Mys i bilder!

Skrivet:    ·  

Hur söt får man bli? Nya minikallingar och en ny tatuering på magen. Gullis!

Utflykt

Skrivet:    ·  

Det är inte alltid målet som är det viktiga. Ibland kan vägen dit vara minst lika viktig. Vi bestämde oss för att dra en sväng på loppis. Men hamnade bland båtar istället. Funkade precis lika bra. Fast allt blev billigare & har dessutom ingen ångest över dåliga, spontana och onödiga köp. Mysig tripp!

Löpning i vind..

Skrivet:    ·  

Tänkte gå, men så gick benen av sig självt. I ett snabbare tempo. Och resultatet blev löpning. Känner mig nöjd, trots stark vind och musik som hackade. Good work!

Efter jobb..

Skrivet:    ·  

Åkte direkt från jobbet. Möttes av mina två absoluta favoritkillar, fick kramas och pussas. Äta köttfärssås och hallon. Nattat två trötta killar, läst bok och gossat. Kollat Wallander med syster och haft en helt utmärkt mysig kväll! Och det bästa av allt, det är bara dag 1. En hel vecka ska jag krama sönder, mysa, gossa, busa och umgås. Ett glas vin med syster ska hinnas med, förhoppningsvis lite sol och bad. (Har aldrig varit så blek någon sommar!! Sjukt, men sant.) Så sommar, kom nu!! Nattis på er mina fina! <3

God morgon måndag!

Skrivet:    ·  

07.30 ringer klockan. På semestern. Klart man ställer upp. Så idag blir det jobb på första semesterdagen. Så kan det gå. Hann med 51 minuters pw, betalat räkningar & ätit frulle. Solen skiner! Ha en fantastisk måndag! Ikväll kommer mina killar! Och finaste syrran! Kan dagen gå snabbt nu!!

Film!!

Skrivet:    ·  

Ligger i soffan och kollar film. It's complicated. Bra film! Mysig på nåt vis. Kan rekommenderas.

Söndagschill

Skrivet:    ·  

En promenad till Hanna för att hämta bilen. Sen lång härlig frukost. Det bästa med söndagar. Två koppar kaffe och ingen som helst tid att passa. Underbart. Sen Söndagshäng hos mams & paps. Grillat är godast. Älskar söndagsmys. Bli lite ompysslad, få lite massage av paps & lite kill i håret av mams. Det är guld värt. <3

Repeat! Sommarens skööönaste!

Skrivet:    ·  Allmänt

Mera pics!

Skrivet:    ·  

Det blir en del bilder. Här kommer några fina!

Grillhäng & rosé!

Skrivet:    ·  

Hannafester blir alltid bra! Inget är egentligen uppstyrt, ingen är egentligen bjuden men det slutar alltid med ett stort, skönt gäng. Lite spel och rosé i ett gäng på fyra, blev grill, ännu mer rosé och hela huset fullt av sköningar! Vid 10 va altanen ganska full och alla lagom glada! Tack fina Hanna för att du ställer upp med ditt hus! <3

God morgon lördag!

Skrivet:    ·  

Sov som en prinsessa efter en mysig kväll med tjejerna. Helt lagom fredag och dessutom pigg idag. Fantastiskt. Kickstart med löpning! Säga vad man vill om vädret, men när det kommer till löpning och svettiga promenader är det ganska lagom temperatur just nu. Lite molnigt och under 20 grader. Trots det svettas man som en tok, men hur skönt är inte det då? Idag hade jag sådär mycket energi, när man bara vill fortsätta, när man håller ett bra tempo och det kommer bra låtar typ hela tiden. Sån löpning hade jag imorse. Och vilken start på dagen! Frågan är om appen är helt frisk? Rekord? Jaa, inte vet jag. Men bra gick det! Ha en bra lördag!! Puss!!

Svensk sommar?

Skrivet:    ·  

Är det sommar så är det. Då ska man sitta ute hela kvällen, grilla & mysa. Ikväll blev det under filtar. Men lika mysigt för det. Saknar den ljumma luften bara.. Slippa frysa om fötterna och slippa varma fleecefiltar. Men men, svensk sommar, det är tydligt det. Grillat med underbara gravida och tokvackra Erika, energiknippet Hanna och rara Kakan. Chilmarinerad fläskytterfilé, sallad & hemmagjord sås med färska örter. Jodå. Mums. Tack för en mysig kväll tjejer! <3

Femöre!

Skrivet:    ·  

Åkte tidigt. Frukost på klippan! Sol, lite moln och sol. Skön dag! Det gäller att passa på!

Dax för lite fräscht!

Skrivet:    ·  

Åhléns fusk är bra skit! Kan verkligen rekommenderas! Bra komplement till brännan.. som sakta men säkert börjar försvinna. Sol, sommar och ännu mera sol nu tack! Fått lite färg idag, både på kroppen och i håret. Blond tjej igen. Känns sjukt bra!

Är du en säljare?

Skrivet:    ·  

Alla är inte bra säljare i grunden, alla har inte det där lilla extra. Det där personliga och sociala är nog ofta medfött. Vi är dåliga på att ge oss själva en klapp på axeln och faktiskt berömma oss då & då. Tänk på nåt du är bra på.. Hur lätt är det? För många är det sjukt svårt. Jag kan säga en sak jag är riktigt grym på och det är att sälja. Idag hade vi ett mål, alla som handlar ska köpa strumpor. Vare sig kunden hade planerar ett strumpköp eller inte, så skulle vi sälja strumpor. Och fasen va bra det gick! Kvittona blev långa och kunderna nöjda. Dessutom fick vi grymt bra siffror och hade en sjukt rolig dag! Kanske ska in i säljbranschen igen?

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2328180/images/2012/pic_50122dc9e087c3255200087b.jpg" class="image">

Dagens!

Skrivet:    ·  

Ha en bra torsdag! Det lilla extra kan ofta vara det stora.. Ett leende kan göra någons dag. <3

Sweet dreams!

Skrivet:    ·  

Skippade rosén ikväll och tog en tidig kväll. Behövs. En dags jobb kvar, sen en dag ledigt och så.. SEMESTER!! Hur fantastiskt!? Håller alla tummar i världen för sol, strand, brun mage och ett dopp i havet. Sov gott mina fina! <3

Nytt mys!

Skrivet:    ·  

Varit så sugen så länge. Och nu fick den bli min. Klickade hem från ibay. Kommer bli min nya favvo! Älska mys!

Italiensk kyckling!

Skrivet:    ·  

Slängde ihop en sjukt enkel, men så smarrig kyckling ikväll! Jutta och Bengan- vilket kockteam! ;) Stek lök, champinjoner. Lägg i bitar av en grillad kyckling, marinerade vitlöksklyftor, soltorkade tomater, crème fraîche med sting, lite matgrädde och kryddor efter smak. Ta daaaaa! Grabbarna åt med pasta och brudarna med sallad. Mmmm. Alltid en hit. En hot hit.

Klippdax!

Skrivet:    ·  

Äntligen! Håret växer, tack vare fantastiska B-vitaminer, värmeskydd och mer protein. Känns bra! Men det va alldeles för länge sen håret fick bli klippt, putsat och fixat. Beställde tid hos bästa Linn och nu känns håret fräschare än någonsin. Behöver bara slänga i en färg så kommer allt kännas ännu bättre. Hur viktigt är det inte att ta hand om sig? Man behöver bli lite ompysslad och klippt. Tack Linn! Guld värt!!

Onsdag och löpning!

Skrivet:    ·  

Bästa sättet att bota sjuk träningsvärk (i höften..) är att träna. Så imorse blev det löpning. Räknade med 5 km, men det blev mer. Känslan efteråt är obeskrivlig. Tiden okej, men inte bra. Fast jag är nöjd ändå. Nu är det dax för ännu en dag på jobbet.. Med Anders. Snart semester. Snart. Ha en bra onsdag!

Tisdagsgrill!

Skrivet:    ·  

En lång dag på jobbet, men tack vare nåt att se fram emot gick det okej. Trött i huvudet, ont i kroppen och helt slut. Men klockan blev stängning idag oxå. Tog bilen till maxi och köpte grillkött, sås, honung till marinaden och sorbet till efterrätt. Såklart. Det är givet när vi har middag jag & Ida. Sorbet till efterrätt ska det va. Ikväll blev det mangosorbet och färska blåbär. Sådär lagom och fräscht efter kött och bulgursallad. Alltid lika mysigt! Tack finaste Idan för en helt kalasmysig kväll på landet! <3

God morgon!

Skrivet:    ·  

Varför inte förena nytta med nöje? Man hinner prata rätt mycket på en timme, dessutom fick vi börja dagen på bästa sätt och hamnen visade sig verkligen från sin bästa sida. 1 timme, 8 km och 525 cal senare kände vi oss nöjda. Runkeeper is the shit! Tack Linn för en härlig start på dagen!

Skrivet:    ·  

Blev presenterad på krogen i lördags. "Det här är en av de finaste tjejerna jag vet. Skulle göra allt för att få träffa henne. På riktigt." Vad svarar man på det? Sjukt gulligt sagt. Verkligen! Samma kille följde mig med blicken hela kvällen. Tog tag i min hand vid stängning och sa: "På riktigt så måste vi träffas. Bara så du vet." Kanske. En dejt skadar väl inte? Killen är ju trots allt charmig, har högskoleexamen och dessutom luktar hur gott som helst. Sover på saken. Ställer klockan lite tidigare imorrn. Morgonpw med Linn 8.45. Sweet dreams! <3

Fitness!

Skrivet:    ·  

Ska gå raka vägen och köpa Fitness imorrn. Ska lusläsa vartenda mening som handlar om fina Johanna. Vissa människor strålar, Johanna är en av dom. Köp, köp, köp! Och bli inspirerad! Det tänkte jag bli!

Back!

Skrivet:    ·  

Det va inte igår! Friskis har fått pausa en stund, inte så konstigt kanske med tanke på årstiden.. På sommaren är det guld värt att få vara ute, hellre pw eller löpning framför ett svettigt gym. Men idag gjorde jag ett undantag. Och fasen va skönt! Man tappar lite styrka på att bara köra kondition.. Så får nog lägga in ett styrkepass då & då. Sen dusch, mat och soffan. Testade en wok på rökt fläskfilé! Det va inte så riktigt. Salt och sjukt mört.

Heltid..

Skrivet:    ·  

Jobbar man heltid räcker inte tiden till riktigt. Inte orken heller. Vissa kvällar vill man träffa vänner, hänga, umgås, grilla, spela minigolf, dricka vin, kolla film, gå kvällspromenader.. Ja, ni vet. Allt det där sociala. Men ibland har man behovet att bara vara. Krypa upp i soffan framför nån mysig film som man redan sett, sätta mobilen på ljudlös och bara vara. Det behövs ibland. Fast visst är det svårt när man vill träffa alla, hinna få till den där fikan, promenaden.. En bra balans ska det va. Dagens morgonrunda blev lagom, inte svettig och inte för kort. Tvärtom. Ha nu en bra måndag! Puss!

Gilla läget?

Skrivet:    ·  

Måndag igen! Det kommer bli en lång vecka. Jättelång. Fredag är min lediga dag, tills dess är det jobb 10-18 som gäller. Jodå. Sen en dags jobb på det och så semester!! Sjukt vad jag längtar!! Sommarn kan komma då, lagom till helgen. Skulle passa bra. Helt perfekt faktiskt..

Söndagsjobb & Hannamys

Skrivet:    ·  

Att fyra timmar kan sega så fruktansvärt är helt ofattbart. Men inte så konstigt när butiken gapar tom på kunder.. Antar att de flesta låg på en klippa och stekte. Skulle jag oxå göra om jag varit ledig. Sen efterlängtad Hanna-tid. Mat, Solsidan, dip, morötter och Mamma Mia. Perfekt avslut på en sjukt bra helg! Från början till slut så jäkla bra. Trots jobb och inget stek på klippan. Nu kryper jag ner i min egen säng och ställer klockan på 07.30. Imorrn är sista jobbveckan innan semestern. Hur skönt? Stå ut. Snart. Om en liten vecka. Puss och go natt!

Sleepover är underskattat!

Skrivet:    ·  

Har bott hos Jutta nu två nätter och fasen va mysigt det är! Gick hem efter krogen, satte oss på balkongen och åt lite grillrester i form av kött, sås med massa chili och sallad. Ramlösan va inte så tokig till. Pratade lite och somnade sen. Like soulsisters. Tack gumman för en helt underbar helg!

Fina tjejerna!

Skrivet:    ·  

Ett kärt återseende av Maddis gjorde kvällen ännu bättre. Det va verkligen guld värt att ses, skåla och kramas igen! Underbart! Och tack till Sandra, Simone och Jutta för en kalas kväll! Ni är underbara! <3

Balkonghäng & rosé

Skrivet:    ·  

Jutta & Bengan tid! Fantastiskt!! Efter jobbet intog vi balkongen men ett glas rosé i handen. Eftermiddagssolen stekte och livet kändes sådär härligt och enkelt. En dusch, grill och lite piff innan brudarna skulle komma. Tjejfest blev fest och en sjukt lyckad kväll!

Dagens

Skrivet:    ·  

Tre om dagen. Ni tar väl era vitaminer brudar?

Lördag morgon

Skrivet:    ·  

God morgon! Klockan 07.30 är det dax att hoppa upp. Lät Jutta somna om och tog mig ut på något som skulle bli en pw, men som blev en bra löprunda istället. Känner mig nöjd! Nu är det frullemys och snart jobb. Ha en bra dag!!

Fredagsmys!

Skrivet:    ·  

Kvällen spenderades med bästa Jutta. Först några timmars balkonghäng, tre koppar te och massa prat för art sedan inta soffläge och ladda ner Sommaren med Göran. Hur många gånger kan man se den? Lika fantastisk varje gång! Poppade popcorn och myste i soffan. Sen somnade vi gott. Sleep-over-time. Hur mysigt som helst! <3

Fredag

Skrivet:    ·  

Sovmorgon är det bästa som finns. Utan tvekan. 12 timmar lyckades jag skrapa ihop natten till fredag. Behövdes efter många tuffa jobbdagar & många sena kvällar. Tog bilen till Harg för en pw och en lunch i solen med mamma. Äntligen sol! Njöt hela eftermiddagen. Invigde nya träningströjan dagen till ära. Ett kap, minst sagt!

Catch up time!

Skrivet:    ·  

Nästan fem timmars fantastiskt altanhäng med goaste Jossan. Känt varann sen.. ettan på lågstadiet. Det är bra länge det! God grill med tillbehör, jordgubbar och grillad annans. Inte så tokigt! Tack underbara du för en toppenkväll! <3 Snart igen!

Torsdag!!

Skrivet:    ·  

Äntligen torsdag!! Känns fantastiskt. Har bara roligheter att se fram emot nu hela helgen. Trots att jag jobbar lite. Ska träffa Jossan och Maddis. Hur länge sen va inte det då? Kanske sola på nån klippa, grilla i dagarna tre och sippa rosé på balkongen. Och dessutom ska jag få bo med finaste Jutta hela helgen! Hur bra kan det bli? <3 Ha en fantastisk torsdag!!

Yr i bollen?!

Skrivet:    ·  

God morgon! Morgonens löprunda kan ha varit bland de absolut tyngsta någonsin. Men trots lätt illamående och en känsla av yrsel pressade jag mig fram. 5,4km fick räcka. Två koppar kaffe behövs för att komma i form. Men nu kör vi! Idag är det torsdag!! <3

Första grillen av fyra!

Skrivet:    ·  

Onsdag, kvällssol och grill på balkongen! Hur bra kan man ha det?! En sallad, två såser och lite marinerat kött. Jodå. Blev mätt ikväll igen. Avslutade med lite Solsidan bloopers. Bästa! Tack till Jutta, Tim, Gustaf, Kickis och Matte! Efterrätten smakade vi bara på.. Men den står kvar i kylen och bara väntar på att bli uppäten! Ny smak och definitivt godkänd!

God morgon!

Skrivet:    ·  

Onsdag och jobb igen! Upp och hoppa, en löprunda på 6,66 km senare, en del svett och en skön dusch intar jag nu dagens viktigaste mål. Frukosten smakar så sjukt gott efter ett löppass! Idag blir det blåbärsylt till havregrynsgröten. Vilken hit! Ha en bra dag mina fina. Puss!

