December

Skrivet:    ·  Allmänt
En mysig månad över lag. Bakar peppisar, tränar, dricker glögg och blir trött på julmaten redan innan jag har ätit. Julkonsert på Rosvalla va nästan månadens bästa, vilken jäkla kväll! Lite adventssång, mera glögg, julklappshandling, jul och jobb på juldan. Lite fester och en mysig månad helt enkelt. 
Och snart är 2013 slut. Jag ser fram emot ett riktigt bra 2014. Mer om det senare! ;)
 
 

November

Skrivet:    ·  Allmänt
Börjar med att ta oss upp till Stockholm för att inta Globen och 18:e våningen. Poolfest mitt i vintern! Sjukt rolig kväll! Drar till Göteborg med mami och lyxar på hotell i två hela nätter. Sjukt mysigt. Shopping, hotellfrulle, mera shopping, lyx och mysmiddag ute. Med bästa mami. Annars består månaden av spinning, egen träning, AW med jobbet och lite annat smått och gott. 
 
 

Oktober

Skrivet:    ·  Allmänt
Mammi fyller och firar på Forsen med finmiddag. Höst i luften och fna promenader bland alla löv. Ofta, så ofta jag kan. Åker till Carro i Stockholm och kör en utekväll på Berns. En av dom bättre kvällar! Riktigt bra kväll! Firar Hannas födelsedag och går på lite visningar, men hittar ingen som jag vill buda på. Den som väntar på nåt gott.. Jobbar i Flen och upptäcker hur jäkla kul det kan vara att stå bakom baren. Mera mera!
 
 
 
 

September

Skrivet:    ·  Allmänt
Det börjar bli höst och månadens höjdpunkt är garanterat trippen till sis. Underbara syster och finaste killarna. Har det så jäkla bra, myser, gosar, busar, dricker vin och lagar god start mat med sis på kvällarna, tränar med PT och tar promenader med Winnie. Kommer i ett träningsflow och börjar kämpa mer, hårdare, på ett annat sätt och börjar se resultat. Sjukt roligt!
 
 

Augusti

Skrivet:    ·  Allmänt
Inleder med mera sol, bad och Hannas examensfest. Karneval, kräftskiva och semstertider. Fick mig en extra vecka, vilket va helt perfekt eftersom sommaren verkligen levererade i år, 2013. Konferens med gruppen i Trosa, en jäkla bra dag, kväll och fm i Trosa. 
 
 

Juli

Skrivet:    ·  Allmänt
Sol, bad och femöre. Så mycket det bara går! Det här är mitt bästa, utan tvekan. Rökeriet och hamnen leverarar sommar. En hel del pw, löprundor och massa grillkvällar. Det här är så mycket sommar man kan ha!
 
 

Juni

Skrivet:    ·  Allmänt
Årets mest händeserika månad. Och bästa! Börjar med lite skön och efterlängtad semster. En resa till Grekland med mami. Sol, bad och livet. På en jäkla pinne. Kommer hem, brun och utvilad och drar vidare med Carro och Jutta till Halmstad på en roadtrip! Oh yeah. Tylösand, hotellfrulle, bra jäkla sommarväder, middag hos några vänner, utgång och drinkar, mycket skratt, firar Juttas födelsedag och har så sjukt jäkla kul! Bästa Hamlstad med bästa tjejerna! Sen drar vi till Bråvalla minsann! Och badar i lera, tar som tur är gummistövlarna på, dricker ljummet vin ur plastmuggar, skrattar en del och lyssnar på Armin och Avicci. Och Hoffa. Jäklar vilken månad!
Firar även Midsommar. Åh. Ta mig tillbaka!
 
 
 

Maj

Skrivet:    ·  Allmänt
En händelserik månad. Kickar igång med en stor IF fest på Munchenbryggeriet på söder. Skumpa, mat och dans kvällen lång. Med bästa kollegor. Håller dock igen lite och iaktar istället alla skandaler.. ;) Sen blir det födelsedag och den firas med sommar, bästa kusiner och min underbara familj. Sommar, åh vad jag mår bra!
 
 
 
 
 
 

April

Skrivet:    ·  Allmänt
April och jobbet dominerar här också. Känns lite som  ett tema i mitt 2013. Får blombud till jobbet av en nöjd kund och mår himlans bra med livet. En hel del middagar dominerar här, mamma-dotter-middagar och halv 8. Vårmånad och tulpaner i vaser överallt. 
 
 
 

Mars

Skrivet:    ·  Allmänt
En fin månad med mycket födesedagar, firar sis och pappa. Tar mycket promenader och har ett jäkla flow när det kommer till träning. Lite vår i luften då & då. Passar på att få en hel del solenergi. 
 
 
 

Februari

Skrivet:    ·  Allmänt
Jag börjar nya jobbet på IF. Lär känna en hel massa bra folk, får världens bästa chef och levererar sälj redan från start. Jag trivs. Hur jäkla bra som helst! Firar nya jobbet med skumpa och bästa fyran. En bra månad med mycket nytt, mycket jobb och lite fest. 
 
 
 
 
 

Årsresumé 2013

Skrivet:    ·  Allmänt
Här kommer nu en årsresumé från 2013. Med start i januari.
Jobbsök och slutspurten i plugget. Hade bestämt mig för att hoppa lärarplanerna och ägna mig åt sälj och service. Kändes helt rätt och såhär i efterhand kan jag nästan säga att det är bland det bästa jag gjort. Faktiskt. Januari 2013 började jag ett helt nytt kapltel. Det bästa på länge. 
 
 
 

Kvargporr

Skrivet:    ·  Allmänt
Avslutar kvällen med kvarg, hallon och funlight. Såklart. Framför julspecial med PH gänget. Porr i dubbel bemärkelse. Minst sagt. Snart kryper jag ner i nytvättade mjukmedelsdoftande lakan. Finns inget skönare. Imorrn väntar en lång dag! Sweet dreams! <3



Frukosthandling

Skrivet:    ·  Allmänt
Handlat frulle och uppladdning till imorrn. Börjar med en mysfrulle med Jutta, sen nyårsträning innan vi tar systemet och sen hem och piffa inför kvällen. Hårfix och naglar ska göras. Sen väntar trerätters med gänget i Ockle. Skumpa och lite fyrverkerier blir det nog. Hoppas på en bra kväll, ett bra avslut på 2013 och en bra början på det nya året. 

