Promenad i ottan!

Skrivet:    ·  Allmänt
Tydligen bokat morgonpw med Jenny imorrn! Oh yeah! Ställer klockan på 05.40. Bara en timme tidigare och jäklar va duktiga vi kommer känns oss! Blir en riktig high five på den! 
Detärkänslanefteråtmanvillåt. 



Hemmaspa

Skrivet:    ·  Allmänt
Efter en riktigt bra dag på jobbet, en hel massa försäkringar som bara droppade in, en liten promenad med Alessandra på lunchen, god bulgurwok till lunch (tack Juttplutt för tipset), svettig träning på gymet, shopping i form av tre par skor och fortfarande fredagskänsla i kroppen unnar jag mig tid för spa. 
Lång dusch. Inpackning, rakat benen, målat naglarna. Ganska redo för fredagens bubbel! ;)




Checklista check!

Skrivet:    ·  Allmänt
 
Då slänger vi ihop en liten checklista dårå! För att jag älskar listor.
 
- Cash
- Handduk & bikini (kvällens outfit)
- Tofflor & badrock
- Vin, rött och bubbelrosé -
Mysbyxor
- Sovshorts och linne
Sminkgrejjer
- Plock / snacksbidrag
 
Sådär ja! Nu kan det bli fredag!
 

En helt vanlig fredag på ingång!?

Skrivet:    ·  Allmänt
Snart är fredag här och jäklar va här ska bubblas!
Carro och Jimmy ordnar en favorit i repris från förra året och smäller till med en jäkla fredagsferre!
Och inte vilken fredagsferre som helst, POOLFEST på 18:e våningen. Jojo.
Stor terass, pool och gott i glasen. Inte varje dag man festar i bikini och badtofflor.
 
Det här blir nog bra. Riktigt bra!
 
 
Hur ser din fredag ut?

Fredag på en torsdag

Skrivet:    ·  Allmänt
Känns som fredag idag. Har varit en dag före hela veckan. Så därför kör vi fredagsfeeling och fredagsoutfit redan idag! #kavaj #torsdagsomenfredag




God morgon!

Skrivet:    ·  Allmänt
T.r.ö.t.t. Jättetrött när jag vaknade. Tur att det finns kaffe och tur stt jag har bil. Bästa mamma! <3
Torsdag och jäklar va veckan har rusat iväg! Imorrn är det fredag!! Whihooo!

Känner du oxå att fredagen känns mer än välkommen!?



Kvällens sista

Skrivet:    ·  Allmänt
Frukost, mellis, lunch, mellis, middag och så kommer vi till efterrätten. Har blivit bättre på det här med att äta var tredje timme. Och det här! Dör lite just nu. Hur kan nåt så enkelt och nyttigt vara så sjukt gott?!




25 minuter bara för mig

Skrivet:    ·  Allmänt
Ser det som lite egen tid. Spa typ. Fast i solariet. Har inte solat på väldigt länge, man blir trots allt påverkad av allt man hör om just solning. Men idag va det dax och inför fredag känns det mer än nödvändigt! Ska ju festa i bikini en hel kväll! Då krävs det lite bränna. Hade glömt hur jäkla skönt det är! Speciellt nu när det börjar bli kallt ute, då är det guld värt. Egen tid. Bara för mig själv.
Underbart!

Innan dess zamba och ett riktigt armpass med hantlar och gummiband. 
Aj. Det kommer kännas skönt imorrn! 




Dax för analys?

Skrivet:    ·  Allmänt
Jag vet.. Har pratat om det här förut men nu är jag sugen på riktigt! Ska ta med mig Juttplutt och boka innebär tid för kroppsanalys på Cms. 150 kr är det ju helt klart värt!
Vågen visar positivt, så nu är jag nyfiken på resten! Det här är ju pepp om nåt!!






God morgon onsdag!

Skrivet:    ·  Allmänt
Jobb 8-16.30. Inga konstigheter. 
Hoppas kaffet på jobbet smakar bättre idag. Onsdag, veckans mitt! I like! 

Ha en bra dag! <3



Puls!

Skrivet:    ·  Allmänt
Sen träning idag. Men jag tog mig dit, även om soffan lockade när jag gick från jobbet i mörker och duggregn. 
20 minuter på bandet, pulsgång med Josefina och 20 minuter mage och lite baksida ben. Körde helt vanliga situps och det kändes. Man blir lätt van vid vissa favoritövningar, men kroppen vill ha nya övningar. Annars blir man lätt van och bekväm. Pressa ner svanken och tänk mage. Sen kör man bara! 
15 x 3, i 3 omgångar. Det känns!





En dag på jobbet

Skrivet:    ·  Allmänt
En helt okej dag på jobbet. Fick jobba till 18 idag, så det va kolsvart när jag gick mot gymet. Dagen har bestått av veckomöte, lite roliga decemberplaner inplanerade med bästa gruppen, aw, glöggkväll och julshow. Blir en bra december! Skrattade igenom oss nästan hela mötet, trötta och fnittriga. Härliga gäng vad jag älskar er!



Sugen?

Skrivet:    ·  Allmänt
Kan man få för mycket skor? Behöver faktiskt ett par nya bruna stövlar. Och ett par stövletter med halvhög klack som man kan ha både till jobb och till snyggt. Och skor behöver inte kosta massor.
Finns en hel del brapriser på nätet. Sugen?
 
Alla skor hämtade från www.putfeetfirst.se
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Dom här godingarna köpte jag förra året och jäklar va jag har använt dom. Bästa partyskorna. Höga, stabila och svarta. Och med dom här på fötterna kommer man upp lite i längd. Passar ju bra för mig som är en kostis. Och jag har nog aldrig fått så mycket uppmärksamhet och komplimanger som för dom här!
 
399kr. Så värt!
 

Kärlekskoden!

