Fredag

Skrivet:    ·  Allmänt

Precis som det ska va! 

Suttit på balkongen och myst med ett glas rosse och bara njutit av att veckan är slut, en bra och intensiv vecka, och nu är det fredag, sovmorgon imorrn och en finfin helg framför oss! Fredagar är den finaste dagen på hela veckan! Med min kärlek! <3


Morgonspinning

Skrivet:    ·  Allmänt

God morgon fina!

45 minuters morgonspinning är nu avklarad! Skönt och svettigt. Precis som det ska va! 
På plats på jobbet, snart dax för lite kaffe & keso, sen jobb till 15. Fredagar är kort dagar, speciellt på sommaren! SÅ skönt. 

Ser fram emot en fredag med min Jimmy, tapas, ett glas bubbel och soffan! 
Ha en fin fredag! <3


Ekens med Sandra

Skrivet:    ·  Allmänt

Fin promenad i spåret och perfekt väder för en pw! Lagom varmt och i skogen är det lä. Skönt! Nytta med nöje!

Just ätit stark köttfärs med bulgur, lite serier och soffmys! <3

Köpte present idag oxå, till vår favorittjej som fyller 7! På söndag ska vi fira!

Dagens lunch

Skrivet:    ·  Allmänt

Bönpasta med dressing på turkiskt yoghurt med kryddor! Mums!



MORNING torsdag!

Skrivet:    ·  Allmänt

Sovit tungt och skönt! Vaknade 07.00 och hade lätt kunnat ligga kvar hela dagen. Skolka lite, bara en dag. Förstå va mysigt! Speciellt om vi kunde skolka båda två. Mysdag i sängen med massa serier, gofrulle & bara mys! Men nej, upp och hoppa bara! Ny dag, nya möjligheter och nedräkning till semester! 


En dagens! Ha en fin dag! <3

Dejt med fina Alle <3

Skrivet:    ·  Allmänt

Äntligen! 

Så mysigt att ses igen, få en update om livet, jobbet, kärleken och bara få kramas med min fina Alle! <3
Precis samma som alltid, det är äkta vänskap det! Även om det går några månader mellan att man ses, så är känslan exakt som den alltid har varit. Kärlek! 
Ute i solen på Hellmans, fin eftermiddag! 
Drog ett pumppass och nu är jag sådär skönt trött i hela kroppen! Tyvärr sprängande huvudvärk men det borde ge sog med lite mat i magen. Färskpotatis ikväll med gräddfil & gräslök. Och nåt på grillen såklart! 
Puss på er! 


170628

Skrivet:    ·  Allmänt
Lite fler folk på plats och därmed lite mindre köer. Skönt!
Känner att semestern är nära nu, man är trött alltså. Ingen vidare energi efter klockan 22 på kvällarna, då är man lixom klar för dagen, trots att det är ljust så länge. Och på mornarna är man helt slut, man får verkligen inte ligga kvar och snooza för länge, nästan inget alls, man blir bara tröttare för varje minut man ligger kvar. Upp och hoppa bara! Och så kaffe på det. Antar att man gått ner i varv just av den anledningen att semestern faktiskt är nära. Och om jag längtar! Det ska bli SÅ skönt! Få vara ledig med min Jimmy och ta bort alla måsten som hör vardagen till, alla fall dom flesta, få njuta av sol, bad, grillkvällar med fina vänner, nån utflykt, nån spontan tripp med bilen, nån rosékväll i hamnen, rökta räkor och iskallt vitt vin, doften av solkräm och solbränd hud, fräknar och jordgubbar.
 
Känns mer än skönt att ha GREKLAND bokat nästa fredag! En bättre start på semestern med garanterad sol!
Här kommer lite fina sommarbilder! <3
 
 
 
 

Skamavslutning

Skrivet:    ·  Allmänt

En skön promis efter jobbet! I solen! Ljuvliga sommarkvällar! Sen åkte vi upp till Rusta och fick med oss lite blommor hem, nu är balkongen komplett! Blev så fint! 

Grillade lite och just kollat säsongsavslutningen av bästa Skam! Alltså så bra! Känslor, man minns precis allt! Hade gåshud sista delen, dom har verkligen lyckats leverera rätt stämning, rätt känslor. 

Nu soffan ett tag innan sängen! <3


Klippning tack!