Hur ser din nyårsafton ut? Prioritera träning, man ångrar dig aldrig! ;)



Mitt bästa

Skrivet:    ·  Allmänt
Det handlar om att höra sitt bästa. Punkt. Och idag gjorde jag så gott kroppen orkade. Skakis efter att ha stressat från jobbet, i lilla blå med halvskrapade rutor och imma på vartenda fönster. Den känslan, när du inte har kontroll över bilen, när du kör i en rondell och typ hoppas att du inte ska köra in i eller bli påkörd av en annan bil. Usch. Kom till det jobbigaste av dom tuffaste passen och är helt skakis i benen. Men jag gjorde mitt bästa och det får jag vara nöjd med. Punkt.



Höjdpunkter från året som gått

Skrivet:    ·  Allmänt
Det kommer en årsresumé från året som gått. Måste bara fila lite på den. ;)
Det är alltid kul att göra tillbakablickar, månad för månad och se vad man hade för sig, höjdpunkter, stora som små, viktiga och oviktiga. Här kommer några höjdpunkter från 2013. I bilder. Enjoy!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
PUSS
 
 
 
 
 

Vinst

Skrivet:    ·  Allmänt
Kommer till bästa jobbet och där väntar julklapp i efterskott! Vann tydligen nån tävling innan jul. Alltid bra med lite mera presentkort! Det går åt om man säger så! Jäklar va det ringer by the way. Det verkar vara många lediga idag, bra dag att diskutera försäkringar.. Ellller!? 



God morgon måndag!

Skrivet:    ·  Allmänt
Så va det måndag och jobbelijobb! En dag på jobbet, sen väntar några dagars ledighet till. Och NYÅR! Jäklar va tiden går fort. Lite väl fort. Men vi gör väl den här dagen till en bra dag, en bättre måndag så att säga! 



Snabba cash

Skrivet:    ·  Allmänt
Kommer hem till en jätteskön soffa. Och snabba cash. Bättre avslut på helgen kan man knappast få! 
Imorrn väntar jobb. Och nej, det känns inte alls jobbigt. Faktiskt ganska kul. 
Har man bästa jobbet så känns det faktiskt ganska kul! Puss!




Pestokyckling

Skrivet:    ·  Allmänt
Mumsig middag hos päronen. Slängde ihop en sjukt enkel sås på två ingredienser. Crème fraich och pesto. Krydda med salt och peppar och så va det klart. Till det kycklingfilé och sallad. Alltså kyckling i ugn. Hur mört som helst! Mums för magen. 




Vårpromenix!

Skrivet:    ·  Allmänt
Vaknar utvilad och pigg. En timmes skön promenad fick starta dagen. Ken på repeat. Så jäkla bra låt!

Lite tvätt och städning kändes behövligt. Så nu njuter jag av kaffe, lite brunch i en nystädad och fin lägenhet! 

Hoppas ni har en skön söndag!







Tjejlördag

Skrivet:    ·  Allmänt
Lördag och middag med Carro & Jutta. Mys. Några glas vin och massa prat! En sväng till nya stället. Vad ska man säga? Lite annat än man är van vid kanske, live och mest äldre publik. Men vi hade trevligt! En social och lagom, helt lagom kväll med tjejerna! 






<3

Skrivet:    ·  Allmänt
Idag saknar jag lite extra. Önskar ibland att jag va lite mer som du. 
Skippa småsakerna och analysera mindre. Du är och kommer alltid vara min förebild fina sis! <3 



En lördag

Skrivet:    ·  Allmänt
Sovmorgon. Skönt! En timmes pw runt brandholmen i duggregn med bra musik i lurarna. Fick lite inspiration av Juttplutt så körde vårat pass sen på hemmaplan. Gick faktiskt bra det oxå! Saxhopp, planka med benuppdrag, squats, situps och armhävningar. 45 sekunder och 5 varv. 
Visst är det roligare, sjukt mycket roligare, att köra ihop, men det här funkade det oxå. 
Bra tips om man inte vill eller hinner dra till gymet! 



Överraskningskväll

Skrivet:    ·  Allmänt
Det här va planerat sen länge! Uppstyrt och fixat. Om en vecka drar Emelie till Shanghai i två hela år. Det måste firas eller ja, firas av kanske? 
Italienskt tema, bål och lekar. Det blev en riktig helkväll hos Ida H och Emelie hade ingen aning! Kidnappad och vips så stod vi där! Nästan hela onsdagsgänget. 

Tack tjejer för en bättre kväll!








Lunchpass! Check!

Skrivet:    ·  Allmänt
Avklarat bästa pulspasset! På lunchen. Sjukt skönt! Dessutom i nya träningsskorna, känns extra bra! 
Back on track! 




Hej lediga fredag!

Skrivet:    ·  Allmänt
Tydlugen fredag idag. Helt dagvild!
Men fortsätter med en ledig dag till, hur skönt som helst! Sovmorgon, lite luft i form av 45 minuter med mami. Det gäller att passa på när man är ledig. Och nu lite uppladdning inför ett eget pass med Jutta! Ägg, c-vitamin, kaffe och keso/kvarg. Den blandningen är oslagbar! 



Annandagkväll

Skrivet:    ·  Allmänt
Julen är förbi för det här året och jag har verkligen njutit av lite ledighet, god julmat och bitar av den berömda Paradisasken. Godsakerna har gjort sitt nu och träningen känns mer än välkommen. Tror egentligen det handlar om det mentala, att man ätit mer och tränat mindre. Men det känns skönt att se fram emot svettig träning och bra mat igen. Julmat ger svullen mage och tung kropp. Så är känslan allafall. 
Värt det? Nja. Klart att det inte påverkar helheten, men det ska bli skönt att komma in i bra rutiner igen. 
Ikväll myser jag i soffan, hoppas mitt tunga huvud ger med sig så jag är pigg och träningssugen imorrn! 
Hej då förkylning! 





Sool och fläng

Skrivet:    ·  Allmänt
Handlat med Jutta, check! En stund i solen gjorde susen, nu måste man bättra på brännande lite. Till nyår och allt! Sen förbi Miranda och hämtat lite klänningar som kanske kan passa till nyår. Och jag tror nog att jag hittat en riktigt bra nu! Tack vännen! Tror den här blir kalas, med lite lockar i håret och smycken kan det bli en snygg hit!
Passade på och hälsa på Ida & Eric oxå. Fina lilla kille! Det va min eftermiddag! 
Puss då!





Promis

Skrivet:    ·  Allmänt
Sov till ett. Tror nog att det behövdes. Tog mig ut på en långrunda, bästa sättet att börja dagen och att få det där lilla dagsljuset som faktiskt är så sjukt viktigt. Dessutom piggnar man till och kommer i fas på nåt vis. Skönt och kallt. 
Nu ska jag chilla lite, ta en kopp kaffe och strax träffa Jutta en sväng.
Mysig dag. Känns lite som söndag. På en torsdag. På en annandag. 

Hur ser din dag ut?



Barjobb

Skrivet:    ·  Allmänt
Somnade vid halv 6 imorse. Trött som tusan och lite ont i fötterna. Gick hur bra som helst att jobba med mina pinglor Jutta och Carro! Vi ägde baren. Punkt! 
Blandade drinkar, tog beställning, några kaffe på stående fot och sjukt bra musik! Det är så jäkla roligt att jobba i bar. Nån gång då och då. ;) 
Istället för en juldagsfest med massa alkohol gjorde vi istället av med julens kalorier! Känns bra! 

Dock fick vi se en bilolycka på vägen hem. En full 30-åring som klev rakt ut i gatan och blev påkörd av en av våra anställda på Amazon. Bilen va bucklig och rutan totalt förstörd. Glassplitter överallt och ambulans på plats.. Riktigt läskigt. Hoppas det gick bra för killen. Usch va lätt hänt.. 
Men summan av kardemumman så va det en sjukt bra kväll! Tack brudar!




WORK

Skrivet:    ·  Allmänt
Så va ett snart dax för jobb! 20.00 till 04.00 typ. Jag fick mersmak av jobbet bakom baren, så ikväll finns vi på plats i Flen, jag, Jutta och Carro. Då jäklar ska det krängas drinkar! Ska bli sjukt kul och min förkylning trycker jag bort med Ipren. Såvadetmeddet. Så om ni tröttnar på kroglivet i nypan, kom till oss! ;)



Juldagen 2013

Skrivet:    ·  Allmänt
Hej fina läsare! Underbart att få vara ledig! Speciellt efter hektisk vecka där typ allt ska fixas. För en enda dag. Sjukt! Och lite tomt när allt är över på nåt vis. Men juldagen är en skön dag utan krav och måsten. Haft skön sovmorgon, tagit oss ut i spöregn fast det inte va det minsta skönt alls. Bara efteråt. Och att ta en dusch efter och få bli varm igen, det va värt mycket. Ätit brunch, spelat Alfapet, pratat i telefon och degar just nu i soffan med en kopp te. Sköna lediga juldag! 



Tomten kom i år oxå! ;)

Skrivet:    ·  Allmänt
Jag hade visst varit snäll i år! Fick en hel massa bra och fina grejer! Och jag älskar många små paket. Blir lite som ett barn på julafton. 
Känner du igen dig? ;) 
Sista paketet va platt och innehåll två nycklar. Ledtråden va cykelförrådet och där stod den! Finaste cykeln! 

Tusen tack bästa m&p! 






Merry X-mas!

Skrivet:    ·  Allmänt
Här kommer julaftons första inlägg. Haft fullt upp med att äta gott, skypa med sis och killarna, tagit promenad, ätit igen, kollat Kalle och öppnat julklappar. Det ska ätas en del dagen till ära. Egentligen kanske inte mer än andra vanliga dagar, men blandningen. Man blandar ju verkligen allt. Köttbullar, skinka, sill och lax. Jäkla röra det måste bli i lilla magen. Tur att det bara är julafton en gång om året. 

Men visst är det mysigt med jul? Inte samma sak som när man va liten och trodde på tomten såklart. Men mysigt att bara va tillsammans, äta gott, tända ljus och öppna massa paket. Och det är precis lika kul att ge paket som att få!
Känslan när man ger nåt som verkligen blir sådär lyckat, oväntat och klockrent! Oslagbart.

Hoppas ni har en mysuh julafton! <3





 

Go kväll

Skrivet:    ·  Allmänt
Kunde suttit på uppesittarkväll med en Bingolott och vunnit miljonen ikväll. Men antar att det är nu som tröttheten kommer. När man jobbat och stressat klart, då pustar kroppen ut. Soffan kändes för skön ikväll och ibland får man helt enkelt vila och lyssna på kroppen. Så det gjorde jag ikväll. 
Danföredan. Sjukt. Julafton imorrn lixom. Sen juldan, en helg insprängd där emellan och så nyår. Blir nog en vecka full med skojigheter! 
Är det för sent att önska sig två veckor till solen i januari? Känns som stt man kommer behöva det! ;) 



Frånvaro?

Skrivet:    ·  Allmänt
Häromdagen slog det mig att jag faktiskt (peppar peppar!) inte varit sjuk på väldigt länge. NOLL sjukdagar från jobbet och bara små slängar av lite förkylning. Men inte mer än så. Jag har väl aldrig varit en person som varit hemma mycket från jobbet och varit sjuk. Kanske för att jag inte känner efter så mycket. Biter ihop och vågar vägra att bli sjuk. Men summan av kardemumman så tror jag att det handlar mycket om hur man lever. 
Att jag faktiskt tar hand om min kropp, äter bra, dricker mycket vatten, får mina timmars sömn, tränar och ser till att få åtminstone en kvarts dagsljus om dagen. Själva träningen har som ni vet blivit en livsstil, jag mår bra av träning och tycker framförallt att det är så sjukt jäkla roligt! Att ha mål, att se resultat, att orka mer och att se musklerna komma fram är en bonus. Men mest handlar det nog om att må bra. Och visst hänger det ihop. Allt hänger ihop och livsstilen har blivit något jag aldrig kommer släppa. 



Nytt från Fitnessguru

Skrivet:    ·  Allmänt
Hämtade lite nytt protein idag! Ny smak på shejk och lite bars! Jag ser det som ett bra tillskott efter och innan träning. Kör man mycket styrka behöver man lite extra protein. En bar innan träningen och en shejk efter. Sen finns det inga riktiga bevis på att det funkar, men det finns studier som säger att av för lite protein kan man inte bygga muskeler. Och det här är ett enkelt sätt att få i sig det där extra. Dessutom är det sjukt gott!




God morgon danföredan

Skrivet:    ·  Allmänt
Går upp skapligt. Tar mig ut på en blåsig promenad. Det är 23 december och 5 grader plus och sol. Japp! Skulle lika gärna kunna vara mars eller nåt. Lite lite snö skulle faktiskt ge lite julstämning. Eller vad säger ni?
Nu ska jag äta frulle och fixa lite hemma! Puss på er!




Söndagsmiddag de luxe!

Skrivet:    ·  Allmänt
Mammas köttgryta till middag. Inte så tokigt att komma till dukat bord! Speciellt såhär på söndan. 
Kom hem för en stund sen, laddar två maskiner tvätt och nu tänker jag slänga mig i soffan framför Falk. Sköna söndag! Och imorrn är jag ledig! Det känns bra om nåt. Sovmorgon, lite fix hemma, till jobbet och lämna friskvårdskvitto, hem till mamma och rulla köttbullar, fixa det sista på stan och sen träna pass med Jutta. Ledig va det! 



