Tusen tack!

Skrivet:    ·  Allmänt
BODYJAM gjorde min kväll! Jäklar vilken musik!! Och man får ge det tre gånger, sen sätter man nog koreografin! 
Och alltså, TUSEN TACK för alla fina mess, kommentarer och kramar! Det värner verkligen ska ni veta!! 
All kärlek till er! <3





En sista dag

Skrivet:    ·  Allmänt
Onsdag 30 september och min sista dag på IF. Känns så konstigt. Tog en lång gemensam lunch med gruppen på Forsen & bara myste. Åt gott - godaste lunchen på länge - och bara umgicks. Sen har vi packat ihop datorer, fått blommor, kopplat ur telefonen, kramats och gråtit. Det blir så mycket känslor. Det här med att säga hejdå till alla, den är värst. Att man faktiskt inte kommer träffa många av sina kollegor mer. Tomhet på nåt vis. Jobb i framtiden kommer ju lösa sig, det gäller bara att hitta nåt lika bra, med kollegor som är lika bra. <3
Tuff dag. Tur att jag ska få kramas med min bästa vän om en stund & köra lite release ihop.



Kan stolt säga att jag vunnit så många tävlingar & faktiskt titulera mig som IFs bästa säljare! Det är ändå stort! 





Lunch på forsen. Lyx! 



Kärlek!!

Skrivet:    ·  Allmänt
När man som mest behöver det kommer hon med present! Bara så där!
Hur lyckligt lottad är jag inte!? Världens bästa vän!! 
Och det är vid såna här tillfällen, när det är lite tufft, som det värner extra mycket! Och då man inser vilka fantastiska människor som finns och stöttar!!
Tusen tack min älskade bästa Jutta! <3




Kontraster

Skrivet:    ·  Allmänt
KONTRASTER
Har ni tänkt på det här med kontraster? Det är först när man har nåt att jämföra med som man verkligen uppskattar. När det blir skillnad, när småsakerna gör skillnad. Som att ha en ledig dag till exempel, det uppskattas ju bara i kontrasten till jobb. Att få fredagskänsla är ju fantastiskt, men inte riktigt samma känsla om man varit ledig hela veckan. Lite så tänker jag nu när jag ska va ledig. Eller ja, mellan två jobb som vi säger. Men man får ta vara på det lilla, uppskatta dagarna även om det inte handlar om jobb. Hallå, världens chans ju. Att komma på vad jag egentligen vill. Man får se det så!
Eller ta en så simpel sak som att känna sig nyfärgad i håret, den känslan får man ju bara om man upplevt en utväxt. Eller kärleken till sommaren, den blir ju extra stark just för att den bara varar typ 3 månader om året.
Man uppskattar det lilla mycket mer om livet består av just kontraster. Eller balas. En bra balans.
Om man aldrig har tråkigt så vet man inte när man har roligt. Rätt sant eller hur?
 
 
 
 

Lunch på Fresta

Skrivet:    ·  Allmänt
Åkte med Hanna till Fresta och köpte lurre. Alltså matkoma de lux! Lämnade ändå en del. 
Men gott va det! Kyckling, couscous, kronärtskocka & lite blandad sallad. Toppad med balsamico. 



GOD MORGON!

Skrivet:    ·  Allmänt
 
Trött tjej. Somnade i soffan redan innan halv 10 igår och försökte verkligen vara vaken, men det va tvärkört. Slocknade vid 10. Snoozade till 07.15 imorse, men hann. Det tar på kroppen allt det här, det kan vi ju va överens om. Näst sista dan på IF och det känns så overkligt! Men ska verkligen ta vara på dom här två sista dagarna och försöka göra det bästa! Men OM jag kommer sakna alla, herregud! Min andra familj. Och även om man säger att man ska ses så kommer det ju inte bli såhär, ses varje dag, ta morgonfikan ihop, lunchen.. ja ni vet. Det kommer bli tomt. Tur att jag har närmsta dagarna rätt bokade, helgen kommer bli fin och på måndag drar jag och mami till London. Så tar vi allt som det kommer sen! Får väl köra trippelpass på Hälso om jag får tråkigt på dagarna! ;)
 
Kaffet idag, drömmen! ha en fin tisdag! <3
 
 
 
 
 
 

Dansmåndag

Skrivet:    ·  Allmänt
Dagens höjdpunkt! 
Sista klassen innan onsdagens release och idag va det extra kul! Blir väl så när man sätter koreografin.
Fokus på det roliga just nu! 



ÄT

Skrivet:    ·  Allmänt
Allså ÄT är så bra för nypan! 
Älskar det stället! Lunchen va kalas, även om jag inte älskar fisk så va det sjukt gott! Massa folk, många fina killar i skjorta, god mat och trevliga kollegor. 
Det är mysigt att komma bort från kontoret och lyxa lite ibland! 



God morgon måndag!

Skrivet:    ·  Allmänt
Jaha. 3 dagar kvar nu. Men just nu lever jag på fredagens fest och helgens höstmys! Kom till kontoret och här finns det spår av fest minst sagt! ;) 
Nu städas det för fullt, lite burkar här och där, rödvinsfläckar på skrivbordet och skumpaflaskor i köket. 
Världens bästa kväll verkligen! 
Så mycket kärlek! <3




22.30

Skrivet:    ·  Allmänt
Just kollat mitt första avsnitt av Bron och det verkar ju lovande! Fortsätter med lite PERSBRANDT & Hamilton såhär på söndagen! 
Sköna kväll ta inte slut! 
För er som vill kolla månen inatt - ställ klockan på 04.10. Kan nog va en upplevelse! 
Nu ska jag förutsätta mysa på! 
Natti på er! 



Höstsöndag

Skrivet:    ·  Allmänt
Att kunna sitta UTE och fika i slutet av september! Det är fint det. Gick igenom stan med bästis och shoppade lite sånt man måste ha men som är sjukt tråkigt att lägga pengar på, som typ smink. En kavaj och en lampskärm fick det i oxå bli! 
Avslutade med en mysig fika på Hellmans! Sköna söndag! 

Rawfoodboll 






Söndagsmys

Skrivet:    ·  Allmänt
Hotellfrulle med fina Alle! Bättre start på dagen kan man knappast få. Älskar den lyxen, sitta länge, prata och bara mysäta. <3






Hemmamys

Skrivet:    ·  Allmänt
Efter en minst sagt helkväll igår intar jag soffan ikväll. Precis vad man behöver när kroppen är lite sliten. Lite Idol, ljus och gos under filten! 
Kan inte bli så mycket bättre! Och så redo för en pigg söndag! 
Hoppas ni har en vinig, mysig, fartfylld eller lugn lördag! Helgen är till för att fira, oavsett om det sker slirigt eller lugnt. Puss på er! 



Härliga höst!

Skrivet:    ·  Allmänt
Att inte njuta av vädret idag vore dumt! 
Älskar hösten när den är såhär! 
Tog en lång promis runt brandholmen, uppdaterade kvällen i telefon och bara njöt av solen! Man blir verkligen piggare av att komma ut lite. 
Härliga höst & sköna lördag! 






Den stora festen

Skrivet:    ·  Allmänt
Alltså vilken kväll! 
Festkommittén hade verkligen gjort sitt yttersta för att den här kvällen skulle bli bäst och dom lyckads verkligen! Vips förvandlades kontoret till en fest med massa fina minglade människor med bubbel i glasen! 
Och det är nåt speciellt att se sina kollegor snygga och uppiffade! 
Mingel, bubbel, italiensk buffé, några tal, även om en del va lite sliriga, sjukt roliga lekar, vin och sen dansade vi loss till dj Sture, hemma halv fyra vilket är ett tecken på att kvällen va bra!! 
Några separationstårar blev det, men mest skål, skratt och kärlek! 
Älskade kollegor - kommer sakna oss så sjukt mycket och det blir svårt för nästa arbetsplats att leva upp till det här. Bäst är ni! <3

Tack för en grym fest! 















DESIGN LETTERS

Skrivet:    ·  Allmänt
"Design Letters är ett danskt designföretag som har nått stora internationella framgångar. Deras designserier består av vackra väggdekorationer i form av siffror och bokstäver gjorda i trä. Design Letters arbetar tillsammans med många kända designers så som Arne Jacobsen."
 
Alltså hur snyggt! Vet exakt vad jag ska börja samla på, perfekt julklapp juu! (Ett hett tips här mamma!) Och nu har ju Kanel fått in en del av kollektionen, verkligen stilrent. Skulle passa hur bra som helst i mitt kök!
 
 
 
 
 
 

Leverans

Skrivet:    ·  Allmänt
Åkte med Emil upp till systemet på lunchen och handlade loss! Inte bara till oss som tur är. ;) 
Verkar som att folk kommer gå all in här ikväll & förra stora ferren hölls det igång till tvåtiden, så vi får väl se var det slutar! Blev en del kassar! 
Nu blir det frukost till lunch & en till kopp kaffe. Älskar frukost! Skulle kunna leva på typ sånt. Yoghurt, knäckemackor osv. 






En bättre start på dagen!

Skrivet:    ·  Allmänt
Fredag mina vänner! Och sol! Hur härligt som helst! Satte klockan och tänkte gå förbi HM och shoppa loss. Clubmorgon med 20% rabatt brukar resultera i en massa onödiga köp som man egentligen inte behöver. Hoppade det och drog mig ut på en skön pw istället! 
Bra start på dagen minst sagt! 
Just fixat frulle här på jobbet och ikväll väntar stora IF festen, en avslutningsfest med hela kontoret! Kommer bli en bra fredag!






Ett skönt avslut

Skrivet:    ·  Allmänt
Helt avslappnad i både kropp & själ. Att börja med det tuffaste gritpasset för att avsluta med en timmes Bodybalance med bara fokus på mig själv, just då just där. Det är en konst att lära sig stänga av allt runt omkring och bara fokusera på sin kropp och sitt inre. Låta hjärnan koppla bort allt onödigt. Men det går, även om det krävs lite övning. 
Och man går från passet helt avstängd, tung i kroppen och bara så avslappnad. För er som inte testat det här, alltså gör det!! På riktigt väl investerad tid! 



Lunch ute

Skrivet:    ·  Allmänt
Pannbiff på Piren med mami & paps. 
Alltid mysigt att äta ute, få komma bort från kontoret lite! Och helt okej mat även om biffarna kanske va i torraste laget! 



NIKE

Skrivet:    ·  Allmänt
Kollar träningsskor på nätet. London is comming up! Och om jag ska shoppa!!
Behöver uppdatera garderoben en del och träningsgarderoben ännu mer!
Här är några favoriter från Nike! Basic men ändå snyggt.
Det mesta från Sportamore.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

God morgon torsdag!

Skrivet:    ·  Allmänt
Jag överlevde Modus - utan problem faktiskt. Har väl blivit lite härdad efter alla Falk kanske. Men jag gillade serien! 8 avsnitt och det lär ju inte bli mindre spännande! Kinnaman är ju grym! Sådan bror sådan syrra I guess.

Nu kaffe & torsdag! Helgen närmar sig. Och idag blir det lunchdejt med mami dagen till ära! 
God morgon! 



Fina läsare!

Skrivet:    ·  Allmänt
Måste bara säga att sånt här värmer verkligen! 
Tack fina läsare! <3



BODYJAM

Skrivet:    ·  Allmänt
En bättre dag på jobbet följt av sista dansklassen innan nästa veckas release! Man blir alltid lika glad av 60 minuters mooves till den bästa musiken! Och så Annica, bästa Annica! 
Favoritlinnet till onsdagens favoritpass. Imorrn ska vi testa på Grit va det tänkt, hoppas jag inte avlider! 
Nu mat och dubbla premiärer. Bondepremiär där vi tydligen får se Pauw som en potentiell fru och så Modus som tydligen ska va verklighetsbaserad. Ännu bättre. Kommer inte kunna sova inatt!

Nu ska jag slänga ihop lite mat här och gossa ner mig i soffan. Ha en skön kväll!



 

MODUS

Skrivet:    ·  Allmänt
 
MODUS
En riktig snackis här på jobbet. Ny serie på fyran ikväll 21.00 som man inte får missa! Men den är nog skapligt läskig, får sitta med kudde för ansiktet, alla fall vara beredd med kudde.. Usch, undrar varför man ändå utsätter sig för att kolla på sånt här? Men det gör man. Blir ju värre när det är så verklighetsbasera oxå!
 
Här är en trailer! Bänkad 21.00
 
 
 

Kaffe

Skrivet:    ·  Allmänt
 
 
Kaffe - IT folkets bensin
Första koppen på morgonen eller den efter lunch? Vilken är din bästa? Vi dricker nog rätt mycket kaffe över lag. I snitt dricker vi svenskar 9 kilo kaffe per år och 3,2 koppar per person och dag. Stämmer in rätt bra på mig, ligger kanske lite över vissa dagar, som igår. Då jobbade vi överkonsumtion.
 
Men kaffe har faktiskt en hel massa fördelar. (!!) Skönt att nåt man är typ beroende av kan va bra för kroppen.
Kaffe ökar ämnesomsättningen och innehåller en hel del nyttiga antioxidanter, dessutom hjälper kaffet till att hålla magen igång, för att inte tala om alla sociala aspekter, kaffe är en social dryck om nåt. Men kaffe är också vätskedrivande så för varje kopp ta två glas vatten. Lite som med vin då. Sen kan  vi ju vara överens om att kaffe piggar upp, speciellt på morgonen om ni frågar mig, det ska också skärpa minnet och ska tydligen bränna fett. Sen motverkar kaffet lite sjukdomar som diabetes, alzheimer och parkinson. Ska tydligen motverka hål också. So keep drinking!!
 
 

23.00

Skrivet:    ·  Allmänt
En skön kväll. Avslappnad med luren på ljudlös och fast i Berg. Skönt att koppla bort allt lite. Och vissa kvällar kan man verkligen koppla av till max och njuta av kvällen. Faktiskt kolla på tv utan att göra hundra saker samtidigt. Som att äta, messa, kolla fb, snap & insta. Samtidigt. Man slänger i sig maten utan att känna nån smak, zappar mellan fyra kanaler utan att veta vad man kollar på och hjärnan på högvarv. Känner ni igen er? 

Ibland är det så. Men inte ikväll. Ikväll har jag bara myst under filten, med smattrande regn utanför, massor av tända ljus (hög förbrukning på ljus här hemma) och bara njutit. 
Carina Berg. En idol! Hur bäst som helst! Och efter det här avsnittet blir man ju nästan sugen på att byta till mäklarbranschen! På riktigt. Om man bara slapp plugga två år i Gävle så.

Nog om det. Nu loggar jag ut för ikväll. Puss & natti! 



Det sjukaste!!

Skrivet:    ·  Allmänt
Kommer ut från gymet och kollar mobben. Taggad i ett inlägg. Och inte vilket inlägg som helst! 
Läs Hoffan, Nyköping, fredag! 
Japp du läste rätt!!
På fredag kommer Jens & Khaliffa till St.Anne! Alltså what!? Får nog gå tidigare från IF's stora avslutningsfest för det kan man ju bara inte missa!! 
Sjuk fredag det kommer bli!!




Chill next träning

Skrivet:    ·  Allmänt
Hann chilla lite i soffan efter jobbet. 
Riktigt inne-mys-väder! 
Men snart så, ska bara köra lite svettig aerobic först! 
Måste byta om! Blir upphämtad om 5. See you!



Lätt beroende

Skrivet:    ·  Allmänt
Fryser här på jobbet idag! Inte världens bästa att ha kall sallad till lunch, som dessutom bestod av kräftisar som inte smakade helt okej. Ibland är dom där plocksalladerna sådär verkligen, som idag. Fick kasta och äta knäcke istället. Men inte mig emot, det här är verkligen det absolut godaste hårdaste knäcket som finns. Lite dyrare, men så värt!
Så idag kan man säg att jag levt på knäckebröd, jorå. Och så en jäkla massa kaffe då förstås. Vad gör man inte för att bli varm? Snart hemgång och sen väntar aerobic på Hälso innan vi tar kväll! Det gäller att ta vara på guldklimparna i vardagen!
 
Om ni inte testat, köp!
 
 

Just a bad day

Skrivet:    ·  Allmänt
En sån dag bara. Vissa dagar kommer allt ikapp bara. Vad vill jag göra sen?
Tänker så hjärnan sprängs ibland. Ska man hoppa på nåt jobb som man egentligen inte vill ha bara för att ha ett jobb? Sitter ju inte i skiten ekonomiskt, hade jag gjort det hade jag nog tänkt annorlunda. Sen har vi det här med att gå till ett jobb på morgonen, vara behövd, känna att man behövs, ha kollegor som man dricker kaffe med på morgonen, fikar med och faktiskt gör nytta. Göra rätt för sig på nåt vis. Eller ska man vänta tills man får nåt man verkligen vill ha? Och vad är det i så fall? Vad vill jag? Suck. Har lixom haft turen och aldrig gå utan jobb.
Aja, man ska gå igenom sånt här också och allt löser sig, det vet jag. Det är bara lite kämpigt just nu! Men det är okej, det får va så ibland!
 
Hoppas ni mår bra!
Kärlek
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Favvosar

Skrivet:    ·  Allmänt
Sådär ja. Måndagen gjord. 
Jobbat. Tvättat, handlat. Tränat. 
Kryper äntligen upp i soffan med lite mat i magen, nyduschad & trött i kroppen. Skönt trött. Inte överdrivet med energi dagen till ära, men så är det ju måndag oxå. Hämtade den mesta energin från Annicas klass och det här med att socialisera sig på gymet. Det ger massor! 
Nu ska jag kolla igen lite PH & mysa vidare. Här är mina favvosar just nu! Alla tre är helt fantastiska! Blandade lite idag, ljus maskin - rosa doft, mörk maskin - grön doft! 
Alltså torsk på sköljmedel! ;)









Nyheter i hyllan

Skrivet:    ·  Allmänt
Jag gillar ju nyheter! Så kommer det nåt nytt i hyllan så måste man ju köpa hem och testa! 
Ny kvargsmak som jag inte hunnit testa än och så riskakor! Och även om jag inte är nåt jättefan av banansmak så fick kvarg med banan och valnötter åka med hem. Bara för att lixom! 
Men riskakorna får högt betyg! Älskar krispigheten! 



En måndag

Skrivet:    ·  Allmänt
Lång jobbdag börjar äntligen ta slut. Vissa dagar är sega och idag kan jag inte skryta med att motivationen har varit på topp direkt. Inte så konstigt med tanke på allt. Men bara att jag är här är ju värt en klapp på axeln. Faktiskt.
Snart hemåt, slänga in två maskiner, förhoppningsvis hinna hänga, smita bort till Kronhallen och handla lite, byta om för att sedan starta veckans träning med Annica Malmbergs bästa BODYJAM!
Längtat sen imorse!
Här kommer dagens pepplåt! Man blir ju glaaad! Svårt att sitta still? Håller helt med!
 
 

BUS

Skrivet:    ·  Allmänt
När kollegan lämnar mobben olåst måste man ju busa lite! ;)
Ut på insta bara! 



God morgon måndag!

Skrivet:    ·  Allmänt
Sovit gott? 
Själv snoozade jag från 06.25 till 07.15. Men klar på 30! Snabb tjej idag! ;)
Känner att det kommer bli en BRA måndag! 8 dagar kvar på jobbet. Sjukt. 

Och vilka underbara kollegor jag har!! Present på en måndag! <3




Ta inte slut

Skrivet:    ·  Allmänt
Dagen går på tok för snabbt. Inte så konstigt när man unnar sig en LÅNG sovmorgon kanske? Värt ändå. 
Chillat i soffan hela dan, just tagit en dusch och slängt ihop en snabb middag. Bönpasta, soltorkade tomater, pesto. Klart på fem! 
Nu blir det Fifty Shades här! 
Ha en mysig kväll! <3



Sköna söndag

Skrivet:    ·  Allmänt
Sovmorgon och en bättre start på dagen! 
Tog långa rundan med musik i lurarna, mötte både Annica & Miranda och hann prata med Alessandra en bra stund. Man hinner mycket! Fick höra om världens roligaste tinderdejt och höll på att skratta ihjäl mig! Killar på bilder stämmer tydligen inte alltid med verkligenheten! Förstå själv, att prata med nån som ser snygg & trevlig ut, man bestämmer en dejt och när man vän får syn på personen vill man bara sjunka under jorden. 120kg tung och som hämtad ur Biggest Looser. Nu är ju inte utseende allt, men jäkligt mycket ändå! Haha! Men alla erfarenheter är bra erfarenheter! Eller? ;) 

Nu blir det soffhäng och söndagschill resten av dagen! 





 








En klar vinst!

Skrivet:    ·  Allmänt
Vilken lördag! 
Middag för 10 på ÄT - första och absolut inte sista! Skön stämning, lite modern inredning och köket öppet mitt i. Och god mat! Säkert känd för sina burgare, det är ju lite av ett streetställe, men jag & Ullis tog cornflakespanerad kycklingfilé med potatis & extra mangosalsa. Gott & fräscht!









På plats på Rosvalla med resten av Nyköping! Kollade en match innan Erik klev upp. Vilken känsla! Det va helt sjukt! Fullsatt Rosvalla och alla va där för att stötta Erik! Det måste ha peppat honom och bidragit till hans överlägsna vinst. (Kändes överlägset allafall, han va grym!) Fick rysningar flera gånger! 
Häftig känsla att se matchen live! 
Vidare till Olles med taxi. Längsta kön jag har stått i! Och första oxå! ;)

Tack alla för en grym kväll! Och GRATTIS Erik!!
Stolt Nyköping idag!! 








Erik ikväll!

Skrivet:    ·  Allmänt
Laddar för en kväll med boxning!
Såklart vi ska kolla Erik på hemmaplan!!
Börjar kvällen med att käka lite på ÄT med gänget! Och äntligen är min Frida hemma igen! En helkväll med fina vänner, spänning & nåt glas eller två! 
Ses där! Puss




Kickstart

Skrivet:    ·  Allmänt
Lördag! 
Älskade lördag! Man vaknar efter en skön sovmorgon, träffar världens bästa vän och kickstartar med veckans tuffaste & absolut roligaste pass!! 
BODYCOMBAT 
Och det här med att träffa så många finingar, att gymet blivit nåt socialt, bara det! Sista minutrarna av passet, när man inte tänker på hur trött man är i varje del av kroppen, tittar på Lotta som ser tillbaka och endorfinerna bara kommer! Jag fick rysningar! Körde på, glömde allt annat och bara fick en sån jäkla kick! Helt sjuk känsla!!
Nyduschad? Nej då, bara svettig! ;)




Nedvarvning -> Uppladdning 

Hissgardin på plats!

Skrivet:    ·  Allmänt
Äntligen är den uppe! 
Ett år utsn gardin, nu va det dax! 




Shopping

Skrivet:    ·  Allmänt
Två tröjor. Inte helt olika varann nej. 
Men höstiga, vit/beiga & halvpolo. Helt rätt! Nöjd tjej! 





Snart hemgång!

Skrivet:    ·  Allmänt
En timme kvar! Sen tar jag fredag och helg! Så skönt!! 
Först en sväng på stan, sen kommer m&p och sätter upp min nya hissgardin! Sen agerar jag chaufför ikväll, mellan chill och gos i soffan! 
Imorrn mysfrulle och Combat med bästis, till ÄT med gänget 19.00 innan Eriks match!! Kommer bli en riktigt bra helg! <3



FREDAGENS LOOK ALIKE

Skrivet:    ·  Allmänt
FREDAGENS LOOK ALIKE
Har lite fredagskul här på jobbet!
Det skrattas en del, älskade kollegor! <3
Plockade ihop ett litet kollage här och mailade ut, våran Jossan är så sjukt lik modebloggaren Sanne!
Helt galet likt!!
 
 

FRIDAY BBY

Skrivet:    ·  Allmänt
 
God morgon fina!
FREDAG - underbara fredag! Det gäller att passa på att njuta nu, för om några veckor när man inte jobbat, stressat och gått upp 06.50, kommer det inte va riktigt lika skönt med fredag. Men å andra sidan är ju fredag alltid fredag! Jag ska se det här som en möjlighet att faktiskt komma på vad jag vill göra. Världens chans ju! Egentligen.
Kommit på att drömjobbet allafall måste va att jobba på TV4, fatta att sitta på Nyhetsmorgon med Steffo & Jenny Strömstedt, eller hänga bakom Vardagspuls med Agneta Sjödin. Eller sånhär vädertjej kanske.
Ja men det kanske är på TV4 jag ska söka mig till?
 
Happyfridaykiss <3
 
 

Bodybalance

Skrivet:    ·  Allmänt
Att vi kommer igen! 
Ett pass bara för mig. Med fokus på mig. Där jag är den viktigaste personen. Man får lära sig koppla bort allt, tänka här och nu och fokusera på sin egen kropp, sitt hjärta. Låter klyschigt men så nyttigt. Kan tänka mig att det tar några  gånger innan man lär sig komma in i det statiska, lära sig andas med magen och tänka bort vad man borde göra när man kommer hem, hur dagen varit och vad man ska ha på sig i helgen. Det är en konst men så nyttigt! 
Nu tänker jag lägga bort telefonen och bara va, mysa ner mig i soffan & njuta av kvällen! 
Det finns bara en av mig och det är jag. 
Kärlek 



DRUNK IN LOVE

Skrivet:    ·  Allmänt
 Låten. Blir typ bara bättre och bättre ju mer man lyssnar.
Wish I was. Drunk in love.
 

Regniga torsdag

Skrivet:    ·  Allmänt
God morgon! 
Bästa Hanna plockade upp mig 07.40, slapp gå i regnet. Bäst är hon! 
Alltså vad jag kommer sakna alla människor, det här stället, stämningen, mornarna, första gemensamma frukostfikan. Ja allt. 
Det känns att dagen börjar närma sig nu, men vad gör man? Jo det bästa av situationen och avslutar på topp! 
Hej torsdag! 

Piggar upp den regniga dagen med lite vitt! Puss på er! 



Hälsohöst

Skrivet:    ·  Allmänt
Välkomnar då hösten med nytt gym!! 
Känns ju som en riktigt skön nystart mitt i allt jobbkaosstress
Där gjorde vi ett riktigt bra val!
Numera medlem på Hälsomagasinet! 
Whoop!!



Puffat

Skrivet:    ·  Allmänt
Läser en del hälso och träningsbloggar måste jag erkänna. Svårare att undvika än att läsa kanske. Och vissa saker tar man till sig, blir nyfiken och vill testa. 
Som det här, puffat ris. 
Istället för att strössla onödiga sockerbomber på frukostyoghurten så kan det här va ett bättre altenativt! 
Inga onödiga tillsatser.  
Och äter jag yoghurt, fil eller kvarg på morgonen så vill jag ha nåt i. Musli, frukt eller bär. Men nåt. 
Ska bli spännande att testa! Sen tänker jag att det är en bra bas den dagen jag ska va duktig och göra egen musli! 





Fina höst

Skrivet:    ·  Allmänt
När hösten är såhär - då klagar jag inte! 
Tog lite luft på lunchen och njöt av solen. Härliga dag! Och sen taggar vi BODYJAM ikväll! 
Fin onsdag! 





