Peace & Love 2011, Ah!!!

Skrivet:    ·  Allmänt

Börjar dra ihop sig nu.. Vad har jag gett mig in pååååå?!

Peace & Love 2011 komer bli hur bra som helst, det vet jag! Men det här med camping lixom, jag bo i tält. Inte riktigt min grej om man säger så.. Har typ sovit en halv natt i tält på tomten nån gång i 5-årsåldern, men det slutade med att jag längtade efter mamma och vi gick in och la ut våra sovsäckar i vardagsrummet istället.

Hoppas oxå på sol. Bra väder är lixom a och o när man ska på fesival.

Festival. Kan inte fatta att JAG ska på fesival. Herregud säger jag. Vad har jag gett mig in pååååå????!! Tur att Hanna ska med. Fast jag hade ju ALDRIG åkt om inte Hanna övertalat. Hoppas jag kommer tacka henne på söndag när vi kommer hem igen!

Men det kommer bli kalas, vi har ju fått tag i ett 6-mannatält som BARA jag & Hanna ska sova i. Så det blir bra! 2 meters takhöjd och 2 rum. Vilka lyxcampare va? ;)

Sen har vi ju bunkrat mat oxå.. massa konserver & grejjer. Kommer leva på tonfisk, majs och pasta nästa vecka. Fast vi har ju riskakor oxå, det glömde jag. Och makrill i tomatsås såklart. Just det. AHHHHHH!!!!

Midsommar 2011

Skrivet:    ·  Allmänt
Ofta har man en klar bild i huvudet om hur den perfekta midsommaren ser ut. Allafall jag. Det ska firas med bra folk i ett strålande väder utan ett moln på himelen, det ska ätas sill (fast man inte tycker om), drickas nubbe (fast det vänder sig i magen när man bara sippar på Hallands fläder), det ska ätas färskpotatis, det ska grillas, ätas jordgubbar, lekas och drickas en hel del vin, gärna nattbadas oxå..

Precis så blev min midsommar, om inte bättre. Det blev en skön blandning av folk, både kända och nya ansikten, men bra folk. Nävekvarn levererade med strålande sol & det blev en sjukt bra kväll som pågick i sådär en 12 timmar.

Vi kom efter 4 nångång och hjälpte till att fylla minipoolen med lite dricka, sjukt mycket is och så proppad med öl, vin, cider, sprit.. Lite chill på altanen, sen blev det mat runt 8 kanske. Laxtårtan blev sjukt god och den gick åt!
















Sen åt vi, färskpotatis, sill (spadet bara, ganska gott faktiskt, men det ska va senap eller vitlök då), Niklas grillade kött och champinjoner.. sen blev det tårta typ halv 12 kanske.. Skapligt mätt! Tårtorna gick typ åt allihop.. Vid 3 sådär blev alla lite hungriga igen. Finns det nått godare än kall potatis doppad i sås.. kött och korv som blev kvar efter middag gick åt nu oxå..

Kvällen gick snabbt & herreguud va vi dansade! Ojojoj! Vi körde gamla godingar, lite 80-90-tal, lite nytt.. Bra mix!
Det nattbadades, bastades och dracks whiskey. Precis som det ska va! Sen tog vi taxi hem vid 4. Taxin som inte uppfattade vilken styrbordsväg det va frågan om, åkte gärna till Oxelösund.. Bra.

Fullkomligt nöjd med Midsommarafton 2011.

Glad Midsommar på er alla fina!

Skrivet:    ·  Allmänt

Lite av varje..

Skrivet:    ·  Allmänt
Sen har veckan bestått av SOMMARLOV, grill med mina fina, vin & lite sol. Bra vecka!

Man börjar ju tro att det här är en matblogg, men inte då. En allmän blogg bara, om allt! ;)



Den här kvälllen blev det italienskt med Ida, vi kan det där nu! ;) Italien har lärt oss alla knep!

Igår blev det tårtkalas! Cattis, jag & Ida ska stå förtåtorna idag. Det blev chokladtårta, marängtårta & laxtårta! Mmmmm, kommer bli bra!

Midsommar ska firas i Nävekvarn hos Niklas. Kommer bli bra, 20 pers, vin, snaps, sill, grill & lekar!
Precis som en midsommar ska va! Alla fina kommer va där, men saknar såklart några. Bilder & updates får ni imorrn, nu måste jag kirra sminket.. och välja kläder!!! Oooooo!!!

Puss på er!!

Möhippa!!

Skrivet:    ·  Allmänt
Direkt från Arlanda till möhippan! Bästa Foppa ska gifta sig med sin prins. Johan & Erika. Det kommer bli ett fint par, dom passar, dom är som gjorda för varann dom där två!

Möhippan va galet bra & på kvällen blev det grill & strippor. Jo, det är sant! Jag skojar inte! Vi kirrade ett hett strippgäng som kom och gjorde show! ;) Minst sagt. Galet, galet, galet!













