Onsdag.

Skrivet:    ·  Allmänt
Sitter & dricker kaffe efter en halvtimmes svettig pw.. I nya joggingskorna! ;)

Letat länge, men nu hittade jag äntligen ett par som passade. Har ju världens problem med skavsår. Behöver bara titta på ett par nya skor så får jag världens blåsor. I somras blev det tom en jätteinfektion av blåsan, som gärna satt under foten. Gjorde lite ont, ja det gjorde det. Måste sitta som en smäck på foten, annars får man ont.
Blev ett par Nike. Jag gillar!





Ska snart till skolan. En lektion och sen lite info. Är förhoppningsvis hemma tidigare än fem, men man vet ju aldrig. Hinner jag träna vore det kalas, men kan tänka mig att det blir lite stress.

Ska ju nämligen premiära med onsdagsklubben ikväll! Alla brudarna, sista onsdagen varje månad! Ikväll blir det Kakan, Ida, Ida,Cattis, Ullis, Frida. Linn & Emelie kunde inte. Blir trevigt värre. Ska testa thaien på öster.

Nu måste jag rusa. Puss på er & ha en fin dag allihopa! ;)

Kör ba..

Skrivet:    ·  Allmänt
Ibland kanske man inte ska tänka så mycket. Bara köra.

Kräftor.. mmm.

Skrivet:    ·  Allmänt
Sa precis till Hanna att jag är så sjukt sugen på kräftor. Kräftskiva vore inte fel allså. Lite snaps, lite kräftor, lite fåniga hattar & lite snapsvisor på det. Åh, vill! Nu vill jag. Eller snart. Måste styra! ;)


Äntligen

Skrivet:    ·  Allmänt

Lång dag i skolan idag. Började gäspa redan vid 3. Kom hem runt halv 6 så det blev stepen idag. Nytt pass, sjukt svettigt. Sjukt kul! Sen hem, duscha, äta. Passade på att färga håret oxå. Äntligen! Det va verkligen på tiden.



Annars passar jag på att skicka en BAMSEKRAM till gullis Hanna som ligger hemma sjuk. Pigga på dig!

Pax?

Skrivet:    ·  Allmänt
Känsligt ämne, det är en liten stad. Man kan inte paxa, då skulle man aldrig kunna träffa nån.
Ändå känns det. När nån är speciell så känns det.

Även om det va ett tag sen så känns det i magen när vi ses. Vissa männsikor sätter sina spår, vare sig man vill eller inte. Men man kan inte paxa. Är i samma sits själv, fast tvärtom. Om jag kan glömma & vara glad för din skull, kan du göra samma för mig?

Vill inte riskera. Inte förlora det som verkligen betyder nåt. Men om man verkligen vill, vill på riktigt, är det okej då? Svår fråga. Kan diskuteras. Frågan är om man redan då är inne på farligt vatten, om man redan då riskerar.

Kan vi bara ha samma regler? Kan vi tänka lika? Det skulle underlätta en aning.

kantareller

Skrivet:    ·  Allmänt
Trots en ganska trött söndag blev det en runda i skogen med papps. Hittade massa svamp, såklart! ;) Svårt att inte hitta, det fanns ju en del om man säger.. Och inget går ju upp mot stekta kantareller på macka.. mmmm! Bästa! ;)






Det är grejjer det! Får se om det kan bli nåt mer i veckan, vore mys.

Ladies night in black..

Skrivet:    ·  Allmänt
Lördag! Bästa tjejkakan på länge! Först lite jobb, sen hem till Hanna på lite mat & fix. Och så var det dax för tjejkväll dårå! Fanny & Josse va verkligen bästa värdparet! Underbara ni! ;)



Bål (farligt god) & lite lekar på det. Såg till att hamna i vinnarlaget! Oh yeah. Lag "Nussi" tog hem vinsten, japp! ;)



Sjukt skön känsla allså. Ville bara säga det! ;)

Sen blev det Skepps. Bartömning vill jag lova. Ordagrant, bartömning. Proppat med folk & typ 30 minuters väntetid vid baren. Trångt? Ja.
Efter ett tag fanns dessvärre inte så mycket kvar att beställa. Det va ganska slut på det mesta. Utom vin då. Och päckliga groggar bestående av typ fulvodka & soda. Inte drömmen, men det gick ner. Oh yeah.

