Teryiaki, sol och soffhäng

Skrivet:    ·  

Vardagslyx. En dag i veckan är ett måste! Soffhäng efter träning och solning, god mat och självklara dippen. Allt detta med min fina Jutta. <3

Woka kyckling, grönsaker och häll på en påse woksås. Klart på några röda. Och så sjukt gott! Ikväll blev det sting vill jag lova! ;)

Planeringen börjar ge resultat! På lördag smäller det! Längtar massor!!

Sov gott fina! <3

God morgon fina!

Skrivet:    ·  

Soluppgång och lite julkänsla. Frost på marken och löven är alldeles stela. En stor kaffe och en bra början på dagen!

Hoppas ni har en bra onsdag! <3

Sweet dreams

Skrivet:    ·  

Kvällsmys gjorde min dag. Gos med Olle, soffhäng med Johanna. Dessutom är det mesta av handlingen gjord. Det tackar vi extra för!
(Till kassörskan på Maxi; Nej jag är inte trebarnsmamma och nej jag ska inte ha Halloweenfest för mina barn.. )

Laddar upp för en helt vanlig lördag. Nästan allafall! ;)
Tack för mig!

En sån dag bara

Skrivet:    ·  

Imorgon blir en bättre dag.

Nu drar jag till Johanna och myser ner mig i soffan med henne, Jenny och Olle. Väldigt vad jag behöver just ikväll. Alla dagar kan inte vara bra dagar. Så är det bara.

Men imorgon blir en bättre dag.

Att ställa om..

Skrivet:    ·  

Går upp och förbereder mig på en dag i skolan. Får veta alldeles för sent att mitt resesällskap inte tänker åka. Jaaahapp. Har ingen bil idag och hinner inte rusa till nåt tåg sådär fem i tolv. Suck!! Vad sägs om lite framförhållning kanske?!

Fick dock en jäkla energi och har städat i princip hela lägenheten. Torkat garderober, skurat duschkabinen, micron, spisen, badrumshyllan och lite så. Strukturerat bland sjalarna, slängt lite och pysslat. Det gäller att passa på när man har flow så att säga! ;)

Hej måndag!

Skrivet:    ·  

Ligger i soffan och smälter maten. Kollar tv och myser hos mamma. Perfekt måndagkväll.

Veckan kommer gå i ett! Det ska åkas till skolan, påbörjas en ny kurs, bli bjuden på middag, träna, planera Halloween, handla, fixa, försöka hinna träffa Foppa och mysa med Meija, träffa Jutta, fixa till naglarna hos Matilda..

Har jag glömt nåt?! Fullt ös. Minst sagt! Men det gillas!

Vad är dina planer? <3

Lax & soffhäng

Skrivet:    ·  

En helkväll hos mamma och pappa. Precis vad jag behövde. Lax, citronsås, sallad. Mmmm. Hur gott som helst. Dålig på att äta lax i veckorna, så det passar perfekt att komma hem till mamma och fylla på omega 3 förrådet!

Solsidan och soffhäng. Imorrn är det måndag igen, herregud va veckorna och helgerna rusar iväg.

Sweet dreams! <3

Söndag..

Skrivet:    ·  

Idag får man ligga kvar i sängen hela dagen om man vill. Köpa hämtmat och kolla film. Eller ladda ner en massa gamla avsnitt och kolla serier, äta pizza och dricka iskall cola.

Allt är tillåter idag. Det är ju söndag.

Kände mig i behov av luft så tog en skön promenad runt Arnö. Lång sovmorgon är ett måste! Ätit lång frukost, pratat med Erika och messat sisådär en hel massa. Stiftelsen i lurarna.

Nu ska jag hem till mamma och mysa! Härliga söndag. Puss på er! <3

Vin, montering och middag

Skrivet:    ·  

Lördagen blev en bra lördag! En lite annorlunda förfest som innebar ett kaos av ikeamöbler, skruvar, fylld och baconlindad fläskfilé, vin och ett skönt gäng! Duktiga killarna fick stå för det här med att skruva, riva vägg och dricka öl. Jag och Jutta stod för vinet och matlagningen! Vilken middag! Kan nig kalla oss mästerkockar faktiskt!

Sen blev det en sväng till cd, blev bjuden på en drink och bytte nummer. Dansade och stannade kvar efter stängning.

Vad gör jag nu med numret då? ;)

God morgon lördag!

