Hej tisdag!

Skrivet:    ·  

Kallt. Burr! Hoppas på sol och en fin kväll! Det är ju trots allt Valborg! Idag kör vi trash och vita tygisar. Känns lite vår allafall!

Ha en fin dag!! <3

Måndag: Kondition och armar

Skrivet:    ·  

Trött dag. Datastrul hela fm. Men helt okej sälj och riktigt bra pass! Man orkar mer än man tror. Trots en tröttisdag. Pulsgång, mera kondition och så ett bra armpass! Man tackar!

Ikväll blir det en tidig kväll. Tidig morgon imorrn igen, men det betyder oxå att man slutar tidigt! Sweet dreams fina! <3

Hemma på prov

Skrivet:    ·  

Blev två nya bikini igår! Söndagens shopping blev bra! Riktigt bra. Två bikini, tröja, nagellack och ett gäng kläder undanhängt på Gina. Hämtas imorrn! Måste testa hemma nu! Manikänga lite. Men färgerna känns bra! Behöver bara lite mer bränna, sen är jag mer än redo för Grekland! Om drygt en månad!! Åh va jag längtar!!

Nytt in!

Skrivet:    ·  

Nya tröjan är på. Kommer bli en favorit!

Måndag

Skrivet:    ·  

Tidig morgon. Har inte riktigt sovit klart. Men nu väntar jobb, några koppar kaffe och en bra dag helt enkelt! Dagens hint är att inte tänka för mycket. Ingen mår bättre av att analysera och tänka för mycket. Nope.

Så hej måndag med nya fräscha tankar, möjligheter och mål!

Ha en fin dag! <3

En söndag

Skrivet:    ·  

Sköna underbara dag. En liten promis, en lång frulle med mamma, en sväng på stan och så god söndagmiddag hos m&p.

Och vad åt vi för gott då? Sparris till förrätt. Fylld kycklingfilé (hackade soltorkade tomater, basilika, philadelphia) serverad till en stor sallad. Mums!

Nu blir det soffmys framför Maria Wern. Ha en mysig kväll! <3

Outfit

Skrivet:    ·  

Kvällen blev en bra kväll! Lite piff och plock hos Jutta. Att göra sig i ordning ihop är bland det bästa. Sippa på lite rosé & sprite, prova kläder, lördagscigga med bra musik i bakgrunden. Livet! <3

Sen en sväng på lite ferre och så avslutningsvis på O'learys. Carro va hemma, alltid lika mysigt.

Tack brudar för en bra kväll! <3


Mässa och Modevisning!

Skrivet:    ·  

Lite nervös. Men två minuter räckte på scenen så det va ingen långkörare direkt. Ganska skönt! Och kläderna va ju helt okej! Speciellt pikén.

Sen blev det mässa i SN-montern! Riktigt kul! Jag gillar ju det här sociala och mässor är alltid nice. Riktigt bra dag med SN och Jutta! Tack!! <3

En dag på mässan!

Skrivet:    ·  

Stor hälsomässa på påljungshage idag mellan 10 och 16. Kom och träna, mingla och kolla läget vettja! Jag kommer nog vara lite överallt, på scenen, i SN's monter och däromkring.
Kom och joina!

Pwpåpiren

Skrivet:    ·  

Underbara morgon! Känns nästan som sommar! En promenad på piren fick bli en bra start på dagen. Nu frulle! Ha en fin lördag! Pusssss! <3

Blondisar igen!

Skrivet:    ·  

Sen blev det efterlängtad hårfärgning hos Juttplutt. Äntligen slipper jag se en trist utväxt och slipper tvätta håret varje dag för att inte känna mig smutsig.
Så skönt! Och mysigt att hänga lite såhär en fredag! <3

Ni blir det sängen efter en lång dag! Imorrn väntar en heldag på mässan med modevisning och en massa skoj!
Jo, ni såg rätt! Modevisning. Jupp.
Sweet dreams!

Fredag och aw med jobbet!

Skrivet:    ·  

Bra sälj och helg med gott samvete! Och efter jobbet bjöds det på aw på O'learys! Riktigt trevligt att få umgås lite utanför jobbet. God buffé, lite tacos, sallad och ett glas rött till det. Och så en hel massa skratt. Det är verkligen ett bra gäng! ;) Ett riktigt bra gäng! Och på fredag är vi på't igen. Men då vankas det STOR vårfest i Stockholm med säljgrupper och skadegrupper från både Stockholm och nypan! Så då blir vi många! Det kommer bli bra!! ;)

Lunchlyx!

Skrivet:    ·  

Testade lite nya "toppingar" till lunch. Ibland överraskar kollegorna med lite provsmakning och annat gott! Och jag kan verkligen rekommendera salsan med smak av äpple & chili. Starkt och gott, nu även på salladen! Mums!

