Startsidan

Hej jobb & föris!

Skrivet:    ·  Allmänt
ÄNTLIGEN!!
2 veckors (!!) vabb för Ellis men idag fick hon änligen gå till fökokokolan! 
Hon har pratat om förskolan, så mycket! Hennes Muuuulan. Och lämningen gick bra, mycket tack vare bästa Annica som tog emot. Som en liten koala fick hon sitta där i Annicas trygga gosiga famn när jag gick. Guld värt. <3
Hostan har varit borta länge men haft lite snor i slutet av förra veckan, så lika bra att va hemma. Och man får se det som extra kvalitet med barnen <3
Räknar kallt med att det blir en vabbig höst ändå. Bara ställa in sig på det så blir det ett plus om man slipper. Idag hade dom flaggan utanför förskolan och dom skulle fira Ella idag! Sjunga och så. OM hon kommer bli glad, lilla raringen. 
 
 
Helgen då?
Jo men lördagen va lugn, hade inte så mycket planer förutom att Jimmy skulle hjälpa till med flytt. Sen hade vi hela dagen och noll planer. Haha, trodde jag skulle bli stressad eller att Ella skulle bli rastlös men nej, vi tog det chill. SÅ skönt. Fick lite gjort hemma och så. Sen fick vi långkväll, Ellis somnade 17:30 och va JÄTTEtrött. 
 
Hoppas hon sover på föris idag! Kan bli mindre kul med ett trött OCH hungrigt barn när man hämtar, haha. Har märkt att Ella påverkas en deeel om hon är trött eller hungrig. Då kan det bli tårar av ingenting. Pratade imorse med två kollegor vars barn är SÅ trotsiga, dock något äldre än Ella. Alltså där allt bara är fel, inget duger osv. Haha så roligt att dela varandras mornar och barn ;) Ella har nog inte kommit in nån trots än mer att hon testar oss. (Jo tack) 
Vad händer om jag kladdar såhär med maten, tjatar om glass innan maten, hoppar i fåtöljen och har en allmänt stark vilja? Herregud, ibland får man andas 10 ggr. Har haft en SÅ lugn perid med världens gosigaste & medgörligaste unge. Men så igår, va hände? Testade oss jaaaa. I kombo med trötthet och hunger - alltid. 
Btw, har gått upp lite i tid from idag och hämtar henne 16:15 isch. 
Ha en finfin dag nuuuu!
 
 
 MINA <3
 
En favvolunch med kollegor. I solen. Drömmigt. 
 



DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR