Nytt!

Skrivet:    ·  Allmänt

Äntligen kom armbandet! Som jag har saknat. Fick helt enkelt klicka hem ett nytt eftersom mitt favvo visst kom bort.

Det här står mitt namn på. Kommer bli en ny favorit!

Sköna söndag!

Skrivet:    ·  Allmänt

Sovmorgon. Promenad till m&p och så en hel eftermiddag i solstolen. Hur skönt som helst. Dusch och inpackning. Börjar sakta bli människa igen.. Skönt. Ett par timmar och lite kvällssol hos Hanna. Mys. <3

Nu blir det soffan. Imorrn väntar ny vecka, hälsovecka ja tack! Kroppen vill bli ompysslad nu så det tänker jag lyssna på.

Ha en mysig kväll! <3

Repeat

Skrivet:    ·  Allmänt
Det här ÄR så bra. Och blir bara bättre och bättre ju mer man ser videon och ju mer man tänker på att man har stått där, hoppat och skrikigt. In my heart. <3
 
 

Topp tre

Skrivet:    ·  Allmänt

Förväntningarna va höga när AVICII skulle avsluta hela festivalen med 1,5 timmes grym musik. Men han levde tyvärr inte upp till toppen. Väntade hela konserten på att han skulle leverera Level och när låten kom fick vi höra 20 sekunder innan han bytte. Men trots det så va han grym och ännu bättre laser och ljusshow än väntat. Så betyg tre av 5 får han av mig!

1. Hoffan. Levererade sjukt bra till strålande sol och ett hav av publik som bara körde! Grymt!

2. Albin Mayers. En av mina toppar och jäklar va vi körde! Kvällssol, en kall ciderns handen och så stamp! Underbara grymma kille!

3. Avicci. Trots lite få kända låtar så levererade han när hela bråvalla samlats för att köra på den sista energin som fanns kvar. Bra avslut på en grym helg!!

Tack bråvalla!

Skrivet:    ·  Allmänt

Helt slut efter en tvådagars med stamp, drinkar, halvljummet vin i plastglas, regn och sol, fantastiska artister, lasershower, lycka, kramar, skratt så man får kramp i magen och underbara vänner! TACK!! <3

Redo!

Skrivet:    ·  Allmänt

Snart åker vi!!

Hej fredag, festival och bråvalla!

Skrivet:    ·  Allmänt

Efter torsdagens grymma spelningar, dåliga väder och sjukt härliga festivalstämningslyckorus vet vi ungefär vad vi har att vänta! Jobb till 11, sen drar vi! Underbara chef att jag fick flexa!

Börjar med Hoffa kl 15 och avslutar med dagens och kanske festivalens (förutom lördagens AVICII då!!) absolut BÄSTA! Armin! Det kommer bli grymt!!

Ses! Pussssss! <3

Uppladdning och balkongmys!

Skrivet:    ·  Allmänt

En riktigt bra dag med gänget på jobbet. Bra sälj och bra kunder. En sväng på stan. Unnar mig en vilodag från träning och kvällen spenderas med Jutta, på balkongen med plockmat, nötter och Loka. Och så en riktig uppladdning inför morgondagens Bråvalla!! Kommer bli stört bra! Hoppas på bättre väder och sol nu bara! Håller tummen. Sweet.

God morgon fina!

Skrivet:    ·  Allmänt

Bra väder på ingång! Passar helt perfekt om ni frågar mig. Kan bli dn lunch på bryggan idag och kanske en långpromenad istället för träning ikväll. Måste passa på att njuta och samla lite solenergi! Ser fram emot en mysig kväll på balkongen, lite nagelfix, ögonbrynsfärg och fix inför Bråvalla.

Tänkte bjuda Juttplutt på mat ikväll, tre alternativ ska hon få. Bara för att jag vill. Och bara för att jag kan! <3

Ha en fin dag!

Jiiiippiii!!

Skrivet:    ·  Allmänt

Helt underbar känsla!! Från och med den 1 september är Maria Bengtsson fast anställd på IF i Nyköping!! Det här är stort och så himla underbart!! OM jag är glad?! OM jag ska fira i helgen?!

