Friday!

Skrivet:    ·  Allmänt
Veckan alltså - vad hände!?
Fredag! Bästa dagen och mysigaste kvällen! <3  Betyder även tacofredag hos oss. Ella fick välja mat, hon väljer alltid tacos. Men jag klagar inte, så sjukt gott och man tröttnar aldrig.
 
Åkte iväg med Jimmy en sväng på lunchen och gjorde lite ärenden. Hämtade 4 kassar på Ica Maxi, tog bolaget och en snabb in på Dollarstore. Det va ju inte igår man va ute i butiker så det va sjukt kul att komma ut och se lite folk, haha. Vi är verkligen bara hemma nu, följer råden så mycket vi kan och träffas ute med familj och vänner. Kallt absolut, men bättre än att inte kunna ses alls. Går bara in i affärer om man lixom måste, inte i onödan. Blir mycket online.
 
Klickat hem min första julklapp till Ella & Noah och börjat spåna på julklappar över lag. Behöver oxå inhandla vinterskor (åh ja det behövs), typ termobyxor och nya myskläder. Hemmajobb innebär ju sköna kläder, tillhör INTE dom som sitter hemma i jeans. NO NO! Kikat på ett par svarta Canada Snow och ska nog passa på nu till Black Friday. Annars har jag inte fyndat så mycket alls. Man har ju inte samma behov av att klä upp sig så köpa massa kläder att ha på jobbet det får nog vänta. Många tror att det blir hemmajobb till påsk.. Känns ju inte sådär JÄTTE upplyftande men men. Finns mycket positivt med att jobba hemma oxå. Och sen vill man ju verkligen inte åka på skiten. Då sitter jag hellre hemma. Faktiskt. Även om jag saknar sönder alla fikaraster med asgarv, lunchträningar och lyxiga fredagsluncher med hela gänget.
 
Första året ever som jag redan INNAN första advent har satt upp stjärnor och stakar. Köpte nytt i år. Fixat fint på trappan och köpt hyacinter. Satte på julmusik och bakade peppisar i lördags och det va SÅ  sjukt mysigt. Alltså nu kan man verklgen göra saker ihop! Älskare. Och Ella va så duktig. Alltså jag tänkte att det kan bli kaos, mjöl överallt osv. Men nej alltså. Hon stod där på sin stol i typ en timme och knådade på sin "macka", kavlade och bad om "mera mööööl mamma". Gullis. Och när hon fick lite mjöl på strumporna så sa hon "mamma torka bort". Haha gillar inte kladd. Men alltså det blir så mycket mysigare att va hemma (som man är rätt mycket nu) med all mysbelysning och julkänslor! Så ni som ännu inte satt upp stjärnorna, bara gört. Det är så mysigt! Och det är ju egentligen tiden innan jul som man njuder av allt som har med julen att göra. Sen i januari då vill vi ha vår och krispiga vita tulisar. Visst?
 
Ha en mysig helg och ta hand om varann nu! <3
 
 
Xlashes alltså. Vilken grej! Använt i två veckor och jag ser skillnad! WOW!!

Hej från hemmakontoret

Skrivet:    ·  Allmänt
Hello alla!
Jobbar hemma nurå. Från att tycka att det är pesten till att tycka att det är rätt gött. Sjukt va man anpassar sig snabbt. Hoppas ni oxå hittar bra rutiner och lär er gilla läget med hemmajobb trots noll kollegor. Men man får passa på och socialisera sig på lunchen, i måndags gick jag med Therese, igår & idag dejtade jag med Foppa & mams  i lurarna. Mysigt ändå.
Är ni mer försiktiga nu efter alla skärpta krav? Nu gäller det att vi alla hjälps åt allstå. Skippa allt du inte verkligen måste. Onlinehandla om du kan, träffas ute och skippa middagen med vänner.
Så sjukt tråkigt jag veeet, men snäppet värre om nån i ens närhet skulle bli riktigt sjuk. Trycket på sjukvården är stort så nu får vi hjälpas åt. Tillsammans.
 
