Framme

Skrivet:    ·  Allmänt
Herregud innan vi kom iväg! 
Men sen körde vi på, ett stopp i Jönköping för lite thai sen raka vägen till Halmstad! Vin och monopol fick bli kvällens aktivitet, sjukt skönt att komma fram! Äntligen. Nu kan man slappna av. 
Trött kryper jag ner i en skön bäddad soffa, Gustaf på golvet och Tim & Jutta i gästrummet. Nu blir det skönt att sova! 
Imorrn är det NYÅR och ev lite spa och relax på dan, sen piff & middag. Finns lite att förbereda för oss, snittar, förrätt och efterätt. Och vi blir ett rätt stort, lagom gäng. Kommer bli ett grymt nyår! Men först sova.
Puss & go natt! 


Middagen! Älska thai! 


Ready

Skrivet:    ·  Allmänt
Redo för att avsluta året på bästa sätt och börja ett nytt fräscht 2015 med fina människor och min bästa vän! <3
Nu åker vi! PUSS till alla er, fina läsare som kommenterat, läst och uppskattat bloggen, bidragit till rekord i läsare och peppat mig att skriva varje dag!
Ni är bäst!! 



Tisdag

Skrivet:    ·  Allmänt
Checkar av träningen och tackar gymet för det här åter! Lite gym, lite box och så lite intervaller. Skönt och svettigt! 
Nu laddar jag med lite i magen efter dusch och tvättis. Ska bara packa det sista och sen drar vi! 
Whoop!! 




God morgon sovmorgon!

Skrivet:    ·  Allmänt
Hej på er! 
Säkert redan checkat av morgonkaffet och kanske förmiddagskaffet oxå? 
Jag tar min första kopp nu! Sovit 11 timmar. Japp! Hur skönt som helst! 
Ska snart ner och hänga två fulla maskiner och bege mig till gymet. Alltså slask. Då tar jag hellre några minus!
Men men! Hörs sen! Pusssss!



Sweet dreams

Skrivet:    ·  Allmänt
Hittade min underbart sköna vetekudde igen! Den användes flitigt förra vintern och med 15 minus ute är det mer än dax att värma upp en av dom skönaste uppfinningarna som finns! 3 minuter i mikron och sen kan man bli varm på ett kick. Lät den värma upp sängen nyss och när man kryper ner är det sådär gossigt varmt! Lovely. 
Nu släcker jag för ikväll och tänker sova minst 10 timmar, för imorrn är det sovmorgon och ledig dag innan vi tar bilen och drar till Halmstad! 

Puss på er fina! Och sov gott! <3



Nyår prepp

Skrivet:    ·  Allmänt
En sväng till systemet hann jag med. Och ja, lite beslutsångest! 
Men köpte på mig lite av varje. Godaste röda, spanskt och kryddigt. Rossebubbel och en bubbel till tolvslaget! Blir nog prima!




Check!!

Skrivet:    ·  Allmänt
Idag va det tungt alltså. Konditionen va jobbig, men jag tog mig igenom den! Stort check på den! 
Ibland får man bita ihop bara och känslan efter är ju som sagt grym! 



Året 2014

Skrivet:    ·  Allmänt
Nyår närmar sig med stormsteg och det är nu man ska ge nyårslöften, känna att man är klar med året 2014 och så jäkla redo för ett nytt fräscht 2015. Och nystart är alltid skönt på nåt vis, oavsett om det handlar om en måndag, en ny månad eller ett nytt år. Nytt känns alltid fräscht på nåt vis. Sen kan jag ju vara ärlig och säga att jag har haft en sjukt jäkla bra 2014! Det har hänt en hel del som lägenhetsköp och flytt, en helt fantastisk sommar med underbara vänner och familj, utlandsresor gånger två, Cypern och Barca som levererade till max, konferens med jobbet, en fin, lugn men fartfylld jul och massa massa mer.
Så lite separationsångest har jag, även om jag ser fram emot ett grymt 2015.
 
Här kommer lite bilder från året som gått. Fantastiska 2014! Tusen tack! <3
 
 

Tidig vår. Invigde conversen redan i mars. Drömmen. Det betyder att det är endast 3 månader kvar till vår och tygskor! Det ni! ;)
 
 
 

Vårkänslor!!
 

Linnis & killarna på besök. <3
 

Lägenhetskööööp!! Det va stort!!
 

Tidig sommar och poolhäng. Livet!
 
 
 
 Cypern med mami! <3
 

Midsommar i Halmstad!
 
 

Fyran drar till Barca! Inte sista resan ihop!
 

Åkte på en magbakterie i Barca. Salmonella. Bland det värsta jag varit med om. Kunde inte behålla varken mat eller dryck på 2 veckor och tappade en sidådär 4 kg. Ofrivillig detox och en slimmad sommar blev det.
 
 Min plutt hemma hela sommarn! Jag trivdes.

Underbara sommar! <3
 

Och den här bilden minns jag verkligen. Klockan va typ 22 på kvällen och balkongdörren kunde stå öppen hela natten. De va 20 grader och tropiska nätter.
 

Soltorkade x antal gånger. Många bad blev det!
 

Höst och konferens med jobbet.
 
 

Juldagen 2014.
 
Jo men TACK. Tack för ett jäkla grymt år!!
Kärlek / M
 
 
 
 
 
 
 

God morgon måndag

Skrivet:    ·  Allmänt
Jahapp. Då va ledigheten slut och vi är tillbax på jobbet igen! Känns inte riktigt som att jag är klar med det här med att va ledig. Hade världens skönaste lediga dag igår och fler såna skulle inte sitt fel! Känner att nyår kommer lite för snabbt här, skulle gärna ta skumpan om en vecka eller två.. 
Men nu jobba några snabba och sen bränna lite julkalorier på gymet är det tänkt. Det blir gött! 

Nu kaffe! 





...

Skrivet:    ·  Allmänt



Baka sig lite

Skrivet:    ·  Allmänt
Fick ett ryck och gjorde den nyttiga varianten av chokladbollar. Blanda, rulla och in i frysen! Höftar lite men det du behöver är havregryn, kakao, kaffe, lite kvarg, vatten och dadlar. 
Hur enkelt som helst och supergott! 




Happy ending

Skrivet:    ·  Allmänt
Soffläge sen Jutta gick vid två. Så jäkla skönt! Hoppas tröttheten beror på för lite sömn och ingen förkylning eller annat skit. Kollat lite serier, halvsovit i soffan och just kollat klart på The Holiday
Har säkert sett den fem, sex gånger, men det är en typisk feelgoodfilm man kan se igen & igen. Och han, hur snygg får man bli? Den är verkligen bra och ett happy ending är ju bara pricken över i! 

Gooooos. 





Frukost i soffan

Skrivet:    ·  Allmänt
Bästis kom över på lite frulle. Dukade upp ägg, keso, kvarg, makrill, knäcke, vindruvor, pålägg och kaffe. Allt detta mums i soffan framför Det stora äventyret. Kvalitet på en söndag! <3



Sweeet sunday

Skrivet:    ·  Allmänt
Minus 10 grader ute. Lite för kyligt för min smak alltså. Höll på att frysa sönder när vi väntade på taxin igår. Alltså för kallt. Sov med gossestrumporna på inatt. Då är det kallt! Nu söndagshäng de luxe! Vad gör ni idag? <3



Soffkväll blev efterfest

Skrivet:    ·  Allmänt
Lördag 
Spontan spelkväll med planka och vin. Grabbarna styrde maten och det va riktigt lyxigt att få sitta i soffan och sippa lite vin medans grabbarna styrde all mat i köket. Planka på oxfilé och godaste potatismoset! Mums! Matkoma och Monopol, vilket säkert va 15 år sen jag spelade. Sjukt kul! 
En spontan sväng ut som slutade i eb efterfest hos Angelica och Erik! Hemma och somnade vid halv 5. Det va inte igår vill jag lova! Tack bästa för bra kväll! 
Spontant när den är som bäst! 




Next spel & vin

Skrivet:    ·  Allmänt
Redo för vinkväll! 




Fyndat fodral

Skrivet:    ·  Allmänt
En sväng på stan som sagt. Letat klänningar överallt innan jul, beställt hem och kollat både butik och på nätet. Men så nu, när jag inte hade tänkt shoppa så kommer jag hem med två fina klänningar som skulle kunna passa till både nyår och andra tillfällen. 
Det här fodralet är från bikbok. Kan bli snygg till nyår med lite lockar och klackar! 




