Sista januari 180131

Skrivet:    ·  Allmänt
Galet! Imorrn börjar vi en ny månad, ett steg närmare våren! Fick känna på den känslan på lunchen igår, vilket väder! Tog en 20 minuters promis och fick den dosen av D-vitamin och laddade med massa energi!
Igår kväll fick jag umgås med fina Josse, så skön långrunda som avslutades med en sol. Inte fel alls, hade frusit hela dan på jobbet så det va verkligen välbehövligt för kroppen att få bli varm - och det blev jag kan jag säga! Känns i fejjan idag också!
Korv med bönpasta och söndagens avsnitt Bron avslutade tisdagen med mitt allt i soffan! <3
Lite bilder från igår!
 
God morgon förresten! ;)

Spinning och Bonusfamiljen

Skrivet:    ·  Allmänt
God morgon fina!
SOL! Helt underbart ju.
Nu ska man nästan passa på att njuta på lunchen, boosta med lite D-vitamin och samla lite dagsljus.
Måndagskvällens träning blev spinning med Jenny! Så sjukt bra musik! Och 60 minuter gick snabbt! Jobbade till 18 och sen vidare till gymet. Blev en sen kväll i soffan, landade vid 20:20 och älskling gjorde god wok med kyckling och till det kollade vi Farmen och bästa just nu, Bonusfamiljen är tillbaka!! Verkligen en klar favvo just nu. Så mycket olika karaktärer och de är verkligen en igenkänningsfaktor i varje avsnitt. Så bra!
 
Nu är det jobb som gäller, förhoppningsvis lite kortar köer och mycket uträttat!
Efter jobbet en prom med min Josse!
Have a good one! <3
 
 
 
 

God morgon måndag!

Skrivet:    ·  Allmänt
På plats på jobbet! Tomt på folk och många kunder som vill nå oss idag.
Så fullt tryck på telefon, men kul att va här! Fick finaste kaffemuggen av Elenor imorse, fina du! <3
 
Gårdagen spenderades i soffan, började streckkolla nån serie och vips hade vi plöjt en hel säsong. Om nån advokatbyrå - blev riktigt bra efter några avsnitt!
Tog mig ut på en långrunda sen, hann med både mami, Foppa och Ida och va nog ute i 1,5 sådär. Regn och blött men så skönt med luft, alltid!
Får se om det blir pump efter jobbet, eller jour till 18. Puss på er! <3
 
 

Lördag

Skrivet:    ·  Allmänt
Står i köket mqs min Jimmy och lagar mat. Varit i svalsta idag och myst med hela familjen Eklund, Vince & Stella. 
Lugn och mysig helg! 
Njut fina ni! <3

(null)

(null)

(null)

(null)

Onsdag 180124

Skrivet:    ·  Allmänt
God morgon fina!
Halva veckan avklarad. Måndagen bjöd på pump och gårdagen kämpade jag mig igenom ett sjukt jobbigt spinningpass. Men känslan efter. Jimmy tränade med Johan så det va två utslagna hjältar i soffan igår. Kollade lite Farmen och Mästerkocken, men jag blir på riktigt så sjukt irri på alla deltagare i årets Farmen. Två läger och att jobba tillsammans det finns inte. Ert och vårt. Vad hände med samarbetet? Dessutom så elaka mot varann.
 
På plats på jobbet, en planerad lunch med kollegor och sen pump med Elinor efter jobbet!
Ha nu en fin dag! <3
 
Älskar mitt halsband från Gynning!
 
 

Vinterland!

Skrivet:    ·  Allmänt
God morgon fina!
14 minus imorse, det är kallt det! Men så sjukt fint ute! Och igår när solen sken, hade nästan önskat att jag kunde skriva att vi varit ute och gått en långrunda i solen, eller kanske åkt pulka med Stellabus, men vi valde sovmorgon, x antal avsnitt Farmen och lång frulle i soffan igår. Så välbehövligt och mysigt! <3 Sen åkte vi ut till Svalsta, kramades med Stella och fikade lite. Avslutade med Bron och tacos.
 
Lördagen spenderades med Josse, Jontan och älskling. Åkte till Vingåker och kollade lite. Jimmy handlade sjukt snygg rock från Tiger och en kavaj. Sen åkte vi förbi Svalsta och sen hem och myste vidare med film och soffgos. Alltså äskar såna helger, återhämtning och mys. Inga tider att passa, inte flera glas vin och inga sena nätter. Sånt är också charmigt men när det har varit så mycket av sånt i jul och nyår kan man behöva helt oplanerade helger med fokus mys. och att få dela med min Jimmy, det är det bästa av allt! <3
 
Ha nu en fin måndag!
 
