Startsidan

Friday!

Skrivet:    ·  Allmänt
Veckan alltså - vad hände!?
Fredag! Bästa dagen och mysigaste kvällen! <3  Betyder även tacofredag hos oss. Ella fick välja mat, hon väljer alltid tacos. Men jag klagar inte, så sjukt gott och man tröttnar aldrig.
 
Åkte iväg med Jimmy en sväng på lunchen och gjorde lite ärenden. Hämtade 4 kassar på Ica Maxi, tog bolaget och en snabb in på Dollarstore. Det va ju inte igår man va ute i butiker så det va sjukt kul att komma ut och se lite folk, haha. Vi är verkligen bara hemma nu, följer råden så mycket vi kan och träffas ute med familj och vänner. Kallt absolut, men bättre än att inte kunna ses alls. Går bara in i affärer om man lixom måste, inte i onödan. Blir mycket online.
 
Klickat hem min första julklapp till Ella & Noah och börjat spåna på julklappar över lag. Behöver oxå inhandla vinterskor (åh ja det behövs), typ termobyxor och nya myskläder. Hemmajobb innebär ju sköna kläder, tillhör INTE dom som sitter hemma i jeans. NO NO! Kikat på ett par svarta Canada Snow och ska nog passa på nu till Black Friday. Annars har jag inte fyndat så mycket alls. Man har ju inte samma behov av att klä upp sig så köpa massa kläder att ha på jobbet det får nog vänta. Många tror att det blir hemmajobb till påsk.. Känns ju inte sådär JÄTTE upplyftande men men. Finns mycket positivt med att jobba hemma oxå. Och sen vill man ju verkligen inte åka på skiten. Då sitter jag hellre hemma. Faktiskt. Även om jag saknar sönder alla fikaraster med asgarv, lunchträningar och lyxiga fredagsluncher med hela gänget.
 
Första året ever som jag redan INNAN första advent har satt upp stjärnor och stakar. Köpte nytt i år. Fixat fint på trappan och köpt hyacinter. Satte på julmusik och bakade peppisar i lördags och det va SÅ  sjukt mysigt. Alltså nu kan man verklgen göra saker ihop! Älskare. Och Ella va så duktig. Alltså jag tänkte att det kan bli kaos, mjöl överallt osv. Men nej alltså. Hon stod där på sin stol i typ en timme och knådade på sin "macka", kavlade och bad om "mera mööööl mamma". Gullis. Och när hon fick lite mjöl på strumporna så sa hon "mamma torka bort". Haha gillar inte kladd. Men alltså det blir så mycket mysigare att va hemma (som man är rätt mycket nu) med all mysbelysning och julkänslor! Så ni som ännu inte satt upp stjärnorna, bara gört. Det är så mysigt! Och det är ju egentligen tiden innan jul som man njuder av allt som har med julen att göra. Sen i januari då vill vi ha vår och krispiga vita tulisar. Visst?
 
Ha en mysig helg och ta hand om varann nu! <3
 
 
Xlashes alltså. Vilken grej! Använt i två veckor och jag ser skillnad! WOW!!



DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR