Dålig karaktär

Skrivet:    ·  Allmänt
Vaknade sent och glömde frukosten. Drog iväg till mams och kom hem vid halv fem. Insåg att jag magen varken fått frukost eller lunch. Och knappt hungrig. Fick i mig två knäckisar med ägg & kaviar. Lite kvarg & keso. Vissa dagar blir så. Dålig karaktär jag vet. Men imorrn blir det andra bullar! Då kör vi första dagen på detoxen och att äta bra är ju givet. Halva grejjen. Tre mål plus mellis. Punkt.

Soffhäng och lite nötter går ner nu till BB. Premiär ikväll. Vad tycker vi om deltagarna? 




Word

Skrivet:    ·  Allmänt
Det är svårt att dra en gräns, men för sin egen skull. För det är stor skillnad mellan attraktion och riktiga känslor. Faller dit gång på gång. Men inser alltid efteråt att jag bara skadar mig själv. Va fasen. Snöar in, fastnar, hänger kvar. 

Drop it. Det här är värt allt. 
#trueword 



Hösten är räddad

Skrivet:    ·  Allmänt
Alltså jag är in love. 
Kommer bo i dom här mysiga hela hösten! Gossdeluxe. 




Höstluft & rehab

Skrivet:    ·  Allmänt
En höstpromenad. Tänk va lite frisk luft kan göra! Piggare kropp och en lite mer välmående själ. Åkte till rusta & Citygross och handlade lite. En vit gosmatta till sovrummet, en vit tavellist till köket, två vita gosfiltar till soffan och världensgossigastevitastrumpor. 
Bra köp på en bättre söndag. 









 

God morgon söndag

Skrivet:    ·  Allmänt
Sovmorgon. Älskar att vakna, sätta på chillistan och ligga kvar i sängen. Länge. Blogga, läsa bloggar, snapchata, kolla insta & fb från igår och messa mina viktigaste. Till hög volym av chillistan. 





Saturday

Skrivet:    ·  Allmänt
Balkonghäng med bästa. <3 Hårfärg, rossebubbel och update fick starta kvällen på bästa sätt. Sen kom brudarna. Vin och skitsnack med Jutta, Mysan, Jenny, kompis till Jenny, Mirr, Jess och Frida. Bra häng innan krogen, som alltid! Men mötte upp grabbarna på Olearys och körde en kväll där, som alla andra utekvällar, typ. Fast igår va det mycket folk ute, mycket folk man kände för en gångs skull. I sin egen ålder. 
Sånt är ju kul. Då pratar man mer än man dansar & dricker. Sen va det visst löning och det märks ju rätt tydligt i nypan! En puss på kinden till ägaren för att vi alltid gå före i kön och slipper betala. <smack>
Den här bilden är från i somras, men är balkonghäng och kärlek! <3













Lördag

Skrivet:    ·  Allmänt
Det bådar gott för oss tvillingar! 
Kommer bli en bra kväll ikväll, det känner jag! Lite tjejhäng hos mig till att börja med, sen får vi se var kvällen tar oss! Bra feeling så att säga! 
PUSS



God morgon lördag!

Skrivet:    ·  Allmänt
Sovit som en stock! 
Tog mig iväg till gymet för ett pulsgångspass. Skön start på dagen! 
Vidare till jobbet. Fyra pers här idag & ingens kod funkade. Jahapp. Efter lite meck kom vi in. Nu ska vi beta av lite köer och inte tänka för mycket på att man hellre hade njutit i solen idag, hängt på ballen och bara varit ledig.. 



Filmtips

Skrivet:    ·  Allmänt
Vissa filmer berör mer än andra. Som den här. Och under filmens gång inser man att småsaker spelar mindre roll. För allt vi går och tänker, analyserar sönder och lägger ner tid på att älta, är bara en piss i rymden. Det viktiga är ju ändå att man är frisk, lycklig och mår bra. Ingen klyscha, bara ren sanning. 
Om ni inte sett den här filmen, se den. Man lär sig uppskatta det man faktiskt har! 

Nu kryper jag ner i sängen, mätt på cashewnötter och trött efter en vecka med fullt ös och laddar för en lördag med jobb. Kanske morgonträning om jag vaknar i tid, efter jobbet vin och skitsnack. Precis perfekt för en lördag!

Puss och go natt! 





Svettigt avslut på dagen

Skrivet:    ·  Allmänt
I did it! 
Sjukt opepp efter jobbet, men gick en sväng på stan och fick lite shopping, igen, och sen laddade batterierna tydligen till max! Körde 6 låtar pulsgång med högsta volym och svettades som aldrig förr. Ibland går det bara bättre än förväntat. Avslutade med lite mage. Träffade Niklas på gymet och vi va ensamma, ett tomt Cms minst sagt. Och känslan efter, den fick jag!

#nofilterhär





Tredje veckan i rad!!

Skrivet:    ·  Allmänt
Känner mig stolt över veckan! Toppade resultatet även min tredje vecka efter semestern. Om det känns bra!! 
Måste nästan börja ett nytt lönesamtal nu! ;) 



Friday mood

Skrivet:    ·  Allmänt
Fredag eftermiddag och jag ligger än så länge i topp på säljet. Satsar på att inte bli omkörd och att bli veckans säljare den här veckan oxå! 20 försäkringar har jag fixat så nu är det bara att ligga kvar och fortsätta! ;)
Fredagströttheten efter veckan börjar komma, men en skön trötthet. En befogad fredagströtthet.
 
Helgen kommer se ut med lite av varje. Ikväll tänkte jag inte styra så mycket utan bara vara. Tänkte ta en pass på gymet, mest för känslan efter. Jutta hoppar träningen, men kan hända att jag får med mig Wedhäll på lite svettig träning. Alltid lättare om man är två! Sen lite handling, en kortis på stan och efterlängtat soffhäng.
Fredagaskvällar är verkligen kvällar när man får vara trött efter veckan och inte känna press på att styra och göra en massa saker. Man får bara vara hemma. En film och lite gottis i soffan blir helt perfekt ikväll.
Imorrn köttar vi jobb. Jag och Holster ska hålla ställningarna här på jobbet 10-16. Kvällen tar vi som den kommer, men lite hårfärg (jäklar vilken utväxt jag haaaaaar!!) och vin med Jutta blir det! Sista vinet på ett tag nu! ;) Sen vart och hur, det visar sig helt enkelt! Skönt med lite oplanerat. Söndag ska jag träffa Hanna en sväng. Vill hinna med en dejt med fina Alle i helgen oxå, som är hemma från Italien nu.
Kommer bli en utmärkt bra helg!!
 
Hur ser din helg ut?
 
 
Happy Friday Everyone!
 

God morgon fredag!!

Skrivet:    ·  Allmänt
God morgon fina ni!
Det står FREDAG i kalendern, om ni hade missat det! Känns rätt så bra!!
Det va lixom lite lättare att gå upp imorse, trots att kroppen strejkade och ville somna om. Helgen är mer än välkommen! Trots jobb imorrn!

PUSS




Skafferiet

Skrivet:    ·  Allmänt
Hemma efter en mysig och god kväll på Skafferiet. Kvalitet. Jag säger bara kvalitet. Utmärkt service, kunniga servitriser och sjukt bra mat. Jag & Ida delade på två förrätter, en jätteräkor och en tomatbruchetta. Helt lagom. Sen blev jag tipsad att testa caesarsalladen med rökt gös. Och den va över förväntan! Rökt fisk är många gånger godare än vanlig kokt måste jag säga. Och sallad kändes lagom. Krutongerna va pricken över i't. 
Trevlig kväll med Ida, Mams & Annica!

Nu sova! Imorrn är det FREDAG! Pusssss





Matbilder med blixt. Sådär snyggt, men desto godare! 