Skrivet:    ·  

Soluppgång. Man blir nästan religiös. Intar dagens första mål, hur gott som helst! En stor kopp kaffe, hg, knäckis med leverpastej och äpple. Nu står jag mig ett tag. Det är inget stillasittande jobb när man jobbar i butik direkt. Går åt lite energi. Borde testa stegräknare nån dag. Skulle nog gå långt, så många steg som jag tar varje dag..

Ha en härlig lördag och kom förbi och kramas om ni är på stan! <3

Träning och tacokväll med brudarna

Skrivet:    ·  

Varför inte stödja lite mer tänkte jag och lurade med mig både Hertz och Wedhäll på två pass.

25 kr till bröstcancerfonden. Hur bra som helst! Och vilken start på helgen! (Och början på kvällen!)

Sen blev det tacos, en hel massa skratt och namndiskussioner med Ette, Linn, Ida, Johan och Emelie. Hur mysig fredag som helst! Mer mer sånt!!

Nu kryper jag ner och kommer sova som en stock tills klockan ringer 07.40.

Puss och nattis! <3

Mysfika!

Skrivet:    ·  

En sväng på stan med fina mamma. Shoppade ett gäng träningskläder. Ett gäng. Känns alltid som man tjänat pengar när man handlar billigt. 30% är inte dåligt! Man får rätt mycket för pengarna! Träningsbyxor, linne, topp, strumpor, babypresent. För knappt några pengar alls! Hur bra som helst!

Sen blev det några timmars mys hos Kickis och Elvin. Gulligare unge får man leta efter! Tack gulliga du för en mysig fika! Snart igen! <3

Byta upp?

Skrivet:    ·  

Snygga Madde har sadlat om. Börjat ett nytt liv, öppnat ett nytt kapitel, färgat håret och förlovat sig. Inte med snygg-Jonas då, utan en ny stjärna.

Vad hände lixom? Var tog den goda smaken vägen? Från världens hetaste Jonas till nån fluffig, äldre man med dålig smak. För enligt mig har han inte så mycket utseende att spela med!
Eller vad tycker ni?

Skärpning Madde!

En timme i blåst

Skrivet:    ·  

God förmiddag finaste!
Ibland går tiden fort. Man pratar, messar och lyssnar på peppmusik. Då går en timme rätt snabbt. Trots blåst och lite kyla blev det en skön pw. En välbehövlig pw och en jäkla kickstart!!

Ha en härlig fredag! Puss <3


Värme tack!

Skrivet:    ·  

Frusit HELA dagen. Vinterjackan åkte på och en stund i solariet blev dagens bästa. Det enda sättet att bli varm.

Hur skönt som helst. Inte ett dugg avvis på Hanna som just landat i Miami..

Ett måste!

Skrivet:    ·  

Inne på tredje burken nu och det ger resultat! Redan efter några månader blev håret starkt och vad hände? Jag har äntligen fått lite längd! Nu kan det bara bli längre och fylligare och jag kommer inte sluta knapra tabletter i första taget!

Värmesprayen gör ju ditt oxå, ett måste när man fönar och plattar dagligen.. Om du inte redan investerat i Apotekets B-vitaminer och ett bra värmeskydd från frisören, köp! Det är godis för håret!

Oct. 24, 2012

Skrivet:    ·  

Tackar Linn för två superbra pass!
30 minuter pulsgång och 30 minuter step styrka. Super!

Köttfärssås i magen och Carina Berg på tvn. Hon är för jäkla bra, en sån människa man skulle vilja ha i sitt liv. Positiv, glad, vacker och sjukt rolig!

Kan mer om hockey nu än innan. Hur charmig får man bli? Henrik Lundqvist. Hockeyproffs. Rik. Snygg. Charmig. Manlig.

Njuter lite. Ha en mysig kväll! <3

Du kan bidra!

Skrivet:    ·  

Det lilla gör det stora. Faktiskt jättesant.
Ikväll kör vi pass på CMS under ledning av fröken Wedhäll! 25 kr per person går direkt till bröstcancerfonden. Hur bra initiativ som helst!

Förena nytta med nöje helt enkelt. Perfekt! Ses där! ;)

Halv 8!

Skrivet:    ·  

Andra omgången igång! Först ut Johanna och hon satte ribban! Varmrätten helt i min smak! Mmm. Det receptet tar jag rakt av! ;)

Och vad bjöds det på dåå?