God morgon gymet!

Skrivet:    ·  

06.45 kan kännas tidigt, men när man väl är uppe och har gjort halva tiden på löpbandet känns det jäkligt bra. Så värt det. Och bättre start kan man nog inte få! 34 minuter, 520 cal, 5,4 km.

Nu blir det dusch och frulle innan jobb!
Ha en riktigt bra fredag!! Nu börjar helgen! Pusssss! <3

Benpass och solning!

Skrivet:    ·  

Vårat benpass är sjukt bra! Rumpa, baksida, framsida.. Det mesta pressas och jobbas med och nu jobbar vi tungt! Man ska känna sig slut efteråt och det ska vara riktigt jobbigt. Belöningen blev i form av en sväng till solariet. Lagom varmt och svettigt! ;)

Sköna torsdag och underbara vårdag!! Man blir så lycklig! <3

Sol och jobb!

Skrivet:    ·  

Och visst ringde Anki! På en timme hann jag vakna, duscha, fixa, packa träningskläder, äta frulle och cykla till jobbet. Ganska bra jobbat!

Jobbellijobb! Och solen skiner! Hur skönt som helst! Ha en fin dag! <3

Längtar ihjäl!

Skrivet:    ·  

Ibland saknar man lite extra. Som ikväll. Mina favvokillar. Och syster. Ni är alldeles för långt borta. Kan ni ta och flytta hem nu!? Det börjar bli dax. Tanken att bara kunna komma över en kväll, en sväng efter jobbet eller bara kunna ta killarna en kväll så syrran får egen tid med S. Små saker som är så självklara för vissa. Och så långt bort för mig.

Saknar massor!! <3

Lunchdax!

Skrivet:    ·  

Bulgur is the shit! Koka i lite buljong, krydda massor och blanda i din favorit sallad. Det fick bli min goda lunch! Inte så tokigt och alldeles lagom.

Äntligen!

Skrivet:    ·  

Som jag längtar efter den här godingen. Ända sen förra sommarn, men nu är den min! Bästa sommardoften ever.
Inviger redan idag! <3

God morgon världen!

Skrivet:    ·  

Redan onsdag och eftersom jag börjar 10 idag fick det bli en långpromenad som start på dagen! Saknar mina promenader, så det här va riktigt skönt för mig. Lite blåsigt men sooool! Testade även nya runkeeper! Rätt bra grej faktiskt. Man håller stenkoll och kan lätt jämföra hastighet, förbättra tid och speeda på för att få ett bra resultat.

Hoppas ni har en bra morgon! Nu blir det jobb! <3

Bästa uppladdning inför en god natts sömn!

Skrivet:    ·  

Det blir en tidig kväll ikväll. Just sagt natti till Foppa i luren och nu blir det lite gottis i form av kvarg, lite protein, funlight och varma hallon. Absolut bästa just nu! Det sover jag gott på och kroppen får återhämta sig lite.

Sov gott finingar! <3

Yourglow.se

Skrivet:    ·  

Vårigt, snyggt, lagom trash och sjukt fräscht! Vill ha det mesta! Och snart måste jag nog beställa, kan inte motstå längre. Frågan är vad man ska börja med, man kan ju inte få allt här i världen. Tyvärr.

Allt är från yourglow.se. Kolla in hemsidan eller följ på insta. Massor med inspiration!

Solig kväll!

Skrivet:    ·  

En sväng till gymet efter jobbet. Och idag fick spinningen som på räls. Tack vare en bra och peppande Josefina Freiman! Hon är bra hon! Bra musik och bra tempo, aldrig vila, eller hur va det!?

Och hur glad blir man inte av lite sol! Vädret svänger rätt snabbt, minst sagt. Så det gäller att njuta när man kan!
Soooooolen, jag älskar dig!!

REKORD!!

Skrivet:    ·  Allmänt
 
REKORD!!
 
Jäklar säger jag bara! Idag har säljet slagit rekord på riktigt! Målet för dagen ligger på 2 sälj och idag
toppar jag gruppen med 8!! Det känns verkligen hur skönt som helst!
Ibland får man igen för att man kämpar. Och den som kämpar får resultat!
 
Whoop whoop! Men nu är jag trött i knoppen alltså. Blir skönt att rensa huvudet med lite spinning sen, fast utan Juttplutt.
 
Hoppas ni har en GRYM tisdag fina ni! <3
 
 
 
 
 

spinning

Skrivet:    ·  Allmänt
 
Skulle blivit ett rejält benpass idag, men eftersom min andra tränings-pepp-halva har ont i halsen
får det bli spinning och lite mage efter jobbet. Får bli ett bra avslut på dagen. Just nu riktigt bra flyt på jobbet! Redan 5 olycksfall och 2 bil! Nästan så man får fira ikväll! ;)
Med en shejk efter träningen.. Jo man tackar!
 
Ha en grym tisdag! Puss på er! <3

Mammadottermiddag

Skrivet:    ·  Allmänt
Igår va det dax igen! Månadens vardagslyx gick av stapeln och det va dax för mamma-dotter-middagen igen! Alltid lika trevlig och igår blev vi lite extra fnittriga och skrattiga. Det behövs. Man mår så bra av att få skratta lite! Underbart! Och maten va som alltid smarrig och vällagad. Till förrätt fick vi en liten brödbit med mozarella, jordgubb, honung och basilika. Vilken mix! Mmmm. Och till det lite bubbel. Man tackar!
 
Sen blev det en ny variant på flygande jacob med cashewnötter och banan. Och kyckling såklart. Mums. Efterrätten va helt lagom och i min smak. (Är ju ingen efterrätts, tårt- och kak-tjej), men en liten klick glass, smaksatt med sesamkakor smakade bra. Till det limemarinerad ananas.
 
Tack fina för en toppenkväll!
 
 

Måndag

Skrivet:    ·  Allmänt
 
Varje vecka är en nystart! Vare sig man vill det eller inte. Har haft en helt fantastisk skön helg, en lugn mysig helg med lite av varje. Och den här veckan kommer bli bra!  Massor av jobb och nytt träningsprogram. Även minskat ner lite på kvällsaktiviteterna, känner mig själv bra. Kommer inte orka hålla igång varenda kväll, inte efter långa intensiva dagar på jobbet och så tuffa träningspass på det. Då måste man få landa i soffan och bara vara. Så viktigt. Så värt. Men ikväll blir det mamma-dotter-middag hos Annica! Lyx!
 
Ha nu en helt fantastisk start på veckan!
 

Mellis!

Skrivet:    ·  Allmänt
 
 
Mellistajm!
 
Tröttmåndag. Som bara den. Trots lugn helg. Kanske sovit fööör mycket, vem vet?
Men dagen har gått sjukt snabbt och fått en hel del braiga saker gjorda. Sålt fyra försäkringar och fixat en massa att-göra-grejjer. Super. Effektiv dag med andra ord. Nu blir det kaffe och keso innan det är dax för träning!
Puls och ett riktigt grymt armpass står på schemat. Go go!
 
 

En söndag..

Skrivet:    ·  Allmänt
 
Vaknar utvilad och får krama på Jutta en snabbIs. Tar en långpromis runt Arnö & hinner med en lång update med fröken Linn. Strålande sol och en pigg och utvilad tjej. Känns bra! 
 
Nu myser jag och mami i solen på baksidan. Varsin kopp te och lite myspratochkorsord. Helt perfekt avslut på en minst sagt mysig helg! 
 
Snart blir det tacos och det ska bli för jäklans smarrigt! Ha en mysig kväll och ta hand om er! <3 
 
 

Välbehövligt lördagsmys i soffan!

Skrivet:    ·  Allmänt
Ibland måste man bara. Ta en lugn helg, utan krav eller måsten, utan alkohol outspär det ärr helt okej att glida runt i mjukisar hela kvällen. Äta vad man vill, det är ju trots allt lördag, se på lite mysiga serier och bara vara.
 
Precis så perfekt blev min lördag, med Jutta. En helkväll med dip, morötter, gucca, ost och kex. Och så fanta. Välbehövligt och hur mysigt som helst. Meer sånt! <3
 
Hoppas ni hade en bra lördag! 
 
 

Nytt!

Skrivet:    ·  Allmänt
Kunde inte motstå så jag köpte två. Ett par svarta och ett par vita. Super i vår och sommar! Känns som jag kommer bo i båda två! Riktigt bra köp för inga pengar alls! 
 

Premiär och namnkalas

Skrivet:    ·  Allmänt
 
Då va det dax för premiär av nya skinnjackan! Är redan en ny favorit i garderoben. Och nu känns det våååår på riktigt! En sväng på stan och köpa namngivningspresent till lille Elvin och sen iväg på lite kalas och fika. Mys! Och vi fick gossa bebis allihopa, han är bra go den där killen! Hoppas ni haft en mysig lördag och njutit av soolen! <3
 
 

Skinnjackspremiär!

Skrivet:    ·  Allmänt
Då va det dax för premiär av nya skinnjackan! Är redan en ny favorit i garderoben. Och nu känns det våååår på riktigt! En sväng på stan och köpa namngivningspresent till lille Elvin och sen iväg på lite kalas och fika. Mys! Och vi fick gossa bebis allihopa, han är bra go den där killen! Hoppas ni haft en mysig lördag och njutit av soolen! <3

Lördagspw på piren

Skrivet:    ·  Allmänt
Härliga morgon! Strålande sol och klarblå himmel. Kunde inte haft en bättre start på helgen! En långpromis på piren, långfrullemys och lite piff hemma. Kändes (nästan) som sommar på riktigt! Och den känslan är helt oslagbar! Äntligen!! <3

Mys!

Skrivet:    ·  

Finns det nån skönare känsla än när man kommer ur duschen efter ett bra träningspass, smörjer in sig med en lotion som luktar så där oemotståndligt gott och äntligen få ta på sig mjukisar?!

Sina älskade bästaste mjukisar. Åh vad jag älskar den känslan! Av med jeansen och på med den mjukaste mjukisdressen. Jo tack! Det kallar jag fredagsmys! <3


Sol i sinne

Skrivet:    ·  

Bra dag på jobbet! Bra sälj, bra team och bra kunder. Nöjd men trött tar jag cykeln i duggregn, mot cms för drygt 5 km löpning och lite magträning och så ett efterlängtat avslut på solariet. Skön fredag! Ganska trött tjej när jag slutligen kom hem. Helt slut skulle man kunna säga. Så nu är det helt fantastiskt skönt att ligga i soffan och bara vara..

Underbart! Ha en mysig fredag! <3

At work

Skrivet:    ·  

Just haft lunch. Tog en snabb promenad. Inte jätteskönt men lite luft skadar aldrig. Nu blir det kaffe och sälj som bara sjutton!

God morgon fredag!!

Skrivet:    ·  

Det blev visst jobb idag med! Blev precis inringd. Slänger ner träningskläder, en ihopfixad sallad, lite keso och gör mig redo för en fredag på jobbet! Ha en fantastisk fredag!! <3

Nytt från GT

Skrivet:    ·  

Nu är man mer än sygen på en helt ny garderob! Behöver typ allt. Nya Converse, shorts, jeans, toppar och bikini. Här är lite nytt från Gina! Dax att börja spana bikini på riktigt nu!

Styrkepass ben

Skrivet:    ·  

Idag kickade vi igång med nya träningsschemat! Dagens pass: Ben och rumpa. Jo tack! Riktigt bra upplägg och bra repetitioner. Sen ökar vi eftersom. Det SKA kännas, det SKA vara så jobbigt att det känns som om benen ska gå av. Kort sagt, man kan alltid lägga på mer vikt än man tror. Och kroppen vänjer sig så lätt, så sen är det bara att öka! Och till alla er tjejer som är "rädda" att bli för biffiga, det kommer inte hända. Tro mig. Vi är inte byggda som killar. Så kör på och lyft tungt!

PTsnack!

Skrivet:    ·  

Blev haffad av Jenny på vägen ut från cms imorse. Bästa Jenny! Hon kan det mesta om kost, träning, muskler, vilodagar, vikten av att inte äta för lite, varierad träning och gav en hel massa tips. Hon är bra! Ska boka in en "kroppsanalys" med henne snart. Så får man ett bra mått på kalorier, kroppsfett, muskelmassa och energiåtgång.

"Du är vältränad med en slank kroppsfigur", det värmde Jenny!

Upp och hoppa!

Skrivet:    ·  

God morgon fina ni!
Vaknar till smattrande regn. Liiiite skillnad från igår. Lite. Iväg till gymet för lite morgonspinning! Och idag va energin tillbaka! Tack för det. Sist kändes 30 minuter som en hel evighet, men idag gick det undan! Bra musik gjorde mycket. Som alltid!

Nu blir det frulle och sen jobb! Tur att man har snälla kollegor så man slipper gå i regnet.. Puss på er!

Victoria Secret

Skrivet:    ·  

Luktat och pratat bodylotion, bodymist och parfym med Foppa. Fick testa några olika dofter, fröken har ju en del att välja mellan! Och smaka om att man jobbat med varumärket. Man får verkligen en känsla av lyx, en dyr och påkostad produkt som doftar himmel. Och saken är den att det faktiskt inte kostar skjortan! Det är helt rimliga priser, inte alls speciellt dyrt. Så nu blir det en beställning snarast! Så mycket sommar!!
Vilken är din favvo?

Mangochutney is the shit!

Skrivet:    ·  

Stek lite kycklingfilé, lite wokgrönsaker, pressa vitlök och krydda med cayenne. Toppa med några matskedar mangochutney. Klart! Så har du kirrat världens godaste middag! Så enkelt och så gott. En bra blandning mellan sött och starkt. Mmm.

Eftermiddagsmys!

Skrivet:    ·  

Onsdag fick bli en välbehövlig vilodag. Bytte svett mot babygos och kvalitetstid med bästa Foppa! <3
Kaffe i solen med Foppa, bus med Ronja och mys med Meja.
Kunde inte fått en bättre eftermiddag! Det gäller att passa på när man slutar tidigt.