Lyxlördag

Skrivet:    ·  Allmänt
Upp och träna pulsgång! 
Lite mage på det och så så jäkla redo för lång frukost på Voyage! Verkligen mysigt och lyxa lite ibland! Och frukost efter träning är väl bland det bästa! 
En sväng på stan i trängsel med alla andra lediga människor. Mötte upp Carro och Fia för tredje koppen kaffe på Hellmans. Mys. Och ingen stess nånstans! Hur skönt som helst! 





Word for tonight

Skrivet:    ·  Allmänt
Spenderat kvällen i soffan. Plöjt två filmer och slötittat på lite serier. Sköna dag! Såg Two night stand, som fick helt klart godkänt. Lite humor, lite eftertanke och lite kärlek. Kan man behöva. 
Nu kryper jag ner & loggar ut för ikväll. Imorrn väntar efterlängtad träning följt av mysig hotellfrulle med Jutta & My. 
Lyx ska det va! 

Innan ni går vidare, läs det här. 
PUSS



Sis

Skrivet:    ·  Allmänt
Update med bästa Linnis! 
Saknar min syster ganska mycket nu. Men tur man kan prata och uppdatera på luren och FaceTime. 
Åker dit i början av mars tror jag. 

Miss you! <3



Like a sunday

Skrivet:    ·  Allmänt
Helt dagvild! Vad är det för dag!? Söndagsfeeling. Vaknade inte i mitt piggaste, fullt förståligt efter helrör och skumpa. Men så messade Alle och en promis gjorde susen! Uppdate om kvällen och helt enkelt skönt att komma ut! Tack gumman! Precis vad jag behövde. Nu första matintaget för idag, klockan 15.25, och soffläge resten av dagen! Såjäklaskönt. 

Stor puss! 









Juldagen

Skrivet:    ·  Allmänt
Juldagen 2014 blev en av dom bättre måste jag säga. Tidigare år har jag jobbat, blivit sådär plötsligt jättefull och fått åka taxi hem vid 12, bojkottat krogen och bara myst hemma, eller trängts med massa människor på ett alldeles för proppat CD. Men i år. 
I år blev det en riktigt grym jäkla juldag! 
Träffade gänget hos S&F, vidare till st Anne för lite mat, läs sjukt GOD kycklingfilé med risotto, vin och långbord. Sen vidare till Mikes där Mack hade bokat VIP. Bilderna får tala för sig själv! Tack för grym juldag gänget! <3









Frulle

Skrivet:    ·  Allmänt
Varm dusch men fortfarande kalla ben sen promenaden. Börjar tina nu.
Laddar upp med lite frukost innan vi beger oss mot Stockholm för julfirande med kusiner & sysslingar på pappas sida. Vad gör ni idag? 

Puss på er! <3



En bättre start

Skrivet:    ·  Allmänt
God morgon! 
Sooool och kallt. Lite snö, frost eller nåt, gör det ju lite finare ute. Startade dagen med skön och jäkligt kall promis runt brandholmen! Sjukt fint ute, passa på om ni kan, det ger massor! 




Chillmoood

Skrivet:    ·  Allmänt
Chillmood on efter en så mysig kväll! 
Notting Hill får avsluta denna julafton. 
Tack för ikväll! Och hoppas ni haft en riktigt mysig julafton fina ni! 
Imorrn bär det av till Stockholm för att fira jul med pappas släkt, kusiner och sysslingar. Och kvällen skålar vi in juldagen i vänners sällskap! 
Go natt puss! <3




24 december 2014

Skrivet:    ·  Allmänt
Go kväll på er fina! 
Hur har ni det? 
Julafton va det! Ligger mätt och nöjd i soffan och kollar Svensson Svensson efter massa god mat, finaste Amaronevinet, två koppar kaffe & en massa superfina julklappar! Champagneglas från Ittala, nya handdukar till badrummet, en ny hårfön från Björn Axén, vantar.. bland annat. Ja, vi gillar att ge julklappar! Lika kul att ge som att få, om inte roligare. Gav mami världens snyggaste kofta, men där är man smart. Samma storlek så kan man låna! Topp ju! ;) 
Nu ska jag titta vidare här.
 Svensson Svensson håller faktiskt än. Humor på riktigt! 

Hörs kanske sen! <3


Finvinet. Så jäkla gott Amarone! 


Dadelbollar. Mums!







Merry X-mas

Skrivet:    ·  Allmänt
Här kommer massa mysiga, blöta, gossiga och mjuka julpussar från mig! Hoppas ni får en helt underbar julafton  med massa kärlek, värme, kramar, mat och mys! För just det är ni så himla värda! 

Kärlek! <3



X-mas

Skrivet:    ·  Allmänt
Ligger i en gosig 180 och känner mig nöjd med dagen. Trött i ögonen och det är verkligen dax att ligga ut nu. Klockan ringer om cirkus 6,5 timmar. Då är det inte bara onsdag utan julafton och vad passar väl bättre än att starta dagen med lite pass? Klart man hinner träna på julafton! Får plats med mer oxfilé och chokladpraliner då. 

Sov gott homies! 



 

Uppesittarkväll

Skrivet:    ·  Allmänt
Naglar fixade! Helt okej, även om jag kanske hade kunnat vara lite mer crazy. 
Men stilrent och enkelt med frost funkar alltid! Sen har vi hängt, spelat Bingolotto utan vinst, ätit ost & kex och druckit lite vin. Så värt och så mysigt! 
Alle & Frida! Tack för ikväll! <3




Sen lunch

Skrivet:    ·  Allmänt
Lättare lurre idag. Lika bra att äta upp ser jag har i kylen här. Keso, kvarg och banan. Jäkla bra kombo faktiskt! 
Strax rast och 2,5 timmar kvar till ledighet!! Hur skönt!!



Uppesittarkväll med vin & plock

Skrivet:    ·  Allmänt
UPPESITTARMYS
 
Väljer nog vin istället för glöggen ikväll. Ett glas rött kan va gott att sippa på till lite plock när vi ska kamma hem lite vinster! Mys. Och jag älskar plock, skulle kunna leva på plock. För det finns ju så mycket att välja på ju. Tänkte testa nåt nytt ikväll. Grillade minipaprikor med färskost, låter smarr va?
Och verkar hur enkelt som helst. Skär röd spetspaprika i bitar. Lägg i philla och linda in i folie. In i ugnen på 150 grader i 10 minuter.
 
 
Sen köper jag nog ost & kex, lite rostbiffsrullar med pepparrotsphilla och dip. Och jag har verkligen börjat lära mig äta ost. Så länge det är en mild smak och inte luktar strumpa så funkar det! ;)
 
 
 
 
 

23 december 2014

Skrivet:    ·  Allmänt
Dan före julafton. Sjukt! 
Köpte med mig lite fika till gruppen, bara för att jag ville. Det är dom så jäkla värda! Sista dagen innan jag går på julledigt. Så nu kör vi! 
Och ikväll ska vi få snygga naglar oxå, äntligen! 

God morgon fina! <3






#word

Skrivet:    ·  Allmänt
Vissa dagar känner man lite extra att man har personer, nära personer, i sitt liv som betyder allt. Som är ens liv. Och som man aldrig någonsin skulle vilja vara utan! <3
Det är vänskap och äkta kärlek! 



Blond igen!

Skrivet:    ·  Allmänt
Hej då utväxt! 
Jobbat torrschampo nu ett bra tag och visst hjälper det lite, bästa uppfinningen ever! Men nu va det verkligen dax!
Puls och styrka på gymet. Inte mitt snyggaste idag inte. Blek och när jag tittade mig själv i spegeln såg det ut som jag skulle svimma. Typ. 
Så slängde i en färg i botten och smörjt in mig med lite bus. Känns redan bättre! 

Nu efterlängtad kväll i soffan! 







22 december

Skrivet:    ·  Allmänt
Alltså måndagen den 22 december. Rätt galet va tiden går snabbt. Uppesittarkväll, julafton, juldagen, ledighet och nyår ska vi hinna med innan året är slut! Ser fram emot allt faktiskt. Och hur ser planerna ut då?
 