Förrätt: Västerbottenpaj. (Ingen Maria-förrätt, det va ju det här med ost..)

Varmrätt: Baconlindad kycklingfilé med potatisbakelse med varma coctailtomater och sjukt god balsamvinägersås. (Sjukt gott!)

Efterrätt: Glass, varma hallon, daimkräm och havreflarn. (Bomb!)

Tack fina Johanna för en toppenmysig kväll! Nu sover vi gott! <3


Hannas dag!

Skrivet:    ·  

Det är inte vilken dag som helst idag! Idag är Hannas födelsedag!! Underbara människa. Så otroligt glad att du finns i mitt liv och gör mig till den jag är.

Älskar dig min gullis! <3

Praktik, spontanitet och middag

Skrivet:    ·  

En kort summering av dagen. Vaknade när det va totalt kolsvart ute, men det hann bli lite ljust när jag traskade upp till Långberg. Kebabpytt till lunch. Tur att salladsbuffén finns. Fick en hel massa flätor i håret av två tjejer i klassen. Dessvärre blev det knutar och lite svårt att trassla ut. Men jag fick min underskrift av handledaren och dagen gick helt okej.

Tog en spontaneftermiddagsfikakram utan kaffe med Jutta. Lovely. <3
Spontanitet när den är som bäst!

Och för övrigt, jag är inte sjuk. Jag har bara fått nackspärr förstår ni. Fast inte så bara! Aj!

Just duschat efter ett pass med Ida och mammorna. Strax Halv 8 hos Johanna!!
Uppdaterar mer ikväll! ;)

Puss! <3


Förkyld tjej

Skrivet:    ·  

Inte okej. Ligger i soffan och har snart snytit upp en hel rulle lambi. Täppt trots nässpray. Kollar ensam mamma och ska snart sooova. Hinner inte bli sjukis nu, vägrar!

Kryper ner och kurerar mig med 8 timmars sömn.. Sweet dreams!

Träning när den är som bäst

Skrivet:    ·  Allmänt
 
 
Konditionsträning, kolhydrater, kost, muskler, styrketräning och löpning...
Det här mina vänner, det här är intressant. Kanske mitt framtida yrke?
Kostrådgivare kombinerad coach.. Smaka på den! ;)
 
Det är många begrepp och många kostråd, dieter som berättar hur man ska leva ett sunt liv och dessutom tappa 10 kg på BARA några veckor. Sjukt om ni frågar mig. Det handlar väl mer om att faktiskt må bra och orka? Skapa rutiner som håller. Inte bara för 5 veckor, utan faktiskt för livet.
 
En sund kost kombinerat med rolig träning får dig att orka mer. Det är sant.
Kosten är kroppens bränsle och en förutsättning för att du ska kunna prestera och orka.
Om du tränar fyra gånger i veckan, kan du med all säkerhet äta vad du vill, i rätt mängd. För i slutändan handlar det om vad du stoppar i dig- och vad du gör av med. Kalorier in och kalorier ut.
Det här med att äta ofta tror jag stenhårt på. Ät frukost, lunch och middag. Däremellan mellanmål. På det sättet blir man aldrig tok-panik-jättehungrig och håller blodsockret på en jämn nivå och maxar ämnesomsättningen.
Mellanmål kan vara keso, yoghurt, knäcke med leverpastej (min nya favvo), frukt eller nötter.
 
Och hur ska man då äta efter ett träningpass?
Att äta 30 minuter efter ett träningspass är viktigt. Eftersom kroppen är inställd på nedbrytning stoppar du det genom att ta en banan, shake, eller liknande. Sen kan du i lugn och ro kirra middag och bara koppla av.
Se till att få i dig som tallriksmodellen, då tror jag att man mår som bäst.
 
 
Just nu älskar jag träningen! Mår så bra när man kan släppa allt och bara köra. Hårt.
 

Hej måndag!

Skrivet:    ·  

Välkomnar en ny vecka med nya mål och möjligheter! Omge dig av människor du mår bra av och som lyfter dig. Resten kan du klara dig utan. Jag lovar! Livet ÄR för kort för att lägga energi på det som inte är värt det.
Så go go!! Satsa på en vecka med dina bästa! <3

Söndagsmys, älgstek och Solsidan

Skrivet:    ·  

Att åka hem till mamma och söndagsmysa måste va den bästa avslutningen man kan få.
Söndagsmiddag de luxe. Sallad med avokado och massa gott, majskolvar, älgstek, rotisar i ugn och den godaste såsen ever, gjord på kantareller, matgrädde, buljong, vitlök, soja och balsamvinäger. Mmm.
Inte skulle väl jag snöa in på balsamvinäger i såser & grytor inte?
Sjukt gott! Testa!

