Nyårslöften?

Skrivet:    ·  

Det är visst idag vi ska fundera över året som gått men oxå blicka framåt. Dagen D då vi ska sätta mål och fundera över lämpliga nyårslöften.
Det vanligaste är väl ändå löften förknippade med vår kära kropp och vår hälsa. Sluta röka, börja träna, gå ner i vikt, äta nyttigt..

För mig handlar det nog om att utmana mig själv, sätta små mål och framför allt, göra saker jag mår bra av med människor jag tycker om. <3
Det här ska bli mitt år. Mitt år och mina möjligheter.

Vad är ditt nyårslöfte?


Happy new year!

Skrivet:    ·  

Då va det nyår då! Dagen då det ska ätas trerätters, skålas i champagne, skjuta raketer. Och framför allt, dagen då den bästa blåsan ska fram, håret ska lockas och allt ska kännas lite extra.

Snart kommer Jutta, då ska det styras nyårslekar, vidare till Amel och locka hår, sen kommer kvällen spenderas hos Sanny & Fanny.

Ser fram emot ett bra nyår!

Puts, film och potatisgratäng

Skrivet:    ·  

Pigg och skön söndag i m&p's soffa. Ätit god mat, kollat film och soffhängt hela kvällen. Blev sådär jättetoksugen på potatisgratäng, så det fick det bli. Hur gott och hur enkelt som helst. Blandade milda mini med mjölk, massa vitlök och en hel del svartpeppar. Mmmm. Mums för magen. Entrecote och sallad till det. À la pappa. Helt okej söndagsmiddag.

Putsade lite smycken oxå. Vilken skillnad! Nu glänser det.

Sweet dreams. Imorrn är det nyårsafton.. <3



Söndagspass!

Skrivet:    ·  

Kom kust hem från dubbelpass på CMS. Är man nykter på lördagen är man pigg på söndagen och kan utan undanflykter ta sig till gymmet och köra slut på sig. Bokstavligt talat.

Pulsgång och gym cirkel. Rätt slut nu. Återhämtar mig med en god och mysig frulle.

Ha en skön söndag! Pigg eller inte. Soffläge är man alltid värd! <3

Hemmamyspåenlördag!

Skrivet:    ·  

Ibland handlar det om att lyssna på kroppen. Vill kroppen inte ha fest och alkohol så ska den faktiskt inte tvingas till det. Vi lyssnade på kroppen igår och hade världens mysigaste kväll i Juttas soffa. Lagade mat - chili och vitlöksbröd, kollade flera avsnitt Playa del sol - skrattade och kände oss tillslut som en av dom! Tänk om jag hoppat på det där reseledarjobbet för Apollo.. Kul tanke.

Sjukt charmig den där Steffen by the way. Blev tvungen att googla lite.. ;)

Poppade popcorn, myste och bara njöt av en lugn lördagskväll i soffan. Så värt. Måste nästan införa en myslördag då och då. En gång i månaden sådär. Det behöver kroppen!

Tack fina för en sjukt mysig lördagskväll! <3



Nyårsnaglar!

Skrivet:    ·  

Drygt två timmars nagelfix hos Matilda. Så skönt att bli lite ompysslad ibland och dessutom få fina naglar och umgås med Matilda.

Tack gulliga du! Så nöjd! <3


God morgon lördag!

Skrivet:    ·  

Det är inte okej att det fortfarande är mörkt klockan 8. Inte okej. Men upp och hoppa! Laddar med lite frulle innan det är dax för jobb! Längtar dock till klockan blir 4 och naglarna ska bli nyårsfina hos Matilda!

Kom förbi och fynda vettja! Sjukt bra rea. Faktiskt. Och passa på att kramas lite. Och glöm inte systemet för all del! Sista dagen idag!! Bunkra. Nyår på ingång!!

Ha en bra lördag! <3

En helt fantastisk fredag!

Skrivet:    ·  

Jobbat, tränat, solat och hängt med fina brudarna Jutta & Carro! <3

Underbar kväll! Gjorde lite mer knäckis och ikväll har vi verkligen haft kvalitetstid. Pratat om allt. Och lite till. Skippade vin och fika och kryper ner i sängen istället. 00.20.

Fortfarande noll sugen på fest och alkohol. Får väl se vad jag känner imorrn. Vill ju gärna va pepp och sugen på nyår. Känns lite viktigt. Och ingen karatfylla på en dryg halvflarra vin då tack. Måste jobba taktiskt här.
Fattar fortfarande ingenting. Har heller ingenting att skylla på. Eller har jag det?

Hoppas ni haft en mysig fredag, med eller utan alkohol.

Sweet dreams! <3

Happy friday!

Skrivet:    ·  

Helg igen! Men visst är det underbart?!
Nu väntar några timmars sälj på MQ, sen två pass på CMS med Jutta, lite sol på det och sen en helmyskväll i soffan. I mjukisar såklart!