Heads will roll

Skrivet:    ·  Allmänt
Sista rycket på jobbet nu. Jeeesus va trött jag är. Kö tills nu. Knappt hunnit fika. Men många kaffe har det blivit idag, behövligt. Peppar och piggar lite med musik mellan samtalen. Haft en bra dag annars, levererat som man ska, haft medlyssning med en ny tjej som verkar bra och haft ett bra gäng på plats. Lite fredagskänsla idag, men imorrn får man njuta av den på riktigt. För den känslan är bara bäst! Snart middag på Mickes. Lyx.
 
Lite helgkänsla på den här va!?
 
 

Torsdagslyx

Skrivet:    ·  Allmänt
Jobba några timmar till sen ska vi möta Ida & Annica för lite lyxmiddag på Mickes.
Lite variation till middagarna vi fixar och donar med på hemmaplan, även om det är hur mysigt som helst, så känns det lyxigt att gå ut och äta lite. Minns knappt när jag gick ut och åt sist.
 
Här är menyn. Ser lovande ut! Funtar på att slå på stort och köra både förrätt och varmrätt. Får man välja föredrar jag förrätt framför efterrätt. Alla dar i veckan! Kan tänka mig antipasto eller grillade jätteräkor till förrätt och till varmrätt kanske skafferiets hamburgare, ceasarsallad med rökt gös eller kanske den vegitarska varianten.. MUMS.
 
Förrätter


Antipasto 120:-
Planka med kallskuret från Italien.
 
 Tre getosttryfflar från Troxtabo gård i Bettna 80:-
Grillad paprika, honung
 
Bruschetta 90:-
Confiterade tomater, ruccola, formaggio di fossa, culatelloskinka
 
 
 Grillade vildfångade jätteräkor 120:-
Grillade jätteräkor, kajplöksmajonnäs, citron
 
Liten förrättscarbonara 85:-
Pasta från Mancini, pancetta, Guanciale (lufttorkad griskind), grädde, parmesan, svartpeppar

Huvudrätter

Sörmländskt lamm 220:-
Potatis/getostcroquette, smörslungad grönkål,  pinjenötter, betor
 
Nattbakat & grillat Oxrib 240:-
Rosmarinrostad mandelpotatis, tryffelcreme, gotländsk sparris, sås på svart fermenterad vitlök
 
Skafferiets hamburgare på Svensk högrev och lardo 189:-
Potato roll-bröd, svartkål-slaw, rödpestodressing, pancetta, taleggio, friterad bakpotatis
 
Pasta Marinara 180:-
Mancinipasta, tomat, vongole, blåmusslor, grillad vildfångad jätteräka.
 
Skafferiets Caesarsallad med rökt sörmländsk gös 185:-
Dressad romansallad, friterade sardeller, grillat stenugnsbröd, knaperstekt pancetta, parmesan
 
Dinkelpanerad Rödtunga med pepparrotsrisotto 220:-
Dinkel från Warbo Kvarn, marinerade bönor, rödbeta
 
Veg: Polenta och linsbiff 189:-
Serveras med valfritt tillbehör ur menyn


Dagens

Skrivet:    ·  Allmänt
Nymålade naglar matchar tröjan dagen till ära! Kul med lite färg igen.
Lyslacket börjar dock ta slut så måste nästan beställa nytt, kanske lika bra att köpa några olika färger när man ändå lägger den mesta summan på frakt. Finns ju en del att välja på från Urbanoutfitters. 

En dagens! 




Sovmorgon och pw!

Skrivet:    ·  Allmänt
God morgon fina! 
Sovmorgon idag fick bli en skön pw i solen! Gick upp vid 7 och brände av en timmes promis! Skön start på dagen! 





Shopping

Skrivet:    ·  Allmänt
Efter en dag med sälj, mitt bidrag till oss alla på gruppen, klapp på axeln, fick det bli en sväng på stan! Väntade in Jutta som skrivit papper - sjukt stort!! - så blev det en påse från HM med hem! 
En höstjacka, nagellack och den här godingen! Höstkläder är kul!!
Svårt att inte unna sig! Men det är jag värd. Punkt! 




Underbara höstdag!

Skrivet:    ·  Allmänt
På 45 minuters lunch hinner man ut i solen! Unnade mig 20 minuter i soliga höstluften. Skönt. Lite kycklingsallad på det så är man hemma. 
Nu 2,5 snabba, sen en sväng på stan & så lite senaste träning med Jutta. 

Bra onsdag!






Onsdag

Skrivet:    ·  Allmänt
God morgon onsdag! 
Underbara dag! Det är såhär hösten ska va. Klar och solig. Drömmen! Skön promis till jobbet. Hanna är sjuk så jag får hålla i trådarna idag! Peppa & motivera lite! Men det ska jag väl kirra! ;) 
 
Kickar igång med 3 olycksfall såhär på morgonen! Nu kör vi! 
 
 
 
 
 

Catch the moment

Skrivet:    ·  Allmänt
Just saying.



Regntisdag

Skrivet:    ·  Allmänt
Kan det inte bara vara sol? Var är alla fina höstdagar? Jag bara undrar.
10 grader är ju ingen höjdare direkt.
Avverkat ett jobbigt pulsgångspass. Lite update med Juttplutt, hinner lixom aldrig klart! Trots att vi hörs och ses varje dag! Haha! Delar ju allt och lite till. 
Gick förbi Så mycket bättre och kramades lite med Kristin på vägen hem. Mycket fint där! Jaaaa.
Och så kom min detox! 
I september kör vi all in!!
Taggad? Jaaaa!!






Lurre

Skrivet:    ·  Allmänt
Grillad kyckling, sallad, bulgur och en klick cf. Smak tomat & basilika. 

Strax veckomöte. 



Grey is the new black

Skrivet:    ·  Allmänt
Sitter på jobbet och shoppar lite mellan samtalen. Just ätit frulle som idag bestod av keso/kvarg toppat med persika i bitar. Två koppar kaffe och ett ägg. Fick bli lite shopping från Gina allafall, lite i taget! ;)
Två tröjor i grått. Älskar grått. Och älskar tryck.
Grey is the new black.
 
 
 
 
 

God morgon tisdag!

Skrivet:    ·  Allmänt
Sovit som en stock inatt. Tungt. Och drömt massa! Helt slut när jag vaknade och en timme till hade jag betalat mycket för. Tisdagar brukar va tröttare än måndagar av nån konstig anledning. Det är som att måndag ger en nykick oavsett hur trött man är! Typ. 

En dagens! Nu gör vi en grym tisdag av den här dagen! Puss!





Ingen sommarvärme direkt! 

Shoppingsug!

Skrivet:    ·  Allmänt
Nu kommer rätta inlägget! ;)
Det har verkligen kommit massa snyggt nu. Höstnytt. Imorrn tänkte jag klicka hem några tröjor från Gina. En t-shirt och en mys allafall. Jeans är bättre att testa, storlekarna kan ju variera om man säger så. Och byta orkar vi inte med!
Blir snarare att man behåller och lägger ut på nån köp & sälj sen istället.
Inte så ekonomiskt. 


Den här blir det garanterat! 
#älskamys



Kan man få för många!? 


Snygg, eller hur?!


Ja, jag måste ha den här oxå!


Gos.


Bra vardagströja. 


Shoppingsug!

Skrivet:    ·  Allmänt
Soffan hela kvällen. Drömmen.
Kollat nästan hela Luftslottet som sprängdes. Sista delen i Millenium ni vet. Sjukt bra film! Men usch. Ingen film man ska kolla på själv kanske. Inte om man är en lättskrämd tjej som jag.. Kan inte ens kolla Beck själv. Men den hör filmen är mer psykiskt obehaglig. Inte jättemycket pang och blod, mera obehag. Och sånt är nästan värre.
Avslutade med PH, lite snapchat och ett och annat sms. 

Nu sova!





En bättre start på veckan

Skrivet:    ·  Allmänt
Om dagarna brukar rusa iväg så har den här dagen slagit rekord. Typ. 
Bra drag och pepp på gruppen, bra kunder & skön stämning, trots måndag. 
Sprang in på HM en snabbis och hittade en höstjacka. Fast måste kolla runt lite, så den fick bli undanlagd tills imorrn.
Supefin och höstjacka behöver jag verkligen! Såg dyr ut och det är ju alltid ett plus! 
Sen rev jag av dubbelpass med bästa Jenny! Finns ingen som kan puscha så!
Invigning av nya träningslinnet!
Bästa modellen! 
HM 199kr. 