Lovat att lägga upp onsdagens kycklinggryta på bloggen. Kommer!



...

Skrivet:    ·  

En spelkväll med fina tjejer, lite vin, ost och kex. Och så dans såklart! Sjukt bra kväll! Tack alla fina! <3

Lockar by the way. Kändes lite kul! Lyckades hela håret själv. Det är stort för att vara jag. Kan så bra på andra, men nu lyckades jag kirra på mig själv oxå! Nice! Övning ger färdighet!

Vin, spel & brudar!

Skrivet:    ·  

Efter en mysig lunch med Ette och Jutta blev det en sväng på stan. Några halsband, en box rödvin och en topp blev resultatet av shoppingrundan.
Det är nåt speciellt med lördagar på stan här i nypan. Trots regn och riktigt skitväder tar sig folk ut och socialiserar sig, fikar, umgås och shoppar. Det är mysigt faktiskt.

Kors funkar till det mesta. En ny favorit!

Lördagskick!

Skrivet:    ·  

Startade dagen med ett tufft intervall pass.. Vilken kickstart! När benen skakar och illamåendet är nära.. svetten rinner och lyckoruset infinner sig. Det är lycka. Hög på livet.

Nu blir det fika och en sväng på stan med fina brudarna Jutta och Ette.

Ha en grym dag! <3

Fredag och mys!

Skrivet:    ·  

Åkte hem till mamma och fick lite mat. Kycklingfilé med rotisar och god avokadosallad. Inte så tokigt!

Resten av kvällen spenderades hos Jutta. Lite filmmys, popcorn och det bästa av allt, sleepover! Passar bra att Tim åker bort då & då så man kan ha riktig tjejkväll från början till slut.

Mys! En halv Falkfilm senare och vi sov som stockar i soffan..
Det är fredag det! ;) Underbart!



Ollemys!

Skrivet:    ·  

En sväng på stan och en mysig fika med Olle och Johanna. Då får man passa på att hålla, mysa och busa. Snällare kille får man leta efter!

Gulle! <3

Hej fredag!

Skrivet:    ·  

Tog mig ut. Uppehåll första 30. Sista 20 öste regnet ner. Men vad gör väl det när en varm dusch och en välförtjänt frulle väntar hemma!

Det är ju känslan efteråt man vill åt.

Hoppas ni njuter av en mysig fredag! Perfekt kväll för mys. Och så ladda batterierna för en grym lördagskväll! Perfekt!! Puss på er!

Nya nails

Skrivet:    ·  

Äntligen nya naglar!
Spenderat eftermiddagen hos fina Matilda. Blev många timmars skvaller! ;) Hoppas på ett sjukt roligt extra jobb oxå, spännande!!

Är ni sugna på nya naglar? Kan verkligen rekommendera världens goaste tjej! Matilda är grym!!

Tack vännen! <3

God förmiddag!

Skrivet:    ·  

Intar dagens första mål, två koppar kaffe, havregrynsgröt med mjölk, ett stort glas vatten och den obligatoriska frukten. Finns inget bättre.

Snart dax att göra naglarna hos Matilda.


Ha en bra torsdag! Puss!

Mor & dottermiddag!

Skrivet:    ·  

Igår va det min tur att stå vid spisen och kirra mat till mor och dotterklubben. Så himla mysig tradition! Nu pratade vi även om en tripp tillsammans.. Och gissa var? Sardinien! Vore helt fantastiskt!! Så nästa sommar bär det förhoppningsvis av till vackra Sardinien med våra mammor!! <3

Kvällen blev mycket lyckad!
Förrätt: Tomatbruchetta.

Varmrätt: Kyckling-höst-gryta med smak av balsamvinäger. Till det ris och sallad.

Efterrätt: Hallonsorbet med färska hallon och physalis med riven choklad över. Och kaffe såklart.

Tack för en så mysig kväll på Kungsgatan!

Mami är hemma!

Skrivet:    ·  

Brun som en pepparkaka. Fusk! Men det va dom så värda! Sol, bad och lyx. Det lever man länge på!

