Solstolen

Skrivet:    ·  Allmänt
Hej från solstolen! 
Just badat och tappat räkningen på hur många gånger vi varit i idag, så skönt i vattnet och lite extra tryck i värmen idag! Njuter till max på dagarna och kvällarna på balkongen, med iskallt vin, musik, lite nötter och yatzy är oslagbara! 
Äter middag vid 9, tar en tallrik mat 10 minuter innan buffén stänger -standard- jummar lite och bara myser med varann, havsutsikt och livet! <3

Lite bilder från veckan! Om man va kär innan, ja jag har hittat världens finaste Jimmy! <3













En dag på stranden

Skrivet:    ·  Allmänt
Semester! 
Om vi njuter! Avkoppling till max och inga måsten i världen. Det enda beslut man måste ta handlar om när man ska bada och när man ska ta en paus från solen och sätta sig i skuggan och äta lunch! Sån lyx det här! Och just på en sån här typ av resa, när man åker egentligen bara för att vara med varann så kan det va skönt att bo precis på stranden och ha all inclusiv. 
Och faktiskt skulle jag kunna vara precis var som helst, bara jag får vara med min Jimmy! <3

Bloggar från stranden, men nu är det dax för dagens första bad! Puss på er från ett underbart Samos! 
















Finns inga ord! <3

Skrivet:    ·  Allmänt
Finns verkligen inga ord som kan beskriva hur bra vi har det! 
Just nu sitter vi på balkongen, efter lite middag så kör vi en omgång yatzy till. 
Strandhäng, många bad, lagom vind, lagom värme fast ändå sjukt varmt, ljumna kvällar där inga koftor i världen behövs, god mat & det bästa sällskapet man kan tänka sig! 
Skulle inte vilja vara någon annanstans med någon annan! 
Älskar oss! <3








Framme!!

Skrivet:    ·  Allmänt
God morgon! 
29 grader & klockan är snart 11. Ätit hotellfrulle & ska mer på stranden nu! Hotellet ligger precis på stranden och vattnet är verkligen turkost! Så fint! 
Och vi hann till flyget som ni förstår! Vaknade tydligen inte av TRE alarm! Men 140 upp så hann vi både köra lagligt och parkera innan incheckningen stängde. Och sen landade vi enligt planerna! Sjuk tur!

Bloggar mer sen! Men vi har det helt underbart! Och det bästa av allt, att vara iväg tillsammans med min kärlek! <3






Lördag

Skrivet:    ·  Allmänt
Packade ihop oss rätt skapligt och åt en god hotellfrulle innan vi drog hemåt nypan! Kort och intensivt! Men så värt! Jäklar vilka dagar vi haft alltså! Drömstart på semestern! 

Hem och packa om! Just tagit en runda i kvällssolen, sprang 6 km och gick som start och avslut. Mätte även piren på runkeeper och hela 2,85km fram och tillbaka! För er som inte visste! 

Nu ska vi packa lite, inte glömma passet, tvätta en till maskin och njuta av kvällen! Vädret är ju bara helt magiskt! Minns ingen sommar när det varit sånt här tryck i värmen och den här utlandskänslan! Hur härligt som helst!
Inatt SAMOS med mitt liv! Hoppas värmen håller i sig nu semestern ut helst! ;)

Lite bilder från dagen! <3


Hassan & latte i bilen 





Tim 30

Skrivet:    ·  Allmänt
God morgon! 
Just vaknat på Clarion i Halmstad, myser lite i hotellsängen och ska snart ner och äta hotellfrulle. Lyx! 
Gårdagen va en riktigt perfekt sommarkväll med bästa vänner, rosse, grill på altanen och kvällssol. Firade Tim och gav prellen! Fallskärmshopp
6 augusti! Whoop!! Blir häftigt att kolla på! Verkligen! 

TACK alla fina för en magisk dag och kväll! <3







Kärlek

Skrivet:    ·  Allmänt
Finns inga ord! Den här dagen! 
Utlandsvärme, bästa vänner, min kärlek, Tylösand, blå himmel, iskall rosse, afterbeach och ja, livet! 
Ligger i hotellsängen och har just duschat efter en dag på Tylö. Ska snart gå bort och fira bästa Tim! 
Lite bilder från dagen! 
Så mycket kärlek! <3










Halmstad

Skrivet:    ·  Allmänt
God morgon! 
Njuter på innergården av sol, hotellfrulle och mitt bästa sällskap! Ska snart ta en promis bort till Kapellgatan och sen väntar sol, häng, afterbeach, firande, grill och bästa vänner! <3



Första semesterdagen

Skrivet:    ·  Allmänt
Första semesterdagen! 
Sitter just nu på en uteservering i Hamlstad och bara njuter med min älskling! Livet! 

Imorrn ska vi fira Tim och köra en riktig afterbeach på Tylö! Och äntligen får jag hänga med min bästis! <3






Morningwalk

Skrivet:    ·  Allmänt
God morgon fina! 
Högtryck eller vad? Underbart med riktig värme redan vid 06.45. Tog en timmes runda innan Jimmy vaknade, hur vackert som helst! Sen frukost på balkongen i solen! 
Ljuvligt! 





Kvällspw med Sandra

Skrivet:    ·  Allmänt
Bytte gymet mot en skön kvällsrunda med Sandra! Helt rätt val om man säger så! Helt underbart väder, säkert över 20 grader. Precis som det ska va! 
Laddat upp med solkrämer, schampo, duschkräm och lite smått och gott. 
SÅ redo för Samos nu! 





Onsdag 20 juli

Skrivet:    ·  Allmänt
Hej fina! 
Dagen har gått i ett och faktiskt inte suttit ner på typ hela dan! Slutar om 30 och snart snart checkar jag ut för vacay! Helt underbart! 
Imorrn eftermiddag drar jag och älskling mot Halmstad och Tylö för två nätter på hotell, en grym afterbeach med Du&Jag, firande av Tim med fina vänner, grill och rosse i kvällssol på Renée och Mats altan och så bara den lyxen att få komma iväg med min Jimmy & hänga med min Juttplutt och fira! 

Ska bara fixa en del grejjer innan vi kan dra! Men det löser vi! 

PUSS på er! Här är några bilder från Tylö, ser rätt bra ut va!?





En mysig em

Skrivet:    ·  Allmänt
Snabb dag på jobbet och så kul att få jobba ihop med Johanna & Bella igen. Känns ännu skönare att veta att man inte haft sin semester än utan att den är kvar, alldeles runt hörnet. Måste kännas tufft att komma tillbaka nu, i mitten av juli. 
Tog cykeln hem i eftermiddagssolen och fick verkligen sommarkänslor! Underbart! Sen åkte vi till Jenny, Robin och Stella och myste på uteplatsen. Åt fruktsallad, drack kaffe, gungade med Stella och myste. Tog en skön kvällsrunda med min älskling och nu 21.35 sjunker vi ner i soffan framför en film och äter lite Cesar. Livet! <3






Morning soliga tisdag!

Skrivet:    ·  Allmänt
Alltså vädret!? Hur underbart som helst ju! Idag skulle man börjat dagen med en morgonpw i solen, packat badväskan med frukost & en sallad till lunch. Åkt ut tidigt till stendörren och njutit en hel dag på klipporna! 
Tagit ett morgondopp, druckit kaffe på klippan, doftat kokosolja och haft semester! Åh!!

Men vi kämpar! God morgon! <3



Äntligen kväll

Skrivet:    ·  Allmänt
Helt okej måndag och ett steg närmare semester! Dröm känsla! 
Avslutade dagen med 30 minuters backe på bandet & sen bodypump i en fullproppad sal! Fick köra med både Natta, Nancy & Cattis. Man blir verkligen så peppad av mycket folk! 
Just kollat Primetime & ätit så god middag med mitt allt. Kycklingfärs, grönsaker, cf tomat & basilika & bönpasta. Så sjukt enkelt & så gott! 

Nu kör vi en till Annika Bengtzon fast
i sängen! ;) 
PUSS




Måndag morgon

Skrivet:    ·  Allmänt
En sån måndag. När man inte har nåt att ha på sig, magen är svullen och man vill helst av allt ha semester, gärna igår! 
Speciellt när solen skiner och det är sommar ute! Men krigar 4 dar till, sen drar vi till Halmstad! Firar Tim på after beachen, bor på hotell med mitt liv och bara njuter med fina vänner! 
Lördag natt åker vi upp till Arlanda och flyger mot Grekland och Samos! 
Ska inte klaga! 

