True words

Skrivet:    ·  Allmänt
Alltså så sant!! Kommer på mig själv med att lyssna sönder inte bara en låt. Om man kan bli kär i en typ minderårig och hysteriskt tippad tjejfavorit så är jag inte långt ifrån. Herregud va bra han är! Allvarligt!! 



Vilka stars!

Skrivet:    ·  Allmänt
Måndagar! Alltså full rulle från 8.15 till 17.45. Skaplig start på veckan! Men så swichar tiden iväg oxå! Underbara kollegor som finns och hjälper med allt nytt! Tusen tusen tack! Vill bara kunna allt nu, men ett steg i taget! 
Avslutade dagen med att hämta upp Jutta och köra skiten ur BODYJAM tillsammans med bästa Annica! 
Extra kul idag och det gav verkligen energi! Vilka stars!!


Snodde bilden från Annicas insta! ;) 

God morgon måndag!

Skrivet:    ·  Allmänt
Nya gossiga tröjan idag! 
Så skönt att slippa frysa! 
Kickar igång med kaffe, småprat med kollegorna och kollar agendan för dagen! Ha en fin måndag! <3



Sköna söndag

Skrivet:    ·  Allmänt
Regnet smattrar utanför, tända ljus i hela lägenheten, på favvoplatsen under filten i soffan framför Solsidan, lite BB och säsongsavslutningen av Bron. 
Sköna dag! Fått massor gjort och ändå mest myst runt. No stress. Precis som söndagar ska va. Skippade tyvärr bästa bodypumpen och tänkte på halsen, hälsan först! Hoppas att nästa vecka innebär mer träning, men vissa veckor blir det mindre. Det är så det blir ibland. Man kan inte alltid hinna och ibland vill kroppen vila. 

Men imorrn välkomnar vi måndag! 
Ny vecka, nya tag! 

Sov gott! <3



LOVE YOURSELF

Skrivet:    ·  Allmänt
< På repeat just nu. >
 
 

Myspys

Skrivet:    ·  Allmänt
Sådär! Nu är det första advent här hemma! Fixat och pysslat hela dan, så mysigt! Och mattan i vardagsrummet blev nog super! Tänt ljus i stort sett överallt. Här kommer lite bilder! 
Hoppas ni har en skön söndag! 







Sunday

Skrivet:    ·  Allmänt
Vaknade med världens rivjärn i halsen. Inte okej alls! 
Flyttade dejten med Madde & tjejerna och har istället tvättat, fixat, städat, handlat och myst. Sånt som verkligen behövdes! 
Åkte iväg till ÖB som kändes mer som rusta nu. Inte alls samma lagerkänsla. Lite blockljus och två ljusstakar fick följa med hem! Svängde förbi åhlens och köpte den gråa mattan som jag inte kunnat släppa! Och jag tror att det blev en fullträff! Bilder kommer! 


Pw imorse. 



Myskväll

Skrivet:    ·  Allmänt
Älskar våra myskvällar! 
Lagade helstekt baconinlindad fläskfilé medans Jutta plockade upp allt nytt från dagens Ikeashopping. Drömmiddag! Lite plock på det och som vanligt är man sugen på lite av varje, som naturgodis, dip, morötter och skruvar. Och som vanligt lämnar vi hälften. Men det är det här med att ha mycket att välja på! Känns lyxigt. 

Hemma i sängen och nu blir det skönt att sova, varit igång sen 8 imorse. Och pausa helgen nu gärna. Inte redo för en ny jobbvecka än! Ska njuta av en hel söndag först! Hoppas det blir en lång sån! Puss & natti! 



Mässa plus Ikea

Skrivet:    ·  Allmänt
En heldag med mina fina tjejer! 
Hälsomässa med naturliga grejjer, musli, massage, bars, gojjibär och lite till, kontra fitnessmässa med kylskåpsbärande killar och tjejer med fyra lager spraytan! Kontraster jaaa! 
Kul och se! 
Sen drog vi till Ikea och shoppade lite nytt! Nu mat & filmkväll med bästis! 

Härliga lördag! 







Lördag

Skrivet:    ·  Allmänt
God morgon! 
Intar lite frukost innan jag & Juttplutt åker upp till Sthlm och möter upp Carro för en heldag på mässan!! Tre mässor i en, ska bli superkul! Säkert lite kändistätt oxå! ;) 

Ha en fin lördag! 



20.28

Skrivet:    ·  Allmänt
Landar hemma, äntligen! 
Allt drar tydligen ut på tiden! 
Gick en sväng på stan efter jobbet. Och det va fler än jag som va shoppingsugna! Då blir det socialt oxå, stannade och pratade med en hel massa folk & fick med mig nya vardagskängor, två gossiga tröjor och en ansiktskräm. Plus en grå klänning för inga pengar alls! Det va väl det enda på rabatt, så är det alltid! 
Gick ut till Harg och hämtade bilen. Åkte upp till Mio och kollade matta till vardagsrummet och lampa till sovrummet. Fick med mig en lampa hem! Så den ska upp i helgen! 
Handlade lite för att fylla upp kyl & frys på en gång. Så blev klockan halv 8 (!!) innan jag kom hem. 
Trött är bara förnamnet! Nu Idol & fredagsmys! 












Typ vår i luften

Skrivet:    ·  Allmänt
Fredag och typ vår i luften! 
Bra kombo! 
Avklarat ett gäng utbildningar på fm och kortdag betyder hemgång redan halv 4! 
LYX! 

En riktig fredagskänsla på den! 



FRIDAY

Skrivet:    ·  Allmänt
Så va det fredag igen! 
Och inte vilken fredag som helst, Black Friday. Hade ingen aning om va det va, så fick googla lite. En dag med massa procent och erbjudande i butikerna! Inte så tokigt alls! 
Ha en fantastisk fredag! 



Kväll

Skrivet:    ·  Allmänt
En riktigt BRA dag!! 
Fått så mycket cred på jobbet idag! Underbara kollegor! Ett gritpass och massa fix hemma! Städat och donat. Kollat inredning och är så sugen på lite, läs mycket, nytt! Får se om det hinns med nån shopping i helgen!

Nu soffan! 

Fina Nyköping! 



Toradag

Skrivet:    ·  Allmänt
En torsdag på kontoret! Mycket på att göra listan idag, fullt ös!!
Jobb till 5, sen ett effektivt gritpass, hämta bilen i Harg så den är på plats till lördag när vi drar till hälsomässan i Älvsjö och möter upp fina Carro! 
BRA torsdag trots lite känning i halsen imorse, men jag är expert på att trycka bort! Ha en fin torsdag! 



God morgon!

Skrivet:    ·  Allmänt
Torsdag och en viktig dag! 
Börjar med en stor kopp kaffe, utan tvekan den bästa på hela dan! 

God morgon! <3



LÅNG DAG

Skrivet:    ·  Allmänt
Ett möte som fick mig att tänka en, två och tre gånger! Herregud! Som att det inte är tillräckligt som det är!! Men det är bara bara positivt och faktiskt ascoolt! 
Drog iväg på ett Combatpass och nu intar jag soffläge! Så skönt!
Imorrn väntar mitt första kundmöte och då jäklar ska jag sälja IF!! Whoop!!

Ha en mysig kväll! <3



Fullt ös!!

Skrivet:    ·  Allmänt
Långt möte imorse, sen har det gått i ett! Nu hemma på lunch! Skönt att få ett avbrott faktiskt. Komma ner i varv lite! 
Jobb till 16.30 sen väntar ett minst sagt spännande möte!! Ibland kommer det upp saker man bara måste göra!! Magkänslan mmmm, vi får se! 
Spännande minst sagt! 

Puss på er! 



Kyckling till middag

Skrivet:    ·  Allmänt
När man vill göra det enkelt. Då köper man kycklingfilé & Felix färdiga grytbas, steker på med lite grönsaker och kokar bulgur till. Relativt nyttigt, så enkelt och så sjukt gott! Ett hett tips verkligen! Och steker man kycklingen nästan klar innan man häller på grytbasen så får man den där möra kycklingen som nästan smälter i munnen! 
Mysig kväll med bästis! Och skönt med vilodag från gymet - desto roligare blir det att köra skiten ur releasen i morgondagens bodypump! 

Sweet dreams! 











GLISS

Skrivet:    ·  Allmänt
Optikern check! Inget förändrat och bara att beställa nya linser! 
Present till Lexi check! 
Just duschat och blir snart upphämtad av bästis för lite mat och soffmys! 
Älskade häng! <3

Det här schampot!! 



1 månad till julafton

Skrivet:    ·  Allmänt
För första gången på jättelänge ska HELA familjen fira jul ihop!! 
Det är inte lätt att få till det med systrar i andra länder men nu! Och om jag längtar!! Den 22 december flyger vi till Haag för att fira med båda syrrorna och mina bästa favvokillar!! 

LYCKA!! <3





Saknar er så det gör ont! 

God morgon tisdag!

Skrivet:    ·  Allmänt
Inte riktigt lika kallt idag men desto tröttare när jag vaknade. När ska jag sluta va helt slut när mobilen ringer!? 
Finns säkert nåt piller man kan ta. 
Bli pigg piller. Ja tack! 
Klart arter delvis har med nytt jobb att göra, mycket nytt, nya intryck och så mycket nya system att lära sig. Vill bara kunna allt nu! 
Men ny dag och nya möjligheter! 
Nu kör vi tisdag! <3




23 november 2012

Skrivet:    ·  Allmänt
23 november 2012. Då satt vi på strreplan och pimplade drinkar minsann. Dagen efter väntade SHM! Det va en helg att minnas! Bästa utekvällen va på just fredagen och Amba leverade in på småtimmarna! Bodde på Kung Karl och betalde lyx. Älskar att fb får oss att minnas dom där ögonblicken! 



Korvkväll

Skrivet:    ·  Allmänt
En helt okej måndag avslutades med BODYJAM och måndagsmys i form av mat, soffhäng och BB. Korvstroganoff med bulgur och sallad. Sjukt enkelt och sjukt gott! Det behöver inte va så mycket mer avancerat än så! 
Kvällarna bara försvinner tyvärr! Önskar att dygnet hade några fler timmar, speciellt kvällstid. Utöka med en sisådär 3 timmar, så man hinner lite mer än bara träna, handla och äta innan man stupar i säng. Fick mig en kall och skön (jo faktiskt) promenad hem från Juttplutt och nu ligger jag nerbäddad under tjockaste täcket. Har tydligen nåt strul med elementet i sovrummet så det är minst sagt svalt utanför täcket kan jag meddela. Men imorrn ska klövern fixa värme igen! Tackarrrr

Sov gott fina ni! <3





Måndag

Skrivet:    ·  Allmänt
Många minus, måndag och ny vecka! Mest utbildningar på agendan idag, så kommer va trött i huvudet i em, men bara att börja plöja igenom! En hel del att göra så gissar att dagen kommer gå i ett! Ikväll BODYJAM och mys med bästis! Välkommen måndag! 





