TACOS

Skrivet:    ·  Allmänt

Står i köket och lagar tacos! Perfekt att jobba en dag bara, lyx! Fredsgskänsla på Aktervägen! Preppst rödvinssås och planerat lite mer! 

Handlade även nya ansiktsprodukter!

Ha en fin kväll! 


NYÅR 2016/2017

Skrivet:    ·  Allmänt
Kan inte riktigt fatta att det är nyårsafton imorrn (!!) Galet men så mysigt!
OM jag ser fram emot det här nyåret! Det kommer bli succé! Och bara det att få fira in 2017 tillsammans med min stora kärlek och få den kyssen på tolvslaget. Känns helt magiskt! <3
 
Ska börja vid 12 imorrn med lite bad och skumpa! Sen blir det fixa sig, förbereda förrätt, skåla i mera skumpa (köpte ju några flaskor igår) och äta trerätters bestående av:
 
Förrätt: Avocadosoppa med heta frästa chiliräkor på spett
 
Varmrätt: Grillad oxfilé med rödvinssås, hasselbackspotatis och sallad
 
Efterrätt: Gino i ugn  med jordgubb, banan och kiwi under ett täcke av vit och mörk choklad
 
Sen lär det bli nån drink Likör 43, lite gott rödvin till maten, massa spel och mera bad efter tolvslaget!
 
Ett magiskt nyår med bästa vänner! <3
 
 
 
 

NYÅR

Skrivet:    ·  Allmänt

Nya blingbling inhandlade. Plus ett par extra strumpbyxor! Man fastnar ju alltid nån gång under kvällen! Lika bra att gardera sig!

Letade ett nagellack med frostglitter men hittade inte just det jag ville ha. Såklart. Får leta vidare! Men gillar skarpt örhängena! Prisvärt under 200kr från Glitter! 


Skumpa och spinning

Skrivet:    ·  Allmänt
GOD MORGON FREDAG!
Gårdagen bjöd på handling. På bolaget köptes det vin, öl och skumpa och på Maxi gick vi efter Johans lista och handlade förrätt, varmrätt och efterrätt. Och så lite annat tillbehör.
Gick smidigt faktiskt! Sen köpte vi med oss mat (gyrostallrik till älsklingen och kycklingsallad till mig) och åkte ut till Arnö för en spelkväll med Jenny & Robin. SÅ kul med spel och nu börjar vi bli vassa, dock fick vi ge vinsten till värdparet igår. Men kul va det! Åkte hem och myste framför Bygglov och dunade in.
 
 
 
Upp 05.45 och iväg på spinning i mörkret! Ganska ensam på vägen men desto mer folk i spinningsalen. Antar att det va fler än jag som ville passa på att röra på sig lite mellan helgerna. Och jäklar vilket pass! Lyckades komma upp i maxpuls på alla backar och va som en blöt trasa efter 45 minuter.
Hann lagom till jobbet och får idag jobba med dom bästa! Lite mysigt att va tillbaka såhär, speciellt när det är fredag och en relativt kort dag! Skönt. Ringer på med världens köer idag så gissar att tiden kommer rusa. Får se om det blir lunchdejt med fina Alle eller en stresslunch med hundra ärenden inför morgondagen! Behöver ny ansiktsserie (jätteslut), ny foundation, nått nytt nagellack med glitter och nån BH som inte syns under klänningen..
 
Också fått experthjälp här på jobbet av bästa Bettan som även är sjuksyrra. Hon va gullig och kollade mina utslag som kommit nu efter helgerna. Hon trodde på allergi. Undrar just va det kan va?! Om jag ätit nåt jag inte brukar kanske? Annars har jag ny lotion om det skulle kunna vara det? Får se om det blir bättre efter helgen.
 
Ha en fin fredag nu! <3
 
 

Pw och sol

Skrivet:    ·  Allmänt

Det här! En skön promis som avslutades i solen. Knappt rört på mig alls dem här julhelgen så det kändes välbehövligt för både kropp och knopp! Hann uppdatera med både mami & Alle och fyllt på med massa energi och syre! 

Lite senare blir det NYÅRS handling! Mat & dryck, lite dukning och lite raketer.
Ikväll antagningen hårfärg och spelkväll hos Jenny & Robin. Försöker tänka bort morgondagens jobb och njuta av ledigheten som som vanligt går alldeles för snabbt! 
Varje stund räknas! Njut av kvällen fina! <3


MOS med älskling

Skrivet:    ·  Allmänt

En sovmorgon och kaffe i sängen! 

Sen drog iväg till Mall of Scandinavia och jag fick min julklapp av Jimmy! <3
Min fina klocka från DW som jag kollat på så länge! Ville verkligen ha den, i mörk brunt, så himla fin! 
Hade ingen aning! Överraskning! 
Ingen mera shopping till mig, ett par chinos till Jimmy, skapligt mycket folk och ett lätt kaos minst sagt! Men alltid lika mysigt med en liten roadtrip! Och en sen lunch (17 isch) på Vapiano. Älskar det stället och världens godaste caesarsallad! 
Nu har vi precis kommit hem, satt på mjukisarma och hällt upp ett glas rosse. Blir lite dip och film bara, mätta i magen efter salladen. Sköna underbara ledighet!


Stella Bus

Skrivet:    ·  Allmänt

Imorse gick vi upp med tuppen, innan 07.00 va vi uppe & däromkring kom Robin och lämnade Stella. Morgonmys framför tvn med Stella & Jimmy, nappen & snuttis. Alltså värt allt i världen att gå upp så tidigt för att få mysa tidigt på morgonen med en unge som kan va den finaste! Och så lukten! Älskade Stella!
Just kommit in från en timmes promis med vagnen i blåsten och lillan sover än. Det tar på krafterna att va hos Jimmy & Maria!
Några bilder från idag! <3

Annandagen

Skrivet:    ·  Allmänt

Efter en mysig sovmorgon & äggmackor framför tvn åkte vi på lite fika i svalsta. Gårdagens illamående är bättre men inte bra. Tror det va en riktig sockerkick och chock för kroppen med det söta vi åt på julafton. Det i kombination med en släng av nån maghistoria. Låg utslagen i soffan hela dan igår och ville bara sova. Fick i mig två rån och lite sorbet på kvällen. Ständigt illamående och tokig mage men inget som kom upp. Hade jag kunnat hade jag stoppat fingrarna i halsen, men jag är sämst på att spy. Hoppas det va kroppens sätt att bli av med choklad och godis. Är ju verkligen inte van med allt sött så det kan mycket möjligt va en kombo av det. Åt ett mål julmat på hela dan och så bara massa sött. Nästan så man får skylla sig själv.
Hoppas det försvinner helt snart!

Fika och julmys hos Fia & Gurre hela em och mys med både Stella & Vince. Nu kom vi precis hem och ska laga caesarsallad. Hur gott efter all julmat?!
Imorrn kommer Stella 07.00. Mys!

Wellington

Skrivet:    ·  Allmänt

Den finaste julklappen förutom att jag fått min kärlek, en Daniel Wellington klocka!
Ska åka upp till mos i mellandagarna och få julklappen av min Jimmy! Tack älskling! <3

Julafton

Skrivet:    ·  Allmänt

En sen update från julafton, men här kommer den plus ett gäng fina bilder!
Vår första julafton ihop och det va nog det bästa med hela dagen! Fick nypa mig i armen flera gånger. Här firar jag jul med han som på mindre än ett år fått mig att bli världens lyckligaste tjej! Och så har han världens absolut bästa familj oxå! Så lyckligt lottad <3
Svängde upp till Maxi och köpte spel & julblomma, sen började dan med glögg, julbord med allt man kan tänka sig och lite till. Kalle & så kom tomten! Stellas min, men hon vågade sig ändå upp i tomtens knä. Modig tjej! Julgodis, en kvällspromis med Wille & så flera omgångar Med andra ord. Älskar spel! Efter drygt 12 timmar gick vi hemåt. Tack familjen Eklund! <3

Uppesittarkväll

Skrivet:    ·  Allmänt

Gårdagen bjöd på en helkväll med Bingolotto och mys hos Jimmys föräldrar. Hämtmat och som vanligt en masss skrattanfall! Vann 100kr och får väl va nöjd även om både miljonen, en resa till Maldiverna och en Volkswagen hade suttit fint!
Nu är det julafton och jag ska spendera den med han som på mindre än ett år blivit mitt liv, min stora kärlek och den personen jag alltid vill både somna och vakna bredvid i resten av mitt liv! <3

Bakdag

Skrivet:    ·  Allmänt

Det tar längre tid än man tror! Stått i köket halva dan och myst! Lagat julgodis och fixat ägghalvor till julafton! Lyssnat på julmusik och utan stress bara njutit av första dagen som lediga ihop!
Nu ska vi snart över till Lasse & Susann på uppesittarkväll med syskonen!

Dan före dan

Skrivet:    ·  Allmänt

Äntligen!
Första lediga morgonen ihop, ligger i sängen och kollar Nyhetsmorgon med min älskling!
Känslan när jag checkade ut igår, skrev in ett autosvar på mailen
"Åter fredagen den 30 december. God jul!"

Så skönt! Och nu har vi många mysiga lediga dagar ihop! Magiskt bra!
Ska kolla lite Batchelor och sen gå upp och äta mysfrulle. Sen står julgodis på schemat!
Det blir två sorters fudge, cornflakeschoklad i små miniformar och clementiner med mintchoklad överdrag och radiokaka.
Sen uppesittarkväll! Och imorrn julafton!

Julhandling på lunchen

Skrivet:    ·  Allmänt
En timmes lunch går snabbt om man har tusen ärenden!
Nu kryddade jag lite men lunchen (plocksalladen) fick jag äta vid datorn. Och hann uträtta en del! Bara Stella, Vince och Johannes kvar. Jimmy, svärisarna och m&p är så gott som klara! Skönt att kunna checka av lite. Har även ägnat lite extra kärlek åt inslagningen.
 

På bönans kan man verkligen hitta massa mysiga julisar! Allt från chokladpraliner, marmelader, kex och ostar till dressingar och skorpor. Mysigt.
 
Efter jobbet blir det lite fix med det sista och handling på Maxi, säkert som resten av Nyköping! Sen ska vi fira in semestern! <3 Underbart!

Överraskad morgon

Skrivet:    ·  Allmänt

God morgon fina!
Skulle precis in i duschen när det ringde på dörren. Och där stod JOSI med nybakade scones! Vilken tjej!
Blev en mysig kaffe ihop. Världens finaste är hon! Vem gör så!? Kommer upp med varma nybakade scones en helt vanlig torsdag?
Sånt värmer! Små saker i vardagen som gör så mycket!
Nu jobbar jag sista dagen innan jag tar julledigt! MAGISKT!

NYTTIGT JULGODIS

Skrivet:    ·  Allmänt
 
På fredag ska vi baka julgodis om alla baciller är borta, är ledig på fredag så då blir det hemmafix och julbak. Hoppas vara klara med både julklappar och handling så att man bara kan ta lång sovmorgon, städa lite i egen takt, mysa runt i mjukisar, äta tomtegröt till frukost och baka julgodis innan vi kör uppesittarkväll!
Håller tummen att alla är friska tills dess!
 