Jaaaaaaaaa!!! <3

Och nu kan jag börja kolla lägenhet på riktigt. Det är dax nu! NU NU NU!!

God morgon!

Skrivet:    ·  Allmänt

Idag smakade kaffet extra gott. Hinner bläddra igenom sn och äta frulle. Strax iväg till jobbet! Och idag blir en bra dag!

Laddar med en stor kopp svart, starkt kaffe, kan inte bli annat än bra. Bästa koppen på hela dan. Vilken är din? <3

Bokat!!

Skrivet:    ·  Allmänt

Äntligen bokat! Och så ledigt på fredag, kan det bli bättre?! Nu hoppas vi på bra väder sen kör vi! Fredag och lördag! Vilken helg det kommer bli!! Galet bra! En festival utan tältning, utan att behöva byta dusch mot våtservetter, toalett mot bajamaja och känslan av att vakna i sin egen säng! Underbara tanke. <3

Det positiva överväger alltid

Skrivet:    ·  Allmänt

Dålig dag. Riktigt dålig dag. Och ja, det hör inte till vanligheten att JAG säger så. Men alla FÅR ha dåliga dar. TUR att det positiva överväger!

Avslutade dagen med en underbar pw med bästaste och så helt plötsligt känns allt mycket bättre! Dessutom har vi bokat BRÅVALLA och jag har fått ledigt på fredag! Så egentligen känns allt helt okej. Tar nya tag imorrn!

Puss på er! <3

Nya skor tack!

Skrivet:    ·  Allmänt

Ta mig i kragen då!! Måste köpa nya skor. Både gym och löpning egentligen.. Det är hööög tid! Minst sagt. Hittat en jättebra sida med bra priser och ett jäklabra utbud av Nike. Så nu måste jag slå till! Vilka röstar du på?

Fina väder!!

Skrivet:    ·  Allmänt

En lunch på bryggan och lite uppdatering med Foppa i luren! Sköna dag! Skulle varit ledig bara! Men bra sälj, bra lön (!!) och strax spinning kommer göra dagen fulländad.

Puss på er! <3

God morgon måndag!

Skrivet:    ·  Allmänt

Ny vecka betyder alltid nystart! Ha kvar den sköna känslan från helgen och gör den här veckan till en riktigt grym vecka!
Intar dagens viktigaste mål efter en timmes pw i solen. Strax jobbelijobb.

Ha en bra måndag! Och ni som har semester, åk ut till en klippa och stek. Ta med en sallad och en termos kaffe, tidningar och musik. Jordgubbar och solkräm. Och NJUT!!

Solsöndag!

Skrivet:    ·  Allmänt

Underbara eftermiddag i solen! Pysslat lite, läst lite, monterat grill och myst i solen hos m&p. Nu blir det snart grill och filmmys. Hoppas ni har en riktigt mysig söndag! <3

Söndag

Skrivet:    ·  Allmänt

En skön promis till Harg för lite god frulle. Innan dess en lång sovis. Det absolut bästa med söndagar. Och efter den här helgen känner jag mig rätt utvilad faktiskt, trots en massa fart och fest! Känns bra!

En lördagkväll på balkongen

Skrivet:    ·  Allmänt

Började kvällen med lite nagelfix och rosé på balkongen! Och inte vilket nagelfix som helst. Världens bästa! Starka, snygga naglar, precis som på salong, fast fixade på hemmaplan.

Riktigt nöjd! Tack gulliga!! <3

Sen mera folk, korttrix och en riktigt bra kväll! Tack Tim och Jutta! Blir alltid sjukt bra hos er! Pussa!

Midsommar!!

Skrivet:    ·  Allmänt

Precis som en midsommar ska va! Börjar med lite piff med Jutta, sen vidare på sill och lekar! Femkamp, jordgubbar och kubb i ett helt perfekt väder med helt underbara människor!

På kvällen vidare för grill under klarblå himmel, bada bubbel, vin och musikquiz!

Stor TACK till alla fina för en helt perfekt midsommar! <3

Midsommarlöpning!

Skrivet:    ·  Allmänt

40 minuters härlig start på dagen! Nu ska vi fira bästa midsommar med bästa fyran, brorsor och Juttas bästa familj!!