Vi börjar med att göra naglarna imorrn efter jobbet, sen väntar uppesittarkväll, ett glas rött och lite plock med Alle. Kanske vinner en bil, vem vet! Men det hör ju till, är det nån gång man ska spela Bingolotto så är det väl den 23 december. Ett måste! 
Julafton kommer börja med träning faktiskt, jag & Juttplutt tänkte köra ett julpass på gymet - så man får plats för all mat sen. Och eftersom mina älskade systrar inte kommer hem till jul, så får vi klara oss utan både Linnis, Sara och mina favvokillar. <3 Klart det gör ont och visst skulle jag önska att alla kom hem, skulle göra allt kan jag säga. Men det är svårt för mig att styra hur syrrans kille jobbar, helt omöjligt faktiskt. Så man får skypa och prata istället. Sen va planen att åka upp och firat med mammas släkt, alla kusiner, läs stooora släkten, men det funkar inte riktigt när jag jobbar in i det sista och dessutom vill hänga hemma på juldagen. Lite tight med tid jaa. Så vi bestämde oss för att va hemma och gosa, fira med mami & papi och vi ska faktiskt va hemma hos mig. Ska bli riktigt mysigt faktiskt, kravlöst och bara skönt avslappnat. Tror till och med att vi kommer ha mjukisar på, bara umgås, äta god mat & mumsa praliner i soffan. #drömjul
 
Och håll i er nu, en julafton utan det minsta smak av julmat. Kände att det lixom räcker med två julbord och är ju inget stort fan av julmat ändå, man äter alltid alldeles för mycket, får ont i magen av den konstiga blandningen av sill, skinka, köttbullar och massa geggiga rödbetssallader. Så vi bestämde oss för att köra finiddag istället. Trerätters med räkcoctail till förrätt, oxfile och bakad potatis med gratinerad getost till varmrätt och gino till efterrätt. Låter gött va! Återkommer med recept.
Juldagen drar vi till Stockholm och firar med pappas släkt på dan och på kvällen är det bokat bord på St. Anne med gänget. Sen kommer det helt plötsligt vara nyår och i år skålar vi in 2015 i Halmstad!
 
Blir nog lite glögg imorrn ändå. Måste ju passa på! ;)
 
 
 
 
 

 
 

Måndag

Skrivet:    ·  Allmänt
God morgon! 
Kortvecka check! Känns ju rätt okej ändå! Nya tröjan på, ingen borste vilket resulterar i ofrivilliga lockar. En update med bästa Foppa fick starta dagen. Man får passa på när man kan helt enkelt! Ha en fin måndag nu fina! <3




#sundayword

Skrivet:    ·  Allmänt
Jag som skulle somna tidigt. Gick sådär. 
Men tänker man att det faktiskt bara är TVÅ jobbdagar kvar, så känns det som att kvittar lite. TVÅ dagar till lite ledigt. Som jag längtar! 
Nu loggar jag ut för ikväll. Och PUSS alla fina läsare, jag blir lika glad varje gång ni slår rekord i antal läsare och sidvisningar. Ni är grymma!! 

Och tänk på det här, varför vänta? 
Do what makes you happy. <3



Mjukast möjliga

Skrivet:    ·  Allmänt
Söndag em iklädd mjukast möjliga. Ligger i soffan med datorn i knät och Moberg på tvn i bakgrunden. Håret i en toffs och sminket från igår. Men vem bryr sig? Gör minsta möjliga just nu och det är bara så skönt. Skulle behöva tvätta. Och handla. Men vet ni, på söndagar behöver man inte göra några måsten alls. Och ikväll ska jag bara gossa soffa hela kvällen. Under en filt, med tända ljus. 
Jobbar lite tankar här oxå. Nuet ni vet. Sen ett stopp på det. Funkar helt okej hittills. 
 
Låten, så jäkla bra. Och videon. Ännu bätte.
PUSSSSAR <3
 
 
 
 
 
 

Söndag

Skrivet:    ·  Allmänt
Vi vaknade vid 11. Sovit så sjukt bra. 
Lite mys behöver man. Verkligen. Fick två koppar kaffe och lämnade en orörd kebabrulle i kylen. 
Sen behövde Alle få ur sig lite skit och uppdatera ännu mera kaos, så vi tog en långrunda ihop. Frostigt och kallt. Men jäkligt välbehövt för själen. Handlade dom sista julisarna och känner mig nu klar. Skönt. Städat och duschat. Jo tack, det va drömmen kan jag lova. 
Nu ska jag göra ingenting resten av dagen. Frida kommer förbi och hänger, annars soffan & film. 

Hoppas ni har en skön söndag! <3


Morgonform. I mitt snyggaste. ;)





Spets, vin & kaos

Skrivet:    ·  Allmänt
Vilken kväll. Det blir inte alltid som man tänkt sig, så kan jag ju säga. Men trots ett jäkla KAOS va det en trevlig kväll! 
Började med bubbel och plock med bästis, sen kom älskade Frida och hängde! Kärlek att få träffas & kramas! 
Fick sällis av grabbarna oxå, alltid trevligt med lite häng.
Kan stoppa där. En helt okej kväll ute trots allt. Resten glömmer vi! 




Älskade Frida! <3

Lördag

Skrivet:    ·  Allmänt
Började dagen med 8 km intervaller på gymet. En dusch på det och så lver till Voyage för frukost med Alle & Madde. Satt i 2,5 timmar och bara pratade. Och skrattade, för sen kom Frida förbi och hängde lite! Ja, Frida är hemma!! Jag älskar att få skrattanfall så det krampar i magen! Lycka! <3

Sen några timmar på stan och kan väl säga att det blev en del kassar. Nästan alla julklappar klara och fick med mig tre toppar till mig själv oxå! Det va jag värd! 

Tack brudar för sjukt mysig dag! 






Drömmar

Skrivet:    ·  Allmänt
God morgon fina! 
Inte varje lördag man är vaken innan 8. Men tänkte hinna med lite intervaller & mage innan hotellfrukosten. Blir ju så mycket godare att äta när man har tränat & är sådär jättehungrig! Kort sagt, det är godare att äta när man är hungrig! 
DRÖMT en del inatt. Och så jäkla verkligt som typ alltid i mina drömmar. Och ja, du va med i drömmen. ;)

Next gymet! Puss! <3







Julstämning

Skrivet:    ·  Allmänt
Go kväll på er! 
Fredagkväll och jäklar va skönt! Kommit hem efter lite julstämning! Mötte upp papps, Annica & Co efter gymet för att lyssna på massa fina jullåtar. Hög stämning och jättemys verkligen. Dryga timmen räckte för att inse att det är typ jul snart. Galet va tiden går snabbt! 
Landat hemma, trött som jag vet inte vad, kryper upp i soffan under en filt och bara andas FREDAG. Gjort en bra vecka på jobbet och månadens lön blev överraskade sjukt bra!! Känner mig nöjd. 

Ska få lite i magen nu, sen blir nog kvällen rätt tidig. Galet trött och inte riktigt med i matchen! ;) Taggar sjukt bra lördag med massa innehåll! 

Fredagspuss på er! 



Välkommen kära fredag!

Skrivet:    ·  Allmänt
FREDAG och nedräkning till helg och ledighet!
 
Jobbar idag och sen måndag & tisdag nästa vecka. Sen får även jag lite ledigt. Och jäklar va skönt det ska bli dåå! Känns som att det kan behövas nu! Halva kontoret har gått på julledigt redan nu, men vi är ändå ett gäng kvar som håller ställning och köttar sista! Ikväll blir det julstämning de lux med julkonsert! Jo men visst. Mami sjunger och klart man ska lyssna! Lite tradition faktiskt. Ida & Annica brukar ju alltid haka, men i år väntar vi på bebis (Idas bebis som vill ut) så ingen glögg efter i år. Men julstämning blir det alla fall!
Lördag måste jag börja handla julklappar! Ute i sista sekunden? Alltid! Det blir mer sport då! ;)
Börjar dock lediga lördagen med HOTELLFRULLE med Alle på Voayge. Åh vad jag älskar hotellfrulle! Bästa juu!!
 
Vi börjar så! PUSS på kinden! <3
Bjussar på en sommarbild med BARA en massa LYCKA!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

F R E D A G

Skrivet:    ·  Allmänt
Välkommen fredag!! 
Hur underbart!? Lite vår ute faktiskt och det är ju aldrig fel! Kommer bli en bra jäkla fredag!! Mer update senare, nu fikadejt! Pussss! 



Minijul

Skrivet:    ·  Allmänt
Tiden går tydligen fort när man har roligt! Träffades redan vid 6, förberedde lite mat, drack lite glögg, åt lite mat, pratade massor, tog en paus och kickade igång julklappsspelet! Höll väl på cirkus en timme med tärningar och julklappar hit & dit. Himla rolig lek faktiskt! Först gäller det att vinna paket. Och det gör man genom att slå lika tärningar. Sen sätter man på en timer och fortsätter slå. När man då får två lika gäller det att sno paket från dom andra. Och det ska gå snabbt! Blev en riktig fight mellan vissa som siktat in sig på samma saker! Jag & Hertz hade samma smak och samma paket gick varma mellan oss! ;) Tillslut blir det mer en grej att vinna! När timern ringer är spelet slut och vissa fick flera paket och andra bara ett. Jag kom bla hem med två fina ljuslyktor från Kanel! 
Hemma vid 11 och nu blir det sängen! 

Tack för ikväll tjejer! 

Mitt bidrag till leken! 







HUMOR

Skrivet:    ·  Allmänt
Torsdag em. Lite skallebank, men annars är läget under kontroll. Mysfrulle avklarad och inte jättehungrig på lunch. Fick spara salladen tills imorrn. Stor frulle är lika med lätt lunch. Hur mår ni? Taggar sista timmarna nu, sen handla lite och så hem till Emelie och fira lite jul med ett gäng sköna bönor. Onsdagsklubben. Vi va ju jätteduktiga att ses 1 gång i månaden förut, men nu har det blivit mer sällan. Så man få passa på när alla kan och det här bokades typ i oktober, lika bra att boka i tid! ;) Ska bli mysigt att ses och uppdatera lite och krama på Ida & magen. Bebis vill tydligen stanna kvar i magen.. Men vem vet, kanske vill bebis titta ut ikväll?
 
Lite humor får ni här! Kan behövas. Skatta mår man bra av.
Alltså älskar!!
 
 

Julig frulle

Skrivet:    ·  Allmänt
Uppdukat och klart! 
Kom och ät! 



Cardio

Skrivet:    ·  Allmänt
God morgon torsdag! 
Morgonträning check! Skulle inte träna idag, men varför inte? Intervaller framför Nyhetsmorgon. Rätt mysig start ändå. Ska ju iväg på julmys med onsdagsklubben ikväll och då känns det gött att ha tränat innan. Och det bästa sättet att känna sig bra och bekväm i kroppen är ju faktiskt att träna. Ge sig själv en klapp på axeln. 
Så det har jag gjort och fasen va skönt det känns nu! 

Mötte upp Alle och drog och handlade frulle. Julfrulle med ägghalvor, skinkmacka och senap. Mys. 
Sen några timmars jobb och klockan 6 ska vi ses hos Emelie och äta julmat. Alla ska bidra med lite var och jäklar va mat vi kommer ha! Och glögg. Och peppisar. Herregud! Men trevligt blir det. 

Nu ska jag göra lite nytta! Puss!




Intervaller i 50. Svettigt! 



Blomma från chefen!

Skrivet:    ·  Allmänt
Lite mera juligt nu, med fin amaryllis i fin kruka! Tack gulle Hanna! Bästa chefen! 
Har fått massa gjort idag faktiskt, känns skönt. Förutom att jobba och träna då, men det hör ju lite till standard! ;)
Alltid skönt att bocka av lite. 
Köpt julisar till syrran & killarna OCH postat paketet. Check! Dessutom betalat massa räkningar som bara blivit liggande. Ett till check. Sen måste jag faktiskt säga att träningen just nu oxå är en massa check. För att man ens orkar ta sig till gymet är sjukt bra! När det är typ mörkt dygnet runt och man är tröttare än tröttast. 

Kolla va fiiiiin!! 







NYÅR

Skrivet:    ·  Allmänt
En bättre tisdag!
Bra flow, eller helt okej flow och det får man va glad för!
Sålt helt okej och fått världens finaste julblomma av Hanna! Lite uppskattning för att jag tog hem första priset i Åre-tävlingen! Gulliga hon!! Sen har jag klickat hem två klänningar nu alla fall.. Det är inte lätt det här alltså. Finns för mycket att välja på - fast ändå inte - och när man väl hittar nån man vill ha så finns den bara i xl.
 
NYÅR då. Ja det närmar sig!! Tanken va nog nyårsfest med gänget som vi firat senaste åren, men så fick vi inbjudan från Halmstad och why not? Så dan innan nyår åker fyran till Halmstad och firar med Mats, Renée, Daniel och några fler godingar! Kommer bli kalas och jag ser verkligen fram emot fin skumpa, lyxig trerätters, massa lekar, mera skumpa, en hel del skratt, kramar och bara kärlek. Kommer fira med dom bästa! <3
 
Här är klänningarna, värt att testa alla fall!
 
 
 
 
 
 

ONSDAG

Skrivet:    ·  Allmänt
Var är motivationen?! HALLÅ.
Men jag tror att det är samma för alla just nu. Trött och utan energi. Och alla små saker blir gigantiska. Känner du igen dig? Fast idag är det ändå lite bättre så idag är det min tur att dra gänget! Vi turas om! ;) 
Och det är ONSDAG!! 

Slänger upp en dagens! Puss! 






Kvällsbak

Skrivet:    ·  Allmänt
Många matbilder nu! ;)
Fick just ett ryck och slängde ihop några nyttiga chokladbollar, dadelbollar, rawfoodbollar.. Kär boll har tydligen många namn. Blanda, kladda, rulla och så in i frysen. Där står dom nu och gottar sig! Slängde ihop lite på en höft. Dadlar, lite kvarg, kakao och havregryn. Mixa med stavmixer & så klart! 

Här är resultatet. Kladdigt och gott!



Mat

Skrivet:    ·  Allmänt
Dagens middag och matlåda. Köttfärs, krossade tomater, championer, vitlök, majs och kryddor. Sallad och bulgur. Så jäkla gott! 

Ha en mysig kväll nu! <3




Nytvättat hår

Skrivet:    ·  Allmänt
Blev ett snabbt pass på gymet. Helt lagom idag! Och det bästa, att få kramas med bästis! 
Nytvättat hår och mjukisar. 



Rensar

Skrivet:    ·  Allmänt
Alltså idag. Folk har typ tagit ledigt redan nu. Trött och rätt fnittrigt gäng! 
Passar på att städa lite. Okej. Läs tömma papperskorgen

Japp. Torsk på sånt här. Jag veeet! ;)



Naglar

Skrivet:    ·  Allmänt
Bokade ny tid för naglar! Tisdag nästa vecka ska vi få nya, snygga jul och nyårsnaglar! Finns ju SÅ mycket att välja på, nåt sånt här kanske? 
Bilder från Baggesnaglar, insta. 











God morgon tisdag!

Skrivet:    ·  Allmänt
Inte riktigt lika trött idag. Det är ju ändå tisdag! Och vips kommer det va fredag igen och ledigheten närmar sig! Jobbar iof måndag & tisdag nästa vecka, men det känns faktiskt helt okej! 
Hur mår ni idag? 






Sovdax?

Skrivet:    ·  Allmänt
Dax att släpa mig från soffan till sängen kanske.. Sova tidigt va det. Ja, börjar jag ens fundera på det nuuu, lär jag väl somna vid halv 12 cirkus. 
Haha! Dagens i-lands problem? 
Mobilen fastklistrad, just like normal. 

PUSS då! <3



Olja

Skrivet:    ·  Allmänt
Fick en superskön olja av mammi igår! 
Doftar helt underbart och gör huden mjuk och skön. Går in i huden på 2 sekunder och man känner sig inte alls lika torr som man faktiskt kan göra även om man smörjt in hela kroppen med lotion. Torrperiod nu på vintern. Olja alltså. Mjuk och sköööön. Och doften!
Tips! 



Benköttning

Skrivet:    ·  Allmänt
Tröttmåndag. Och från noll energi till ett riktigt bra pass på gymet. En trött måndag blev en kondition och benköttningmåndag. Step & styrka, 30 minuters snabb gång på bandet och så 30 minuters ben & ruuuuuumpa. Ingen stess idag! Så skönt! 
Och imorrn lär det kännas! 
OH YEAH. 





Eget knäcke

Skrivet:    ·  Allmänt
EGET KNÄCKE
 

 
Jag är lite sugen på att baka eget knäcke. Sitter och googlar lit5e recept här och det finns ju massa varianter. Va rätt duktig förut, bakade faktiskt då & då. Men nu kan jag erkänna att det va länge sen.
Känns lite overkill att orka med ett bak ikväll, kommer antagligen tokdäcka i soffan redan innan 9, men man kan ju alltid försöka. En trött måndag det här. Vill bara ligga i soffan, tända ljus och kolla film. Gärna skeda lite, få lite kill i håret och lite allmänt gooos. Mmm, det vore nåt va! ;)
 
Men alla fall, här kommer ett recept på ett gott knäcke:
 
2 dl majsmjöl
1 dl solroskärnor / pumpakärnor
1 dl krossade linfrön
Salt
3 msk rapsolja
2 dl vatten
Flingsalt som topping
 
Värm ugnen till 150 grader. Blanda alla ingredienser, kavla ut på en plåt.
Grädda i 25 min och låt svalna på ett galler. Klart!
 