Skrivet:    ·  Allmänt
Snart är det dax för inspelning av den nya dejtingserien Kärlekskoden! Och vem ska medverka i den om inte världens finaste kusin! Ska bli så sjukt roligt att följa hennes dejter under inspelningen, kolla in deltagarna och se om det kan va nån intressant heting! ;) Den spelas in nu under hösten och kommer att sändas i vår.
OM jag är nyfiken!! Och jag antar att det rasat in brev, för den här tjejen är en riktig pralin! <3
 
 
 
Finaste kusin! <3

God morgon tisdag!

Skrivet:    ·  Allmänt
Stormvarning? Känns inte okej. Igår blåste det rejält. Och regnade. Blä för det! Men just nu är det uppehåll och jag tar mig väl en promenad upp till femman och kollar lite blodtryck innan jobbet. Så har man det gjort. Sist låg jag betydligt under det normala. Men det ligger i släkten! Önskar er en bra tisdag fina läsare! Pussss!



Kramakudden

Skrivet:    ·  Allmänt
Ekorrhjul. Gilla det eller inte. Men så är verkligheten. Man jobbar, tränar, äter och sover. Ibland måste man få ett brejk från vardagen, men oftast måste jag erkänna att jag faktiskt gillar mitt ekorrhjul. Jag gör det jag mår bra av, har ett jobb jag trivs med och underbara vänner & familj runt omkring. Det enda jag egentligen kan sakna är mer tid och framför allt längre kvällar. Och en kärlek såklart. <3 
Man måste se till och verkligen göra det man vill och mår bra av, även om det så är ett ekorrhjul. 

Och jag gillar mitt, gör du?




Laxlaxlax

Skrivet:    ·  Allmänt
Hade nästan glömt bort laxen i frysdisken. Har en förmåga att tröttna på lax och nästan känna lite illamående av lax. Den är ju rätt mäktigt. Men den frysta laxen går bättre och känns inte lika mäktig och fet. Så nu fick den en chans och morgondagens matlåda får bestå av lax, broccoli och cocktailtomater. Det är ju bra matlådemat, gå snabbt och är ju riktigt nyttigt. Känns som man behöver variera sig lite. Blir mest kycklingfilé hos mig..

Men det här blir nog mums!



Puls & rygg!

Skrivet:    ·  Allmänt
Rikgigt bra måndag! Bra sälj och dagen har gått riktigt snabbt! Avslutade med ett träningspass. Idag blev det svettig pulsgång och dropset rygg. Körde bland annat 45kg, 35kg, 25kg, 15 reps i 3 omgångar. Tufft och bra. Vissa dagar svettas man betydligt mer än andra dagar. Konstigt hur olika det kan va. Känns som att det har med vattenintaget och dagsformen att göra. 

Bra pass och bra musik!



JA till styrketräning!

Skrivet:    ·  Allmänt

 

Styrketräning är bra på många sätt och bäst resultat får man om man kombinerar med lite kondition. Men efter att ha läst på om styrketräning har jag förstått vad som faktiskt händer när du lyfter vikter är hur bra förbränning själva styrkan ger. Jag har alltid kämpat med kondition för att slimma kroppen och för att maximera förbränningen. Men faktum är att styrketräning ger bättre förbränning och för mycket kondition och löpning kan vara nedbrytande för kroppen. Det hade jag ingen aning om.

Dessutom ger styrketräningen faktiskt längre, betydligt längre, förbränning än vanlig konditionträning. Visst låter det konstigt? Men så sant. När man styrketränar förbränner kroppen mer efteråt än under själva passet och förbränningen håller i upp till 36 timmar. Sjukt, men sant! Man lär sig så sjukt mycket om man bara läser på. Finns en hel del fakta och mycket kvar att lära. Och hur intressant som helst!

 

 

Detta händer i kroppen när du styrketränar:

- Stärkt och ökad muskelmassa

- Minskad fettmassa

- Höjd ämnesomsättning

- Stärkt skelett

- Stimulerar blodcirkulationen

- Bättre kroppsform och hållning

- Höjd endorfinnivå, kroppens lyckodrog utsöndras som ger bättre humör och ork

 

 

Mässugen!

Skrivet:    ·  Allmänt
Jag älskar mässor!
Och i november kan man få både hälso och matmässa i ett! Hur bra som helst ju. Massor av prova på pass, föreläsningar och kändiskockar. OM jag vill gå!!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ny vecka!

Skrivet:    ·  Allmänt
Efter en bra helg känns helt okej med måndag! Tänkte ha en riktigt bra vecka! Önskar dig detsamma! <3



Söndagsmys

Skrivet:    ·  Allmänt
Mangokyckling och Solsidan. Vilken perfekt avslutning på en riktigt, riktigt bra helg! Hunnit med sovmorgon, långa mysfrukostar i morgonrock, riktigt bra träning, en helkväll på Tres Tapas, sjukt roligt barjobb i Flen, skrattanfall så tårarna runnit, hårfärgning, shopping på stan och njutit av härliga hösten! 

Hoppas du haft en riktigt bra helg!





Pass i spegelsalen

Skrivet:    ·  Allmänt
Söndag och träning. Egen svettig träning. Körde i spegelsalen helt själva. Lyx. Minst sagt! Vilken förmån. 
Körde igenom hela kroppen, biceps, rygg och axlar med stepbräda och gummiband. Triceps med viktplatta. Mage på pilatesboll, squats och marklyft med skivstång. 3 x 15 och 3 repetitioner. Riktigt bra. 
Och för den som tror att man inte svettas eller får upp plus med bara styrketräning har fel, eller vilar för mycket mellan varje repetition. 
För jäklar va slut man kan bli om man kör effektivt! 



Jobba bar! Check!

Skrivet:    ·  Allmänt
Lördag och kvällsjobb. Valde att stå bakom baren igår och servera öl, cider, blanda drinkar och hälla upp shots i mängder! Och jäklar va KUL vi hade!!