Ha en fantastisk fredag och glöm aldrig att du är det viktigaste du har! <3

Mangokyckling ja men visst!

Skrivet:    ·  

Kvalitetstid med finaste Ida och Dille. Mangokyckling, ris, sallad och mycket chili. Mmmm. Soffhäng och oavbrutet prat om allt mellan himmel och jord. Jobb, juldan, Teneriffa, semester, nyår, plugg.. Och mycket mycket mer!

Tack underbara du för ikväll! <3

Julis i efterskott

Skrivet:    ·  

Hemmagjord julis till fina Ida!
Eget knäcke i lite cellofan bara. Enkelt, salt och gott.

Merry X-mas i efterskott! <3


Dejt x 2!

Skrivet:    ·  

Äntligen! Idag ska jag äntligen få träffa två riktiga finingar. Först väntar en filadejt på Hellmans med Sandra. Och ikväll mysmiddag med Ida!

Finns bara ett ord att säga, äntligen. <3

God dagens!

Skrivet:    ·  

Känns som måndag, som veckans första dag. Känner mig taggad på nåt vis. Taggad att ta tag i lite grejer som av juliga skäl lagts på hyllan ett tag. Ärenden på stan, fixa hemma, fylla kyl och frys och det bästa av allt, träningen! Nu kör vi på som vanligt igen och jag längtar! Behöver ensorfinkickar, behöver svettas och behöver känna den där fantastiska känslan av välbehag och tillfredsställelse. Nu kör vi! <3


Pics!

Skrivet:    ·  

Hittat en ny fotoapp. Så här kommer lite bilder från kvällen! <3

En juldag 2012

Skrivet:    ·  

Fest hos Miranda, plus 15 blev vi nog. Mycket trevligt! Och massa finingar som man inte sett på länge! Lite snittar och vin innan vi gick till cd. Proppat med folk? Nja. Inte direkt. Trodde det skulle va nästan omöjligt att röra sig. Men det gick fint. Blev en ganska tidig kväll. Har aldrig blivit så onykter på drygt en halv flaska vin. Endast. Mer än så ska man väl tåla.. Eller?

Här kommer kvällens outfit.

Miss you!

Skrivet:    ·  

Nu saknar man mer än någonsin. Min fina fina syster och bästa killarna i världen. Åh! <3

Och ännu mer nu när dom skaffat valpis. Riktigt fulsötvovve. Måste åka och gossa snart!

Längtar så det gör ont. <3

Juldagsmys

Skrivet:    ·  

Lååång sovmorgon. Lååång promenad med mammi. Nu lagas det julmat (för andra dagen) och jag har faktiskt inte tröttnat än. Slängde ihop en sjukt god sallad innehållande brysselkål, vindruvor, äpple, valnötter, ruccola och selleri. Dressing av olja, vatten och två sortes senap. Fräscht.

Hoppas ni har en mysig juldag med nära och kära. Ikväll väntas en hejdundrande fest! Ses då! Whoop whoop!!



Nötmix!

Skrivet:    ·  

Hemmagjord julklapp till mina kära päron. Det är alltid lika uppskattat med ätbara egengjorda julisar.

Nallar lite. Hur gott kan det vaaaa? Nötter rostade i ugn, lite olja och flingsalt, cayenne. Mmmmm.

Och idag får man äta choklad. I obegränsade mängder. Enda dagen på hela året, då gäller det att passa på.

Och vad smakar bäst om inte paradis?

Äntligen!

Skrivet:    ·  

Julafton hos m&p. Dricker glögg framför Kalle. Äter julmat och myser. Köttbullar, sill (börjar sakta men säkert lära mig), gubbarröra, rödbetssallad.. Gjorde nåt nytt i år by the way. Äpple och valnötssallad. Superfräscht!

Sen blev det ett par timmars julklappsöppning. Lika mysigt att ge som att få. Alla glada och nöjda! <3

Träningskläder, underkläder, en helhelg i Örebro, tröja, örhängen, vin och köksgrejjer, gryta, fleecetröja, raggisar, skålar..
Och världens finaste ring!!

Kommer somna lycklig som ett barn ikväll! <3


Merry X-mas

Skrivet:    ·  

Pulsgång följt av styrka, till julmusik såklart. Har man bokat så har man! Men man ångrar sig aldrig. Svettig tjej hoppar in i duschen, äter snabb frulle, skriver ett tjugotal sms och önskar god jul, möter Jutta, byter julklappar och beger oss till Stenbro för 3 timmars jobb. Med tredubbla lönen. Ganska så värt pengarna. Cash is king!

Gooooood jul!!

Äntligen massa julmys!!

Skrivet:    ·  

Rullat köttbullar, slagit in julklappar, rimmat på dom flesta paketen, gjort rödbetssallad (mammas bästa recept) och kirrat den absolut sista julklappen.

Nu har jag julstämning på riktigt. Och jag älskar det! <3

Jobbbbb & viiiiiin

Skrivet:    ·  

Ganska slut i kroppen efter två dagars fullt ös med servering och annat. Kroppen är trött då.

Ett (eller några) glas vin på kvällen kändes som ett sjukt bra avslut. Och vinet va ganska lättdrucket! ;) Lite feeeest hos Tim och Jutta. En sväng till cd. Träffade Ida och Maria! Jansson och Eriksson. Det va verkligen inte igår! Så sjukt roligt. Gamla tjejgänget. <3

God morgon lördag!

Skrivet:    ·  

Har man bokat så har man. Inga konstigheter. Och man ångrar sig aldrig efteråt!

Nu laddar vi med frulle innan dag 2 med servering och julbord. Whoop!

Ha en skön lördag och stressa inte ihjäl er med all julhandling, knäck och andra måsten! Mys istället. <3

11 timmar - check!

Skrivet:    ·  

Helt slut. Fötterna värker och ryggen gör ont. Inte van att stå, springa, bära staplade tallrikar, lyfta backar och tunga brickor.. Samtidigt som man ska se pigg, fräsch och sjukt snygg ut.

Men vi lyckades! Jäklar va vi plockade poäng och dricks ikväll! För att va helt ovan vid allt som har med restaurangbranschen och servering att göra gick det smärtfritt och hur bra sin helst! Efter bara någon timme hade vi mer än stenkoll.

Och när man får jobba med Jutta går ju allt lite bättre! Vilket dreamteam vi är! <3

Nu återstår ett kort pass imorrn 11-17 och så tre timmar innan Kalle på julafton.

Nån som sa snabba cash? ;)




God morgon!

Skrivet:    ·  

Tack Malin Håkansson för att du pushade mig det lilla extra idag. Kom ut från pulsgången något svettigare och något nöjdare med mig själv. Allt handlar om att bestämma sig.

Vilken kickstart!

Nu laddar vi för ett långt pass, 10.30 till 20.00. Men fasen så kul det ska bli! Julbord och servering.. Det här kommer bli bra! Tur vi har varann Jutta! <3

Ha en grym start på helgen! Fredagar är alltid bäst! Puss!

Receptet kommer här!

Skrivet:    ·  

- Sätt ugnen på 175 grader.
- Rosta dina nötfavvisar i 10 minuter.
- Blanda olivolja, flingsalt och cayennepeppar och rör ner med nötterna.

Klart. På mindre än 15 har du gjort en ätbar julklapp, ett gott snack eller ett nyttigt mellis.

Sjukt gott!

En bra torsdag!

Skrivet:    ·  

En bra fika.
Ett bra träningspass.
En bra kväll med fina Jutta.

Det braiga väger upp. Helt klart.

Love Actually är en riktig julmysfeelingfilm. En sån film man kan se hur många gånger som helst!

Kvällen har varit mys med stort M. Hängt i soffan, färgat håret, målat naglarna, poppat popcorn, gjort egen nötmix (bra julklappstips), pratat och ciggelurat. Lite av en spakväll sådär.

Som sagt. Det braiga väger upp!

Nu ska jag krama kudden. Imorrn väntar jobb!! Julbordsjobb. Det ni! ;)

Sweet dreams! <3

Från mig till mig!

Skrivet:    ·  

Man måste som sagt unna sig lite själv oxå. Här är mina två julklappar från mig till mig. För det är jag värd.

Julklappsjakt!

Skrivet:    ·  

Man får en helt annan julstämning i Stockholm, eller kanske i storstäder över lag. Människor som flänger runt överallt med påsar och julklappar i händerna. Julskyltning och tomtar lite överallt. Stan är pyntad till tusen och det ser så mysigt ut i alla fönster. Alla fik är proppfulla och trots stressen är folk lixom glada. Man bjuder gärna på ett leende. Underbart, visst?!!

Fick en hel del julklappar fixade. Önskat mig en hel träningsavdelning, shoppat liiiiite till mig själv, ätit god lunch och myst med mami.

Tack för en supermysig dag!! <3



Morning!

Skrivet:    ·  

Äter frulle och läser tidningen.
Idag väntar en heldag med världens finaste mami! <3

Handla julklappar, önska mig julklappar, kolla NK's julskyltning, julmysa på nåt mysigt fik och äta peppisar, handla lite mer, trängas lite, äta lunch med kussarna (?!) och få sådär mycket julstämning att man har en myskänsla i kroppen som lixom inte går över.

Hoppas ni får en fin dag! <3

Tisdag

Skrivet:    ·  

Hunnit med en massa viktigt idag.

Hälsat på Jutta på jobbet, lånat tre tunga böcker om barn och missbruk, (ska inom en snar framtid skriva klart ett stort arbete på 10 sidor.. snart) haft en lång och jättemysig fika med fina Lotta på Kumlins, tränat sjukt bra pass på CMS med Linn och Jutta. Gym helkropp och pulsgång is the shit!