Stickad höst

Skrivet:    ·  Allmänt
Så sugen på lite nya gossiga tröjor nu till hösten! POLO. Älska polotröjor!
Gina har fått in en del snyggt faktiskt! Både polo och annat mysigt! Inte varit på stan på hur länge som helst, så snart får det nog bli en sväng ner och få lite höstinspo!
 
Alla plagg är från Gina.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

God morgon onsdag!

Skrivet:    ·  Allmänt
Veckans mitt! Känns skönt! 
Mör i kroppen men trevligt besök av våra älskade skadetjejer Jessica & Sara, alltså vilka brudar! Bäst! Av dom för man energi om nåt! 
En dagens här dåå! 
God morgon fina ni! <3


Tips! Lyssnar numera på The voice på väg till jobbet! Ny musik direkt in i lurarna! Bra när man börjat tröttna på sina egna listor! 






GRIT & AEROBIC

Skrivet:    ·  Allmänt
Andra gången jag testade GRIT och ja, det är så jobbigt som alla säger! Grit Plyo release, vilket ändå kändes rätt bra, det va nytt för alla. Svetten rann, ni vet när man tom svettas så armarna och smalbenen är helt blöta, redan efter halva passet. Och 30 räcker.  Kräkvarning! Men skönt efter. Stenhårda grabbar som instruktörer, blir ju lätt att man kör lite extra då! ;)
Helt slut i kroppen! Tack för mig! 



HÄLSO HERE WE COME

Skrivet:    ·  Allmänt

NYTECKNAT AVTAL
                                     
Då va man medlem på Hälsomagasinet dårå! Från och med idag kan vi träna BODYJAM, BODYCOMBAT, GRIT, BOBYBALANCE och mycket mer! Ett helt smörgårdsbord fullt med olika klasser med dom bästa instruktörerna! Känns verkligen så rätt! Inget ont om CMS (Worldclass), absolut inte, men det här passar oss bättre! Vill man ha klasser som uppdateras var tredje månad, med den nyaste musiken så är Hälso så många steg före!Och nu har vi lixom gjort CMS, känner mig klar där.
Och om vi är taggade på hösten! Plötsligt känns inte träningen som någonting man ska riva av, utan nåt man ska se fram emot och nåt som ger SÅ mycket!
Och vi fick verkligen en BRA DEAL! Det gäller att veta vad man vill, prata för sig och sen få igenom det! Och det lyckades vi bra med!! Och bara det att vi kommer spara 1200kr på ett år, bara det! ;)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

En sån dag

Skrivet:    ·  Allmänt
Vädret! Idag skulle jag lätt kunna byta ut kontoret mot sängen. No shit. Man kan ju inte inte vilja gossa ner sig i soffan (sängen) under täcket, äta nybakade scones, kolla Nyhetsmorgon och dricka kaffe med lagom mycket mjölk.
Den vore drömmen. Pratar mornar, latte och helgfrukost här på jobbet och börjar såklart googla scones.
Förstå vad mysigt med nybakta scones! Och hur gott ser det inte ut dåå?
 
GOD MORGON FINA NI! <3
 
 
 
 

Bilder från google
 
 
 

Grym start på veckan!

Skrivet:    ·  Allmänt
Helt okej måndag på jobbet! Sålt bra, skrattat åt klipp på fejjan, fikat ihop med tjejerna från skador & gjort mitt helt enkelt! En snabb dag & en effektiv kväll! Hem efter jobbet, slängde in två maskiner, iväg till kronhallen, hämta paket, handla & posta paket. Hänga tvätt och iväg till hälso för världens bästa pass!! Ni kommer få stå ut med det här positiva endorfinersnacket såhär i början, men jäklar va träning är kul just nu! 
Fick hem en ny hissgardin som ska upp i köket plus två nya kuddar till soffan!





Såhär taggad innan passet! ;) 

Dagens lunch

Skrivet:    ·  Allmänt
Känns skönt att bry sig lite om magen såhär efter en helg med lite oregelbundna tider, minst sagt. En lördag med rökt mat, plockmat och mycket alkohol. Och så en söndag med endast en macka på hela dan plus hundra koppar kaffe. Inte jättebra kanske, men är man snäll mot magen på måndagen så har man lixom vägt upp helgen! 
Havregrynsgröt med lingonsylt och mjök. Bra för magen och dessutom sjukt gott! 



Måndag 14 september

Skrivet:    ·  Allmänt
God morgon måndag! 
Hur mår ni? Måndag och ny vecka, sjukt taggad på Hälsos pass den här veckan! Ska bara lösa allt med flytten och hoppas det inte är nån uppsägningstid på Cms!? Ska kolls under dan! 
Annars? Trött men under kontroll! Första koppen tagen! 
God morgon! 



Det va den helgen

Skrivet:    ·  Allmänt
Jäklar va den här helgen gått snabbt! 
Men har hunnit med en hel massa ändå. ONT i hela kroppen efter lördagens Bodycombat & laddat batterierna med en massa kärlek och gos från familj & vänner! Blev upphämtad av bästis på stationen & sen har det mysts i soffan hela kvällen. Kröp precis ner i sängen, nyduschad, trött och med en lättare huvudvärk. Nu ska det bli så skönt att sova. Ladda inför näst sista veckan på IF, men ser mest fram emot måndagskvällens danspass! Älskar den känslan, att LÄNGTA till morgondagens träning! Dessutom borde det komma paket att hämta! ;) Spännande!
Sovdax nurå. Puss & natti! <3




Så mycket kärlek

Skrivet:    ·  Allmänt
När kusiner känns mer som syskon och släkt mer som nära familj - då är det kärlek! Haft en så sjukt mysig dag hos fina Emelie! Lägenheten va TO DIE FOR! Och killen oxå för den delen! Jäkla kap hon har gjort! Drömläge på det livet! Ni vet, badrummet som ett hotellbadrum, stora fönster, högt i tak, lummig bakgård och snygg, stilren och enkel inredning! Fick en del tips där!
Sitter på tåget hem nu, rätt trött tjej efter en mysig söndag! Druckit alldeles för många kaffe, myst med Eton & Wille, kramat på sex av sju kussar, faster & respektive. Att man inte ses oftare? Sthlm är en timme bort och om jag ska passa på nu efter den 1 oktober! 

Ni är KÄRLEK 






Mot Sthlm!

Skrivet:    ·  Allmänt
Hej söndag! 
Ingen chilldag i soffan idag, även om det hade varit drömmen efter gårdagens fest. Lite trött är man allt! Sitter på tåget nu, köpt macka till frulle och kan äntligen börja sippa på kaffet. Idag ska Emelie fira sina 30 på Kungsholmen i nya lägenheten! Ska bli så mysigt att få träffa släkten, alla favoritkusiner med respektive och både Gustafs och Linneas småkillar! Gos. 
Uppdaterar mera ikväll! Nu ska jag sätta i lurarna & chilla lite. 
Ha en mysig söndag! <3




Kräftskiva!!

