Startsidan

Hej ny vecka!

Skrivet:    ·  Allmänt
Vad hände? Det blev SOMMAR på riktigt. lagom tills alla börjar jobba igen, haha.
Och det är varmt, nästan FÖR varmt. Kanske inte om man får tillbinga dagarna på stranden och typ bo i vattnet, men om man jobbar och när man sen ska sova. Herreguuud så varmt vi har inne! Snedtak är sådär vid värmerekord. Ändå underbart att få njuta på helger och kvällar! 
Helgen va TOPP. Alltså TOPP!
Njöt av varenda sekund. I lörfags åkte viu ut tidigt till stranden, mamma kom ut, Jimmys föräldrar va där och tog plats, sen kom Ida & Tage ut. Vi badade massor, åt lunch under parasollet och fortsatte kvällen med grill hos oss. Ja men ni hör ju! 
Söndag golfade Jimmy och jag & Ella åkte ut med Jimmys förälrdrar, Ida & Tage kom oxå! 
De va nog varmaste dagen på hela sommaren, vi va i vattnet typ hela tiden. Så ljuvligt! Sen kom Jimmy och Jontan efter golfen. DRÖMHELG. Och Ellan skippade sovstunden och somnade gott vid 18. På föris har hon sovit middag (även om hon ligger och myser en stund innan hon somnar, så sover hon ändå nån timme isch, kan va så att hon om ett tag inte behöver sova, dock är det ett sånt tempo där så tror hon behöver sova lite ett tag till) 
Men hon har så kul på föris, "Muuuuulan" äger hon, "Hej hej Muuuulan" . Bästa pedagogerna oxå, så intresserade och vill verkligen det bästa för våra små. <3
 
Igår kvällsprom med Jutta, så fin kväll och så fint sällis. Hade dock nya skor och fick DOM blåsorna efter, två stora köttsår på hälarna. Ajajajaj. 
Igår gjorde jag stora kunskapsprovet här på jobbet, ÅKU 2020, nåt vi alla ska klara innan sista sep. Men i måndags böörjade jag med små proven och igår gjorde jag stora provet, det slutgiltiga på tid och klarade det! Whooop va skönt!!
 
Ha en fin dag nu i värmen! <3
 
 
 
♡Ellen♡
Skrivet: 2020-08-19,  kl. 16:12:36 Blogg:  http://ellendelin.com

Vilka mysiga bilder!! 🤍




DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR