Lördag. Gillas!

Skrivet:    ·  Allmänt
Så blev det jobb. Lite shopping.






Och nu taggar vi!!
Klassfest hos fina Madde ikväll. Inser precis att det är lite bådis nu.. Måste hoppa in i duschen! Men vi hörs!
Pics kommer imorrn. ;) As always. Puss på er!



Veckans bästa dag!

Skrivet:    ·  Allmänt
Fredag betyder helg. Finns det nån skönare känsla?! Nope.
Började med ett svettigt pass på Friskis med alla brudarna. Så bra pass. Maries nya. Toppmusik verkligen!
Sen blev det kycklingfajitas med Ida, hos Cattis. Trion fick mycket att prata om.. ;)




Tack brudarna för en helmysig kväll!

Onsdagsklubben

Skrivet:    ·  Allmänt

Så va det onsdag igen. Sista onsdagen i månaden är den bästa. Då är det tjejträff. Onsdagsklubben kööör!!
Igår bokade vi bord på CD´s. Det blev vin, god mat och massa skratt. Precis vad man behöver sådär mitt i veckan. Himla bra tradition!

Dagens låt. Tänkt mycket idag. Your in my mind.



Två check!!

Skrivet:    ·  Allmänt
JAG KLARADE TENTAN!! Jippiiii!! Faaasen så skönt det känns!!

Fick GODKÄNT PÅ UPPSATSEN också!! Check, check!! ;)

Underbart! Nu väntar jag bara på portfoliogranskningen.. får veta imorrn. Men sen så. Sen ser vi framåt!
Ny vecka, ny kurs. Nystart helt enkelt! Det gillas.

Kom just från ett HÅRT skivstångspass. Hårt, men bra. Mycket folk och svettigt som vanligt. Fick äntligen köra med Idan oxå. Har lixom inte lyckats pricka in det förns idag. Kommer säkert ha träningsvärk imorrn. Känner redan nu i armarna.. Men det SKA kännas. Verkligen. Annars har man inte kört tillräckligt hårt. Haha! ;)

STORT TACK till mamsen Annika också, hon är alltid så gullig och hjälper till på skivstångspassen. Paxar bräda och sådär. Gulligare extra-mamma kan man inte få!!

Just suschat och snart kommer Emma!! En sista middag innan fröken Adolfsson drar till Åre. Hon ska gärna säsonga där i typ 3 månader. Kommer sakna våra middagar gumman!!

Kul med skidor, men lite för kallt för mig allså. Gillar värmen bättre.. Fast afterskin är ju nice..

Ikväll blir det allafall laxpasta. Mmmm..





Se you darlings! Puss puss!

Formex

Skrivet:    ·  Allmänt
Hänt en hel del sen sist. Vickat på Långberg, fredagsmyst med fina tjejer och haft en bra helg! Softardag i lördags, träffade Hanna, myste i soffan med en kopp te och bara va. Ni vet, när man bara är, känner ingen stress och tar allt som det kommer. Det är såå skönt. Skulle bubblat på Sunlight, men det får vi ta nästa gång! Tacos hos Linn med brudarna, taggad förkaka vill jag lova! ;) Sen Tellan. Men börjar bli lite trött på festandet nu allså. Har blivit rätt mycket på senaste. Men så länge man vill, så ska man ju köööra! ;) Lite svårt att ta paus nu bara, så mycket inplanerat nu så.. ojojoj.

Idag blev det mässa. Har kollat inredningstrender på Formex med mams hela dan. Så mysigt! Ingen shopping, men massa inspiration! Lovely. Nu vill man bara handla!! Jobbigt att man är student. Här kommer lite pics.












Sorbet är mums

Skrivet:    ·  Allmänt

- Ska jag hämta dig efter friskis gumman? Så kan vi äta lite tonfiskröra här på Ringis?