Ha en helt underbar midsommar alla fina!! <3

Surprise!

Skrivet:    ·  Allmänt

Kom hem från jobbet och vad väntade där på dörrmattan?! Jo Fitness magazine från älskade bästa sis! Älskar födelsedagspresenter som kommer som en överraskning även långt efter! Så ikväll blir det lite mysig läsning och lite jordgubbar efter lite mat i magen.

Kärlek! <3

Bytte gym mot pw i solen! <3

Skrivet:    ·  Allmänt

En sväng på stan och så ett riktigt skönt avslut i form av en skön långpromis med Jutta! Över en timme i solen! Underbart! Nu gäller det att passa på! Kvällar som den här är det verkligen inte många av! Underbara kväll!! <3

Lunch på bryggan

Skrivet:    ·  Allmänt

Får man njuta 45 minuter på bryggan så gör man det! Allafall jag! Underbara sol! Vill bara njuta på klipporna en dag som idag. Strålande sol och hur varmt som helst ju. Men körde på med upplärning och medlyssning med nya sommarvikarierna. Fullt upp hela dagen och en hel massa röriga och bra kunder! Tog även denna vecka i bonus!

Känns bra! Hoppas ni haft en bra dag!

God morgon torsdag!

Skrivet:    ·  Allmänt

Försov mig. Lite stressig morgon men jag hann! Och nu är det snart ledigt och midsommar!! Underbart!

Och glöm aldrig hur bra du är! Det finns ingen som du! <3

En hyllning till halloumi

Skrivet:    ·  Allmänt

Det ÄR så gott! Lägg på grillen och bara ät som den är. Och kombinera med jordgubbar, couscous, på en bruchetta eller bara i en sallad. Man blir så inspirerad av att testa lite nya smaker. Och halloumi är verkligen en favorit!

Bästa (och nästan enda) osten som finns! Kommer bli en del i sommar, jo tack!

Underbara kväll!

Skrivet:    ·  Allmänt

Äntligen blond igen! Och så världens godaste grill på det! Nu vill man aldrig äta nåt annat än finkött från Stigtomta längre. Det fullkomligt smälter i munnen och är utan tvekan det godaste köttet jag har ätit! Entrecoté och oxfilé, mums för magen!

Tack underbara för en riktigt mysig kväll! <3

Box och grillonsdag!

Skrivet:    ·  Allmänt

Ett svettigt boxpass och 100 squats med Juttplutt. Och nu till dagens bästa, grill på fina bästa ballen! Underbara kväll! <3

God morgon fina!

Skrivet:    ·  Allmänt

Hoppas ni sovit gott! Drömmer en hel del nu, vaknar och är totalt väck! Behöver nog mer semester. Men snart midsommar och lite ledigt!

Dagens godaste kopp och SN, bra start. Nu gasar vi! Ha en grym dag! <3

Ja tack!

Skrivet:    ·  Allmänt

Skattepengarna är på väg in, vann 90kr på trissen jag vann på jobbet och så 400kr för ett par byxor jag precis sålde! Känns bra! Dessutom är det snart lööööön igen. Pengar rullar in! Oh yeah!

Avicii

Skrivet:    ·  Allmänt
 
 
Lyssnar på repeat mellan samtalen. 5 sälj hittils så nu kör vi!
Dessutom kan det vara BRA nyheter på gång!!
Håller alla tummar i världen!

Morgonlöpning!

Skrivet:    ·  Allmänt

God morgon tisdag, strålande sol och morgonlöpning! Vilken känsla! Tänkte varva lite löpning med pw, men efter halva tiden fortsatte jag i samma tempo och resultatet blev 40 minuters löpning runt brandholmen! Bästa starten på dagen och absolut finaste rundan!

Nu blir det strax jobbelijobb. Ha en riktigt bra tisdag! <3

Middag på Lövet

Skrivet:    ·  Allmänt

Dax för ännu en mysig mamma-dotter-middag hos Ida den här gången! Lika mysigt som alltid! En drink i kvällssolen, alkoholfri för mig som körde, jordgubbar som tilltugg och en hel massa uppdatering. Sen god vitlökssoppa till förrätt, grekisk sallad till huvudrätt och rabarberkompott med en klick vaniljglass som avslut. Fräsch, somrigt och jättemysigt! <3

Tack till Ida och Annica! Våra kvällar är guld!

