Fix me

Skrivet:    ·  Allmänt

Tränat. Duschat. Rakat benen. Inpackning. Nagelfix med rött på tårna.
Nu blir det köttfärssås & spegetti. Mmmmm.. ;)

Så va det lördag & inflyttningsferre!

Skrivet:    ·  Allmänt
Så blev det lördag och jobb. Det va en riktigt bra jobblördag. Hade typ ALLA mina stammisar inne. Och ALLA sa dom att jag saknades, att dom undrat sååå var jag hållit hus. Gulliga kunder. Sånt värmer verkligen!

Sen blev det inflyttningsferre dårå. Skulle egentligen firat fina Amandis i Sthlm, men det kändes lite tight med jobb & så. Så vi bestämde att vi skulle åka upp en helg när alla är helt lediga. Hoppas dom hade en galetbra kväll allafall. Söta Amanda.

Jo men visst. Fest blev det allt. Först lite mat hos Hanna, med Foppa och Hanna. Kycklingwok och tagliatelle. Mums. Sen blev det fullt hus hos Tim med massa drinkar, shake, dans och ja... ni vet! ;) Bra kväll!

Men krogen.. jag vet inte vad jag ska säga. Har ju haft några lugna helger nu, så kände att det lixom va dax. Men VAR ska man gå ut?! På CD´s känner jag mig ung och gillar inte att 45-taggare stöter på mig. Tellus då? Ja, där BRUKAR vi ju ha galetkul!! Men i lördags vette tusan allså. Bara ungt folk och vi fick lite lätt PANIK när vi faktiskt kände oss gamla. Jo, det är sant. PANIK!!! Det här måste vi komma på en lösning på allså. Det går bara inte.

Aja, GALETBRA inflyttningsfest allafall! Här kommer lite pics!







Fredag

Skrivet:    ·  Allmänt
Fredag betyder fredagsträning och fredagsmys. Bästa kvällen på hela veckan!
Just duschat och rakat benen. Måla tånisarna gör jag imorrn. Ska snart möta upp Sandisen och hämta lite god mat. Chili Nam Nam, vad annars? ;) Mmmmmm!

Sen blir det soffhäng och SATC-boxen. Vi är i en SATC-period nu, både jag & Sandra.

Sprang förbi HM efter träningen, köpte nya träningsbyxor, ett flätat bälte och 2 baslinnen.






(Fast jag köpte ett i ljusbeige)





(Fast mitt bälte va flätat! ;))

Nu ska jag ringa Sandra! Och imorrn ska jag testa en ny gröt till frullen. Spännande värre. Ha! ;)




Ha en mysig fredagskväll nu mina fina! Puss på er alla!

Grekland.. ge mig!!

Skrivet:    ·  Allmänt
Åh. Idag längtar jag mer än nånsin. Värme, sol, bad, strand.. paraplydrinkar, bruna ben, solblekt hår..
Kollar resor nu. Rhodos vore ju fint. Rhodos med mamma. Underbara tanke! Finare ö får man leta efter. Rhodos hade verkligen allt. Så fina stränder, finsate vattnet, mysigaste kullerstensgränderna, bästa maten.. ja, Rhodos hade allt. Nu vill jag bara tillbaka. Nu. Här kommer lite pics från 2008. PARADIS!!




















Som sagt. Rhodos är ett PARADIS. Åk dit, ni kommer inte bli besvikna! ;)
Nu ska jag iväg & träna aerobic med fina Angelica! Puss så länge!

Korvkväll med Ida!

Skrivet:    ·  Allmänt
Tisdag. Lite onödig skola på em. Suck. Inte första gången direkt. Sen bästa träningspasset på hela veckan. Skivstång 60 minuter med Åsa. Bästaste! Körde hårt med Idan! Sen middagsmys hos Ida & Johan. Vi blev så sjukt sugna på en kryddig korvrätt som vi lagade för sjukt länge sen.. kunde lixom inte släppa tankarna på korven, så den fick det bli! ;) Vill ni ha receptet?

Ida & Marias kryddiga korvar:

- 2 paket kryddiga korvar (typ kabanos, choritzo med chili..)
- broccoli
- röd paprika
- purjolök
- vitlök
- ananas
- ananassalsa
- tagliatelle
- röd chilifrukt

Hacka grönsakerna i lika stora bitar. Stek allt i omgångar. Häll över i en gryta, men vänta med att lägga i ananasen till slutet. Krydda med salt och peppar. Låt puttra under lock.
Koka pastan al dente.
Smaka av! Mmmmmmm!