Kan man motstå den lyxen? Nope. Johan stog i köket och rörde ihop världens smaskigaste tonfiskröra, massa vitlök och massa sambal. Mmmm. Sen drog han till biljardhallen med grabbarna och vi fick en helkväll bara för oss. När vi lagt lilla Tyris då förstås. Goare unge får man leta efter! Och matglad va bara förnamnet! Hon åt 3 portioner! Bra jobbat lilla skruttan! ;)

Dom har nu ringt två gånger från Långberg. Och jag har tackat nej till två givande heldagar. Men måste man så måste man. Har ju deadline på fredag lixom. Inte mycket att styra då inte.

Mest plugg nu, men idag hann vi med en efterlängtad Hellmansfika oxå. Det måste man bara hinna. Sandra och jag i hörnan. Det är vår hörna det! Träningen skippar jag inte heller. Hur mycket plugg man än har så är träningen given. Man orkar ju sjukt mycket mer då! Skivstångspassen tar verkligen! Körde hårt med brudarna igår. Och idag blev det step. Imorrn kör Hilde igen, så det kan man ju bara inte missa! Har nog lyckats lura med mig Emmsan då oxå. ;)

Sen längtar jag till helgen. Massor. Då blire lyx vill jag lova! ;) Lyx med min gullis.

Nu ska jag unna mig lite sorbet. Det är jag värd.





Mmmm, mangon slår det mesta. Men inte den italienska förstås. Den slår ALLT!
Bilderna är från 2009, första Sardinientrippen med Idan.









Här blandar jag mango och hallonsorbet. Mmmmm.

Ofattbara söndag.

Skrivet:    ·  Allmänt
Söndag. Blev inte som vi tänkt alls. Vaknade av att mamma ringde. Det svartnade för ögonen och för en stund trodde jag hon skojjade. Vaddå? Vad säger du? När då? Hundra frågor. Det mesta ofattbart och svårt att förstå. Man hänger inte med.

På bara några sekunder kan hela livet vända. På bara några sekunder kan allt förändras. Så plötsligt, så oväntat och så ofattbart.

Just nu är mina tankar hos mina fina kusiner. Önskar er all kärlek i världen. Älskar er.

Vit helg? Nope!

Skrivet:    ·  Allmänt

Tänkte mig en vit helg. Men inte då. Fast det blev en jäklans bra lördag! Blev övertalad av Linn att äta lite mat på CD´s. Tydligen halva priset på all mat hela januari. Ett litet tips bara! ;) Gott. Jag åt pasta med oxfilé. Mmmmm. Tror bestämt den slog ryggbiffen. Bra gäng och sjukt trevligt! Gott vin.

Sen drog jag vidare till Sanny, där va Therese och Moa och massa annat folk, mötte upp Hanna och sen blev det singstar vill jag lova!! Så länge sen och sjukt skoj! Men Hanna vinner fortfarande, måste öva! Sen en sväng till CD´s igen och så Tellan. Bra skit, bra folk och bra kväll!
















Statusen passade bra. "Vad gör vi, nu kööööör vi!!" Galet.

Tack alla fina!

Skinnjacka, ja tack.

Skrivet:    ·  Allmänt
Fredagsmys hos Forsberg och Ronjis. En helkväll med massa babygoss, SATC 2, dip (ranch då såklart) och poppis. Mycket mys och verkligen efterlängtat. Hon är för go lilla Ronjis. Så glad och bara sååå söt.

Jobbat några timmar idag. Sen blev det lite shopping, skinnjackan fick följa med hem. Kunde inte motstå. Det stod mitt namn på dessutom, så jaa. Jag va värd den, verkligen. (Haha, det är man alltid!!)





Nu står jag i valet och kvalet. Att det kan va så svårt att bestämma sig?! Suck. Festis eller vitt? Det är frågan. Skulle kännas bra att kunna säga "vit helg" imorrn. Men klart man blir sugen oxå. Brukar ju va så.
Fårt väl se vad det blir.. Hörs imorrn finingar! Puss då!!

Lycklig

Skrivet:    ·  Allmänt

Läser om lycka. Hanna Hellqvist ska tydligen ha ett program om just lycka. Hon är härlig, mest känd som lite halvkorkad, sexgalen och bara skitrolig, i morgonpasset i P3. Lyssnar varje morgon, bra skit.

Men vad är lycka och vad betyder det för dig?