Lite mat och hårfärg hos Jutta, se.n vidare till Flen för några timmar som bartender! Mitt första riktiga barjobb och jag måste säga att jag trivdes som fisken bakom baren! 
MASSOR med folk, halloween tema och en dj som va bland den bästa!! Musiken gjorde allt, stod och shejkade bakom baren till det bästa pumpet och hade riktigt riktigt roligt! Det va verkligen inte sista gången som bartender på Amazon. Jag vet, man tror inte att Flen ska ha drag, men det kan jag säga, betydligt mer drag än Olearys i Nyköping. Helt klart!

Tack Jutta för alla drinkar du lär mig, du är grym! <3




Träningslistan!

Skrivet:    ·  Allmänt
Alla har vi våra favoriter. Det här är några av mina allra bästa träningspepplåtar. 
Hög volym. Och bara jag mot världen. 

Vilka är dina bästa träningslåtar?



En helt vanlig lördag!

Skrivet:    ·  Allmänt
Sovit massor. Hur skönt som helst!
Sen tog jag mig en promis runt brandholmen. Varmt ute. Och jättesvettigt. På tok för mycket kläder! 
Tanken va lördagspass med Jutta, men ibland blir det ändrade planer. Men ni vet när man är sugen så bara måste man. Det är ju så skönt efteråt och på lördagar är man nästan själv på gymet. Kom hem och bytte om till träningskläder och vidare till gymet. 
Benpass drops blev det. 40 minuter och det fick räcka. Riktigt trött i benen nu. Men så skönt efteråt!





Tapas!

Skrivet:    ·  Allmänt
Det viktiga är inte att vinna, det viktiga är att delta. Eller hur va det? ;)
Ganska jäkla svårt musikquiz och ganska långt ifrån vinst. Men va tusan, många skratt, två glas rött och tre tapas senare summerar jag kvällen som perfekt lagom fredagnöje. Precis vad man orkar efter en veckas fullt ös. 
Riktigt trevlig kväll!
Och vi va nära att gå upp och sjunga karaeoke! Riktigt nära. Kanske nästa gång! Who knows! ;)

Tack för bra fredagkväll! Länge sen jag skrattade så mycket! 




Tapaskväll!

Skrivet:    ·  Allmänt
Jobb och svettig pulsgång avklarat!
Nu blir det uppfräschning och dusch innan vi drar till Tres Tapas för lite plock, musikquiz och ett glas sangria. Jojo. Det känner jag mig värd efter den här veckan! Hoppas ni får en trevlig kväll!

Happy friday! <3 



Fredagsfeeeeeeling!

Skrivet:    ·  Allmänt
Underbara väder!!
Blir så lycklig. På riktigt lycklig i hjärtat. Helgen på ingång, 1,5 timmar kvar närmare bestämt. Sen tar jag en välförtjänt helg! En helg med både planerad och inte planerad tid. Perfekt mix. Sangria, tapas och musikquiz. Lördagsträning, hårfärgning, en promenad i höstvädret kanske. Jobb i baren i Flen. Sovmorgon, långfrulle och kvalitetstid. Låter väl som en bra helg?

Hur ser din helg ut?





Black or white?

Skrivet:    ·  Allmänt
Blev lite mer shopping igår. 30% är ju ändå en ganska bra rabatt. Och kan man inte välja färg får man ta hem båda färgerna! Gossegosströjor. Gillar massor! Frågan är om jag behålla en eller båda?! Hmmmm..




Fredag!!

Skrivet:    ·  Allmänt
Sover som ett klubbad säl! Drömmer massor. Om allt och inget. Vaknar inte ens för att gå upp på toa längre! (Inte för att jag kissar på mig i sömnen, men ändå). 

ÄNTLIGEN FREDAG!! 



Kvällspromenad!

Skrivet:    ·  Allmänt
Om jag går fort, då går Jenny fortfort. Snabba steg, i mörkret, med gatlyktor och trevligt sällis. Olle hakade på i vagnen. Mysigt att hänga lite, uppdatera och skvallra! Förena nytta med nöje som sagt. Inte helt fel och jäklar va mysigt att gå på kvällen!

Mer sånt, minst en gång i veckan. Och det är så skönt att komma in sen, ta en dusch och landa i soffan. 



Skulle bara ha torrschampo..

Skrivet:    ·  Allmänt
Blev en väska oxå. Hemma på prov, men den får nog stanna.
Perfekt size! Och så svart, funkar till allt.

Äntligen ska jag testa på torrschampo som alla pratar om! Det måste va den bästa uppfinningen när man inte orkar eller har tid att tvätta håret. 

Använder du torrschampo?




Morning!

Skrivet:    ·  Allmänt
Hoppas ni sovit gott fina ni!
Bloggen slog rekord igår! Så himla roligt att just DU läser! Det värmer i blogghjärtat! ;)

Ha nu en bra dag! Jag tänkte ha en lite bättre idag idag! Torsdag och helgen på ingång! Bara det känns bra! 
Puss på er! 




Greys under filten

Skrivet:    ·  Allmänt
Underbara sköna kväll!
Kollar Grey's, efter mat och dusch. Sjungit för Hanna, messat lite och nu är det bara jag, soffan och Grey's. 
Så skönt. Vila och ladda för morgondagen. 
Hoppas du har en mysig kväll i soffan. Det är du så värd! 




Drops armar

Skrivet:    ·  Allmänt
Lite tung dag på jobbet. Men alla dar kan inte vara bra. Lite dåligt sälj, men desto fler offerter skickade. Och man brukar få tillbaka när man jobbar hårt! 

Den blev gym och uppvärmning i form av zamba. Fortsatte med armar och dagens mål, att inte kunna väckla ut armarna imorrn! Det ska vara så jobbigt att man inte ska kunna orka mer än dom
10 första. Men tro mig, man orkar. Biceps, triceps, biceps och triceps. 

Ganska slut nu. Imorrn blir det efterlängtad vilodag. 