Its time..

Skrivet:    ·  Allmänt
Sitter på jobbet och känner mig klar. 
Mackan är tillbaka från semestern och taggad som tusan. Och det smittar vill jag lova. Plötsligt ligger vår grupp etta och det är fler som köttar! Känns bra!
Jag har totalt 2 hem, 2 olycksfall, 2 bil hittills och det är bara måndag!
Satsar på ännu en grym vecka!!

Inser att det är dax för färg. Minst sagt. Mörk i hårbotten nu! Så nu du Juttplutt är det dax att lägga i lite färg! Ljusa upp sig lite! 



Tips

Skrivet:    ·  Allmänt
Köpte ny müsli igår. Alltså frukosttips hörrni! 
Yoghurt med müsli slår den mesta frukosten. Just nu allafall. När vintern kommer åker säkert havregrynen in i micron igen. Men nu består min frulle mest av kokt ägg, kvarg eller yoghurt, müsli och nån knäckis. Och så kaffe förstås. Och den första koppen är viktigast och godast på hela dagen!



ICAs egna. Prisvärd och god!!

Morning monday

Skrivet:    ·  Allmänt
 
 
God morgon måndag!
Måndagar kan betyda trött jobbångest och noll motivation. Eller så kan det betyda nystart, ny vecka och nya möjligheter.
Det är du som bestämmer! Och har man haft en riktigt bra helg och en chillsöndag utan måsten, då kan man nästan längta till måndag och en ny jobbvecka. Låter det konstigt? Det är nog ganska enkelt.
Jag gillar mitt jobb helt enkelt! Hur känner du för måndagar?
 
 
 
 

Lazy sunday

Skrivet:    ·  Allmänt
Inte många knop idag. Men det är ju charmen med just söndagar. Inga måsten. Klockan är snart kväll och jag har gjort minsta möjliga. Pysslat hemma, veckohandlat med min andra mams och ätit lång sen frulle. Nu ska jag bara chilla, lägga ut lite på Tradera och bara va. Huuuuur skönt. 




Egoboost

Skrivet:    ·  Allmänt
Istället för att servera bakom baren la vi om schemat lite och bytte plats helt enkelt. En balkongkväll hos Tim & Jutta med Olearys som avslut. Trevligast innan, som alltid. Och man lär sig alltid nåt. Har förstått på riktigt att man ska tänka på vad och till vem man skriver. Har ingen lust att dela med mig till alla faktiskt. Sjukt irri när allt bara går runt och alla vet exakt allt. 

Sen är det ju alltid kul att få lite egoboost sådär. Det behöver man höra och igår va en sån kväll. 

"Du är för snygg för det, du ska ju ha en kille som du. En tia."

Och så på toan på Olearys;
"Du är snygg, fin kropp och sjukt bra tjej. Du kan få vem du vill!"

Komplimangerna flödar och klart alkoholen säger sitt, men såhär i efterhand så ler jag lite. Berusat eller inte, egoboost är alltid bra!





Nagelfix

Skrivet:    ·  Allmänt
Slappar i soffan. Hur skönt. Snapchaten går varm. Fixar naglarna och taggar vin!
Bubbelrosé eller rött, man får välja ikväll. Lyx. 
Häng hos Jutta & Tim med gänget ikväll. Blir nice. Stora frågan nu är kläder! Att det alltid ska va så svårt!? 




Coffedejt

Skrivet:    ·  Allmänt
En trevlig fredag. Delade en flarra rött och hängde på balkongen i flera timmar. 
Typ så. Resten håller jag för mig själv! ;)

Lördag och kaffedejt med bästis. Höga på två koppar kaffe, hallonkvarg, ett ägg och en massa update. Älskar våra frukostmys. Bäst är dom!
Sen hann vi varva ner och känna att soffan va drömmen, men kämpa till gymet bara. Station med fem övningar. Körde igenom hela kroppen. 
Känslan efter! Det är den man vill åt!





Once again!

Skrivet:    ·  Allmänt
Avslutade veckan på topp!
Veckans säljare igen! 
Känns guld!! 
Fredagsträning check! Kondition och rygg. Just duschat och next vin med trevligt sällis! 



Weekend

Skrivet:    ·  Allmänt
FRIDAYMOOD.
 
Känns gött. Bästa dagen. Utan tvek!
Helgen kommer spenderas med lite blandad kompott. Ikväll slår vi på stort och taggar fredagsdejt.
Nervös? Jo men börjar bli. Lite vin och soffhäng. Blir trevligt! ;)
 Lördag och sovmorgon såklart. Lördagsträning efter coffedejt med Jutta.
Dagen ganska oplanerad. Skönt faktiskt. På kvällen blir det rödvin och tjejhäng.
Sista helgen innan vi går in på en nykter månad, bara att passa på! Och rödvin är ju för jäkla gott nu när hösten börjar komma. Agree?!
Sen tar vi kvällen som den kommer helt enkelt, kan tänkas att vi möter upp grabbsen och tar ett glas eller två ute. Men det visar sig!  Hur ser din helg ut?
 
#sommar #fridaymood
 
 

Detox

Skrivet:    ·  Allmänt
Check!
September närmar sig villket för oss betyder nykter månad. Hela gänget kommer köra så det gör ju saken lite lättare. Och efter alla sommarhäng och torsdagsklubbar ska det bli gött att få vila kroppen lite på alkohol. Ska även passa på att köra lite detox. När man ändå håller på.
 
12 ml blandat med 1,5 liter vatten ska drickas under en hel dag, i 20 dagar. Och man äter som vanligt. Det va lite därför jag valde just den här. Vet många som testat olika kurer där man bara ska dricka, ingen vanlig mat och ingen träning. Men den här ska man alltså dricka under en hel dag och äta vanlig mat, mycket grönt och nyttigt såklart, men vanlig mat.
Och vad är det som händer dårå? Ingen mirakelkul kanske, men verkar bra. Klart värt att testa!
 
"MethodDraine har de positiva effekterna av en fastekur, att kroppen renas, trots att du äter som vanligt. Men självklart blir effekten bättre om man äter en sund kost och motionerar under kuren. Vanligtvis tappar man några kilo under kuren. MethodDraine är dock inget viktminskningsmedel.
Vi rekommenderar en kur MethodDraine en gång per årstid."

Smak: Hallon & Tranbär.
 

FREDAG

Skrivet:    ·  Allmänt
Fredag!!
Finns den en skönare känsla?! 
Nope.
Gick en promis till matextra för att köpa frulle. Tomt på sånt i kylen nu. 
Åsså vädret. Underbara sol! Du är efterlängtad!! 
Inga filter behövs.
Ha en fantastisk fredag! <3






Bloggtips

Skrivet:    ·  Allmänt
Läser en del bloggar. Och den här är verkligen värd att kolla in! 
Snygg Jessicas blogg, som nu sommarjobbar och reglerar skador hos oss på IF. 

Så vad gör en bligg riktigt bra?

Text är viktigt, skriver man bra och är kung på att formulera sig har man fångat mig. Bilder - minst lika viktigt. Mycket bilder vill vi se. Snygga bilder, retuscherade bilder, vardagliga bilder, spontana bilder. 
Det är en konst att blogga. Man ska skriva för sig själv och intressera andra på samma gång. Och som sagt, kolla in den här bloggen! Jag är ett dagligt fan!

jessicaostergren.blogg.se



HOME IS WHERE YOUR HEART IS

Skrivet:    ·  Allmänt
Go kväll fina!
Hur har ni det? Soffmysväder deluxe. 
Landat efter lite mioshopping och fix hemma. Äntligen börjar allt bli ordning här. Det tar sig! Och faktum är att det värt och vänta. Man måste bo in sig, känna in rummen för att komma på vad man vill ha. Och hur man vill ha. Tavlorna fick sin plats, två ljuslyktor och en stor vit korg fick åka med hem från Mio. Blev super! 







The best ever

Skrivet:    ·  Allmänt
Hösten är ett faktum, men vad gör det när man haft den bästa sommaren!
Den här bilden är från fredagens festdagar på karnevalen!

#lycka 





Full rulle

Skrivet:    ·  Allmänt
Idag har verkligen bara försvunnit! 
30 minuters kö från 8 imorse, flyt på säljet och bra drag på gruppen! 
En liten sväng på lurren, sen tonfisksallad på det. Sol och skönt väder ute. Bara att passa på!
Träning efter jobbet, sen en sväng till Mio med mams. Kolla lite nytt. Stege och ljuslyktor vore nice och hitta. Sen skönt soffhäng!
Tänk vilken bra dag det blev, trots försovning!




07.25

Skrivet:    ·  Allmänt
God morgon fina!
Ställer klockan på 07.00. Vaknar & sommar om. Vaknar igen 07.25. Panik!! Lite lätt stressad när jag tittar på klockan.. Upp och hoppa! 
Kommer till jobbet 08.02. 
Det va bra jobbat ändå. Känns som jag fortfarande sover dock. 
Dagens första kopp kommer sitta fint!




Sweet dreams

Skrivet:    ·  Allmänt
Nytvättade lakan. Den känslan. Ganska svårslagen. 
Luktar sköljmedel i hela lägenheten och allt känns rent. Kommer sova gott inatt! Dessutom lite plans på g. 
Men först några timmars sömn. 

Sov gott fina! <3




Nike till samlingen

Skrivet:    ·  Allmänt
Fick hem mina nike! Äntligen!!
Som jag har väntat, men det va det värt!
Svarta och alldeles perfekta!
Ni kommer det bli ännu roligare att träna! Och nästan gratis! ;)





Just do it

Skrivet:    ·  Allmänt
Seg eftermiddag och regn på det. Inte jättepepp på träning. Då är det bra att ha pass och bästa Jenny som kan dra! 
Step styrka & lite mage. Snabbt och effektivt. 
Sen har det tvättats och tvättats. Va bara tvungen när i princip allt ligger i tvättkorgen. Kirrat mat och sallad tills imorrn. Check på det!
Next soffan. 



Höst

Skrivet:    ·  Allmänt
 
Onsdag och veckans mitt. Känns ju skönt. Dagarna bara rusar. Sjukt.
Semestern är verkligen slut och hösten känns som ett faktum. Bara att gilla läget. Vips är man inne i vardagen igen. Åter i ekorrhjulet så att säga. Dagar som går i ett och ser ut ungefär likadant. Typ.
Vakna, jobba, träna, handla, äta, soffhänga och somna framför tvn.
Känner ni igen er?
 
Ibland orkar man umgås och socialisera sig lite. Men oftast är man ju helt slut på kvällarna, speciellt när det blir mörkt vid tretiden. Bara vara. I mjukiskläder och ruffstoffs. Sommar året om vore väl nåt? Då orkar man ju hur mycket som helst. Somna in på morgontimmarna och vakna vid nio för att dra till stranden. Då vill man ju hitta på saker hela tiden och är typ aldrig hemma. Skaplig skillnad.
 
Men man får väl göra sig redo för en myshöst.  Eller hur?
 
Im ready for... Im ready for...
 
 
 
 
 
 

<3

Skrivet:    ·  Allmänt
Alltså det här. 
Mina killar har skrivit en lapp till mig innan dom åkte imorse. Jag smälter! 
<3



Tror det ska stå Love Lexi på den här!

God morgon onsdag!

Skrivet:    ·  Allmänt
Ruggväder! Ville helst ligga kvar i sängen hela dan. Och kolla massa mysiga serier. Men upp och hoppa! 

Trashdag idag. Kötta sälj & träning nu. Snart kaffe och nu medlyssning igen, med nån helt ny tror jag. Spännande! 




PH & nagelfix

Skrivet:    ·  Allmänt
Två lager och överlack. Då håller det! 
Avslutade kvällen med PH och lite nagelfix. Mys. Men alltså. Vad är det för tomtar? Småkillar, barn. Herregud. Beter dig som jag vette tusan. Och så "hunkarna" då. Jeeeeesus. 
Eric är ju fin och kolla på, absolut. Men ja. Får nog ge det några avsnitt.

Next sleeeep. 
Hoppas lördag löser sig. Håller tummen.
Puss & natti! 





 

Last night with my boys

Skrivet:    ·  Allmänt
Sista kvällen med sis & killarna. Kommer sakna en del. Och kväll va det mys och gos på högsta nivå. Han är som jag, gullis! Lika kramig och gossig.
Fick en stor dos kärlek. 
Kommer sakna er finaste killarna!! Och sis såklart. Har haft dom hos oss i över två veckor, lyx. Med tanke på att dom bor i Haag och inte kommer hem så ofta. Alla ni som har syskon nära, njut och ta det aldrig för givet. <3






Kärlek! <3


Träning

Skrivet:    ·  Allmänt
Regionschefen på besök hos oss. Nya chefen. Och jag fick äran att agera medlyssning. Det är en ära faktiskt. Hanna kunde valt vem som helst och hon väljer ut mig av alla. Stort. 
Och det gick jättebra. Hon verkar reko, blir nog en bra chef. 
Sen blev det egen träning. Pulsgång som bara vi kan, en bonuslåt och hög musik ur högtalarna. Svett? Jo tack. Avslutade med mage. 



 

Planning mode

Skrivet:    ·  Allmänt
Next vardagsrum.
Börjar få ordning på hemmet nu. Tavlorna står och väntar på att få komma upp på väggen, sidebordet åker ikväll och istället ska det dit två rejäla ljuslyktor. Så är tanken. Sen börjar det bli lite mys på riktigt.
Två gossfiltar skulle oxå behövas till soffan. Och massa massa värmeljus. Det går ju åt en del nu när det börjar bli höööst. För det känns i luften. Klar skön höstluft. Det får man intala sig. Även om jag föredrar sommar året om, alla dar i veckan, så måste man ju ändå gilla läget. Och då är ju hösten rätt mysig. Bara man slipper frysa.
 
Nåt sånt här kanske?
 
Cozy Living - Lykta - Bamboo - Fyrkantig - Large
 
 
 
 
Lyktor i två storlekar
 
 
 
Ellos Home Ljuslyktor i 3-pack
 
 
Jotex Silver LUXURY ljusstake
 
Smideslykta Zink Bohus h28 Shabby Chic
 
Lykta - 2 pack
 

Frulle

Skrivet:    ·  Allmänt
Alltså kaffet på morgonen. Bästa kaffet på hela dan. Och så frullen då. 
Hallon, kvarg & keso. Tröttnar aldrig! 



God morgon tisdag!

Skrivet:    ·  Allmänt
Sovit som en prinsessa. Underbara jäkla säng! #drömmen 
Redo för en ny dag på jobbet. Kbk. Veckomöte och lite annat på schemat. 

God morgon! <3




PH

Skrivet:    ·  Allmänt
Halvlek i första programmet. 
Så vad tycker vi?
Kan nog bli en bra säsong. Ingen direkt hunk bland killarna, men det kommer kanske. Tjejerna verkar väl mest blåsta, men det är ju och andra sidan tanken. 
En ny Samir har vi fått allafall. Helt klart. Dom insåg väl att han charmade svenska folket! ;)
Japp. Redan fast. Så här kommer man spendera kvällarna framöver. 
22.00. 





Middag

Skrivet:    ·  Allmänt
Och här kommer spetten! Mammas köttfärsspett med sambal, vitlök, salt, peppar och färsk persilja. Mums. 
Mamma & Lexi hade bakat äppelpaj oxå. Och om killarna åt. Herregud, ibland finns inget stopp! En halv äppelpaj tröck dom små liven. Tillsammans då. Men ändå. 
Fick krama lite på dom allafall. Och onsdag åker dom hem till Haag igen, så nu måste man passa på. 