För mig kan det handla om flera saker. Jag är nog rätt lycklig, har en underbar familj som alltid ställer upp, 2 gulliga buspojkar som jag fått äran att vara moster till. Världens bästa vänner som jag alltid kan lita på, som ställer upp, som man kan mysa med, festa med, träna med och bara vara med. Det är viktiga ingredisnser i mitt liv. Jag är nog rätt posivit av mig och försöker ta vara på livet. Det handlar om att göra varje dag till en bra dag. Mer än så behöver det inte vara. Vardagliga saker som att träffa vänner, träna, äta gott, titta på favvoserien.. Ja det är livet. Men när är jag som mest lycklig då? Här kommer ett litet exempel på en dag.. ;)

Jag vaknar av att solen tränger in genom mina persinner. Tar en pw i hamnen. Himlen är klarblå och solen steker, det är redan tokhett trots att klockan bara är 8.
Packar väskan med frulle, lunch, kaffe, handuk och lite tidningar. Drar till femöre med tjejerna. Där steker vi på klippan hela dan, badar mycket och bränner oss lite på näsan.
Åker hem runt 6. Då är man ganska mör och jäkligt sugen på en kall drink och lite grillat. Tar en dusch, smörjer in mig och piffar lite. Beundrar dagens bränna. Sen drar vi ihop ett gäng och åker och handlar mat. Grill blir det. Underbara sommar! Kött, sallad, champinjoner, lite bröd.. Och så grillad annanas med glass till efterrätt. En fördrink och så lite rosé på det. Gärna rött vin till köttet. Kvällen är fortfarande varm och vi sitter ute hela natten. Jag njuter och vill aldrig att dagen ska ta slut!





































Sådär. Då vet ni vad som gör mig lycklig. ;)

Lärare på riktigt. Nästan.

Skrivet:    ·  Allmänt
Jaha! Då har man haft sitt första vick som lärare då! Ett "check" på det! Gick ju alldeles förträffligt bra. Visst va jag lite nervös när jag halv 8 på torsdagsmorgonen gick genom stan mot Långbergsskolan.

Fick egen nyckel, lite instruktioner och en snabb visning av skolan. Klassrummet va mysigt, ja hela skolan faktiskt. Och lärarna va trevliga och otroligt gulliga mot mig. Kände mig trygg. Dagen började med en kort samling, sedan julgransplundring i gympasaken. Åh, man kommer verkligen ihåg hur det va!! Sedan lite svenska, lunch, matte och musik. Det gick verkligen bra och det kändes verkligen som om jag va lärare på riktigt och det där va min klass, mitt klassrum och mina kollegor! ;) Hoppas det blir fler gånger, för man växte verkligen. Nostalgi, så små vi va dåå!!


Skivstång & Halv 8 hos mig

Skrivet:    ·  Allmänt
Kom just från skivstången, så bra pass! Glad att jag hittat dit så att säga. Man behöver alltid träna styrka och det här är verkligen bra styrka. Ben, mage, armar, rygg, axlar. Det enda som saknas är väl rumpan då, men det kan man ta! ;) Imorrn blir det nog step, alltid bra att varva lite. Fick med mig Angelica oxå. Vi körde järnet!

Nu kommer snart Emma. Då blir det en "Halv 8 hos mig". Italienskt med pasta, kyckling, soltorkade tomater.. mmm! Mums! Ser gott ut va? Mmmm håller med.

HOME

Skrivet:    ·  Allmänt
Jag har världens bästa mamma! Fick ett nytt kuddfodral idag, från HM HOME. Mamma sprang in på Drottninggatan och köpte ett till. Hon är underbar min mamma. Visst är dom fina?
Ska ta mig en stor-beställning snart, med lite blandat från HOME och så massa nya bikinis! Snart dax hörrni!




Så mycket bättre

Skrivet:    ·  Allmänt
Det här är bra grejjer. Petter i mitt hjärta.


Tentan gjord!

Skrivet:    ·  Allmänt
Då va det gjort! Tentan är skriven och klar. Nu hoppas vi bara att det gick bra så man kan fira och inte behöver skriva om. Satt från 2 till kvart i 5. Skrivkramp? Ja tack. 7 hela sidor, ganska liten text, så ni förstår att det blev en del bokstäver. Håll tummen för ett g nu!!