FAB

Skrivet:    ·  Allmänt
Favvolinnet på favvopasset med min favvotjej! FAB!! Trött i hela kroppen och sån skön känsla!! Snart bron & BB! 
Hoppas ni njuter av en mysig kväll! 



Rays of light

Skrivet:    ·  Allmänt
Den här låten är så mycket KROATIEN för mig!
 
Bästa sällskapet och bästa resan! Så mycket lycka och kärlek! <3 
 
 

#tbt

Skrivet:    ·  Allmänt
Tänker tillbaka på Kroatien med bästa fyran! 4 månader sen, då lekte livet! Vi va bruna, njöt varje sekund av semesterfeeling, båtturer, 30 graders hetta på kvällarna, hysteriska skrattanfall, balkonghäng med fia & rosse, stränder, en iskall Corona på stranden, jetski, ännu mera bad, bruna ben och salt hav. Livet. 
<3












Hej söndag!

Skrivet:    ·  Allmänt
Lovat mami och vatta så fick starta dagen med en kall promenad till Harg t&r. Alltså nu biter det verkligen! Mest om benen. Men skönt att komma ut och framförallt komma in igen! 
Sköna söndag med chill och senare kaffe, update och ett bodypump pass med Jutta! Sköna söndag! 





Middag & vin

Skrivet:    ·  Allmänt
Tiden har en förmåga att bara försvinna när man har en bra kväll! 
Inte varje lördag man blir bjuden på middag, få ett glas vin i handen så fort man kommer innanför dörren & få sätta sig vid dukat bord. Allt serverat! Vilken lyx! Mirr gjorde biffar med potatis i ugn, höstigt och gott. Speciellt passande med ett glas rött! ;)
Tack brudar för en spontant bra kväll! 





Och nu måste jag ju bara köpa kaffemaskin! Hur enkelt och gott som helst! Får bli en investering på den första (dubbla) lönen.
Puss & natti! 

Inte alltid som planerat

Skrivet:    ·  Allmänt
Det blir inte alltid som man planerat. Istället för middagsdejt med Alle blir det nu häng hos Wedhäll med tjejerna! Lite mat och chill! Och det va verkligen inte igår - så det blev nåt bra med den här kvällen oxå! Upp från soffan och på med tjocka jackan, mössa, vantar & halsduk. KALLT nu!! Men desto mysigare att komma in! 

Puss på er! 



Krispig dag

Skrivet:    ·  Allmänt
Ett pass avklarat. Inte riktigt full energi idag och när passet är helt nytt så vet man inte riktigt hur mycket man kan ta ut sig, men lite socialt och skönt såklart! En blandning av grit styrka och station, vilket ger massor! 
Krispig lördag med lite fix hemma, tvätt & innemys! Hoppas ni har en skön lördag! <3



Lördag

Skrivet:    ·  Allmänt
God morgon lördag! 
Sovmorgon och kaffe innan jag drar iväg på lite bootcamp! 
Ha en fin dag! <3



TRÖTT, TRÖTTARE, TRÖTTAST

Skrivet:    ·  Allmänt
Drömmen att sluta halv 4 på en fredag, på alla fredagar närmare bestämt! LYX! 
Gick en sväng på stan och kan väl konstatera att ska man bränna pengar på shopping så får man göra det på nätet, altenativt åka till en annan stad. Så typiskt när man verkligen behöver uppdatera garderoben! 
Provade ett gäng koftor, polo och tjockare tröjor. Men i stort sett allt innehåller mer eller mindre ull. Fett nej på den tyvärr! 
Tog en lång varm dusch när jag kom hem, nu är det kallt på riktigt. Vinterjacka åker på nu alltså! Sen har jag bara myst hemma, så skönt. 
T R Ö T T så inga avancerade grejjer ikväll. Bara mys, tända ljus och en sån där pustar ut efter veckan känsla. 

Ellie körde just Love me like you do på Idol, rysning på den! 

Ha nu en skön fredagskväll! <3

Lite inspo kommer här! 





Hemma på lunch

Skrivet:    ·  Allmänt
Swich så va förmiddagen över och nu är jag hemma på lunch! 
Efterlängtade fredag!! 




God morgon fredag!

Skrivet:    ·  Allmänt
Underbara fredagsfeeling!! 
Kort dag på jobbet, helg på ingång, sol och bra känsla! Nu kör vi fredag, en riktigt grym fredag, innan vi tar helg! 