Fyndade den här godingen på Cubus i fredags. Ord pris 499 och nu 149kr. Det kallar jag fynd!
 
 
 

FREDAG!

Skrivet:    ·  Allmänt
Så vackert ute! Magiskt fint när jag tog mig till gymet imorse. Som en saga litegrann. Kan nästan längta tills att få gå upp så tidigt på fredagen, få starta dagen på bästa sätt med morgonspinning! Det är nåt visst med att gå upp så tidigt. Mysigt på nåt vis. Fick med mig Ellinor också och träffade Cattis där. Körde skiten ur mig, bokstavligen. Svettades som ett djur. Älskar den starten! Och så fredag på det! Magiskt!
 
På plats på jobbet och tänker skaffa mig en världsbäst fredag! <3
 
Gårdagens lunch med finaste Josse! <3
 
Klickade hem dom här två gobitarna i onsdags! Nike alltså! <3

Han är hemma! <3

Skrivet:    ·  Allmänt
God morgon alla!
SÅ underbart att få hem honom igen! Mitt liv, min Jimmy! <3
Länge sen jag sov så bra som inatt. Trött i kroppen efter gårdagens pumppass med Elinor och så härligt att få sova ihop igen! Har varit en dag före hela veckan så idag har jag lite fredagskänsla, men det betyder bara att jag får njuta av den känslan både idag och imorrn! Ska bli fantastiskt med helg, en oplanerad helg där vi inte behöver förbereda en massa fix för gäster, ingen alkohol och inte vara uppe till småtimmarna. Bara va och njuta till fullo!
 
Ha en fin torsdag! <3
 
 
 
 
 

Onsdag

Skrivet:    ·  Allmänt
God morgon onsdag!
Idag är det äntligen onsdag och ikväll kommer min Jimmy hem igen! Lycka!!
Har ändå gått bra. Dagarna går ju snabbt, man jobbar, tränar, går hem i snöstorm, duschar, äter och vips är klockan dags att sova. Har kollat dubbelavsnitt i Stjärnorna på Slottet med både Peter Jöback och Regina Lund. Så gripande verkligen. När man fastnar framför tvn och blir helt tagen. Så dagarna har gått snabbt ändå, men som jag har saknat min Jimmy! <3 Hoppas flyget går i tid bara, vädret är ju inte det bästa just nu. Varför skulle det komma snö nu? Helt onödigt.
Have a nice day! <3
 
Mat efter spinningen!
 

180116

Skrivet:    ·  Allmänt
God morgon fina!
Jäklar va det blåser ute! STORM minst sagt! Lite läskigt att sova själv, men inget strömavbrott och när jag hade sagt gonatt i luren till min Jimmy somnade jag på stört och sov hela natten. Vaknade inte en enda gång. Sen fick jag skjuts av bästa Pillan, så skönt att slippa gå i blåsten.
 
Gårdagen bjöd på pump med min Natta - älskar våra pass ihop! Och igår la vi på extra på både benlåten och på biccarna, så grymma vi är! Kändes riktigt bra och faktiskt, man klarar absolut mer än man tror! Sen tog jag längsta promenaden hem i blåsten, så sjukt kallt! Tog en varm dusch och fixade lite mat, veggo nu när Jimmy är iväg. Vitlöksfrästa grönsaker med bönpasta - så gott!
 
Nu jobb, sen spinning! <3
 
 

Helgen <3

Skrivet:    ·  Allmänt
 
 
God morgon måndag!
Ny vecka som gärna får gå i raketfart. Jimmy åkte till Tyskland igår, för mässa och inköp. Och det är alltid lika jobbigt när han åker, speciellt när det är på helgen. Usch. Men bestämde mig för att ta mig ut på en långrunda precis när han åkt och det va skönt. Hade Foppa i lurarna och kvällen spenderades sen i soffan, åt lite och kollade tv. Skönt men så tomt. Sjukt hur fort man ändå vänjer sig vid att va två, innan jag träffade Jimmy bodde jag ju själv. Men nu är det annat och visst är det ändå fint att man saknar. <3
Somnade vid 22, hade sån huvudvärk så fick ta tablett för att kunna somna, se har jag vaknat x antal gånger inatt. Han saknades bredvid min Jimmy, måste varit det! ;)
 