Helt slut i huvudet, så det blir sängen snart. Vaknade 5 imorse av att tokmycket snö bara rasade ner från taket. Trodde jag skulle dööö!

Kollat sista avsnittet av Drottningoffret. Ibland är man bra blödig allså. Kommer på mig själv med att sitta och snyfta. Något droppar ner på tröjan. Torkar mig på kinden. Jo, det är tårar. Jag gråter. Länge sen man tårade på en film. Bra skit säger jag.




Sådär. Nu ska jag sova och unna mig en sovis imorrn. Puss på er! ;)

Grattis Julle!

Skrivet:    ·  Allmänt

Lördag blev det jobb. Men bara till 1. Soft pass, 3 timmar. Lite lagom sådär.
Sen blev det galaj vill jag lova!! Firade Joline med massa kul folk, välkomstdrink, lekar, vin & allsång. Kan inte hjälpa att man är svag för gitarrer. Det är nåt speciellt med killar som spelar gitarr. Jag gillar´t.












Bra drag! Tackar Joline (och alla andra, men mest Joline) för en toppenkväll! Blev en sväng till Tellan, där vi köörde! Verkligen galet, precis som det ska va! ;)

Mitt första vick!!

Skrivet:    ·  Allmänt
Dom ringde från Långbergsskolan idag och på torsdag ska jag vicka som lärare, för första gången i mitt liv!! Oooooo!!!
Vilken chans! Vilken utmaning! Jag ska undervisa i en helt ny klass som jag aldrig har träffat förut. OÄ, matte och svenska.
Shit, vad har jag gett mig in pååå?! Tänk på mig på torsdag finingar! Börjar ju för sjutton bli nervös redan nu!!

Har haft en tokbra fredag. Efter lite förmiddagsplugg och fix blev det mysig fika på Hellamans med Aneglica. Mys! En del uppdates och lite skvaller. Precis vad man behöver! ;) Sen skippade jag friskis, kom på att jag redan tränat 6 dar i rad den här veckan, så det fick bli en lugn eftermiddag. Köpte hårfärg och fick äntligen bort utväxten. På tiden!










Sen bästaste fredagsmyset med fina Sandra. Köpte taco-dip idag, måste ju testa lite nytt ibland. ;) Lite Let´s dance, bikinikoll och så den här. Nostalgi. Det är bra, det är vackert. Sov gott!


Hela gänget

Skrivet:    ·  Allmänt
Kom just från Friskis! Hela styrkan körde! Mamma, Gerd, Annika, Idan, Cattis.. Man kan verkligen köra hårt när man peppar varann! Pratat med fina Sandra i luren, duschat och nu blir det snart middag med Idan & Cattis! Mys!
Kan nog bli en trevlig tre-rätters ikväll! ;) Uppdaterar senare! Ha en mysig kväll finingar!

Sunt förnuft.

Skrivet:    ·  Allmänt
Alla tidningar skriver verkligen samma sak just nu. "Så här lyckas du gå ner 8 kg på 2 veckor".
Genom att testa massa nya dieter ska man tydligen rasa i vikt. Men HALLÅ!!! Sunt förnuft kanske kan va nåt?! Lite av varje, uteslut ingenting. Ja, godis kanske. Om du vill. Men skippa för tusan inga kolhydrater. Din hjärna behöver kolhydrater för att kunna funka. Om du dessutom tränar är det jätteviktigt att du får i dig lite av varje.
Har aldrig trott på att utesluta kolhydrater, välj fullkorn om det känns bättre.

Vet folk som testat Atkins tex, och börjat dagen med 2 stekta ägg, bacon och obegränsat med fett. Kan ni förstå hur kroppen måste må på insidan??! Usch säger jag. Stackars kropp. Lovar att du kan gå ner i vikt & må bra bara genom att:

- Äta lite av varje, följ tallriksmodellen vettja, 3 mål om dagen, 2 mellis & frukt.
- Skippa godiset och ha minst en unnardag i veckan.
- Sluta ät när du är mätt och glöm inte att njuta av livet!
- En PW på morgonen innan frulle är super. Lovar!


