulle jag nog ändå klara. Fast stycka lamm skulle jag aldrig klara av! Fy tusan alltså.

12: Vill du helst presentera dig varje gång i resten av ditt liv – Hej, Johan, lite snyggare än alla andra, hehe.  Eller – Hej, Johan heter jag, jag har ansökt och nästan fått plats i frågesporten ”vem vet mest”

Måste nog säga det första alt. Att nästan ha kommit med är ju faktiskt bara nästan.

13:Har du någonsin jobbat på Mc Donalds eller Max? Vad var i så fall din bästa uppgift? Göra pommes, stå i kassan eller dressa BigMac?

Nope.

Om du inte jobbat på ovanstående restauranger så vil jag veta vad du tror skulle vara din bästa arb.uppgift

 Men hallå.. Stå i kassan måste jag nog svara. Le åt alla kunder som tror att dom är jättenyttiga för att dom väljer cola light till sin plusmeny.

14: Vill du vara en manisk nagelbitare eller behöva sova med syrgasmask pga kraftiga snarkningar?

Vilken fråga! Väljer nog nagelbitare då. Syrgasmask verkar ju sådär.

 

Det va allt för nu. Han är för rolig min lilla Emil!

HM INSPO

Skrivet:    ·  Allmänt
Vår betyder lite nytt till hemmet. Hm HOME har en hel del fint faktiskt.
Här kommer ett urplock av deras nya vårkollektion!
 
 
 
 
 
 

Torsdag 2015-03-05

Skrivet:    ·  Allmänt
God morgon torsdag och sol! 
Hur underbart som helst ju! Och just exakt nu sitter min kära Juttplutt på flyget till Egypten. Drömmen ju! Och så värd semester finaste! Men om jag kommer sakna dig! <3

 Fick lite sovmorgon imorse och jobbar till 17 idag. Sen lite fix på Mobilizera, nytt abonnemang och lite annat jag knappt hajjar hälften av. Men det blir bra! Har allafall conhem i lägenheten nu och det kan ha varit det bästa jag gjort. Sagt upp Tre som inte funkade sådär jättebra om man säger så. Men nu så, grym hastighet! Dessvärre nåt jäkla virus igen. Jag blir så trött! 

Allafall. Ikväll pwdejt med Jenny! 

Puss och ha en grym dag! 


Baströja från Cubus. Bäst!! 








Sugarefree

Skrivet:    ·  Allmänt
Ligger i soffan och kollar Renées brygga. Bästa! Hon är bra snygg Carolina Gynning, men dialekten är inte jättesexig alltså. Grov skånska. Ingen hit. Tacka vet jag göteborgska. Lägg till brunbränd fotbollskille med en typisk fotbollskropp. Sen är vi hemma! ;) 

Provar nytt. Läkerolfreek som jag är. Jag måste alltid testa allt nytt som är sockerfritt och går att suga på. Svårt att
ta en bara! 









 ta en bara! 

Kommentarer som värmer <3

Skrivet:    ·  Allmänt
Körde bästa passen idag! 
Äntligen är Jenny tillbaka och det finns ingen som ger så mycket energi som hon. Bäst är hon! Står och byter om efter passet och får en kommentar av en tjej från gymet. 

"Jag vill bara säga att jag tycker du har så himla fin kropp!"

Alltså hur glad blir man inte!? 
Jag kan erkänna att jag är rätt bra på att ge kommentarer och beröm när jag verkligen tycker nåt, men det är sällan jag går fram till en ny människa och berömmer så! Att nån har fin kropp. Det är en fin kommentar och det värner verkligen! Tusen tack!! <3










Vår i luften

Skrivet:    ·  Allmänt
Ingen lunchdejt med bästis men en skön promis fick jag till! Åt frukost till lunch, men jag klagar inte. Typ det godaste ju. Knäckis (lyxvarianten) med philla & skinka och så en kopp kvarg blandat med keso. Mums ju, men ingen byggarelunch kanske. Får bli lite mer till mellis istället! 

Underbara vår! Kan ni komma ut och njuta, gör det! Helt lovely! 


Grus är vår! 



Alltså det här!! 


ONDSAG

Skrivet:    ·  Allmänt
En bra morgon och en bra dag. 
Fick mig en promis till matextra imorse för lite frukostinhandling, så jag är vaken. Bara kaffet som saknas nu!
En tendens till sol, onsdag och veckans mitt redan, helt sjukt btw, och lunchdejt med bästis på stan! Mys! Efter jobbet box och multi med saknade Jenny på Cms. 

En bra dag helt enkelt! 



Throw back friday

Skrivet:    ·  Allmänt
Need this. 
Kan spola tillbaka lite fredag. 
Nu. Helst igår. 



Våren, du kan komma nu!

Skrivet:    ·  Allmänt
Vår igår och vinter idag. 
Som alltid i mars. Tänker att om man köper riktigt mycket vårplagg och vårskor så skyndar man på det hela lite. 
Och 37 har en förmåga att ta slut rätt snabbt. Lika bra att passa på!
Dom här till ett par ljusa jeans, om man längtar!! 