Äntligen!

Skrivet:    ·  Allmänt

Känslan efteråt är obeskrivbar och alldeles sjukt skön! Svettig som tusan. Pulsgång och funktionell som avslutades med 155 squats. Känns bra!

Nu blir det dusch och mamma dottermiddag hos Ida! Mysig start på veckan!

En lunch i solen

Skrivet:    ·  Allmänt

Trött dag, men vi kör! Tog en lunch i solen och två kaffe. Känns lite bättre! Kör medlyssning med nya vikarier idag, plötsligt är man inte nyast längre. Skön känsla!

Ha en grym måndag! <3

God morgon måndag!

Skrivet:    ·  Allmänt

Inte riktigt utvilad efter helgens minustimmar på sovkontot. Haft en vecka i underbara Grekland och en hel helg med fina tjejerna och så blev det plötsligt vardag igen. Bara sådär. Mer semester önskas!!

Men jag har ett sjukt roligt jobb jag trivs med, underbara vänner och familj, det är sommar, midsommar på fredag, och idag ska jag få träna igen!! Det blir en bra måndag. Punkt!

Tack fina! <3

Skrivet:    ·  Allmänt

Söndag och en helt fantastisk helg är slut. Det är lyx att bo på hotell, äta hotellfrulle, shoppa, sola, bada, umgås med finaste och bara njuta av känslan att va i en annan stad. Det är lyx och livet! Tack underbara Jutta och Line för bästa helgen på länge! <3

Lördag i Halmstad!

Skrivet:    ·  Allmänt

Lite piff på hotellrummet. En taxi för att slippa bli tokblöta. Sen blev det finmiddag hos Maja med sambo och hundar. Och vilken lägenhet! Mitt i Halmstad och hur fin som helst! Tapas, småplock, skumpa, vin och en riktigt bra kväll! Vidare på nån skum fest i trappen bredvid.

Maja jobbade stenhårt med att hitta en Halmstadkille till mig. Tanken va att det skulle bli en match-dejt här, men mina önskningar uppfylldes inte riktigt. En stor muskelknutte, dörrvakt och med fula tatueringar på fel ställen, rakad, osocial, alldeles för gammal för mina mått och med andra ord ingen Maria-kille direkt.. Synd. Hade ju kunnat bli nåt! ;)

Sista timmen spenderade vi på Mortenssons. Riktigt, riktigt bra kväll och ett ännu bättre avslut! Grym kväll! Bästa på länge!! <3 Mer mer sånt!!

Halmstad!!

Skrivet:    ·  Allmänt

Om vi har det bra?! LIVET!!
Bästa tjejerna, strålande sol, en fredagkväll hos Maja, bubbel och rosé, en sväng ut och så nattmat i form av pasta från pastavagnen. Riktigt bra kväll!

Lördag och världens godaste hotellfrulle, en sväng på stan, lite shopping och så bilen till Tylösand för sooooool! Jag klagar inte! Nu blir det uppladdning inför kvällen! Sweet!

ROADTRIP!!

Skrivet:    ·  Allmänt

Tillbaka i Sverige! Packa upp, tvätta och packa ner. För snart bär det av till Halmstad med finaste tjejerna!! Hotell, uteserveringar, drinkar, shopping och ja ni vet, leva livet lite!

Kommer bli helt underbart!! <3

Lite shopping!

Skrivet:    ·  Allmänt

Det fanns så mycket shopping! Höll mig ganska bra, men lite fick följa med hem! En kjol, flipflops, en träningsväska, armband och lite så. Bra köp till sommaren!

Kontrast?

Skrivet:    ·  Allmänt

God morgon!
Sovit i min säng! Det va inte så tokigt. Min säng och min kudde. Känns sådär att va hemma.. Temperaturskillnad? Jo en del. Och morgonpromenaden va inte riktigt lika underbar. Men en timme fick starta dagen. Och massa tvätt! Back om track! Och snart får jag träffa mina fina!! Kärkek!! <3

Bilder från underbara Kreta!