Lite tips bara. Men det viktigaste av allt är att du mår bra, trivs & njuter av livet!

Puss från mig!


Mest plugg..

Skrivet:    ·  Allmänt
Hej mina fina!

Inte mycket att uppdatera såhär innan tentan direkt.. Det är plugg från morgon till kväll. Suck. Så sjukt trött på det här nu, kan det inte bara vara måndag kväll och över!?! (Och så får det gärna ha gått sådär tokbra, tack!)
Aja kämpar på. Lyckats klämma in träning på kvällarna allafall. TUR det! ;)
Körde skivstång igår, Åsa´s pass och det va verkligen bra! Har träningsvärk idag, så det borde ha gett reslutat! Precis som det ska va allså! ;)

Igår blev det middagsdejt med fina Emma. Så länge sen och verkligen på tiden! Gjorde Mangokycklingen med nudlar till, mmmmm!! Blev super, hett & gott! Svaller är alltid kul, visst Emmsan?!

Ingen utgång för mig ikväll, tjejerna för köra utan mig. Hade varit super, men måste plugga imorrn så det gäller att va piggis då lixom. Kör hårt på lördag istället! Då gör vi dansgolvet osäkert, det kan jag lova!!
Den här låten är bara guld. Jag älskar.


2010- sammanfattning

Skrivet:    ·  Allmänt

2010 va ett bra år. Men 2011 kommer bli bättre. Här kommer lite summering av året som gått:

Januari:
Firade världens bästa nyår på Bagaregatan. Det va dressat, uttänkt 3-rätters, champagne & spel. 
Gick vidare på Apollos reseledarutbildning och hade chansen att dra till Grekland, Spanien, Turkiet och säsonga. Men nåt tog emot och jag tackade nej, med huvudet högt.

Februari:
Många mysiga Hellmansfikor och tisdagsmysiga kvällar. Mycket träning. Lite dejter och annat mys.

Mars:
Ser ut ungefär som februari, men lite mer utgångar kanske.

April:
Firade påsk med familjen Wadell- Ekberg, eftersom min va på Azorerna och njöt av solen.
Åkte till mina små skruttungar i Haag. Där spenderades soliga vårdagar med bus och lek. Och kvällarna satt vi på balkongen jag och Linnea, drack vin och pratade till småtimmarna, som bara systrar kan. 
Besökte Gastromässan med pappa och festade loss på vårens första BBQ-party i Harg.

Maj:
Åkte till Örebro med m&p, njöt av en härlig weekend med hotell, spa, bubbel, shopping och middag ute.
Premiärgrillning på Ringvägen. Firade många 25 åringar, bland annat mig själv. Linnis & barnen kom och det va bara världens bästa födelsedag. Släkten kom på dan och tjejerna på kvällen. Italiensk buffé, massa gott vin och lite Tellus på det. Har världens bästa familj och verkligen världens finaste vänner! Underbart!!
Dop för lilskrutten Alexander på Söder i Sthlm. Jättefint!

Juni:
Många fester, mycket grillat och en hel del drinkar.. Är det sommar så är det!! ;)
Midsommarafton. Den absolut bästa ever. Bra folk, bra mat, lite pussar och lagom med allt. Höll igång till framåt 4 sådär.. Precis som det ska va!!

Juli:
Den bästa månaden 2010. Svävade på moln, njöt av varenda sekund och kände mig som världens lyckligaste tjej. Och det va jag nog. Men allt har sin tid. Många turer till Joggan och Femöre. Många pw´s på piren. Underbara sommar!!

Augusti:
Åkte till Halmstad och härliga Tylösand, som alltid. Träffade släkt och njöt på stranden varje dag. Bräna lilla näsan och grillade en hel del.
Karneval och massa fest!
Sen bar det av till Sardinien! För andra året i rad. Kan bli en fin tradition! ;) Vi njöt av undebara stränder, god mat, gott vin, Bacardi på ballen och fluffig glarre. Det är livet, livet på en pinne.
Började skola. Kom in på Lärarprogrammet i Norrköping och på den vägen är det!