Grattis min Hanna!

Skrivet:    ·  Allmänt
Idag är ingen vanlig dag för det är Hannas födelsedag! Grattis min gullis!!



God morgon fina!

Skrivet:    ·  Allmänt
Onsdag och veckans mitt! 
Drömt massor! Helt slut när jag vaknade. Konstigt när det är bläcksvart när man vaknar. Men nu blir det frulle och jobb. Snabbaste, godaste och bästa frullen ever!

Ha en riktigt bra onsdag! <3



Träningsblogg?

Skrivet:    ·  Allmänt
Eftersom träning är så stor del av min vakna tid, det jag längtar efter, blir peppad av och det som ger mig mest energi just nu, blir det många inlägg om just träning. 
Skriver mycket för mig själv, men oxå för er underbara läsare! <3
Jag kommer tipsa, peppa, skriva om motgångar, framgångar, om träningsresultat och om mina mål. Men framför allt hur jäkla kul det är!
Lovar att försöka att inte trötta ut er! ;) 

Tränar för att må bra och för att jag  älskar det. Så enkelt kan det va! 



Welcome home!

Skrivet:    ·  Allmänt
Nu behöver jag inte låna Juttas bästa byxor längre. För nu har jag ett par egna! Visst är det många som äger ett par, men va tusan gör det! Dom är ju bara sjukt snygga! Passar till allt!

Äntligen!




Benpass check!

Skrivet:    ·  Allmänt
Det är ju det här man längtar efter från det att man vaknar tills man går hem från gymet, trött och slut i kroppen. 

Dropset ben:
Benpress 70, 50, 30 kg. 10 reps. x 3. 
Baksida 22, 17, 12 kg. 10 reps. x 3.
Knäböj på ett ben, med 10 kg vikter. 15 reps per ben. x 3 per ben. 

Sen körde vi även insida maskin och på matta. Och avslutade med mage. 30 x 3 på pilatesboll och sidan med 10 kg x 3 per sida. 

Fullkomligt slut. Bästa känslan!




Nya naglar

Skrivet:    ·  Allmänt
Behöver lite färg idag. Grå dag kompenseras med röda naglar. Behövs en dag som denna!




God morgon tisdag

Skrivet:    ·  Allmänt
Regnet smattrar på fönstret. Riktigt höstruggväder idag. TUR att jag har bil hela veckan! Lycka. Faktiskt, slippa gå i regnet och bli blöt. 

Ser ändå fram emot dagen, jobb, förhoppningsvis mer energi, veckomöte och ett riktigt bra benpass!! 
Ha en bra dag! <3



Inspo

Skrivet:    ·  Allmänt
Hittade en insta med massor av inspiration! Ringarna är helt sjukt snygga. Kanmanhaförmycketsmycken?!







Rygg & axlar

Skrivet:    ·  Allmänt
Måndagar är så sjukt bra träningsstart på hela veckan! Man är trött, men så sjukt peppad! Och dropset måste vara bland det jobbigaste. Man kör slut på sig. Musklerna är totalt utmattande efter 3 omgångar av varje övning. Men det ger resultat. Och jäklar va kul det är!!




Inspelning!

Skrivet:    ·  Allmänt
Fick uppdrag att spela in samtal idag. 
Samtal i utbildningssyfte. Alltid lite nervöst, men kul såklart! 
Blir kul om jag får lyssna sen! ;) 



Ny vecka!

Skrivet:    ·  Allmänt
God morgon fina!
Måndag, ny vecka, nya utmaningar!
Utvilad efter en lugn helg. Känns skönt. 
Nu kör vi på och gör den här måndagen till en riktigt bra start på veckan!

Ha en fin dag! <3



Middagstips!

Skrivet:    ·  Allmänt
Det här blev en hit! Mixade som vanligt en hel massa olika recept och fick fram vår egen favorit. 

Här kommer receptet:
Bryn gul lök och hackad vitlök.
Tillsätt renskav eller viltskav (välj själv), bryn allt tillsammans. Lägg till champinjoner (eller kantareller.) Tillsätt matgrädde, lite crème fraich, enbär, viltfond, sambal, färsk persilja och kryddor. Salt, svartpeppar och vitpeppar. 

Servera med sallad och lingonsylt. Pressad potatis är säkert jättegott till om man vill ha mer matigt.

Riktigt gott!



Solsidan

Skrivet:    ·  Allmänt
Premiär. Och det betyder oxå höga förbränningar. Älskar ju Solsidan. Karaktärerna, humorn, storyn. Och Josephine Borneboush blir bara snyggare och snyggare.
Men måste säga att jag blev lite besviken. Faktiskt. Ger första avsnittet 3 av 5. Vad ger du?



Renskavsgryta & söndagsmys!

Skrivet:    ·  Allmänt
Ikväll blir det höstgryta med renskav, svamp och rårörda lingon. Hos m&p. Mys i soffan och lite god mat. Perfekt avslut på helgen. 

Ser gott ut, visst? ;)



Söndag

Skrivet:    ·  Allmänt
Sköna sovmorgon!
Den här helgen har jag verkligen vilat upp mig. Så jäkla behövligt ibland! 
Laddar med kaffe innan andra visningen med Foppa! Spännande!!

Hoppas ni har en skön söndag!



...

Skrivet:    ·  Allmänt
Det är just sånna här kvällar som du dyker upp. Snygga jäkla du. Jag som trodde jag va så stark. On the top of the world. Ni vet, när man känner att man har övertaget, men så faller man pladask igen. 
Allt är ett spel. Allafall i början. Och då gäller det stt spela korten rätt.