Såhär äter Lexi spett. I tunnbröd med massa smör & ketchup. Japp.


Och såhär äter jag. Ser lite godare ut!


Smulpaj. Synd att man inte är ett jättefan av efterrätter. Men som sagt, det fanns andra som åt! ;)


Köttfärsspett & mys

Skrivet:    ·  Allmänt
Måndag, bra sälj på jobbet, bra jäkla träning i form av pulsgång och styrka. Svettades skapligt. Men då känner man ju oxå att man kämpat och tagit ut sig totalt. Skön känsla även om viss styrka va äckligt jobbig. Som axellåten eller tricepslåten. Trodde jag skulle avlida. Typ. Men man orkar mer än man tror. Helt klart! Summerar dagen som bra. 
Bra måndag!



PH

Skrivet:    ·  Allmänt
Måndag 18 augusti och premiär för nya PH!
Så nu kommer man att spendera vardagskvällar framför skandaler, pinsamma scener
och blåsta deltagare i Paradise Hotell. Ganska IQ-befriande, men rätt skönt ibland.
Sjukt beroendeframkallande.
 
Missa inte!
 
 
 
 

Solig promenad

Skrivet:    ·  Allmänt
Lunch 12.30. 
Tog en promis i hamnen med Alle. Skönt att komma ut lite! Solsken men blåsigt.
Kom in och käkade lite sallad. Och dagen till ära bjuder IF på tårtor, det går tydligen bra nu! Känns tryggt måste jag säga. Kötta 30 till, sen fiiiika. 
Och sen efterlängtad svettaurhelgenpass på gymet. Konstigt att man svettas extra mycket just på måndagar? #helgensbravader 

Lunchrunda






God morgon måndag

Skrivet:    ·  Allmänt
Sova tidigt en söndag? Onödigt.
Snoozade lite för länge, men man hinner alltid. Nu kör vi igång den här veckan med jobb och träning. Inga direkta planer, vilket känns så skönt. Nu när syrran och killarna är här så har jag ju hängt mycket hos m&p. Mys absolut, men jäklar vad jag saknar min pärla. Soffhäng i min soffa. Inga måsten. Bara vaaaa. Sen är det ju helt fantastiskt att sis och killarna är här, helt underbart! Kärlek i massor såklart. <3
 
 
Next coffee och telefondejt med Jutta! PUSS
 
but first coffee.jpg

Tack för den här helgen!

Skrivet:    ·  Allmänt
Sensommar. Fest. Vänner. 
Tack för en grym helg! 



Söndagsmys

Skrivet:    ·  Allmänt
Storhandlat för veckan. Fyllt kylen. Älskar den känslan. Dammsugit och fräschat hemma. Fixat matlåda tills imorrn. Söndagssysslor ni vet. Bara tvätten jag inte orkar ikväll. Det får vänta helt enkelt. Punkt på det.
Spetstrosor hela veckan
Nu tar jag kväll. 
Fanta & lite naturgodis framför en film. 
Love it! 



Utflykt och korvgrillning

Skrivet:    ·  Allmänt
Åkte ut till femöre för lite mys och korvgrillning. Killarna tröck gärna 3 korv med bröd var plus 5 korvbröd med ketchup och senap. Japp. Finns fler som tycker att det är godare att äta utomhus! Mätta killar minst sagt. 
Nu ligger jag & Lexi och myser i soffan framför Bamse. Trötta. <3





Update lördag

Skrivet:    ·  Allmänt
LÖRDAG
Firat Frida ute i skärgården. Fina Frida. Hela gänget på plats. Kom vid sju och spenderade cirkus fem timmar med att bada badtunna, eller ja, grabbarna badade, prata, diskutera viktigt & mindre viktigt, äta goda snittar, dricka gott rosse, ta foton, skjuta luftgevär och umgås. Allt detta med världens finaste utsikt och solnedgång. 
Satt ute hela kvällen. Hur mysigt som helst. Men det känns att det inte är juli längre. Sensommar betyder mörkare och kallare kvällar. Tyvärr. Bara gilla läget. Men allafall, superkväll!
Tusen tack Frida!! 

Pics från kvällen. 

Kvällens outfit. 

Frida öppnar presenter. 
















 



Go morron söndag!

Skrivet:    ·  Allmänt
Vaknade relativt pigg efter en helt underbar kväll hos Frida i vivesta! 
Lite pw på piren och nu utflykt med Linnis & killarna. Korvgrillning och mys i skärgården! Pics från kvällen kommer senare! Puss och ha en bra söndag!




Besök

Skrivet:    ·  Allmänt
Fick finspontanbesök såhär på em!
Soffhäng och fika. Gos! 
Mina killar alltså! <3







Frukost & workout

Skrivet:    ·  Allmänt
Bästa starten på dagen! Det är kaffe och frukost på balkongen med bästis!
Blåbärskvarg och ägg. Och höga på två koppar kaffe. Kickstart! 
En sväng och rodda på stan, presentfix till vår Frida. Sen plockade vi fram vikter för ett cirkelpass i spegelsalen. Två varv. Sen fick vi lust och köra kondition. Eller ja, en blandning av zamba, box och eget! En timmes sjukt rolig kondition och adrenalin. Fasen så kul!! 
När man har kört mycket pass så kan man ju lite skit. Blandade godbitarna, utan att tänka och bara körde skiten ur oss!! Bra jäkla start på dagen! 


Blåbärskvarg. Mums! 




Svettiga brudar efter en timme på gymet! 


Jutta kan! ;) 


Räkfrossa

Skrivet:    ·  Allmänt
Alltså räkor. Rökta räkor från Röken. Alle fixade hur goda räkor som helst! Det slår kräftor alla dar i veckan. På riktigt. Lite aioli till, ett glas iskallt vitt, fredag och syster! Det är svårslaget. Mysig kväll!
Taxi hem. Värt. Kommer inte våga cykla på kvällstid förens dom där jäkla våldtäktsmännen är fast. Polisen kom igen nu. Hur svårt kan det va?

Hemma i bästa sängen. Sweet dreams!



Fredag kväll

Skrivet:    ·  Allmänt
Träning check! 
Nu hos m&p och myser med sis. Linnis är grym i köket. Kommer alltid med bra och nya tips. Och nu når hon är på nyttiga banan blir det bra mat här hemma. Lite tilltugg innan pojkarna somnat. Filoknyten med feta. Super verkligen. Perfekt som tillbehör, snacks eller om man vill ha nåt lätt. Frasigt och mumsigt.

Receptet är från Ica & superlätt! 
Använd filodeg. Blanda kvarg, salt, peppar, ägg, fetaost, vitlök och örter. Syrran använde persilja och dill. Mixa med mixerstav. Skär degen i längder. Klicka på blandningen och vik till små trekanter. Pensla med olika. In i ugnen 180 grader i typ 20 minuter. 
Klart! Snart rökta räkor från Röken & aioli. Och ett glas vin såklart. 






Veckans säljare check!

Skrivet:    ·  Allmänt
Klart jag är stolt. Det får man väl va?
Sålt bäst av alla fyra grupper den här veckan. Känns sjukt bra! Att komma tillbax från semestern och levererera. Och extra skönt att ta helg när man gjort en bra vecka! Jag & Alle ligger i topp. Bra jobb tjejen!
#klapppåaxeln



Bus

Skrivet:    ·  Allmänt
Alltså fredagar här! Jag döööör. Frida busar med Jocke. Kopplar ut musen och flyttar tangenter. 

"Jocke kommer inte få mus ikväll"
Alltså Frida. Levererar alltid!! 



FREDAG

Skrivet:    ·  Allmänt
 
FREDAG
 
happy friday
 
 
Alltid lika underbar känsla. Speciellt när man avverkat första jobbveckan med bravur. För det måste jag säga. Klapp på axeln. Levererat på både gym och jobb. Sålt BRA och kört hårt med både svettig kondition och tung styrka.
Träningsvärk jaaaa. Men jäklar så skönt. Och kul. Framför allt det.
Friday feeling. Den känslan.
Såhär kommer min helg se ut. Typish.
 
