Hej ny vecka!

Skrivet:    ·  Allmänt
Vad hände? Det blev SOMMAR på riktigt. lagom tills alla börjar jobba igen, haha.
Och det är varmt, nästan FÖR varmt. Kanske inte om man får tillbinga dagarna på stranden och typ bo i vattnet, men om man jobbar och när man sen ska sova. Herreguuud så varmt vi har inne! Snedtak är sådär vid värmerekord. Ändå underbart att få njuta på helger och kvällar! 
Helgen va TOPP. Alltså TOPP!
Njöt av varenda sekund. I lörfags åkte viu ut tidigt till stranden, mamma kom ut, Jimmys föräldrar va där och tog plats, sen kom Ida & Tage ut. Vi badade massor, åt lunch under parasollet och fortsatte kvällen med grill hos oss. Ja men ni hör ju! 
Söndag golfade Jimmy och jag & Ella åkte ut med Jimmys förälrdrar, Ida & Tage kom oxå! 
De va nog varmaste dagen på hela sommaren, vi va i vattnet typ hela tiden. Så ljuvligt! Sen kom Jimmy och Jontan efter golfen. DRÖMHELG. Och Ellan skippade sovstunden och somnade gott vid 18. På föris har hon sovit middag (även om hon ligger och myser en stund innan hon somnar, så sover hon ändå nån timme isch, kan va så att hon om ett tag inte behöver sova, dock är det ett sånt tempo där så tror hon behöver sova lite ett tag till) 
Men hon har så kul på föris, "Muuuuulan" äger hon, "Hej hej Muuuulan" . Bästa pedagogerna oxå, så intresserade och vill verkligen det bästa för våra små. <3
 
Igår kvällsprom med Jutta, så fin kväll och så fint sällis. Hade dock nya skor och fick DOM blåsorna efter, två stora köttsår på hälarna. Ajajajaj. 
Igår gjorde jag stora kunskapsprovet här på jobbet, ÅKU 2020, nåt vi alla ska klara innan sista sep. Men i måndags böörjade jag med små proven och igår gjorde jag stora provet, det slutgiltiga på tid och klarade det! Whooop va skönt!!
 
Ha en fin dag nu i värmen! <3
 
 
 

Sommaren

Skrivet:    ·  Allmänt
Hej fina ni! 
Efter ett låååångt sommaruppehåll är jag lite redo för att börja blogga lite igen. 
Första dagen efter 5 veckors semme rev jag av igår och det gick faktiskt braaa.
När man väl rivit av plåstret, fixat en tidig morgon, alla morgonbestyr, lämning mm och va på plats på jobbet kändes det bra att va tillbaka! Kan säga att mina kollegor är bäst, bara så ni vet! ;) Så tacksam för min arbetsplats.
Nu planerar vi fredagsfrukostar och kickoff här! 
 
Ellans första dag blev jättebra! Och hon som inte sovit på hela sommaren somnade gott på föris efter maten. 
Vi har haft det lyxigt i sommar, Ella har somnat på 2 sek vid 18-18:30 isch och sovit till 07-08. Detta har ju betydit att vi fått långa kvällar ihop, lyxigt!! Men bra om hon ändå sover på föris, hinner ju knappt träffa henne på kvällarna om hon slocknar 18. 
Lite ledsen när jag lämnade igår men det gick över direkt och sen hade hon busat som aldrig förr med kompisarna. Bästa Ellan! <3
SOM hon har vuxit i sommar och då menar jag inte bara på längden.
Det tog ungefär en vecka in på sommarlovet (den veckan va hon typ frustrerad och vi trodde att nu va 2 årstrotsen här, skjuuuuuut mig, haha) men så vips kom pratet! Och då fick vi världens goaste, gladaste och mysigaste unge. Nu babblar hon om allt! Och säger efter allt man säger. Så rolig tid just nu!! Imorse va det nemas med lämningen. Skönt!!
 
Sommaren då? Ska försäka göra en kort summering. Vädret kanske inte va det bästa, men vi har ändå njutit av stranden så mycket vi kunnat, hängt på Örstig och "bada, bada" som Ella säger. Hennes bästa!! Ätit lunch under parasollet, busat och grävt i sanden. 
Plockat massor av bålaaaa (blåbär) och bakat blåbärspaj och Ella har äitt mängder till frukostyoghurten. En vecka lånade vi min kollegas stuga i Vivesta, där hängde vi med Jenny & Robbin, Stella & Wiggo. Skönt att komma hemifrån lite. Sen har vi grillat och grillat. Varit en sväng på Ikea, jag och Jimmy tog ett barnfritt dygn- så värt. Och Ella sov hos mormor & mormar. Varit på Kålmården med Noah och hans familj och träffat Bamse (han va helt klart bäst). Och så räftskivan med mammorna! Ätot massa glass och spelat minigolf. 
Ja, som vi har njutit! kan lätt säga att vi haft den bästa semestern ever! <3 Hoppas ni haft en kanonsommar!! Nu kommer bildbomb. Puss på er! 
 
 
 
 
 
 
 
 
Maria Bengtsson

Här får ni läsa om mitt liv. Every day counts. Enjoy!



· Allmänt