Googlat lite olika recept och tänker nog att vi kör ett fräscht tema, magen kommer ändå få en blandning av det mesta och julen brukar kunna vara lite mer onyttig än vanligt. Men det är okej! På julen får man njuta av precis vad man vill! Inte för att jag brukar begränsa mig så, men lite nyttigt tänk har jag fortfarande, även om jag blivit sambo! Mår som bäst då! Och vi är faktiskt riktigt bra på att äta bra mat och lyxar gör vi med måtta!
 
Men alla fall, julgodis. Finns ju så mycket men hittat några enkla och lätta varianter som vi kanske ska testa!
 
Chokladdoppade clementinklyftor. Hur gott?!
Nyttiga chokladbollar med dadlar. Det här vet jag är gott!
 
 
 
Enklast möjliga! Cornflakes och choklad. Inget mer! MUMS
 
 

Morgonspinning på en onsdag

Skrivet:    ·  Allmänt

God morgon onsdag!
Spinning som start idag! Det gäller att passa på och pussla ihop träningen med vardagen så gott det går! Och idag passade det alldeles utmärkt att starta dagen med 45 minuters svettig och skitjobbig spinning.
Kom upp i maxpuls på topparna och passet innehöll typ 8 små intervaller mitt i passet och där lyckades jag maxa allafall 6 av 8 toppar med hög intensitet och maxpuls!
Klapp på axeln!
Älsklingen mår bättre där hemma och igår lagade jag lite kycklingfärs med ris och det gick ner. Nu har det gått 48 timmar så ikväll tänker jag äntligen gosa, pussa & krama på min Jimmy! Om jag saknar det! Men det är lika bra att vara försiktig och peppar peppar har jag klarat mig hittills. Får tvätta lite, städa av och byta handdukar ikväll så kanske man får bort lite mera baciller. Nu är det bra med baciller tack!

TVÅ dagars jobb kvar! Känns helt overkligt och alldeles underbart! Nu ska jag hämta lite kaffe och njuta av att kroppen är sådär skönt trött men ändå full av energi! Skaffa er en fin onsdag! <3

Klipp & Grit

Skrivet:    ·  Allmänt

Bästa Linda! Hon har koll på läget och vet hur mitt hår funkar. Problemet ligger fortfarande i att överdelen av håret blir så slitet av allt plattande medsns kvalitén på underhåret är sjukt bra. Klippte ihop, fick lite bra tips, håret lockat och kommer hem med nya produkter. Det hör till!
Känns fräscht och nytt! Älskar känslan!
Nu står jag på bandet och har värmt upp i 30, strax redo för grit!

HM BABY

Skrivet:    ·  Allmänt
Julklappar till Stella och Vince kommer inte bli vare sig jobbigt eller svårt. Det finns ju HUR mycket fint som helst!
Kollat Newbie men fastnade faktiskt på HM´s hemsida. Newbie har massor av fint, men mest till kille om ni frågar mig. Blått, randigt och hur fina små killkläder som helst, till tjej är det så väldans gulligt och rosa.
Men hittade massor med gulligt på HM!
Det svåra blir nog bara att välja..
 
 

Köpa barnkläder kan va det mysigaste som finns! <3
 

Julfrukost

Skrivet:    ·  Allmänt

God morgon tisdag!
Inget illamående inatt och håller alla tummar att älskling är på bättringsvägen och att jag klarar mig! Lite tokig i magen och inte samma matlust, men så länge det håller sig så så är jag nöjd!

Julfrukost på Huldas med jobbet! Mysigt men inte jättevärt 90kr, inte om man jämför med Hellmans julfrukost där man fick både tomtegröt och skinkmacka. Kan oxå kännas dyrt om man tar två tuggor och sen är nöjd. Men men, sjukt mysig start på dagen!

LÅTEN

Skrivet:    ·  Allmänt
17.00 En timme kvar av måndagens jobb!
Passar på att blogga lite mellan samtalen här, brukar vara ganska lugnt sista timmen. Måndagar och dessutom längsta jobbdagen på hela veckan, igen jätteskön kombi på den.
Googlat på Vinterkräksjuka men bestämde mig för att sluta tänka, det blir ju psykiskt och tillslut börjar man nästan må illa bara för att man tänker så mycket. Det är verkligen mitt absoluta värsta. Och inte nu. Sämsta tänkbara tillfälle också med jul och nyår i sikte. Och den här veckan ska ju vara mysigaste veckan på hela året! Allafall på vinterhalvåret. Det är nu man ska handla lite julklappar (sista minuten som alltid), dricka glögg på kvällarna, baka lite julgodis och bara ha ALLT det där mysiga framför sig!
Håller alla tummar att vi får va friska till jul och nyår!
 
Vill tipsa om ett gott och nyttigt julgodis som vi åt hos m&p igår. Enklast möjliga! Dadlar fyllda med färskost. Välj valfri philla och lägg i en klick i varje dadel. Mums.
På den här bilden har dom blandat philla med Chèvre och pekannötter.
 
Hoppar träningen idag och går hem till min sjukling istället! Inte värt att utmana ödet här inte, ska smita in på Cubus och köpa hem en potentiell nyårsklänning också.. Kan bli braaa, ska prova med lite lockar och strumpbyxor!
 
 

Måndag 19 december

Skrivet:    ·  Allmänt
God morgon måndag!
FEM dagar till julafton. Helt galet! Säger GRATTIS till mina kära kusintvillingar som fyller år idag! Vi är bjudna på kalas ikväll, men eftersom jag jobbar till 18 så blir det lite sent att åka upp till Sthlm då. Dessutom åkte min älskling på nån magsjuka i natt och är minst sagt tömd på energi stackarn. Usch, håller alla tummar och tår att jag inte lyckats åka på samma skit nu! Risken är ju rätt stor, men chansen finns ju också att jag slipper.
Hoppas! Verkligen ingen hit såhär till jul, mardröm ju.
 
Jobbar FYRA dagars vecka och OM jag längtar efter lite sammanhängande ledighet med familj och vänner. Och med min Jimmy! <3 Bara vi lyckas hålla oss friska!
 
Skaffa er en riktigt bra måndag nu! <3
 
 
 

Glöggfika

Skrivet:    ·  Allmänt

Några timmars glöggfika hos m&p. Mysigt att träffa grannar och vänner som jag inte sett på länge! Och så dom bästa, Ida, Tage, Johan och Annica! Fyllda dadlar är ju underskattat, mamma hade fyllt med philla. Sjukt gott och nyttigt!
Fick oxå julklapp av Annica! Eget knäcke! Hur gullig är inte hon?
Nu pannbiff med klyftisar & söndagsmys!

Lördag

Skrivet:    ·  Allmänt

En sväng till norrpan med familjen Eklund. Kollade möbler på EM och tog en sväng med Josse till Maxi. Ingen nyårsklänning men ett par svarta pumps fick jag med mig hem.
Alltid nåt!
En fika hemma i Nyköping blev en helkväll med ett glas rosse, ost och kex. En sån kväll, helt lagom med bästa sällskapet!
Gick hem vid halv 11 och kollade ett avsnitt Gåsmamman innan vi somnade.
Nu har vi kollar Wahlgrens och mumsat långfrulle, så skönt!
Ska iväg till m&p snart på lite glögg, ska bli mysigt att träffa Ida, Johan och Tage! Det va verkligen länge sen!
Hoppas ni har en mysig söndag! <3

Lördag

Skrivet:    ·  Allmänt

Världens bästa!
Det här slår precis allt. Vakna bredvid han som gör mig till världens lyckligaste, dricka kaffe och kolla serier. Livskvalitet!
Kollat syrrorna och nu ska vi snart upp och äta lite frulle innan vi drar till Norrköping med mamma & pappa Eklund. Kolla lite möbler till deras hus och kanske hinner jag kolls lite nyårsklänning oxå! Om jag har tur!

Älskade lördag! <3

Fredag

Skrivet:    ·  Allmänt

Äntligen blev klockan 4 och jag fick ta fredag och helg med min Jimmy!
Blev hämtad utanför jobbet och nu har vi varit och handlat. Hem, på med mjukisar och bara ta fredagkväll! Underbart! Som vi har längtat! Köpte glögg med chili och choklad, ska nog testa när vi kommer hem! Med kite julmusik i bakgrunden.
Åh! Underbara fredag!

Köpte Bingolotto till uppesittarkvällen på fredag oxå. Det får man inte glömma!

Fredagsspinning

Skrivet:    ·  Allmänt

God morgon fredag!
Bästa starten på dagen utan tvekan!
Gick upp 05.35 och slapp för en gångs skull stressa. Packa väskan, ta en kaffe och så iväg i mörkret! Nästan ensam ute så tidigt och känslan när man kommer ut från gymet efter passet, dryga timmen senare och är klar, nöjd med sig själv & full av endorfiner - den är oslagbart!
Och idag gick det av nån anledning relativt lätt att komma upp i maxpuls. Vissa mormar får man kämpa sig spyfärdig för att nå toppen och sin maxpuls och vissa mornar, som idag så går det något lättare.
På plats på jobbet och med den här starten kan det bara bli en bra fredag!

Julmys

Skrivet:    ·  Allmänt

Hemma efter en så mysig kväll hos Stina! Glögg, mat och massa skratt. Fokus hälsa, la ansiktsmask, Blondinbellas märke - fick äntligen prova och så sköna krämer! Fixat naglarna och målat canvastavla. Lite samarbetsövning.
Och vilket hus! Så jäkla fint! Nybyggt såklart. Och planerat i minsta detalj.
Nu ska jag försöka sova här, pratat med min älskling och ikväll saknar jag honom lite extra! Men imorrn får vi sova ihop igen! <3

Tack fina Stina för ikväll!

JULMYS

Skrivet:    ·  Allmänt
TORSDAG 15 DECEMBER
 
Alltså på riktigt! Om exakt en vecka är det 22 december och dags att gå på lite julledigt. Kan knappt fatta att det är julafton om drygt en vecka! Galet minst sagt. Men en efterlängtad ledighet ihop känns verkligen precis rätt just nu. Efter allt jobb så ska det bli sååå skönt att få vara lite lediga ihop. Utan jobb. Äntligen! Och vara med varandra, orka vara uppe lite på kvällarna, plöja filmer utan att somna (!!) och få den här kvalitétstiden ihop som jag bara älskar. Långa sovmornar i sängen och en massa goos. Med min Jimmy. Jag saknar det! <3
 
I eftermiddag åker vi ut till Stina i Björkvik på lite julmys.
Tänker nog att vi kommer ha nån workshop kanske, nån aktivitet, lite glögg och så middag. Fast inte julbord, men det gör faktiskt ingenting. Julafton räcker. Gott och väl. Inget jättefan av julbord. Plockar ändå bara det bästa, som köttbullar, knäckemacka med skinka och senap, lite rödbetssallad. Glömt nåt? Det här med att ta lite av allt blir bara kaos i magen, dessutom är det inte ens gott att blanda. Skumt egentligen, som att man plockar fram precis allt man har, skåprens. Haha, det är väl sen gammalt antagligen!
Alla fall ser fram emot en mysig eftermiddag och kväll hos världens bästa STINA! <3
 
 

HUR skönt som helt ju! Dresscode myskläder. GULD!
 

Torsdag

Skrivet:    ·  Allmänt

30 minuters start på dagen, promis i 6 minus med bästa Foppa i luren. Hon är bra hon, säger rätt saker vid rätt tillfälle.
Bäst är du! <3 Och bara tanken att vi ska spendera nyår ihop känns helt magiskt! Och kvällen innan och dagen efter. Alltså kan nog inte bli ett bättre nåt. Måste bara hitta den klänningen först - sen är man hemma!
Annars då? Lite trött dag och träningsvärken börjar sakta men säkert komma. Sköööönt.
Vilodag idag, kanske bäst för kroppen.

