Hej fredag!

Skrivet:    ·  Allmänt
Underbara värme!
Och så plötsligt slår det mig, det är sommar nu. Våren har lixom redan varit. Känner mig lite snuvad på våren faktiskt, kanske med tanke på coronan? Har lixom inte kunnat njuta riktigt på samma sätt, inte kunnat fira födelsedagar som vi brukar och hänga med stora familjen, med mamma & pappa, ja mycket som man får tänka om, tänka nytt. Men men, nu är ju äntligen värmen här och naturen är så sjukt vacker! Gick kvällsprom igår med Sandra och man får nästan ont i hjärtat så fint det är. Ljumna sommarkvällar kan va bland det bästa! Och den här tiden, när allt blommar, man minns alla skolavslutningar som igår, doften, allt och det bästa av allt, man har allt framför sig!
Hoppas verkligen på en fin sommar nu när man mest kommer va hemma! Skulle för övrigt va i Grekland just nu. Den svider. Nästa år kanske! <3
 
Vad har hänt sen sist då?
Ja men mycket, vi har hunnit med att njuta av solen, vabbat en snorig och lite hostig Ella, Noah va oxå hemma några dagar så vi hängde ihop. (Samma baciller dom små liven)
Gungat mycket, Ellas absolut bästa just nu! Kan gunga hur länge som helst och blir så arg och ledsen när den är upptagen. ;) Humör det har dom både Ellis och Nois. Men det kommer dom komma långt på! Man får bita sig i tungan ibland och räkna till tre. Haha! 
Sen har vi hängt hos Lykke och Leon, tjejerna har busat järnet, vi fick hälsa på hönorna och när dom två kramas så smälter man ju! <3 Underbara ungar!!
Vi har hängt i hamnen, ätit premiärglassen och lekt i lekparken. Firat min födelsedag UTE, med först min familj (inte kusiner och syster dock) och sen med Jimmys. Fick blommor till altanen, Rituals och pengar! Så nu ska jag köpa både klocka och väska är tanken. Ska bara välja vilken jag ska ha, kan ta tid! ;) Sen har vi varit barnvakt åt vår Nois, sleepover, han är verkligen som ett bonusbarn, en extra son. Två små älsklingar i pyjamas. Hur nussigt? Jag nattade Ellis och Jimmy tog Nois i vagnen, barnen somnade gott och sen tog vi kväll! <3 
 
Det va allt för nu! Imorrn blir det Kålmården! Som vi längtar!! <3
 
 

200511

Skrivet:    ·  Allmänt
11 maj. Mitten av maj. Crazy! Stoppa tiden nu tack.
Godmorgon allafall! <3
Helgen har gått snabbt men har varit on top kan man säga. Det bästa av allt och dessutom vädret! Magiskt! En mix av fredagstacos, en lördag med shopping i Norrpan med Natta, på kvällen grill hos Natta & Adrian med Benni & Senait och barnen. Älskvärt kaos! Ella, Noah & Loan somnade i vagnarna och Selah i Bennis knä. Så nice att få några timmars vuxentid utan barn oxå, kvalitet. I går hängde vi i lekparken ett tag och på em  åkte vi till m&p. Om Ella hade saknat att vara där! Även om vi bara va ute, corona 
 
Imorse va vi så trötta alla tre. Väckte Ella och Jimmy 06:30 och det tog väl en kvart för Ellis att vakna, men vi hann ändå. Alltså senaste tre kvällarna har vi haft en snackis här på kvällarna, gått upp som vanligt med Ella, hon har druckit sin älskade välling och sen snackat och snackat och snackat. Jeeeesus. Igår somnade nog jag före Ella, haha. 
 
Ha en fin måndag nu! <3
 
 

Torsdag

Skrivet:    ·  Allmänt
Heeej fina!
Vädret alltså!!
Lyckades pricka in en ledig dag med mikg Ellis igår, föris hade planeringsdag så jag tog ledigt! Och så hade vi en sån där helmysig dag från morogon till kväll. Tog en morgonprom med vagnen till ica, sen va vi ute typ hela dagen. På em kom Natta & Noah och vi hängde på altanan flera timmar Barnen lekte och vi poppade musik och drack kaffe. LIVET. Sen gick vi till lekparken en sväng. När vi kom hem kom mamma & pappa förbi och vi grejjade lite på altanen. Ella kökade middag ute och på altanen va det verkligen så skönt! Sen kom glassbilen förbi och jag kunde inte låta bli att köpa glass! Jättespännande att gå ut på vägen och köpa glass ur en bil, dessutom fick man en studsboll. Sen käkade vi glass på altanen i solen. DRÖMDAG. Till och med nattningen va bara mysig. <3
 
Och jag är tillbaka på jobbet igen, känns bra efter två veckors hemmajobb och en veckas vabb. Kul att träffa alla kollegor, gamla som nya. Nu har det börjat 7 (!!) nya hos mig på gruppen, så kul! Och idag ska jag ha medarbetarsamtal, blir kul. 
 
Ha en fin dag, full fart mot helgen! <3
 
 
 
 
 
Maria Bengtsson

Här får ni läsa om mitt liv. Every day counts. Enjoy!



· Allmänt