Skrivet:    ·  Allmänt
God förmiddag!
Ännu färre på plats idag men vi kör på! Sol och fint väder gör ju allt lite lättare!
Måste kolla runt lite på klipptid nu, det är verkligen dax! Har ju gått till Linda och Pernilla på Klippt och Skuret men där får man tid tidigast i september, om man ha tur. Galet.
Men har ni tips så köör! Skulle vilja hinna med en klippning innan Grekland! Och det är ju nästa FREDAG!!
Om vi längtar! Men som sagt, har ni tips på bra frisörer med tider inom kort, så kommentera gärna!
Puss på er! <3
 
 
 
 
 
 

Spinning och grill

Skrivet:    ·  Allmänt

Svettig spinning och nu njuter vi på balkongen här! Lite grill såhär på måndagen är inte helt fel! Sen blir det säsongsavslutningen av Ockupationen! <3



Lunch

Skrivet:    ·  Allmänt
 
 
14.28 och fortfarande världens köer!
Snittar 30 minuter här och det är mycket för att vara LF. På IF hade vi 40-45 varje dag men här brukar det ligga på mellan 5-10. Så 30 är ganska mycket! Men ett samtal i taget bara och jag blir sällan stressad.
Ingen matlåda idag så det fick bli lyxlunch på Sandys! Bulgur och kyckling med en ny dressing gjord på turkisk yoghurt och sweet chili, perfekt för mig som inte gillar majo. Och den va så fräsch! 89kr, men idag va det värt det! Har ju blivit så duktig med matlådor så äter nästan aldrig ute längre, men igår hade vi fullt upp med att ta söndag! Fast innan vi la oss i soffan med varsin skål popcorn så storstädade vi hela lägenheten, dammtorkade, tvättade och hängde tvätt, vek och plockade undan. Så skönt att ha allt sånt fixat inför veckan! Sen somnade jag på Jimmys bröst mitt i serien, såklart. Mysigaste jag vet! <3
Ikväll är det spinningdax igen! Ska bli så skönt efter all sangria! ;) Sen vattna lite hos m&p innan vi tar kväll!
Ha en fortsatt fin dag!
 
 

Söndagen

Skrivet:    ·  Allmänt

Vilken helg! Sov kvar i svalsta även till igår och det är nåt speciellt med att gå upp, dricka kaffe och äta frulle ihop hela gänget. Jimmy och Jontan byggde klart altsntrappan och jag och Josse tog en timme runt Palstorp! Skönt att röra lite på sig! Myste med Stella, busade och grillade lite vid tre innantill åkte hemåt. Känns som evigheter sen jag jobbade, men det är väl ett gott tecken! Känns som en minisemester det här! 9 dagar kvar till den riktiga semestern och om vi längtar!! 


Måndag igen och ny vecka på ingång! Duggregn och det faktum av att helgen är slut och vardagen är här va en lite käftsmällls känsla. Men vi kickar igång! Ny vecka, nya möjligheter! 


MIDSOMMAR

Skrivet:    ·  Allmänt

En sån perfekt dag!

Sillunch och sangria, lekar och kubb, musikquiz och sol! Med Jimmys familj! Bästa! Så lycklig att jag fått hans fina familj på köpet, lyckorus i hela kroppen! 
Tiden sprang iväg och när klockan va 22 tände vi grillen! Satt uppe till 01 nånting. 
Tack alla för en helt underbar midsommar! 
Så mycket kärlek! <3


Förberedelser

Skrivet:    ·  Allmänt

Midsommar! 

Kan va den härligaste dagen på året! Sommar, vad jsg älskar dig! Och även om vi inte får 30 grader och blå himmel så är det ändå sommar!
Igår blev en riktig myskväll, handlade på Maxi, där vi inte va ensamma, och åkte hem och ställde oss i köket, hällde upp ett glas vin och sippade medans musiken poppade. Fixade potatissallad och sangria, la kött och kyckling i marinad och lagade slutligen tapas till kvällen! Somnade i soffan vid halv 11, vaknade 12 och fortsatte i sängen. Så mysigt!

Nu väntar jag på att Jimmy ska fixa kaffe i sängen, sen frulle, nagelfix, dusch och fix!
Åker ut till svalsta vid 12!
Bloggar mer imorrn!
GLAD MIDSOMMAR FINA! <3


MORNINGWALK

Skrivet:    ·  Allmänt

God morgon torsdag!