SHINE BRIGHT LIKE A DIMOND

Skrivet:    ·  Allmänt
 
Jobbstress. Klart man känner av att det är 40 minuters kö och ett underbemannat kontor. Och då ska vi även mersälja på dessa stressade och irriterade kunder. Lätt? Men det man inte kan påverka ska man inte lägga onödig energi på. 
 
Alltså det här med stress. Så sjukt lätt att falla dit. Hamnar man i ett negativt stessmönster så blir lixom det mesta relaterat till stress. Minsta lilla motgång blir stor. Saker man måste och bör göra. 
Som stress att hinna så mycket som möjligt på kortast möjliga tid, leverera i allt från jobb, träning och privatliv. Vara duktig i allt. Krav. Press. Vara den här glada, positiva tjejen. Hitta drömkillen som man vill göra allt med. Kärleken. Hinna träffa och umgås med vänner och familj. Prestera. Känner du igen dig?
 
Men måste man va perfekt? 
Nöjer mig med att skina idag.
 
LIKE A DIMOND 

Snö?!

Skrivet:    ·  Allmänt
Alltså chock. Vaknar till snö. Det är inte okej, inte nånstans. Men vad gör man?
Sovit som en stock och drömt. Andra natten i rad och samma person. 
Jahapp. Frågor på det?



TO DIE FOR

Skrivet:    ·  Allmänt
Snart är bikinisäsongen här och det är dax att klicka hem lite nya bikinis!

TO DIE FOR 





Tack för idag - slut för idag

Skrivet:    ·  Allmänt
MÅNDAG alltså. 
Men du har varit en bra dag. Trots att vi haft dom värsta köerna sen jag började (!!) så har veckan startat riktigt bra. 45 minuters callback är inte jättekul att jobba med och kunderna är inte jätteglada kanske, men vad gör man? Köttar vidare. Och gillar läget.

Och måndagspassen är alltid sköna att ha avklarade på nåt sätt. Proppfullt på båda passen, trångt och ännu mer svettigt, men sjukt kul! 
Pysslar om håret lite. Behöver snart lägga i en färg inser jag, 4 veckor sen för att va exakt, men tills dess får man packa in och greja. 

Den här är faktiskt riktigt bra! 













BROCCOLIGRATÄNG

Skrivet:    ·  Allmänt
BROCCOLIGRATÄNG
 
 
Man kollar lite insta och får lite tips. Och fatta den här som matlåda! Här kan man verkligen göra mat för hela veckan på bara några minuter. Hur enkelt som helst ju! Det här receptet är baserat på broccoli, strimlad skinka, ägg, mjölk, riven ost och kryddor. Lätt som en plätt!
 
Lägg broccoli i en ugnsform. Strö strimlad skinka över (eller bacon eller vad du vill). Vispa 5 ägg och häll 2 dl mjölk över. Strö över 100g mager ost, valfri sort. Krydda med cayenne, salt, pappar och in i ugnen på 220 garder. Tror även att purjolök kan va mums till. Perfekt vardagsmat!
 
 

God morgon måndag!

Skrivet:    ·  Allmänt
Vaknar till sol! Den är fin den! 
Nu ska jag starta veckan på bästa sätt och göra en grym måndag! 

Puss på idag! 




Pyssel

Skrivet:    ·  Allmänt
Effektiv dag ändå. Och då har jag ändå slappat mesta tiden. Men med lite fokus kök, torkat ur kyl och skåp, slängt gamla burkar med oliver och kladdiga fonder, så är det bästa när allt är rent och man får piffa lite. 

Den här hörnan gillar jag! 



Sunday

Skrivet:    ·  Allmänt
Inte många knop idag. Soffan hela dan. Så jäkla skönt! Och så jäkla okej på söndagar. Inte för att jag är sliten efter en helkväll med drinkar och massa glas vin, utan för att det är så skönt. 
Just nu Plura från igår. Mysiga Plura. Och igår va ju Eva Röse med, vet ni att hon satt barnvakt till mig när jag va liten? Rätt coolt faktiskt. Våra föräldrar umgås fortfarande. Om hon va min idol i Disneyklubben! 

Sköna söndag! Fattas bara lite gos här bredvid.. Då skulle söndan va fulländad. Hoppas du har en skön söndag! 





Frukost 13.15

Skrivet:    ·  Allmänt
Skön start på söndagen! Och fick kramas med fina Juttplutt & Madde oxå.
Går man på mycket pass blir det socialt! 
Fick ett ryck och fick till blomsterlandet och inhandlade ett olivträd till vardagsrummet. Man får passa på på söndagar, perfekt pysseldag ju. 
Nu lite gott i magen franske tvn. 









 

God morgon lördag!

Skrivet:    ·  Allmänt
Lite sovmorgon och lite bättre mage. 
Drar iväg på lite box med Juttplutt nu!
Puss och god morgon! 



Maria Bengtsson

Här får ni läsa om mitt liv. Every day counts. Enjoy!



· Allmänt