Nu blir det mat och soffhäng. Skönaste på länge. Kycklingwok med mangochutney och ris! Mums.

Vill ha!

Skrivet:    ·  

Väskor, väskor, väskor..
Kan man få för många?

Surfa in på Ebay och klicka hem en ny väska! Priset är ofta löjligt lågt och det är precis då man kan köpa fler! ;)

Ju fler desto bättre. En väska för varje tillfälle. Det är så vi funkar vi tjejer!

Reeemix

Skrivet:    ·  Allmänt
Man kan inte bli annat än så sjukt danssugen när man hör den här! Höj volymen så kööör vi!!
 
 

Mystv

Skrivet:    ·  

Ligger i soffan och kollar Alexandra Rappaport i nya serien "Morden i Sandhamn". Riktigt mysig serie. Lagom läskig och sjukt härlig sommarfeeling.

Så kryp upp i soffan med en filt och en kopp te och mys. Måndagsmys. <3

Julklapp i förskott!

Skrivet:    ·  

Passade på att värva en friskismedlem på CMS. Och då fick man julklapp som tack!

Det tackar vi för! Och hoppas att fröken Sundell är taggad för grymma pass på Nyköpings bästa ställe, CMS!!

Om jag är nöjd? Ni kan ju gissa. Numera är måndagar veckans bästa dag, allt tack vare sjukt inspirerande trippelpass. Go go go!!

Egen nötmix

Skrivet:    ·  Allmänt
 
 
På torsdag ska vi testa lite av varje. Ätbara klappar är ju alltid uppskattat. Gör knäck, fudge, kola, rockeyroad, nötblandning.. eller vad just du känner för. Lägg i en fin glasburk. Skriv en egen etikett på och slå in i lite cellofan. Bästa julklappen!
 
Här kommer ett recept på en nötmixvariant:
 
 
Sätt ugnen på 200°C.
  • Blanda salt och chiliflakes eller cayennepeppar med olja i en bunke.
  • Häll ut valfria nötter på en plåt och häll kryddorna över.
  • Rosta i ugnen ca 15 minuter, kolla så nötterna inte bränns.
  • Ta ut och salta lite mer.
 
 
 
 
 

What makes you happy?

Skrivet:    ·  Allmänt
Den här veckan kommer gå alldeles för snabbt. Det vet jag. Vill lite stoppa tiden nu. Vill inte att allt ska va över bara sådär. Julafton, juldagen, nyår och så allt mys däremellan. Själva grejen är ju när man lixom väntar på nåt. Det är då det är som mysigast. När man har allt att se fram emot.
 
Den här veckan ska jag hitta på en hel massa skoj. Träna, fika med Lotta, en heldags shopping med mami i Stockholm, fikadejt (!) , julbaka och rimma och prova nyårsklänningar med Jutta, klippa mig (äntligen!!) och förhoppiningsvis göra naglarna oxå. Ev hinna träffa Ida och kanske kramas med Hanna nåt.
Lite plugg ska jag oxå försöka hinna med.
 
Känns som en bra vecka. Men stoppa tiden lite bara. Lite.
 

Måndag!

Skrivet:    ·  

Idag kickar vi igång veckan med (tre) pass på CMS. Kan man inte välja så får man köra alla! Go go!!

Söndagmiddag

Skrivet:    ·  Allmänt
 
Veckans absolut skööönaste dag. Åker hem till m&p. Myser i soffan, lyssnar på julmusik och lagar middag ihop. Klyftisar, sås, sallad och kyckling. Kyckling måste väl vara bland det godaste. och hur många varianter finns det inte? Man kan nästan inte tröttna. På kycklingfiléer kan man laga hur många rätter som helst. I grytor, helstekt i ugn, i wokrätter eller i fajitas.
 
Kyckling är det bästa.
 
Här kommer lite tips på vad man kan göra.. Våga testa lite nya varianter, lite nya smaker.
Du är en kung i köket, det tvivlar jag inte på!
 
Kycklinggryta med mango
 
 
Asiatisk kycklingwok
 
 
Klassisk paella med kyckling
 
 
Kycklingfajitas
 
 
 
Baconlindad kycklingfilé
 
 
Kycklingpasta med soltorkade tomater
 
 
 
Sådär. Nu har ni fått lite fina tips! vad blir det till middag ikväll?
 
 

En BRA lördag!

Skrivet:    ·  

Alltid trevligt med lite nytt folk. Igår blev det dessutom nytt folk på ny plats. Skålade i champagne och vin för att sedan ta taxi till cd. Riktigt bra kväll, trots små incidenter och lite tråkigt onödigt skit, summerar jag kvällen som en bra kväll! Det gäller att fokusera på det positiva! Eller hur? ;)

Träffade massa finingar ute. Blev verkligen höjd till skyarna.. (!)

"Du är allas dröm Bengan, med dig som flickvän skulle livet vara en fest! Och med ett ständigt leende på läpparna! Den som får dig.. den ska va lycklig."