Fast mer som en fredag! SÅ skönt! 
Imorrn midsommar och TRE dagars ledigt!
Började morgonen med en timmes promis, 7,6 km längs vattnet. Bästa starten! 
Lite svalare idag men ändå skönt. Hoppas verkligen vädret kan bli bra nu tills midsommar. Vädertjejerna brukar ju bra på att gardera sig för att inte få för mycket skit så hoppas på sol! Det hör ju lite till och förra året blev ju hur fint och varmt som helst! 
Ha en fin dag nu! <3


PUMP

Skrivet:    ·  Allmänt

Trött som tusan och har säkert slagit rekord i nysningar, men åkte hem och vilade lite (tvättade och bäddade rent) och sen tog jag cykeln till gymet! Uppvärmning och 60 minuter pump med dubbla instruktörer! SÅ jäkla kul att va tillbax med styrkan igen! 


Nu hem till min kärlek! <3


170621

Skrivet:    ·  Allmänt

Soliga morgon! 

Cyklade utan jacka imorse och även om vinden va lite kall va det sommar in i hjärtat! Lycka på den!
Möte och nu dagens andra kopp. Lite stan på lunchen och senare ikväll Bodypump med AnnaLena, Natta får jag inte med mig ikväll så får köra för två! 
Ha en fin dag! 


Tisdag

Skrivet:    ·  Allmänt

Galet va tiden springer! Tisdag redan och midsommar på fredag! Idag har det verkligen gått i ett! Hinner knappt med mig själv, men jag vet att det blir bättre. Samtidigt så roligt att lära ut och se hur mina kollegor växer allt mer och att det jag säger och gör verkligen tas in! Riktigt roligt!

En skön promis i solen med mamma, Ekens är så fint så här års! Grönt och skönt. Kort sagt.
Hemma och just duschat, väntar på att regnet ska avta så vi kan tända grillen. Nu lyser visst solen igen, snabba vändningar här! 
Måste hitta nåt till midsommar! Det närmar sig! Lagom fint, lagom kort och gärna nån ljus pastell. Ska kolla stan imorrn en sväng och att beställa på Gina går ju express snabbt! Dagen efter finns paketet i butik! Det kallar jag snabbt! Ha en skön kväll nu! <3


Måndag kväll

Skrivet:    ·  Allmänt

Klockan är snart 8 och det är fortfarande 25 grader ute! Magiskt! 

Ett pumppass med bästa Natta fick avsluta en bra måndag! La på extra på både rygg och biceps. Lite men allt räknas.
Cyklade upp till Ica Maxi och köpte hårfärg, cayenne och kyckling. Bra blandning va?
Just färgat håret och nu tänkte vi grilla lite kyckling här på balkongen!
NJUT 


Måndag

Skrivet:    ·  Allmänt

Efter bästa helgen kickar vi igång en ny vecka, en kortvecka med Midsommar som avslut! 

Ser verkligen fram emot fredag, midsommar, färskpotatis och jordgubbar, krans i håret och Tomas Ledin i högtalarna. SOMMAR!! 
Hoppas vädret håller, magiskt ute idag! 20 grader redan vid 7 imorse! Det är såhär det ska va, hela sommaren! 
Idag kjol & lunch ute! Ikväll Bodypump med Natta och så lite grill med älskling! 


Den bästa helgen!

Skrivet:    ·  Allmänt

Vilken helg och den är inte slut än! Sitter i solen, just spelat memory med Meja, älskling klipper gräset och Erika påtar i rabatten. 

Gårdagen va magisk! Jimmy & Johan spelade golf och vi myste med tjejerna, tog en cykeltur till Ica och köpte lite grekiskt till kvällen, sen tog vi sangria och pimplade på hela dagen i solen. Vädret!! Känns som vi är på semester, njuter av varje sekund här hos familjen Lindblad! Bästa vännerna! Tänk att vi hittat DOM bästa vännern som man bara villl göra allt med! Och när man vill ha lite extra, inte behöva åka iväg och ändå få den lyxen och semesterkänslan! 

Och vi är kvar, njuter av helgen till max! 


God morgon lördag!

Skrivet:    ·  Allmänt

Ligger i sängen och hör hur Johan & Jimmy gör frukost i köket. Tjejerna är vakna och idag fick jag & Erika sova ut! Lyx! 

Gårdagen bjöd på kvällssol på altanen här hos familjen Lindblad! Packade väskor efter jobbet och åkte iväg hit för en helhelg med inflytt hos Lindblads, ska sova här ända till söndag! SÅ sjukt mysigt! Som en minisemester! 

Nu ska jag upp och äta frulle i solen! Hörs mer sen! ☀️❤️


Fredag

Skrivet:    ·  Allmänt

Fullspäckad torsdag med mycket på jobbet, en promis med Sandra och så direkt för att möta Foppa! Bolaget och handling klar inför helgen! Så skön att ha allt hemma när man tar fredag! Idag flyttar vi hem till familjen Lindblad! 

Åker direkt efter jobbet för att ta fredag ihop, grilla hamburgare och dricka bubbel! 
Sen sover vi kvar, tar mysig morgon och ser vad lördagen erbjuder! På kvällen badar vi, gör sangria och spelar spel, grillar och myser!  
Guuuuud va mysigt! Om vi längtar! Kommer kännas som semester! 

På jobbet nu, svettig spinning avklarad med sällskap av både Jenny och Annica! Tokvarmt men så skönt! Bästa starten! 


Sommar !

Skrivet:    ·  Allmänt

Underbara väder! Magiskt när man slipper ha jacka och kan cykla till jobbet i bara tröja! 

På plats på jobbet nu, i ett varmt kontorslandskap! Längtar redan ut! ☀️


Playmakers

Skrivet:    ·  Allmänt

Målat naglarna och talar benen, färgat ögonbrynen och bara myst här hemma! 

Kollar nu Playmakers och äter min älskade helgfrukost! Naturell yoghurt med granola och finncrisp! Bästa efter träning! 


Aw på vallarna & pump med Natta

Skrivet:    ·  Allmänt

En Aw på vallarna med bästa gruppen! Jordgubbar och strålande sol! 

Vilket väder! 
Lite lekar och häng på en picknickfilt, inte helt fel! Smet vid 18 och mötte upp Natta på gynt för att köra nya releasen av pump 102. Sjukt jobbigt för axlar och ben, ajaj! Men så kul! Bra låtar och peppande instruktörer! 
Alltså vädret! Att gå hem vid 20 i en riktig sommarvärme! Livet! ☀️
Nu kan det gärna få hålla i sig, nu vill vi ha sommar alla dagar! 


Världens bästa kundmöte

Skrivet:    ·  Allmänt

God morgon fina!

Vilken fin morgon, så härligt att vakna till sol! 
Började dagen med möte, världens bästa kundmöte i fokus. Intressant och så givande! Det finns verkligen mycket man kan fila på för att hela tiden ge kunden det bästa, det lilla extra och den servicen som sticker ut i mängden! Just fått i uppdrag att ringa till två av våra konkurrenter och kolla pris på en bilförsäkring, se deras syn på vad service är & min känsla efter samtalet!
Så intressant! Nu ska vi tillbax och redovisa våra samtal! Ha en fin dag! 

Kick off med jobbet vid 4 sen kanske jag hinner med Natta på releasen av Bodypump! 
Jimmy har match (!!) ikväll. 
Puss på er!


Ekens, skam och grill

Skrivet:    ·  Allmänt

Bra dag på jobbet! Min sommartjej utvecklas nåt oerhört och tar nu egna samtal! Så stolt! Efter jobbet blev det långrundan på Ekens med mamma, fint väder fick vi och massa prat! Mysigt att förena nytta med nöje! 

Ligger i soffan nu, grillat hamburgare och kollat SKAM. Vilket avsnitt! Helt mållös! Ståpäls! Puss på dessa underbara kvällar! <3


TISDAG

Skrivet:    ·  Allmänt

God morgon tisdag! 

Slänger upp en dagens, ny kofta från Gina kommer bli ett användbart plagg i sommar! 
Perfekt att dra på sig till kjol, klänning eller byxor. Jobb 8-16 sen promis med mami på Ekens innan vi tar kväll! 
Igår plöjde vi klart Gisslantagningen, sjukt bra! Men sen började vi kolla på Mammon och såå bra serie! Tips!
Ha en fin dag nu! <3


Måndag

Skrivet:    ·  Allmänt

En snabb dag på jobbet, medlyssning med Lovisa som gör stora framsteg! Så duktig tjej! Efter jobbet blev det svettig spinning med Marianne, grymt pass!!

Nu kväll, grillad kycklingfilé med sallad och serier! Mys! Bra start på veckan!


En helg i Sthlm

Skrivet:    ·  Allmänt

Hur mysigt? Åkte upp till ett soligt sommarSthlm och checkade in på Scandic Park. Sen gick vi ner mot Stureplan och satte oss på en uteservering för några glas rosse, middag lite senare på Jamie Oliver, glutenfri pasta med kräftstjärtar i tomatsås. Mums!