 
 
 

Måndag morgon

Skrivet:    ·  Allmänt
God morgon måndag! 
Upp och hoppa! Typ en vecka kvar innan det är dax för jul, ledigt och nyår. Men främst ser jag fram emot ledigt. Alltså det ska bli så skönt!! 
Ledig 5, jobba 1, ledig 3, jobba 1, ledig 2. Rätt gött faktiskt! 
Men nu kör vi måndag! 



#word

Skrivet:    ·  Allmänt
Ett tänkvärt citat innan det är dax att duna in, logga ut och krama kudden. 
Sant faktiskt. Dela mera kärlek! Pussas mer, kramas oftare och säg fina saker till dom du tycker om. VÅGA. Kanske skulle just det som aldrig händer faktiskt hända. 

Pussss & go natt! 
/ M 


MYSMOOD ON

Skrivet:    ·  Allmänt
Soffan och mjukisar på! Drömmen!
Ha en skön söndagskväll nu fina! 




Glögg

Skrivet:    ·  Allmänt
Standardglöggen hos m&p. Runt 20 pers och en bra blandning. Mysigt. 
Mamma hade som vanligt bakat, gjort egen glögg och donat, jag bidrog med mina Rawfoodbollar som gick som smör! 
En promis hem med Annica som sällis! Skönt med kvällspromenad faktiskt! 
Nu har jag varit social och mys resten av kvällen! 




Mysfrulle

Skrivet:    ·  Allmänt
Sen frulle en fin söndag. Med bästa sällskapet! <3




Söndag

Skrivet:    ·  Allmänt
Vaknar halv 10. Oförskämt pigg. Vad hände!? Tycker ändå jag fick i mig en del vin igår men ja, resorb och lite i magen vid 3 gjorde kanske susen! 
Strålande sol och en skön solig pw fick bli en bra start på dagen! Konstigt, men ja är man pigg så är man! Och ingen är gladare än jag. Snart kommer bästis över på lite frulle, sen väntar glöggmys hos m&p! Mysiga söndag! 






Underbara lördag!!

Skrivet:    ·  Allmänt
Hängde hela dan med bästaste! Och hela kvällen. Kvalitet! <3
Plock och massa vin! Göra sig lördagssnygga ihop, prata, umgås, skåla! Lite tillökning och skål för mysan som fått jobb!! Grattis!! 
En sväng ut och dansade skiten ur oss, bokstavligt talat! Det va länge sen och klart värt det idag! 
Tack fina! <3





Lördag

Skrivet:    ·  Allmänt
Lång frulle med Jutta, läs häng i soffan och massa update. Vaknade helt okej pigg efter 10 sköna timmars sov. Man ska sluta när man har som trevligast! 
Lite träning och en sväng till systemet. Just duschat och fixat lite hemma, tvättar & donar. Snart kommer Jutta och då drar vi och handlar lite plock, korkar upp ett glas bubbel och piffar lite. 

Om jag har sett fram emot idag! 

Puss så länge! 







Julbord check!

Skrivet:    ·  Allmänt
Just kommit hem och krupit ner i sängen. Hur skönt som helst! Nyduschad, mätt och så himla nöjd med kvällen! Tror inte jag fattar hur bra kollegor jag har! Och lika fysiska, kramiga och gosiga hela bunten. Kärlek! Ätit gott och första gången någonsin som jag inte är övermätt eller illamående efter ett julbord. Skippade det onödiga och åt bara det goda. Som typ lax, nån senapssill, köttbullar. Åt faktiskt inte ens skinka. Kors i taket. 
2 glas vin och lite glögg. Helt lagom! 
Synd att man är helt färdig på fredagar bara, orkade inte gå vidare även om det hade varit trevligt med en sväng på fika. Fast nej, man ska sluta när det är som trevligast! Tusen tack bästa gänget! 








Puss & go natt! <3

Onödigt vetande! ;)

Skrivet:    ·  Allmänt
Inte för att jag bryr mig. Inte ikväll och inte när det är julbord. Men lite onödigt vetande är alltid kul! ;)
Tänker mer att jag ska fokusera på vad jag tycker om och vad jag är sugen på. Behöver inte ta av allt och blanda så jäkligt. Då blir man ofta sådär äckligt mätt och magen står i fyra hörn. Vet inte om jag är ett jättefan av julbord egentligen, blandningen av sill (som jag just lärt mig gilla), lax, skinka, senap, köttbullar, jansson, rödbetssallad, såser av alla slag osv är ju rätt skum om man tänker efter. Men lax det gillar vi. Och hemmagjorda köttbullar. Och kom ihåg att det är det du äter mellan nyår och jul som spelar roll. Inte det du äter mellan jul och nyår! ;)
 
 
Hittade lite roliga siffror. Om man äter MASSOR och då menar jag typ allt och i mängder så kanske man äter en cirkus 2000 kalorier på ett julbord. Inklusive massa skumtomtar, lussebullar, glögg, geggiga såser, revbenspjäll och sånt. Låter rätt mycket, men jaaa. Hur mycket måste man då motionera för att bränna det här?
Beta av listan ba, sen är du på noll igen! ;)
 
 

Promenera i 60 minuter

Springa i 60 minuter

Ha sex i 60 minuter

Skotta snö i 60 minuter

Träna aerobics i 60 minuter

Stryketräna i 60 minuter

Hoppa hoprep i 60 minuter

Åka längdskidpor i 60 minuter

 

 

 

Julbord, lördag & glöggmingel

Skrivet:    ·  Allmänt
Så va helgen snart här! Hur underbart som helst! Och vi kan ju vara överrens om att det är fredag som är den bästa dagen, det är ju NU man har allt framför sig. HELA LÅNGA HELGEN! Hur skönt som helst!!
Och helgen då? Lite update här!
Ikväll glögg och julbord med jobbet på Voyage. Ska bli såå mysigt att få hänga lite med bästa gänget även utanför jobbet, det händer alldeles för sällan. Lördag häng med bästis! Efterlängtad kvalitetstid med lite vin, piff, massa prat som bara vi kan och bara en hel lördag ihop. Galet mysigt! Och bara det att få göra sig snygga ihop, samtidigt som man sippar på lite bubbelrosse och äter lite plock. Och skrattar som bara vi kan! <3 Söndag är det glöggmingel hos m&p med en drös grannar och vänner. Blir mysigt. En hel helg med en massa julmys!
Kommer bli en bra helg! Men vi börjar med att äta gott julbord och pimpla lite glögg. Vad har ni för plans?
 
 
 
 
 
 
 

Lucia

Skrivet:    ·  Allmänt
Luciatåg i lunchrummet på jobbet! 
Lite ploj men ändå mysigt. Ett gäng från hela kontoret utklädda till tomtar och tärnor och min chef fick va lucia! Sånghäften och lussebullar. Omgjorda låtar och traditionella. Alltså mitt jobb! 
Bäst!! Sen kom vi ner till kontoret och där flippade vi totalt! På med hög julmusik och så körde vi! Ett typ friskispass med julmusik. Haha! En del skratt där! ;)
Jo men ibland får man flippa ur!! 





Pre lucia

Skrivet:    ·  Allmänt
Goood morgon fredag!
Åh, kommer till jobbet och möts av julmusik. Bästa Hanna fixar julstämning redan nu!
Och inte bara fredag, pre lucia här på jobbet! Klockan 10 ska vi alla ha gemensamt lussefirande med hela kontoret, luciatåg och lussebullar. Mys ju. Sen jobbar vi som vanligt till halv 5. Sen väntar glögg (lite piff inför kvällen) och så julbord med mina homies på Voyage. Grym jäkla fredag!
 
Hoppas ni har samma bra feeling som jag har just nu! Kärlek till er! <3
 
 
 
 
 
 
 
 

BB FINAL!!