Hoppas ni har en mysig onsdag! <3

God morgon soooool!

Skrivet:    ·  

Passa på att njuta för idag har vi sol!! På med brillorna och skinnjackan och ha en BRA onsdag!! <3

Tankar...

Skrivet:    ·  

Ibland blir jag rädd. Rädd att förlora det jag har idag. Jag vet att livet förändras, för alla och även för mig. Det jag har idag, med underbara vänner och familj. Men jag vet att det kommer en dag för mig oxå, när han med stor H kommer in i mitt liv och vänder upp och ner på hela min värld. Den dagen kommer, det vet jag. Men kan ändå inte låta bli att bli rädd ibland. Det hör väl till. Att tänka.

Tröttikroppen!

Skrivet:    ·  

Idag va det jobbigt. Inte bara tufft utan riktigt riktigt jobbigt. Men vi klarade spinningen och klev av cykeln svettiga, precis som det ska va! Sen blev det ett rejält armpass. Nu ska det kännas imorgon! Massa träningsvärk tack! ;)

Uppladdning!

Skrivet:    ·  

Vilken dag! Lugnt på telefon och ändå går jag hem med vinst och storsälj! Det känns sjukt bra!!

Nu laddar vi för spinning och styrka!
Go go!!

Vårjacka och paraply

Skrivet:    ·  

Klarade mig från ett ösregn. Det tackar vi för! Men det känns ändå som vår i luften. Vårjackan fick åka på imorse!
Bra musik i lurarna ger en bra start på dagen! Grymma låt!

Ha en fin dag!

God morgon tisdag!

Skrivet:    ·  

Nu laddar vi med lite frulle och jobb! Tänk va viktigt det är att man trivs på jobbet. Att jobbet är någonting man kan se fram emot, ett ställe man trivs och utvecklas på. Ett ställe med sjukt bra kollegor och med nya roliga utmaningar varje dag! Och där man känner att man är en del och har en del i sin framgång.

Så känns det för mig just nu! Och den känslan är svårslagen. Tillbringar ju mer tid på jobbet än någon annanstans.

Gör den här dagen till en riktigt grym dag! <3

Torrshampoo?!

Skrivet:    ·  

Det här är ett måstetesta. Hur bra som helst på stressiga mornar ju. Såg precis reklamen och det får bli ett inköp på Åhléns snarast. Har ni testat det nya torrshampoot?

Iskall avslutning

Skrivet:    ·  

Hallon, kvarg och lite choklad protein. Finns inget bättre avslut! Lagom iskallt och lagom mättande.

Nu blir det sängen! Imorrn är det tisdag, vilket betyder att veckans första backe är gjord! Whoop! Fantastiskt!

Sov gott fina! <3

Tröttmennöjdmåndag

Skrivet:    ·  

Efter en bra måndag på jobbet, lyxlunch i form av söndagens sjukt goda rester, (jag säger bara fylld kycklingfilé) och riktigt bra sälj fick det bli pulsmåndag. Svettigt men så skönt efteråt. Och det är ju trots allt den känslan man vill åt!

Nu blir det stoffläge och mat i soffan. Sköna kväll! <3

God morgon måndag!

Skrivet:    ·  

Alltid lika svårt att ta sig ur sin varma sköna säng. Speciellt på måndag morgon. Kroppen är inte riktigt redo än. Vaknar till en ganska grå dag. Ska tydligen regna idag.

Men bortser från det och tänker ha en grym måndag, en toppstart på veckan! Önskar er detsamma!! <3

Söndagsmiddag

Skrivet:    ·  

Bästa avslutet på helgen. Middag hos m&p. Ikväll blev det fylld kycklingfilé med tzatziki och en stor sallad. Det kändes sommar och va hur gott som helst. Fyllde med Philadelphia gräslök och lite extra vitlök. Mmmm.

Nu är det soffhäng och tvmys som gäller. Hoppas ni har en riktigt mysig söndag! <3

En solig söndag

Skrivet:    ·  

Ännu en helt fantastisk helg börjar gå mot sitt slut. Men först ska jag njuta färdigt av den här underbart soliga vårsöndagen! Lycklig!? Jaaaa!! Solen gör så sjukt mycket!

En lång långpromis med Hanna resulterade i vårkänslor, mycket glassätande folk i hamnen och lite svettigt på ryggen. Härlig känsla när man måste ta av sig jackan för att det är för vaaaaaarmt!

Hoppas ni har en fin söndag! <3

Spellördag!

Skrivet:    ·  

Spelkvällar och vin måste väl vara bland det bästa? Lägg till ett fantastiskt sällskap och massa gott plock så får man en fulländad, helt perfekt lördag!
Vi fixade och trixade med musikquiz och skrev egna charader! Blev riktigt lyckat och alltid lika roligt med speeeel. En sväng till cd och så skjuts hem.

TACK för en TOPPENKVÄLL!! <3

Nya jeans!

Skrivet:    ·  

Fick hem mina jeans idag! Och dom satt som en smäck! För absolut inga pengar alls. Inviger ikväll! Pussssss!!

Freeeeky!?

Skrivet:    ·  

Kom hem från jobb och träning och upptäcker en påse på dörren. I den ligger en rosa nalle, ett kort och en ask med blingbling. Från vem?

Första tanken va positiv. Gulligt, nån vill visa att den tycker om mig och mina ögon.. Jo tack.

Andra tanken va mer skrämmande. Hur har den här människan tagit sig in i min port?! Frågan är fortfarande olöst.

Vem gör sånt?!

Fredag!!

Skrivet:    ·  

06.20. Det va tungt att gå upp idag. Men så kommer man på att det är fredag och bästa dagen på hela veckan!! Alltid en speciellt bra känsla i kroppen och så vet man att hela helgen väntar runt hörnet. Ett litet minus i kanten för vädret bara. Sol tack.

Ha en fantastik fredag! <3

Sköna kväll!

Skrivet:    ·  

Dagens belöning! En halvtimme i solariet. Somnade nästan och det va sådär lagom varmt. Inte toksvettigt utan bara varmt. Och så jäklans skönt!

En dagens

Skrivet:    ·  

Äntligen fått tillbaka mina bruna skinnstövlar som varor på omklackning. Ni har varit saknade!

Idag är det torsdag och jag ska kramas ned Jutta efter jobbet! Bara det är ju fantastiskt! <3

God morgon spinning!

Skrivet:    ·  

Hur skönt som helst! Och hur svettigt som helst. Finns ingenting jag svettas så mycket av som spinning. Det fullkomligt rinner.

Och känslan efter ett svettigt morgonspinningspass lever man på hela dan! Strax jobb 11-17. Men först lite god frulle! Ha en fin dag! <3

Blombud!!

Skrivet:    ·  

Det händer typ aldrig. Att kunder är så nöjda att dom faktiskt skickar blommor som tack för utmärkt service, det är ganska ovanligt. Men idag hände det!!
Blev helt rörd! Och det va inte bara jag som blev! Flockades folk runt mig på jobbet och grattade mig. Cattis la upp en bild och mailade ut till i princip hela IF. Och jag fick en del mail tillbaka av kollegor som grattade!

Synd bara att kunden va en man på 54 från Värmland.. Tänk om det hade varit min nya kärlek! Jäklar va coolt det hade varit!!

Helt överrumplad. Och glad. Vilken dag!!

Tack och go natt!

Skrivet:    ·  

Kollar Biggest Looser och myser i soffan. Förstår inte riktigt hur man kan tillåta sig själv att förstöra kroppen så. Det handlar ju inte direkt om några kilos övervikt utan ren fetma. Absolut inget illa i det, men bara HUR man kan inte prioritera att må bra. För HUR bra mår kroppen? Inuti lär varje kärl vara igentäppt, blodtrycket lär vara i högsta laget och kolesterolet inte okej. Lätt att få så många fetma-relaterade sjukdomar och stackars hjärtat säger jag bara. Och då har jag bara räknat upp hur kroppen påverkas inuti.

Men BRA att det finns en vilja att komma igång och må bra. Det är det viktigaste.

Nu blir det kvällsmellis. Sweet dreams! <3

Ja tack!

Skrivet:    ·  

Det är roligt att få skattebesked när man faktiskt får tillbaka pengar!! Grymt skönt.
Nu är semesterkassan fixad!

Fick ni tillbaka nåt?

Starkt

Skrivet:    ·  

Efter en bra tisdag med jobb, kramar och spinning med Jutta, funktionell med Linn och lite telefon med Johanna blir det nu en stark kycklingwok framför tvn.
Sa jag stark!? Fullkomligt älskar stark mat. Och med nya flingsaltet från mamma kan vilken rätt som helst piggas upp och bli en hit!

Testa! Riktigt bra krydda.

God morgon fina!

Skrivet:    ·  

06.15 är tidigt. Men nu är jag uppe, i morgonrock med en kaffe i handen. Strax jobb 8-16.30. Sen blir det träning med Jutta som bara vi kan!

Ha en fiiiin dag! <3

Måndagsdejt!

Skrivet:    ·  

Slutar 19. Sen kommer fina tjejer hem till mig med hämtmat från Chili nam nam. Eftersom det va år och dar sen va det huuur gott som helst! Köpte tre olika och delade. Mums för magen och mys med lite update och häng på kungsis. Alldeles för länge sen jag träffade Cattis och det är alltid lika intressant att diskutera kost, nya knäppa dieter och nya studier. Cattis har koll! Konstigt när hon är en grym kostvetare! ;)

Tack fina ni för ikväll! Nu blir det sängen och lite bloggar. Puss och tack för idag! Ps. Slog (mitt) dagens sälj! Whoop!! Ds.

At work

Skrivet:    ·  

Bra måndag!! Har ju lite att leva upp till om jag ska slå fredagens sälj, men än så länge känns det helt okej!

Just haft lunch! Nu jobbellijobb och kaffe!

Hoppas ni har en bra dag! <3

God morgon måndag!

Skrivet:    ·  

Passar på. Går upp tidigt och drar direkt till gymet. Nästan helt ensam kör jag 5 km löpning på bandet och så benpress och lite annat jobbigt för ben och rumpa på det. Skön start på dagen!
Jobb 10.30-19.00 idag. Sen träffa Ida & Cattis för lite hämtmat och måndagsmys hos mig! Kändes lite meningen att Zambamåndagen va utbytt till militärträning ikväll. Missar ju inget då.

Ha en grym måndag nu! <3

Mangokyckling!

Skrivet:    ·  

Just lagat smarrig mangokyckling. Hur gott som helst. Till det blev det en stor avocadosallad och mangochutney. Starkt så klart och riktigt gott!

Nu blir det soffmys och uppladdning inför en ny jobbvecka!
Hoppas ni har en mysig söndag! <3

Söndag..

Skrivet:    ·  

Alltid lika skönt med söndag. Jo men farktiskt. Söndagar är riktiga mysdagar, utan krav och måsten. Dagen man får göra vad man känner för, äta vad man vill och ligga i soffan hur länge man vill. För mig har det blivit långpromis runt Arnö, dusch och lång frulle (lunch?) och lite fix hemma.

Snart veckohandling och middag hos m&p. <3

Tjejhäng, spel och vin!

Skrivet:    ·  

Sen kom Kickis, verkligen mysigt att få ses och ta igen lite! Alldeles för länge sen. Tillskott av Frida med sällskap, lite plockmys, spel och sjukt härliga skratt.
Fullpott! Eftersom Kickis inte ville va med på bild, får jag nöja mig med andra bilder. En sväng till cd, mötte upp grabbarna och hade en riktigt bra kväll ute! TACK!! <3

Ballehäng!

Skrivet:    ·  

Hur mysig start på kvällen som helst. Bästa ballen med bästa Juttplutt! Njöt av solen, sippade rosé (premiär!!) och bara hängde i mysisar. Skönt som tusan! Kvalitet minst sagt! <3

En kaffe i solen är inte fel!

Skrivet:    ·  

Njuter av solen. En kaffe med Hanna i luren! Det gäller att passa på. Ska tydligen komma snö. Men det tänker vi inte på nu! Njut njut njut!! <3

Hårfix

Skrivet:    ·  

Pysslat om håret lite. Inpackning och fix. Lite ompyssling för håret. Då växer det bättre. Och nu ska det bli längre!

Solskenslördag

Skrivet:    ·  

Vaknade av ett mess. <3
En kram och kvalitetstid i solen blev en bra start på dagen. Sen iväg på långpromenad runt Brandis. Träffade mami och papi, gick en sväng ihop och totalt va jag nog ute nästan 2 timmar. Gjorde ett stopp på HM och systemet.
Nu ska det bli gott med frulle!

Hoppas ni njuter av solen! Lycka! <3

Veckans svensk

Skrivet:    ·  

Ligger i soffan och kollar på.. Ja, vad kollar jag på!? Veckans svensk. Och snygg-Måns. Jo man tackar! Jäklar vilken kille! Säger bara ja tack!

Heltsjuktbrasälj!

Skrivet:    ·  

Idag fick jag verkligen ta igen gårdagens sälj! Med råge! Toppade dom flesta säljarna med FEM cs-produkter, vilket är helt sjukt jäkla bra! Kanske är det när man inte har stressen att sälja som det går som bäst. Och har man väl börjat blir man snabbt varm i kläderna och sen är det bara att gasa!!

Jäklar vilken känsla!! Klapp på axeln. Och nu känns det helt okej att gå på helgledigt! ;) Efter regn kommer sol, eller hur är det man brukar säga!?

Hoppas ni haft en grym dag! <3


Kesodax

Skrivet:    ·  

Bästa energikicken! Sen lunch idag, då är det bra med lite mellis! Bästa melliset!!

Make a good friday!

Skrivet:    ·  

God morgon fredag!
Hur skönt som helst. Sovmorgon imorrn är efterlängtad! Men först en dag på jobbet! Whoop! Igår va det tufft. Skickade en hel massa offerter och hittade lösningar åt trevliga kunder. Men säljet va lite svårare. Vissa dagar ÄR svårare än andra. Och då kommer kraven. Mina krav på mig själv.
Men idag tar vi nya tag! Go gooo!!

