Startsidan

Friday

Skrivet:    ·  Allmänt
Men hej fina! 
Sorry för noll update här men har lixom inte hunnit. ÄNTLIGEN tillbaka till jobb och föris efter 1 veckas vabb (igen). Känns lite som vi kör varannan vecka här, haha. Varannan förskola, varannan vabb. Men det mönstret tänkte jag bryta nu! 
 
Har ändå njutit av att få lite extra tid med min Ella. Vi har varit ute i solen så mycket som möjligt, gått långa promenader med vagnen, spenderat många timmar i soffan framför Bing, Brandman Sam osv. Haft så mysiga dagar! 
Men om det ändå va skönt att komma tillbaka till kontoret igår, träffa (några) underbara kollegor och lämna en glad Ella med alla kompisar på förskolan. Men om det är konstiga tider nu. Kom mail från förskolan om att vi inte längre får lämna inne. Vi ska lämna ute, ringa på en klocka så kommer nån och öppnar. Så skumt. Trodde Ella skulle tycka det va konstigt, men gick jättebra! Duktiga tjejen. <3  Och så situationen på jobbet då. En efter en får vi packa ihop oss och gå hem. Och jobba hemma alltså. Lät nästan som att vi blivit kickade allihopa, men nejdå. Hemmajobb på obegränsad tid. Så sjukt tråkigt!
Alltså det va verkligen TOMT här imorse. 
Och hela situationen är verkligen werd nu. Snälla alla, gör det ni kan nu och följ restriktionerna. Hur tråkigt det än är så håll avstånd nu, skippa gymet, skippa awn och träffas ute om ni är många. Vi måste hjälpas åt <3
 
Den här tiden, (november, december) brukar normalt sätt innebära JULMYS, lite försmak på glöggkvällar med vänner, lite förberedelser inför julfester, julbak med familj och vänner osv. Men nu blir allt det där med familjen bara, (inte så bara men ah ni fattar) kanske men nån annan familj, men julfesterna och luciafirandet på föris kan vi nog glömma. Det är verkligen sjukt. Och påtagligt. 
Men så länge vi är friska måste vi se det så, vi får kämpa på helt enkelt, alla på sitt håll och göra det absolut bästa av allt! 
Ska nog sätta upp stjärnorna lite tidigare i år. Bara för att vi kan! ;) 
 
I helgen ska vi allafall bebisgosa med världens finaste Amina. <3
Ella är helt såld och världens duktigaste med henne. Så försiktig och nyfiken! Hon är verkligen exakt lika liten som Ellis va, Ella 5 veckor tidig och Amina 2 veckor över tiden. Känns som nån BM räknat fel där, haha! 
 
Snart helg vänner, ta hand om er! <3
 
 
 



DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR