Som en fredag!

Skrivet:    ·  Allmänt
GOD MORGON FINA!
Sol och snart långledigt! Rena drömkänslan!
Även om man visste att det va sista tidiga morgonen på ett tag, så va det ändå svårt att gå upp när klockan ringde 06:22. Blir ju lite tidigare mornar nu när jag går varje morgon, men så värt allt att få starta dagen så.
Sen sist då? Va ett tag sen jag skrev tror jag? I tisdags kompade jag ut och åkte med Natta till Norrköping för lite vårshoppning! Så lyxigt att få göra så ibland och så mysigt att komma iväg lite ihop! Blev några kassar med hem, men letar fortfarad efter ett par vita sneakers.
I onsdags blev det pump, efter en minst sagt händelserik dag på jobbet! Utbildning och världens tryck på telefon, helt slut när vi åkte till gymet jag och Eleonor, men vi körde på! Fick världens energi efter och någon gjorde min kväll, tack för dom kramarna och den värmen. Det va efterlängtat och så saknat. <3
 
Nu några timmars jobb, sen tar vi långledigt!
Träffa Erika & Johan, fira lite påsk i Svalsta, äta middag hos Jimmys mormor och morfar och så hotellfrukost med Sandra på Companiet! Fick verkligen mersmak i söndags med Natta, bästa sättet att umgås!
Hoppas ni får en fin Påsk! Vi ska klämma in lite mys också mellan allt planerat. Men längtar!
Ska köpa lite vita fjädrar efter jobbet och fixa ett ris (blunda ni som vet att man inte får köpa fjädrar längre). 
Pusss och Glad Påsk!  
 
 

Helgen <3

Skrivet:    ·  Allmänt
Vilken helg! MAGISKT VÄDER minst sagt!
Och även om vi haft fullt program så har vi ändå njutit av solen, promenader och bara värmen!
I lördags tog jag mig ut på en pw på piren, solen visade sig efter en stund och jag hittade årets första vårblommor!
Det är lika häftigt varje vår! Alla vårtecken.
Sen åkte vi till Harg för att fira pappis som fyllde! Bara familjen på middag, vilket va lagom och mysigt. Och så kul att se syster med familj igen! Två helger i rad - vilken lyx! Mamma hade lagat god mat (måste raderat bilderna?) Kycklingfilé, god sallad, baguetter som hag och Jimmy bakade, goda pajer, tomat & mozarella, rostbiff, såser och ost & kex. Mums! I söndags gick jag upp med tuppen och mötte upp Natta för en liten promis till Companiet. Frulledax! Och om vi älskarhotellfrukost! Inte bara för att det finns så mycket att välja på, utan för allt, stämningen, att man får sitta i timmar och sippa kaffe, prata och äta gott. Så sjukt mysig start på dagen. Amanda va sjukis så henne lämnade vi hemma. Satt från 9-11:30 och bara myste. Sen tog vi hamnenpromenaden hem i strålande sol! Vädret alltså! SÅ underbart! Lockade även ut Jimmy på en promis när jag kom hem!
Sen va det dags för 3 årskalas för Vincent! Mysigt och hela släkten samlad, plus lite kompisar. Fullt hus i Svalsta minst sagt! Sen tog vi kväll, lagade filodegspizza och kollade Robinsson.
Tack för solen i helgen och för söndagens frulle med fina Natta! <3
 
 

Utbildning och en fullspäckad vecka!

Skrivet:    ·  Allmänt
Vilken vecka! Fullt ös från morgon till kväll och välfyllda dagar, minst sagt!
Men jag klagar inte!
I går va vi på utbildning hela dan, gick upp vid 06:00 och på kvällen va jag helt slut. Jobbade dessutom över till 18 så kvällen blev en kort kväll, somnande innan 22. Så trött av alla intryck!
Men dagen va så givande, vi åkte på utbilning i Malmköping. Självledarskap - så intressant!
Man rannsakar sig själv, får nya synvinklar på hur an själv är och hur man samspelar med andra. Hur omvärlden och det sociala påverkar oss. Så givande dag, men så trött på kvällen.
 
Nu är det fredag! Solen skiner och vi ska äta lunch ihop på Voyage halva gänget! Lyxigt!
Efter jobbet fixa present till Vincent 3 år (kalas på söndag) och sen fika hos Jenny och Stella.
Imorrn ska vi baka lite bröd, sen fira pappis som fyller.
Söndag hotellfrukost med Natta och Amanda på Hotellcompaniet (ska bli så mysigt, äntligen!) sen kalas för Vincent! Vilken helg va?
Lite bilder får gårdagens lunch! Majskyckling med mathavre och stark sås! Mums!
 
 
 

Onsdag kväll

Skrivet:    ·  Allmänt
Ligger i soffan och kollar tv. Älskling är iväg på styrelsemöte ikväll så jag roar mig själv. Varit på långgrunda med mami efter jobbet, sen bara myst hemma. Ätit frukost till middag - sånt man får ibland. 
Och äntligen har jag fina naglar igen, nästan två månader sen jag gjorde mina i fransk ombre och nu va det dax igen! Na va tillbaka så då blev det slag i saken! Hon är grym, snabb och så proffsig! Däremot är det henne och ingen annan där jag går till. Har bara sett hur dåligt det kan bli. Inte okej! Man lägger ju ändå pengar på det varje månad, då ska man bli nöjd! 
Imorrn väntar en heldag i Malmköping MWs kollegor! Medarbetardag fram till em, ska bli så kul! Kommer bli givande! 
Sen mysig kvällsfika med fina Natta! Och så vips är det fredag! Ha en skön kväll! Puss! <3

(null)

(null)

(null)

Soliga tisdag!

Skrivet:    ·  Allmänt
Vilken morgon!
Så mycket lättare att vakna när solen skiner! Och känna värmen i ryggen när man promenerar till jobbet, så skönt! Igår blev det pump med Natta - bästa releasen! Sista benlåten ajajaj! Men plötsligt blev axellåten en favvo, grymma låten gör att man känner sig starkare än någonsin! Haha, tänk va musik kan göra!! Och så kul att köra ihop med bästa Natta! <3
 
Snart lunch och efter jobbet ska jag äntligen göra mina naglar, avbokade i fredags då Na inte va på plats, det är ju henne man vill gå till, dom andra vågar jag inte gå till, har hört hur fel det kan bli. Så bättre att vänta, 7 veckor sen sist, så jaaaa jag behöver.
 
PUSS på solen idag! <3
 
Gårdagens färgsprakande wok!

GOTLAND I SOMMAR!

Skrivet:    ·  Allmänt
Då va det bokat och klart!
I sommar åker vi färjan över till Gotland och spenderar hela vecka 30 där tillsammans med Lasse & Susanne, moster Fia och Gurre, Olivia och nån kompis till henne. Ska bli SÅ mysigt!
Vi kommer bo på vandrarhem (!) Jodå. Kollat runt en del, men eftersom Lasse & Susanne har stuga med uteplats och vi mesadels kommer vara där med dom, så kände vi att vi i princip bara kommer sova där, därför blev det vandrarhem. Men det viktiga är att det är fräscht! Och alla stugor vi har kollat på för en okej summa pengar är faktiskt inte speciellt fräscha. Då får man bo närmare Visby och tänka sig lägga runt 15 000 per vecka, inte riktigt värt va? Som sagt, kommer mest va över hos svärisarna efter stranden, grilla och spela spel. Alltså OM vi längtar! <3
 
 

Tankat energi!

Skrivet:    ·  Allmänt
God morgon måndag!
Vilken helg! Fullständigt tankat energi hela helgen! Solen, tänk va den gör! <3
Söndagen blev en lugn dag, vaknade ju tidigt så kunde verkligen ta vara på hela dagen! Så härligt!
Lång frulle och sen tog jag på mig pwskorna, pluggade i lurar i öronen och satte på mig solbrillor och så ut i SOLEN! En lång runda på piren i strålande sol! Klarblå himmel, vårkänslor och sådär så det spritter i hela kroppen!
Helt underbar känsla! Våren, lika underbart varje år! Som man har längtat!
På eftermiddan åkte vi ut till Svalsta på lite fika. Så mysig dag! Och så fin helg verkligen!
Nu jobb, handledarskap på em och så pump med Natta efter jobbet! Nya releasen va verkligen grym!
 
Ha nu en bra måndag! <3
 
 
 
 

Helgen so far!

Skrivet:    ·  Allmänt
God morgon söndag! 
Klockan är halv 9 och vi är vakna (!) vad händer? Skönt ändå, att vakna pigg och utvilad utan att klockan är sen förmiddag. Och så skiner solen, känns som mitt i sommarn om man låter bli att titta ut. Tänk va solen gör! Lycka! <3

I fredags kom Stella & Johannez redan vid 16. Ftedagsmys, tacos och Talang. Gos i soffan och lördagsgodis. Stella sov hos oss, mellan mig och Jimmy i sängen. Hur mysigt? Hennes små andetag och den lilla handen som plötligt las på min. Lilla tjej! <3
Vaknade dock 06:20 sådär och vid halv 7 tassade vi upp och gjorde välling. Sen satt vi i soffan och myste till Greta Gris. Jimmy och Johannez fick sova lite längre. Fick verkligen smaka på småbarnslivet med tidiga mornar. Antar att man vänjer sig! Och huvudsaken är ju att man då tar en lugn start på dagen och inte sätter igång med bus och lek direkt. 
Frukost vid 9, sen tog jag och Stella en långpromenad i solen medans grabbarna tvättade bilen. Hön somnade på två sek i vagnen, matade ankorna på vägen hem och va nog ute över en timme. Solen! Underbara sol! <3 Pannkakor till lunch och sen åkte barnen vid 1 tiden. Sen va det dax för kalas för Linnis! Bara släkt räckte för det blev verkligen fullt hus! God plockmat och så mysigt! Tack sis! Nu ska vi dricka kaffe i sängen innan vi fortsätter ta vara på dagen! 
Njut av helgen! <3

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Fredag!

Skrivet:    ·  Allmänt
Underbara soliga fredag!
Promenaden imorse va magisk, solen i ryggen och så fredag på det!
Veckan har verkligen rusat, full fart på jobbet, utbildningar och handledarskap, fullt tryck på telefon och vips va det fredag igen! Idag blir det jobb till lunch, nåt snabbt i magen, fixa present till Linnis som fyller och ska firas imorrn, medarbetarsamtal fortsättning, ett snabbt möte gällande Campus och sen är det slut för idag. Då blir det nya naglar innan vi tar fredagsmys! Ikväll kommer Stella och Johannez och sover kvar. Så ikväll ska vi öva på mamma, pappa, barn, hihi. Ska bli så mysigt! Lite tacos, godis till barnen och så mys i soffan. Stella kommer nog sova emellan oss inatt, hur mysigt?! <3
Imorrn pannkaksfrukost (som barnen önskat) och vid 3 när barnen åkt drar vi upp till Sthlm och firar syster som fyller! Phu. Kommer behöva en lugn oplanerad söndag. Blev bjudna på middag hos Jimmys mormor och morfar på söndag, men får nog skjuta på den. Vill ha en dag när vi bara är, inga måsten.
 
FREDAG mina fina, NJUT! <3
 
 
 

PUMP!

Skrivet:    ·  Allmänt
Onsdag och God morgon!
Har SÅN träningsvärk idag, benen mest! Ajajajaj! Promenaden till jobbet gjorde dock sitt, känns lite bättre när man får röra på benen, men jäklar va det känns! Och ikväll ska vi tydligen på´t igen jag och Natta. Kommer bli tufft, men får väl fokusera mer på överkroppen! ;)
Skönt att va tillbaka alla fall! Bästa Hälso!
Den här veckan händer det verkligen grejjjer på jobbet, igår tog Therese sitt första samtal med mig! Så stolt! och så duktig tjej! Idag är det utbildning hela em. Imorrn långt morgonmöte 8-10, Världens Bästa Kundmöte. Och på fredag möte med Stina och så fortsättning på Medarbetarsamtalet, innan jag tar helg!
 
Nu jobbellijobb! Ha en fin dag! <3
 
 
 

Hej måndag!

Skrivet:    ·  Allmänt
God morgon måndag!
Efter en fin helg känns måndagen ändå okej! Kommer bli en bra vecka med utbildningar, fortsatt intro för vår nya Therese som börjar bli redo för sitt först samtal hos mig, lite tandläkarbesök, lite morgonmöte, nya naglar på fredag  och äntligen lite träning! Fortfarande lite förkyld, men nu är det dags! Peppade varann igår jag och Natta, så idag ska vi på RELEASE ihop! Ska bli så kul! Men ska jag vara ärlig, jag är typ nervös!! Har inte varit på pump sen jag vet inte när! Förkylningarna har lixom överlappat varann, från influensa till virus, förkylning och halsont.
Men nu får det vara nog och jag vet ju att när man väl är där så kommer man inse vad man saknat - på riktigt! Träningsvärken som inte går att få av endast promenader. Ska bli skönt!
 