Sen lite efterkaka, jodå. På Skepps med personalen. Då fick man gå in i baren & blanda sina egna drinkar. Om det hade funnits nåt att blanda på. Fanns vin. Bara. Sen drog vi hem vid 4 kanske. Somnade som stockar gjorde vi. Och vaknade typ 12.23. Det va visst rekortd för vissa! ;)

TACK alla fina brudar för en toppenkväll! Puss speciellt till Fanny & Josse!

Fredag då (igen)

Skrivet:    ·  Allmänt
Alltid lika underbart med helg! Kommer gå i ett, som vanligt! ;)

Fredag: Träning & sen middag hos Ida i nya huset! Italiensk afton blir det för att riktigt ha Sardinien färskt i minnet så länge det bara går! ;)

Lördag: Jobb 11-15. Sen ska det piffas för en rikitgt galen tjejfest! Fanny & Josse som fixar, kommer bli tokröj med massa fina brudar. Klädsel svart va det viss. Med en färgklick. Hmm.. Måste nog ta en runda på stan imorrn innan jobbet. Känns ju alltid roligare med nått nytt svart, även om man har en del svart i garderoben.. Ja, men jag gillar svart. Ja det gör jag!

Söndag: Sovmorgon. Soffmys. Behöver jag veta mer?

Ha en superbra helg nu alla fina!




Höj volymen, det här är riktigt bra. Puss!

Fredag då.

Skrivet:    ·  Allmänt
Så va det fredag igen. Kan inte säga att jag pluggat ihjäl mig den första veckan, men det kommer väl dubbelt upp om ett tag kan jag tänka. Har allafall ingen tenta i den första kursen, vilket känns sjukt skönt.

Igår blev det friskis igen. Med Ida, mamma, Annica, Maddis, Angelica, Nathalie.. och massa massa andra! Sjukt mycket folk och sjukt svettigt. Har ju funderat på det här senaste veckan & jag har nog aldrig svettats så mycket i hela mitt liv som under den här veckans träningspass! Vad beror det på?? Att man passerat 25-års strecket? Ah!!

Sen träffade jag Hanna, på rikitgt äntligen. Länge sen.

Oxå kollat lite priser på Ryan, att det kan skilja över 1000:- till samma destination med bara 3 veckors mellanrum. Det är sjukt. Undrar hur Ryan sätter sina priser igentligen. Men tänkte nästan slå till nu allså. En weekwend hos syrran I haag för 300 spänn, tur & retur. Det är ganska bra! ;) Håller tummen att det är lika billigt idag som igår..
Nu blir det en fika i solen. Kom värmen tillbax nu? Härligt. Då blir det bara ben imorrn! Oh yeah!

Saknar mina fina! Lägger ut en bild på världens sötaste Alexander.

Parfymer..

Skrivet:    ·  Allmänt

Börjar bli riktigt tomt i favoritparfymen nu. Dax att köpa ny. Har sisådär tre dofter som jag väljer mellan.. Kan inte köpa alla tre, nej, det kan jag inte.

1. Hugo Boss Femme. Har varit en favorit senaste åren. Det är jag. Verkligen jag.


 
2. Chanel- Chance. Superfin doft.. man blir lite sommarkär nästan..




3. D&G, no 3. Elin introducerade doften för mig och jag bara älskar!




Vad tycker ni? Dumt att frångå ett vinnande koncept eller ska man våga välja en ny doft kanske? ;)

Hellmansmys.

Skrivet:    ·  Allmänt
Vaknade 09.00 av telefonen. Passade på att ringa lite lägenhetssamtal & somnade sen om.

11.30 vaknade jag igen! Ja, men dåså. Sovit i över 12 timmar. Så bra då. Ska man känna sig utvilad då? Borde känna sig utvilad allafall. Tog en pw & handlade lite på hemvägen. Blir en hel del på Tempo nu när Hemköp stängt. Har man bil kan man ju ta nåt bättre, men nu när mamsen jobbar igen får man hålla tillgoda med hojjen.

Mötte upp Elin vid Hellmans & så blev det en höstfika tillslut. En mysig höstfika ute. Det gillas. Verkligen glad att vi ses igen, vi är så lika, tänker så lika & känner varann rätt bra vid det här laget.

Planerar en tripp till Götet i september/oktober. Åh, längtar massor!! Fina fina Elin.



Sen blev det svettig Friskis & så middag med mamma. I soffan framför tvn. Alltid lika mysigt. Bästa bästa mamma! Nu ska jag ringa lite innan det är sovdax.

Upp halv 8 imorrn, skola 10-14. Rollspel. Vad nu det betyder? Spännande värre! Sen ska gruppen ut på exkursion till Kolmården. Jojomen. Inte mitt bästa kanske, men obligatoriskt. Sussa sött mina fina & kom ihåg att ni är fantastiska!

Feeling.

Skrivet:    ·  Allmänt
Dagens outfit. Fick bli vita jeans (miss 60), beige tröja (MQ), solbrillor (Cubus). Sommarfeeeling idag! ;)





Ensam mamma, igen!

Skrivet:    ·  Allmänt
Såg just reklamen.. och vet ni vad som kommer i höst?! Äntligen!

Tisdag.

Skrivet:    ·  Allmänt
Praktikplatsen klar! ;)
En trea på Långberg! Har ju vickat en del där & skolan är helt fantastisk. Blandade kulturer, en del barn med skyddad identitet. Spännande, men framför allt är skolan, eleverna och lärarna så öppna. Ingenting är konstigt & att barn behöver extra stöd i svenska eller matte är inget konstigt. Kommer bli bra det här!

Efter skolan blev det träning med mamma, Angelica & Nathalie. Lika svettigt som igår, om inte värre.. Men så skönt det va! ;)

Sitter i soffan nu, just ätit kycklingpasta med soltorkade tomater. Saknar det italienska köket, massor..



Men det här är en enkel grej. Stek kycklingfilé, blanda i lök, pressad vitlök, salt, peppar, soltorkade tomater, (oliver om man vill), lite matgrädde, färsk spenat och så blanda med nykokt tagliatelle. Mmmmm. Toppa med lite basilika. Mmmmm.

Movits!

Skrivet:    ·  Allmänt

Sitter vid köksbordet & väntar på att kaffet ska bli klart. Poff så va sommarn slut & hösten tog ett jättekliv fram. Visst är det skönt att komma tillbaka till rutinerna igen, med skola, plugg, träning.. Men det är också då man blir face to face med sin egen, valda vardag. Har jag valt rätt? Är det det här jag vill? Många tankar. Sommarn va alldeles för bra.

Dagens låt gör mig sjukt glad & tankarna går till sommaren 2011. Den sommarn när livet va en fest- varje dag. 

Måndag morgon

Skrivet:    ·  Allmänt
Imorrn börjar allvaret igen. Har haft en helt underbar sommar med mycket ledighet, sol & bad.. Men imorrn drar skolan igång igen & vardaren är åter här. Känns ju alltid jobbigt i början, men man vet ju att man kommer in i det bara efter någon dag..

Ska jag vara helt ärlig så känns det rätt bra faktiskt. Skolan börjar & rutinerna smyger sig på. Nu ska jag äntligen få sätta igång med träningen igen & det känns så kul! Behöver vardagen vara trist?

Har ju en hel del mysiga saker inplanerade & mycket jag vill göra i höst..

-Hälsa på Elin i Gbg
-Hälsa på Linnea i Haag
-Hälsa på Josse i Örebro
-Hälsa på Sara i Paris


Hmmm, måste man välja? Vill ju gärna hinna med alla. Studentekonomi? Ja just det, hade nästan glömt det. ;)


Underbara Djurgården!

Skrivet:    ·  Allmänt
Blev inte jättemånga timmars sömn, men det räckte. Blev hämtad innan 11 nångång, innan dess en 30 min pw.
Sen en kopp kaffe & så mot Stockholm! Sara, största systern är hemma i Sverige & gör lite jobb. Passade ju alldeles utmärkt att strosa runt i fina storstaden i strålande sol.

Blev en långpromenad till Djurgårdsbron, sen till vackra Blå Porten för lite lunch. Tog en sommarsallas med rödbetor & pumpakärnor, gröna bönor, sallad & tomat. (Getosten petade vi bort.)
Det är verkligen vackert på Djurgården & man får ju mersmak. Vackra Stockholm!