Lite alltid bättre än inget

Skrivet:    ·  

Hur underbar får man bli! Jag behövde en kram och på fem minuter stod bilen utanför och vi fick kvalitetstid i kvällssolen. Precis vad jag behövde. Du är verkligen helt fantastiskt Jutta! Hur glad som helst att du finns i mitt liv!

Hemmakväll

Skrivet:    ·  

Ibland måste man komma ikapp lite. Tvätta, städa.. Ja, ni vet. Effektivitet ett par timmar, sen skiner lägenheten. Känns alltid lika bra att sjunka ner i soffan efter en sån ansträngning. Lite mat i magen och så några avsnitt solsidan. Bra kväll.

Eftermiddag med Johanna & Olle

Skrivet:    ·  

Mötte upp Johanna och Olle för en lång, lång skön promenad runt brandholmen och lite till. Strosade lite, pratade massor och fick sådär härligt bra kvalitetstid. Perfekt! Och hur skönt som helst. Över två timmar. Olle sov och vi fick prata. Att vädret höll sig fint va ett stort plus. Tack för en skön eftermiddag!

Tisdag

Skrivet:    ·  

Började dagen med en lång och svettig promenad ned Annica. Det verkar vara mornar och kvällar man ska ta vara på, det är tydligen då solen tittar fram från en klarblå himmel. Däremellan är det mest moln och kanske en gnutta sol, om man har tur. Svensk sommar? Tydligen. Åkte sen direkt hem för att krama hejdå på båda syrrorna, Max och Alex. Får hålla ut nu två veckor innan dom kommer igen. Kan ni bara flytta hem? Hur underbart vore inte det då!!

Irri?

Skrivet:    ·  

Fick just en släng av irritation.. Ibland önskar jag att jag kunde stänga av, men hur gärna man än vill så är det svårt. Det är så sjukt synd om bittra människor, verkligen. Försök se livet från den positiva sidan, allt behöver inte tokas negativt. Försök, snälla.

Work

Skrivet:    ·  

Jobbdag med Anders. Finbesök i butiken av killarna och Linnis. En kram av Max och dagen kändes plötsligt lite bättre. Tänk vad man kan älska sina systersöner. 1000 varv runt jorden.. Pratade med Jutta hela lunchen och kom tillbaka mätt och glad. Har verkligen fantastiska människor runt omkring mig. Älskar er alla! <3 Middag och hela familjen samlad. Grill, halloumi, sallad och sås. Har tydligen blivit min uppgift det där med sås. Och lika uppskattad som igår. Färska örter är nog hemligheten. Så lyxigt. Lite Wallander och kill i håret, sen hem till sängen. Sov gott nu finisar!

Kickstart!

Skrivet:    ·  

Det är alltid värt det! Gå upp lite tidigare för att ta sig ut på en löptur i strålande sol. Dagens bästa stund. Helt klart! 6,5 km som avslutades på tempos parkering för lite frukost inhandling. Kom in bland dagens första kunder, svettig och härlig! God morgon!!

Hanna

Skrivet:    ·  

Min underbara Hanna! Det här betyder allt. DU betyder allt. Tänk vilka underbara vänner jag har! Blir så glad, ni är helt fantastiska och utan er skulle jag inte klara en dag! <3

Middagsdax

Skrivet:    ·  

Söndagens middag blev en riktig höjdare. Jag och Linnis stod i köket och jag måste erkänna att vi är ett bra team. Pappas nyplockade kantareller, smörstekta på en ljus toast. Bulgursallad med citronvinigrette, kall sås på vitlök och färska örter & marinerade kycklingklubbor. Riktigt gott. Bulgur är underskattat. Färska kryddor från eget land är en lyx och kycklingklubbor behöver inte alla bli fett och onyttigt. Ta bara bort skinnet och ät det möra köttet. Hur blev din middag?

Söndagsmys!

Skrivet:    ·  

Min söndag har bestått av kramar, bus, brunch, parkhäng, några koppar kaffe, soffmys, middag, badat båda killarna, gos och kärlek. Massor av kärlek. Finns inga ord för hur mycket jag älskar mina småkillar. Bästa, underbara ni. Typiskt att jag jobbar imorrn, men på kvällen ses vi. Sen åker alla till Gotland 2 veckor innan dom kommer tillbaka till oss igen. Det blir mys det! <3

En helg hemma..

Skrivet:    ·  

Hannas enda helg hemma. Det missar jag inte. Min Hanna. Blev en bra kväll med bra häng och bra folk. Fick kramas och umgås. Känner mig nöjd. Dansade som aldrig förr och träffade bra folk ute. Kan summera kvällen som bra. Bra som tusan!!

På väg!

Skrivet:    ·  

Helt underbart att träffa familjen, hela familjen. Inte varje dag man kan samla alla precis. Så nu njuter jag för fullt! <3

Lördag

Skrivet:    ·  

Det blev en mysig dag i Stockholm. Sol och blå himmel och bara några molntussar. Picnic på Skeppsholmen, kycklingspett, bus med killarna och full fart. Minst sagt! ;) Tack finaste familj för en supermysig dag! Stockholm är verkligen hur fint som helst. Ibland får jag lite sug.. Stockholms sug.

Picnic, födelsedag och gos!

Skrivet:    ·  

Ska snart ta oss upp till Stockholm för en heldag med hela familjen. Födelsedag, picnic och kramar i massor. Ska äntligen få träffa mina favoritkillar, dom bästa i världen! <3

Äntligen!!