Torsdag loading friday

Skrivet:    ·  Allmänt
Go kväll på er! 
Torsdag kväll och en riktigt bra torsdag! SÅLT två hemförsäkringar idag!! Så kul!! Och när jag jobbar på att få in sälj, tipsa rådgivarna och få den där kicken - då jäklar är jag på rätt plats!! 
Och får verkligen mycket cred för allt jag gör vilket ger mig ännu mera pepp att fortsätta! 
Körde ett grit styrka med bästis efter jobbet, tufft men skönt! 

Och imorrn är det redan fredag! Jobbar mest måndag & fredag känns det som. GALET va tiden går fort alltså! Lösa softa planer än så länge - vilket känns så skönt! Lite shopping vill jag få till, både till hemnet och till mig! Så en sväng på stan kanske, en sväng till Mio. Ut och käka på lördag kanske, kanske julmarknad på söndag. Just nu är det så skönt med öppen mestadels oplanerad helg. Att ta allt som det kommer! 

Men först, torsdagkväll och en grym fredag på jobbet! Ha en skön kväll! 

Kärlek 



Torsdag

Skrivet:    ·  Allmänt
God morgon torsdag! 
Jäkla ruggväder!! En sån dag man helst spenderar i soffan under en filt och plöjer en massa mysiga filmer. Typ. 
Men lika bra att göra den här torsdagen till en bra dag!! 
Puss och god morgon! 



PUMP

Skrivet:    ·  Allmänt
Finns ingen känsla som är så skön som efter bodypump! Hela kroppen är så slut. Att komma hem, duscha och lägga sig i soffan - mmm, den känslan är så fin! Två värsta låtarna är sista ben och biceps. Utan tvekan. Benen skakar och armarna går inte att få upp dom sista repsen, meningen så antar jag. 
En bra onsdag avslutas med soffmys, wok med lax och en skön känsla i kroppen! 




Eftermiddag

Skrivet:    ·  Allmänt
Alltså tiden! Dagarna bara rusar!! 
Gott tecken antar jag! 
Slutar snart, ett ärende på stan innan jag kör veckans bästa pass! 
PUSS



God morgon onsdag!

Skrivet:    ·  Allmänt
Hoppas ni mår bra fina ni! 
Den här godingen fick följa med även mig hem från kanel igår! Älskar den! Och som snyggast tillsammans med en annan ring! 

Shine bright 




Nästan som på en fredag

Skrivet:    ·  Allmänt
Kvällsmys med Jenny & Johanna och vardagslyx i form av dip, morötter och popcorn! Så värt att ses lite i veckorna, det ger massor! 
Fick känna på både bebismage & sparkar. Herregud så häftigt! En liten fot lixom. Och hur fint är det inte med magar! Tänk den dagen jag är där! Lite mysig tanke faktiskt. 

Nu blir det sängen, sov gott! <3



Det lilla extra till nån lite extra

Skrivet:    ·  Allmänt
Det lilla extra till nån som betyder lite extra! Ibland vill man bara ge, utan egentlig anledning, bara så, visa för nån hur mycket den betyder! <3



Frukost till lunch

Skrivet:    ·  Allmänt
När man inte hinner äta frukost till frukost, får man äta frukost till lunch! 
Havregrynsgröt med lingonsylt, ägg, knäcke & kaffe. Bästa! Varmt, gott och mättar bra! 

Äta ute kan va mysigt nån gång ibland, men inte varje dag. 100kr om dagen blir 500 kr i veckan och 2000kr i månaden. Knappt värt! 



Tisdag

Skrivet:    ·  Allmänt
God morgon tisdag! 
All black. Ny dag, nya möjligheter! 



Måndagsjam

Skrivet:    ·  Allmänt
Efter en lång dag på jobbet kändes det mer än skönt att få köra lite mooves till grym musik med mina brudar! 
Snodde bilden från Amanda, hon är om ännu bättre än jag på att fota! ;)

Perfekt väder för innemys! 
Kockarnas kamp följt av BB! 
Ha en skön kväll! <3


Nathalie, Jutta, jag & Amanda. Bästa! 

Lunch

Skrivet:    ·  Allmänt
Vips va förmiddagen över och nu är jag hemma på lite lunch! Älskar att jag kan gå hem på lunchen, få ett brejk och ladda om batterierna lite! 
En tyst minut för Paris där hela kontoret va knäpptyst klockan 12. Påtagligt nära, Paris är ju bara nån timme bort med flyg. Skrämmande. 

Jobb till 17.45 sen väntar BODYJAM!! Bra måndag! 


Lunchläsning 

Måndag

Skrivet:    ·  Allmänt
Kickar igång tredje veckan som nyanställd! Känner mig rätt utvilad och redo för en måndag, så redo man kan va allafall! 
KAFFE givet innan jobb! 
Ha en fin måndag! <3





...

Skrivet:    ·  Allmänt
En lugn helg & en skön söndag. 
Välbehövligt efter en vecka med full fart, men nästa helg blir det nog nåt glas vin, kanske en aw, kanske lite quiz! Variationen är ju den bästa! Det är då man uppskattar det lilla extra! 

Bodypump med Jutta fick avluta helgen! 
Nu sen middag & soffan! 
Hoppas nu har en skön söndagkväll! 

PUSS



SUNDAY

Skrivet:    ·  Allmänt
 Vaknade av ingen mobil alls, drömmen med sovmorgon på helgen! 
Slängde i två maskiner tvätt, tog mig ut på en långis runt brandholmen och fick tid med både mami & Hanna, perfekt! 
Bäddat rent, handlat lite och nu tänkte jag plöja lite missade BB! 
Ikväll kör vi bodypump och Jutta is back!! Äntligen!!
Nytt sköljmedel! Alltså bästa!! 