Underbara! <3

Laddar om!

Skrivet:    ·  

Efter lite jobb blir det dusch och uppladdning inför en riktigt bra kväll!
Vi trotsar vädret och kör all in!

Lite nytt fick det bli. Kändes som en sån kväll! Ses i vimlet!

Work it!

Skrivet:    ·  

God morgon finingar!
LÖRDAG!! Alltid lika härligt!!
Ska strax kila till jobbet för sälj, mersälj, julklappsinslagning i mängder, ett glatt humör och ett leende på läpparna!

Idag kör vi 20%! Kom och köp! Jag lovar att göra mitt yttersta för att ditt besök hos oss ska bli det bästa idag!

Tacos & soffmys

Skrivet:    ·  

Kom precis hem efter en helkväll hos Jenny och Olle. För övrigt världens sötaste hund! Eller tuss. Han är mer som en gossig tuss än en hund. Huuur gossig som helst. Passade på att mysa massor. Åt tacos och kollade Sunes jul.

Supermysig kväll! Perfekt fredag! Nu laddar vi batterierna för lite jobb imorrn.


Sweet dreams! <3

Tack!

Skrivet:    ·  

Ett stort tack till cd för julklappen!
Alltid kul med lite oväntade presenter.

Fick dessutom "biljett" (inträde) till juldagen, skönt. Sätter en check på den. Ser verkligen fram emot den långa kvällen.. Kommer bli världens förfest och krogen kommer va proppad. Minst sagt! Men jag längtar ändå. Massor!

Kärt återseende

Skrivet:    ·  

Känns precis som igår. Lika mysigt, lika avslappnat och alltid lika mycket att prata om.

Vi bestämde att det inte ska dröja så där länge till nästa gång. Bokade en dejt inom snar framtid. Redan första veckan i januari närmare bestämt.

Madde ÄR så bra. Punkt! <3

Julklapp?!

Skrivet:    ·  

Fredag!!

Skrivet:    ·  

Det är fredag och hela helgen ligger framför fötterna. En obeskrivlig feeling i kroppen. Sån härlig känsla!

Se till att njuta av den känslan. För snart är du mitt uppe i helgen och glömmer reflektera över hur underbart skönt det är med just helg. Oavsett om du jobbar, är ledig, ska slappa framför tvn eller köra Vasaloppet..

Ha en skön fredag och en fantastisk helg! <3

Fredagens plans!

Skrivet:    ·  

Imorrn är det FREDAG! Känns som veckorna bara flyger iväg. Sjukt va tiden går snabbt!

Drar på Kristians pass vid lunch, sen äntligen ska jag träffa fina Madde och gossa med tvillingarna! Vi som pluggade hela första året ihop. Klickade från start kan man säga.
Ärlig, rak och helmysig tjej. Står med båda fötterna på jorden och säger rätt saker. Det är Madde det. <3

På kvällen blir det fredagsmys med Jennsan. Kommer bli en BRA start på en BRA helg!!



Belöning efter träning

Skrivet:    ·  

Dubbelpass med Jutta. Tur att man kan dra varann, peppa och framför allt få umgås. Fantastiskt.

Pulsgång och mage/rygg. Jäkligt bra.
Det gäller verkligen att man har starka bålmuskler, att man vet HUR man ska träna för att göra rätt och för att verkligen bli starkare. Man kan göra hur många situps som helst, men gör man inte rätt spelar det lixom ingen roll.
NU vet vi precis. Så NU kör vi!

Efter träningen väntade en halvtimme i solen. Underbar belöning!

Året på fb

Skrivet:    ·  

Riktigt bra idé av Facebook faktiskt.
Tittar tillbaka och drömmer mig bort. Härligt år med härliga människor och så mycket sommar. Längtar tillbaka en del..

Minnen. Sommar. Sol. Och big moments. <3

Iskalla torsdag!

Skrivet:    ·  

På med kläder. Massa kläder och lager på lager. Mössa. Tumvantar och tjocka jackan. Sen ut på en långpromenad i kylan! Underbara brandholmen! Årstiden spelar inte så stor roll, det är min favvorunda sommar som vinter.

Ta en runda om du kan. Frukosten blir så mycket godare efter! <3

Mellis!

Skrivet:    ·  

Tänkte tipsa om ett gott litet mellis här. Keso ÄR gott. Testade fyra sorters lök idag och på en knäckis va det huuuuur gott som helst!

Laddar för gym och pulsgång med Linn! Med Jutta såklart. Vilken lycka att få träna, svettas och köra slut på sig.. Ihop!! Guld.

Gott mellis allafall. Det va lite dit jag ville komma. Puss!!

Dec. 12, 2012

Skrivet:    ·  

Onsdag 12/12- 2012. Klockan 14.00.

Borde jag vara nervös? Kanske. Det kommer väl. Men just nu känns det mest spännande.

