Fredag

Skrivet:    ·  Allmänt
FREDAG!
Det bästa med att hoppa in och jobba två dar, att helgen kom snabbare än vanligt och fredagskänslan vill man ju heller inte missa! Avslutade en tuff jobbdag med en timme på gymet, få kollegor på plats och långa köer, men ändå kul att va tillbaka! Bra gäng på plats och goa tjejerna från i somras! Dessutom snabbaste dagen ever! Gick från gymet vid halv 7 och va tillbaka ganska exakt 12 timmar senare. Älskar morgonträning och att träna i city och sen ha jobbet i samma byggnad - det är lyx! Svettig men så skön start på dagen!
Och så fredag på det! Och idag ska jag äntligen få lunchgosa med min Alle! Alldeles för länge sen! <3
Sen lite handling inför NYÅR och så fredagsmys med mitt allt! <3
 
Ha en fin fredag nu!
 
 

Julen 2017

Skrivet:    ·  Allmänt
Så va julen slut för den här gången och vilken mysig jul!
Om vi har myst, njutit av ledig tid tillsammans och umgåtts med familjen! Precis som det ska va. Tomtegröt och lagom mycket julmat, lite choklad på julafton och så en hel massa spel! Mästerkocken kom till användning och vi spelade både julafton, juldagen och annandagen. Och så uppesittarkvällen då, blivit en traditon hos familjen Eklund, Jenny vann nyårslotten, annars va det inte mycket till vinst, men mysigt är det! <3
 
Så nöjd, med precis allt! Fick finaste armbandet av Jimmy, Gynningserien med fjärilen som jag älskar. Sen bytte jag ett par örhängen till samma serie så nu har jag både halsband, armband och örhängen i samma. Så fina!
Busat med Stella och Vince och doktorsväskan Stella fick blev en hit! Har fått massa sprutor och plåster. Blooood Mian? Hämtar plåster.  Älskade lilla unge!
Kommentaren på julafton när Jimmy va tomte slog nog allt, när Stella tyckte att tomten hade gjort sitt kom det; Tack Tomten, men du kan gå nu. Goa lilla tjej! <3
 
Idag är det jobb som gäller. Ledigheten har gått lite för snabbt minst sagt. Tyckte ändå att jag tog ett gäng dagars ledigt, men va snabbt det går! Jobb torsdag och fredag och sen ledigt igen! Blir skönt. Lär blir en del samtal idag, men det klarar vi! Ha en fin dag nu! Här kommer lite bilder från min jul 2017! Den bästa! <3
 
Fyndade på Ittalla igår, buspris på Filippa K!
 
 
 

Två dar till jul!

Skrivet:    ·  Allmänt
22.00
Pustar ut i soffan efter en dag med bak, fix, julklappsinslagning och mys hemma! 
Saffransbiscotti, daimrocks & egna bounty! Julmusik, ledig dag och snart jul på riktigt! 
Myst oss igenom hela den här underbara dagen ihop och jag älskar julen mer än jag kunnat ana för bra några år sen. Allt tack vare min Jimmy! För att ha nån att dela den här mysiga tiden med betyder allt! <3

Kollar The Holiday och gosar i soffan. Allt klart inför morgondagen, tom lagat mat till oss alla imorrn! Då blir det uppesittarkväll i svalsta och sen sover vi kvar! Ska bli så mysigt! Annandagen åker vi till Harg och firar med min mamma, pappa och Linnis med familj! Så mysigt att ha dom nära igen. 

Njut av kvällen nu fina! Här kommer lite bilder från dagen! Kärlek 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

171221

Skrivet:    ·  Allmänt
Hej torsdag!
För mig mer som en fredag! Och vilken känsla! Ledighet och världens mysigaste tid framför, kommande dagar vill jag bara pausa, njuta av varje dag, passa på och ta vara på allt det här som jag bara älskar! Slå in julklappar, mysa runt i mjukisar med massa tända ljus och sippa på lite glögg, baka julgodis och saffransskorpor, lyssna på julmusik och bara umgås med mitt allt! <3
Den här dagen kvar att jobba nu innan jul, sen när jag kommer tillbaka och jobbar torsdag och fredag så är julen lixom över. Kommer ihåg när man va liten, när man laddat en hel månad för en enda dag och så poff tar allt slut. Som att knäppa med fingrarna. Har valt att tänka julledigt och inte julafton numera. För julen är ju allt, allt från 1 december och månaden ut. Och när självaste julafton är över har vi alla mellandagar att mysa på och sen nyår! Magiskt! Så passa på att njuta nu! Av allt!
Efter jobbet idag ska jag äntligen få fina naglar! Visst satt dom andra hyfsat, men en lossnade, sen lossnade nästa och det kändes bara som ett jäkla meck. Även om vissa satt som berget. Så idag efter jobbet blir det iväg och fixa naglarna! Sen maxi och systemet. Lär ju inte va ensamma!
Ha nu en fin dag!!
 