En långpromenad och vi hann uppdatera en hel del. Insåg att det händer faktiskt rätt mycket på bara en vecka. Sjukt men sant. Mitt liv kanske inte är så vardagligt och trist ändå?! ;)

Middagsförslag?

Skrivet:    ·  

Det här mina vänner. Det här är bra skit!

Effektiv tisdag!

Skrivet:    ·  

Litteratursem 10-12. Hem och fortsätta använda hjärnan på högvarv. Inlämningsuppgiften klar och träningen avklarad.

Sen väntade veckans bästa. Mat och mys med fina Jutta. Och äntligen är jag blondie igen! Sköna känsla!

Godaste maten på länge. Kyckling, marinerade vitlöksklyftor, minimajs, champinjoner och paprika. Cf paprika chili och lite matgrädde. Sambal och cayenne. Hur gott som helst! Och klart på ett kick!

Hur har din kväll varit?

Lycka!

Skrivet:    ·  

Kommer ut från Friskis och det öser ner. Bokstavligt talat. Och vem står med bilen utanför och väntar? Helt utan förvarning.

Underbara Hanna! <3

-"Du ska inte behöva gå hem i det här regnet Mian!"

Det är kärlek det! Underbara människa!!

Höstmat

Skrivet:    ·  

På sommaren vill jag ha grillat. Spelar egentligen ingen roll om det är halloumi, kött eller lax. Bara det är grillat. Och en sallad till. Klart!

Men så fort det blir lite ruggigare ute och hösten är här vill man gossa inne, tända ljus och äta mustig mat.
Rosévinet byts mot ett fylligt rött och salladen blir en het gryta.

Det är så vi vill ha det. Här kommer några läckra recept på goda rätter. Alla hämtade från ica.

Kanske ska testa nåt redan ikväll?


Fläskfilégryta & Solsidan!

Skrivet:    ·  

En söndag i Hannas soffa. Perfekt avslut på en bra helg. Och maten blrv grym! Nyplockade trattisar och fläskfilé i en gryta med smak av vitlök och cayenne. Mmm.

Och solsidan är verkligen bra den här säsongen! Jäklar va vi skrattade!! Lite trötta kanske, men det VA kul!

Vill ni ha receptet?

En lördag..

Skrivet:    ·  

En bra lördag! Fick umgås med Hanna hela dagen och slå klackarna i taket efter midnatt. En fest hos Tim & Jutta och så lite cd. Finaste lägenheten har blivit ett skönt häng. Balkongen är guld värd! Tack fina ni!


10 år sen!? Minst!!

Träffade Andreas ute!! Han va en såndär kille som alla killar ville va och alla tjejer ville ha. Vi snackar högstadiet och Gnestatiden. Ojoj.. det va tider det!
Sjukt länge sen och verkligen hur kul som helst!

-"Du är lika snygg som jag kommer ihåg dig. Fast snyggare!"

Hur gulligt sagt va inte det?!

Räkcoctail

Skrivet:    ·  

Här kommer receptet på min räkcoctail från min omgång av Halv 8.

Hacka gurka, gul paprika, salladslök och avokado. (Mango om man vill.)
Gör en dressing på citron, olivolja, cayennepeppar, salt och färsk dill. Blanda ihop med handskalade räkor och servera med en rostad brödskiva.

Höstmys

Skrivet:    ·  

En långpromenad en höstdag som denna. En sväng till loppisen där Hanna fyndade en hel kasse för inga pengar alls. Underbart mysig dag med min Hanna! <3

Surprise!

Skrivet:    ·  

Vilken lyckad kväll!

Ett gäng sköna människor, mat och vin på fika. Angelica hade ingen aning! Verkligen ingen aning! Ställde oss upp och sjöng när hon och Sebbe kom in, snacka om förvånad! Och rörd. Gumman då!

Fika är ett perfekt fredagshak. Tokmysigt verkligen! Och kvällens tips va över förväntan.

Tack alls för igår och speciellt tack till Sebbe som fixat allt!

Nervös?

Skrivet:    ·  

Inte alls. Inte än i allafall. Borde jag vara nervös? Det kommer kanske.

15.00. Tänk på mig!!

Loppis!

Skrivet:    ·  

Loppis!! Kom och fynda. Handla nödens massor av nya, gamla, fina, användbara och bra saker där ALLA pengar går direkt till ung cancer. Hur bra som helst!

Jag bidrog med lite och fick hem lite bra grejer. Så sjukt bra initiativ tjejer!

Lycka till!!