Skrivet:    ·  

Lördag och sol! En vecka sedan jag sprang sist.. Sen har jag tampats med en envis jäkla förkylning i en hel veckas tid. Trött på hostan och snuvan och bestämde mig för att nu får det vara bra helt enkelt. Tack och hej. Och som jag har längtat! Helt okej tid för att ha pausat i en vecka. Helt obeskrivlig känsla.

Social?

Skrivet:    ·  

Skippade allt som heter socialt igår och tog en slappiskväll i soffan. Behövligt. Huvudvärk och trött överallt.. Åkte förbi Tim och Jutta och sa hej. En snabbis är bättre än ingenting. Och en kram är ibland precis vad man behöver. <3 Man måste tillåta sig själv att vara lite osocial ibland. Speciellt när man jobbar "socialt". Tillåta sig själv att bara vara.

Fredag och äntligen!

Skrivet:    ·  

En frukost på jobbet med bästa Amel. Lite nybyggt kaffe, havregrynsgröt och färsk frukt. Kan inte få en bättre start på dagen! Underbara tjej! Ibland går tiden sådär asafort. Alldeles för fort. Packat upp sisådär 20 nyheter, hängt om butiken och tagit hand om kunder. Ändå fanns 100 kollin kvar att packa upp, massor mer att göra i butiken och fler plagg att märka om.. Kort paus och två koppar kaffe. Slut i fötterna. Massage? Ja tack! Min fredag blev den bästa jobbdagen på sjukt länge! Tack! <3

Kantareller

Skrivet:    ·  

En runda i skogen, lite kvalitetstid med syster. Det va inte igår, bor man i Paris så hinner man inte hem så ofta. Mys. Hittade lite kantareller, så ikväll blir det förrätt. Jojo. Smörstekta kantareller är inte så tokigt. Mmmm.

vardagsmotion

Skrivet:    ·  Allmänt
 
 
 
Det lilla är det viktiga. En liten förändring kan vara viktig nog och kanske vad som behövs för att du ska bli lite piggare, lite gladare och lite tightare.
 
Vardagsmotionen är så sjukt viktig, hellre lite varje dag än ett tufft pass varannan vecka.
På den stunden hinner du inte bränna mycket och inte hinner du heller komma i speciellt god form.
 
Det räcker alltså med lite varje dag. Ta en promenad till jobbet eller en kvällsrunda efter jobbet.
Och mitt bästa tips, testa löpning. Börja med att varva löpning med promenad, sen öka och utmana dig själv.
Det är det absolut bästa just nu och känslan efteråt är helt obeskrivbar.
Svetten bokstavligen rinner och ruset som uppstår är eufori.
 
 

Efter egen förmåga

Skrivet:    ·  

Vaknade med ett sug efter löpning. Men hostan sitter kvar och förkylningen vill inte släppa. Acceptera fakta. Så jag tar mig ut på en lång pw istället, får upp lite lagom puls och anstränger mig inte alltför mycket. Bara lite. Det skulle ta emot att inte få gå, att skippa dagens bästa och viktigaste stund bara för mig själv. Det är så guld värt! En timme bara för mig själv med bästa musiken i lurarna. Gött.

Grill när den är som bäst!

Skrivet:    ·  

Mycket mat, men bra mat. Mumsade sallad, kött, en tugga halloumi och fantastiska såser. Hur gott som helst! Efterrätten bestod av maräng pavlova. Hur fräscht som helst. Marängbotten på vispad äggvita, toppad med grekisk yoghurt, lemoncurd & färska bär. Onyttigt? Nope. Gott? Drömmen! Nu ska jag sova. Puss och tack tjejer för ikväll! Speciellt tack till Cattis som fixat alla goda tillbehör! Vill ha recepten på såserna, mmmmm!! ;) Puss igen! <3

Fotograf

Skrivet:    ·  

Go kväll från kungsis! Kom precis hem och ligger nu nerbäddad i rena lakan.. Ni vet känslan. Underbart! Haft en supermysig kväll hos Cattis! Först ett träningspass, tjejerna fick köra för mig oxå.. Inte värt att utmana hostan. Jag fick dock äran att agera fotograf. Svettigt verkade det va allafall. Och jag fotade, sittandes i solen med en cola zero. Inte så tokig uppgift ändå.

Onsdag

Skrivet:    ·  

Ikväll är det dax för oss onsdagsbrudar att ses igen! Den här gången hos Cattis. Tanken är att vi alla ska köra Cattis gympapass för att sedan vara hungriga nog för grill i kvällssolen. Låter bra. Förutom att jag åkt på världens dunderförkylning och inte ska anstränga mig mer än till mina pw. Knappt ens till det. Men promenaderna skippar jag aldrig. Inte ens i den värsta snoriga perioden med halsont och trött kropp. Just handlat och marinerat kött till mig och Ida. Cattis står för tillbehören. Kunde inte låta bli! Den här skönheten kommer passa bra på landet! Ha en skön onsdag! <3

12 timmar

Skrivet:    ·  

Sovmorgon måste vara det bästa. Sova ut, utan att ställa klockan och vakna utvilad. Hur skönt som helst. Ett lägenhetserbjudande på telefon. En tvåa, centralt på öster, balkong med kvällssol.. Rymlig, ljus. Ja, den hade allt. Precis allt. Så nu undrar ni säkert vad haken är? Hyran. Såklart. 6600:- känns lite mastigt. Tyvärr. Åh!! Den ville jag ju ha!! Så typiskt att jag pluggar. Skit oxå.

Tisdag mat

Skrivet:    ·  

Glömde lägga upp en bild på gårdagens svårslagna. Kött, sallad och sås. Förvånade? Inte så värst kanske, men lika gott för det. Kämpar på med fetaosten, den här sommaren ska jag lära mig äta det grekiska vita guldet. På god väg. Lite i taget bara. Förövrigt, färska kryddor är oslagbart i såser och sallader! Förstår ni nu varför jag bara måste ha en balkong..

Filmmys

Skrivet:    ·  

Snorig och hängig. Bästa sättet att bli frisk är att bli ompysslad hos mamma. God mat i magen, jordgubbar och glass till efterrätt (bra för halsen) och så film. Nobels Testamente. Saknade Helena Bergström första fem, sen gick det över. Sevärd film! Redan sugen på nästa, Prime time, snart så! Sov gott och håll tummen för en pigg tjej imorrn! <3

SN!

Skrivet:    ·  

Kolla in SN idag! Cattis fina man, sambo och bonde Adrian är med på första sidan! Inte illa!

Usch

Skrivet:    ·  

Vaknar med ett usch. Mår som en påse skridskor. Hängig och dunkande huvudvärk. Sådär ja. Kul. Halsen och hostan bättre, alltid nåt. Jippi. Och ikväll skulle det bli final ju. Typiskt. Skulle haft tjejerna här på Halv 8. Men inte drömmen att agera värdinna när man mår skit. Och inte drömmen att laga mat när man hostar och nyser. Inte heller drömmen att gossa med Olle när man är hängig.. Så det fick bli återbud. Fast imorrn måste jag bara frisk!! Den här veckan bjuder på massa kul, har lixom inte tid att va hängig då. Tillåter mig att känna såhär idag. Men sen får det vara bra! Punkt.

Logga ut

Skrivet:    ·  

Att jobba med Anders är rätt kul faktiskt. Vi driver, skvallrar och uppdaterar. Lite som det ska va, man ska ha roligt på jobbet. Hur viktigt som helst. Halsen oförändrad men helt okej. Jag överlever! Tänkte mig en helkväll i soffan. Fast för att kunna koppla av måste jag först koppla på. Så det gjorde jag. En timme runt i stan, Högbrunn, väster, öster, Tessin. Ja, man hinner rätt långt på en timme. Så efter en dusch, ett långt prat med Foppa och lite mat bestående av lax, sås och sallad kunde jag äntligen koppla av på riktigt. Logga ut. Framför ett avsnitt solsidan. Skön kväll.

Måndag

Skrivet:    ·  

God morgon måndag! Lite ont i halsen. Blev därför pw 45 istället för löpning. Bara att gilla läget. Hade inte haft nåt emot att byta jobb mot en heldag på klippan idag, speciellt eftersom det här verkar vara veckans enda soldag. Men vad gör man? Får nöja mig med att flytta om rean och sälja som bara jag kan. Ska nog unna mig lite jordgubbar på lunchen.. Kom in och kramas! Och ha en bra måndag!! Pussa <3

Middag

Skrivet:    ·  

Söndagmiddag är alltid lika uppskattat. Åkte hem till m&p och fick trerätters. Inte så tokigt. Smörstekta kantareller, krögarfilé med sås och sallad och jordgubbar.. Mätt och trött kryper jag ner i sängen. Sweet dreams! <3

söndag

Skrivet:    ·  Allmänt
Sovmorgon, minst sagt. Hur skönt som helst. Väntade in ett uppehåll och lyckades pricka in promenaden ganska bra faktiskt. Blev en timme, tack vare långt samtal med Hanna, mamma och Josefine.
Hämtat hem bilen, duschat och ätiti lite.
 
Ikväll blir det mys och söndagmiddag hos m&p. Sköna söndag, alltid utan måsten..
 
Lite sugen på den här nån kväll. Gillar ju svenska filmer en del.
 
 
Ha en mysig kväll! <3
 
 

Vilken lördag!

Skrivet:    ·  Allmänt
Balkonghäng måste väl vara bland det bästa! Lägg till iskall rosé och ett skönt gäng tjejer.
Sen är man klar för kvällen, allafall för en bra början på kvällen! ;)
När klockan va halv ett kände vi att det va dax att gå.. Men åh, hade verkligen kunnat stanna.
För hur mysigt va det inte!
 
Promenad till Lotsen och det va väl lite på håret att vi kom in. Lite färdkost i form av rosé & sprite i tom petflaska. Som på den gamla goda tiden. Fantastiskt!
Dansade en del (när bandet äntligen hade slutat), träffade massa bra folk och hade en sjukt bra kväll helt enkelt.
 
Undrar ibland var tiden tar vägen. Krogen stänger två. Sen kan det ta flera timmar att gå streckan mellan hamnen och öster. Man stannar en del på vägen, pratar med människor man inte skulle gjort om det hade varit en tisdageftermiddag, träffar nån som känner nån som man vet vem det är. Stannar lite igen. Pratar. Ringer några samtal. Träffar en granne som man är jätteglad att se. Tar av sig skorna.
Stannar igen och så äntligen är man framme.
 
Summerar kvällen till skön sommarkväll med fina tjejer!
 
Tack tjejer för en toppenkväll!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Svettig löpning..

Skrivet:    ·  Allmänt
Idag var det extra svettigt. Morgonens löprunda blev en klibbig runda. Minst sagt!
Trots det gick det som på räls. Benen gick som på räls.
 
 
 
 
 
 

Anytime

Skrivet:    ·  Allmänt
 
Anytime baby.
Fick sovsällskap inatt och sov hur bra som helst. Verkligen hur bra som helst.
Varsomhelst, närsomhelst. Då är det äkta.
 