Lördagskväll i soffan

Skrivet:    ·  Allmänt
Ibland får man bara vara. Hemma, en lördag i soffan. Det är okej. Inte jättetagg på utgång här i stan alltså. Va nog sju veckor sen och med tanke på hur ofta det brukade vara så är det här nåt nytt. Skönt som tusan. Och jäklar va mycket mer man får ut av helgerna och inte minst av träningen. Självklart är det gott med vin, tog ett glas igår när vi firade Hanna och utekvällen i Stockholm va galet bra! Men är det inget speciellt spm händer och när veckorna är fulla känns det skönt att vila upp sig lite. 

Det är man värd. Så jäkla värd.



Pajfixlördag

Skrivet:    ·  Allmänt
Härliga lediga lördag!
Hunnit massor idag. Tvättat, fixat hemma och lagat matlådor till veckan. Spenat och fetaostpaj. En riktig favvo. Och hur enkelt som helst!




Lördagsträning check!

Skrivet:    ·  Allmänt
Spegelsalen helt för oss själva. Uppvärmning och sen 20-reps-pass. 
Marklyft, knäböj, armar och axlar. Hela kroppen fick sig en rejäl genomkörare.

Underbar start på dagen! 
Nu blir det tvätt, äntligen tvätta kuddar och täcken till sängen. Kommer bli gött och somna ikväll! 

Ha en fin lördag! 




Totalt förälskad!

Skrivet:    ·  Allmänt
Fick leverans direkt till jobbet! Inte dåligt! ;) Och jäklar va jag älskar jackan!
Finare än jag vågat hoppas på. Kommer bli min favvo i höst och vinter. 

In Love. 






Tacos, Idol och tårtkväll

Skrivet:    ·  Allmänt
Firar Hanna i förskott ikväll. Idol, tacos, ett glas rött och tårtor som platsar i Hela Sverige bakar. Sjukt fina tårtor. Mästerverk typ. Perfekt start på helgen och riktigt mysigt att hänga, snacka skit och bara vara. I Hannas soffa med fina tjejer. Guld värt. <3 



Proteinpannkaka

Skrivet:    ·  Allmänt
Det finns ju mängder med recept på proteinpannkaka, men här har jag hittat ett enkelt vraiant som jag bara måste testa i helgen. Kanske blir en en mysig långlördagsfrulle! ;) Bästa med helgen ju.
 
 
 
Recept:
 
4msk havregryn
1 ägg
2 äggvitor
2/3 skopa valfritt protinpulver (jag valde vanilj), 
2tsk turkisk yoghurt
 
Mixa allt tills smeten blir fluffig och fin, stek i stekpannan tills dem är gyllenbryna på vardera sida.
Servera med valfritt tillbehör, typ kvarg och hallon. MUMS.
 
 

Fredag! <3

Skrivet:    ·  Allmänt
FREDAG baby! 

Ha en helt underbar dag!



Kvalitet på telefon! <3

Skrivet:    ·  Allmänt
Vi kan prata! Och nu hade vi massor att ta igen. Massor. Underbara! <3

Och imorrn får vi prata mer, kramas och fira med en massa andra fina tjejer. Blir en riktigt bra kväll hos fina Hanna! 



Wokkväll!

Skrivet:    ·  Allmänt
Middag. Enkelt och gott. Woka och häll såsen över. Klart! Nu blir det maraton i matprogram. Mystorsdag i soffan!



Drops ben!

Skrivet:    ·  Allmänt
Idag va det dax för ben! Dropset ben. Nu kör vi stenhårt drops och det är så sjukt roligt! Och jobbigt. Jäklar va det kommer kännas imorgon. 

Så här såg upplägget ut: (3 omgångar.)
Benpress 70kg, 50 kg, 30kg x 10 reps. 
Baksida 35kg, 17 kg, 12 kg x 10 reps.

Insida med kettelboll 9kg x 20 reps. 
Squats 50st x 2. 
Insida på matta 15st x 3 reps.
Rumplyft på pilatesboll 20st x 3 reps.
Utfall med vikt 8kg, 15 reps per ben x 3.

High five! 



Mellis!

Skrivet:    ·  Allmänt
Laddar med lite mellis innan benen ska få jobba! Älskar benpassen!
Och inorrn ska det kännas ordentligt! 
Kvarg och keso. Mitt bästa!



Tröttmössa!

Skrivet:    ·  Allmänt
Jäklar va svårt det kan va att vakna ibland. Inte så konstigt när det är mörkt ute. Vill bara ligga kvar i sängen, kolla film och mysa under täcket. 

Men nu kör vi, lite kaffe och frulle och sen är man nog på banan igen! 
Torsdag och helgen närmar sig! 
Den här bilden är underbar! Kände att jag behövde just den här idag.
Lycka! <3





Äntligen i lager igen!

Skrivet:    ·  Allmänt
Jackan som knappt går att få tag i, finns nu på lager i min storlek!! 
Som jag har väntat!! Blev bara tvungen att klicka hem! Hoppas den sitter bra nu! Lycka! <3



En helt vanlig onsdag

Skrivet:    ·  Allmänt
Jäklar va dagen har gått snabbt!
Tempo tempo! Medlyssning, sälj och lite strulärenden. Men mest nöjda och glada kunder. Sånt överväger allt!
Ett snabbt zambapass och lite mage med Jutta. Imorrn kör vi drops på ben! 
Fullkomligt älskar träningen just nu!

Och så en ny visning. Privat visning. Guldläge, balkong, ganska standard men bra planlösning, högt upp och stor potential. Nu händer det grejer!




Vilken doft passar idag?

Skrivet:    ·  Allmänt
Älskar att kunna välja bland en hel massa goda dofter! Favoriter allihopa. 
Idag kör jag den här godingen! 
Love VS! <3

Hur doftar du idag? 




Dagens matintag

Skrivet:    ·  Allmänt
Slänger upp tisdagens mat.

Frukost: Havregrynsgröt med kaffe.

Mellis: Keso blandat med kvarg.

Lunch: Champinjonsoppa från vv, knäckas med makrill.

Mellis innan träning: Keso och kvarg. Kaffe med mjölk. (Frukt efter träning.) 