Det va en kväll vi aldrig kommer glömma. Så underbart att alla brudarna va samlade, underbara tjejer!
Erika va nöjdare än nöjdast & det är huvudsaken. Är Foppa nöjd, är jag nöjd! Puss på det!

Fortsättning.. Grekland nästa!

Skrivet:    ·  Allmänt

Grekland nästa!

Upp 03.30. Sov väl sisådär en tre timmar kanske. Men vet man att man ska iväg till Arlanda, Grekland, Kreta & underbara solen, så klarar man allt. Faktiskt! Rara pappis skujtsade oss upp till Arlanda, checkade in och några timmar senare landade vi i 32 grader, med stekande sol, fina stränder och många bad.. Underbara grekland!

Är det verkligen som på bilderna? Ja, om inte finare!

Vi har verkligen njutit av varje sekund, jag & mammis.

En dag kunde se ut såhär..

- Vaknade skapligt för att ta en 40 minuters morgonprommis, antingen på stranden, eller i gamla stan. Vilken utsikt allså. Helt magiskt.









- Hotellfrulle på det. Tänk va grekiskt kaffe kan smaka gott! ;) Färskt bröd, frukt och kaffe. Mmmm.



- Stranden väntar! Tillbringade väl kanske en 8 timmar där, med många bad & med ett skönt avbrott för lunch runt halv 3. Grekisk sallad. Varje dag. Man tröttnar aldrig!





















- Lämnade stranden runt halv 7.. och då va det fortfarande typ stekhett.. Sista doppet för dagen och så förbi supermercadon en sväng för att handla lite drinkar. Sen dusch, insmorning & balkongmys.










- Sen tog vi en kvällspromenad mot restaurangerna. Och där fanns valmöjligheter kan jag säga! En hel massa fina och mysiga restauranger, med ungefär samma utbud men med varierande utsikt. Kolla in den här!









Grekland är verkligen så bra som man tror. Vi har njutit av varje sekund och jag längtar redan tillbaka. Grekland är ett paradis!

Student!

Skrivet:    ·  Allmänt
Det va ett tag sen, jag vet. Alldeles för länge sen. Bloggabstinens, jaaaa! ;)
Har hänt en hel del sen sist, hmmm, var ska jag börja?

Fredagen den 10 juni firade vi Kickis student. Fina tjejen! Blev en rätt sen kväll, trots att det skulle bli tidig uppgång på lördagen, då väntade ju Grekland ni vet! ;) Men det blev en bra kväll! Drog hem när resten gjorde krogen.


Vilken nostalgi, herregud. Minns ju precis hur det va, den stora dagen så att säga. Studenten! Weeee! Trots mycket champagne minns jag allt, tror jag. Helt sjukt bra dag med fina Maddis, JF, Jenny, Oskar, Sofie, Annica, Ida, Anna.. Vilken dag, vilken kväll, vilken natt!!


Hela fina gänget!


Angelica & jaaag.


Angelica, Fina Fanny & jag.

Tack Angelica (& mamma Angelica) för en bra kväll!

Tentan avklarad!

Skrivet:    ·  Allmänt

Upp i ottan, närmare bestämt 05.45. Tidig pw och sen raka vägen till Norrpan med röda faran..
Sen skrev jag tentan. Tentan som är årets viktigaste. Tentan som 20% klarade förra året och 80% kuggade..

Det va en svår tenta, verkligen inte det jag hade lagt mest fokus på. Men vi håller tummen för att det gick vägen! Verkligen! Kom hem runt halv 2 efter lite handling. Sen slocknade jag som en stock. Jag brukar då inte somna sådär inte, men kroppen va trött. Huvudet tomt och all energi slut. Sov över 2 timmar, vaknar helt vimmelkantig och hungrig.. Ska ta och hoppa in i duschen nu, sen vidare till Ingela för grill och vin! Måste hinna förbi systemet oxå. Lite avslutningsmiddag ikväll, men fina gruppen. Hur det än blir nästa år, kommer jag sakna min grupp. Bästa F ju. Men ikväll ses vi.

Imorrn är det fredag, student och mottagning för Kickis. Hmm, lite kvar att fixa.. Får bli imorrn.

Sen är det lördag och vad händer dååå???!!! GREKLAND, javisst.

OM jag behöver det.
OM jag behöver komma bort, skita i allt och få lite perspektiv.
OM jag behöver sol, bad, lagad mat, lyx och inga måsten.
OM..






Nu ska jag sätta fart här, men lägger nog upp lite bilder imorrn och ett inlägg till kan det nog bli.. ;)

Kvällssolen i Harg

Skrivet:    ·  Allmänt

Onsdag. Sol, plugg, träning och middag med Ida och mammis. Sommarsallad i kvällssolen, underbart!




Snart dax för Grekland!