3 timmar på stan

Skrivet:    ·  Allmänt
Kom just hem från ett par timmar på stan. Lite frukost på Kungsgatan med Jutta. Julklappahandling och nyårsklänningsjakt. Avslutade med en mysig fika på Hellmans. Ute. I typ vårväder. December va det.. Fjärde advent och julafton om några dagar. Joråsatt. Men om det ändå inte tänker komma nån snö till jul kan det lika gärna vara vår tills det är dax att plocka fram bikinin och ta sommar. 

Ha en riktigt mysig söndag nu! <3



3 timmar på stan

Skrivet:    ·  Allmänt
Kom just hem från ett par timmar på stan. Lite frukost på Kungsgatan med Jutta. Julklappahandling och nyårsklänningsjakt. Avslutade med en mysig fika på Hellmans. Ute. I typ vårväder. December va det.. Fjärde advent och julafton om några dagar. Joråsatt. Men om det ändå inte tänker komma nån snö till jul kan det lika gärna vara vår tills det är dax att plocka fram bikinin och ta sommar. 

Ha en riktigt mysig söndag nu! <3



Tjejkväll och vin

Skrivet:    ·  Allmänt
Bubbel, vin, plock och brudar! Bra lördagskombo. En riktig tjejkväll, det kan man behöva ibland. Snacka skit och dricka vin. Sen vidare till Olearys för att bokstavligt talat dansa skiten ur oss! 
Det kan man behöva. Ni vet känslan av danströtta fötter när man kommer hem. Och hela kvällen som i en musikvideo. Typ den känslan. 

Tack brudar! 




Morning!

Skrivet:    ·  Allmänt
Uppe med tuppen. Det gäller att passa på och utnyttja dagen! Eller!? Ett svettigt intervallpass på gymet och lite marklyft. Gå 5, springa 10, gå 5, springa 10, gå 5, springa 5. Det blev ett riktigt bra pass! Svettigt som bara den. Ni vet när det känns som man har duschat håret? Typ så. 

Dusch på gymet. Jobb och frulle framför datorn. Min morgon helt enkelt. 






Julkonsert och indiskt

Skrivet:    ·  Allmänt
Julkonsert är bland den bästa julstämningen man kan få. Speciellt mysigt när bästa mami är med i kören. Proppfullt med folk och ganska dålig plats. Intryckt mellan en tant och en farbror med stark herrparfym. Men det gjorde inget, julstämningen vägde upp! 
Så fint.

Sen blev det indiskt, massa prat och ett glad vin i Annicas nya kök.
Chili nam nam kan slänga sig i väggen. Det här va det godaste på länge! Köpte tre rätter och delade. Lagom starkt och så sjukt gott! 

Tack för ikväll! Imorgon väntar jobb. I mjukisar. Men först en sväng till gymet.

Puss då!






Resa tack!

Skrivet:    ·  Allmänt
Nu vet jag va jag vill ha av tomten i julklapp. Mest av allt.
EN RESA TILL SOLEN. Nu. Eller snart. Tack på förhand.
 
 
 
 
 
 
 
 

En doft av ledighet

Skrivet:    ·  Allmänt

Känner att det är nära nu. Nära helg och nära julledighet. Ska bli så sjukt jäkla skönt. Verkligen behövligt. Man känner att man behöver det nu. Alla verkar trötta och den där härliga överskottsenergin som brukar komma efter en hel dag framför datorn, den finns inte riktigt nu. Skulle iof vilja stoppa tiden lite. Den här tiden innan jul är ju som mysigast. Och veckorna går på tok för fort. Visst längtar man till fredag och helg, men dagarna där emellan då? Vad är det man egentligen längtar efter? Att bli äldre? Nja, skulle inte tro det va.
 
Nu kör vi en sånhärjäklabraigfredag och tar vara på just den här fredagen. 
Den 20 december 2013.
 
Puss på er!

Fredag baby!

Skrivet:    ·  Allmänt
Äntligen fredag!! Behöver jag säga mer?! 



Trött torsdag

Skrivet:    ·  Allmänt
Tröttaste gänget på jobbet! Dom som gick all in igår mådde sådär idag. Jag va mest seg och riktig tröttmössa. Men så får det va ibland. Fick massor av energi av världens bästa Jutta & ett skönt snabbt cirkelpass på gymet. 
Den bästa träningen är den som bli är av. Eller hur va det? 
En sväng på stan, i regnet, hämtat datorn, lite uppfräschning och klipp hos Linn och lite handling. 

Nu blir det mat, soffan och PH. Blir nog en tidig kväll ikväll.



Bild från igår

Skrivet:    ·  Allmänt
Tack alla inlblandade för en riktigt bra kväll igår! <3




snart

Skrivet:    ·  Allmänt
Längtar lite lite. Men snart får jag vara julledig! Ska blir så jäkla underbart! Jobb fredag & lördag och sen. Sen tar jag ledigt ett tag! Ska passa på och bara vara, köra en skön mix av planerade grejjer men också helt planerade dagar när man bara myser runt i mjukisar hela dagarna. Köra filmmaraton och äta frukost i soffan, under täcket med tända ljus. Ingen stress. Inga måsten. Bara göra det man vill och mår bra av. Som typ träffa fina vänner, kramas med familjen, träna och äta bra.
 
Den här tiden är så mysig. Ta vara på den!
Hur mysigt ser inte det här ut?
 
 
 
 
 
 

God morgon!

Skrivet:    ·  Allmänt
Vaknar med Darin och Agnes låtar i huvudet! Jäkla underbara kväll! Lite för några timmars sömn kanske, men med ett glas vin och massa vatten intag är jag nog piggare än många andra idag! ;) Får se hur många som kommer till 8! 

Ha en bra torsdag nu! <3



Julgala!!

Skrivet:    ·  Allmänt
Alltså vilken kväll!! Jag hade höga förväntningar men det här slog allt med råge! Fem av fem, utan tvekan! Maten va inget att hurra för, men vad gjorde det när Darin & Agnes levererade tillsammans med Lasse B, Jill och Jonsson. Sjukt jäkla bra!! Och att få umgås en hel kväll med mitt bästa jobb, det är lycka! Älskar er! <3

Tack och bock för ikväll!





Dax för julgalan!