Gårdagens pump med Elenor! SÅ jäkla kul release!!
 
 

Onsdag 20 december

Skrivet:    ·  Allmänt
Kan nån bara pausa tiden?
Onsdag idag och julveckan går som förväntat alldeles för fort! En heldag kvar att jobba innan jag tar julledigt med min kärlek! Ska bli helt magiskt! <3
Gårdagen bjöd på gym, sol och på kvällen lite ändrade planer. Skulle ha middag hos Annica, men fick avboka då allt inte alltid blir som man har tänkt sig. Får så ont i hjärtat när mina nära mår dåligt!
Fick och andra sidan en helkväll med Bachelor och soffmys.
Imorse hade vi julfrukost här på jobbet och Nina va förbi med lille Vincent. Alltså lille killen, så himla go! Och jag verkar fortfarande vara en favorit. Sprungit runt på stan och fixat det sista. Nästan allt klart. Känns skönt!
 
Efter jobbet pump med Natta och idag får Elenor med mig! Men med den träningsvärken!
 
 
 

Tisdag som en onsdag

Skrivet:    ·  Allmänt
God morgon!
Julvecka och redan tisdag. Fast för oss som är lediga på fredag är det som en onsdag!
Gårdagen va fullt ös här på jobbet, många borta och tapper men stark skara som jobbade av köerna på ett galant sätt! Fick höra så himla fina ord igår:
"Ville bara säga att jag lyssnat på din i dina samtal och måste bara säga att du låter så trevlig i telefon.
Jag tänker att kunderna känner sig väl mottagna av dig!"
 
Sånt värmer, hundra gånger om! Då känner man ännu mer att man är på rätt plats!
 
Igår va det relese! Pumpen känns idag kan jag säga, men jäklar va kul det va! Full sal och 4 instruktörer som körde järnet! Verkligen et så bra pass och en sjukt bra release! Hoppas på onsdag också, musiken! Och ja, träningsvärken känns!
Färgade håret igår - finally min hårfärg igen! Testa aldrig andra märken om du är nöjd, det blir aldrig bra. Frångå inte ett vinnande koncept! Jag ville testa ett nytt märke och testade förra gången nån L´oreal eller va det va. Inte nöjd. Fick öra x antal gånger med silverschampoo och balsam, visst det blev bättre med tiden, men håret slits ju så av både färg och silverscampoo. Nu är jag kallt blond igen! Känns skönt!
 
Ikväll lite gym i city och 18.30 är det middag med Annica, mams och Ida på Bagaregatan. Ska bli så mysigt!
 
Beställde nytt spel som kom igår! Om vi ska spela spel i jul! Redan på fredag ska vi inviga Mästerkocken!
 
Blond igen!

Den helgen <3

Skrivet:    ·  Allmänt
God morgon måndag!
Ovant att skriva på tangentbordet med långa naglar igen, men så fin man känner sig! Tänk va mycket det gör!
Har velat fram och tillbaka om jag ska ge mig in i nagelfixarträsket igen och beställa en tid nu innan jul och nyår, men jag vet ju hur dåliga mina egna blir och på mig sitter inte varken gelé eller akryl sådär jättebra. Jo första veckan är dom snygga, men sen får jag utväxt direkt och det lixom lossar i kanterna. Men vi får se, igår testade jag att göra egna! Josse kör alltid så, filar, limmar och sätter dit och resultatet på henne blir så bra! Dessutom kan dom sitta på henne i flera veckor (!!) Nu återstår att se om det sitter mer än en dag på mig! Update om det kommer!
Köpte nagelset på Ica Maxi bara och pysslade lite igår efter glöggmyset hos m&p. Resultatet blev såhär!
 
Och övning lär ju ge färdighet här också, så nästa gång blir det ännu bättre!
 
Helgen annars har varit julig, mysig och en bra mix av MOS och julklappsshopping, glöggmys hos både svärisarna och m&p. Åkte skapligt i lördags, hämtade upp Jontan och Jimmy och brännde upp till Mall Of Scandinavia. Vi va inte ensamma, men heller inte proppat med folk till en början. Handlade klart ALLA julklappar, utom till Jimmy då - där är jag fortfarande inte klar - så det känns ändå skönt! Alla barnen klara! Sjukt dyrt med leksaker btw.
Så mysig dag!! <3 Sen åkte vi hem till Svalsta på lite glögg och kaffe och hände där till halv 10 eller så, sen film och popcorn i soffan! FIN LÖRDAG! <3
 
 
 

Skorpor till jul!