Fredag: Jobb. Träning. Rökta räkor. Kanske ett glas iskallt rosse & häng med syrran.
Lördag: Frullemys & träning med Jutta. Presentfix på stan. Fika & mys med killarna om jag hinner.
På kvällen 25-årsferre hos Friiiiida. Läs sommarfest, vin, badtunna..
Söndag: Sovmorgon. Utflykt med Linnis & killarna.
 
Hur ser dina planer ut?
 
 
 
 

God morgon fredag!

Skrivet:    ·  Allmänt
Härliga känsla! 
Helgen är typ redan här. Känns bra.
En dagens då. 
Ha en fin fredag! <3



Maraton

Skrivet:    ·  Allmänt
Go kväll! Hur mår ni fina?
Ligger i soffan och kollar Bagge Wahlgren. Kollat flera avsnitt nu. Just nu är Agneta Sjödin & Bojan i köket. Agneta Sjödin är ju en gammal idol alltså. Ända sen Fångarna på fortet och Nyhetsmorgon. En sån person man vill känna. På riktigt. Gillar huset oxå. Och Laila & Niclas, vilket par! 



Dinner

Skrivet:    ·  Allmänt
Sugarsnaps, kycklingfilé, paprika, cocktailtomater och cf paprika chili. Mums. Fem ingredienser och hur gott som helst. 
Simpel as this! 



Less is more

Skrivet:    ·  Allmänt
Fixar hemma. Kygo på hög volym. 

Tavlor från Lagerhouse. 





Home sweet home

Skrivet:    ·  Allmänt
Finns det nåt bättre än en nytränad känsla. 
Nyduschad.
Nyrakade ben.
Nymålade naglar.

Den är svårslagen.
Hemma ikväll. Känns som år sen jag bara va hemma. En helkväll bara hemma. Ingen stress nånstans. Bara vara hemma. Mitt absoluta favoritplace.



Best team ever

Skrivet:    ·  Allmänt
Love what you do
 
Vilken jäkla dag!! Nästan rekord på gruppen. OM vi har sålt idag!
Bästa teamet ever! Slagit alla fyra säljgrupperna med råge och dagen är inte slut än.
Hanna bjussade på bullar och har peppat oss massor idag. Bästa gänget alltså.
Men det är ju bara för att vi har så kul. För att vi älskar det vi gör. Och för att vi brinner för sälj.
 
Svårare än så är det inte!
 
Image of Love What You Do by TheWriting
 

Lunch med sis

Skrivet:    ·  Allmänt
Mötte upp Linnis för en lunch på Hamnmaggan. Mys med kvalitetstid! <3
Hänga med bara syrran, det är guld det! 
Fisk med grönt. Helt okej! 




Frulle

Skrivet:    ·  Allmänt
Försöker mig på lite frulle. Persika, keso & kvarg. Mums! 



How are you today?

Skrivet:    ·  Allmänt
Kände mig hängig igår kväll. Och fortfarande inte okej i magen, ont. Typ magknip. Men ingen feber. Velade fram och tillbax tills klockan va typ 07.25. Sen bestämde jag mig för jobb. 
Men jag hann och nu sitter jag här. Hoppas på att det blir bättre under dan. Svårt det där med att avgöra. Är jag tillräckligt hängig för att va hemma?
Kämpa! 



Glad ändå! ;)


Magont

Skrivet:    ·  Allmänt
Att man är envis. 
Haft magknip hela em, men tänkte att lite gym och zamba klarar jag nog.
Körde zamban och det gick väl helt okej. Försökte mig på intervaller, men där tog det stopp. Gick 20. Det fick bli bra. Jäkla mage och göra ont!!

Envis. Ja. 



Tropical

Skrivet:    ·  Allmänt
undefined
 
Ny smak! Helt klart beroendeframkallande.
 
 

Skrattfest

Skrivet:    ·  Allmänt
Alltså vilket gäng! Jag döööör!!
Kör dialekter här. Lite Mia & Klara ni vet.
Frida, Alle & Sara. Skrattar så vi får kramp.
Kanske skulle testa lite dialekter på kunderna, men nej. Skulle nog inte funka. Skulle inte kunna hålla mig för skratt. Fast man kanske skulle sälja som en tok? Lite gulletussan, det gillar väl alla?
 
Underbara jobbgäng vad jag älskar er!!
 
 

Alltså.

Skrivet:    ·  Allmänt
Kommer ut ur porten och ska cykla till jobbet. Ingen cykel. 
Alltså jag blir så TRÖTT!!
Hur svårt ska det va?! Vem gör så? En låst cykel utanför ett hus. Sjukt irri. Ge fan i min cykel! 
Promenad till jobbet. Suck. 



Fisk

Skrivet:    ·  Allmänt
Är ju inget fan av vit firre. Hellre torsk än lax. Men hellre kyckling och köttfärs än fisk överhuvudtaget. 
Men ikväll hade mami lyckats. Röding fylld med persilja, god sallad och kall örtsås till det. Över förväntan faktiskt. 



Och så melon till efterrätt!



Puls & ryggtisdag

Skrivet:    ·  Allmänt
Back in business! 
Eget pulsgångspass med egen musik. Inte illa. Typ jobbigare än vanligt. Och vi peppar varann rätt bra! ;) Skulle va kul om nån filmade! Ensamma i salen, musiken på högsta och peppen den
bästa! Allt för att orka lite mer!
Så jäkla bra är vi! 
Sen rygg på det. Och jäklar va kul det är med styrkan igen! Hade nästan glömt hur kul det va. Mera mera!! 

Pics. In progress






That feeling.

Skrivet:    ·  Allmänt
 
Kanske klyshigt men så sant. Oavsett om det handlar om småsaker i vardagen, som att lyxa en helt vanlig måndag, ta ett glas rött på en tisdag, shoppa fast du inte ska, träna och känna adrenalinet pumpa, ta en kvällspromenad, kramas med nån du gillar, njuta av sensommarkvällen på balkongen, känslan av nyrakade ben och nytvättat hår, snuffs i nacken, umgås med bästa vännen, släppa kontrollen och bara leva.
 
 
Njuta av livet. För det är väl ändå det vi letar efter. That feeling.
 
 
 
 

Onsdag 14.55

Skrivet:    ·  Allmänt
Jobbdagen snart slut. Gymet väntar! 
Känns gött. Kötta sista nu!
Pussss 




Kygo remix

Skrivet:    ·  Allmänt
Alltså plötsligt finns det hur mycket bra mixer som helst. Chillremixer.
Kygo. Alltså jag säger bara.
Tänk er sensommar-höst-kväll. Med tända ljus. Ett glas rött. Hud mot hud.
 
 

God morgon höst

Skrivet:    ·  Allmänt
Även om solen skiner är det höst i luften. Like it or not. Jeans dagens till ära. Man hittar så mycket om man bara letar! ;) Måste måla om naglarna idag. Panik på skavt nagellack. 

På plats på jobbet nu. 4 tappra av typ 22. Men många jobbar nog kväll. Eller har semester fortfarande. 
Nu kör vi! 




Kvällsgott

Skrivet:    ·  Allmänt
Blur alltid sugen på kvällen. Så därför  finns det alltid hallon i frysen och kvarg & keso i kylen. Blanda & ät. 
Det va ju ändå fyra timmar sen middag.
Mums! ;)




Mammas kyckling

Skrivet:    ·  Allmänt
Syrran hämtade efter gymet. Lite mat och mys med killarna innan det va dax för nattning. 
Hemma i soffan. Bästa på hela dan. Kollar lite Beck och bloggar lite. 
Snart sova. Ivärldensskönastesäng.



Back on track

Skrivet:    ·  Allmänt
Var första dag på jobbet! 
Sålde på. Och lyckad byta bort några sena pass. Goood!! 
Snart försvinner kvällar & helger helt, det ska bli hur skönt som helst! Då jobbar vi max till 19. 
Rev av ett svettigt pulsgångspass med Linn & avslutade med mage. Cirkelpass mage. Känns mer än skönt att va tillbax på gymet igen!! 