Fredag och sol!

Skrivet:    ·  

Började dagen med ett go morron-samtal och en långpromenad på en timme. I strålande sol! Så sjukt bra start.

Ser fram emot en grym helg!

Njut av en härlig helg med dina fina! <3

Torsdagshäng!

Skrivet:    ·  

En sväng till gymet, lite sol på det och så veckans bästa, torsdagshäng, mat i och soffhäng framför.. ja.. gissa? Kontaktannonsen! Oh yes! Med bästa Jutta såklart! <3

En dag i veckan. Nu är det tradition och jag älskar det!

Kyckling, wok och kokosmjölk. Mmm. Starkt så det känns, som alltid när man lagar mat med Jutta! ;)
Tack för ikväll gumman! <3

Ny bransch?

Skrivet:    ·  

Dagen har gått i ett jäkla tempo, men så sjukt roligt vi har haft! Trots bitande kyla och en alldeles för stor vindjacka med tillhörande ljusgul reflexväst har det gått så bra!

Vi kan det här med service! Tack till chefen på Shell för kaffe i obegränsade mängder, lunch och lite mera kaffe. Behövdes i kylan vill jag lova. Det va inte sista gången jag jobbar för Aktiva event, no no! Hoppas på fler uppdrag!

Eventdax!!

Skrivet:    ·  

God morgon fina!

Då va det torsdag och dax för jobbs. Men inte vilket jobb som helst, idag ska vi jobba för eventföretaget Activa Event och kommer att befinna oss på Shell vid nyköpingsbro.

Där kommer vi att göra "allt för kunden"! Så har ni inget annat för er, kom kom! ;)

Middag för tre

Skrivet:    ·  

Ligger i sängen efter en helmysig kväll hos fina Cattis. En middagsdejt för tre. Äntligen! Hur lyx är det inte att bli bjuden på middag? Underbart! En inspirationsmiddag från Linas matkasse och det kan varmt rekommenderas! Lammfärsgryta med naanbröd à la Cattis, med en toutch av indiskt. Mmm. Riktigt gott! Och efterrätten ska vi inte tala om! Tänk va mycket man kan göra med turkisk yoghurt. Blanda med lite lemoncurd. Klicka blandningen över lite limemarinerade bär och vips har man fått en oslagbart god och fräsch efterrätt! Cattis hemmagjorda havreflarn på toppen va pricken över i. Det receptet ska jag absolut sno! ;)

Lägger upp receptet på havreflarnet imorrn!

Nu är det sovdax. Imorrn måste vi va pigga! Då väntar jobb på Shell minsann! Sen torsdagshäng, solning och mat hos bästa Jutta!

Sov gott fina! <3

Effektivitet mina vänner!

Skrivet:    ·  

Trots en skön sovis har jag lyckats hinna med en hel massa. Hämtat bilen hos m&p, handlat, tvättat, skrivit på inlämningsuppgiften & gått igenom lite bilgrejer till imorrn. Ska nämligen jobba för Shell mellan 11-17. Uppringde av företaget Activa Event där min kära kusin jobbar. Såklart man ställer upp!

Hoppas ni njutit av dagen och varit lite effektiva. Lite räcker långt.

Slappis kväll & x-factor

Skrivet:    ·  

Ligger i soffan och kollar fredagens avsnitt av x-factor. Riktigt bra. Verkligen grymma artister! Helt slut efter kvällens militärpass.. Bästa ever! När man kan utmana sig själv till det yttersta, pressa sig själv och köra järnet. Då mår man! ;) Kul att köra med Jenny oxå, pepp pepp!

Orkade inte ta mig nånstans ikväll. Annars hade en helkväll hos Hertz varit given. Men vissa kvällar är man slut, så är det bara. Kommer fler kvällar tjejer!

Mys på och sov så gott! Ser fram emot en skön onsdag med hemmaplugg och mysig middag med Cattis och Ida. Guld värt! <3

Hemmafika!

Skrivet:    ·  

Just kramat Sandra hejdå. Vi fick till en mysig eftermiddagsfika hemma. Köpte hem lite färskt bröd, lite flingor, yoghurt, frukt, leverpastej och keso. Och så te såklart. Och tända ljus. Det bästa med hösten, helt klart.

Snart träning! Tack för en mysig fika söt. <3

HL och Långberg

Skrivet:    ·  

Imorse va det svårt att vakna. Med regnet smattrande mot rutan och mitt i en dröm jag helst ville fortsätta i va det riktigt tungt. På med HL och paraply i handen va det dax för en dag på Långberg. Bästa handledaren i världen, men trots det ingen motivation at all.
Inget tålamod, ingen riktig glöd. Känns som jag kommer göra rätt, ta rätt beslut.

Hoppas ni haft en bra tisdag! <3

God morgon måndag!

Skrivet:    ·  

Efter en mysig avslutning på en grym helg laddar vi för en ny och intensiv vecka!

Innan veckan är slut ska jag hinna med skola, praktik på Långberg, träning, middag med Cattis och Ida, jobb på Shell (100 års jubileum) för Activa Event, plugg, Hellmansfika med Sandra, förhoppningsvis kvalitetstid med Jutta, Hanna och kanske Erika om hon inte hinner ploppa ut lilltjejen!

Vilken vecka! Ha en grym dag!! <3


Äntligen!!

Skrivet:    ·  

Ikväll är det äntligen premiär för nya avsnitt solsidan! Bättre humor får man leta efter! Så bänka er framför tvn ikväll och mys. Det ska jag göra. <3

Hur vacker får man bli? Josephine Bornebouch. Sjukt snygg.

Pw och updates med J & J

Skrivet:    ·  

Tog en långrunda efter en välbehövlig sovis. Sol och underbart höstväder. Då gäller det att passa på!

Mötte först Jenny så det blev en social pw. Lite längre fram mötte vi Johanna och Olle. Mys. Fick man prata och uppdatera lite om gårdagen oxå. Nice.

Lång frukost och sen söndagshäng hos mina bästa päron! Mys värre. <3

Namngivning och ferre

Skrivet:    ·  

Stort TACK till Johanna och Robban som fixat, bakat, planerat, lagat, handlat och styrt upp en sjukt bra kväll!

Träffades redan halv 5, direkt efter jobbet. Då va det fika och paketöppning. Lite tipspromenad om Olle, bål och tacobuffé, eldshow (sjukt coolt!) och fest. Livemusik och untz. Bra blandning! Och kvällen blev en bra kväll. Tiden mellan 8 och 11 gick i ett dundrande tempo! Sen en taxi till cd och kom visst hem med taxi oxå. Jutta utan jacka och hur fnittriga som helst.
Tack cd's bästa dj för skjutsen hem!

Grymt bra kväll Johanna, Olle och Robban! Tack!


Kaffe och jobb!

Skrivet:    ·  

Sitter på jobbet och dricker morgonens viktigaste, kaffe. Tog en runda på stan och spontanshoppade en topp. Hur svårt kan det va? Men klädkoden är inte helt lätt den här lördagen. Olles "dop" plus fest.. Brukar lösa sig.

Nu blir det jobb i några timmar och så hem och svira om! Go go! ;)

Ha en bra lördag!! Puss! <3

Sovdax

Skrivet:    ·  

Skjutsade gänget vidare till Jonny, åkte hem och la mig i soffan en stund innan gäspningarna blev fler och ögonen började gå i kors..

Imorrn väntar jobb och sen dop för Olle. Mys! Frågan är vad man ska ha på sig bara.. Finfest, dop och festfest. Hur löser man det på bästa sätt?!

Suck. Får sova på saken. Puss. <3

Fredagsmiddag!

Skrivet:    ·  

Inte varje dag man blir bjuden på finmiddag minsann.
Ikväll va det grannarnas tur att fixa käk, vilket lyx! Helstekt fläskfilé med rödvinsås och klyftisar. Mmmm. Det gjorde dom jäkligt bra måste jag säga.
Bra tradition vi har skapat! Nästa gång är det min och Juttas tur igen.. Undra vad vi ska hitta på då råååå?

Need & love you all!

Skrivet:    ·  

Med fina vänner runt omkring är man aldrig ensam. Älskar er så sjukt mycket!

En effektiv förmiddag avslutad med en sväng på stan och skivstång med Ida. Ikväll ska vi tydligen bli bjudna på middag! Man tackar! ;)

Tack för att ni ger mig så mycket energi och kärlek! Love.

Korvkväll och kontaktannonsen!

Skrivet:    ·  

Torsdagshäng med bästa Jutta. Träning, en sväng till solariet och så lite mat på det. Men inte vilken mat som helst, ikväll blev det den omtalade korvgrytan. Mmmm. Starkt som tusan, men så sjukt gott! En ny favorit tror jag bestämt! Ananasen är pricken över i!