Middag: Kycklingfilé med wok, tomat och mozzarella.

Kvällsgott: Kvarg, funlight och hallon. 

Vad har du ätit idag?




Vinst!!

Skrivet:    ·  Allmänt
Första deltävlingen avklarad. Och jag kom tvåa!! Vinsten delades ut på veckomötet. Blombukett och ett presentkort på Ticnet på 1500kr! 
Känns riktigt bra!

Nästa deltävling är en grupptävling som avslutas 1 december. Och vinsten är hotell, resturang och limousin. På hotell Clarion. Med utepool på taket. 
Det måste vi bara ta!!



God morgon tisdag!

Skrivet:    ·  Allmänt
Sovit gott?
Måndagen gick hur snabbt som helst! Och idag kör vi samma tempo! Lite fix, återkopplingar, förhoppningsvis bra sälj och champinjonsoppa till lurre. 
Kanske kollar lägenheten igen.. Det här är inte lätt ska ni veta! 

Ha en fin dag! Och glöm aldrig hur bra du är! Bra precis som du är! <3




Bästa mamma! <3

Skrivet:    ·  Allmänt
Kommer hem och möts av det här. En liten ros på köksbordet!
Hur underbara mamma har jag inte?
Du gjorde min kväll! <3



Visning!

Skrivet:    ·  Allmänt
Efter jobbet blev det visning. Älskar att gå på visning, men jäklar va svårt det är stt värdera. Vad är viktigt? Vad är mindre viktigt? 
Blir smått tokig. Lägenheten är sjukt fin. Och har allt, fräscht nygjort badrum, fina golv, högt till tak och underbara fönster. Bara ett litet minus. Ingen balkong. 
Så nu kommer jag ligga sömnlös inatt och bara fundera, väga för och emot och försöka se vad jag prioriterar högst. 
Inte det lättaste precis. 




Drops & puls!

Skrivet:    ·  Allmänt
Dropsvecka!
Idag kickade vi igång veckan tungt och svettigt. Ryggen fick jobba till max, med drops. Vilket pass! Började på 45 kg x 10, sen 35 kg x 10 och 25 kg som avslut. Allt 3 varv. Riktigt bra träning! 
Och så mördarpasset efter det! Phu. 
Great start! 




Dagens horoskop

Skrivet:    ·  Allmänt
Spännande! ;)



Ny vecka

Skrivet:    ·  Allmänt
God morgon måndag!
Trodde jag hade ställt klockan en timme för tidigt. Mörkt ute ju. Lite svårare at vakna då. Bara lite. 
Men måndag är ju alltid måndag! Eller hur? 
Ny vecka, ny start!
Ha en riktigt bra måndag nu! <3



Söndagsmys med mami! <3

Skrivet:    ·  Allmänt
Lagat god wok och kollat film. Mysig söndag med mammi. Och woksås på påse kan jag varmt rekommendera. Snabbt, enkelt och gott. Woka, i med såsen och toppa med lite cashewnötter. Klart! Mums för magen! 

Nu blir det sängen och omladdning för en vecka full med jobb, träning med nytt styrkeschema och lägenhetsvisning! 

Sweet dreams! <3




Legday med Jutta!

Skrivet:    ·  Allmänt
Underbara söndag! Sovmorgon, vaknar pigg efter 9 sköna timmar. 
Brännde av ett riktigt jobbigt benpass med Jutta, fokus ben med avslut på magen. Känns riktigt bra. 

Sköna underbara söndag! <3




Underbara lugna lördag!

Skrivet:    ·  Allmänt
Skulle träffat Nancy och Matilda hos Juttplutt ikväll. Ni vet, tjejkväll med vin och massa skitsnack. 
Men det har vi nu innestående och tar en kväll när alla är taggade till max. Blir så mycket bättre då.

Kvällen har spenderats med bästa vännen, i timmar i soffan, under varsin filt, med goda fajitas och dip (finns inget godare), framför Solsidan, i mjukisar. 
Behöver jag säga mer!?

Kommer vakna pigga och träningssugna. Så värt. 
Tack Juttplutt för ikväll! <3 




Babygos hos Foppa

Skrivet:    ·  Allmänt
Fick lite babymys och kvalitet med fina Foppa. Underbara lilla unge! 
Finns ingen snällare, sötare tjej. En sån ska jag oxå ha en vacker dag. <3







Hej lediga lördag!

Skrivet:    ·  Allmänt
Upp och hoppa! Zamba och funk fick kicka igång denna lördag! 
Men jäkla huvud att göra ont. Trött på det nu. 
Fixat present på stan och nu blir det strax barnkalas för fina Meja! 

Ha en fin lördag! <3





Äntligen helg!

Skrivet:    ·  Allmänt
Jobb till 21 på en fredag. Inte okej.
Men tiden gick ovanligt snabbt. Och nu är jag hemma. Hemma under en filt i min egen soffa. Underbart. 

NU tar lag helg! <3



Blondie

Skrivet:    ·  Allmänt
Underbart att se att håret växer!
Nu jäklar ska det bli långt, ännu längre. 
Har undvikit att tvätta i onödan och kör med mycket balsam och inpackning nästan varje tvätt. Dessutom B-vitamin varje morgon och bästa värmeskyddet. Det är viktiga grejer! 




Höstpromis!

Skrivet:    ·  Allmänt
När man jobbar kväll får man ta vara på förmiddan. En skön promenad bland löven. När hösten visar sig från sin bästa sida är den helt underbar!

Nu blir det strax jobb. Inte bästa dagen att jobba kväll, men nån gång ibland är det okej. Helt okej. 

Ha en riktigt bra fredag! <3




En helt vanlig torsdag

Skrivet:    ·  Allmänt
Riktigt bra dag på jobbet!
Fick in en helkund och riktigt smaskiga premier. En biobiljett rikare. På IF får man belöning när man säljer bra. 
Bästa  bästa jobbet! 
Belönade mig själv med ett riktigt skönt pass på gymet. Intervaller och ben. Testade en ny övning som kommer bli en favorit. Solning på det.
Nu väntar en skön kväll i soffan. Och kanske telefondejt med sis! <3






God morgon!

Skrivet:    ·  Allmänt
Trött. Men 8 timmar borde väl räcka?! 
Är nog hösten. Skyller på den. 
Poppar Maggio och kommer igång!
Ha en riktigt bra torsdag! Helgen är på ingång! Känns skönt.

Puss på er! <3 



Soffhäng & mozzarella

Skrivet:    ·  Allmänt
Ett lagom snabbt zambapass på gymet. Det fick räcka för idag. Äntligen börjar träningsvärken och sträckningen i höften släppa. Måste bli bättre på att töja. Vill ju bli vig va. Vig, stark och smidig. Nya utmaningen kanske?

Nu blir det äntligen soffan och mat. Mums. Ha en skön kväll! <3



Tips!

Skrivet:    ·  Allmänt
Jag hatar att blänka på nästan. 
På riktigt.
Behövde ett nytt puder och det här gillas starkt! Ett litet tips bara. 



Ny dator check!

Skrivet:    ·  Allmänt
Äntligen!!
Ut med den gamla och in med den nya, fräscha, snabba, fina datorn! På tiden, eller vad säger ni? ;)
Tack Tim & Mobilizera!



God morgon världen!

Skrivet:    ·  Allmänt
Hoppas ni sovit gott. Drömt massor. Som en film, en bra film. 
Laddar med lite kaffe och gör ett försök att stretcha lite. Pain. Måste bli bättre på att stretcha. Men träningsvärk är skönt! Ha en fiiin dag! Efter jobbet blir det datorköp hos Tim på Mobilizera!
ÄNTLIGEN!!



Middag för fyra

Skrivet:    ·  Allmänt
Då va det dax igen! Och den här gången på Kungsgatan. Tapas till förrätt, heta cyrryräkor med ris till varmrätt och mango och passionsmix till efterrätt. Mums!

Lika mysigt som alltid när mammor & döttrar ses på middag. Tack fina mamma, Annica, Ida och Dille för en så mysig helkväll! Nu sover vi gott. <3




Den lilla extra

Skrivet:    ·  Allmänt
God morgon!
Jobbelijobb, medlyssning med nya vikarier, ett snabbt träningspass och middag med mammor & döttrar. 
Riktigt bra dag!

Det är det lilla som räknas. 
Ha en fin tisdag! Puss!



Hej måndagspuls!

Skrivet:    ·  Allmänt
Bra måndag på jobbet. Även om jag har frusit mig igenom hela dan. Så kan det va. Antar att det är tröttheten från helgens minus på sovkontot.. ;)

Kickar igång veckans träning med sjukt jobbiga pass. 30 minuter intervaller tills man spyr. Eller iallafall tror att man ska spy. Det här passet följt av 30 minuters skivstång. Sådär ja. Tufft men skönt.
Avslutade med lite mage på pilatesbollen. Puuuuh.




God morgon måndag!

Skrivet:    ·  Allmänt
Åh va jag vill ligga kvar i sängen. Har inte sovit köar än. Men upp och hoppa!! Nu gasar vi, utan cykel. Men det får gå! 

En kaffe och lite frulle sen är man på banan igen! Ha en riktigt bra måndag! 

Puss alla fina ni! <3 



Repeat

Skrivet:    ·  Allmänt
Söndag. Landar i soffan efter en riktigt bra helg. Lyssnar sönder. Trodde nog att jag hade släppt vid det här laget. Att jag hade satt punkt. Men tydligen inte. 
Åh. Lite väl naiv tanke kanske.
Syns man finns man. 



Gårdagens horoskop

Skrivet:    ·  Allmänt
Läste horoskopet igår. 
Träffsäkert. Minst sagt. 
Ska man börja tro på sånt här nu!? 
På riktigt alltså. 




En timmes återhämtning

Skrivet:    ·  Allmänt
Efter en morgon som inte blev riktigt som planerat, kom jag hem till tjejerna för lite frulle. Antar att det är det spontana som gör det lilla extra! ;)
Tunnelbana, tåg, buss. I Stockholm är ingenting nära. Bara att inse antar jag. Men klart det va värt det. Alltid. 

En timmes promenad i det fina höstvädret, en halvtimme med mami och en halvtimme med Foppa i luren. Vips så hade det gått en timme. Sköna söndag! 

Nu blir det söndagsmiddag hos m&p. Mys! Hoppas ni har en riktigt bra söndag! 



Estockholmo!!

Skrivet:    ·  Allmänt
Pumpar musik på högsta, kör fort och blir mer och mer laddade för en helkväll hos fina Carro i Stockholm! 
Lite tapas och vin med tjejerna, taxi till Berns och så en riktigt bra utekväll i storstan! Tack underbara Carro för en toppenkväll! <3 











Tjejkväll i storstan!

Skrivet:    ·  Allmänt
Laddar för inflyttningsfest och en riktig tjejkväll i Stockholm hos fina Carro! 
Kommer bli hur bra som helst!

Underbara ni!! <3 




Funkmorgon!

Skrivet:    ·  Allmänt
Sköna sovmorgon! Sen upp och dansa! Hur kul som helst. Samba följt av funk. 
Riktigt bra start på lördagen! 
Sen har det städats, rensat avlopp- det absolut äckligaste jag vet. Blääää. Men ibland måste man. Städat, fixat och duschat. Nu blir det frulle. Eller sen lunch. På lördagar får man. 



Vardagslyx!

Skrivet:    ·  Allmänt
Jag har verkligen hittat min favvo! 
Dove har massor av mysiga dofter, som sitter i och efter dusch och insmorning doftar det i hela lägenheten. 
Om ni inte testat, gå in på HM och köp din favorit! 



Egokväll

Skrivet:    ·  Allmänt
Äntligen kväll! Landat i soffan efter träning, handling, dusch och mat. 
Underbara kväll. 
Körde fokus mage idag. 500 repetitioner i olika övningar. Hoppas på en jäkla träningsvärk i magen imorrn. Sådär så det gör ont när man skrattar. 
har det tagit! 

Nu blir det soffmys framför Ego. 
Hoppas ni har en mysig kväll! <3 



Fredag

Skrivet:    ·  Allmänt
Medlyssning hela dan. Bra kunder, mindre bra kunder. Personliga kunder, dryga kunder som tar all energi. 
Men va tusan. Det är ju FREDAG! Myskväll i soffan och imorrn drar vi till Stockholm och fina Carro på inflyttningsfest! Whoop!

Så trots att vissa kunder tar allt, är jag glaaaaaad! Snart tar jag helg!!



God morgon fredag!

Skrivet:    ·  Allmänt
Känslan. När man vaknar till en fredag.
Underbara fredag!
Ser fram emot ett bra avslut på veckan, lite svettig pulsgång och en skön fredagskväll i soffan! 

Ha en helt fantastisk dag! Det ska jag ha! Puss på er alla fina! <3 



Torsdagslyx!

Skrivet:    ·  Allmänt
Firat mamma på Forsen ikväll. Lyx.
Riktigt bra upplägg. Man beställer huvudrätt och väljer sen vilket tillbehör man vill ha. Jag valde majskycklingfilé som huvudrätt och haricovertes med en gnutta chevré på toppen som tillbehör. 
Fräscht, gott och lyxigt. Och framförallt, lagom mätt efteråt. 

Tack bästa ni! <3 Lyxmittiveckan. 




Want you!

Skrivet:    ·  Allmänt
sjukt sugen på den här! Just nu helt slut på Zara, men får mail så fort den kommer in.
Bara måste ha!
 
 
 
 
 
 
 
 

Grattis bästa mami! <3

Skrivet:    ·  Allmänt
Idag fyller världens finaste mamma! Stort grattis till dig! Ikväll firar vi med trerätters på Erik på forsen! Älskar dig!



Lycka!

Skrivet:    ·  Allmänt
Helt kär i dofterna. Känns bara så lyxigt. 
Hösten är räddad! <3 



Thaikväll de luxe!

Skrivet:    ·  Allmänt
Träna, handha och slutligen landa i soffan med lite smarrig thaigryta. 
Hur bra kväll som helst! 
Kycklingfilé, sugarsnaps, paprika, purjo, kokosmjölk, röd currypasta, zucchini och no rice. Lovely. Minst sagt. 

Tack bästis för ikväll! <3



Dagens lista

Skrivet:    ·  Allmänt
Här kommer onsdagens lista. Och ja, jag älskar listor.
 
Dagens humör: Höstglad och piggare än igår.
Dagens outfit: Nya stövlar. Jeans och kofta. Back to black.
Dagens lunch: Grönsakssoppa från VV. Helt okej.
Dagens mellis: Makrill i tomatsås på en knäckis. Lite keso. Mums.
Antal koppar kaffe: 4. Antal liter vatten: Ca 2.
Dagens träning: Samba och styrka med Jenny.
Dagens bästa: Träning, kvällsmys och mat med bästa Juttplutt. Kvalitetstid.
 
 
 
 

Premiär för nya stövlarna!

Skrivet:    ·  Allmänt
Idag va det premiär för nya stövlarna! Fått massa feedback, det är alltid roligt. Och för er som undrar, dom kommer från DinSko. Riktigt bra köp! Gilla!




God morgon kalla onsdag!

Skrivet:    ·  Allmänt
Minusgrader!! Idag är mina tumvantar det bästa! 
Och klockan 9 ska jag på massage! Riktigt bra förmån på jobbet! 
Underbart. 

Ha en fin dag! <3





New in!

Skrivet:    ·  Allmänt
Klickade hem ett par skor förra veckan som landade idag.
High hills. Blir fint till hösten!





Back on track!

Skrivet:    ·  Allmänt
Känns så bra att va tillbax i vardagen, rutiner, jobb och träning! 
PT-träningen i måndags gav massor av ny inpriraton, nya övningar och en hel massa ny info. 
Visste ni att konditionsträning förbränner ca 1 timme efter passet. Och vid styrketräning flrbränner kroppen i hela 48 timmar. Jag hade allafall ingen aning! Och styrka är roligare än någonsin! Speciellt ihop med min bästa träningstjej Jutta såklart. <3 
Sen kommer jag alltid älska pass, men just nu är våra styrkepass så sjukt roliga! 



Ny månad

Skrivet:    ·  Allmänt
Redan oktober. Sjukt faktiskt! 
Men varje ny månad betyder nytt, fräscht och nystart på nåt vis. Alltid lika skönt att starta om! 
Ser fram emot en riktigt grym månad med höstmys, lite tjejgalej, bra träning med nya utmaningar, mål och mera styrka. Tända ljus och mysiga höstpromenader, te, goda höstgrytor och ja, en riktigt mysig månad. 

Hur vill du att din oktober ska bli? <3



#pink

Skrivet:    ·  Allmänt
Taxfree över lag kändes inte jättelockande, trots att Amsterdam är en sjukt stor flygplats med massor av shopping. Däremot Victoria Secret. 
Lyckorus för en tjej! Det är allt, känslan, dofterna, färgerna.. 

Stort tack till bästa pappa som väntade på centralen. Bil hela vägen hem till nypan. Du är bäst! <3




Fina helg!

Skrivet:    ·  Allmänt
Haft en helt fantastiskt mysig helg hos fina sis! Men tiden går som vanligt alldeles för snabbt. 

TACK för allt! Saknar er redan! <3 








Maria Bengtsson

Här får ni läsa om mitt liv. Every day counts. Enjoy!



· Allmänt