Skrivet:    ·  Allmänt

Paradis. Semester. Stekande sol. Brun mage. Blå himmel. Behöver jag säga mer?

Livet. <3

Sista kvällen för den här gången

Skrivet:    ·  Allmänt

Haft en helt fantastisk vecka här på Kreta! Slappat i solen, njutit av varje sekund, solat hela dagarna, badat massor och ätit souvlaki, tzatziki och en massa fetaost. Semester när den är som allra bäst! Vill inte åka hem.

Ikväll njuter vi av solnedgång, en mysig restaurang och lite shopping.

Hoppas ni har det bra där hemma! <3

Lunch i skuggan

Skrivet:    ·  

Sitter just nu och mumsar på en fetaostsallad under ett parasoll. Dricker iskall cola och tittar ut över klarblått hav. Det här är helt underbart! Livet.

Ikväll blir det kanske lite shopping. Kollat in skor, väskor och shorts. Får se om nåt får följa med hem. Finns rätt mycket att se på vägen till och från gamla stan och hamnen där vi brukar ära middag. Men innan dess en eftermiddag på stranden, några fler bad och så drink på ballen.

Ta hand om er därhemma! <3

Lite update från Kreta!

Skrivet:    ·  

Hej fina!
Här har vi det hur bra som helst! Njuter av sol och massa bad, drink på ballen, morgonpromenad och hotellfrulle, middag med solnedgång, siesta under parasollet, tzatziki och en och annan grekisk sallad. Det här är livet! Vill aldrig åka hem!
Värmen är det inget fel på, igår va det 36 grader i luften och 24 i vattnet. Lagom va? ;)

Älskar semester! Och älskar solen!

Hoppas ni har det bra hemma! Uppdaterar snart igen! Massa puss!! <3

Äntligen!

Skrivet:    ·  

Nu är vi på väg! Sjukt tidig morgon, men vad gör det när man ska flyga till Grekland!?

Dessvärre verkar Victoria Secret gå lite väl bra. Lotion och bodymist slut. Så det får bli en beställning på hemmaplan istället. Lyfter snart! Uppdaterar snart igen!

Ha det bäst här hemma nu! Love! <3

Mysiskväll

Skrivet:    ·  

Avslutade en bra dag på jobbet innan semestern. Sålde 180% över målet och jag kan inte vara mer än nöjd!

Sen blev det box, veckans bästa pass!

Och så till dagens och veckans absolut bästa, myspyskväll, balkonghäng och god mat i soffan med Juttplutt! Ikväll blev det kyckling och mozzarellapaj med filodeg. Riktigt gott och fräsch! Ett hett tips om man vill göra pajen lite nyttigare, lite fräschare och lite godare! Mums!

Lunch i solen!

Skrivet:    ·  

Ätit lunch i solen! Underbara dag!
Vill aldrig gå in! En plocksallad och lite sol på det! Då mår man!

God morgon fina!

Skrivet:    ·  

Onsdag och Grekland väntar runt hörnet! Sista arbetsdagen innan semestern, idag ska jag kunna gå från jobbet och känna mig sådär sjukt stolt med veckan. Auktion och tävling väntar på jobbet, sen boxpass och kvalitet med bästis. Men först dagens viktigaste mål. Och dagens absolut godaste kaffe!

Ta er tid, det är värt det. Alla dar i veckan! Ha det bäst idag! <3


Kvällsgott

Skrivet:    ·  

Avslutar kvällen med lite gottis i form av mitt vardagliga lyx, kvarg, hallon och funlight. Iskallt och gott. Fräscht och somrigt. Och just nu ett måste-begär.

Natti fina! <3

Packfix!

Skrivet:    ·  

Känner att läget är ganska under kontroll. Målat tånaglarna, packat och tvättat lite. Nu är det bara det sista kvar. Typ tandborste, plattång och sånt. Tur att man är en list-tjej. För det är jag verkligen. Älskar listor!

Nu njuter jag i soffan. En arbetsdag kvar, sen väntar semester!!

Bra tisdag!