Fredagskvällen hade vi Niklas och Hanna över. Gjorde egen sushi och drack gott vitt vin. Spelade spel och vann över gästerna i "Med andra ord" Skön vinst, speciellt mot Hanna som är en vinnarskalle om nåt och väldans dålig förlorare! Det blev en sen fredagskväll, somnade vid 02.30 kanske och när taxin kom hade Hanna redan bokat av den en gång och hade ingen lust att åka hem alls. Barnfria föräldrar på vift! ;)
 
Lördagen hade Jimmy bokat squash med pappa och jag och mami passade på att ta oss ut på en långpromis. Kallt men skönt! På eftermiddagen åkte jag och älskling till Svalsta och tog en fika, gosade lite med Vince och myste. Sen tog vi myskväll, gjorde egen tortillapizza och plöjde Farmen 2017. När man väl kommer in det så är man fast, riktigt bra ändå måste jag säga. Intriger, humor och rävspel. Ja, och så blev det söndag. Men va lång helgen kändes! Både plus och minus med att ha folk över på fredagen istället för lördagen. Visst, att komma hem och ta fredag bara han och jag efter en tuff vecka  det har verkligen sin charm. Att somna i soffan vid 22. Sen blir helgen så mycket längre om man har gäster fredagen och myser hemma på lördagen. Sen behöver det inte bli så sent när man ses en fredag. Perfekt som när vi va hos Natta & Adrian och gick vid 22.30. Lagom.
Jäklar va långt det blev! Ha en fin måndag nu! <3
 
Godaste just nu! Och så bra pris på Maxi! Köp köp!!
 
Kall promis till jobbet! <3

Fredag!

Skrivet:    ·  Allmänt
FREDAG
 
Hur skön känsla!? Fredag, nytränad och med en kaffe bredvid här på skrivbordet. Bästa känslan helt klart!
Körde slut på mig på crossen och efter en timme va jag sådär lagom svettig och mör i benen. Skönt.
 
Torsdagskvällen unnade jag mig en sol efter jobbet. Å ja, jag vet att man inte ska, men ibland behöver man det - både för värmen och för att få lite färg såhär mitt i vintern. Så sköööönt. Sen åkte vi och handlade allt till helgen, för ikväll kommer Hanna & Niklas på middag! MYS. Tänkte göra egen sushi och gosa med ett glas bubbel. Dom är dessutom barnfria så det blir extra skönt för dom att komma iväg lite. Lördag ska jag passa på att krama på min Jimmy extra mycket, söndag åker han till Tyskland och är borta flera nätter. Usch, får ont i magen bara jag tänker på det. Speciellt jobbigt när han åker från mig på söndag eftermiddag. Vardagarna är ändå mer okej, då har man fullt upp med jobb, träning och kan fylla tiden på ett annan sätt. Men söndag ska han va hemma hos mig. <3
 
Här kommer lite bilder! ha nu en fin fredag!
 
Lunch med m&p igår på ÄT. MUMS
 
 
 

En liten update

Skrivet:    ·  Allmänt
God morgon fina!
Torsdag morgon, snart va ännu en vintervecka slut och ett steg närmare VÅREN! Fantastiskt.
Sen sist då? Jobbet rullar på med mer köer än vanligt, en nyanställd tjej till gruppen och en bra stämning. En nystart på nåt vis - för alla. Man har vilat upp sig lite över jul och nyår och är redo för en ljusare tid, en vår och en fräsch start på nya året!
Tisdagen testade jag på ett för mig nytt spinningpass, fullbokat pass och bra instruktör, så 60 minuter på cykeln gick snabbt! Så skönt att få svettas ordentligt.
I går kväll fick jag med mig Elenor att testa pumpen igen, har nog snart lyckats värva henne till Hälso! Och körde med både Natta, Cattis, Nancy. Så kul att det blir så socialt med gymet och så mycket roligare att köra pass ihop! Och känner man för att plugga i lurarna och köra crosstrainern helt själv - ja då finns ju alltid den möjligheten! Bästa gymet om ni frågar mig! Så kul relese också! Triceps har blivit "lättare" och är nu min favvolåt medans axlar som i tidigare relesen va skaplig, är nu sjukt tuff. För att inte tala om benlåtarna! Ajaj!
 
Efter en promis till jobbet är jag redo för en torsdag - några koppar kaffe bara sen är man i gång!
Ha en fin dag! <3
 
Laxsallad till lunch har blivit mitt nya! Mums!
 