Skrivet:    ·  Allmänt
En lördag med uppstyrd kräftskiva hos Marcus! Kräftor, rökta räkor, paj, en del vin, snaps, musik och dans in på småtimmarna! Så skönt med en fest som inte slutar med krogen, måste erkänna att det är just dom kvällarna som brukar bli bäst! 
Tusen tack för en bra uppstyrd kväll! 

Lite bilder från kvällen! Nya toppen invigdes! 







Paj va det!

Skrivet:    ·  Allmänt
Dagen har gått i ett! Slängde ihop en filodegspaj med fetaost, spenat och soltorkade tomater! Lite filodegsknyten med philla och salladsost blev det oxå!
Enkelt recept men det tar lite tid! Mitt bidrag till kräftskivan ikväll! 




Bred ut filodeg i en pajform, pensla med ett uppvispat ägg för att det inte ska torka. Stek spenat och lägg i tillsammans med soltorkade tomater & fetaost. Gör en äggstanning på 3 ägg, cayenne, salt och lite matgrädde. Häll över. Varva en gång till och toppa med ett sista lager. In i ugnen på 175 grader i 35 minuter. Klart!


Frukost & Bodycombat

Skrivet:    ·  Allmänt
Vilken kickstart! 
Startade lördagen med ett för mig nytt pass på Hälso! Lite frukost hos bästis innan vi drog till hamnen och körde skiten ur oss! 
Jäklar vilket bra pass!!
1 timmes grym musik & en mix av förra olika kampsporter, det va typ den bästa klassen jag varit på någonsin!! 
Och vilka instruktörer dom har! 
Kickstart jaaaa!!



Äntligen fredag!

Skrivet:    ·  Allmänt
Vissa helger är mer efterlängtade än andra. Just idag känns det extra gött med helg! När gör det inte det lixom!? 
Avklarade ett pulspass på Cms och det tog nästan kol på oss! Men känslan efter va sköööön. 
Duschat, rakat benen, fixat fötterna fina & busat lite. Nu fredagsmys, film & soffan med tända ljus och nyrakade ben! Den ni! ;)



Det här med pastiller

Skrivet:    ·  Allmänt
LÄKEROL, TUGGUMMI OCH HALSTABLETTER
 
Sitter man på kontoret och har en ask framför sig så blir det ju lätt att man knaprar upp en ask bara sådär, utan att egentligen tänka efter. Och först NU har jag förstått varför jag haft så jäkla ont i magen dom senaste dagarna, uppblåst mage kombinerat med smärta. Inget vidare alls. Försökt tänka efter vad jag ätit, eller inte ätit, som skulle kunna utlösa magknipet. Och så nu, nu hajjar jag.
Haft lite ont i halsen så har ju knaprat en del halstabletter senaste två dagarna, igår tryckte jag även en massa tugg blandat med en förpackning yup. Konstigt att jag haft ont i magen!?
Nu har det gått nästan en hel dag och jag har inte ätit en endaste liten pastill. Och idag känns magen ändå okej. Så jag får nog helt enkelt sluta lägga pengar på läkerol, tugg och pastiller..
Tråkigt men sant.
 
 
Testat den här nyheten btw? Verkar va helt i min smak!
 
 

FRIDAY

Skrivet:    ·  Allmänt
FRIDAY BABY
Hur underbart!? 
Kom precis till jobbet efter att ha varit hos tandis och lagat hål. Kom dit 07.10 och väntade mig en vanlig undersökning. Men nej, vi lagar hål. 
Mysigt. 
Hoppade bedövning & gick rakt på ba. Tycker faktiskt själva bedövningen är värre än borrningen. Och såhär i efterhand känns det gött! 
Ibland är man krigare minsann! 

HAPPY FRIDAY 




Tips

Skrivet:    ·  Allmänt
SÅS. 
Skulle inte klara mig utan sås, eller ketchup då för den delen! ;)
Fick ett tips av Jenny på en lätt och nyttig sås! Yoghurtkvarg. 
Ikväll blandade jag med sambal, cayenne och mangochutney. 
Mums!




Kvällsrunda med Jenny

Skrivet:    ·  Allmänt
En spontan pwdejt med Jenny! 
Älskar kvällspromenader verkligen. Så skönt och mysigt att komma in i värmen när det börjar bli mörkt ute. 
Vacker solnedgång och perfekt avslut på en lång dag! 




Inga filter behövs ikväll! 

Ny bloggdesign på gång!

Skrivet:    ·  Allmänt
Med många läsare varje dag och där varje unik läsare är inne i snitt två gånger per dag, så känns det dags att uppdatera bloggdesignen lite! Johanna ska hjälpa mig att fixa en egen design och kanske till och med en egen domän!! Hur coolt som helst ju!
Nytt på gång här alltså! Så håll utkik!
 
 
 
 

Like you

Skrivet:    ·  Allmänt
Hur mår vi idag? Status här dårå. Ja, magen bråkar. Trött. Tomt kontor. Lite ont i halsen. Annars så!
Nej, men sen finns det ju massa positiva saker att fokusera på istället. Som typ världens finaste höstdag med sooool, en trevlig helg som närmar sig med en massa roligheter som häng med bästis, nytt pass på Hälso på lördag, kräftskiva hos Marcus med hela gänget och födelsedagsfirande på söndag för fina Emelie på Kungsholmen med alla kussar! <3 Känns ändå rätt positivt om man tänker efter. Det gäller att fokusera på det helt enkelt och ta vara på dom här 2,5 veckorna som vi har kvar här på mitt älskade IF.
 
GOD MORGON FINA!
 
 
 

Lite mat med tjejerna

Skrivet:    ·  Allmänt
Varför inte gå ut och äta? Det gör man ju alldeles för sällan! Och jag lägger hellre pengar på att äta middag ute, än att betalar dyrt för att äta stabbig husmanskost som dagens lunch. 
Några timmars middag på Olles med Jenny & Johanna! Onsdagsmys! 
Caesarsallad men med en bättre touch än sist och med tillskott av lite mera "salladingredienser" än bara vanlig romansallad. 
Helt okej ändå! 
Tack för mysigt avbrott i vardagen! 



Mellis!

Skrivet:    ·  Allmänt
Sista rycket på jobbet nu! Sen väntar BODYJAM på Hälso, men med Ellinor istället för Annica! Så kuuuuul ju!
Laddar med lite mellis i magen!
Ikväll tjejmys med Johanna & Jenny! 

Puss då! 



INSPIRATION

Skrivet:    ·  Allmänt
Här kommer lite inspo från Pinterest:
 

Bilderna plockade från Pinterest

God morgon onsdag!

Skrivet:    ·  Allmänt
Kylig & krispig morgon. 
Ville gärna ligga kvar i sängen imorse, men upp & hoppa! Ny dag och idag är kontoret fullt med folk. Halva skador har flyttat in til oss! Hur mysigt som helst! 

Ha en fin dag och god morgon! <3


Ruffstuffs



En dagens. Än så länge funkar tygskor! 