 
Hade första jobbiga lämningen imorse på ÅR.
Alltså händer aldrig längre, peppar, peppar.
Men imorse ville hon sitta kvar i vagnen en stund. Men jag drog ändå upp henne och lämnade över till Anki. "Sitta vagnen", hörde jag bara mellan tårarna. Hon ville ju bara mysa lite. Suck. Som det skär i hjärtat. Man vänjer sig aldrig.
Ni mammor (och pappor oxå för all del) ni vet.
 
Annars plöjs det serier här hemma, tänder MASSOR av ljus och myser in oss. På det sättet så gillar jag ändå årstiden, man kan med gott samvete ligga i soffan hela kvällen, tända ljus och bara va. Inga krav, inga måsten.
 
Just nu kollar vi:
TopDog - den har väl ingen missat. Älskaaar
Björnstad - så bra serie på HBO
Kärlek & Anarki - med bästa Ida Engvoll
Lyckoviken - helt okej tidsfördriv
Oss emellan - dansk sjukt mysig serie
Snart börjar oxå ny säsong av Sommaren med släkten och i december Vår tid är nu.
Som ni ser så är det mycket svenskat här hemma, haha.
Sugen på att baka peppisar i helgen, får se va vi orkar och hinner med!
 
Kram & ta hand om er <3
 
 
I måndags hämtade vi våra små tillsammans. Noah & Ella ihop alltså, "Hålla handen" , dom två. Riktig kärlek det är va du är! <3
 
 

Friday

Skrivet:    ·  Allmänt
Men hej fina! 
Sorry för noll update här men har lixom inte hunnit. ÄNTLIGEN tillbaka till jobb och föris efter 1 veckas vabb (igen). Känns lite som vi kör varannan vecka här, haha. Varannan förskola, varannan vabb. Men det mönstret tänkte jag bryta nu! 
 
Har ändå njutit av att få lite extra tid med min Ella. Vi har varit ute i solen så mycket som möjligt, gått långa promenader med vagnen, spenderat många timmar i soffan framför Bing, Brandman Sam osv. Haft så mysiga dagar! 
Men om det ändå va skönt att komma tillbaka till kontoret igår, träffa (några) underbara kollegor och lämna en glad Ella med alla kompisar på förskolan. Men om det är konstiga tider nu. Kom mail från förskolan om att vi inte längre får lämna inne. Vi ska lämna ute, ringa på en klocka så kommer nån och öppnar. Så skumt. Trodde Ella skulle tycka det va konstigt, men gick jättebra! Duktiga tjejen. <3  Och så situationen på jobbet då. En efter en får vi packa ihop oss och gå hem. Och jobba hemma alltså. Lät nästan som att vi blivit kickade allihopa, men nejdå. Hemmajobb på obegränsad tid. Så sjukt tråkigt!
Alltså det va verkligen TOMT här imorse. 
Och hela situationen är verkligen werd nu. Snälla alla, gör det ni kan nu och följ restriktionerna. Hur tråkigt det än är så håll avstånd nu, skippa gymet, skippa awn och träffas ute om ni är många. Vi måste hjälpas åt <3
 
Den här tiden, (november, december) brukar normalt sätt innebära JULMYS, lite försmak på glöggkvällar med vänner, lite förberedelser inför julfester, julbak med familj och vänner osv. Men nu blir allt det där med familjen bara, (inte så bara men ah ni fattar) kanske men nån annan familj, men julfesterna och luciafirandet på föris kan vi nog glömma. Det är verkligen sjukt. Och påtagligt. 
Men så länge vi är friska måste vi se det så, vi får kämpa på helt enkelt, alla på sitt håll och göra det absolut bästa av allt! 
Ska nog sätta upp stjärnorna lite tidigare i år. Bara för att vi kan! ;) 
 
I helgen ska vi allafall bebisgosa med världens finaste Amina. <3
Ella är helt såld och världens duktigaste med henne. Så försiktig och nyfiken! Hon är verkligen exakt lika liten som Ellis va, Ella 5 veckor tidig och Amina 2 veckor över tiden. Känns som nån BM räknat fel där, haha! 
 
Snart helg vänner, ta hand om er! <3
 
 
 
Maria Bengtsson

Här får ni läsa om mitt liv. Every day counts. Enjoy!



· Allmänt