Så vem är jag då? Den frågan är ju ganska lätt.

Däremot är mina egenskaper svårare att sätta fingret på. Eller? Kanske rätt lätt det oxå.

Satsar på att va mig själv bara. Det brukar funka bäst. <3

12.12.12

Skrivet:    ·  

Dagens datum är 12.12.12. Och klockan slog nyss 12.12.

Det ÄR en speciell dag idag. Bara DU väljer och bara DU kan styra över just ditt liv och dina val. Just därför är dagens datum speciellt.

Make a wish. Drömmar kan slå in. Kanske just idag! <3

Mätt..

Skrivet:    ·  

Slänger mig i soffan och sträcker ut magen lite. Mätt men inte övermätt. Julmat är gott. Men lixom lite överskattat. Lite.

Åt lax, inlagd strömming på hemgjort knäckebröd, köttbullar, ärtor, lutfisk (sant, jo faktiskt) och rödbetssallad. Typ det. Mätt men inte övermätt. Stackars magen bara, vilken blandning.

Lite frukt och skumgodis till efterrätt. Och svagt kaffe.

Tackar jobbet för en trevlig kväll!

Julbord!

Skrivet:    ·  

Så va det dax för årets första julbord med jobbet! Ska bli riktigt mysigt. I år testar vi Slottet, hoppas på bättre och mysigare stämning än på Öster Malma. Det fick 2 av 5. Max.

Julmat är egentligen en rätt konstig mix av typ allt. Skinka, köttbullar, prinskorv, potatis, sill, lax.. Vilken mix.

Själv gillar jag köttbullarna och julmusten bäst. Och rödbetssalladen. Och vörtbrödet såklart. Det flottiga skippar jag gärna. Revbenspjäll, sill och korn är inte min grej. Däremot inlagd strömming är sjukt gott. Farmor gjorde den bästaste. Tänker lite på henne. Fina fina farmor. <3

Ser fram emot matkoma! ;)
Ha en mysig tisdag fina ni! <3

CMS!!

Skrivet:    ·  

Sådär! Då va alla papper påskrivna och medlemskapet mitt. Känns helt underbart!! Som jag har längtat.

Det kommer kanske svida lite, men om man tänker på vad träningen ger och hur mycket den faktiskt är betyder för mig, så är det lixom inga pengar i världen. Inga alls.

Taggad! Och så laddad! Whoop!

Ny favvo!

Skrivet:    ·  

Kesella citrus. Som mellis, efterrätt, innan eller efter träning. Ja precis när som helst. Hur gott som helst ju!

Funderar på vad man kan göra för god efterrätt.. Digestivekex, färska blåbär och kesella. En fusk cheese. Enkelt och gott. Bara testat på vanilj och rabarber, så lite citrus vore på sin plats!

Vilken är din favvo?

Energi!!

Skrivet:    ·  

Vilka måndagar det kommer bli! Jäklar! Kickade igång veckans första dag med tre pass på CMS. Pulsgång, funk, zamba. Och som vi sa, zamban är lixom efterrätten och själva belöningen efter två jobbiga och toksvettiga pass.

Jag är fast!! Whoop!!

Träning för dig?

Skrivet:    ·  Allmänt
 
Det här med träning hörrni. Det är en hel värld och man upptäcker nya lyckorus, nya träningsformer, nya utmaningar och nya styrkor hos sig själv. Det är intressant det där. Pratade en hel del om träning, kost och idealkroppar i lördags. För mig handlar det om ett långsiktigt jobb, ett hållbart liv där man kan kombinera en sjukt rolig och givande träning med mat som man gillar. Jag tror inte på förbud. Självklart kan man sätta upp mål för sig själv, gärna nedskrivet, det blir mer på riktigt då.
 
Men att förbjuda, det tror jag inte på. Lite av varje och framför allt, köp på en helt vanlig jäkla tallriksmodell. Skippa dieterna. Det handlar om att du fakriskt ska leva såhär i resten av ditt liv.
 
Och det är okej att ta en pizza på söndagen efter ett stort alkoholintag på lördagen. Om du tränar i veckan. Det försöker jag lära mig. Man får unna sig. Jag har jobbat på det ett tag och jag är på god väg.
 
Lev det liv som du vill leva. För det livet är du värd. <3
 
 
 
 

God morgon måndag!

Skrivet:    ·  Allmänt
Tackar för en superbra helg. Full fräs från fredag till söndag med lite av varje. Fredagsträning med Linn, soffhäng, jobb och julklappsinslagning i mängder, glöggfesthos Tim & Jutta, mera jobb, glöggmys i hos m&p.. för att sedan landa i soffan och kolla Solsidan. Helt slut, men sååå nöjd.
 
Nu kickar vi igång den här veckan med en jäkla massa skoj! Det är NU man ska passa på att njuta, NU innan jul. Sen när jul och nyår är över är det lixom inte lika kul längre. Och alldeles för långt till sommaren.
 