Ha en fin måndag! <3



Vårrullar & filmmys

Skrivet:    ·  Allmänt
En helt perfekt söndag, fika i solen med Jenny & Stella - världens goaste och gladaste lilla tjej! Efter det en skön kvällsrunda ihop, skippade träningen och prioriterade oss. Sen lagade vi sjukt goda vårrullar med ris och sötsursås. Filodeg fylld med kycklingfärs, finhackad paprika, sockerärtor, morot, purjo och vitkål. Har jag glömt nåt? 
Så gott! 
Hann slänga i en färg oxå, blondsprayen som jag beställde i fredags 
 hjälper inte på själva utväxten utan mest på längderna. Så en uppfräschning innan semestern kändes fint! Min mysiga söndag i bilder! <3






SÖNDAG

Skrivet:    ·  Allmänt
God morgon söndag! 
Andra koppen kaffe i sången. Älskar helt oplanerade söndagar när man får ligga kvar i sängen hur länge man vill! LYX och semesterkänsla! 
Kollat lite Winnerbäck & Håkan live, lite Moberg och bara myst i sängen. 
Hoppas på lite balkonghäng i em, nu börjar verkligen all färg gå bort! Och även om Samos närmar sig så kan det va fint med lite fräsch bränna till Halmatad på torsdag! 

Ha en fin söndag! <3





Mysmorgon & bröllopsjobb

Skrivet:    ·  Allmänt
Hej finingar! 
22.00 och hemma från Lotta & Gerts bröllop! Så fint och så roligt att jobba bröllop! Och det här va mest roligt, ett mindre bröllop med vigsel hemma i trädgården, strålande sol och mysiga människor! 
Fick bra hjälp av mina favvotjejer i köket! <3
Nu MYS med min snygging i mjukisar! 


Frukost imorse











Klippt

Skrivet:    ·  Allmänt
Äntligen fräsch i håret! Duktig tjej som fick hjälp av Pernilla. Plötligt hade jag två duktiga frisörer som pysslade om mig! Lyx! 
Lite kortare med ett v bak, blev ingen page idag! Gillar ändå mitt långa och nu blir det mer frisyr och faktiskt en kortare känsla trots att längderna inte kapades så mycket! Nöjd! 

Nu står min kärlek vid spisen och steker jätteräkor, tapas är lite givet för oss på fredagar! 
Önskar er en trevlig och helt underbar fredag! <3







Beställde den här! Spray som gör håret blondare och fräschare utan färg! 






Spinningfredag!

Skrivet:    ·  Allmänt
God morgon fredag! 
För trötta för en torsdagsklubb igår och så värt att bara mysa i soffan och ta tidig kväll i sängen! Hamnen finns ju kvar och det gjorde oxå att jag kunde gå upp 05.50 och ladda morgonspinning! 
Helt klart bästa starten! Älskar känslan när man tassar upp innan Jimmy, sätter på kaffe, tar cykeln till gymet och redan 7.30 är man färdig, svettig och så slut i varenda benmuskel! 

Idag gick passet ut på uthållighet, vilket verkligen va en utmaning för mig! Att långsamt stiga i puls, nå maxpuls och sen inte tappa i puls. Långa sega backar. Sjukt mycket tuffare än korta intervaller om ni frågar mig. Men en utmaning! Och jag nådde maxpuls när jag skulle och lyckades att inte tappa för mycket på vägen ner. Klapp på axeln! 

Nu jobb och sen frissan vid 4! Sen tar vi efterlängtad HELG och räknar ner till torsdag! <3


Frukost är viktigt för att orka, har lärt kroppen att äta nåt innan, även om det är sjukt tidigt. 





Lunch i solen

Skrivet:    ·  Allmänt
Underbart väder idag! 
Hallon & vaniljkvarg i solen fick det bli! Det gäller att passa på! 




En premiärkväll på Röken

Skrivet:    ·  Allmänt
Vilken kombo! Att börja med ett svettigt träningspass ihop för att sen duscha, fräscha & gå vidare till Röken för lite god mat! Blev serverade av Emma och åt en sjukt god ceasar! Fräscht och gott! 
Satt kvar länge och bara myste, sen cyklade jag hem till brandholmen! SOMMARFEELING på den kvällen! 

Tack tjejer för så mysig kväll! <3







 

Klipptid!

Skrivet:    ·  Allmänt
När min frisör har sin första lediga tid i mitten av september får man boka elevklippning! Bara hoppas hon är bra! 
Fredag 16 blir jag förhoppningsvis sommarfräsch i håret! Längtar! 

