Hösten är hääär

Skrivet:    ·  Allmänt
God morgon på er fina! 
Hösten är här nu, nu är det kyligt på mornarna vill jag lova. Hade handskarna på imorse, behövdes. 
Hade en bra morgon med min lilla skrutt, fick väcka henne vid 06:30 och det va inte det lättaste. Trött tjej. Men sen gick vi upp och myste med välling framför Bing. Bästa! Så mysigt att ta den tiden, jag va i stort sett klar (gick upp 06 isch) så vi hann mysa på en stund innan vi fick klä på oss och åka i väg till föris. Hon pratar om kompisarna och pedagogerna hela tiden, älskar sin förskola! Eller fökokokola som hon säger. Lilla hjärtat, pratar så mycket nu! Och just nu älskar hon att pyssla, Bamse, Miffy och djuren är alltid med, och bästa just nu är att duka fram fika och mat. Så mysigt att få följa henne och när det händer så mycket varje dag!!
 
Helgen som va va HELT AMAZING. Alltså bara vi två, bara jag & Jimmy i ett helt dygn. Lyxade med hotell och fin restaurang på kvällen. Åt så gott italiensk skaldjurspasta med gott rödvin, satt och pratade och bara myste i lugn och ro, haha det som småbarnsföräldrar uppskattar! Sen gick vi till hotellet, köpte lite lösgodis och bara myste på rummet. Tog bort sminket och kröp ner under täcket, kollade en film och den lyxen! Alltså precis va vi behövde. Jimmy är ju extra trött iom sjukskrivningen så det här va så guld värt för oss! Hotellfrukosten va drömmen. Man borde göra sånt här oftare, det ska vi verkligen försöka. Ella va hos mormor & morfar och myste. <3 Winwin för alla! <3
 
Idag kör vi träningen igen, har så ont efter måndagens rump och benpass med Therese! Skööönt. Och snart helg igen! PUSS på er! 
 
 
MIN MIN MIN MIN <3
 
 

Hej ny vecka

Skrivet:    ·  Allmänt
Heeeeeeeeeej fina ni! 
Måndag igen och jag vet, för länge sen! Vilken fin morgon, cyklade till världens finaste soluppgång.
Hoppas ni haft en fin morgon och en bra start på veckan. 
Haft en så bra helg! Trots en sambo med sjukskrivning har vi myst hemma, åkt till m&p och hängt i lekparken, firat mami med paket och entrécote. Jimmy grillade och OMG så gott de va. Drack nåt fint Amarone till. Träffat Natta på söndagsfika och fick hemleverans av dom godaste kanelbullarna av Sandra. Har så fina vänner runt omkring oss. <3 Tacksam!
 
Idag kör vi träning igen, älskar nya rutinerna! Funkar såbra att träna på lunchen. Har en prov månad gratis nu via jobbet men ska teckna upp mig efter det. Trodde aldrig jag skulle byta från Hälso, men man får anpassa sig efter livet helt enkelt. Snabbt och effektivt. Missar ingen tid från min lilla familj, GULD värt! Den här veckan blir det ben & rumpa måndag, onsdag armar & axlar. Fredag helkropp och mage. Träningsvärken efter Adilas pass är märkbar. Haha, kunde knappt gå efter förra benpasset, på typ en vecka, och fredagens burpees känns idag. Så skön värk! 
 
Här kommer lite bilder från mobilen. Så kul att ni är inne och kikar! <3
Kram på er! <3
Dom här två <3
 
Kvällsfikan med Sandra gav så mycket! Tack! <3
 
 
 
 
 
 
 
 
Maria Bengtsson

Här får ni läsa om mitt liv. Every day counts. Enjoy!



· Allmänt