Skrivet:    ·  Allmänt
 
 
 
Ska bli riktigt kul! Kommer vara massor av företag och så vi, bästa IF. Slutar 5, sen blir det lite ombyte piff och fix. Ska försäka få Hanna och locka håret lite tänkte jag. Och så kör vi vidare på glögg. Lite mjukstart sådär. Sen drar gruppen till Rosvalla och checkar in! ;)  Klockan 7 blir det julbord och sen kommer showen igång! Jodå. Blir nog en bra kväll. Inte alltför sen bara, ska ju upp och jobba klockan 8 på torsdag.. Whooopsi.
 
Hoppas på en backstage med Darin! ;)
 
 
 
 
 
 
 
 

God morgon!

Skrivet:    ·  Allmänt
Onsdag och först jobbelijobb. Sen blir det julgalan med jobbet! Whoop!!



Familjen i tv

Skrivet:    ·  Allmänt
Åh. Pratat med underbara bästa kusinen! När kusiner är som syskon då är det kärlek! <3 
Är så sjukt nyfiken på dejtingprogrammet som kommer sändas i vår! Kan knappt vänta!! Och tänk för Greta som inte får avslöja eller berätta nåt!! Det måste va svårt. När man är avstängd från omvärlden och dejtar i flera månader utan att få berätta några detaljer alls. Men hon verkar glad min kära kusin, så vem vet, hon kanske har träffat mannen i sitt liv!? 

Dom kommer film en del i hennes lägenhet under programmet och då kommer vi, systrarna Bengtsson vara med på tv! Bilden är väl tagen för sisådär 26 år sen och det är jag som är bebisen i mitten. ;) 












Nya skor

Skrivet:    ·  Allmänt
Klickade hem ett par Nike från Tradera förra veckan. Trodde nästan att jag blivit blåst, men när jag kom hem idag låg det ett paket utanför dörren. Äntligen nya uteskor! Och Nike passar perfekt på mina fötter. Bästa!



Spinning check!

Skrivet:    ·  Allmänt
Sjukt länge sen! Hade nästan glömt hur jäkla skönt det är. Och jobbigt. Och svettigt. Men alltså, på spinning kan man verkligen ta ut sig, köra sitt eget race i ett jäkla tempo. Kommer bli mer spinning, för det är verkligen en speciell känsla efteråt. 



God morgonkaffet

Skrivet:    ·  Allmänt
Bästa kaffet på hela dagen! Första och bästa. Dock inte sista för idag! Tisdag och veckomöte och lite info om imorrn kanske. Då väntar julgalan med bästa jobbet! Ska bli riktigt kul! 

Ha en bra tidsg! <3



Sweet dreams

Skrivet:    ·  Allmänt
Det här! Att krypa ner i rena lakan i en nybäddad säng. Det måste va bland det bästa. Sweet dreams! <3



Önskelista

Skrivet:    ·  Allmänt
Det är alltid svårt med julklappar. Svårare ju äldre man blir på nåt vis. Om om det är svårt att önska är det ännu svårare att ge. Speciellt till mamma & pappa som lixom har allt. Men trots det så älskar jag att både ge och få julklppar. Är lite som ett barn sådär. Hellre många små än få stora. Håller ni med? 

Här är lite av mina önskningar! 









Tvkväll

Skrivet:    ·  Allmänt
Tänkte svettas riktigt ordentligt idag. Och bli sådär sjukt jäkla slut i alla muskler. Sådär så man vill bli buren hem. Typ. Skönt att man har bilen just idag! Pulspasset är veckans tuffaste. Och bästa. 17.30 är vi redo!
 
Efter träningen ska jag bänka mig i soffan och bara mysa. Ikväll är det ju massa bra på tv. Riktig uppestittartvkväll. Perfekt start på veckan ju.
Pluras Jul, Morden i Sandhamn och Paradise. Mums.
 
 
 
 
 

Ögongodis

Skrivet:    ·  Allmänt
Lite ögongodis såhär på eftermiddagen. Det kan man behöva! Joel Kinnaman, jag säger bara Joel Kinnaman. Hothothot!
 
 
 
 

Måndag

Skrivet:    ·  Allmänt
Ny vecka! Med en bra helg i ryggen tar vi nya tag mot en bra vecka! Jodå. 
Måndagar är inte så dåliga trots att helgen gärna kunde va minst en dag längre. Håller ni med?

Slänger upp en dagens. Word. Tänkvärt! 

Ha en bra måndag nu! Pusss! 



Glöggmys

Skrivet:    ·  Allmänt
Glögg, peppisar med blåmöggelost, mammas lussebullar med pärlsocker, saffransmarinerade ostkuber, mjuk pepparkaka, skumtomtar och annat juligt. Tur att man inte är ett stort fan av det här med fika. 

I år va det sjunde året i rad som mami och papi har glöggmys med grannar och andra vänner sådär på tredje advent. Annica och Ida va nya för i år. Riktigt trevligt och mysigt! Men nu räcker det med glögg på ett tag! Allafall till onsdag och julgalan, då lär det bli en kopp eller två! ;) 



Trotsa

Skrivet:    ·  Allmänt
Vaknar rätt pigg. Vatten sista timmen gjorde susen idag. Skönt. Trotsar regnet och ger mig ut. På med kepan och regnjackan och kör! Extra skönt och komma in och äta frulle sen. Strax glöggmys hos m&p med vänner och grannar. Blir mysigt. Säkert femte året i rad nu. Lika trevligt varje år! Och idag kommer Annica och Ida oxå. Mysigt. 
Hoppas ni får en skön söndag inomhus! 



Puss! 

Lördagshemmafest

Skrivet:    ·  Allmänt
Typ inflyttningsfest hos Lind. Hemmafest som började hos Tim och Jutta och slutade hos Lind. Rätt skönt att inte gå ut faktiskt. Mycket folk, snittar och vin. Trevlig kväll med nytt folk! Lite pics från kvällen. 




Mysig fika

Skrivet:    ·  Allmänt
Mötte upp Johanna och Kickis med killarna. Mysig fika på Birgers. Kändes som halva nypan va på stan idag. Blev en julklapp till samlingen. Den första. Det får man va nöjd med! En bra start!
Fick en kommentar av en bekant till Kickis. "Visst bloggar du? Jag läser faktiskt din blogg."

Alltid roligt att höra. Puss på er kända och okända läsare! <3




Lördag!

Skrivet:    ·  Allmänt
Hur skön som helst med sovmorgon! 
Börjar dagen med lite zamba och funk! Sen en sväng på stan med JF för lite julklappar! GOD MORGON!