Nu ska jag jobba på här! Puss på er!

Iskall promis & svettig sol

Skrivet:    ·  Allmänt

Tog bussen hem från jobbet idag (nej, jag skojar inte) Hade för mycket att bära för att kunna GÅ hem. Fint blomsterarrangemang och fina presenter! Blev så himla glad verkligen! Och kände mig verkligen uppskattad på frukosten imorse. Fick höra att jag va saknad och att kontorets IF resultat fortfarande toppade tack vare mig. Tack igen! <3

Mötte upp JOSI för en skön och kall runda, ett stopp halvvägs och njöt av solen lite! Älskade kvällspromenader!
Nu lagar jag kyckling med ris här till mig och min älskling som snart kommer hem!
Hemmafru vissa dagar i veckan! ;)
Rätt mysigt faktiskt.
Ha en skön kväll nu! <3

Julfrukost på Hellmans

Skrivet:    ·  Allmänt

En mysig Julfrukost på Hellmans med gamla kollegorna från Nordea. Verkligen mysigt och så kul att träffa alla igen, många har jag inte sett sen i somras. Tomtegröt och skinkmacka med en brasa bakom ryggen. Mysfaktor hög minst sagt!
Tog några tuggor av mackan och smakade på gröten, men blev det inte i magen, men desto mer prat och kramar!
Fick dessutom en jättefin julblomma av banken och superfina doftgrejer från Zara av gamla kollegorna. Så himla gulligt! Det blev en slags avtackning vilket jag inte hade räknat med alls! Ska fota doftljuset, sprayen och krämerna sen! Så mycket fint!

TUSEN tack fina ni! <3

19.00

Skrivet:    ·  Allmänt

En release är alltid tuff, jobbig och snackar vi grit är den mer illamående än kul. Ändå gör man det och utsätter kroppen för 30 minuters kräkvarning. Kanske just därför man kör igen och igen. För 30 minuter klarar man. Och känslan efter! Så värt det ändå.
Hoppas inte träningsvärken sitter i lika länge som sist, aj aj!
Hem och städa av lite, veckan kommer gå i ett så lika bra att ligga i fas! Sen lite inpackning och nagelfix innan jag kryper ner i sängen och kollar på nåt mysigt innan jag somnar. Tur att man är klubbad på kvällarna så jag förhoppningsvis kan sova utan min Jimmy inatt! Imorrn julfrukost på Hellmans med gamla kollegorna från Nordea. Blir mysigt. Puss på er! <3

Uppvärmnings låten! Älskar den!

GRIT RELEASE

Skrivet:    ·  Allmänt

God eftermiddag fina!
En bra dag på jobbet, fått massa gjort och mysig julstämning här på högsta våningen!
Kommit på att min huvudvärk kan ha med bihålorna att göra, ska kolla med min personliga sjuksköterska Ida!
Tur man har kontakter!
Annars då?
GRIT efter jobbet, ny release och det ska bli så kul! Träningsvärk hej hej!
Sen sol med fina JOSI innan jag tar kväll!

LUCIA

Skrivet:    ·  Allmänt

Tänk! Lucia idag! Galet va tiden springer.
Upp tidigt och iväg till jobbet för lite luciafirande, dock va lucian sjuk så det blev inget tåg, istället en lång mysig fika med hela kontoret. Tomteluvor, lussebullar, glögg och glitter. Fick glitter av Stina imorse så nu har hela gruppen glitter i håret!
Har faktiskt massa julstämning!
Även hunnit med det mesta av det som fick släpa från igår när systemen låg nere, dessutom bättre bemanning på gruppen och ja, en bättre dag helt enkelt!
Myste lite extra med min älskling igårkväll, somnade ihop i soffan under filten redan vid 22 igår, så mysigt. Och imorse pussade jag lite extra. Ser inte fram emot att sova själv inatt, men lika bra att han tar Malmö nu så är det gjort. Riva av så att säga.

Nu skaffar ni er en riktigt mysig lucia! Måste nästan kolla på nåt luciatåg på tv ikväll.
Ett tåg måste man ju se! Förstå va mysigt sen när man har barn, det första luciatåget! Små mini tomtar och gulliga små lucior. Alltså hur mysigt! <3

Äntligen kväll

Skrivet:    ·  Allmänt

En tuff dag är äntligen slut! Bra besök på vc och grym läkare som kollade typ allt jag va orolig för och lite till. 3 personer på plats på jobbet och system som inte ville funka riktigt. Men en skön timme hem med Hanna i luren och nu nyduschad i soffan och väntar på min älskling! <3

Måndag

Skrivet:    ·  Allmänt
God morgon måndag
Sovit kasst, uppe säkert 10 ggr och kissar taggtråd, antagligen en urinvägsinfektion. Ska till VC 13.15 och ta lite
prover. Är ju dessutom lite illamående i kombination med förkylning och huvudvärk (igen). Lika bra att kolla upp allt kan jag tycka, får väl se hur många minuter som är tillsatta för mig.
Tre personer på plats på jobbet idag också, sjukdomar och utbildningar. Och så lite systemfel på det. Kul måndag! Men bara att kämpa på och bara jag kan få lite piller så jag slipper ha ont.
Jäklar va positiv jag lät då! Sorry för det, så illa är det inte. Har haft världens mysigaste helg som jag lever på just nu! Det är värt allt! <3
Kollade just i kalendern och vet ni, EN liten helvecka kvar att jobba! Nästa vecka jobbar jag 4 dagars vecka och är ledig på fredagen! Sån lyx verkligen! Så att den här åndagen känns lite tuff är ändå helt okej!
 
PUSS på er och ha en fin måndag! <3
 
 Tranbär ska tydligen vara bra mot urinvägsinfektion.. Nån som testat?
 

Söndag

Skrivet:    ·  Allmänt

Sköna lediga söndag ihop!
Lång morgon i sängen, frulle och tomtegröt med skinkmacka i soffan framför Wahlgrens värld - bästa!
Sen en spontanfika hos mamma & pappa Eklund med alla syskon. Planerade julbordet och fikade lite, mysigt värre med Stella som ger så mycket! Underbara unge!

Nu tacos & film i soffan. Lyssnar på julmusik och bara njuter av just nu. Just här och just nu. Pausa tiden nu tack! <3

Glöggkväll

Skrivet:    ·  Allmänt

En sån lördag. Med dom bästa! Hängde med Jenny & Josse, sippade lite vin och bara pratade medans jag stod i köket och styrde lite. Sen kom grabbarna och vi drack glögg (premiär) & bara myste. Precis en sån kväll som man behöver efter en tuff vecka.

Nu ligger vi i sängen, ska snart hämta kaffe & sen göra absolut minsta möjliga ihop. Ligga i sängen hela dan om vi vill! En sån söndag behöver vi! <3

LÖRDAG

Skrivet:    ·  Allmänt

God morgon lördag!
Lång morgon i sängen, en kaffe och Nyhetsmorgon. Så skönt. Även om vi vaknade tidigt eftersom Jimmy skulle iväg och jobba, så är det sån lyx att få ligga kvar i sängen och bara mysa.
I med en tvätt och ut på pw, trotsa vädret bara! En timmes skön start på dagen.
Lång dusch och lite fix här hemma. Nu äter jag lite frulle och blir snart upphämtad av JOSI. Handla lite glögg och annat mys och så hem och bara hänga, ta ett glas vin och känna lördag! Stella & Jenny, Jontan och Jimmy kommer sen. Perfekt lördag utan måsten, antar att min älskling kommer vara rätt mör efter den här veckan så vi fick tacka nej till lite annat och bara pausa lite. Men häng med syskonen är så kravlöst som det bara kan vara, så det blir perfekt ikväll!

Hoppas ni har en fin lördag! <3

FINALLY

Skrivet:    ·  Allmänt
Äntligen fredaf med min älskling!
En stressig em på jobbet och så hem och mysa järnet med min Hanna! Och Adira! Vilken energi hon har lilltjejen! 
Så mysigt!
Nu står vi i köket och lagar pizza på tortillas och lite annat mumsigt! Äntligen fredag!
 
 

JULMYS

Skrivet:    ·  Allmänt
Vi blev fotade till vår INSTAGRAM sida imorse, fina Stina! <3
Världens bästa är hon.
 
 

SPONTANSHOPPING

Skrivet:    ·  Allmänt
Spontanshopping och en kycklingsallad framför datorn. Riktig fredagskänsla här på jobbet och faktiskt lite vårkänsla också! Inte helt fel. Blev en stor kasse från Hemtex. Ouups, inte alls meningen juu. Men ska överraska sambon lite, ett säkert kort och en chansning. Lägger ut om det blir en hit. 25% rabatt på hela sortimentet oxå, så passa på!
 
Dagens lunch:
 

Och såhär ser det alltid ut när jag ätit upp.. Plockar bort lite och så.
 
 
Och så lite shopping!
 
 
 

FREDAG

Skrivet:    ·  Allmänt
God morgon fina fredag!
Sovit halv kasst både jag & Jimmy. Min älskling kom väl vid kvart över ett och upp vid 6 igen. Inte riktigt hållbart i längden, tur att det äntligen är fredag! 
Promis till jobbet och inledde fredagen med julfrukost! Cheferna hade fixat både skinkmacka, glögg och tomtegröt. Mysigt! 
Nöjde mig med en (glutenfri) knäcke med skinka & senap. 
Och kaffe såklart. 
En dagens, festar till det med klänning idag, det är ju ändå fredag! 
I em efterlängtat GOS med min fina Hanna & Adira! Sen fredag med min älskling! <3
Ha en fin fredag! 
 
 

Julmys

Skrivet:    ·  Allmänt
Vissa dagar har man (tydligen) mer energi än man tror. Trots lite huvudvärk lyckade jag köra 100% på sprinten och svetten rann om hela mig! SÅ skönt. Och extra bra går det med fint sällis, det hjälper massor när man kan peppa varann! 
Myst med Sandra ikväll. Ätit tomtegröt, julskinka och senap på knäckis & kaffe. Helt perfekt!
Kvällsmys såhär, hur gos som helst! <3
 
 
 

Sprint och Julmys

Skrivet:    ·  Allmänt
TORSDAGSFYS OCH TORSDAGSMYS
 
Just lunchat med mami, en mysig timme med sol utanför fönstret. Lite vår som sagt! Hoppas ändå det kan komma lite snö till jul alla fall, det räcker med lite pudersnö för att få den här rätta julkänslan.
Tänkte orka med ett sprint pass ikväll efter jobbet, sen bli det kvällsmys med fina Sandra!
Julmys med tomtegröt (alltså den blev så himla braaa igår, smakade en sked av Jimmys tallrik imorse, alldeles kritvit och fluffig) och så skinkmacka. Mysigt. Kanske Ernst har nåt juligt program också som man kan ha i bakgrunden! ;) Blir mysigt med lite julmys såhär mitt i veckan och så fredag imorrn, rena drömmen!
 
Nu ska jag köra på lite till här!
By the way, nån som testat Blondinbellas produkter? Lite sugen på att testa ansiktsprodukterna faktiskt. Torr och känslig hud - stämmer rätt bra in på mig. Även om jag har hittat mina favoriter så kan det va kul och testa!
 

Kolla bara SPA serien, hur mysig ser inte den ut?
 
 
 

Torsdag

Skrivet:    ·  Allmänt
God morgon fina! 
Alltså så trött tjej igår. Somnade halv 10, hann inte ens börja kolla på nåt i sängen. Lyckades hålla mig & Jimmy vaken i telefon nästan hela vägen hem från Eskilstuna. Men va ju igång hela dan och kvällen och så huvudvärk på det. Kändes nästan som om det va nåt på gång i kroppen, ni vet när man har ont och är öm i huden på nåt konstigt sätt. Tror nog att vi är trötta bara, men jämför man med min andra hälft så ska jag inte klaga. Allt är relativt! Blir skönt när den här veckan är över, så vi får lite kvällar ihop igen! Men oavsett så är det viktigaste att man får sova ihop! <3
 
Plusgranser och tunn jacka imorse! Lite vårkänsla faktiskt!
 
Alla kan bidra! 60kr styck. Känns bra i hjärtat.
 
 
 

Bodypump

Skrivet:    ·  Allmänt
Jag orkade! Även om jag har tappat en del styrka så kändes vissa övningar mer än bra! Men tufft. 
Har verkligen inte prioriterat styrka på väldans länge, men en bra mix är det bästa!
Hunnit med massor här på kvällen, dammsugit & tvättat. Plockat och fixat. Kokat tomtegröt (som inte brändes alls! den här gången) & pratat länge med Foppa! Fick börja med att prata högtalare med både Ronja & Meja, älskade tjejer! Dom fick verkligen mersmak hos oss, så det dröjer nog inte länge innan vi har dom här igen! <3
 
Ha en skön kväll! 
 
 

16.24

Skrivet:    ·  Allmänt
Och där gick luften ur mig. Blev så sjukt trött efter lunchen och det verkar sitta i. Skulle nog kunna somna sittandes om jag bara tillät mig. Preppat kaffe & päron här på eftermiddagen så snart kanske koffeinet kickar in!
Hade tänkt köra bodypump en timme vid 18, sen hem och ta kväll! Kanske dammsuga lite & koka tomtegröt. Bra att ha hemma, både när Jimmy hinner äta frulle och om man vill ha till middag! Smidigt att bara värma på. Juligt & mysigt!
Det är planen, får se om jag kommer iväg till gymet.. Jo. Har man tänkt tanken så är det bara att köra! Tänk på känslan efter! 
 
Dagens lunch!
 
 

All i want for christmas..

Skrivet:    ·  Allmänt
GOD MORGON
 
Lycka att få sova ihop även om Jimmy kom hem vid 23 igår. Sen åkte han imorse innan 7. Långa dagar och en jäkligt tuff vecka. Och det är inte bra att snitta 16 timmars jobb om dan. PÅ riktigt. Det blir en arbetsvecka på 80 timmar och jobb även på lördag. Egentligen borde det inte vara lagligt, men det är ju speciellt med nyöppningar. Min älskling! <3
Blev en promis till jobbet eftersom cykelnyckeln fortsätter vara borta. Poppade massa bra musik och fick lite mera julkänsla! Och i helgen kommer det bli ännu mer av just det, nu måste man passa på och suga in allt julmys innan december är slut. Redan 7 idag. Galet. Riktigt galet!
 
Ha en fin dag! <3
 
 
 
 

In i värmen

Skrivet:    ·  Allmänt
Mötte upp Josse för en långpromis i kylan. Jäklar va kallt det blev! Många minus och det kändes som säkert 20, minst. Bitande i både kinder, händer och ben. Men så mysigt! Från kylan in i värmen. Slängde i en hårfärg och tog en lång dusch på säkert 30 minuter, händerna va verkligen stelfrusna efter promenaden. 
Men nu, myskläder, hemma med nyfärgat hår. 
Fattas bara min Jimmy nu. Men han jobbar sent i Eskilstuna så det blir solo ikväll, vaniljkvarg, kaffe & knäckis, sen tänker jag mysa ner mig i sängen och kolla Batchelor. 
Bästa idag, helt klart att komma in i värmen efter en kylig kvällsrunda. Så värt att nästan frysa sönder just för den känslan. 
Mindre bra är att jag lyckats slarva bort min (mammas) cykelnyckel. Låste upp efter jobbet & sen, borta. Har verkligen letat överallt. På riktigt, en nyckel kan inte bara försvinna!?
 
Nu ska jag ta kväll! Ha en mysig kväll nu fina!
 
 

Lunch

Skrivet:    ·  Allmänt
När man färgar håret på sina kollegor blir man bjuden på lunch! Vilken lyx! En hälsosallad på Hellmans och trevligt sällis, hon är så go Gunilla! 
Köpte förtesten hårfärg på lunchen så kanske slänger i lite färg ikväll, börjar verkligen bli dax nu! 
 
 

TISDAG

Skrivet:    ·  Allmänt
God morgon fina!
Vaknade 06.40 när Jimmy åkte och kollade Nyhetsmorgon en stund innan jag gick upp.
07.50 va jag på jobbet, det är nog tidigast hittills. Helt tomt här på kontoret och man hinner röja undan lite.
Skönt! Lunch med Gunilla idag sen oklart vilken form av träning det blir, grit och mage eller lång kvällspromis med Josi. Nu ska jag hämta en kaffe i min blåa gossepolo, puss och god morgon!

 
 
 

Bodyjam

Skrivet:    ·  Allmänt
Ibland är det sådär extra kul och man lyckas sätta koreografin! Bodyjam med mina tjejer blev en grym avslutning på dagen! Avslutade med 30 på bandet. 
Bonus ikväll att älskling kommer hem redan nu till 9! 
Lycka! <3
 
 
HOME sweet HOME <3

FILMTIPS

Skrivet:    ·  Allmänt
Skrev just ett mail till mina fina kollegor och tipsade om filmen jag och Jimmy tittade på igår och tänkte dela med mig även till er!
Det är inte ofta man hittar filmer som verkligen berör. Hade gåshud i slutet.
En drama som innehåller det mesta. Människors livsöden som slutligen flätas samman.
Verkligen sevärd!
Ett plus är alla skådisar, Tuva är grym!
 