Sen promenerade vi vidare mpot Rosendalsträdgård & vidare. Strålande sol & hur mycket folk som helst. Alla uteserveringar proppfulla. Kändes som en perfekt sensommardag att spendera på Djurgården.



Sara & jag. Mysigt att ses igen.


Sen åkte vi hemåt, just ätit lite.

Firar Sandra

Skrivet:    ·  Allmänt

Vilken kväll. Superhärligt verkligen! Vi blev en massa fina brudar och Sandra hade tänkt till, det vill jag lova.

Fördrink, italiensk buffé, efterrätt, tipspromenad ...

... och sen gick tiden alldeles för snabbt! Rosé & drinkar & en hel massa tjejsnack innan det va dax för krogen. Började på Tellus, gick vidare till cd´s för att krama på Hanna & My. Ingen efterkaka men sjukt bra kväll! Cd´s slår, som vanligt! Tack John! ;)

Här kommer lite pics från kvällen. Så sjukt bra brudar allså, sjukt bra.



Elin & jag.

Tackar Sandra och hennes underbara familj för en helt underbar kväll!

Min kärlek.

Skrivet:    ·  Allmänt
Tittat på den länge & idag slog jag till. Kunde inte låta bli. Finaste bruna färgen & så gossig.

Idag blev den min! Kärlek.

Fira sessan!

Skrivet:    ·  Allmänt
Torsdag & fredag blev riktiga slappardagar. Så skönt med sovmorgon. Bakat, gjort lite äppelkräm, tränat, gått långpromenader & träffat lite finingar. Fredagkväll & regn. Vad betyder det då? Jo, mys! Tanken va att jag skulle fira brudarna Linn, Emelie & Kakan. Eller fira, mer festa ihop. Men kroppen orkade helt enkelt inte. Åkte en sväng till Hanna & My, fick några kramar & sen blev det soffan. Skönaste på länge.

Jobb idag. Kom just hem. Men ingen vila här inte. Nope. Ikväll ska vi nämligen fira finaste Sandra! massa brudar ska samlas ute i Jönåker & fira sessan som fyller år! Kommer bli en galet bra kväll!



Klackarna i taket brudar!! ;)

Vår lilla pärla!

Skrivet:    ·  Allmänt
Så va man hemma igen. Efter tredje året i rad kan jag fortfarande inte känna mig mätt på Sardinien. Vilken pärla!
Vi landade redan efter 10 nångång. Det är ju en av fördelarna med just Sardinien, att det är så kort flygresa & så nära från flygplatsen till Alghero. Varma & törstiga klev vi av bussen för att leta efter hotellet. Nytt för i år, check!

Hotellet va inte fy skam allså, superfint & lyxigt. Verkligen toppen!!



Sen blev det ombyte & direkt ner på stranden. Lidostranden ligger ju precis utanför hotellet, så det passade ju bra. ;) Lite panini på det & så många bad. Och här snackar vi många bad. Man tar ett dopp & hinner knappt torka innan man vill bada igen. Underbara dag!

Dagarna gick snabbt. Alldeles för snabbt! Men vi njöt, oj va vi njöt!

Så här såg en dag ut:

- Klockan ringer 07.20.
- På med träningskläder & ut på pw i hamnen bland alla lyxkryssare.






-Frulle på hotellet smakade gott efter en svettig pw. Kaffe, ja tack.



-Sen blev det stranden, "Mia Pia-stranden" fortfarande en favorit. Många bad, lunch på nån strandservering, lite korsord, lite bok, lite vila..






- Hemåt runt halv 7, ganska mör i kroppen, men så solvarm & brun. ;) En sväng förbi "Billa" för att handla lite snacks, lite goda oliver, lite foccacia.. & lite drinkar. Tog en kaffe på hotellets bamsestora terrass innan det va dax för lite drinkar på balkongen. Dusch & insmorning. Har jag bränt näsan? Inte då. Lyckades faktiskt klara mig från det, bra jobb!
- Lite ballehäng till klockan va runt kvart i 10 sådär, sen en liten promis till gamla stan för lite mat.






- Champagne innan maten? Ja, tack. Åt goda skaldjurspastor, svärdfisk, grillade grönsaker med god olivolja, mozzarella & så gott vin! Lite italiensk glass på vägen hem.






Åh, vilket paradis! Vilken underbar semster! Nu får man leva på det här hela hösten & vintern.. Om man inte bokar en ny resa förstås! ;)

TACK Ida för en helt underbar tripp!