Falkmaraton

Skrivet:    ·  Allmänt
Jag är inne i en riktig Falkperiod. Kollar nu första filmerna med heta Wagner. Farlig och snygg. I Falkfilmerna håller man på de tunga brottslingarna. 
Alltså jag älskar dom här filmerna. Svenskt och lagom läskigt. Helt min stil. Beck och Wallander kan slänga sig i väggen. Falk är bäst. Så är det bara. 
Uppkrupen i soffan med filt och massa kuddar. Ska snart förflytta mig till sängen. Sköna fredag! 




Fredagskväll

Skrivet:    ·  Allmänt
Äntligen fredag! 
Två pass på gymet. Puls och gym helkropp. En stund i solariet och nu mys! Jäklar va skönt det är med lite sol ibland. Då och då är det faktiskt helt okej! Ett snabbt sätt att känna sig lite fräschare. Hoppas ni har en mysig fredag! <3




Fredagsmys

Skrivet:    ·  Allmänt
Fredagarna har blivit typ heliga. Man är oftast rätt trött efter veckan och man behöver lixom bara softa, känna in helgen och inte ha några som helst krav i världen. Man behöver det. Allafall jag. Bänka sig i soffan, äta lite gott och kolla nån film. Det är fredagslyx för mig. Min favvo är absolut dip och morötter och skruvar. Mmmm!
Vad är ditt bästa?
 
 
 
 
 

Vacker morgon

Skrivet:    ·  Allmänt
Promenad till jobbet är inte helt fel. Man vaknar på riktigt! Dessutom världens finaste soluppgång över Silon. 



Fredag

Skrivet:    ·  Allmänt
Lucia, fredagen den trettonde. Kallade det va ni vill. Jag väljer FREDAG. Underbara fredag! Och underbara helg! 
Nu gör vi den här dagen till en bra fredag! Puss på er fina! <3



Effektivitet

Skrivet:    ·  Allmänt
Jobbat och sålt bra. Tränat effektivt cirkelpass. Hem, handla, dammsuga. Effektivitet när den är som bäst! 
Fixat matlåda och lagat mat. 
Ibland får man energi av ingenstans. 

Ser fram emot en lugn skön fredag i soffan och lite fest med nytt folk på ny plats på lördag. Och avslutningsvis glöggmys med en blandad kompott hos m&p på söndag. 

Men först ska jag njuta av den här torsdagskvällen. Hoppas ni har en riktigt bra kväll! <3



Nyårsklänningar

Skrivet:    ·  Allmänt
Just beställt två nyårsblåsor. Inte lätt det här. Lika bra att beställa hem ett par och testa hemma. Sen är det ju enkelt att bara skicka tillbax det man inte ska ha. Alltså. Hur svårt kan det va!!
Speciellt när planerna fortfarande är lite oklara. Men nu är det bara att vänta. Och testa..
 
Nly Eve Jo Dress
 
Club L Liza Bandeau Chiffon Dress
 
 

Vinst!

Skrivet:    ·  Allmänt
Vinst! Man tackar! Varje dag är det nya mål och nya vinster. Vilken bra chef man har! Bästaivärlden. 



God morgon!

Skrivet:    ·  Allmänt
Var tog snön vägen? Fast ganska skönt ändå att det inte är så kallt. Faktiskt! 
Torsdag och nya mål! Vi närmar oss veckoslutet. Gooo goo!! 

Word of the day, 





Passar aldrig på pass!

Skrivet:    ·  Allmänt
Riktigt bra dag på jobbet. Kändes skönt att va back in track igen! Efter en dags ledigt! Kändes lite som måndag, men jäklar va gött att det är onsdag! 
Hann med massa bevakningar, återkopplingar och sälj! Bra bra. 
Sen step styrka med Jenny och så ben och mage på det. Känns bra. Tog mig tid att stäcka ut musklerna, har verkligen korta muskler i benen. Höftböjaren är superbra för mig. 

Nu tar jag kväll!




God morgon!

Skrivet:    ·  Allmänt
6 timmars sömn får kännas helt okej, speciellt efter en skön ledig tisdag! Idag blir en bra dag! Hoppas på bra sälj, har en dag att ta igen va! 

Ha en fin dag! 



Middag för fyra

Skrivet:    ·  Allmänt
Ikväll va det dax igen! Så mysig tradition alltså. Trerätters på en helt vanlig tisdag, med underbara mami, Ida och Annica. 
Glögg och peppisar med ost och ostkuber marinerade i saffran och olja. 
Räk och saffransgryta med ris. Och stekta äpplen med vaniljkesella. Det kan jag verkligen rekommendera. Mums!
Helt i min smak! Blev lyckat och alltid lika trevligt. Många skratt och många timmar runt bordet. 
Tack finaste för ikväll! <3





Fridag mitt i veckan

Skrivet:    ·  Allmänt
Ganska lyxigt faktiskt. Ledig en helt vanlig tisdag! Lunchtränat intervaller på bandet och pumat gym helkropp. Skönt. Och träningen avklarad för idag. Soffhänger lite, ätit lång frulle och strax ska vi handla och laga trerätters till ikväll. Då blir det middag med mammor & döttrar! Mysiga, sköna lediga dag!!



Dagens middag

Skrivet:    ·  Allmänt
Man behöver inte krångla till det. Det enkla är ofta det bästa. Kycklingfilé, tacokrydda, minimajs, paprika, sugarsnaps och fetaost. Klart! Hur gott som helst! 



Analys check!

Skrivet:    ·  Allmänt
Det va inte så farligt alls. Och mycket bättre värden än vad jag väger hoppas på! Faktiskt! Ett kvitto på att man faktiskt kämpat ett tag på gymet, gett allt och presterat. Riktigt bra värden enligt Kristian, det känns så kul! 
Mätte vikt, fettprocent, muskelmassa, vätskeprocent och kaloriförbrukning i vila. Blev förvånad över både fettprocent och muskelmassa. Till det positiva! Nu blir nästa mätning om 8 veckor igen och det blir spännande om nåt!! Har du inte testat, gör det! För din egen skull och din egen utveckling.






Kroppsanalys

Skrivet:    ·  Allmänt
Så va det dax. Tänkt så länge att vi ska testa, bara för att se hur man ligger till. För sin egen skull. För att faktiskt ha nåt att jämföra med. Första testet idag och sen ett till om några månader. För att se hur och om det har förändrats nåt. Vikten har man väl ganska koll på, men fettprocent och muskelmassa har jag inte den blekaste om.
Och trots att det här bara ger ett ungefärligt svar och ett ganska tillförlitligt svar så är jag skitnervös!!
 
 
 
 
 
 

Måndag

Skrivet:    ·  Allmänt
Alltså. Måndag igen! Tycker ändå den här helgen har känts längre än vanligt. Kanske för att man tar vara på dagarna mer, utnyttjar tiden såattsäga. Då känns det helt okej med måndag igen! Faktiskt. Även om man helst av allt vill vara inte. Snön är mysig när den är utanför fönstret. När man pysslar inne, tänder ljus och ligger i soffan framför en bra film. Men men. Nu är det måndag och vi kör! Ha en fin start på veckan!





Paella

Skrivet:    ·  Allmänt
Pappas paella slår det mesta! Saffran, skaldjur, kyckling, ris och buljong. Hur gott som helst! Pappa kan! 



Pepparkaksbak!

Skrivet:    ·  Allmänt
Julmys med mami. Bakat massor av pepparkakor och med lite snö utanför blir det ju riktig julstämning. Mysigt värre! 





Ben och rumpa

Skrivet:    ·  Allmänt
Söndag och vilodag. Kollar runt lite efter bra övningar för ben och rumpa. Skulle vilja lägga mer fokus på just dom musklerna, även om det blir en hel del ben i konditionspassen som vi brukar köra. Vem vill inte kämpa för en snygg rumpa och vältränade slimmade ben? Kanske dax för ett bra cirkelpass med fokus ben och rumpa den här veckan!
Med en pilatesboll, en skivstång, en bänk och lite fria vikter kan man nog få ihop ett bra cirkelpass. 
 
Förslag på cirkelpass ben & rumpa: Upphopp på en (hög) bänk, squats med vikt, djupa utfall med vikt, raka marklyft. 20 reps på varje övning ch totalt 5 varv utan vila. 
 
Återkommer med resultatet. PUSS
 
 
 
 
 
 
 

Söndagsrunda i ett kallt vinterväder

Skrivet:    ·  Allmänt
Så blev det vinter. Kallt som tusan och man vill helst vara inne. Men en promis fick kickstarta den här söndagen. Så skönt och komma in. Det är ju det bästa. Nu blir det slapp i soffan en stund, kollar Så mycket bättre. Äta långfrulle och mysa inne. Sen blir det julmys och peppisbak med mami. 
Hoppas ni har en mysig söndag! 



Glögg och kvalitet med fina Madde!

Skrivet:    ·  Allmänt
Äntligen! En hel lördag med fina Madde. 6 timmars update, prat och kvalitet. Helt underbart! Glögg och mys på högsta nivå. Helt perfekt lördagskväll! 

Bilden är från 2010. Är vi oss lika? 




Nyårsblåsa!?

Skrivet:    ·  Allmänt
Det börjar sakta men säkert närma sig nyår och det betyder att man faktiskt måste börja fundera på nyårsklänning. Och det är inte lätt vill jag lova. Har en svag bild i huvudet av hur jag vill att den ska se ut. Svart, kort och antingen med en djup snygg rygg eller en bandeau.. 
Den ska va lagom, uppklädd och bekväm. Inget fodral där det finns risk att man inte kan andas. 

Här är några godingar från Nelly. 














Fix

Skrivet:    ·  Allmänt
Just fixat Juttas hår och make. Korkar och fall. Blev riktigt fint! Fina lockar på en fin tjej! 




VS

Skrivet:    ·  Allmänt
Alltså. Har man en vill man ha två. Har man mera vill man ha flera. True that. 
Och vi sprang på VS på stan idag, i lilla Nypan! Jodå. Nu får det nog bli en till till samlingen. Så sjukt fräscha!



Nytt

Skrivet:    ·  Allmänt
En sväng på stan blev det innan lördagsträningen. Fick med mig en topp hem. Tänker julgalan, aw och lite så. Riktigt bra köp! Finns på HM för nästan inga pengar alls!




Stay home

Skrivet:    ·  Allmänt
Tränat klart för idag. Jobbigt värre. Och ännu jobbigare att behöva ta sig till affären när snön kommer rakt emot ansiktet och man är fullkomligt slut efter veckan och dagens puls och stryka. Men desto skönare att komma hem, ta en dusch och sätta på sig mjukisarna. Drömmen. 
Nu är det soffan som gäller. Och lite häng med Juttplutt. Härliga fredag!



Gårdagens vinst!

Skrivet:    ·  Allmänt
Vann tydligen torsdagens tävling! Inte illa! Presentkort är priset och jag fick på Mique den här gången! Finurliga Anki slår in presentkort från Mique i HMkartong.. 



Fredagsbilden!

Skrivet:    ·  Allmänt
Slänger upp en fredagsbild såhär i efterhand. Hur skönt kan det va med fredag?! Fredagsfeeling och ikväll väntar soffmys, utan måsten, bara va.. 
Ska bli så sjukt skönt! 



Välkommen fredag!

Skrivet:    ·  Allmänt
Fredag och man kan nästan säga att det är helg redan nu! Ska bara göra ett riktigt bra avslut på veckan och så ska vi gärna vinna den här grupptävlingen nu! Hackihäl. 

Ha en underbar fredag min fina! 



Filmkväll och dip

Skrivet:    ·  Allmänt
Fredagskänsla på en helt vanlig torsdag. Falk och dip. Kan det va det bästa! Tack tjejer för en mysig kväll! Nu blir det sängen, imorrn är det FREDAG!
Underbart! 



Myskväll

Skrivet:    ·  Allmänt
Vardagsmys en helt vanlig torsdag. Nyduschad och mjukisar på! 
Nu drar jag över till Jenny och kollar Falk i soffan! Puss på er! <3




Falk och dipkväll väntar!

Skrivet:    ·  Allmänt
Efter jobbet blir det puls. Varför ska man ha vilodag om man är så sjukt träningssugen?! Bara man inte kör tung styrka varje dag så kan man gott träna. Kondition skadar aldrig! 

Sen blir det Falk och dip med Jenny och Johanna. Mysig torsdag! 

Ögongodis.. mums! 



Falkkväll ikväll

Skrivet:    ·  Allmänt
Börjar dagen riktigt bra! Så nu fortsätter vi i samma tempo! 2 dagar kvar i tävlingen. Vinner vi så åker vi på lyxresa till Stockholm med lyxhotell på Sign hotell, limo och lyxrestaurang. Man tackar. Så nu jäklar ska vi gasa!! 





Provsmak!

Skrivet:    ·  Allmänt
Fick lite provsmak av vår PT på jobbet! Så nu ska det testats nya smaker. Mintchoklad, blåbärscheesecake, vanilj och vildabär. Mums! Inte alla som har en PT och bolla idéer med på jobbet. 



Morning!