Snart bodypump och middag på röken med fina brudar! 



ONSDAG

Skrivet:    ·  Allmänt
God morgon onsdag! 
Mysig kväll med en liten kvällsrunda innan maten, biffstroganoff och några avsnitt Morran & Tobias, plöjer hela säsongen igen - bästa som hänt inom svensk humor någonsin - sen tidig kväll med mys & glass i sängen! Har ni inte testat ICAs yoghurtglass med choklad så gör det! Superfräsch! 

Hann med lite frukost ihop innan jag tog cykeln till jobbet. Jobb till 16 och ikväll bodypump med Ida, Cattis & Nancy! Efter det middag på Röken! Hur mysigt!? Hoppas på kvällssol! 

Ha en fin onsdag! PUSSAR



Kvällsrunda

Skrivet:    ·  Allmänt
Snabb fm och något längre eftermiddag. Men en skön promis med Sandra efter jobbet gjorde att det va lättare att kriga eftermiddag! Skitzo väder dock, ena stunden sol och sommar och nästa ösregn. 
Men härlig promis med fin tjej! <3


Tänkte bjuda på gårdagens middag oxå, om ni missade den sist! ;)
Snabbfrästa räkor, stekta grönsaker med curry, cayenne, salt & peppar. Klicka på turkisk yoghurt och servera med bönpasta & sallad. Mums!




Morning

Skrivet:    ·  Allmänt
När Jimmy jobbar hemifrån hinner man äta lite frulle ihop! Fryst mango / hallon, vaniljyoghurt och musli. Och kaffe! 
Bästa frullen och bra start på dagen!

Ha en fin tisdag! <3




ROSOR

Skrivet:    ·  Allmänt
Jag har verkligen världens finaste pojkvän! <3 
Kommer hem från träningen och möts av 9 röda rosor! 




Måndag

Skrivet:    ·  Allmänt
Efter en helt magisk helg som verkligen kändes som SEMESTER får man ändå bita ihop och kötta måndag! 
På plats på jobbet, andra koppen kaffe & några ärenden avcheckade. 
Det blir en bra måndag! <3



Solhäng, fix & löpning

Skrivet:    ·  Allmänt
Älskar att göra allt ihop med Jimmy! 
Började med en sväng till Norrköping & köpte till några plattor golv till balkongen. Även en tur till blomsterlandet och fick med oss massa fint hem! Blommor, citrontimjan, basilika & persilja. Allt till balkongen! Blev sååå snyggt! Sen några timmars balkonghäng i solen! Underbart! 
Avslutade med 5 km löpning ihop! 
Så underbart när man både vill & kan göra allt ihop, tom träna och bli svettiga!

Nu dusch & snart kommer familjen Eklund och kollar matchen här!
Underbara dag!! <3



Sen frukost på balkongen, sisådär 15.00





Balkongen 






SÖNDAG

Skrivet:    ·  Allmänt
Mysmorgon, ett avsnitt solsidan och så spontant iväg och hämta Josse! 
Brorsan ställer alltid upp! 
Stendörren eller fix hemma? Kör en sväng till Norrpan och köper till lite plattor till balkongen nu! En latte på Statoil och frukost hemma sen! I em balkonghäng, sol och myssöndag! <3





Frukostmys & årets första

Skrivet:    ·  Allmänt
Vaknade vid 7 (!!) & njöt av sovmorgon i sängen, mys, kaffe & sista avsnittet Arne Dahl som vi verkligen streckkollat om inte fotbollen dominerat. Sjukt bra och spännande serie måste jag säga! 

Sen tog jag cykeln till Companiet och mötte brudarna på hotellfrulle! Flera timmar med update, kaffe, prat och det bästa från frukostbuffén! Grym start på dagen! 
Fick ett ryck här nyss och tog på mig träningskläderna och drog första löprundan UTE! 6 km blev det och en helt okej tid för att va premiär! Svettig och nöjd sjunker jag ner i solstolen på balkongen nu och inväntar älskling! 

Hoppas ni har en fin lördag! <3






Lunchdejt

Skrivet:    ·  Allmänt
Stressig men ändå mysig lunch med Juttplutt och Hugo. Trots hungrig kille, amning & ett plötsligt regn så fick vi ändå hänga lite! <3

Fina Hugo!