Uppehåll och sol, varmt och helt lagom temperatur! Håkan körde igång vid 20 och strax efter kom regnet, mest droppar till en början men sen öste det ner! Åska och blixtar oxå, så konserten fick tom pausa en stund. Men trots regn så gjorde han en grymt bra show och egentligen spelade det mindre roll vem som stod där på scenen, det är själva grejen, att va iväg tillsammans, lyxa och se konserter live i ett somrigt Sthlm! 

Idag har vi njutit av hotellfrulle och sen stannade vi till på Skärholmen och fick med oss några kassar hem! Jimmy handlade massa bra, shorts, chinos & jag fick med mig ett himla fint spetslinne.
Nu har vi fixat i garderoben & ska äntligen mysa ner oss och ta söndagkväll! 

Helt magisk helg! <3


På plats!

Skrivet:    ·  Allmänt

På plats i Sthlm! Lämnar av lite väskor på hotellet och ska nu leta upp en mysig uteservering för ett glas eller två! Varmt och skönt ute, Sthlm är fullt med folk, både Håkan, helg och Sunmerburst, ska kanske komma några droppar senare ikväll men det gör  ingenting! Uppdaterar mer sen!

Hotellet helt i vår smak, ligger precis vid Humlegården och Stureplan, gångavstånd till Stadion! Puss! 


FREDAG!

Skrivet:    ·  Allmänt

Helg igen! SÅ härligt! 

Slutade 3, tog en sväng på stan och fyndade en jeansskjorta och en lång beige kofta för inga pengar alls. 250kr tot. Guld! Och så mycket jag sparar på att äta matlådor så va jag verkligen värd det! Galet ju, i snitt 100kr om dan för lite sallad, kanske nån dricka. Det blir snabbt räknat 500kr i veckan och hela 2000kr i månaden. Det kan man göra roligare saker för! 
Nu väntar jag på min Jimmy, sen tar vi fredag! Nystädat hem och tvätten klar! 
Håller tummarna för vädret imorrn! Ha en skön fredag fina! 


Skolavslutning

Skrivet:    ·  Allmänt

God morgon fina! 

Skolavslutning och student! Alltid samma känsla, man minns så väl! Lite dåligt väder dock, men det är det nästan alltid på skolavslutningen tycker jag. Juni har en förmåga att vara kall och regnig. Mindre kul! Håller alla tummar för SOL imorrn i Sthlm! Då blir det Håkan, ska bli så kul!! 
Tänkte åka upp skalligt och njuta av lite sommarSthlm, lite uteservering och kanske lite shopping! LYX 
Och hotell såklart. Mums!
Avklarat spinning imorse, svettigt och skönt! 
Bästa starten på dagen! Och så kortdag dessutom! Ha en fin fredag! <3


Gym och burgare

Skrivet:    ·  Allmänt

Gym med snyggingen Natta, bandet några kilometer och sen CX, riktigt bra pass måste jag säga! Mycket mage och ben, axlar. Med gummiband och stabilitet. 

Nu grillar vi efter lite handling! Sköna kväll! 


170608

Skrivet:    ·  Allmänt

God morgon! 

Ha en fin dag! Morgonmöte och nu dagens andra kopp och lite frulle. 
Gym och CXpass med Natta efter jobbet!


Middag hos Annica

Skrivet:    ·  Allmänt

Alltid lika mysigt! Och så gott!

Lantchips med löjrom på till bubblet, oväntat gott! Sen en så god sallad med lax, risoni, lax, tomat, ägg och avocado. Frächt och somrigt! Ska kolla upp receptet för det va en hit! Tror det kan ha varit Lailas. Till efterrätt kiwi och blåbär med kesella och lite grädde blandat, toppat med havreflarn. 
Varmrätten en hit! Tusen tack för så mysig kväll! 


MORNING

Skrivet:    ·  Allmänt

Gårdagen bjöd på precis det man önskar sig på en ledig dag! En dag i solstolen i svalsta  med sol, grilllunch under parasollet och lite målarjobb med Josse när Jimmy och Lasse byggde klart trappan. Han kan min älskling! 

Köpte virke till balkongen och det va dom brädorna ni ser på bilden här. Ska bli ett insynsskydd så man slipper se alla grannar när man sitter ute. Hann dock bara en strykning impregnering men alltid nåt! 
Kom hem vid 9 och fick lite mys innan vi somnade i soffan. Sommardagar och sommarkvällar som igår! Helt underbart! Körde en del bil igår oxå! Så stolt att jag äntligen tog mig i kragen och bara bestämde mig! Stolt! 