Skrivet:    ·  Allmänt
Pluggat idag oxå. Surprise. Men solat oxå, en hel del. Och tränat med mamma & Kickis. Toksvettigt!
Finns det nått bättre än att svettas på ett bra pass, komma hem & laga mat & sen äta i kvällssolen.
Det är livet det! ;)



Nu är det inte långt kvar, Grekland är alldeles runt hörnet! Lördag åker vi. Underbart, längtar massor! Just nu mest efter att bara komma bort, inte tänka, bara lyxa. Bara leva livet, sola, bada, få maten serverad..
Åh, ska bli helt underbart! Älska Grekland. Älska Kreta.

Inte en dag äldre än 25, eller?

Skrivet:    ·  Allmänt
Nu är vi 26, både jag & Ida. Och 26 på riktigt. Fast jag har sagt att jag inte ska bli en dag äldre än 25, så måste man ju fira! Allt som går att fira SKA man fira, visst? ;)

Lite italiensk buffé på Bagis, kvällssol och fina vänner. Det blev en helt underbar kväll! Verkligen super! Bjöd på pastasallad, italiensk kyckling med soltorkade tomater, oliver och babyspenat, färska baguetter, melon & parma. Det gick åt kan man säga! Gott va det! ;)


Ida & jaaaag!


Hela gänget på uteplatsen! Sjukt fint väder. (Sen tillkom Linn & Emelie.)


Bästa mammorna!!


Ida kirrade efterrätt. Mums!

Blev en jättehärlig kväll, tack alla fina! Speciellt tack till våra fona mammor som donat med baguetter & utlåning av fint hem!

Äkta vänskap

Skrivet:    ·  Allmänt
Blir så trött på människor. Snälla. Säg ingenting du inte menar. Håll tyst om du inte kan stå för vad du säger.

Tack alla fina vänner för att ni finns, lyssnar & ställer upp. Älskar er massor.

Lördag

Skrivet:    ·  Allmänt
Sen update jag veeet. Men det är lite mycket nu. Tokpluggar till sista tentan som jag bara skaaa klara!! Men däremellan solas det, såklart. Skulle dö om jag inte fick njuta i solen oxå. Går upp 8, morgonpw på piren, sen effektivt plugg ett par timmar, sen ut i solen! Underbara sommar då! Man bara ÄLSKAR!!

Helgen va grym. Hade inga förväntningar så lördagen slog lixom hårt. Som det ska va!
Firade Emelie och Viktoria. Bra kväll med alldeles för många drinkar, men bra folk och mycket skratt! ;)


Fina Linn. Vinnarlaget vann drinkar! Bra vinst tyckte vi.



Emelie & jag. Brunisar! ;)


Vi köör ba! ;)

Bra kväll med utgång och efterkaka. På samma ställe! Haha, smidigt! ;)

Bränna.. ;)

Skrivet:    ·  Allmänt


Upp tidigt imorrn, morgonrunda sen tokplugg ett par timmar för att sen kunna njuta av sooolen!
Måste ju bättra på brännan! ;)

Torsdag

Skrivet:    ·  Allmänt
Torsdag och uppe med tuppen. Blev ju ingen utgång igår, fast nog tänkte jag tanken. Det måste jag erkänna. ;) Men jag sa nej till lockande förslag om cider, rosé och en hamn proppat med folk. Det kommer ju en helg snart, ibland ska man spara sig. Och man behöver faktiskt inte gå ut varje onsdag, fredag, lördag.. vet att det säkert kommer bli många tredagarsveckor, men så kan det va bra att ha lite tillgodo! ;)

Morgonrunda i hamnen. Vilken fin morgon!






Plugg, plugg, plugg. Ja, skriver tenta om en vecka och måste ju ligga i nu allså. Jag ska kirra det här!!
Jaa det ska jag!! Tog en kvällsrunda med Sandra, sen hem duscha & fixa mat. Skulle ju gått förbi Hanna ju, så va lixom tanken, men allså jag orkar inte. Helt slut nu. Ligger i soffan & orkar nätt & jämt blogga.. inte riktigt så illa kanske, men trött tjej är jag. Hört att Rocken ska va bra på torsdagar! Haha! Rocken..

Onsdag & grill!

Skrivet:    ·  Allmänt
Plugg hela onsdagen. Duktig tjej. Klapp på axeln. Prioriterade plugget framför solstolen, det är inte kul kan jag säga.. men ibland måste man.

Tog en pw runt halv 7, hopp in i duschen & så cykeln bort till Ida. Sen blev det grill! Kändes som hundra år sen, trots att det bara va en liten vecka sen. Så brun & fin min Ida, bästa bästa Ida! Handlade lite mat & tände grillen. Herregud så gott det blev!






Fläskkarré, grillad majs, halloumi, och sallad. Mums! Testade ny halloumi, med bara 12% fett, smakade precis som orginalet. Kan rekommenderas!

Blev en sen kväll, planerade inför måndag och cyklade hem runt 12 kanske. Mysig kväll! Tack bästa Ida!
Jo ang måndag. Ska fira oss då tänkte vi! En gemensam kväll med gemensamma vänner! Italienskt tema, kommer bli riktigt bra tror jag! ;)
Maria Bengtsson

Här får ni läsa om mitt liv. Every day counts. Enjoy!



· Allmänt