Sardinien nästa!

Skrivet:    ·  Allmänt
Kom just hem från Hanna. Blev lite grill & kubb med grabbarna. Dusse & Dante. Och vem vann kubben? Jodå, det går bra nu. ;) Inte ens äkta Gotlänningar slår oss i kubb. Team H&M. Oh yeah.

Blir dock ingen Rosenström för mig ikväll. Ska ju upp 04.45. Vilket är typ snart (!!) Men vet man att man ska till Sardinien så klarar man det mesta! Ska bli helt underbart!! Speciellt skönt för Ida som flyttat & donat hela veckan. Om bara några timmar ligger vi & steker på en kritvit sandstrand & njuter av livet. Jodå, det ska njutas en del. Solas, badas, drickas drinkar på ballen, ätas italienskt & testas nya viner.. Det ni! ;)

Hemma onsdag igen! Ha det bäst tills dess! Massa puss från mig!


...

Skrivet:    ·  Allmänt

"There might be a secret door in the back, for those who don´t wanna queue.
However, life is not a club. Work hard, get paid."

...

Skrivet:    ·  Allmänt
Tog en timmes pw i förmiddags. Kan inte skryta med att det va tidigt imorse inte, behövde en lång sovmorgon.
Ja, det gjorde jag. Sen lite fix med tvätten & så. Luktar så gott här hemma nu! Bästa sköljmedlet som finns!




Ska ner på stan nu, fixa lite på HM & sen kolla på en lägenhet. Japp! Tror iof inte att det blir nåt, men läget är kalas. Nackdelen är att den inte har balkong, det är ju det i såfall. Men vi får se, updates kommer!
Måste kila, puss så länge!

Onsdag på skepps.

Skrivet:    ·  Allmänt
Blev en sväng ut igår. Fick en liten dipp där i början, men det tog sig. Lite laxpasta hos Hanna, sen vidare till Sanny. Fanny stackarn skulle jobba tidigt så vi drog hem till Bob en sväng innan vi tog cyklarna ner till Skepps.
Stängt? Nej, inte skulle väl dom.


Fina Miranda.



Härlig bild va?!



Johanna är hemma! För alltid.


Tack alla för en bra onsdag på Skepps! Kram på er!

Tänkvärt

Skrivet:    ·  Allmänt
Det sägs att man kan gå ner fyra kilo på fyra veckor. Jo, det är sant. Att det sägs så allså. Nån som testat? 

Undrar bara en sak. Blir man lyckligare? Betyder minus fyra kilo att man blir fyra gånger lyckligare? Hmmm. Den är svår, måste nog suga på den ett tag.

Mycket kretsar kring vikt, vältrimmade kroppar & utseende. Men är det lixom allt? Är det det vi ska lägga vår tid & energi på?

Ja men varför inte? Vi lägger all tid på att inte äta. Att träna skiten ur oss & lixom glömma bort att äta efter ett hårt träningspass. Ja, för det händer ju. Ja, för det mår ju kroppen jättebra av. Säääkert.

Vill inte hamna där, nej tack.

Så jag tränar för att jag vet att jag mår bra av det, jag blir pigg, glad & får mer energi. Sen är det klart jag tränar för att hålla formen, självklart. Det ska jag inte sticka under stolen med. Det finns inget så skönt som när kroppen är helt slutkörd efter ett hårt träningspass. Man är lite svettigare, lite nöjdare.

Men fokus måste ju ändå ligga på både utsida & insida.

Ämnet väcker en del känslor, ja, det gör det. Men hoppas att jag träffat rätt nånstans därute.

Ni är fantastiska, glöm inte det mina fina.

Dagen onsdag.

Skrivet:    ·  Allmänt
Dagens planer:

- Tvätta (flera maskiner, på nån annans tvättid)
- Ringa lite samtal
- Damsuga
- Springtur (om vädret tillåter, annars kanske gymet.. eller?)
- Skicka in csn-papper (inkomst, ja tack)
- Raka benen & göra hårinpackning

Klockan är nu 15.45 och jag tycker att jag hunnit med en del av dagens lista. Jodå, bra jobbat. Men så måste man ju prata i telefon, blogga & fb lite mellan varven. Ja, det måste man.