Skrivet:    ·  Allmänt
Bänkad framför BB! 
Fler än jag skulle jag tro! FINAL! Hur sjukt som helst. Och man kommer typ sakna huset, Anna, Erland och Anders. Och det är spännande nuuuuu! Vem blir vinnaren av BB 2014?
Håller alla tummar på Anna! Hoppas verkligen den tjejen tar hem hela skiten! Hon om nån är en värdig vinnare och har verkligen varit sig själv under hela tiden, hon har humor, är alltid glad, gör bra tv och en sån crazy tjej man skulle vilja ha i sin närhet! Bästa Anna!! 



Hej värmeskydd!

Skrivet:    ·  Allmänt
Provat klänning, kjol, toppar och ja halva garderoben typ. Är verkligen inte van och inte jättebekväm i klänning alltså. Men visst, är det julbord så är det! Fast det lutar nog ändå åt blus, svarta byxor och high hills. Man ska känna sig bekväm! Och kjol absolut på sommarn, men nu.. Nja. Väntar till nyår tror jag. Gick förbi och köpte nytt värmeskydd till håret på vägen hem från gymet. Äntligen nytt! Det behöver mitt hår, speciellt när man plattar varje dag! 



Bäst är den!!

Feedback

Skrivet:    ·  Allmänt
"Maria B som tog emot mitt samtal var mycket duktig i sitt bemötande av mig som kund,
all heder åt henne."
 
"Toppenbra tjej som hjälpte mig med mitt ärende!"
 
Jag blir så glad när jag läser alla positiva kommentarer från våra kära kunder!
Det värmer verkligen! Och man blir, om ännu mer, säker på att man faktiskt sitter på rätt plats.
Rätt person på rätt plats blir en bra kombo helt enkelt!
 
 
 
 
 

NYÅRSKLÄNNING

Skrivet:    ·  Allmänt
Tycker jag har kollat igenom varenda sida och letat nyårsklänningar här i flera dar. Alltså vad tusan!
Hur svårt kan det vaaa?! Men nu har jag hittat några altenativ på HM. Får se om jag klickar hem nåt!
 
 
 
 
 
 

Den sista gobiten är från Nelly, men såklart slut i min storlek.. Annars hade jag klippt den direkt!
 

TORSDAG 11 DECEMBER

Skrivet:    ·  Allmänt
Men god morgon! 
Snoozade lite för länge, börjar bli standard nu. Men hann till 8 och dessutom få 10 minuters update med Foppa på vägen hit! 
Och imorrn ska vi fira lucia ihop på jobbet. Luciatåg och gemensam fika med hela gänget! Försökte lura i en av dom nya killarna att vi skulle klä ut oss imorrn! Som kille får man välja mellan tomtenisse, stjärngosse,pepparkaksgubbe. Fatta kul om han gått på det och kommit utklädd till jobbet imorrn!! Hihi! ;) 

Allafall, en dagens! Och idag är jag sjukt tacksam för torrschampo!! Vad skulle jag göra utan det? En halv flaska minst. 

Ha en fin dag!! <3




Cozy time

Skrivet:    ·  Allmänt
Go kväll på er! 
Så va jobbdagen slut och jag får nog känna mig nöjd. Dagen och kvällen har gått sjukt snabbt och vips va klockan 7. Hem och tog en lång varm dusch, på med mjukisar och så lite mat i soffan. Skönt. Måste tipsa om bönpasta! Salta ordentligt och koka 5, släng ner i woken och krydda. På med lite sweet chili. Klart på 10! Gott, enkelt och ett superbra altenativt till vanlig pasta! 




Sen lunch

Skrivet:    ·  Allmänt
14.15
Lunch på jobbet. Plocksallad med kycklingfilé! Det ni! Ingen vanlig salladskyckling med brosk och massa äckligt. Ett hett tips! 
Nu börjar folket sluta här och kontoret börjar bli lugnt och tomt på folk. Lite mysigt. 2 timmar kvar nu, sen bara hem och soffmysa! Skönt som tusan. Speciellt med regn och rusk utanför. 

Puss på er! <3



Repeat

Skrivet:    ·  Allmänt
Hittat en ny favorit i listan!
Kollade in videon för första gången nu, den är GRYM!
 
Njuuuuuuut <3
 
 

Spinning check!

Skrivet:    ·  Allmänt
Alltså hur skönt som helst! Speciellt efter. Spinning och stryka med Kristian. Dusch på gymet och promenad i regn & blåst till jobbet. Nu kan jag andas ut, äntligen äta lite frulle, få första koppen kaffe och bara njuta av lite mysigt kvällsjobb. För nån gång i veckan gillar jag faktiskt att jobba till 19. 

Hörs under dan! Nu frulle. Och om det är gott att äta efter träningen! 




Wake up, kick ass, repeat

Skrivet:    ·  Allmänt
Upp och hoppa! 
Spinning & styrka next. Skulle gärna sovit lite till men jag vet ju hur skönt det är efter. Och när man sitter på jobbet typ 10.40, dricker första koppen kaffe och äter frulle. Med vetskapen om att jag är färdigtränad för idag. Den känslan! 

Hörs sen! God morgon! <3







Vinst!

Skrivet:    ·  Allmänt
Jag börjar fatta. Jag tog hem det! På första plats!! Det ska banne mig firas i helgen!! Whoop!! 



Gym

Skrivet:    ·  Allmänt
Jobb & gym avklarat. Bröst & triceps idag. Och så rumpa som avslut. Brände skönt där i slutet. Precis som det ska! Och Cms då. Jo men vi trivs, det gör vi verkligen. Annars skulle vi oxå bytt när alla andra drog till Hälso. Men nu när man börjar köra mer styrka så inser man att det är en del som skulle behöva bytas ut. Ett gym måste ändå hålla bra standard, speciellt med tanke på priset. Kan man tycka. Passen och instruktörerna är grymma, säkert bland dom bästa i stan och fort gjort är ett bra koncept. Men det kan dom inte leva på hur länge som helst. Aja, vi trivs och inte så att man letar andra gym. Men en uppfräschning vore på sin plats! 
Shape it up! 




Vinst!!

Skrivet:    ·  Allmänt
Så va tävlingen avslutad! Och ja, jag vann! Jag, Alle, Holster & Ali från nypan åker till Åre i mars!! Whoop!! Dessutom kom jag etta av ALLA!! Bara det känns helt jäkla fantastiskt!! 
Såhär glad är jag!! 



God morgon tisdag!

Skrivet:    ·  Allmänt
Sover SÅ gott i min kingzisesäng. Ville inte gå upp, speciellt inte 06.50. Snoozade lite för länge, men hann såklart på minuten. Like always. 
Och idag är min homie Alle tillbaka igen, allt är som vanligt. Skönt. Väntar på siffrorna från Åretävlingen! 
Lite mysstämning här på jobbet, mörkt ute och gossigt inne. Lite tomtar här och där och det luktar kaffe & peppisar. Och på fredag får vi ännu mer julstämning, luciatåg på jobbet och julfika ihop. Och så julbord på Voyage på kvällen! 

Mörka jeans, stövlar och black
Ha en fin dag! 




Kvällsgott

Skrivet:    ·  Allmänt
Mitt bästa. Tröttnar aldrig! 
Ger kroppen lite protein såhär på kvällen, till BB & PH. Åt en lättare middag och då är det gott med lite mums på kvällen. Hallon, funlight och kvarg. En smaksensation för både ögat och magen. Och i BB fick vi ha skämskudde. Herregud va folk kan skämma ut sig, speciellt med lite alkohol i kroppen. Undrar om deltagarna hajjar hur mycket vi tittare ser och iakttar varje dag, i varje avsnitt..
Skämskudde va det! ;) Men underhållning på hög nivå! Och på torsdag är det final!! Sjukt. För visst är det nu på torsdag!? 
Tackar snart för mig, loggar ut och känner att den här måndagen har bjudit på mer energi än vanligt. Imorrn får vi äntligen veta allt om tävlingen, Åre och resultaten!! Can't wait! 

Puss fina! <3



A good start

Skrivet:    ·  Allmänt
Em bra dag på jobbet, ett bra träningsflow och ett lyckat armpass! 
Tänk så bra! Skön start på veckan. Som bonus avslutade vi med 30 minuters pulsgång, vilket va flåsigt, jobbigt och jätteskönt. Dessutom känns kroppen i balans igen, allafall så gott som. Av förklarliga skäl. Och bara det känns gött. Det är aldrig roligt att känna sig svullen och stor som en valross. Ni tjejer vet precis vad jag pratar om. Fast skönt att allt är som det ska igen, efter många år! Next soffan, mat, ensam mamma & BB. Ha nu en skön kväll fina ni! <3










Villen röst!

Skrivet:    ·  Allmänt
Ni har säkert hört den här, men värd att lyssna på igen! Vilken röst, nästan bättre än originalet. Nästan.
 
Lyssna och njuuut. <3
 
 

Sooool

Skrivet:    ·  Allmänt
Underbara väder! 
Gick ut en sväng på lunchen och fick lite ny energi! Solen gör sitt vill jag lova! 
Nu köttar vi em oxå och taggar träning med bästis efter jobbet! 

Ut och njut om ni kan! <3





Måndag!!

Skrivet:    ·  Allmänt
Så va det måndag igen. Tillbaka till jobbet efter en fin, skön, mysig, social, innehållsrik, spontan och grym helg! Känner mig nöjd. Och bara det att vakna pigg en söndag, kunna träna och utnyttja hela dan! Lite drömmen faktiskt. 

Resultatet på Åre borde komma under dan! Spännande! Tills dess, ha en fin måndag! <3


Strumpbyxor & nya stövlarna. Skönt!

Spontanitet

Skrivet:    ·  Allmänt
Varför inte? 
Blev bjuden på dejt. Eller ja, glögg och pepparkakor. Typ dejt. Och jäklar va stolt jag blir! Ingen aning om nåt, visste knappt namnet. Setts en gång och då va det suddigt vill jag minnas. Men varför inte? Man måste våga lite här i livet! Och den där spontaniteten är bra, nyttigt faktiskt! Ingen glögg hann vi med, men en massa prat och soffhäng. 
Lärakännafasen ni vet. 
Rätt gött att komma hem efter en promenad hem i regnet. Fixat matlåda och lite mat. Nu BB! 

Puss och hej spontanitet! 







Lussebullar

Skrivet:    ·  Allmänt
Här kommer resultatet av lussebullarna! 




Bakmys med manmis

Skrivet:    ·  Allmänt
En hel eftermiddag med bak! 
Lussebullar och Rawfoodbollar blev det. Och jäklar va goda bollarna blev! Slänger med receptet här! Sjukt enkelt och går jättesnabbt. Lite kladdigt bara, men det får man ta! 
 Av den här satsen fick jag 16 små bollar. Nästan identiska med vanliga chokladbollar så helt klart värt att testa! 

En förpackning dadlar utan kärnor 
2 msk kakao
4 msk kaffe 
1,5 dl havregryn 

Mixa alla ingredienser med en stavmix. Rulla till små bollar! Klart! 





Sköna söndag!

Skrivet:    ·  Allmänt
Underbart att bara va hemma igår. Behövligt!! Sovit 10 timmar och vaknade pigg. Drömmen! Kom hem från gymet för en stund sen, box och styrka! Det hör inte till vanligheten en söndag så bara att passa på! Fick testa på en ny instruktör efter som fick med mig på step & styrka. Så check på den! 

Nu långfrulle och sen bak hos m&p! Lussebullar och nåt nytt, kanske energibollar eller nåt annat skoj! Man får prova sig fram! Vad gör ni idag? 
Hoppas ni har en skön söndag!










Lets stay home

Skrivet:    ·  Allmänt
Helt slut efter shopping och Stockholm. 
Somnade till BB på soffan. Hur skönt!? 
Sen tänker jag faktiskt inte göra mer avancerat än så ikväll. Lite fest här, lite drinkar på fika där. Men alltså, jag ska bara gossa soffa ikväll. Och det va inte igår jag bara va hemma en lördag. 
Har varit ett duktigt vinpimplande senaste lördagarna så det här, det här är bra för mig. 

Ta ett glas för mig oxå! ;)
Pussss! 






Stockholm by day

Skrivet:    ·  Allmänt
Upp i ottan! Möttes vid tåget och köpte frulle. Sen har vi spenderat hela dagen hos fina Carro i Stockholm! Började med en fika på Kungsholmen, shopping next och avslutade med god sen lunch på ett indiskt hak. Så länge sen jag va i Stockholm, minns knappt, ändå är det bara en timme bort med tåget. Och sånt här borde man göra oftare! För vilken MYSIG dag!! Tusen tack fina Carro, Jutta & Sofia! 






Tres tapas

Skrivet:    ·  Allmänt
Sköna fredag! 
Ätit gott, massa småplock som kycklingspett i limesås, galet stark chili con carne, bläckfiskringar - som jag förövrigt älskade - och två glas rött. I bästa vänners sällskap blir det här en riktig hit! Sen gick quizet sådär, men med drygt hälften rätt får vi vara nöjda. För det va inte det lättaste direkt. Satte några som jag kan få va stolt över. Tips till er som vill välja bort soffan en fredag. Tres tapas är grymt bra! Började dessutom planera RESA i maj. Så sjukt taggad!! Det kommer bli den bästa och längsta resan för mig! Om jag ser fram emot LA, San Fransisco, Highwayone, Vegas och Hollywood!! Mer om det kommer! ;)

Nu ska jag duna kudde. Imorrn väntar en heldag i Stockholm hos Carro! 
Puss och go natt! 




Sugen på nytt!

Skrivet:    ·  Allmänt
Jag är sååå sugen på att göra lite nytt med håret. Klippa är ju ett altenativ, men alltså längden gillar jag ju. Och det har tagit rätt många år att spara om man säger så. Nån ny frisyr kanske? Hmmm.
Eller ny färg? Jag vill behålla lite blont, men tänker mig en ombre. Här kommer lite bilder på snygga ombrefärger, inte för mörkt för jag vill kunna få tillbaka mitt blonda. Men ändå en förändring.
 
Vad tror ni om nåt sånt här?
 
 
 
 
 
 

HELLO THERE WEEKWND

Skrivet:    ·  Allmänt
 
 
 
Nu är vi där och nosar igen. På fredag. På helgen. På ledighet.
Underbara känsla! Och det kommer bli en BRA HELG. Det känner jag ju.
Fredag och börjar med att göra en bra dag här på jobbet. Jag ska vinna det här nu, hela jäkla tävlingen!!
Sen tänkte jag träna lite. Pulsgång och styrka med Fredrik. Standardstart på helgen! ;)
Ikväll har vi bokat bord på Tres Tapas för lite plock, quiz och nått glas vin. Trevligt! Ser jag verkligen fram emot!
 
Lördag morgon tar vi tåget upp till Carro i Stockholm och kommer spendera dagen där. Ingen aning om vad Carro har planerat, så det blir spännande. Kanske lite julfika, lite julmarknad, lite shopping, en vinlunch.. ja, det kan bli mycket! Kvällen ännu oplanerad, får se vad fötterna pallar efter en heldag i storstan..
 
Söndag tar jag helt och hållet som det kommer, men lite julmys vore nice. Och jag är faktiskt sugen på att baka. Typ pepparkakshus. Kan va för att det bakades på BB igår, man blir ju lite påverkad där! ;) Glögg och bak, det måste man ju få in.
 
Men först, finally friday. <3
 
 
 
 

Julfrukost

Skrivet:    ·  Allmänt
Idag lyxade vi till det med julskinka och vörtbröd och så peppisar såklart! 
Om det uppskattades!! 




FREDAG

Skrivet:    ·  Allmänt
Lite sena. Men det är okej när man tar på sig att handla julfrulle till jobbet! 
För idag bjuds det på pepparkakor, julskinka, senap och vörtbröd. Mys va?

Sista dagen på Åretävlingen och nu gäller det! Go go!! 




Word

Skrivet:    ·  Allmänt
Fler än jag som är allmänt trötta? På typ allt. Jag som brukar längta till träning känner hellre att soffan lockar. Hallå
Känner inte riktigt igen mig själv alltså. Lättirri och ingen energi. Men vi körde rygg och det va skönt. Försökte mig på lite box oxå och det gick, även om det gör ont i revbenet. En känsla av håll typ hela tiden. Sen känner jag mig inte bekväm i kroppen och det vet jag gör mycket. Vätska och uppsvullen. Bläää. 

Nu vet säkert känslan. Men man får peppa sig själv och se att det vänder nog snart. 

Delar med mig av lite pepp här. Kan behövas. Och tänker man efter finns det så mycket positivt varje dag som är lätt att glömma. Alla underbara människor runt omkring. Världens bästa jobb och bästa kollegorna. Min fina lägenhet. Att det är fredag imorrn och att helgen kommer bli grym! Ja, klart jag är tacksam! Kärlek till er! <3







Ja men HALLÅ

Skrivet:    ·  Allmänt
Nu är vi trötta här! 
Chatten flippar. Frukost imorrn va det! 
Haha! ;) 
Nu loggar jag ut och drar till gymet. Sjukt opepp men ryggen vill jobba! 
Pussssss



Fem år!