 
 
 

Lööördag

Skrivet:    ·  Allmänt
 
 
Imorrn är det lööördag, vilket betyder jobb 12-15. Störtskön tid by the way.
Sen en hel eftermiddag med Jutta! <3
Vi tänkte handla lite gott, blanda oss en god mojito och piffa som bara tjejer kan. Ni vet som man gjorde när man va yngre, då va det lixom alltid givet att man skulle fixa sig ihop innan en fest.
Och imorrn ska vi köra på den linjen.
 
Locka hår, sminka, piffa, byta kläder ett antal gånger, prova igenom garderoben och låna av varann, testa skor, pumpa bra musik, sitta på balkongen och ja.. En helkväll helt enkelt.
Sen kommer det lite brudar och gör oss sällis. Underbart ska det bli.
 
Helt underbart!

Välkommen fredag!

Skrivet:    ·  Allmänt
Fullt upp på jobbet, mycket kunder och bra försäljning. Såklart när eliten jobbar! ;)
 
Åkte hem och plockade lite, hann damsuga, sortera tvätt och fixa lite.
Sen tog jag mig till Jutta & Tim en liten sväng. Hängde en stund och snodde lite kramar.
 
Såg fram emot en helkväll i soffan och drog hem, fick lite mat i mig och intog soffläge.
Hur underbart som helst.
Solsidan är humor på högsta nivå. Man tröttnar aldrig!
 

Halv 8 hos Fanny!

Skrivet:    ·  Allmänt
Efter ett litet uppehåll är vi på banan igen! Igår va det dax för näst sista omgången av Halv 8. Den här gången va det Fannys tur. Det blev en helkväll, trots att varken Peppe eller Jenny kunde komma. Ni missade nåt tjejer, men vi tänkte på er. <3
 
Förrätt: Smörstekta kantareller på rostade brödskivor
Varmrätt: Smördegsknyten med kassler och philadelfiaost, potatisgratäng och sallad
Efterrätt: Hemmagjord jordgubbsglass toppat med jordgubbar
 
 
 
Fanny ligger bra till. Förrätt och efterrätt helt i min smak. Varmrätten va ett spännande nytänk, men kanske lite mäktig för mig. Jättegod smak och salladen kalasfräsch! Dock väger förrätt och varmrätt upp hela betyget och jaaa.. vi får se hur det slutar. Jag är nästa och sista värdinnan ut. Spännande!
 
 

Lite sol, lite utflykt

Skrivet:    ·  Allmänt
Köpte med oss varsinn god sallad från ica och körde ut mot Örstigsnäs. Verkade ändå bli en fin dag. Njöt en stund, en par timmar med lite sol, prat, lite moln och kaffe. Alldeles på stranden. Underbart. När molnen blev fler va det bara att gilla läget och packa ihop sig. Mötte upp Camilla och hennes bebis. Åkte ut till Ida och åt lunchen där. Gossade med kissen, åt jordgubbar och pratade barn, amning, kalorier, löpning, dagsintag av mat, friskis, mammagrupper, mat, semster och mycket mycket mer.. Sen tog vi bilen till Ängsstugan och fikade. Vilket jädrans mysigt ställe allså. Satt bredvid dans-Tony by the way.. ;)
 
Tack för en härlig dag!
 
 

Morning!

Skrivet:    ·  Allmänt
Morning!
Somnar under en blå himmel och vaknar under ett ganska grått mulet tak. Känns sådär, en till dag på stranden hade ju inte varit helt fel. Men men, vad är väl svensk sommar?
 
Det bästa med lediga dagar, semster och sommarlov är att vakna, ligga och dra sig och inte behöva stressa
upp på morgonen.. Det fick jag njuta av imorse.
Sen kickade jag igång dagen med löpning. Tugn start, ni vet hur det känns när benen ska vika sig när som helst och orken är lixom slut.. Men sen vände det och ger man sig fasen på att man ska fixa det, så gör man det.
Viljan är allt. Allt och lite till.
 
Nu ska jag äta upp min frulle och träffa Cattis & Ida. Puss på er! <3
 
 
 
 
 

Grill ikväll igen! Hur bra!!?

Skrivet:    ·  Allmänt
En pw kändes skönt efter en heldag i liggande ställning. Ett bra avslut på en kalasdag.
En dusch och så cykeln bort till Tim & Jutta.
Varför inte grilla ikväll igen?! Man måste passa på!
Lite skönt kvällshäng på ballen, lite snack, lite solsidan och många skratt.
 
Underbara ni!! <3
 

Premiärdopp!

Skrivet:    ·  Allmänt
Det blev en heldag på klippan. Med bästa mamma.
Köpte med en plocksallad (förövrigt den bästa lunchen just nu). Sen bar det av till Femöre.
Stekt en del timmar idag och det måste vara det bästa som finns.
Lurade med Simone och Sandra på ett premiärdopp, vilket va i kallaste laget, men så skönt efteråt.
Det är den känslan man vill åt. Känslan efteråt. Fantastiskt. Soltorka på en varm klippa, underbart!
 
Livet på en pinne.
 
 
 
 
 
 
Tack finaste mams för en helt underbar dag!

Tisdag och invigning

Skrivet:    ·  Allmänt
Äntligen!
Grill i kvällssolen va väl precis vad jag behövde efter en dag på jobbet.
 