Skrivet:    ·  Allmänt

Ska se om vi hinner baka i helgen! Lovat att ta med nåt bakigt till julafton. Dom här ser både goda, lätta och fina ut! Så dom här ska vi testa! Inte heller alltför många ingredienser.
 
Här kommer receptet! Återkommer om det blev succé!
100g smör
1/2 saffran
1 1/2 dl strösocker
2 ägg
1 tsk bakpulver
1 tsk vaniljsocker
5 dl vetemjöl
 
Smält smöret i en kastrull, rör ner saffran och socker. Låt allt svalna lite. Vispa under tiden de två äggen och rör ner i det smälta smöret. Ha i bakpulver och vaniljsocker, tillsätt sist mjölet och arbeta degen smidig och glansig. Den ska vara lite kladdig. Dela degen i två bitar och forma till längder. Platta ut den ordentligt med hjälp av fingrarna. Grädda först i ugnen i 180 grader i 15 minuter, tag ut plåten och skär längderna i sneda bitar, försök vända dem med snittytan upp. Ställ in plåten i ugnen igen och sänk värmen till 125 grader. Grädda ytterligare i 15 minuter. Stäng sedan ugnen och låt skorporna torka i eftervärmen tills ugnen är helt kall eller över natten. Förvara i burkar med tätslutande lock.
 
 
 
 
 

FREDAG!

Skrivet:    ·  Allmänt
God morgon fredag!
Huuur skön känsla! Nytränad, fredagskänsla och sådär julpirrig i hela kroppen! Åkte med Jimmy imorse 06.45 och körde ett pass på crosstrainern här i city. Måste säga att det är himla bekvämt och smidigt att träna i city, behöver ju inte ens gå utanför byggnaden för att komma till jobbet. Lyx.
Gårdagen bjöd på en innehållsrik jobbdag följt av lite konditionsträning på gymet, några julklappsinköp och så en stund i solen. Drömskönt! Gick från gymet vid 18 igår och va tillbaka 7 nästa morgon, händer inte alltför ofta, men så skönt att ha avklarat 3 pass på gymet den här veckan, plus lite promenader till jobbet. Skönt när man får in träningen även om det är såhär innan jul och mycket att fixa med.
 
Och helgen då? Efterlängtad fredag med mitt allt, lördag drar vi upp till MOS med Josse och Jontan för lite julhandling! OM jag längtar! Ska bli så mysigt! <3 Och även om det kommer va proppfullt med folk, varmt och stressigt så hör det till! Och säga vad man vill, där är det julstämning! Och tröttnar grabbarna så får dom sätta sig på Oleary´s och ta en öl bara. Genomtänkt va? ;)
Söndag lite bak kanske och sen glöggmys hos mamma och pappa.
 
Ha nu en fantastisk fredag! Lunch med Natta idag! Gos <3
 
Jimmy va på julbord igår och då passade jag på att plöja Playmakers. Gillar det faktiskt. Och Sanne är ju bara så snygg!
LÅTEN! Så bra! Bäst just nu!
 
 
 

Julgos hos familjen Lindblad

Skrivet:    ·  Allmänt
Lucia och kvällen spenderades hos familjen Lindblads!
Åt tomtegröt, drack glögg och myste! Provsmakade julskinka på knäcke med massa senap. Mums! Och tomtegröten blev succé, alltid extra gott när man gjort den själv!
Fick riktig julkänsla igår, alltså den här tiden! Bara lite mera snö och minusgrader som saknas! Det här med blötsnö och slask känns ju mindre kul! Hoppas på en vit och krispig jul, förståååå va mysigt! <3
 
Ha en fin torsdag! Redan fredag imorrn, magiskt! Pussen
 
Lite bilder på gårdagens lussemys! <3

LUCIA

Skrivet:    ·  Allmänt
Mysiga lucia!
Gårdagen bjöd på 50 minuter på gymet, körde crosstrainern tills svetten rann. Kanske tog ut mig lite mycket, men när man väl kommer in i ett sånt flow så är det bara att fortsätta! Mysig kväll och somnade tidigt. Skönt.
Luicafirande här på jobbet gjorde ju stämningen fulländad. Doftade både glögg och peppisar och massa julmusik. Alltså hur mysigt! Ikväll blir det antagligen mera julgos hos familjen Lindblads, om dom inte är för trötta efter resa, jobb och jetlag. Önskar er en fin lucia! <3
 