Ikväll ska vi dricka vin. Ja det ska vi. Lyxonsdag! Eller vad ska vi kalla dagen d? Hmmmm.
Laxpasta & vin blir det. Kanske en nektarindrink om man vill. Kan det bara vara uppehåll ikväll vore det ännu bättre. Nu ska jag ner i tvättis en sväng, puss på er!

Förresten, har ni testat den här? Ny smak, oh yes.

Sommarnatt.

Skrivet:    ·  Allmänt
Efter en helt fantastisk vecka är det jobbigt när vardagen knackar på. Måndag, alla jobbar & solen har gömt sig bakom mörka moln.

Man fattar inte hur bra man hade det. Sol på klippan från morgon till sen eftermiddag. Hem, duscha, smörja in sig, ta en drink på altanen. Livet leker. Kvällssol & man känner sig lite lyckligare än igår.

Det har varit en fantastisk dag med sol & många bad.. och man vet att det väntar en ännu bättre kväll med ett underbart gäng, lite dans & goda drinkar.

Jag tittar upp & våra blickar möts. Det är varmt, kvällen är varm & man vill aldrig gå hem.





Dunkande hjärtan klockan kvart över fem
imma på rutorna men ingen går hem
Flackande blickar upp och ner igen
ingen vet ifall det verkligen hänt..

Bakdag.

Skrivet:    ·  Allmänt
Har börjat springa. Alltid varit tokig i mina pw, som ni vet. Men nu tänkte jag avancera. Öka takten lixom.
Orkade 25 förra veckan. 35 idag. Minuter allså. Får ta och skaffa pulsmätare så man har koll på hur långt man springer. Svettigt är det, men fasen så skönt.

Tog sovmorgon imorse. Sen en lång pw längs ån. Flyttat in hos mamma den här veckan, skönt att inte behöva klämma in sig i en etta. Här kan man öppna dörren, gå ut på tomten, sola på altanen & bara vara.

Just satt en deg serrni. Jodå. Ska baka igen. Igår blev det äppelpaj åt Foppa, idag bröd åt mamma. Havrebullar kallas dom. Supergoda, kan lägga ut receptet här sen. Man kanske skulle knäcka extra som bagare? ;) Why not?

Fina Hanna.

Skrivet:    ·  Allmänt
Glömde. Fin bild va?



Lördag

Skrivet:    ·  Allmänt
Fredagen va grym & lördagen skulle inte bli mycket sämre. Tog en lång sovmorgon (kroppen vill vila), sen lite pyssel hemma, dammsög & så. När det är strandenväder skjuter man på allt sånt. Det är lixom inte värt att gå in & fixa med sånt när solen skiner. Så mitt hem har sett ut som ett bombnedslag senaste veckan. Men nu så. Sen tog jag bilen ut till Cattis. Först lite födelsedagsfest med kräftor & trevligt sällskap i trädgården. ´Hon hade fixat så fint, Cattis. Donat & gjort egna pizzor, sallad, bröd.. Ja, det mesta.



Fina Cattis & Adrian.

Vid halv 9 tog jag bilen in till stan. Skulle möta upp tjejerna hos Foppa. Va där en stund, sippade på en jordgubbsdrink, sen tog vi taxi till Hanna. Tur att alla hade pengar på kontot & inte glömt kontokortet & sådär. Tur att kvällen började som ett kaos. Men det blev bra tillslut. Jojomen! ;)

Cd´s ikväll igen. Bra val den här gången oxå. Mycket folk! Träffade finisar & kramades en del. Sen blev det efterfest, jodå. Nära & bra. Iskall kapten gick ner. Lite balkonghäng & så. Sen skulle vi tydligen vidare på en annan fest. Ja. varför inte. Kom hem efter 5 nån gång. Ja, precis som det ska va!

Nu har ni fått lite updates från helgen! Måste kila, ska över till Foppa & baka äppelpaj tänkte jag. Puss på er!

Lyxfredag!

Skrivet:    ·  Allmänt
Så blev det fredag. Oh yeah. Vi åkte tidigt ut till klippan, men lite völ mycket blåst, så vi drog till Joggan istället. Bättre där. Ja! Hanna, Elin, Ida, Mamsen Annica & jag. Många bad & steek. Kändes som man va 15 igen, spanade på grabbarna på stranden, fnittrade & läste Vecko Revyn. Minns ni? Herregud! Nostalgi!

Sen drog vi hemåt, köpte rökta räkor, vitt vin & festade till det. LYXFREDAG!




Sen drog vi vidare till Henke, spelade gitarr (ja, inte jag, men Henke), sjöng lite, lekte & sippade melondrink. Mmmmm. Tog cykeln ner till stan. Vilket drag! Hur mycket folk som helst ju! Ja men är det karneval så är det. Vi körde cd´s. Bra val, bra drag! Sjukt bra kväll! Tackar alla som gjorde kvällen grym! LYXFREDAG!!

Torsdag

Skrivet:    ·  Allmänt
En heldag på klippan blev det. Äppelkräm (hemgjord) med knäckis till frulle & pastasallad till lunch.
Vi har nu satt upp lite reglar & bra att komma ihåg-grejjer för klipp-dagar.

1. Man måste komma iväg tidigt, helst åka innan 9 från stan. Platserna är begränsade.
2. Man måste bada innan frukost & lunch, annars får man ingen mat.
3. Man måste vrida handduken samtidigt, för att undvika trängsel på klippan.
4. Man får inte åka hem innan 5.


Så där, då vet ni reglerna.





På kvällen va det tänkt för fest. Men kropppen sa nej. Ville inte ha alkohol idag. Så det blev mat hos Idan. Mat & en titt på sommarpratarna. Mys!
Har ni fått receptet på tonfiskröran? Tror det. Den blev det allafall. Med pasta till. Mmmmmm! Somnade gott sen. Som en sessa!

Tisdag & Onsdag.

Skrivet:    ·  Allmänt
Kom hem måndag kväll, sen började sommarens BÄSTA VECKA.
(Eller, måste man välja? P&L ligger jäkligt högt oxå, Grekland likaså..) Bästa sommaren kanske man ska säga! ;) Oh yes.

Tisdag: Heldag på femöre med Annica, Ida, Linn mf. Frukost & lunch på kilppan. Underbara dag! Träning med Ida på kvällen. Sen hem till Hanna för lite käk. Provade igenom HELA Hannas garderob eftersom hon påstår att hon inte har några kläder alls. Men visst fanns det kläder. Fast det är ändå skönast att gå ut i jeansshorts & linne, eller? ;)



Onsdag: Vi packar väskan för en dag på sjön med Helene, pappa tapio, Hugo &  Harri. Åkte tidigt, träff på bryggan, sen bar det iväg ut på havet! Underbara dag! Fiskade, solade på en ö & njöt. Man fattar inte hur bra man har det!












Det här är livet på en pinne! Nån njuter. Hanna njuter. Och jag fotar! ;)

Blev det utgång sen? Jo men visst. Onsdagsutgång på Skepps. Bra drag, men kanske en drink för mycket. En liten drink bara. Annars röjde vi. Drog hem tidigt (inte) för att åka till klippan med Annica, Ida & Linn innan 10. Men jag fixat. Jodå. Lite sliten, men en annan gjorde ju pastasallad efter krogen, så det va lixom klaaart på morgonen. Jodå. Man kan ju det där med att planera.

Tackar även en fin tjej för ett välbehövligt & bra snack i onsdags. Det va bra för oss båda!

Sommarens bästa väder! Oh yes.

Skrivet:    ·  Allmänt

På fredagen blev det Halmstad. Kollade alla vädersajter som finns, alla visade samma. Regn, 30 mm lördag- måndag. Kul. Jättekul. Men va tusan, jag lägger väl ner bikinin allafall. För säkerhets skull.

Körde i ösregn. Verkligen ösregn. Men när vi kom fram klarnade det upp & kvällen blev fin.

Vaknade på lördagen av strålande sol & klarblå himmel! Vad nu då? Stranden? Oh yeah!

Tylösand fick sommarens bästa väder den helgen. Inte ett moln & tokvarmt. Hur härligt som helst! Solade, badade i havet, gick härliga morgonpromenader, stekte kroppen en del & umgicks med släkt & vänner. Mysig helg, utan alkohol! (Skojjar inte! Man kan vara i Halmstad på sommarn utan att festa! Jag kan! Karaktär, jodå. )







Maria Bengtsson

Här får ni läsa om mitt liv. Every day counts. Enjoy!



· Allmänt