Satte klockan på spinning imorse men halsen kändes lite och träningsvärken från bodypumpen känns så det blev morgonträning i form av promenad istället! 
Idag kommer sommartjejerna och ska introduceras med allt från inloggning till rundvandring. Och ikväll middag hos Annica med mami och Ida! 
Nu dusch! 


Fina sommardag

Skrivet:    ·  Allmänt

God morgon från brandholmen! 

En timme i strålande sol på piren blev en fin start på dagen! Underbara väder! ☀️ 
Grabbarna fick skjuts ut till svalsta imorse och nu är jag och Josse snart redo för en dag i solen, lite målning & fix i svalsta. 
Underbara lediga dag! 


23.05

Skrivet:    ·  Allmänt

Står på balkongen och grabbarna är i köket. Just avslutat en sen och god grillmiddsg här på Aktervägen. Grillspett med tillbehör. Så mumsigt! Innan dess avklarade vi ett pumppass ihop jag & Natta. Skönt att det numera passar in i jobbschemat. Saknat styrkan men nu blir det mer av den godbiten. Känns i kroppen, axlarna och baksida ben. Så skönt! 

Hoppas ni har en mysig kväll! Njut! 




170605

Skrivet:    ·  Allmänt

Hej måndag! 

Ny vecka! Men oxå en en kort vecka! Skönt. Älskar våren på så sätt, lyx med alla röda dagar när man får vara ledig! 
Och idag slutar vi 16, sen är det bokat bodypump med Natta! Kvällen lite oklar än så länge. Men lite kvällssol hoppas vi på!
Och så håller vi alla tummar för lördag!! 

Ha en fin dag! 
Favoritprodukterna från Rituals 


HELG

Skrivet:    ·  Allmänt

Underbara sköna helg! 

Den här helgen har vi verkligen vilat, sovit länge och verkligen unnat oss att göra ingenting! Va i svalsta hela dan igår, Jimmy byggde altan, höjde rättare sagt och vi andra chillade mest hela dan. Så skönt! 
Lite ost och kex på kvällen och sen körde jag hem efter fotbollen. Nyktert och skönt!

Nu är Jimmy i Enstaberga och leder bilbingo (!!) och jag fixar hemma. Gått 1 mil och städat lite med högsta musik på! 

Snart dusch och sen handling! 


Fredag kväll

Skrivet:    ·  Allmänt

Fredag med min älskling! Sol, balkongmys och grill. Så underbart! Krämade ut sommaren till max och njöt! <3

Sovmorgon och gofrulle. Nu är vi ute i svalsta och Jimmy jobbar på med altanen. Jag ska ta med Jenny runt Palstorp! Ha en fin lördag! 


Spinning som start!

Skrivet:    ·  Allmänt

God morgon fredag!

Hur underbart som helst! 
Spinning som kickstart och invigde nya spinningskorna! Om det gick bra? Sån skinnad! Man får verkligen en annan styrka och det går lättare att trampa både fort och tungt vilket gör att man kan ta i mer och på så sätt få ut mer av träningen! 
Dock domnade tårna men fick hjälp att ändra fästet under så nästa gång borde bli bättre! 

Sen blev jag stoppad i receptionen och fick frågan om jag skulle kunna tänka mig att bli spinninginstruktör! Så roligt att bli tillfrågad! Verkligen! Och det är inte tvärnej från min sida, ska faktiskt fundera lite. Det lockar lite, att inspirera andra, att få andra känna samma driv och energi som jag får av spinning. Och tränar man så vet man hur viktigt det är med bra och inspirerande instruktörer! Sen är det här med att vara uppbokad och lite låst, men det är baksidan. Aja, så kul att bli tillfrågad!
Ha en fantastisk fredag! <3


21.16

Skrivet:    ·  Allmänt

Ligger i soffan efter en intensiv men så bra dag! Lunchade med fina Ronja & Stina. Älskar när allt bara stämmer, när allt klickar. Fantastiska tjejer och så glad att jag får jobba med just er! <3


Avslutad med en promis med mamma runt ekens, nya spinningskor inhandlade och nu har vi ätit god köttfärssås med bönpasta och massa sallad! Och imorrn är det fredag! 


MORNING solen!

Skrivet:    ·  Allmänt

God morgon! Vaknade till sol! Helt underbart! 

Även om det är lite väl kallt för att vara 1 juni (!!) galet! 1 juni redan, nu är det sommar på riktigt! Bästa tiden är NU! ☀️
Ha en fin dag! 

Maria Bengtsson

Här får ni läsa om mitt liv. Every day counts. Enjoy!



· Allmänt