Kom just in från en långpromenad med mami. Nu blire lunch (frukost). Ha en fantastisk måndag och njut av bara tanken att det snart är jul! <3
 
 

Söndag

Skrivet:    ·  Allmänt
Glömmer inte att ställa klockan. Tack för det. Tre timmar på jobbet gick sjukt snabbt.
Lyckades sälja en hel massa och slå in ännu mera paket.
Sen väntade glögg och peppisar hos mami. <3
 
Just ätit rotisar i ugn, krögarfilé och sås. Mätt som tusan.
Nu blir det Solsidan och film i soffan. Underbara sööööndag. Skönaste dagen på hela veckan, utan krav och måsten. Dagen när man får va trött, ligga i soffan och plöja filmer, äta massa gott och man får bara va.
 
Hur skönt som helst. Hoppas ni har det lika mysigt som jag. Fantastiska ni. Älskar er!
 

Glöggfest!

Skrivet:    ·  Allmänt
Jag älskar att jobba när det är som mest att göra. Full rulle ska det va, lång kö i kassan och mycket folk. Lite trängsel och så ska alla va glada. Då trivs jag som fisken! Igår va en sån dag. Gömde nästan att ta min fika. Precis som det ska va. Slog in en del julklappar och gjorde kunderna nöjda och glada.
 
Sen kom goa Amel förbi och fixade håret på mig och Jutta.
Underbara. Laddade och taggade för en glöggkväll. En grym glöggkväll som kom att bli lite mera glöggfest sådär. Riktigt mycket folk och braa folk.
 
Tack fina Tim och Jutta för god (alldeles för god) glögg och för att ni öppnar ert fantastiska hem!
Fester hos er blir alltid bra fester. <3
 
 
 

CMS!!

Skrivet:    ·  

Kommit in i ett riktigt flow nu! Att träning kunde va såhär kul, det visste jag inte!

I eftermiddag kör vi dubbelpass med Linn! Efter det väntar fredagsmys!

Nu ska jag dra iväg till jobbet. Ha en bra fredag!! Puss! <3

Halv 8

Skrivet:    ·  

Onsdagskvällen bestod av trerätters hos Fanny. En ny halv 8 omgång är i full gång och igår va det Fannys tur.

Förrätten bestod av broccolisoppa med ädelost. Mäktig men god.

Varmrätten fick höga poäng och va helt i min smak. Nötfärsbiffar med rotisar och kantareller, sås och sallad. Mycket gott!

Efterrätten bestod av panacotta. Det är svårt att tillfredsställa mig när det gäller efterrätter. Jag är inget direkt fan av mäktiga, kladdiga och gräddiga bakverk. Glass och sorbet, frukt och bär, det gillar jag. Fräscht ska det va. Smaken va jättegod, men några skedar va lagom.

Tack för en god trerätters och en trevlig kväll!

Onsdag!!

Skrivet:    ·  

Fick ett mail idag! Som lite gjorde min dag. Lite. Kommer va dödens nervös. Men på onsdag smäller det!!

Wish me luck!!

Ny ring!

Skrivet:    ·  

Kunde inte låta bli. Fick ett roligt bra pris oxå. Nöjd tjej! Så mycket bättre är verkligen hur bra som helst!

Lunch & stan med mami! <3

Skrivet:    ·  

Mami kom hit på lite lunch, (läs frukost).
Sen blev det en sväng på stan för att kolla brillor hos Miranda. Hittade sex par. Beställde hem ett par i guld, sen kommer det svåra. Att välja. Suck.
Måste ha en komplement till linser, ögonen behöver vila.

Hittade självklart en jättefin topp på HM. Tänkte att jag funderar lite. Och det va ju dumt. Kom tillbaka en kvart senare och då står gärna nån annan kund med min topp i handen och prutar ner den till 50 spänn!! För att det va sista exet. Hallå!! Ursäkta, den där tittade jag på först hallå!! Sjukt irri.

Men tack finaste mami för en mysig eftermiddag! Du är bäst. <3

Matlåda?

Skrivet:    ·  

Hittade världens godaste mangokyckling i frysen. Ibland är det fint med marlådor. När man bara inte orkar laga och magen skriker efter maaaat.

Mangokyckling är nog min favvo. Idag till ris och lite sallad. Och så extra mangochutney såklart. Mums för magen!

Träning!

Skrivet:    ·  

Det är riktigt kul med träning. Jag älskar att få svettas till bra musik och verkligen ge allt! Allt och lite till!

Andra dagen med lite prova på. Jag gillar CMS. Konceptet är grymt, klasserna bra, instruktörerna ännu bättre.. Så ja, jag ÄR sugen på att byta. Och vem vet, kanske blir så! ;)
Eftersom träningen är så stor del av mig, är det viktigt att man trivs och framför allt, att man utvecklas.

Sen är bonusen värd allt, att få kära med både Linn och Jutta skulle va mer än guld! <3

Fikamys & träning!