Helgen har varit fin som sagt! I lördags åkte vi en sväng till Norrköping och kollade soffa på EM. Hittade en sååå fin så nu blir det snart ett helt nytt vardagsrum! Ny matta, ny soffa, ut med fåtöljen. Men soffbordet ska vi nog behålla. Vit marmor kommer göra sig så snyggt till gråa mattan. Synd bara att det är 8 veckors leveranstid på soffan, har man väl bestämt sig vill man bara ha den nu nu! Ja, ni vet ju. Vidare från EM till Svalsta och Olivia som fyllde 14! Lite kalas fram till kvällen, sen blev det mat från Rhodos, kycklingspett och tzatziki. Och så nya serien Gråzone - sjukt bra! I söndags kom Ida, först tog vi en tvåtimmars pw som sen avslutades med brunch hos oss. Så mysigt!
 
Hoppas ni haft en mysig helg! <3
 
Lite nya blommor blev det också!
 
 
 

God morgon lördag!

Skrivet:    ·  Allmänt
Fint! Ligger i sängen och sippar kaffe med nyhetsmorgon på. Livet! 
Fredagen blev en boostfredag av rang! Pigg och glad, finlunch med kollegor på Voyage & på eftermiddagen hade jag medarbetarsamtal med Stina. På första punkten hade vi 15 minuter, för oss tog det dryga timmen, så nej, vi hann inte klart! Får fortsätta nästa fredag. Men vilken boost! Gick igenom 2017 med mål och personlighetsutveckling, mitt hadledarskap och mina resultat. Så otroligt givande! Och jag fick så mycket! Tänk va fantastiskt, vilken roll jag har fått, vilken utveckling jag gjort. En resa sen jag började i augusti 2016. Lyckligt lottad! Tack Stina för alla värmande ord! Det gav massor! <3

Nu ska vi upp och äta frulle, sen iväg till Norrköping EM och kolla lite möbler. Sugna på ny soffa! I EM kalas för Livan som fyller 14! Jäklar va kalas det är i våra familjer på våren!  Och imorrn kommer Ida på brunch! Vilken mysig helg!  <3

(null)

(null)

(null)

God morgon torsdag!

Skrivet:    ·  Allmänt
God morgon!
Redan torsdag, galet va tiden springer! Pratade med Foppa imorse och vi konstaterade att vi inte setts familjerna sen nyår (!!) Var tog januari och februari vägen?! Vips så va det mars. Och snart är det påsk! Men nu har vi bokat in i kalendern, så nu känns allt som vanligt igen! Det är så man måste jobba, man måste boka in, annars rusar tiden bara iväg och allt rullar på. Så boka boka! Sen är det alltid mysigt att ha det att se fram emot även om det kan kännas som en evighet när man bokar.
Igår träffade jag min fina Natta och vi myste några timmar med en chailatte på Espressohouse efter jobbet. Alltså, älskar kvällsfikor och vi har alltid mycket att prata om, men igår va det rekord tror jag! <3 Tack fina!
 
Snön fortsätter att ösa ner och klarade mig precis från en vurpa imorse, det va nära vill jag lova. Is och så nysnö över, farligt! Men klarade mig. Nu ska jag hämta kaffe och starta dagen på riktigt!
Ha en fin dag! <3
 
Låten just nu!
 

Testade sjögräsnudlar till köttfärssåsen häromdagen. Alltid så nyfiken på nytt och det här va väl helt okej ändå! Kalorimässigt typ 0, smaken ja, funkar, man kanske vänjer sig, lite krispigare än jag väntat mig. Helt okej! Dock slog min köttfärssås alla rekord! Herregud så god den blev! Hemligheten? Cf paprika chili och tre klyftor vitlök. Hela burkchampinjoner och finhackad lök. SÅ gott!
 
 

Hej tisdag!

Skrivet:    ·  Allmänt
Snöig promis till jobbet imorse, men jag kom fram i tid! Ändrade öppettider hos oss så det krävs att jag är på jobbet 7:50 varje morgon, men sen har sena måndagen försvunnit vilken är SÅ skönt! Alla dagar till 17 nu och så lite flex när man kan! Så skönt, gud va jag uppskattar våra tider här, kontorstider alltså! Så lyxigt!
 
Igår blev det premiär för gymet på ett antal veckor! Kändes så länge sen, men när väskan väl va packad och klockan blev 17 så kände jag mig taggad! Tog det rätt lugnt ändå, crossen 30 och så ben på det! Känns idag! Men så skönt! Ikväll blir det efterlängtad pw-dejt med fina Sandra! Äntligen! För länge sen!
 
Började kolla på en ny serie igår, Advokaten! Kan verkligen rekommendera den! Sjukt bra!
 