September:
Skola, det tog ett tag att komma in i rutinerna, men sen så. Lite plugg, en hel del träning och en del utgångar såklart. Min första praktikvecka på Rosenkällaskolan i en liten etta. Världens mysigaste!!


Oktober:
Mamma fyllde och det blev galej. Mycket trevligt, massa folk och verkligen lyckat!
En hel del plugg.

November:
Skrev min första tenta och klarade den!! Yey!! Årets första besök på Fika, som kommer att bli vinterns hak.
Besökte Hälso & Matmässan i Älvsjö, vilket va himlans trevligt.
Skaffade bloggen och började på allvar spendera många timmar framför datorn. Men hann ändå med det viktigaste; vänner, familj, träning, fest och massa mys.

December:
Min andra praktikvecka i min lila etta. Jättemysigt verkligen. Julpyssel och mer ansvar, advenskonsert och mer självförtroende. Tacokvällar, vin och lite fest. Mycket plugg och mycket träning. Julafton med god mat (massa mat), glögg och julklpappar. Supermys verkligen! Njöt av att inte behöva jobba annandagen och gick ut min fösta juldag! Det va galet!! Nyår spenderades i Råby, även det galet och verkligen super!

Nu ser jag fram emot ett nytt år, med nya möjligheter. Vill passa på att tacka min underbara familj och mina finaste vänner för ett kanon år! Nu kööör vi järnet in i 2011!!

2011

Skrivet:    ·  Allmänt
Nytt år. 2011. Visst känns det skönt att lämna allt bakom sig & börja om. Har ju gjort en del man ångrar, vem har inte det? Men man ska nog inte ångra nått. Det som har hänt, har ju hänt. Och varför bry sig nu? Varje dag är ny, det som hände igår behöver man inte komma ihåg. Och det man inte kommer ihåg har aldrig hänt. Ha! Fasen va skönt!

Ska man ha nåra nyårslöften nu då? Hmmm. Har inte tänkt nått speiellt. Jo ett kanske.

Känner mig sjukt förvirrad. Tänk om man bara visste. Om man bara slapp fundera så mycket & bara kunde köra på. Det är svårt, inget enkelt beslut direkt. Suck.

Kommer just från friskis. Det verkar som om hela nypan har skaffat en nyårslöfte som handlar om träning, motion, hälsa, vikt.. Haha, samma varje år!! Det va proppat med folk, jag skojjar inte. Men efter en toklugn dag på jobbet va det skönt att få köra lite, svettas och ta i. Beach 2011 snart! ;) Åh, längtar tillbax..




Åh, vill ha sommar nu.

Nytt år, nya möjligheter

Skrivet:    ·  Allmänt
SKÅL DÅ!

Nyår firades i Råby hos Moa. Massa fina tjejer och trevliga grabbs. Blev storhandling på Maxi, en galen bilfärd till Råby! (Shit, va bruden köörde!!) Sen blev det fix, hår, smink och så. Therese fixade mitt hår. Tack sööta.






Sen kom grabbsen, massa blandat folk, riktigt bra folk. Fixade lite med maten som bestod av:

FÖRRÄTT: Sparris med pistagenötter. (Tokdyrt. Tänker om.) Mangosalsa. (Tänker om igen.) Toast skagen. Japp.  
VARMRÄTT: Oxfilé med delikatesspotatis, rostade i ugn med flingsalt. Samt balsamvinägersås. Sallad såklart.
EFTERRÄTT: Gino med jordgubbar, kiwi, banan & vit choklad. Glass till. Mmmm.

Sjukt gott. Känner mig nöjd. Sen blev det vin, drinkar, bacardi, skumpa..
Nåra badade badtunna, men det va typ iskallt, så jag är glad att jag skippade. Nästa år kanske.. ;) Nåra drog in till krogen, men vi höll ställningarna. TACK Moa för en toppkväll!!

















GOTT NYTT ÅR MINA FININGAR!!
Maria Bengtsson

Här får ni läsa om mitt liv. Every day counts. Enjoy!



· Allmänt