Och äntligen fick jag träffa Jutta. Och äntligen fick jag se lägenheten.
Okej, nu ska jag förklara så ni förstår hur jäkla fin den här lägenheten är. Perfekt är ett annat ord.
Ibland kan en lägenhet ha charm, ha ett fräscht badrum, en mysig balle, ett fint kök...
Men den här lägenheten har allt. Toppfräscht kök och badrum. To die for. På högsta våningen. Ljus med stora, djupa fönster..
Och vet ni, det bästa av allt. En inglasad stor, och här snackar vi stor balkong. Som ett extra rum.
Helt fantastiskt.
 
Jag är tagen. Det här kommer bli så bra bästa Jutta & Tim.
Och många rosékvällar kommer det bli!! <3
 
 
 

Morning!

Skrivet:    ·  Allmänt
Älskar att vakna till strålande sol och klarblå himmel! När man drar upp persiennerna och det första man ser är en ljusblå sommarhimmel. Fantastiskt!
 
30 minuters löpning till the voice, såklart. Standard. Då är ju musiken redan blandad, du får det senaste nytt och det enda du behöver tänka på är att springa. Fort. Fort. Fort. Häääärlig känsla. Tog rundan som avslutades hos Hanna. Lovat att rasta och mata Bamse på morgonen, eftersom fröken Kantokoski sitter på planet till Rhodos..
Om jag är avis? Inte alls.
 
 
 
 
Ha en BRA dag! Puss på er!
 

Vänskap

Skrivet:    ·  Allmänt
Dagens bästa, pratat lääänge med två av dom bästa. Hanna & Jutta. Ni är fantastiska!!
 
 
Nu loggar jag ut. Sooov gott mina fina. <3

Todays dinner

Skrivet:    ·  Allmänt
Slutade 6. Slapp räkna kassan, skönt. Tagen budget betyder bra dag.
Sen blev det pw med fröken Andréasson. Spontant är alltid bra. Undrar fortfarande hur snabbt en timme kan gå?! Galet!! Men det är väl så när man bubblar och trevligt I guess!!
 
Tack underbara tjej!!
 
Dagens middag. Kött och lite grönt. Alltid en hit.Och en god olivolja är a och o.
Kan rekommendera Zeta. Bra skit.
 
 

God morgon!

Skrivet:    ·  Allmänt
God morgon!
Kickade igång veckan och dagen med 5-km-rundan. Skönt och perfekt väder. Lite sol, lite blåst.
Vilket gör det hela lite, lite enklare. Känslan är den bästa, nu kan jag klappa mig på axeln och ha en bra dag på jobbet. Önskar er detsamma fina! <3
 
 
 
 

For the win!!

Skrivet:    ·  Allmänt
GALET!!
Fick tag i biljetter!! Vi ska se swedish house mafia!!
 
Hur glad som helst!! Tack till Martina Zellbi, underbara underbara duuuuu!!
Nu ska vi bara se till att resten oxå får biljetter.. Får hänga på blocket och tradera.
 
Men fasen va sjukt!! Kommer bli en galen helg i Stockholm!!
 
 
 
 

Andas morgon

Skrivet:    ·  Allmänt
09.30. Alldeles för tidigt, men ibland måste man. Blev ju ingen efterkaka så då orkar man lite mer.. ;)
Tog en timmes pw med fina Sandra. Summerade gårdagen och svettades som tusan. Skön morgon.
Sen direkt till lägenheten och slog ihjäl några timmar med städning. Har ju som sagt antagit mig flyttstädning åt mina fina Jutta & Tim. För 1500 tog jag med glädje hand om damsugning, fönsterputs, städa ballen, skura ugn och spis, torka golv mm. Klart och färdigt och pengarna kändes sjukt värda.
 
 
Underbar morgon. Ville bara ha all tid i världen och ha med den där picnickorgen, solkrämen, tidningen och plocka fram jordgubbar, kaffe och sitta på bryggan och andas morgon. Men det får bli nästa gång, det lovade vi varann jag & Sandra.
En morgon, en eftermiddagsfika eller en middag. Nu gäller dre verkligen att passa på att njuta.
Ta vara på varenda stund.

Tack fina Jossan!

Skrivet:    ·  Allmänt
Födelsedagsfest och sen inflyttningsfest står på lördagens agenda!
Tog med mig Sandra och Hanna och hoppade på bussen, linje ett, mot Bryngan. Jo men visst.
Inte varje dag man åker buss inte! ;)
 
Grill med tillbehör. Bål och vin. Satt ute hela kvällen. Fantastiskt! Och hur fint bodde hon inte då?!
Världens perfekt stora radhus, med nytt kök, helt nytt badbrum med stor yacucci. (Samt en tv i badrummet..)
Stor altan och ja, vad mer kan man begära? Perfekt för Theo och Tilde oxå.
Där hoppas jag kunna sitta och sippa rosé och grilla många gånger i sommar!
 
Sen blev det hamnen och Lotsen. (Tänker inte sluta säga Lotsen.)
Bandet va sådär, men sen körde vi. Bra kväll! Tackar mig själv idag för att jag inte gick på efterfest..
Här kommer lite bilder från kvällen. <3
 
 
 
 
 
 
 
 

En kram kanske?

Skrivet:    ·  Allmänt
En timme på Hannas altan fick bli min soldos på lördagen. Så kan det bli när man jobbar & är duktig. Men faktiskt så gillar jag allt sociala som ett butiksjobb innebär. Nästan allt. Speciellt på en lördag när kunderna är glada och köpsugna. Och det bästa av allt är alla kramar man får. Det är alltid ett gäng finisar som kommer in och kramas, ibland bara för att kramas och säga hej.
 
Det är underbart! <3
 
 
 
Maria Bengtsson

Här får ni läsa om mitt liv. Every day counts. Enjoy!



· Allmänt