En helkväll med min bästa

Skrivet:    ·  Allmänt
När 7 timmar känns som 2. 
Handlade lite plock, dip, tortillas med mozarella, dumplings (överträffade gott faktiskt!) fyllda peppers, nachos.. Har jag glömt nåt? Mumsigt även om säkert hälften blev över! Lite svensk film, fanta, ett avsnitt Plura, soffan, mjukisar och bara massa prat! 

Tack bästis för en helt perfekt lördag! <3




#prayforparis

Skrivet:    ·  Allmänt
Vart är världen på väg!? 

Idag går alla tankar till Paris, alla drabbade, alla familjer. 





Endorfiner & nya jeans

Skrivet:    ·  Allmänt
Finns INGEN som Lotta! 
En sån människa man skulle vilja hänga med, öppna sig för och bli sådär liten och sårbar med. Helt fantastisk! 
60 minuter av rena endorfiner, bästa starten på dagen! Dessutom har gymet verkligen blivit socialt och jag älskar det!

Gick en sväng på stan & kom hem med ett par svarta jeans. Dom från Cubus fick åka tillbaka och den här modellen från Gina har jag ju i blått - och har blivit en riktig favvo! 

Fruktansvärt det som hänt i Paris btw. Fredagen den 13:e oxå. Världen är läskig just nu. Men kollat av med syrran och hon är okej, så där kan vi andas ut.

Hoppas ni har en mysig lördag! <3





 

LÖRDAG

Skrivet:    ·  Allmänt
Nyhetsmorgon, äggmacka och kaffe. 
Snart iväg på Bodycombat!! Äntligen! 



Efterlängtad kväll

Skrivet:    ·  Allmänt
Ger mig själv en high five som trots en sjuk fredagströtthet tar mig till gymet i spöregn för att köra grit plyo! 
Men det gick BRA, över förväntan, och extra kul när det va så många kända ansikten som tänkte på samma sköna känsla efter! Nu har jag handlat lite, färgat utväxt, rakat benen & målat tånaglarna ljusrosa. NU ska jag krypa upp i soffan, kolla idol och bara MYSA! 

[ Kvällstankar ]
Om ni visste att ni skulle göra nåt som ni verkligen älskar för sista gången, skulle ni njuta extra mycket då? 










Blommor på en fredag

Skrivet:    ·  Allmänt
Fick blommor idag! 
Fin chef jag har!! Och jag känner mig verkligen välkommen, på alla sätt! 

Efter en bra vecka tar jag äntligen fredag! Och det här med att sluta halv 4 på fredagar, rena drömmen! 

Nu grit och sen hem och mysa! 
Ha en skön fredag! <3




FREDAG

Skrivet:    ·  Allmänt
Trött tjej imorse! Snoozade säkert en havltimme. Men så är det ju fredag & hur skönt känns inte det! Den här veckan har varit full minst sagt med mycket jobb, känslor och nya intryck! 

Så fredag du är så välkommen! <3

God morgon! 



BOND & Kundkväll

Skrivet:    ·  Allmänt
NU är jag hemma, efter en helkväll kunder, fix och nya Bond! Två fulla biosalonger och en helt okej film! 
Ingen Bondfantast sådär, men emellanåt va den riktigt spännande. Väntat och lyckligt slut som alltid! Frös som en tok hela filmen så en varm dusch i säkert 15 minuter nu va rena drömmen! 
Kom på att jag inte ätit nåt sen lunch, så kan det bli när det är full rulle! 

Äntligen BB och soffan! 










En dagens

Skrivet:    ·  Allmänt
Slänger upp en dagens!  



God morgon fina!

Skrivet:    ·  Allmänt
Torsdag! Herregud va veckorna rusar! 
Lång dag på agendan, jobb, morgonmöte, planering inför kundkvällen och redan vid tre åker jag med AnnaKarin till bion för att förbereda med allt! Klockan 5 kommer våra bästa kunder och 6 drar bion igång! 
Ha en fin dag! <3


Trötta muskler

Skrivet:    ·  Allmänt
Fullt ös på jobbet idag! 
KC hade fullt upp med kunder ända till halv 4, trots att vi stänger 3. Men känner verkligen att jag greppar mer och mer, även om det är babysteps så är det alltid nåt! Och en stor glädje att mina kollegor är så bra! Verkligen! Känns som jag känt dom flesta hur länge som helst! Och min chef - precis som en chef ska va, och lite till! DET känns bra! 

Bodypump fick avsluta kvällen. La tydligen på mer vikt på både bröst och axlar. Kom på det efter några reps och plocka bort vikter undviker man ju helst mitt i låten, så det va bara att kötta på! Kanske inte orkade alla reps men nästan. Kommer kännas imorrn! 

NU soffan, mat, Bonde & sista Modus! 
Det bästa efter både jobb & träning! 
PUSSSS











Hej onsdag!

Skrivet:    ·  Allmänt
Morgonmöte och planering inför kundkvällen imorrn! 
Event med bio för våra kunder! Nya Bondfilmen ska visas 18.00 så det blir kvällsjobb imorrn. 