Hälso vs CMS

Skrivet:    ·  Allmänt
Andra passet på Hälso idag och jäklar va bra det är! Hälsomagasinet är ett bättre, nyare, mer uppdaterat gym med både klasser & instruktörer som är och ger endorfiner till max! 
Blir faktiskt mer och mer sugen på att byta. Men vi suger på den lite till, väger för och emot. Bollar. 
Idag aerobic med Annika! Sjukt kul verkligen!! 
Och schemat för hösten bjuder verkligen på många godbitar! 

PICK & CHOOSE 



En bättre säljdag

Skrivet:    ·  Allmänt
Fått så mycket beröm idag av mina älskade kollegor och även av tjejerna från skador som gästspelade hos oss idag! Sånt värmer. Och då känner man ännu mer att man är rätt person på rätt plats. Tråkigt att man då tvingas sluta. Men men, gilla läget va det! 
Sålt bra och med det ger jag mig själv en klapp på axeln! 



Middagstips!

Skrivet:    ·  Allmänt
Här kommer lite inspiration på middagstips! Ibland känns det verkligen som man äter samma, men planerar man och handlar efter det så är det ju hur enkelt som helst att variera!

Tänk va mycket gott man kan göra! 
Bönpasta med pesto, kräftisar eller räkor. Spagetti & köttfärssås. Alltså hur gott är inte det!? Korvstroganoff med ris. Kycklingklubbor. Caesarsallad. Lasagne. Kycklingtortillas. Wok med nudlar. Eller typ allt med köttfärs. Jag måste bara göra köttfärssås snart! MUMS. 







Hösten

Skrivet:    ·  Allmänt
När hösten är såhär då klagar jag inte! 
Klarblå himmel, sol och klar luft. Älskart! 
Det gäller att se det positiva i alla årstider & när man väl har accepterat att sommaren är slut - då börjar man faktiskt gilla hösten med allt vad den innebär! Lunchpromenad i solen, det om nåt ger energi! <3





God morgon

Skrivet:    ·  Allmänt
GOD MORGON TISDAG!
Tar dagens första kopp. Inte på en brygga dock, med utsikt över öppet hav och med sol och klarblå himmel. Men en kaffe är ändå en kaffe! Tisdag och idag har vi fint besök av massa skadereglerare här på säljsidan.
Hoppas ni får en fin dag! <3
 
 
 

Tonfiskröra

Skrivet:    ·  Allmänt
Idag slängde jag ihop en tonfiskröra! 
Perfekt till matlådan! 
Tonfisk, kvarg, dijonsenap (starkt jaaa), majs, rödlök (inte bra för magen jag vet, men gott i röror), gurka, kapris, salt och peppar. 
Blanda och ät med sallad eller vad man nu vill! Mums! 





Två luncher! Baam! 

BODYJAM

Skrivet:    ·  Allmänt
Det va värt att vänta till kvart över 6 för att få den endorfinkicken! Jäklar va grym hon är Annica!! 
Sånt jäkla pass! Prova på veckan på Hälso kommer definitivt utnyttjas! 
Bästa musiken, känns lite som ett stort dansgolv där alla bara köööör!! 
Så kul verkligen! Vilken start på veckan! 



Soliga höstdag

Skrivet:    ·  Allmänt
Tog lite luft på lunchen. Underbara höstdag! Man får så mycket energi av bara lite sol. Fantastiskt! 
Ut och njut om ni kan! 





Måndag 150907

Skrivet:    ·  Allmänt
God morgon måndag! 
Vaknar 07.20 gärna. Ställde klockan en timme senare. Ouuuuups! Men jag hann och 07.56 va jag på jobbet! 

Idag blir det en bra måndag! Jossan & Emil på plats, bra feeling, sol ute och ikväll ska vi köra BODYJAM på hälso!! Kan inte bli annat än bra! 
Ha en fin dag! 



TITANIC

Skrivet:    ·  Allmänt
Tända ljus, höstrusk utanför och soffmys framför Titanic! Så länge sen och fortfarande lika bra! 
Kommer så väl ihåg när jag och syrran kollade den här på bio och jag va helt förstörd efter! Tårarna bara rann och Linnis fick trösta. Naaaaw. Då va man liten minsann, men kan erkänna att tårarna rann nu oxå! ;)

Och det är ju såhär man ska känna, äkta  jäkla kärlek! Två personer som blir ett. Totalt oskiljaktiga. Två mot världen. 

Checkar ut för ikväll, tog precis en dusch och kryper nu ner i nybäddad säng. Vilken dröm! 
Tack för en lugn, nykter, skön och så mysig helg! <3




S U N D A Y

Skrivet:    ·  Allmänt
Fixar och myser hemma. Kygo i bakgrunden, VS på tvn, nybäddad säng och doften av sköljmedel. 
Sköna söndag! 
Mami va här en sväng, annars har jag mest kollat inredningsbloggar & fixat hemma. No stress och bara softar runt i mjukisar. Ibland är det just det man behöver! 






Trotsa regnet!

Skrivet:    ·  Allmänt
Lång kvar i sängen länge. Sen kom Jutta på en kaffe och så drog vi upp till Mio en sväng. Finns verkligen mycket fint nu, men det gäller att komma på vad man verkligen vill ha och behöver. 

Trotsade regnet och med Hanna i luren i 40 och mami sista 20 gick det förvånansvärt snabbt! Prata bort en timme är ju inga problem! Och få lite luft och motion på det - bra kombo!
Tvätten hängd och nu blir det pyssel hemma & soffmys resten av dagen, men först lite i magen! 

Ha en skön söndag! <3





 

Sweet sunday

Skrivet:    ·  Allmänt
GOD MORGON SÖNDAG

Tar sovmorgon här, ligger fortfarande i sängen och bara chillar, kollar mobilen och så. Fullkomligt älskar att inte behöva ställa klockan, sova tills man vaknar och inte ha nån stress upp till nåt. Sköna söndag!



En lugn lördag i soffan

Skrivet:    ·  Allmänt
Ikväll kommer det inte läggas upp bilder på fest, piffade brudar och alkoholhaltiga drycker. Vi bytte klackar mot mjukisar, vinet mot fanta och fest mot en helmysig hemmakväll i soffan.
Så värt ibland! Och med tanke på att sommaren har innefattat en hel del av just fest, bubbel och sena nätter kändes det skönt att frångå traditionerna lite. Dessutom är det inte värt att få en halsfluss. 
Kollat bästa Morran & Tobias och skrattat, ätit gott & mycket, dippat såklart och kollat film. En riktig tjejfilm blev det och det kan va mysigt ibland! Kontrast till alla Falkfilmer som jag har plöjt en del.
"The longest ride" 
Tips till er som gillar Nicholas Sparks filmer, Dear John, Notebook, The last song mf. 

Tack sis för ikväll! <3




Hej från bästis soffa!