Den här veckan blir matsedeln lite annat, tänker oss testa en massa nytt som vi inte vanligtvis brukar äta. Så igår blev det stuvande makaroner, med bönpasta - funkade utmärkt - och små delikatessköttbullar. Hann inte rullar egna, men köpta är verkligen goda! Lite brända på utsidan och perfekta inuti. Till det massa stevia ketchup!
Dessvärre lyckades mjölken brännas och det kommer fasen inte gå bort, satt som berget! Aja, tur att det finns nytt att köpa! Ikväll ska vi steka blodpudding, jag alla fall haha, Jimmy får äta potatisbullar!
Till det tänkte jag göra en råkostsallad med riven vitkål, morot, paprika och purjo. Över det häller man en varm dressing på olja, vinäger, salt och peppar. Sen kan man ha den i kylen i en vecka!
Kan lägga upp receptet här sen!
 
Nu lunch! <3
 
 

Sweet sunday

Skrivet:    ·  Allmänt
Sköna söndag! 
M&P har just varit här på eftermiddagsfika. Innan dess tog jag mig ut på en uppfriskande pw på piren. Lite motigt att lämna soffan, plöjde Sommaren med släkten, och fick riktig skärgårdskänsla. Så himla fint! Och så sommar! Om man längtar! <3
Men bytte sommar mot blåsig och snöig vinter. Dock inte lika kallt ute, vilket är skönt. 
I fredags blev det lite ärenden på stan innan fredagsmys. Jontan kom och hängde några timmar och vi somnade i soffan vid 22. Älska fredagar! Skulle haft AW med jobbet men för många avhopp gjorde att vi fick skjuta på den. Helt okej ändå! 

Lördagen va det 155 årsfest för Jimmys goa mormor & morfar i brandkärr. Jo men visst, dom har flyttat dit. Fråga mig inte varför, haha! Men festen va i en lokal med catrad mat, fräscht och gott! Och högt till tak som alltid när man träffar Jinnys släkt! Underbara ni! <3 På kvällen Beck och soffmys! 

Nu ska jag måla naglarna och raka benen, sen lite matlagning! Kyckling, ris & currysås blir det kväll! Och en hel massa serier! 
Ha en fin kväll! Puss! 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

I samarbete med Buzzador

Skrivet:    ·  Allmänt
Fick möjligheten att testa två nya smaker av en proteinbar genom Buzzador!
Caramell och Peanut. Delade även med mig till en kollega som fick mumsa till eftermiddagsfikat.
Kan rekommendera båda barsen till en kaffe, smaken kommer fram ännu mer!
Jag gillade båda, även om caramellsmaken kändes lite väl söt i smaken.
Peanut va crunchig och god, gillar tuggmotståndet! Kanske inga bars jag själv kommer att köpa, lite väl mäktiga i min smak, men alltid kul att testa nyheter.
 
Min kollega tyckte såhär: "Caramell va krispig och chokladsmaken va god!"
 
 "gainobuzz #gainomax "buzzador

Ett år som förlovad! <3

Skrivet:    ·  Allmänt
Tänk, ett år sen! Ett år som förlovad! Så lyckligt lottad! <3
Finns ingen som du min fina Jimmy!
 
 

Torsdag och 1 mars!

Skrivet:    ·  Allmänt
God morgon fina!
På plats på jobbet efter en kylig morgonprom,. Känner väl att det är bra med snö och kyla nu. Sen har vi fortfarande fel på värmesystemet hemma 8sen några dagar tillbaka..) så temperaturen visar 17-18 grader inne. Inte okej! Verkligen avskyr att frysa. Dubbla duntäcken inatt. Men idag skulle nån servicekille gå in och fixa, så hoppas på lite värme ikväll. Här på jobbet är det varmt alla fall!
Och så 1 mars redan! En vårmånad! Känns så härligt! Bara det kan sluta snöa och vara minus 12..
Gjorde så god middag igår! En rätt som jag och Jutta ofta lagade. Stek, blanda, ät.
Vill ni ha receptet?
Stek bacon i tärningar (vi valde ett lite nyttigare altenativ - kalkonbacon).
Tärna röd paprika och lök och stek med. Blanda i majs. Häll i en burk cf paprika chili och rör runt.
Koka bulgur och blanda i allt i stekpannan. Krydda med lite peppar och chiliflakes och sen är det bara att mumsa på! Det salta baconet, söta majsen och hettan från chilin. MUMS!
 
Här kommer en bild från gårdagens lunch med m&p på Yama!
 
Morgonens promenad! <3
 
 
Maria Bengtsson

Här får ni läsa om mitt liv. Every day counts. Enjoy!



· Allmänt