Ha en grym fredag!! <3



Vardagslyx

Skrivet:    ·  

Äntligen fick vi till en kväll. En lite försenad födelsedagpresent. Bara några år efter! ;) Tänk att det ska vara så svårt att få till det! Och nästa gång är det min tur att bli födelsedagsbjuden av Ida, Cattis, Elin och Annika! Får se var det blir den gången!

Förrätten va sjukt god. Ganska dyr för max fem tuggor, men god.
Varmrätten va en hit! Äkta risotto, utan grädde (så magen är glad). Med en smak av parmesan och riktigt al' dente. Toppad med skaldjur och vitlök. Mmmm.

Tack Elin och Ida för en mysig kväll!

Solbrillor på!

Skrivet:    ·  

Underbara sol! Jag älskar dig!!

En dagens

Skrivet:    ·  

God morgon fina!
Lite sovis idag, börjar 8.30 och jobbar till 16.55. Bästa tiden!

Lite tänkvärt såhär en torsdag. Visa att du är grym, på med självförtroendet och gasa som bara du kan. Det ska jag göra! Ha en fin torsdag! <3



Tradera..

Skrivet:    ·  

Helt fast. Uppdaterar flera gånger om dan och hittar alltid en massa saker, kläder, smycken, skor och parfymer som jag vill eller bara måste buda på!

Idag vann jag ett par jeans! För knappt några pengar alls. 41 kronor närmare bestämt! Och jag har faktiskt testat och ångrat att jag aldrig köpte dessa jeans från Gina. Då är det ju extra kul!
Hoppas bara storleken passar nu!

Bra onsdag!

Skrivet:    ·  

Riktigt bra dag på jobbet. Trevliga kunder, lärt mig en hel massa bytt, fått fler timmar och sålt storhem. Känns riktigt bra!!

Avslutade med spinning och gym helkropp med fina Freiman. Bra avslut!

Fiiiina morgon!!

Skrivet:    ·  

Vilket väder! Blir alldeles lycklig.
Ha en fin onsdag mina vänner! <3

God morgon onsdag!

Skrivet:    ·  

06.15. Ingen sovis här inte. Trodde nästan att det va ett skämt när klockan ringde, men sen är man uppe och redo.
Frulle är ett måste. Utan kaffe på morgonen funkar inte min kropp.

Morgonens bästa! <3

Makrill är mums!

Skrivet:    ·  

Har ätit en del makrill och keso i påsk. Perfekt mellis men faktiskt oxå som lunch eller bara innan ett träningspass.
Här kommer lite inspiration på vad man kan hitta på för makrillsgott. Ska testa lite nån kväll. Fast just nu känns makrill på knäckis som det absolut bästa!

Hur gott som helst!

Full fart!

Skrivet:    ·  

Första dagen efter ledigheten. Efter den helt fantastiska ledigheten! Men dagen har verkligen gått i ett! Telefonen har gått varm och poff så va klockan dax att gå hem. Trots att jag kom till jobbet och insåg att jag visst inte slutade 17 utan 18.30. Men kvällarna är rätt mysiga på IF. Hann gå igenom en hel massa mail och bevakningar på eftermiddagen och känner mer mer i fas nu. Känns bra!

Sen blev det löpning och ett benpass med Hanna som sällis i luren. Well done! Nu blir det sen middag och soffan. Sköööönt.

Middagsmys med sambo, päron och bror!

Skrivet:    ·  

Blev bjudna på middag ikväll. Trerätters är aldrig fel! Riktigt mysigt och gott. Smördegsinbakad fläskfilé och massa gott. Tack som tusan!

Nu blir det soffhäng och försöka att inte tänka på tisdag och jobb. Har haft en helt underbar helg, men tiden har gått alldeles för snabbt! Som alltid.
Kommer leva länge på det här!
Fantastiska påskhelg! <3

Solhäng på ballen!

Skrivet:    ·  

Härliga dag i solen! Suttit på ballen och njutit av solen, brillorna är på och solen stek en del. Våren är här! Kan bli lite varmare nu bara och snön kan faktiskt ta och försvinna. Då blir det vår på riktigt. Hoppas ni haft en härlig dag i solen! <3

God morgon lediga måndag!

Skrivet:    ·  

Vilken härlig ledig dag. Sovmorgon och strålande sol på det. Iväg på box och styrka. Och jäklar va bra hon är Jenny! Bäst. Så är det bara.

Nu blir det mysfrulle framför Hela Sverige bakar. Blir nog ett maraton idag!

Hoppas ni har en mysig ledig måndag!

Maria Bengtsson

Här får ni läsa om mitt liv. Every day counts. Enjoy!



· Allmänt