Skrivet:    ·  Allmänt
Ligger i varsin soffände och bara chillar! 
Sovmorgon och en promenix fick det bli när halsen strejkar! Enda gången jag är livrädd & undviker gymet är just när halsen gör ont. Men en promenad gjorde susen för att sen bli bjuden på mysfrulle! Vilken lyx! Det är man inte bortskämd med direkt och just därför är det så lyxigt! <3

Kvalitet med min finaste! 



Känslan!!

Skrivet:    ·  Allmänt
F R E D A G S F E E L I N G
Den känslan - slår det mesta! 
En topp rikare, en dos träningsendorfiner och så fredag i mjukisar! Nyrakade ben och bara sån skön känsla! Hela helgen framför fötterna, vilken dröm! 
Nu mat & film i soffan! 
Puss på er! 




FREDAG!!

Skrivet:    ·  Allmänt
Äntligen checkar jag ut för idag & för den här veckan!
Gått rätt snabbt idag ändå, gemensam frulle imorse, ringt ett bra samtal och kämpat på här!
 
Ska snart bege mig till gymet för ett litet pass med min älskade bästis, sen blir det MYS för resten av kvällen!
Så behövligt verkligen. Filmtips?
Och imorrn bara ta dagen som den kommer! Lite träning står på schemat, sovmorgon, lång mysfrulle i soffan, kanske lite shopping - så sugen på en massa nytt till lägenheten - och bara myshäng med Jutta.
Söndag ska jag träffa Alle en över en latte.
 
Här kommer fredagslåten! <3 Feeling!!
 
 
 

F R I D A Y B A B Y

Skrivet:    ·  Allmänt
Äntligen fredag!!
Ska bli så skönt! Du är efterlängtad älskade helg! Startar dagen med gemensam frukost från
9, man får passa på att göra det bästa av situationen helt enkelt! Och jag har verkligen världens bästa chef som gör allt för att vi ska må så bra som möjligt! 

En dagens, braxen från i lördags! 
Bra köp! 
Puss & god morgon! <3



Nytt träningslinne & spinning

Skrivet:    ·  Allmänt
Lite motivation i form av shopping! 
Favoritmodellen i ny färg! 




Köttade sen vidare på gymet, segt och tungt varvat med snabbt flås. Skönt. Spinning och funktionellt med Fredrik, han är grym! Och jag måste säga att funktionellt va riktigt tufft pass. Kommer definitivt kännas i ben och axlar imorrn! 


En fin höstdag

Skrivet:    ·  Allmänt
När hösten är såhär är den helt okej! 
Krispig morgon och fin dag. Höstlöv på marken och sol som värmer. 
Det är precis så hösten ska va! 
Jobbar sista timmen nu, sen ska jag försöka orka med ett spinningpass med Fredrik innan jag tar kväll! 
Och bara vetskapen om att det är fredag imorrn känns helt fantastisk! 

Puss på er! 




Godaste knäcket

Skrivet:    ·  Allmänt
Lyxar med godaste knäcket! 
Tills jag inte hunnit baka eget så håller jag tillgodo med det här! 
LYX 




God morgon torsdag!

Skrivet:    ·  Allmänt
Lite trött & lite halsont, men va gör väl det när helgen närmar dig och solen skiner? Dessutom får man god mjölk i kaffet idag! Bara det! ;) Vi va fler som tänkte mjölk imorse, så resultatet blev att det nu står tre liter i kylen! 

Vägrar jobba höst än, fortfarande sensommar ute! En bättre torsdag! Puss & god morgon! <3



GOS <3

Skrivet:    ·  Allmänt
En hel eftermiddag & flera timmars häng, promenad, prat om livet och bebisgos med världens sötaste lilla tjej! 
Pluttan alltså!! Så mycket kärlek och så mycket energi! <3







En bättre onsdag

Skrivet:    ·  Allmänt
En bättre dag! 
Emil och Yusuf gör mig sällis idag och stämningen känns något bättre. Vi kan bara glömma gårdagen och se framåt nu! Jobb idag och ikväll ska jag äntligen få träffa min Hanna & gossa med lilltjejen!! MYS! 

Fick en lapp av Ingalill imorse, bästa hon alltså! <3




L O N D O N B A B Y

Skrivet:    ·  Allmänt
Mitt i allt kaos har vi bokat en resa jag & mami! Till LONDON!! 
En shoppingresa med fint hotell, (valde att lägga lite extra på hotellet - jag älskar LYX), massa shopping, hotellfrukost, höstmys, nån sevärdhet kanske & bara umgås med min mami, lyxa & unna oss! 
Känns som jag är värd det i allt kaos! 

Tips mottages gärna! <3








Äntligen kväll

Skrivet:    ·  Allmänt
Fick en hel massa energi av lite träning och en efterlängtad kram av världens bästa Jutta! <3
Slängde i en färg medans maten stod på spisen och nu äntligen mys!!
Det är helt okej att det regnar när man är nytränad, duschen är avklarad och maten klar. Lägg till bra tv och massa tända ljus på den känslan! 
Finally blond igen!! 




En rörig tomhet

Skrivet:    ·  Allmänt
Allt på en gång. Förändringar kan vara bra, men till en början känns allt mest läskigt. Nytt och läskigt.
 
Sitter på ett minst sagt tomt kontor. Jag är idag helt själv i en grupp som ska vara på minst 11 säljare. En stark grupp med en motiverad ledare, tänk er en familj. Kollegor som är lite som en familj.
På tvåan jobbar två säljare och det ekar tomt mellan platserna. Klövern är här och håller på och packar ner datorer och tomma arbetsplatser. Vår flygel kommer om några veckor stå helt tom.
Det här är så psykiskt påfrestande.På riktigt.
Så var är alla fina kollegor då?
Hälften är sjukskrivna, några har redan slutat och fått nytt jobb, några är sjuka och några har tagit ut semesterdagar fram till uppsägningen.
Jobbet som alltid varit en fast punkt, en trygghet. En plats man trivs på som alltid finns kvar oavsett hur livet runt omkring ser ut.
Och som sagt, förändringar kan absolut leda till något nytt och spännande, men just nu känns allt mest jobbigt.
En rörig tomhet. Suck. Men försöker se det positivt och ni som finns och stöttar,
JAG ÄLSKAR ER! <3
Slänger upp en bild på ren lycka! Det är sånt man får fokusera på!
 
 
 
 
 
 
 

Provvecka Hälso!

Skrivet:    ·  Allmänt
Nästa lördag börjar Hälsos provvecka! 
Från och med lördag och en vecka framåt kan man träna gratis och testa olika klasser! 
Faktiskt riktigt taggad!! 



God morgon tisdag!

Skrivet:    ·  Allmänt
Alltså vädret. Okej att det är höst nu, eller sensommar allafall, men det behöver ju inte tokregna kanske!? 
Hade TUR och blev upphämtad av Hanna, hade kommit fram som en dränkt katt jag hade gått! 
På plats på ett tomt kontor, minst sagt. 
Men dagens första kaffe piggar ju upp lite allafall! ;) 
God morgon! <3






Maria Bengtsson

Här får ni läsa om mitt liv. Every day counts. Enjoy!



· Allmänt