Tisdag

Skrivet:    ·  Allmänt
Godmorgon fina!
Nån vecka sen sist, men nu är jag hääär! 
Vardagarna rullar på i ett jäkla tempo och helgerns swichar oxå förbi. Sjukt att september snart är slut och vi går in i den riktiga höstmånaden. Lite mysigt ändå. 
Dock inte helt klar med sneaker än, även om många börjat med varma höstkängor redan. 
Frysa in vintern va det va? 100 dagar till julafton idag! Sjukt!!
Våga knappt skriva men ÄNTLIGEN friska från snuva och hosta. Och så dom där 2 symtomfria dagarna, hua. Hoppas vi får hålla oss friska nu, peppar, peppar! 
Annars? 
Jobber rullar på, medlyssning och lära upp alla nya - älskart! 
Så sjukt bra gäng här oxå, en fröjd att gå til jobbet. 
Ella trivs som fisken på föris, leker och busar med kompisarna och pratar mer och mer. 
Så sjukt medveten tjej. La märke till Jimmys nya klocka igår när vi satt och åt. "Ny pappa!" Haha, sötnos. Oxå stenkoll på föris, vilka pedgoger som tar emot och vilka barn som är ute på gården. Gillar allra mest när nån ordinarie är på plats, då är lämningarna nemas problemas. Min lilla tjej. Så framåt och rolig, en riktig gosunge men oxå lite känslig. <3 Vill bara skydda henne från allt ont i hela världen! Haha, nu blev jag blödig. ;)
 
Helgen va en bra helg med lite av varje! Lördag hängde vi med mamma & pappa, Jimmy hade grabbkväll hos Adrian. Söndag fm hängde vi med Noag & Natta, Therese & Melissa! Va i lekparken så barnen fick gå loco. Sen hade vi babyshower för vår Josse hos oss. 
Jenny hade beställt och fixat och det blev så lyckat! 
 
Nu kör vi tisdag mina vänner! Have a good one <3 
 
 
 
Bilder från torsdagens mor & dottermiddag på Kitchen. Alltså kvällen va dröm!! Och maten. Sällskapet. Tack fina Ida, mamma & Annica!! <3
 
 

Hej jobb & föris!

Skrivet:    ·  Allmänt
ÄNTLIGEN!!
2 veckors (!!) vabb för Ellis men idag fick hon änligen gå till fökokokolan! 
Hon har pratat om förskolan, så mycket! Hennes Muuuulan. Och lämningen gick bra, mycket tack vare bästa Annica som tog emot. Som en liten koala fick hon sitta där i Annicas trygga gosiga famn när jag gick. Guld värt. <3
Hostan har varit borta länge men haft lite snor i slutet av förra veckan, så lika bra att va hemma. Och man får se det som extra kvalitet med barnen <3
Räknar kallt med att det blir en vabbig höst ändå. Bara ställa in sig på det så blir det ett plus om man slipper. Idag hade dom flaggan utanför förskolan och dom skulle fira Ella idag! Sjunga och så. OM hon kommer bli glad, lilla raringen. 
 
 
Helgen då?
Jo men lördagen va lugn, hade inte så mycket planer förutom att Jimmy skulle hjälpa till med flytt. Sen hade vi hela dagen och noll planer. Haha, trodde jag skulle bli stressad eller att Ella skulle bli rastlös men nej, vi tog det chill. SÅ skönt. Fick lite gjort hemma och så. Sen fick vi långkväll, Ellis somnade 17:30 och va JÄTTEtrött. 
 
Hoppas hon sover på föris idag! Kan bli mindre kul med ett trött OCH hungrigt barn när man hämtar, haha. Har märkt att Ella påverkas en deeel om hon är trött eller hungrig. Då kan det bli tårar av ingenting. Pratade imorse med två kollegor vars barn är SÅ trotsiga, dock något äldre än Ella. Alltså där allt bara är fel, inget duger osv. Haha så roligt att dela varandras mornar och barn ;) Ella har nog inte kommit in nån trots än mer att hon testar oss. (Jo tack) 
Vad händer om jag kladdar såhär med maten, tjatar om glass innan maten, hoppar i fåtöljen och har en allmänt stark vilja? Herregud, ibland får man andas 10 ggr. Har haft en SÅ lugn perid med världens gosigaste & medgörligaste unge. Men så igår, va hände? Testade oss jaaaa. I kombo med trötthet och hunger - alltid. 
Btw, har gått upp lite i tid from idag och hämtar henne 16:15 isch. 
Ha en finfin dag nuuuu!
 
 
 MINA <3
 
En favvolunch med kollegor. I solen. Drömmigt. 
 

Kalas del ett

Skrivet:    ·  Allmänt
Förra lördagen hade vi kalas, med min sida. Helgen efter skulle vi firat med Jimmys sida men fick ställa in, alla va mer eller mindre risiga. Jimmy är fortfarande risig, Ella bättre och jag bra. Hoppas hon kan gå imorrn eller på torsdag. Liiiite snor kvar bara. Men dom är ju fortfarande så sjukt hårda..
 
Ella blev allafall SÅ fint uppvaktad med sång, moffa spelade munspel och så fina Miffytårtan som Jimmy gjort. Fina paket och den enda hon saknade va nog Minni (Winne) mosters hund.
TACK ni som firat Ella på alla sätt!  
Här kommer lite bilder från kalset! 
 
 

Ellabellabus 2 år!

Skrivet:    ·  Allmänt
Men hallå, kan vi bara ta två minuter och reflektera. Min Ella fyller 2 år idag. 2 år!!
Helt sjukt. Det va alltså två år sen som vi låg på Neo, just såhär dax, vid 10 tiden för exakt två år sen, så mådde jag ändå helt okej. Vi blev inrullade på på förlossning och visste att om några timmar skulle vi vara tre! Vilken känsla! <3 
Vid 11 tiden fick jag Epidural, ajajaj va den sprutan gjorde ont. Och efter det, fram till att krystvärkarna började, mådde jag prima. Har en bild som Jimmy tagit på mig, där jag sitter och ler med hela ansiktet, helt ovetande om hur ont krystvärkarna skulle göra, haha.
 
Men en snabb förlossning blev det ändå och 14:37 va hon här! Lilla fina perfekta Ella. Med bästa teamet runt om mig! Så tacksam! 
Och nu har det alltså gått 2 år. Älskar att följa alla steg, all utveckling, alla nya saker du lär dig varje dag! Och jag tycker att den här tiden just nu, är den bästa! Har sagt det förut, jag vet. Och som många  säger, det blir bara bättre och bättre och bara roligare och roligare ju äldre dom blir! 
Och även om man kan sakna den här bebistiden massor så är det sån mysig tid nu. När man kan skratta ihop, busa, prata och lixom göra saker ihop. Ah ni förstår. 
 
 
 
Och vi sjöng imorse, om hon blev förvånad! Har ju pratat om att hon ska fylla år idag så hon va noh lte förväntansfull. Väckte lillan med sång vid 06:30, och två ljus som hon fick blåsa ut. Och så paket såklart. Sen va det dax för mamman att jobba & pappan att kurera sig. Ellabus blir hemma med mormor och morfar idag, så håller vi alla tummar för föris imorrn! <3
 
Ha en fin dag nu alla! <3
 
 
Lite bilder från sist. <3
 
 
 
Maria Bengtsson

Här får ni läsa om mitt liv. Every day counts. Enjoy!



· Allmänt