 
 

Update

Skrivet:    ·  Allmänt
Hej fina!
Här kommer en liten update sen sist. Blivit lite dålig på sistone, men det är så fullt ös hela tiden!
Så vad har jag pysslat med sen sist? I helgen blev det flytt, Jimmys mormor och morfar flyttade och vi hjälpte till med i stort sett allt. Packa, bära, plocka, fixa. Men vi hade kul, skrattade som alltid när man umgås med mormor och morfar, bästaste alltså! Va ju lite trött på lördagen, så några koppar kaffe blev det. Sen tog vi lördag med gos i soffan och film. Fina helg! Den gick så snabbt verkligen, men en effektiv helg! Samlade några stjärnor i himlen där. Det värmer att kunna få hjälpa till. <3
Måndagen va det medlyssning på skador på fm, en tredjedel av alla oss sjuka så det va ett litet tappert gäng som tog hand om våra kära kunder, men vi lyckades bra! Jobbade 8-18 och skippade träningen på kvällen. Fick räcka med en promis till jobbet. Sen blev det långkväll & Bachelor.
Just haft besök av Nina och världens sötaste Vincent! På riktigt världens goaste lilla kille! <3
Och jag har fått äran att bli hans favorittjej! Vilken ära!
 
Kokade tomtegröt i söndags! Perfekt till lussemyset hos Lindblads imorrn!
 

Hur söt!? <3
 
 

Julfest

Skrivet:    ·  Allmänt
Vilken julfest! Nog för att jag visste att hela LF va övertaggade men att kvällen kunde bli SÅ lyckad! Helt galet! ⭐️
Började med lite piff hemma, lockar, pumps och klänning. Fick skjuts av fina Natta och mötte upp ett stort gäng på Clarion för lite bubbel! Alltså vilka kollegor jag har! Lyckligt lottad! 
Vidare till Slottet för julbord! 140 personer så det va nog klokt med bordsplacering. Jag blev tilldelad glader och fivk ändå ett grymt sällskap, man känner ju knappt hälften av hela LF, uppdelade på flera kontor, men över förväntan! Julbord, glögg, snapsvisor. Va så otaggad på julmat så det blev lax och potatis för mig. Mina kollegor bara skrattade, jag va inte så dyr i drift direkt! 
Den blev det DJ och dans! Fler än jag som fick köra i strumpbyxorna för att fötterna gjorde så ont! Men jäklar villet drag!! Sjukt bra musik och sånt go! 
Nästan mållös, villet gäng, vilken fest!
TACK alla som gjorde julfesten så grym! <3

(null)
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)




(null)
(null)

Fredag och julfest!

Skrivet:    ·  Allmänt
God morgon fredag!
Veckorna rullar på minst sagt. Onsdagen avslutade vi med pump, jag & Natta. Sån skön träningsvärk och riktigt jobbigt! Torsdagen gick undan och på kvällen blev det en del fix inför dagens julfest! Rakade benen, la inpackning och målade tånaglarna. Ska få naglarna fixade av Eleonor på lunchen, gulliga!
Inte bara fredagskänsla på jobbet, det märks att alla är taggade till tårna! Nästan hela bolaget är anmälda, 128 personer av 140 möjliga - riktigt bra! Ska verkligen bli kul! Bubbel på kylning och sådär härligt skrattiga.
Jobb nu, några koppar kaffe och lite frulle är snart i magen. Hem och fixa sig efter jobbet, sen med Eleonor, Gunilla och Nina till Clarion för att ta ett glas där med ett gäng. Flera som bor kvar så då passade det bra att börja kvällen där. Sen går vi till slottet och firar julfest från 18.30! Ska försöka fota lite under kvällen!
 
Ha en finfin fredag nu! <3
 
 
 
 
 

171206

Skrivet:    ·  Allmänt
God morgon fina!
På plats på jobbet, åkte med älskling imorse, lyx!
Gårdagen blev en effektiv dag och kväll, men ändå inte stressig. Jobbet gick i ett tempo med möten och kö på luren. Sen blev det lite gym i city, 50 minuter på trampmaskinen, ajaj i benen. Den kändes kan jag säga! Men så skönt. Lite stretch och lite mage sen tog jag cykeln upp till öster och unnade mig 25 minuter i solen. Skönt avslut. Och så skönt att bygga upp lite färg igen, va verkligen länge sen och det ska inte bli en vana. Men just nu är det både julfester, julafton och nyår inom kort och då vill man ha lite färg! Ska boka tid för naglarna också! Lyx att få känna sig lite extra. Men på fredag blir det nog bara rött.
Ha en fin dag nu!
 