 

Måndag

Skrivet:    ·  Allmänt
God morgon måndag! 
Hoppas ni fått en bra start på dagen! Började med att snooza länge, imorse va det extra mysigt. Satte på Nyhetsmorgon och vaknade till det. En kaffe, en dusch och så nya stövlarna på!
På jobbet är det julstämning och i fredags pyntades det här så nu känns det verkligen som december. 
Så mysigt! 
 
En dagens, skaffa er en bra dag!
 
 

Söndag

Skrivet:    ·  Allmänt
Go kväll fina, 
En söndag lite annorlunda men så mysig! Tog med tjejerna ut och matade ankorna i kylan, Meja inte riktigt kompis med kylan så fick bära henne hela vägen, det va min träning idag! Gullungar alltså! Ett dygn av bus, mys & kärlek. Och måste säga att vi klarade det riktigt bra, det här med att leka mamma & pappa kändes helt naturligt! 
Åkte iväg på en kvällsfika hos Jenny & Stella och storhandlade på vägen hem. Nu ska jag passa på att mysa lite extra med min älskling! <3
 
Just det! Äntligen fått en sexa! Drömmen!!

Ronja & Meja

Skrivet:    ·  Allmänt
God morgon! 
Just ätit frulle här hemma, tjejerna sov till 9 så vi fick sovmorgon allihopa. Vilka tjejer alltså! 
Så exemplariska! Somnade vid halv 10 och sov hela natten till 9 imorse, så duktiga! 
Och klart det värmer i hjärtat, när det knackar på och två små tjejer kommer in i sovrummet och kryper upp i sängen. Har sån kärlek till dom här tjejerna! <3
 
Igår bakade vi peppisar med glasyr och åt köttbullar med potatis & lingon (ketchup) & kollade film och mumsade godis. 
Så enkla tjejer och att vara barnvakt till dom här små liven är verkligen bara mysigt! 
Nu ska vi ut och mata ankorna! 
 
 

Hotellfrulle

Skrivet:    ·  Allmänt
HOTELLFRULLE
 
Några timmars frukostmys på Clarion med Natta, Jutta & Amanda. 
Massa fräsch melon, glutenfritt knäcke med philla, kalkon och krasse, lite vaniljyoghurt med musli och bär och så några koppar kaffe. 
Helt perfekt start på dagen! 
I eftermiddag kommer Ronja & Meja hit och ska sova över när Johan & Erika är på julbord. 
Så man kan säga att jag & Jimmy ska prova på familjelivet och leka mamma, pappa, barn.
Och om vi ser fram emot en helg med tjejerna så är det nog ingenting mot hur mycket Ronja & Meja har längtat! <3
 
Några bilder från frukosten imorse, tack brudar! Alltid lika mysigt!
 
 

MOS med älskling

Skrivet:    ·  Allmänt
Man borde alltid vara ledig på fredagar! Vilken lyx! Åkte upp till Mall of Scandinavia & bara myste runt, kollade lite, köpte mjukisar (man kan aldrig få för många) & åt god lunch på vapiano!
Hur mysug dag som helst! <3
Nu fredagsmys, två avsnitt Gåsmamman & tapas! 
Ha en fin fredag! 
 
 

LEDIGA FREDAG

Skrivet:    ·  Allmänt
God morgon fina!
Sån lyx att va ledig såhär på en fredag, veckans bästa dag och allt!
Sovmorgon och mys i sängen med kaffe och lite Malou efter 10. Mysigt program faktiskt. 
Och vill ni veta vem min fina kusin Greta är så kan ni kolla in avsnittet om p-piller! För där är hon med! Så sjukt duktig och driven, bloggar och har ett finger med i mycket! Stolt kusin!
Nu sitter vi i bilen på väg till MOS, en heldag ihop med min Jimmy <3
 
 

Träningsdejt

Skrivet:    ·  Allmänt
Trots den träningsvärken i benen tog jag mig till gymet och körde skiten ur oss med Sandra! Sprint 30 minuter & lite mage på det. Och konstigt nog, så fort kroppen blir lite varm så försvinner träningsvärken något. Det har verkligen varit smärta alltså! Kan fortfaramed knappt sätta mig ner! 
Nu kom Jimmy precis hem och vi tar fredag! Underbart! 
 
 

DECEMBER

Skrivet:    ·  Allmänt
1 DECEMBER
 
Galet fina ni, redan 1 december! Och det är ju just den här månaden man vill ta vara på lite extra.
Man vill ha glöggkvällar, baka peppisar, gå på julmarknader och dricka varm choklad, julhandla och göra tomtegröt. Kolla på julkalendern och en massa mysiga julfilmer, tända massa ljus och bara njuta av allt som är december!
Och den här julen kommer bli alldeles extra för mig eftersom jag har Jimmy i mitt liv! Det gör ju allt lite extra mysigt. <3
 
Måste bara försöka tänka att allt behöver inte ske innan jul och nyår. Allt man vill göra och det är som att man ska hinna träffa alla innan året är slut. Känner ni igen er? Men det finns faktiskt ett liv efter jul och nyår också. Och det är kanske då man behöver lite mysigt att se fram emot! Så vi börjar boka in i januari redan nu för att inte känna december och julstress. Nu ska vi bara njuta av den här månaden så mycket vi bara kan!
 
Fina fina december!
 
 
Maria Bengtsson

Här får ni läsa om mitt liv. Every day counts. Enjoy!



· Allmänt