Skrivet:    ·  Allmänt
Torsdag betyder fredag imorgon! Längtar efter sovmorgon. Jättemycket! 
Det är svårt att gå upp på morgonen, håller ni med?
Men kickstart i form av kaffe och frulle. Go go!!



Skönhetstips!

Skrivet:    ·  Allmänt
Tänkte dela med mig av mina bästa favoritprodukter! Allt från mascara till lotion. Det här är mitt vardagslyx. Har försökt att testa nya mascaror, men slutar alltid med att jag får köpa den här allafall. Den slår alla!





Nytt till mobben

Skrivet:    ·  Allmänt
Beställde hem ett nytt mobilfodral i fredags som landade i brevlådan idag. Alltid roligt att komma hem till paket på dörrmattan! Brunt med plats för kort och sedlar om man nu vill ha det. 

Riktigt fint för nästan inga pengar alls!



Grattis fina killen!

Skrivet:    ·  Allmänt
Idag fyller världens finaste kille 4 år! 
Skulle vilja va hos er och krama sönder min lillplutt idag. Saknar er så himla mycket! Den här killen är min ögonsten, min skrutt och världens gossigaste unge. Om jag älskar dig! 



God morgon fina ni!

Skrivet:    ·  Allmänt
Jag veeeet. Idag vill man bara ligga kvar under täcket. Det är kolsvart och regn ute. Inte okej! Kollade insta och bloggar alldeles för sent igår. Men upp och hoppa bara! 
Stor kram på er! <3



KK & PH

Skrivet:    ·  Allmänt
Kollar kvällens PH och fyller på proteinförrådet. Hallon, funlight och kvarg. Blanda och ät. Som efterrätt. Helt sjukt gott! Snart sova. 
Måste bara kolla klart PH. För man blir fast. Tänk att det kan va så kul och kolla på intriger, blåsta människor och skitsnack. Skämskudden ligger nära. Ändå måste man kolla. 

Vilka ser du i final?



Nya brills!

Skrivet:    ·  Allmänt
Äntligen fått hem nya brillorna! Det va lite på tiden kan man tycka. Känns bra! Och ett bra alternativ till linser. När man vill vila ögonen lite. Och man känner sig smart, riktigt smart med brillor på!



Cirkelträning!

Skrivet:    ·  Allmänt
Efter en riktigt bra dag på jobbet, tillslut, blev det uppvärmning och ett nytt pass. Cirkelträning. Tog efter Annica Englunds övningar på bloggen och körde överkropp 3 varv, utan vila. Rygg, armhävningar, bröst, kettleball, biceps, axlar och mage. 3 varv utan paus. Och jäklar va ROLIGT det va!! Svettigt och bra puls från start till stopp. 

Om ni inte kollat in bloggen, så gör det!
Bilderna är från annicaenglund.se 




Humor på jobbet

Skrivet:    ·  Allmänt
En sån här borde vi skaffa på jobbet. Alltså hur svårt kan det va och diska sin kaffekopp? På riktigt. Hallå. Blir så trött. Men jag är ju en av dom som blir så trött på ett berg av disk, diskar mer än gärna. Man borde få ett pris för att man diskar åt sina kära kollegor och städar kylen och sådär.
Grabbar säger jag bara! Fast jag älskar er ändå! ;)
 
Riktigt bra sälj dag! Whooop! Stockholm, hotellyx och limo.. Vi är sjukt nära nu!
 
#lunchrumshumor :)
 
 

God morgon!

Skrivet:    ·  Allmänt
Ville inte gå upp imorse. Idag va det tufft. Snozzade lite för länge. Men det ska väl bli en dag av den här tisdagen oxå! Idag luktar jag limitid edition. Älskar VS! <3 Ha en bra dag nu!!



Måndagslyx

Skrivet:    ·  Allmänt
En måndagskväll med fina Ida. Lagat stark god thaigryta med kyckling, grönsaker, kokosmjölk, lime och röd currypasta. Starkt och hur gott som helst! Ni vet när kycklingen är så mör att den nästan smälter i munnen och man vill bara inte bli mätt för att det är så sjukt gott. Då har man lyckats! 
Kvalitet i soffan. Alltid lika mysigt!
Tack gumman för en så mysig kväll! <3




God morgon måndag!

Skrivet:    ·  Allmänt
Ny vecka med massa bra innehåll! 
Tänker göra en bra jobbvecka i repris! Det är ju försra dan på veckan som man sätter ribban så att säga.
Jobbelijobb, puls och kvalitetstid med fina Ida ikväll. Vilken start! 

Hoppas ni får en bra start på veckan! <3



1:a advent

Skrivet:    ·  Allmänt
December. 
Glögg, lussebullar och pepparkakor. Det bakas en hel del på insta idag. Och tänds ljus. Själv har jag fixat klart lägenheten, lyssnat på mamma och kören, ätit thai från chili nam nam och kollar nu Falk i soffan. Sköna underbara lediga söndag!
Hoppas ni har en skön 1:a advent. 

December är en mysig månad, om man bortser från alla måsten och gör det man mår bäst av. På min decemberlista står glöggkvällar, lite julbak mest för att själva baket är mysigt, julhandling, nån julmarknad kanske, mycket tända ljus, julfester och en riktigt grym styrkemånad. Det va nog allt! <3 





Välkommen hem!

Skrivet:    ·  Allmänt
Alltså städa ska inte vara jobbigt. Det ska gå lätt, snabbt och smidigt. Behövde köpa ny dammsugare så det fick bli ett köp idag. En vit snabb liten sak. Vi är redan kompisar. 



Söndag

Skrivet:    ·  Allmänt
Somnade om efter att Jutta ringde vid 10. Ställer ingen klocka på helgen och sov till 12.30. Jodå. Det behövdes. Inte riktigt lika van vid alkohol längre! ;)
Tog mig ut på en blåsig promis runt Arnö. Sen långfrulle och tända ljus. Första advent idag. Jäklar va tiden rusar! Strax några ärenden på stan och storhandling med papps. Ha en mysig söndag nu! <3



Glögglördag

Skrivet:    ·  Allmänt
Träning, en sväng på stan och piff och fix hos Jutta innan glöggkvällen hos Jessica. En sväng till fika är ju aldrig fel. Träffade en hel del trevligt folk, men sista drinken va väl som alltid lite onödig. Men men. Fick sällis hem med fina BL. Vilken underbar människa! Nu ska vi få till en catchup kväll snarast! Bra avslut på en trevlig kväll med brudarna! 




Maria Bengtsson

Här får ni läsa om mitt liv. Every day counts. Enjoy!



· Allmänt