Saturday

Skrivet:    ·  Allmänt
Sen blev det lördag och guuud va duktig tjej jag har varit dåå! Vakande runt 10,s en blev det en timmes härlig pw i solen. Kallt, men så skönt! Sen sen frulle. Och efter det.. plugg, plugg, plugg.. Duktiga jag.

Nu mår jag sådär. Ont i huvudet och känner mig seg som tusan. Ont i örat igår, men hoppas det inte är nått på g bara. Blir nog en lugn kväll i soffan. Hmmm, funderar lite, men så blir det nog. Alternativen är fest i Hannas hus, eller häng hos Sanny med Angelica och co. Men orkar nog inte allså. Fast klart man vill.

Lagar nog lite gott, slänger mig i soffan framför Carrie och tjejerna och bara myser. Det är bra för mig.

Köpte nya pw skor häromdagen. Kostade BARA 1000:- Men det va jag värd, behövdes faktiskt. Speciellt om man tänker på hur mycket jag faktiskt går varje dag!!




Adidas, bra skit! Kan verkligen rekommendera allså. Har modellen från 2009 och dom är bara så bra!

Nu ska jag ta en dusch. Puss på er och ha en toppenkväll!

Fredag, flytt och satc

Skrivet:    ·  Allmänt
Min praktik har varit så himla bra. Min lektion gick hur bra som helst och jag fick toppenbra feedback av min handledare! Det känns som om jag växer och verkligen lär mig någonting för varje praktikperiod. Känns bra! Sen har jag ju fått världens mysigate klass oxå. Har fått massor av kramar, alla-hjärtans-dagkort och annat gulligt under veckan! ;)

Så blrv det fredag. Sista dagen för den här gången, kändes lite sorgligt faktiskt. Kom hem ganska tidigt och sen blev det städning, flyttning och uppackning hos Hanna! Nya huset kommer bli såå bra när allt är i ordning. Badrummet gillas, inte fel med yaccuci allså. Golvvärmen i sovrummet är inte heller fel. ;)

Sen kom lite mer folk, suchi beställdes och det flyttades grejjer som på räls. I kylan. Om jag ska flytta nån gång ska jag allafall se till att flytta på sommarn. Sjukt kallt va det!! När gänget började dricka så åkte jag hem till soffan. Skönt! Kände inte för fest alls, har nog blivit lite för mycket av det goda där ett tag.. Blev ju stammis på Tellus för tusan!! Så en lugn helg är inte fel. Soffhäng framför SATS. Bästa!


Vill ha sommar nu!!

Skrivet:    ·  Allmänt


Ge mig sommar. Jag döör snart. Måste det va så kallt och måste det fortsätta snöa?! Trött på vintern nu.
Ge mig klippor, solbrända magar, shorts och blekt hår. Ge mig sol, strand, grill och lediga dagar på femöre. Ge mig svalkande jordgubbsdrinkar, ljumma sommarkvällar, kubb, rosé och allt det där jag bara älskar! Ge mig sommar!












Nedräkning pågår. Puss & gonatt!

Vit helg är uppskattat!

Skrivet:    ·  Allmänt

Tog en vit helg den här helgen. Det kan starkt rekommenderas allså.
Känns som jag varit ute ganska många helger och det va dax lixom. För mycket alkohol och för sena kvällar. Då måste man ta ett brejk. Skönt va det, sååå skönt.

Inledde helgen med ett härligt fredagspass med fina Angelica. Bästa passet och bästa musiken. Man kan göra HUR många sit-up´s som helst till "Gubben i lådan". Musiken gör allt!

Sen blev det fredagsmys hos m&p, god mat och en ny Beck. Levande begravd. Bra skit.



Sen jobb och så efterlängtat mys med bästa Forsberg. Middag och en massa updates, prat, skvaller och babymys. Ronjis är världens goaste lilla tjej. Min favvo! ;)
Blev ingen film, hade för mycket att prata om helt enkelt!

Söndagen har bestått av plugg. Engelska artikeln är nu helt översatt! Check! Så nu tar jag söndag och myser vidare hos mamma & pappa. Mamma åkte just iväg på friskis och jag ska börja kirra mat nu.
Marockansk gryta med couscous! Gott va? ;)

Sa jag förresten att jag bokat nu?! Den 18 mars åker jag till Haaaag!! Underbart!! Äntligen ska jag mysa med Linnis och busispojkarna! Längtar massor!

Hoppas ni haft en lika sköön helg som jag! Puss på er fina!

Träning, middag & mys!

Skrivet:    ·  Allmänt
Lurade med Sandra på pw, kallt men så skönt!! ;)
Drar till friskis nurå. Sen blir det efterlängtat middagsmys med bästa Idan! Antingen Chilinamnam eller så lagar kockarna ihop nåt smarrigt! ;) Börjar nästan bli stammis där nu.. Puss på er!

Vitaminer?

Skrivet:    ·  Allmänt
Känner mig så skukt trött. Somnade i bilen på väg till skolan, somnade på vägen hem. Och höll nästan på att somna på sista föreläsningen. Galet trött. Kanske behöver lite vitaminer? Hmmm.



Fast riktiga vitaminer måste ju ändå va det bästa. Frukt allså. Åh, vill ju bara va piggelin igen ju. Stackars mig. Ska nog orka ta mig till friskis snart allafall. Man orkar alltid mer än man tror. Verkligen. Som igår, trodde jag skulle tuppa av eller nåt. Men vi klaradde passet hur bra som helst. Skönt att Angelica va typ lika tröttis som jag! ;)

Drömmar är mysiga

Skrivet:    ·  Allmänt
Det va sjukt svårt att gå upp imorse. Kudden va så skönt och det va på tok förtidigt. 05.45 ringde klockan. Gääsp! Sen drömde jag så mysigt oxå. Hade kollat på programmet "Dom kollar oss artister" på kvällen innan, och vem drömmer jag om? Jo, Oskar Linnros såklart. Mina drömmar är verkligen alltid kopplat till nåt som just hänt eller nåt man tänkt. Åh, det va världens mysigaste dröm. jag lovar. Ville inte vakna.










Sååå snygg. Jag döööör.

Skål Ida!

Skrivet:    ·  Allmänt

Så blev det lördag och dax att fira Ida! Började med chilinam nam (för andra dagen i rad) och en stark drink hos Linn. Kände oss helt flummiga och det blev många skratt! Pyntade vinflarran och gav bort västa fina hemgjorda kortet tillsammans med ett trevligt presentkort på Carisma, som jag för övrigt gärna hade tagit själv. ;)

Sen blev det lokalferre. Trevligt. Lilla Hannisen kom och Emelie x2. Himlans trevligt. Sen gick brudarna ut, men jag tog en taxi hem. Det har blivit lite mycket krogen nu ett tag..

Blev inga bilder så här kommer en sköön från i somras istället!











Sommar kom nu!!!

Helg, underbara fredag!

Skrivet:    ·  Allmänt
Så va det fredag!! Lovely. Just tränat, sen blev det en snabb sväng på stan. Shoppade lite. Kunde lixom inte prova nåt, svettig och dan, men tog hem lite på öppet köp. Varför känns det som man har NADA i garderoben och som att man ALLTID vill ha nåt nytt inför typ varje helg?! Nån som känner igen sig?

Nu måste jag kila, ska snart möta Sandra. Chili nam nam och film. Älskade fredagsmys!!





Och imorrn ska vi fira Ida Hertz!! Klackarna i taket dååå!! ;)

Tjing och puss!

Tänker på er

Skrivet:    ·  Allmänt
Det har varit några tunga dagar. Ibland händer nåt som skakar om oss alla, något vi inte trodde kunde hända.
Just nu finns mina tankar hos mina underbart fina kusiner och deras mamma. Att förlora någon så nära, gör så ont. Dom förlorade sin pappa.

Det är fortfarande svårt, men tiden kan hjälpa oss förstå. Tiden kan hjälpa oss att gå vidare, att skapa en ny vardag. Tiden läker inte alla sår, men det som gör ont idag, kanske kan blekna något imorgon.

Tänker på er mina fina. (Fotot är från sommaren 2000.)


Saturdaynight fever

Skrivet:    ·  Allmänt
Lördag och klassträff hos Madde. Blev en grym kväll med massa god mat.. Vill ni veta vad vi åt för gott? ;)

- Italiensk pastasallad med soltorkade tomater & pesto
- Vitlöksbrod (med ganska mycket vitlök)
- Gucca (så sjukt gott)
- Dip & grönsaker
- Köttspett
- Koriander kyckling med tacosmak
- Marinerade champinjoner

Sen skulle det ha blivit efterrätt men orka det! Nope. Det sparade vi till Madde.

Skult trevlig kväll med spel, drinkar och skratt! ;) Sen blev det en sväng till Tellan. Proppat va ordet!!



Maria Bengtsson

Här får ni läsa om mitt liv. Every day counts. Enjoy!



· Allmänt