Sol & veckans mitt! Ha en fin onsdag! 



Mangokyckling & en kväll i världsklass

Skrivet:    ·  Allmänt
Jobb, Grit plyo, handla middag, hem och duscha för att ta skrotis bort till Juttplutt och spendera kvällen med MASSA mys, så skönt prat, mangokyckling, soffan, BB och kvällshäng med den personen jag bryr mig allra mest om! Så mycket kärlek! <3

Nu blir det sängen! Hoppas ni haft en skön kväll! 
PUSS





 

En lite bättre tisdag

Skrivet:    ·  Allmänt
Marint, randigt, soligt väder, tisdag och en mycket bättre feeling över lag. 
Igår va ingen bra dag jobbmässigt, måste lära mig att allt nytt tar tid. Punkt. Ingen förväntar sig att jag ska kunna en massa redan, verkligen inte. Och det är inte andra som sätter kraven - det är jag. Bara jag. Och så fort man börjar förstå minsta lilla, så blir allt lite roligare. När man behärskar saker så vips blir det plötligt nåt kul av det! 

Så ja, ge allt tid! Jag är min störta fiende just nu! Och det kan bara jag ändra på! 

Puss på er och ha en fin dag! 




Mat hos bästis

Skrivet:    ·  Allmänt
Vi peppar varann lite. Med bara vårt sällskap. Att bli bjuden på mat hos bästis, ligga i soffan och mysa framför BB, bara va. Det är kärlek det! <3



Att det ska va så svårt att ta matbilder! Blir lixom aldrig bra. Svårt att fånga smaken på bild kanske. Det här är allafall typ det godaste som finns! Knaperstekt bacon, champinjoner, paprika och minimajs. Stek och krydda med vitlök och cayenne. Häll på cf paprika / chili. Puttra på svag värme tills det krämat ihop sig. Servera till bulgur och sallad! 
Kombinationen är grym!

Snart grit!

Skrivet:    ·  Allmänt
Jobbar sent idag, men slutar om 5! 
Sen direkt till gymet för lite grit innan bästishäng! 
Hjärnan svämmar över med allt nytt så ska bli sjukt skönt att rensa huvudet lite, då är träning det bästa! 

Ha en fin kväll! <3



God morgon måndag!

Skrivet:    ·  Allmänt
Vädret. Inte så uppiggande direkt! 
Tur att man har nära till jobbet allafall! 
Somnade nog inte förän halv ett inatt, det märks att man inte sovit jättelänge när det knappt hänt nåt på insta sen man somnade. Men! Måndag, nya tag! Morgonkaffe & iväg för en ny dag på nya jobbet! 

God morgon! 



Myskväll på en söndag

Skrivet:    ·  Allmänt
BB, soffan, mjukisar, popcorn & en bästa vän! Vad mer kan man önska sig som avslut på helgen? <3
Nu blir det sängen så man är redo för en ny vecka med nya möjligheter och sjukt mycket (mer) nytt att lära in! 

PUSS & go natt! 




Söndagsmiddag

Skrivet:    ·  Allmänt
Mysig middag är nu avklarad! Freebasade lite & caesarsalladen blev sjukt god! Dressingen va pricken över i! Gjorde på grekisk yoghurt, pressad vitlök, salt, peppar, pressad citron, parmesanost och dijonsenap. Annulunda men fräscht och riktigt gott!
Nu väntar jag bara på Juttplutt för att avsluta helgen på bästa sätt! <3





Middag

Skrivet:    ·  Allmänt
Förbereder för fullt här! 
Tänder ljus och lyssnar på Lisa Nilsson - alltså hennes tolkningar! Rysningar rakt igenom! 
Lite crostini med bruchettamix till förrätt. Kycklingen i ugnen och en egengjord ceasardressing är klar! Recept kommer! 



Chillmood on

Skrivet:    ·  Allmänt
Söndag! 
Känns som helgen kan pausa lite, vips va det söndag igen! 
Tog mig ut på en skön pw, handlat lite för kvällen - ska bjuda m&p på lite caesarsallad & kycklingklubbor i ugn! Klart papi ska firas! 
Efter det blir det SÖNDAGSMYS med bästis! <3

Sköna söndag! 




Grattis papi <3

Skrivet:    ·  Allmänt
Idag får vi gratta alla pappor! 
Och jag ska få krama på (och laga middag) åt min fina paps! Som den yngsta av tre systrar kommer jag nog alltid att ses som pappas lilla tjej, den minsta, den yngsta. Med all rätt. Och jag har faktiskt aldrig klagat, har två fina systrar att alltid se upp till och att vara yngst har sina fördelar! ;) 
Tack paps för att du alltid bryr dig och ställer upp, vet inte hur många gånger du väntat, skjutsat, hämtat mitt i natten. 
Älskar dig! <3





Fin lördag

Skrivet:    ·  Allmänt
ÄT & LÖRDAG med Alle

Fullsatt, så satt i baren hela kvällen, sippade på lite rödvin, uppdaterade om precis allt och åt lite smårätter. Fräsch mat, vin för 50 kr glaset, ett stort sällskap med några ögongodis, skönt häng, mycket att prata om och bara så lagom. Perfekt kväll! Och på dryga 4 hinner man rätt långt ändå! 
ÄT är verkligen en favorit! 
Och en snyggkväll, en snygglördag. Vissa kvällar blir bara så! 
Tusen tack för igår fina! <3
















Nagelfix & lördagkväll

Skrivet:    ·  Allmänt
Fixat naglarna och snart dax att piffa lite! En kväll på ÄT med min fina Alle väntar ikväll! 
Ha en fin kväll! <3





Check

Skrivet:    ·  Allmänt
Hade förväntat mig tuffa, jobbiga 50 minuter men det här va nog det värsta ever! 
Tänk dig ett grit cardio pass, fast jobbigare, lägg till noll vila, lite styrka med fokus ben och triceps och så ett högt tempo med kräkvarning rakt igenom! En sak är allafall säker, man orkar mer än man tror och känslan efter! Fiiiin! 
Sen är Kristoffer & Anna grymt bra och peppar som bäst när man är helt slut! 

Skön start på lördagen! 
En sväng på stan, lite tvätt och fix hemma & nu tänkte jag plöja lite Batchelor och bara mysa! 
Ikväll efterlängtad dejt med Alle! Lite käk och vin på ÄT! Blir grymt! 

PUSS 



God morgon lördag!

Skrivet:    ·  Allmänt
Fortfarande nyvaken. Men piggar på med lite kaffe innan jag ska iväg till gymet! Bodyattack tydligen! Men vi kör!!

GOD MORGON



Tända ljus, mjukisar & soffan

Skrivet:    ·  Allmänt
IDOL, mjukisar, tända ljus och efterlängtad fredag! 
Njut nu, fredagkväll är utan tvekan bästa kvällen! <3





Fredagsfys blir fredagsmys

Skrivet:    ·  Allmänt
Rätt skönt att sluta 15.45 på fredagar alltså! Speciellt efter den här veckan! Avslutar dagen och veckans träning med ett gritpass. Grit plyo. Kan va det jobbigaste ever. Knappt kul för stt det är så jobbigt. Man blir typ förbannad. Men desto skönare efter såklart! Tror Kristoffer såg att det va tufft idag, för jag fick massa extra pepp! 
"EN till! Jag vet att du kan!! Kom igen, ge allt nu, sista repsen! Kom igen kööööör!! Du kan!!"
Och då kör man ju lite extra! ;)
Efter fredagsfys kommer fredagsmys! 
Speciellt efterlängtat just ikväll! <3



FRIDAY

Skrivet:    ·  Allmänt
FREDAG
Hur underbart som helst! Veckan bästa dag! Och nu får jag känna på fredagsfeeling på nya jobbet oxå, bara det! Och helgen är mer än välkommen!!

PUSS på den! <3



 

En bättre dag

Skrivet:    ·  Allmänt
Greppat lite mer, vilket har gjort dagen lite bättre! Små steg är stora steg ibland. Och snart har jag jobbat en hel vecka på Nordea och redan efter så få dagar känns kollegorna så bra! Det är humor på jobbet och man skrattar en hel del! Sånt är verkligen viktigt! Dessutom är alla intresserade, vill hjälpa och ställer inga krav. 

Lite grit efter jobbet, städat lite, lagt inpackning och nu snart tar jag efterlängtad kväll! Helt slut tjej! 

Puss på er! 




God morgon torsdag!

Skrivet:    ·  Allmänt
God morgon! 
Redan torsdag! Herregud va tiden går fort! En trött tjej idag, känns som jag nyss somnade. Men upp och hoppa, en ny dag på kontoret med ännu mera nytt att lära sig, regler, lagar, nya rutiner, nya koder till alla hundra system osv. Kämpa på! 
Ikväll grit & Bodybalance med Juttplutt! 

Men först, GOD MORGON! 




MD middag!

Skrivet:    ·  Allmänt
Rev av lite dans på gymet innan det va dax för middag hos Annica! 
Så mysigt verkligen och tiden går som vanligt alldeles för snabbt! Man hinner knappt hälften om ens det! 
Blivit bjudna på så god mat! Fläskfilé med paprika, chili och sås gjord på matgrädde och en touch av maskarpone. Till det sallad, ris och mangochutney. Fräscht och gott! Till efterrätt fryst yoghurt med lite honung, som en egengjord glass, och till det stekta äpplen med mandel och kokosflarn! Två glas rött och massa prat! Mätt och trött kryper jag ner i sängen nu. 
Tusen tack för ikväll fina ni! <3

Varning för matbilder 





Ska be om recept på varmrätten, för den va kalas! 

Hemma på lunch

Skrivet:    ·  Allmänt
LYX att kunna gå hem på lunchen! 
Just nu känns allt bara så mycket! Men man får komma ihåg hur lång tid det faktiskt tar att lära sig och komma in i allt det nya! Hade en genomgång imorse om sparande, lån och räntor. Rena grekiskan för mig! Men men, allt tar TID! Bara jag får komma igång och sälja försäkringar så småningom så är jag nöjd. Nu ska jag snart tillbaka! 
Ikväll väntar träning innan vi ska på middag hos Annica! 