Samma datum

Skrivet:    ·  Allmänt
Fb är bra ibland! 
Samma datum bara några år som skiljer! ;)


Middag & quiz på Tres Tapas


Femöre 


Roadtrip till Tylösand med dom här finingarna! 


Bråvalla med fyran 

Bästa starten!

Skrivet:    ·  Allmänt
45 minuters svettig spinning avklarat! 
Känslan efter! Så värt gå upp 05.50 för att ta sig till gymet & köra slut på sig! 
Kickstart! 
Nu hoppas jag att dagen blir en grym fredag & att timmarna rusar på till 15.30 när jag checkar ut för HELG!
Men innan det en mysig lunch med bästis & Hugo! 
Ha en fin fredag! <3








06.20

Skrivet:    ·  Allmänt
God morgon fredag! 
06.20 Tar en kaffe & lite yoghurt i farten och ska snart cykla iväg på lite morgonspinning! Det är nåt speciellt med tidiga mornar! 

Ha en grym start på fredagen! <3



På promis

Skrivet:    ·  Allmänt
En tuff jobbtorsdag är slut, skön lunch i solen & en timme på balkongen efter jobbet. Nu är jag på promis till m&p för att cykla hem en cykel, underbara väder! Och bästa musiken i lurarna! 






Morning

Skrivet:    ·  Allmänt
SOL!! 
Underbara morgon! Hann tom äta lite frukost hemma innan jobbet, bra start på dagen! Jobbar nya skorna & saknar min bränna, lite svårt att underhålla när man jobbar och helgerna inte bjuder på sol! Vill bara få lite mer sommarfeeling nu, det är ändå juli och en heldag på stendörren med min älskling skulle va drömmen! Passar på att beställa kalasväder till helgen - det är vi så värda! 

God morgon! <3



Älskar mitt armband från Marc Jacobs! 30 årspresent från fina Maddis & Foppa! <3

Dagens middag

Skrivet:    ·  Allmänt
Okej. Jag ska inte tjata ut er med alldeles för många matbilder varje kväll, jag lovar! Men jäklar va mysigt det är att laga mat ihop! Testar lite och det blir typ alltid succé! Favvon är nog fortfarande Caesar, speciellt såhär års. Sen gör Jimmy världens godaste biffstroganoff med ris & fläskfilégrytan i lördsgs va ju rena drömmen! 
Och den här! Curryräkor med bönpasta! 
Enkelt, fräsht och supergott! 

Vi finhackade sugarsnaps, paprika, lök & purjo & fräste i olja & curry. Kokade bänpastan aldente. Fräste sen räkorna snabbt på het värme. När allt svalnat lite blandade vi ihop räkorna med grönsakerna & turkisk yoghurt. Kryddade med salt, peppar, cayenne & lite mera curry. 

Till det lite sallad! Alltså hur fräsht!? 





 










Pump i benen

Skrivet:    ·  Allmänt
Går från gymet efter 35 minuters snabb backe & 60 bodypump! Alltså nya releasen är verkligen sjukt jobbig. Både ben och biceps är hatkärlek. Beror antingen på att jag tappat i styrka eller att det faktiskt är ett tuffare pass! 
Blir snart mött av Jimmy, en sväng till maxi & så efterlängtad kväll! <3
Bästa på hela dagen, kan längta efter vårat kvällsmys redan när jag går upp på mornarna! Speciellt nu när vi målat om & har tv i sovrummet! Drömmen! 









Hello you!

Skrivet:    ·  Allmänt
En snabb förmiddag med ytterligare nervositet! 
Lunchar sallad idag och längtar efter semester! Bodypump ikväll! 

PUSS på idag! <3



Full rulle tisdag

Skrivet:    ·  Allmänt
Full rulle avslutas med balkonghäng med min älskling i solen! 
Jobb, två "visningar" & hann sälja lite tavlor innan jag tog en promis till brandholmen, upphämtad av Jimmy för lite handling. Skönt med luft och sol! Åt lite dåligt både till frulle & lunch vilket resulterade i en tokhunger efter jobbet och tryckte säkert ett halvt paket tunna riskakor, (dom med chia & havssalt - stört beroendeframkallande jag vet)
SÅ dåligt. Men man får skylla sig själv och göra om göra rätt! 

Sitter just nu i solen och bara njuter! Ska snart börja fixa Caesar med min älskling! <3



Tisdag

Skrivet:    ·  Allmänt
Hej soliga tisdag! 
Mysigt avslut på måndagen blev en bra start på tisdagsmorgonen! <3
Några koppar kaffe, nya favvobrallan & sol! Dessutom en minst sagt spännande start på dagen! 

I em ska jag visa min pärla för en ev privat uthyrning! Hyra ut nåt år eller sälja!? Det är frågan. Bostadspriserna är ju rätt maxade just nu, men skulle pärlan öka ännu mer på ett år så kan det ju vara värt att vänta!

Nu lunch! Här kommer en dagens!









Dubbelpass med Natta

Skrivet:    ·  Allmänt
TRÖTT i både kroppen och huvudet efter bodypump 60 & bodyjam 60. Men jäklar va kul!! Och så sjukt bra musik i sista delen av jamen. Grymt! 
Mötte älskling på vägen hem & nu har vi handlat mat, duschat & skadliga ihop lite köttfärs & ris. Typ mitt bästa! 




Hungriga på vägen hem jaaa! ;)

God morgon måndag

Skrivet:    ·  Allmänt
Ny vecka och TRE veckor kvar innan semester! Om jag längtar!!
En vecka med jobb, träning, en middag i hamnen, en spännande tisdagsmorgon och det bästa; kvällsmys! 

Önskar er en fin måndag! <3



Fixarsöndag

Skrivet:    ·  Allmänt
Nästan 2 timmars skön pw med bästis och Hugo. Lyckades pricka in sol och fint väder oxå! 
Sen har vi, läs Jimmy, målat sovrummsväggen klart och vi har fixat & donat hela em. Sjukt mysig dag, även om vi varit en del sega på nåt vis. Tömda på energi eller nåt.
Men nu ska vi mysa, laga god kycklinggryta & kolla fotboll! Jo ni hörde rätt! Ikväll blir det fotboll! ;)





Söndag

Skrivet:    ·  Allmänt
Alltså hur mysigt är det inte att vakna ihop, slå på några avsnitt solsidan - drömmen med tv i sovrummet jaaa, och dricka kaffe i sängen!? LYX 

Sen frulle och nu är jag på pw längs vattnet och ska snart möta Hugo
& Bästis för en runda ihop! Sen blir det mera fix i sovrummet, en vägg ska målas grå och lite sladdar ska fixas! 
Underbara helg! <3



En helt perfekt lördag

Skrivet:    ·  Allmänt
Alla syskonen Eklund, rosse, fotboll, givande diskussioner, skratt, fixa med Jennys hår, älsklings goda fläskfilé och hade en sån där perfekt lördag! <3






Myslördag med mitt liv

Skrivet:    ·  Allmänt
Sovmorgon, frukost framför Solsidan, en dusch och sen några timmar med fix, handling & lite av varje. Slutade med att vi köpte ny färg till sovrummet, hämtade tv & lite annat hos mig, nya blommor & lite varje. Nu har vi fixat i sovrummet, tagit en dusch, korkat upp en öl (Jimmy & Jontan) och snart kommer syskonen och myser! Underbara lördag! <3




Friday baby

Skrivet:    ·  Allmänt
Lycka att få börja helgen med honom. 
Han som gör mig till världens lyckligaste tjej! <3
Och känslan av nybäddad säng, nystädat lägenhet och så nyduschad efter en minst sagt blöt promenad. Med ett glas rosse på balkongen. Lite tapas & film i soffan och hela helgen framför! 



En mysig eftermiddag med Hanna & Adira

Skrivet:    ·  Allmänt
Äntligen kvalitetstid med fina Hanna och hennes busfrö! <3 
Några riktigt bra timmar på jobbet och helt lagom att sluta vid lunch. Många bra bokade möten och en del cred - kan man få ha ibland! 
Sen åkte jag & Hanna hem till brandholmen och busade loss med Adira över några koppar kaffe. Äntligen! 
Vilken liten busunge! <3

Tack för mysig eftermiddag! 





FREDAG

Skrivet:    ·  Allmänt
Fredag 1 juli
Redan 1 juli - galet va tiden går! 
På jobbet idag allafall, mår bättre och tänker att fredagskänslan blir så mycket bättre om man har köttat jobb ett par timmar! 

Underbara fredag! 




Maria Bengtsson

Här får ni läsa om mitt liv. Every day counts. Enjoy!



· Allmänt