Fina morgon!

Skrivet:    ·  Allmänt
Vackert eller hur?
Ha en fin dag!
 
 

Buzzador

Skrivet:    ·  Allmänt
I helgen fick jag möjlighet att testa en ny produkt från Arla. När man är buzzador får man den möjligheten för att sedan testa och betygsätta olika nya produkter.
Vi testade yoghurten som en dipp, testade båda sorterna och tyvärr blev jag inte så imponerad. Kändes mer konstgjort än naturligt. Tyvärr, vi slängde faktiskt båda förpackningarna nästan orörda. Kanske hade passat bättre i matlagning, i nån gryta eller så, men va lite osäker på om det gick att värma.
Ja, det va min åsikt. Men alltid kul att testa nya produkter!
 
#grönsaksyoghurtbuzz #arlaköket #buzzador

Julmys på första advent

Skrivet:    ·  Allmänt
Söndag och mysig adventsfika i Svalsta. Nästan alla hemma, vilket typ är det mysigaste.
Pepparkakor och lite glögg, tända ljus och bara mys! Alltså sånt här, kan va bland det mysigaste. Planerade lite jul och stannade spontant på middag. Sen tog vi kväll hemma och kollade dubbelavsnitt av Syrrorna. Bästa just nu! Den serien har allt!
Nu kör vi måndag och en bra jobbvecka med lite möten och annat, lunchdejt med Stina och Ronja, hoppas på lite träning, fix på balkongerna och så vardagskvällarna som vi älskar! Ha en fin start på veckan! <3
 
Morgonens promenad va minst sagt vacker! <3

Söndag

Skrivet:    ·  Allmänt
Första advent! ⭐️
Helgerna, magiskt! 
Fredagen myskväll precis som du ska va! Uno och säsongsavslutning av Alex, soffmys och bara en sån fredagskänsla! 
Lördagen bar det av till Sthlm för att fira minstingen Alexander som fyllde 8! Fika hos syster och gos med Wnnie. Så gos! Sen tog vi lördag hemma, så lyxigt! 
Heta räkor och film! 
Idag  saknade vi skapligt och låg kvar i sängen ett par timmar utan att klockan blev massor. Wahlgrens och frukost i soffan. Ska snart iväg till svalsta för att hämta lite tallris till balkongen och ta en fika. Sköna dag! 

Gjorde lite lockar dagen till ära! Ha en fin söndag och njut av första advent! ⭐️

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Julmys och fredagsspinning!

Skrivet:    ·  Allmänt
Hej fina!
Nyspinnad och hög på endorfiner! Vilken start på dagen! Många veckor sen, men med en envis förkylning får man vila från den högintensiva delen. Men så skönt att va tillbaka! Grym musik och full sal och så fredag på det! Dessutom 1 december! Kan bara bli succé!
På plats på jobbet och fredagskänsla i hela huset! Älskar verkligen fredagar på alla sätt, en guldkant på nåt vis. Måste bara dela med mig av vad min fina kollega Elenor sa när jag kom till jobbet.
"Jag fick din snap imorse och tänkte bara WOW, vilken karaktär och energi du har som går upp och tränar på morgonen! Du smittade verkligen av dig och jag fick massor av energi av dig!"
 
Blir så glad av sånt, att hon får energi av att jag tar mig upp och tränar! Hon hade lika gärna kunnat vända på det negativt och tänka, men gud va duktig hon ska va då, jämföra och känna sig sämre. Det handlar om att lyfta andra utan att för den saken sänka sig själv. Och den förmågan är bland det finaste man kan ha! <3
 
Gårdagen blev det julmys minsann! Jimmy åkte förbi Blomsterlandet och köpte kottar och finaste tallriset, ni vet sånt stort lyxigt. Hinner inte ut i skogen så då får man köpa sig tid. Sen tog han hem en så fin träbricka som vi pyntade med tallris och ljus. Blev så fint! Stjärnan kom upp i vardagsrummet och alla stakar på plats! Fullkomligt ÄLSKAR julen! Hur mysigt är det inte!? Balkongen ska vi fixa på söndag. Mysigaste tiden är NU!
 
Gårdagens sol va efterlängtad!
 
Hittade den här cementbrickan på Åhléns, passade bra i badrummet!
 
 
Maria Bengtsson

Här får ni läsa om mitt liv. Every day counts. Enjoy!



· Allmänt