Skrivet:    ·  Allmänt
 
Idag är ingen vanlig dag för idag är Alexanders födelsedag!!
GRATTIS finaste lilla killen! Du blir fem hela år idag och jag skulle göra mycket för att få fira din stora dag! Det gör lite ont i hjärtat att du är så långt borta. Kan ni  inte bara flytta hem nu?
Du är min ögonsten, min gulleplutt som alltid får mig att le, som ger mig så mycket kärlek och gos. Älskar dig!
 
 
 
 

God morgon torsdag

Skrivet:    ·  Allmänt
TORSDAG
Var tar tiden vägen!? 
Tröttdag idag. Tänkte jag skulle stå upp första timmen allafall, men jag fick sätta mig ner efter 10. Haha! TRÖTT. 
Men bra dag! Jag gillar torsdagar. Det känns lite som ett förband innan konserten man väntar på. Dagen innan veckans bästa. Hajjar ni vad jag menar?

Skit samma. Make today count! 
Här kommer en dagens! 
Pussss! 





 

Finalklara favoriter!

Skrivet:    ·  Allmänt
Anna & Anders. 
Precis exakt dom två som jag vill se i FINALEN!! Grymt! 
Bästa BB alltså. Har bestämt mig för att börja kolla om, från dag 1, när finalen har varit. Kommer ju bli alldeles för tomt annars! Och visst är det väl lite kärlek mellan finalisterna ändå? ;)

Trodde aldrig jag skulle bli så fast. Men 21.00 är helt klart höjdpunkten på kvällen. Känns ju lite som man känner deltagarna efter så många avsnitt. Och Anna & Anders skulle jag gärna hänga med! Förstå att festa ihop med Anna! Då skulle man inte ha tråkigt många sekunder. Skönare tjej får man leta efter!

Vem vill du se som vinnare 2014?  



En kväll på jobbet

Skrivet:    ·  Allmänt
En kväll på jobbet med gänget. Lite skönt att jobba till 19 ibland. Det är så lugnt här, ni anar inte! 
Hunnit med massa här mellan samtalen, kollat nyårsklänning, nya svarta stövlar och sålt bra!! En timme kvar nu. Och det bästa av allt, jag har redan tränat! Klart lixom. Så nu kan jag bara hem och mysa i soffan! Hur skönt som helst ju! 

Hoppas ni har en bra kväll! <3



Catch the moment

Skrivet:    ·  Allmänt
Vackra solnedgång! 
Kallt och klart. Tog lite luft på min sena lunch, när alla andra har em fika så går vi kvällsjobbare på lunch! 

Vackert minst sagt. 




Morgonspinning check!

Skrivet:    ·  Allmänt
Morgonspinning check! 
Bästa sättet att börja dagen på, utan tvekan! Dusch på gymet och så direkt till jobbet. Nu är det gott med frulle kan jag lova! 





Sweet dreams! <3

Skrivet:    ·  Allmänt
Vill inte att kvällarna ska ta slut! 
Skulle kunna ligga i soffan i timmar till, men då hade jag inte orkat ta mig ur sängen imorrn. Måste agera lite vuxet ibland. Tyvärr
En bar till PH. Har nu testat den här? Bästa jag provat utan tvekan! 100% laktosfritt och smakar äkta choklad! Mums! Finns på Apoteket! 3 st för 60kr. 
Lätt värt! 

Next sängen och ladda för kvällsjobb imorrn. Men innan dess tänkte jag riva av lite spinning och styrka med Kristian. Jobba på flåset och bränna lite. Gött för kroppen! 

Puss och go natt då!




Massage, triceps och hårfärgning

Skrivet:    ·  Allmänt
Äntligen blev det av! 
Som vi har pratat om massage jag & Kakan. Men det är inte lätt att klämma in vill jag lova. Fast egentligen, 30-45 minuters massage har man väl inte inte tid med!? Helt underbart ju. Och bara på måbraochtahandomsig kontot. 
Få lite avkoppling, för det är precis det man får. Helt däckad blev jag. Lite mosig och väldigt törstig. Viktigt att dricka mycket vatten nu. 

Tusen tack Kakan! Dig kan jag rekommendera till alla!! Värt vartenda öre! Sen hade vi bestämt träning. Kanske inte det bästa efter massage och kanske inte heller mitt bästa pass på gymet. Men vi va där allafall. Det är huvudsaken. Slängt i hårfärg och kan äntligen kalla mig blond igen. På riktigt blond, utan utväxt. 
LOVELY.












LUNCH

Skrivet:    ·  Allmänt
Älskade köttfärs! 
Utan dig skulle livet bli tomt. Kombinationen köttfärs, majs och bulgur. Drömmen i munnen. Får jag välja mellan kött, fisk, kyckling och köttfärs kommer köttfärsen på en klar första plats, tätt följt av kyckling. Och fisk är jag verkligen urusel på att få i mig. Speciellt vit fisk. Minns knappt när jag åt torsk sist. Ingen favvo direkt. Speciellt inte kokt torsk med kokt potatis och äggsås.. Alltså bläääää! Lite färg & smak på maten tack! 

Snart veckomöte! 
PUSS




Tisdag

Skrivet:    ·  Allmänt
Black is the new, eller hur va det? ;)
Sitter på jobbet och sålt på första samtalet, nu kör vi! Gett Ali lite frulle, klart man bjuder familjen, dricker dagens försra kopp kaffe och laddar för en ny dag! Hoppas ni mår bra idag! 
Veckomöte 14.00 och 16.30 är det massagedax hos fina Kakan! 
Sen får vi se hur kroppen mår och hur revbenen känns.. 

Puss fina! <3




Alltså AJ!!

Skrivet:    ·  Allmänt
Om jag hade ont igår är det ingenting mot hur det känns idag. Säkert inget revben brutet, men en rejäl spricka skulle jag tro. Känns som jag fått ett slag i magen samtidigt som jag har håll och en känsla av träningsvärk som gör att jag inte kan räta ut kroppen riktigt. Det gör ont när jag drar djupa andetag så det undviks en del.. Suck. 

Bara hoppas det är bättre imorrn! 



Biceps, flytt och en måndagkväll

Skrivet:    ·  Allmänt
Effektivt pass på gymet. Det är dumt att låta dom kära musklerna vila för länge, på't igen bara! ;) Roligaste muskelgrupperna biceps och axlar. Skönt pump! 
Sen drog jag direkt upp till Alle på högsta våningen för att kolla nya lägenheten, bära flyttkartonger och plocka in i skåpen. Känns som jag börjar få rutin på det här med flytt nu. Har blivit några stycken! ;)
Hon kommer få det kalas där! Lyx med så många kvadratmeter och högst upp är alltid bäst! The topflooor. 

Kom hem för en stund sen, hunnit duscha, kirra matlåda och lagat mat. Och nu ska jag bara mysa, under filten, i soffan. Kolla BB och bara njuta av att det äntligen är kväll! 

PUSS



Toffelmåndag

Skrivet:    ·  Allmänt
Nu va det dax! På med tofflor! 
Hur skönt som helst att strosa runt i tofflor istället för varma vinterskor. 
Ett hett tips för alla kontorsråttor! ;)



Let´s do this!

Skrivet:    ·  Allmänt
 
 

HELLO MONDAY
Nu kickar vi igång den här måndagen på bästa sätt!
1 vecka kvar på Åre-tävlingen så nu gäller det att ligga i och inte tappa första platsen!
Drömmen vore ju om jag, Alle, Ali och Holster fick åka. Vilket gäng!! Om en vecka får vi veta.
Spännande värre. Och konkurrensen är hård.
 
Och inte bara måndag och ny vecka, vi jobbar även ny månad här!
1 december redan. Galet. Det betyder att det snart är jul och lite efterlängtat julledigt. Dessutom är det NYÅR om bara 4 veckor. G A L E T.
 
Och dagen då? Jo men vi köttar på, tar vara på alla samtal och gör den här måndagen till en grym dag!
Lite träning efter jobbet och sen häng-och-flytthjälpa Alle som får sin nya lägenhet idag på över 70!
Whooop! Hoppas du får en bra dag! <3
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Maria Bengtsson

Här får ni läsa om mitt liv. Every day counts. Enjoy!



· Allmänt