Skrivet:    ·  

Blev ingen skola idag. Man ska inte ut och snurra på vägarna i onödan. Inte i det här snökaoset. No way.

Lite hemmaplugg. En check på det.
Tvättis. En till check.

Nu blir det snart fikamysochmassakramar med bästa Jutta. <3 Sen kör vi dubbelpass på CMS med Linn 18-19.

Whoop whoop!!

Words

Skrivet:    ·  

Ibland tänker jag för mycket. Vill alla så väl och analyserar sönder saker.

Måste lära mig att släppa. Släppa och sluta tänka.

Hur kan man verkligen lita på nån?
Hur vet man det finns nån där när man faller och när man verkligen behöver?

Jag vet inte. Det kanske är för mycket begärt. Vill bara vara trygg i allt. <3




Dagens

Skrivet:    ·  

Linn fick med mig på dubbelpass idag. Riktigt roligt! Gym och pulsgång. Så nu har både musklerna och konditionen fått sitt.

Och efter träning kommer belöning och påfyllnad. Idag blev det wok, kyckling och ris. Snabbt och gott.

30 minuter..

Skrivet:    ·  

Tänkte att swebus kunde va ett bra alt till tåg idag. Eftersom tågen brukar gå sisådär när det snöar ute.

30 minuters väntetid. På bussen. I iskalla kylan. Utan termobyxor. Jag har ingen känsel i mina fötter. Aj. Aj. Aj.

Kommer på bussen och sätter mig. Känner att det luktar julskinka. Mycket riktigt. Framför mig sitter världens gulligaste par och mumsar på mackor med julskinka och senap. Och vet ni va dom dricker? Julmust!

Hur gulligt som helst ju. Nästan döva är dom oxå. Höjer musiken lite.

God morgon tisdag!

Skrivet:    ·  

Idag fick gåsen åka fram. Kallt som tusan. Men mysigt. Och bil fick jag åka, trots att Kristin är sjuk. Åker ju hellre bil än tåg va. Jodå.

Ha en mysig tisdag! Nu blir det hårdkörning med gruppen. Och kaffe såklart.

Jul på kungsis!

Skrivet:    ·  

Erkänner att jag gillar att pyssla. Lite lagom allafall.. Och så länge det mesta går i vitt och lite rött.

Det är så mysigt att komma hem nu. Tänder massa ljus varje kväll och stjärnan är den bästa! MysmedstortM.

Måndag

Skrivet:    ·  

Ligger i soffan och konstaterar att veckans första (och onödigaste) dag snart är slut! Skönt.

Den här veckan kommer gå i ett rasande tempo! Skola varje dag. Det är jag inte van vid.. Jobb fredag, lördag, söndag. Men det hindrar ju inte att man dricker glögg i helgen! ;)

För det är NU man ska passa på!
Älskar den här tiden. <3

Puss!

Skrivet:    ·  

Och det ska pussas en del! Jodå. Alltid lika kul att kolla igenom bilderna från gårdagen.. ;)

Om jag gillar att kramas med mina fina?
Mmmmmm. Det gillar jag! Massor. <3

I go for red

Skrivet:    ·  

Har man korta naglar är det sjukt kul med lite färg. Det kan göra en hel outfit! Pricken över i så att säga.

Igår blev det rött. Gillar det mer och mer! <3

Vinterpromenad

Skrivet:    ·  

Utan långkalsonger och termosar fryser man. Det kände jag idag efter över en timmes långpromenad med Johanna och Olle. Sjukt länge sen vi sågs så nu va det verkligen på tiden!

Vinter. Promenad. Söndag. Snö. Och första advent! <3

Pics!

Skrivet:    ·  

Vilken bra kväll! Lekar och glögg, nötter och vin. Allt tillsammans med ett gäng sköna brudar!

Drygt en timmes dansuppvisning i olika åldrar. Okej. Små barn är gulliga, dom hoppar mest till olika schlagerlåtar och sjunger med så gott det går. Det är gulligt att titta på. Däremot är det inte lika kul att kolla på ungdomar i yngre tonåren som lixom inte hittar takten.

Men Hanna va grym och hennes streetgäng va superbra! Klart man sitter i publiken och stöttar. Och filmar. Allt.

Här kommer lite pics från kvällen! <3

Lördag!

Skrivet:    ·  

Det här blir en bra dag! Började med ett intervallpass efter sisådär tio timmars sömn.. En dusch och en lång sen och härlig frulle, två koppar kaffe och en bra känsla i kroppen!

Nu ska jag ner på stan en sväng, sen dansuppvisning, lite piff med Jutta och slutligen GLÖGG hos Jessica med massa fina brudar!

Kommer bli en bra dag! Ett sms skulle va på sin plats bara, sen är dagen fulländad!

Ha en bra dag raringar! <3

Maria Bengtsson

Här får ni läsa om mitt liv. Every day counts. Enjoy!



· Allmänt