Skrivet:    ·  

Trots tidig lunch och lite förmiddagstrött har dagen gått sjukt snabbt! Glömde eftermiddagsfikat och nästan melliset oxå. Slängde i mig lite keso strax innan jag skulle rusa till träningen. Och då är det full rulle vill jag lova! 8 sälj och mestadels trevliga kunder.

Imorrn kör vi tävling igen och då är det auktion! För alla sälj under måndagen och tisdagen får vi "pengar" baserat på premier. Sen är det bara att buda! Undrar just va Anki hittar på!

Sen blev det svettig spinning och 95 squats. Skapligt ont i benen nu!

Bra dag! Hoppas ni haft en grym tisdag!

God morgon!

Skrivet:    ·  

Tisdag och en bra tisdag! Kör slappisdag idag. Trash och t-shirt. Sköööönt.

Ha en fin tisdag! Pussss!

Dagens squats

Skrivet:    ·  

Ny dag och ny ökning. 80 squats. Jo tack! Klapp på axeln!

Och vem vill inte ha det här?

Konditionsmåndag

Skrivet:    ·  

En bra dag på jobbet! En kortis med Sara på lunchen, fem sälj och tre koppar kaffe. Sen blev det puls och funktionell med Jutta. När man inte riktigt orkar kan man alltid peppa varann. Så guld värt! Och känslan efteråt är grym.

Svettigt? Jo men visst. Det rinner ju numera, bokstavligt talat. Svettas som bara den! Och visst är det skönt!

En dagens

Skrivet:    ·  

Sommar! Hur underbart som helst! Plockat fram lite sommarkläder och utökat garderoben med klänningar, shorts och kjolar. Tighta jeans går bort en sån här dag. Här kommer en dagens!

God morgon måndag!

Skrivet:    ·  

Vaknar upp till värmebölja och blå himmel, 3-dagars vecka och Grekland runt hörnet!

Första dagen som månadsanställd och idag är jag en i Ankis grupp på riktigt! Känns så bra!

Ha nu en grym måndag finaste! <3

Sommarkväll och filmmys

Skrivet:    ·  

Vill aldrig gå in! Pausa tiden nu. Den här perioden är den absolut bästa! Och varma sommarkvällar får vi inte överflöd av direkt. Så idag har vi njutit massor. Solat, grillat och ätit ute. Mys!

Och eftersom vi såg Safe Haven igår, jag och Foppa, blev jag sjukt sugen på att se Notebook. Så jäkla bra film!

Skippade bion med gänget för lite resefix och trix. Och nu blir det sängen!
Tandis 8.20 imorrn. Bläääää.

Puss och go natt! <3


En eftermiddag i solen

Skrivet:    ·  

En hel eftermiddag i solen. Lunch med finaste utsikten. Mår ganska bra just nu. Och ikväll blir det kyckling på grillen!

Inviger nya bikinin. Lite försmak till Grekland! <3



Filmlördag hos Foppa

Skrivet:    ·  

En nykter och helt perfekt helg går mot sitt slut. Ibland behövs det en lugn helg, ladda batterierna och spara kroppen lite. Åkte till Forsberg, myste med tjejerna lite, lagade grekiskt (en succé även igår!). Spett och greksallad. Mums!

Och så dax för film! Och inte vilken rulle som helst, Safe Haven. Hört så positivt om den här filmen, så förväntningarna va ganska höga. Men när eftertexterna rullade satt vi som förstenade i soffan. Och tårarna rann. Jag ger filmen högsta betyg. Såg tom om slutet en andra gång. Jäklar säger jag bara!!

New in!

Skrivet:    ·  

Lunch hos m&p, sen en sväng på stan. Bytte bikini (har man fastnat för en modell kan man ha hur många som helst i olika färger!), växlat pengar till Grekland och fick även med mig två tröjor och en strandklänning hem. Riktigt bra köp!

Jordgubbar & hårfix

Skrivet:    ·  

En långpromis med avslut hos fina Juttplutt. Inte varje lördag man får äta jordgubbar och umgås sådär på morgonen! Mys!

Sen blev det hårfix! Agerade frisör och det blev riktigt fint! Bröllopsfin Jutta! <3

Maria Bengtsson

Här får ni läsa om mitt liv. Every day counts. Enjoy!



· Allmänt