Hoppas ni har en bra onsdag! <3



Allt för hälsan

Skrivet:    ·  Allmänt
I slutet av november åker vi upp och kollar in tre mässor under samma tak! 
Både Allt för hälsan & Fitness lockar med både föreläsningar, montrar & spännande företag, drivna personer, prova på klasser och massa ny inspiration! 
Åker upp och gör en Sthlmshelg av det hela, passar på att hälsa på fina Carro, lagar mat och bara umgås! 
Ska du gå? Klart! Det kommer säkerligen ge massa inspiration!!




Dax att bli varm!

Skrivet:    ·  Allmänt
Hur kallt som helst idag! Imorrn blir det varmare kläder på jobbet, helt klart! 
Rätt slut i huvudet och proppad med massa ny info! Lunch med kollegor på fika, det sociala är viktigt såhär i början! 
Stått bakom i kundtjänst mellan 10-15 och lärt mig massa! Nu dax att svida om till lite träningskläder och äntligen bli varm!! 
Annica kör aerobic och det får man inte missa! PUSS


Tisdag

Skrivet:    ·  Allmänt
God morgon! 
Ändrade rutiner! Lär mig sakta men säkert inta frukost såhär innan jobbet! 
Har verkligen varit sjukt dålig på det innan men frukost ÄR det viktigaste målet och får igång både kropp och knopp, förbränning och ämnesomsättning! 
Så gå upp lite tidigare och stay focused from start! 
Ha en fin dag!! <3



Kväll

Skrivet:    ·  Allmänt
Första dagen på NORDEA avklarad! 
BODYJAM med bästa Annica och så äntligen måndagkväll! Om jag är trött idag kan jag bara tänka mig hur fullproppad mitt huvud kommer va på fredag! SÅ mycket nytt att lära in! Och det är lika bra att gå in med inställningen att det kommer ta tid. Och det får ta tid! Man vill ju gärna kunna allt på en gång, helst innan man har börjat. Men det är ju lite av charmen i det här med att börja nytt spännande jobb, att det finns så mycket att lära och utvecklas med HELA tiden! 

Nu soffan & tv för resten av kvällen! Kan tipsa om det här, på spray! Sjukt bra och man får precis lagom för att kunna steka! Tips tips!

Ha en fin kväll och njut! Det ska jag göra! <3



Första arbetsdagen gjord!!

Skrivet:    ·  Allmänt
En bra känsla i kroppen!! Riktigt bra!!
Har mest känt in kontoret, fått en mailadress, mina jobbtider, presenterat mig inför mina nya kollegor, ätit lunch på fika, lärt känna ett av många system, stått bakom i kundtjänst och blivit proppad med en hel del info!
Och det känns SÅ BRA!!
Snart BODYJAM och avsluta dagen med! Bra feeling på det här!!



Måndag!!

Skrivet:    ·  Allmänt
God morgon! 
Ja då va det dax!!
Nervös!!
Intar frukost så kroppen är på topp från start! Tänk på mig idag!!

Kärlek 



Sköna söndag

Skrivet:    ·  Allmänt
Att dagar som idag måste gå så fort!? 
Börjar faktiskt bli lite nervös nu, men då är ju och andra sidan allt som det ska! 
Mest myst hemma idag, gått ut en sväng, kramat på Jutta, lyssnat på mami i kören och försökt att ladda för imorrn, hur man nu gör det? 
Chillsöndag med andra ord! 
Så skönt! Nu lite Solsidan, Hellenius och Bron! Hoppas ni har en mysig kväll! 
Tänk på mig 08.45 imorrn!! 

PUSSAR



1 november

Skrivet:    ·  Allmänt
1 NOVEMBER 
Jäklar va tiden går fort! För exakt en månad sen slutade jag på IF och nu känns den dagen som long gone, minst sagt. På en månad har jag hunnit vara i London, landa i allt, gå på två intervjuer varav den ena ledde till jobb (!) njutit av lediga dagar och hunnit ikapp på nåt sätt, fått möjligheten att hinna umgås och få kvalitetstid med fina vänner, fira en massa födelsedagar och verkligen passat på att gå promenader och lyxa med långfrukost i soffan som man annars bara hinner på helgerna. 
Jag tror att det här har varit jättebra för mig, nyttigt att få landa lite utan stress till en stor fördel att lönen faktiskt fortsätter komma in den 25:e. 
Rena lyxen! 

Nu välkomnar vi en fin och spännande november! <3












Fest & så

Skrivet:    ·  Allmänt
Skålade i lite bubbel med fyran som start på kvällen! Sen lite festligheter hos My i drömlägenheten! Hade faktiskt mycket att fira kvällen till ära! Ett husköp och tre nya jobb! STORT GRATTIS till alla! Den här hösten är en riktig nystart både vad gäller jobb och boende för många! 
Gav mig in i nån armbrytargrej och  förvånade mig själv! Jag har väl aldrig varit speciellt stark i biceps, har ju lixom mer seniga långsmala muskler. Men trots lite rödvin i kroppen tyckte Katta (hon som nästan slog killarna) att jag va bästa motståndet bland tjejerna! Sånt är kul även om det kan ha varit en tillfällighet! 
Tack mysan för en BRA kväll! <3





BÄSTA överlacket! Seche Vite, bäst enligt ELLE 2014 tydligen. Förstår verkligen varför! 


Maria Bengtsson

Här får ni läsa om mitt liv. Every day counts. Enjoy!



· Allmänt