 
 
 

Helgen <3

Skrivet:    ·  Allmänt
God morgon måndag!
Ny vecka, nya möjligheter eller hur va det nu?
Slut på lite ledighet och långhelger, nu börjar allt på riktigt igen efter jul och nyårshelgerna. Men på ett sätt känns det ganska skönt. Lite ljusare för varje dag och vi går mot den absolut bästa och finaste tiden, VÅREN!
Många som börjar "sitt nya liv" idag och vi ska nog också bli lite bättre på vissa saker. Inga direkt strikta rutiner, men rutiner, små justeringar och mer planering. Bra för både hälsan och plånboken. Sunt förnuft, det kommer man långt på! Så trött på alla quickfix och strikta dieter som varar i korta perioder. Det handlar om att hitta en livsstil istället och göra skillnad på vardag och helg.
 
Helgen spenderades med en lördag, en skön sovmorgon och så iväg på firande för vår lilla 3 åring! Stella! <3
Om hon gillade doktorsväskan hon fick! Köpte klisterörhängen också, massa ringar och en så söt klänning! Fina lilla tjej, dig kan man verkligen skämma bort!
Efter kalaset åkte vi hem till oss, beställde lite mat från Rhodos och fick med oss Susanne och Lasse, Jontan och Josse hem. Spontant och mysigt! Lite vin, lite mat, lite spel och sen sällis av Jontans två kompisar. Klockan blev sent, galet sent och söndagen blev en trött myssöndag i soffan. Fortfarande lite irriterad på att det blev så sent, sådär onödigt sent så man vet att man kommer få sota för det även idag, men jaja, sånt händer. Och än så länge är jag helt okej pigg! Allafall en trevlig kväll! Sen kom Ida och Tage och myste med oss, drack lite kaffe och myste i soffan. Fina lilla kille. Han är verkligen så söt! Poppis och Bron fick avsluta söndagen!
 
Här kommer lite bilder från helgen, ha nu en fin start på veckan! <3
 
 

Morgonstund..

Skrivet:    ·  Allmänt
God morgon fina!
Avslutade gårdagen med en timme på crosstrainern följt av mat och soffmys. Plöjde tre avsnitt av en ny svensk serie med Lassgård - Den döende detektiven. Helt okej och ganska lugn och mysig serie. Åt cleant igår, stekte magert falukorv och kokade bönmakkisar med en sallad till. Hur gott! Ibland är det just sånt man är sugen på, inga såser bara rent. På plats på jobbet nu! Jourdag betyder 9-13. Lyx. Passade på att köra lite gym i city innan jobbet. Älskar morgonträning! Komiskt, åkte hem från gymet vid halv 7 igår kväll och va tillbaka 12 timmar senare.
Har man viljan är de bara att köra!
Ha en fiin fredag! <3
 

Såhär blöt av svett blir man efter en timme på ct. Skönt!
 
 

Nelly

Skrivet:    ·  Allmänt
Köpte hem några klänningar till nyår, bland annat den här godingen! Den kom inte till användning så tänkte kolla intresse, alla lappar kvar och priset 399kr. Intresserad?
 
Stretch och skön i materialet. Storleken är meduim, men mer som en small tycker jag absolut. Tight men inget korvskinn, sitter lagom tight över rumpan. Färgen är svart.

NYÅR 2017

Skrivet:    ·  Allmänt
Hej fina! 
Nyårsdagen. Ligger i soffan med familjen Lindblads här och kollar film. Avslutade 2017 med våra bästa vänner och påbörjade ett nytt 2018 på samma sätt! Precis som förra året! 
Förberedde rätt mycket dagen innan, alltså i lördags. Fixade pannacottan,  lagade pepparsås och dukade. Sen kom Ida och myste på kaffe.  Så på själva nyårsafton va det bara småfix kvar, snittar och förrätt. 
Sen kom Erika, Johan och tjejerna vid 15 tiden. Skålade i bubbel, fixade oss tillsamman,s, spelade spel, plump och mästerkocken, åt god trerätters med räkcoctail och färskt egenbakat bröd, oxfilé och hasselbackspotatis och så pannacotta som avslut. Vilken kväll! 
Dryga 12 timmar senare somnade vi, eller nej, 14 timmar måste det blivit.  Hade sovmorgon imorse, drömmen när man varit varken sent, tom tjejerna sov till 12. Lyx! Såna barn ska vi oxå få! Som sover länge. 

TACK för en så fin nyårsafton! Välkomnar ett nytt 2018 tillsammans med min Jimmy! <3

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Maria Bengtsson

Här får ni läsa om mitt liv. Every day counts. Enjoy!



· Allmänt