Kan varmt rekommenderas!

Fjärde avsnittet i rad nu. Kontaktannonsen vad annars?! ;)

Lunch med mams

Skrivet:    ·  

Bytte promenaden i regn mot ett svettigt gym och löpband. Bra val!

Sen blev det mysig lunch med mams. En stunds häng med Ida och Dille och lite mys med Johanna och Olle. Fick agera klädval till lördagens dop. Och Johanna kommer bli en sjukt snygg värdinna! Hot mami! ;)

Shopping!

Skrivet:    ·  

Uträttat en del ärenden idag. I regnet.

Doppresent - check.
Present till mammi - check.
Två tröjor & en mascara till mig - check.

Sådär. Känner mig nöjd. Och idag va jag evigt tacksam för keps och stövlar. Jäkla regn! Tur att det finns keps alltså. Annars skulle frillan balla ur direkt.
Regn och fukt = frissigt hår.


Tapas & vin!

Skrivet:    ·  

Firat mammi med god tapas och ett glas rött. Inte fel. Det gäller att veta vad man ska beställa för att inte gå på några nitar. Men efter några besök på Tres Tapas har jag lärt mig. Skippa oxfiléspetten, enchilladas och aioli. Satsa på vitlöksfrästa champinjoner, kycklingspett med limeyoghurt, gucca och chili con carne. Mår dessvärre lite illa av all onödig olja som tydligen krävdes till champinjonerna. Står mig upp i halsen. Men en cola zero hjälpte lite. Annars sjukt gott och mysigt.
Mer sånt med fina mammi! <3

Nu kryper jag ner i nytvättade lakan, lite extra sköljmedel och jag är hemma. Mmmm. Sov gott fina!

Mammis birthday!

Skrivet:    ·  

Idag är ingen vanlig dag för det är mammas födelsedag! Grattis finaste!

Helt sjukt hur mycket en person kan betyda. Min mamma betyder allt. Vi kan prata om allt, hon stöttar och finns för mig i alla lägen. Alla dar i veckan.

Älskar dig fina fina mammis! <3

Dyngsur!

Skrivet:    ·  

God morgon!
En blöt promenad och en varm dusch senare känns det bra.. Sista 25 öste regnet ner och kom hem som en blöt katt. Minst sagt. Men en varm, lång dusch senare smakar frullen som bäst. Två koppar kaffe, frukt och hg, bästa starten på dagen!

Sweet dreams

Skrivet:    ·  

Kommer somna med ett leende på läpparna. Du gjorde min kväll! <3

Tänkte faktiskt ställa klockan på halv 5 imorrn. 04.30. Bara för att titta ut på en kolsvart och kylig morgon och påminna mig om att jag inte behöver gå upp.. Jag kan somna om. Och sova ut. Fantastiska tanke!

Sweet dreams mina fina!

Lager 157

Skrivet:    ·  

En tidig morgon resulterar ofta i en trött eftermiddag. Två koppar kaffe och sen lunch intas nu. I bakgrunden går Winnerbäck och Melissa. Fantastisk låt!

Stannade och snabbshoppade lite på vägen hem. En tröja & ett par skor. Jo tack! Allt i en ljusbeige ton, verkar vara en sån period nu. Älska beige!

Snälla!

Skrivet:    ·  

Ibland blir jag trött. Trött på människor. Kan vi inte bara ta lite lätt på livet? Försöka allafall.

Jag blir så peppad och glad av positiva människor som är okomplicerade.

Det ska vara enkelt och lätt. Orka göra en grej av småsaker. Orka förstora upp skitsaker. Va lite enkel. Snälla.



Plans!

Skrivet:    ·  

Snart ska det tränas och svettas. Och kanske kramas med Ida. Och Ikväll mys med Hanna. Fast inget vanligt måndagsmys framför mammorna. Ikväll ska det styras fest förstår ni. Jojo!

Kommer bli grymt! Halloween ska firas! Allt för att lätta upp hösten lite..
Behövs en del!



Nystart!

Skrivet:    ·  

Ny månad, ny vecka och nya möjligheter! Känns alltid som en nystart på nåt vis. Det är nu man kan förändra, förnya och förbättra. Och den enda som kan göra det är du!

Lycka till! <3

Maria Bengtsson

Här får ni läsa om mitt liv. Every day counts. Enjoy!



· Allmänt