Med smak av tonfisk

Skrivet:    ·  Allmänt
Just haft lurre. Fick äran att krama och luncha med både Alle & Frida. Lyxlyx.
Jäkla klibbiga väder! Men allafall slutat regna nu. Tog oss en sväng i hamnen för lite luft. Och det va ungefär lika kvavt ute som inne. Alltså blää. Men måste ju säga att det va rätt dag att börja jobba igen. Hade det varit 30 plus och klarblått, då hade det känts sådär att sitta inne. Men nu känns det okej. Helt okej.
 
Blivit en del hemmagjorda tonfisksallader den här sommarn. Och jäklar va gott det är.
Hur mycket godare än ICA´s plock. Och så introducerade Gurra G världens godaste tonfisk.
Med smak. Nu är jag fast. Den vanliga i vatten känns bara så tråkig nu.
Testat alla utom curry och jag gillar´t. Massa. Plötsligt blir den torra tonfisken hur saftig som helst.
Snacka om att höja tonfisk till skyarna. ;) Haha!
 

 

God morgon måndag!

Skrivet:    ·  Allmänt
Första jobbdagen! 
Och det känns bra! Många mail och mycket att gå igenom, men det känns redan som man är på banan. 
Underbara kollegor och säljet gör ju jobbet bäst! Nu frulle! 



Tillbakablick

Skrivet:    ·  Allmänt
Semester. Hur underbart har man inte haft det! Och sommaren har varit lång, händelserik, varm, het, solig, rosseig, en nystart med lägenhet och flytt, Barca, Halmstad, ljumna kvällar och bara helt underbar. Precis som en semester och en sommar ska va! 
Här kommer en tillbakablick i bilder! 


Cypern med mami i juni. Bra start på sommaren! 


Midsommar i Halmstad med bästa fyran! <3



Barca, helt fantastiskt jäkla underbar resa! Finns inga ord!! 


Solhäng i Barca! Livet! 


Flytt till pärlan! Bästa valet någonsin!!


Häng med bönan på ballen!


Brygghäng i vivesta!


Femöre och stek. 


Sommarkvällar i hetta. Bästa!!


Stenvik och soooool. 



Kvällsbad med gänget. 


Torsdagsklubben och rosse. 



30 årsfest och karneval. 


Fest. Massa fest! 


Stendörren. Njuter! 


Bruna tjejer! <3


Mostermys! <3




Nu vet ni. Jag har haft den bästa sommaren någonsin! Och faktiskt, den är inte slut bara för att jobbet kickar igång! Bara att fortsätta njuta!


Tacos

Skrivet:    ·  Allmänt
Tacos är gott! 
Mums för magen. Egen gucca och alla tillbehör. Plus lite till. Jalspenos och lite hetta. Gott! Nu har jag landat hemma och ska ladda för jobb. Känns konstigt. Man har ju släppt allt som heter jobb nu på semestern. Och det är ju bra, ett gott tecken. Det är nog mest omställningen och lite vemod. Tillbaka på jobbet betyder ju att den här underbara sommaren börjar gå mot sitt slut. 
För jäklar vilken fantastisk sommar vi har haft! Bästa någonsin!! 

Pic från tacosen.



Glass i hamnen

Skrivet:    ·  Allmänt
Drog till hamnen på em och åt glass. 
Lexi åt hela sin stora mjukglass med strössel plus Max halva. Den killen har inget stopp! 
Jag tog nån mango yoghurtglass men det va inget jag rekommenderar. 
Mysig em! <3





Work out med sis

Skrivet:    ·  Allmänt
Söndag förmiddag.
Tog en promis till m&p för mys med sis och killarna! Blev meddragen på work out. Jo tack. Det kommer kännas imorrn. Speciellt i benen. Knappt tränat styrka på hela sommaren. 
Men skönt efter. 





Snabb visit

Skrivet:    ·  Allmänt
Åkte hem vid 8. Linnis nattade barn och alla va trötta ikväll. Inklusive jag. 
Men drog förbi Gurra G en sväng. Två glas rött och lite skitsnack med fyran. 
Hemma vid halv 12. Pallade ingen utekväll ikväll inte. Dessutom ösregn. 
Helt lagom för ikväll!
Lyssna på kroppen. 

Natti! <3





En dag på stranden..

Skrivet:    ·  Allmänt
En heldag på klippan med bästis! <3
Badat, försökt äta sallad utan getingar (gick sådär), druckit obligatoriska kaffet och bara njutit. Av sista soldagen innan semestern är slut och vardagen väntar. 
Helt underbart! 
Sen kom sis & killarna vid halv 3. Då blev det ännu mera bad & en del bus. Älskade ungar! 
Och ja, jag glömde smörja mig. Och ja, lite röd nu. Men jäklar vilken underbar dag! 

Min kille! Jäklar va jag älskar mina killar! 







Matporr

Skrivet:    ·  Allmänt
Hemma efter en mysig kväll hos m&p med syrrorna. Sjukt mätt efter massa mat och vin. Känns som jag gått upp minst två kilo på bara ikväll. 
Grillspett och sallad, vitlökssås. Sen massa vin, nötter, ost & kex. 
Satt ute hela kvällen under varsin filt. Hur mysigt som helst! 
Skulle cyklat, men mörker & våldtäktsman som härjar runt gjorde att taxi kändes säkrast. Sjukt att det ens behöver vara så. Men tydligen. Sover med stängd balkongdörr. Fy fasen säger jag bara!

Nu känns sängen helt underbart skön!
Sov gott fina! <3







Vovvemys

Skrivet:    ·  Allmänt
Dagen har gått i ett. Fast ändå inte. 
Myst vovve, fikat vid stenvik men utan sol & bad, kollat in min lägenhet, handlat, lagat mat, busat, kramats, drinkat och nu väntar vi på grillen. Underbara sommardag! Önskar bara man kunde få lite mera sol, saknar redan heldagarna på klippan. Ni vet heldagar. När man har med både frulle & lunch ut. Men man kan inte få allt. 

Ikväll vin & grill. Älskar att sis är här! <3 Fredagsfeeling trots semester! Det är livet! 

Pics.





Hej fredag!

Skrivet:    ·  Allmänt
Mötte Linnis på halva vägen. Kvalitetstid med bara sis på en halvtimme. 
Snart lunchdax här. Soft fm. Ingen frukost idag heller, måste bli bättre på rutiner alltså. Nu byggs det lego i solen här. Med mina grabbar! <3






Stand up

Skrivet:    ·  Allmänt
Tänker inte att det va sista torsdagsklubben. Inte heller att semestern är slut på måndag. Mer att det va en sjukt bra kväll. En grym torsdag som dom senaste fyra, fem torsdagarna i hamnen. 
Kan sommarn bara sluta ta slut?
PAUSA. 

Bra kväll med rosse, stand up och fina vänner en ljummen sommarkväll på Hamnmaggan. Och musiken bäst som alltid. Skön mix av lounge, fast bra lounge. Precis som det ska va. 
Living the dream. 


Fina Lotta. 


Sis! <3



Tack alla fina! Pusss

Kvällens

Skrivet:    ·  Allmänt
Kör torsdagsoutfit! 




Bad

Skrivet:    ·  Allmänt
Åkte en sväng till stenvik på em. Inget bad för mig, men lite sol & bus. Kollarna har verkligen hur mycket energi som helst! Herregud. Inte van! ;) 
Men hur mysigt som helst! 
Nu hemma hos Jutta & Tim och tagga torsdagsklubben! Rosset är upphällt och jag är här. Gött mos! Lite häng på ballen innan vi drar ner! 





Tabata

Skrivet:    ·  Allmänt
Kom hem till m&p för att hänga med sis och grabbarna. Och där blev jag övertalad att köra träning med Linnis. Phu i värmen! 
Tabataträning med fokus styrka. Det va inte igår, det kändes! Oh yeah! 
Tog nästan 25 och pulsen kom upp rätt snabbt. Men skönt efter såklart! 





Torsdag

Skrivet:    ·  Allmänt
En kaffe & en pw som start på dagen! 
Skönt. Tydligen nån som spanade på mig! ;) 




Filmmys

Skrivet:    ·  Allmänt
Kvällen avslutades med filmmys. 
Gos med syrrorna. 
Nu sova! 
Hoppas på lite bränna imorrn, en sväng till stenvik om vi har tur! 

Sweet dreams! <3



Äntligen!

Skrivet:    ·  Allmänt
Onsdag och sista semesterveckan betyder att syrrorna, Max & Lexi kommer! Om jag har längtat! <3
Pluttskruttar! Fick världens bamsekram av killarna när jag kom. Och när dom kommer springande och slänger sig om halsen, det är lycka. 
Ikväll har vi mest myst, ätit mammas köttfärssås, kramats & duschat killarna. 
Nu kaffe. 
Mer bilder kommer, men bjuder på en på Winnie här. Så ful söt liten plutt. 




Pyssel

Skrivet:    ·  Allmänt
Köpte ju lite skit på stan idag! 
Att det ska va så dyrt att flytta. Tur att det inte händer en gång om året, då skulle man bli ruinerad. Sen behöver man ju inte köpa allt nytt, men vill man så vill man! Gilla läget. 
Ramarna är uppe, klocka köpt och fin förvaring i hallen. Så nöjd! Sen måste jag nog köpa stegen oxå, hittade världens finaste på Åhléns. 

Black & white. 





Klocka från Åhlens. Passar perrfa! 



Onsdag

Skrivet:    ·  Allmänt
Sköna lediga dag! 
Spenderat dagen med bästis. 
Frukost framför tvn. En sväng på stan efter det. Ännu mera pengar borta. 
Men vad gör väl det? Shopping är ju sjukt kul! Färgat håret och pysslat hemma. Sjukt skön onsdag! 
Blond igen. Drömmen! 





Time to sleep

Skrivet:    ·  Allmänt
Sköna dag! 
Semesterdag utan sol & bad resulterade i kvalitetstid och dubbel pw. 
Landade i soffan vid halv 9 och har legat där tills typ nu. Knappt nån aning om vad jag kollat på. Knappt. Avkoppling när den är som bäst. 
Nu sova. Ivärldensskönastesäng. 

Sweet dreams! <3





Shopping

Skrivet:    ·  Allmänt
En sväng på stan. Ramar är dyrt. 
Köpte tre stora svarta och två canvas med text. Frågan är nu, sovrum eller vardagsrum? 



Dejt utan sol

Skrivet:    ·  Allmänt
Åkte ut till stenvik med Ida & Dille. Hur fel kan alla väderappar ha?! Hallå. 
Ingen sol och ingen lunch på klippan. Istället lunch på Bakerstreet. Mysigt det oxå, även om man faktiskt börjar sakna solen nu! Kom tillbaka tack. 

Mysig dejt allafall! <3




New in!

Skrivet:    ·  Allmänt
Hittade äntligen lite sjyssta tavlor till pärlan. Beställde några olika så nu blir det fotovägg comming up! 
Hoppas få hem snart så man kan pyssla lite! Älskar numera inredning mer än nånsin! 





Allt från Lagerhouse. 


God morgon tisdag!

Skrivet:    ·  Allmänt
Vaknat, träffat Madde äntligen, gått piren och bara uppdaterat! Kvalitetstid! 
Nu kaffe och lite mysfrulle. Bokat dejt med Ida och enligt yr ska det spricka upp efter lunch så en sväng ut till havet blir det. Lunch och förhoppningsvis lite sol! 
But first coffee. 




Underbara läsare!

Skrivet:    ·  Allmänt
Fantastiska läsare! 
Ni blir bara fler & fler!!

Finns bara ett ord för er, 
I love you! <3



It takes two baby

Skrivet:    ·  Allmänt
Promenader. Under sommarn är det den enda "träningen" som jag faktiskt är sugen på. Kan ju bero på värmen, men jäklar va jag är tagen alltså. Lurar i öronen och sen ut! Man hinner tänka, ringa, lyssna på poddar, musik eller bara gå. Hur skönt. Dagens andra promis va mest en bonus. Skulle träffat Jenny på en dejt, men det blir imorrn. Så passade på att njuta lite mer av kvällen ändå. Mötte Sandra i hamnen så tog sällis runt brandholmen. 

Imorrn ska jag äntligen träffa Madde, på en morgonpromenad (haha) och Jenny på en kvällsrunda. Fler än jag som gillar promenaddejter. Jaaaa. Dagen är oplanerad vilket känns skönt. Blir det fint drar jag med mami till stenvik, annars känns det gött att ta det som det kommer. Det är semester. 

It takes two baby. 



Catch the day

Skrivet:    ·  Allmänt
Härlig dag vid stendörren idag. 
Helt ljuvligt. Skärgården, jag säger bara. 
Badat säkert 8 gånger, om inte mer. 
Läst, slumrat lite och bara njutit. 
Det märks att många börjat jobba idag, inte alls lika packat på klipporna idag. Skööönt. Men Juttas päron träffade vi allt! Underbara dag! <3




Nästan sex timmars sol. Livet! 


Monday morning

Skrivet:    ·  Allmänt
1 timme är ju snart avklarat. 
Och hur skönt är det inte efter. Och frukosten på klippan. Drömmen. 
Men idag va det svettigt vill jag lova. Typ hög luftfuktighet eller nåt. 
Bättre start på dagen finns inte. Gymet går bort alla dar i veckan såhär års. 

Just ätit lite frulle här på stendörren. Nu dax för dagens andra bad. Blir nog en del idag. Måndag och fortfarande semester, lycka! <3






Sweet sunday

Skrivet:    ·  Allmänt
Sköna dag. 
När man inte behöver planera nåt. När man inte har några måsten. Och när man får äta så mycket sås man vill. 
Alltså jag och sås. 
Mitt bästa. Skulle inte vilja byta ut det för nåt annat. Och allra bäst är ju den här. Fast Arlas slår. 
Laga typ vad som helst, blanda och rör i såsen. Klart! 



Tredagars

Skrivet:    ·  Allmänt
Alltså vilken helg! 
Sommarn har ju varit en av dom bästa någonsin, hittills har vi njutit av allt!
Sol och bad, rosse och torsdagsklubben. Viniga kvällar, massa dagen efter fnitter, spontana kvällsbad, utekvällar, karneval, fest och livet. 
Vi har njutit av livet!
Och helgen har inte varit sämre!
Känns lite sorgligt att helgen är över och bara en vecka kvar på semestern. 
Ta aldrig slut! Underbara sommar vad jag älskar dig!!


Femörestek.


Häng här på Stenbrinken. 


Stenvik med brudarna. 



Vattenskoter -premiär!-


Kvällsbad med gänget!


Torsdagsklubben. Bästa!!


Sis! <3


30 årsfest. 



Festdagarna. 

Pausa tiden! Tack!!


Brygghäng

Skrivet:    ·  Allmänt
Sovit. Orkat med en pw. Jag veeet, men man blir faktiskt piggare. Slappat på bryggan vid brandholmen med Mirr. Skön dag i solen! 
Ikväll ska jag bara vara, hemma för en gångs skull. Och jäklar va skönt det ska bli råå. Slapp i soffan. Tvätta lite. Duscha och på med mjukisshortsen.
Det behöver min kropp idag! 

Dagens frulle. 






Tio timmars

Skrivet:    ·  Allmänt
Åkte ut redan vid 5. Mat 
i form av kallskuret och pajer. Dryck i mängder. Tal. Tipspromenad om Erika & Martina. Musikquiz. Fyrverkerier mitt ute i svarta natten. Musik och dans. Korvgrillning vid halv 3. 
Och ja, vi gjorde sången. Hade först tänkt styra av, men när Erikas bror Magnus höll bästa talet så kände vi, köööööör ba! Och det blev verkligen uppskattat. Tog Björn Gustavssons kärlekslåt till Carina Berg & gjorde egen text. Blev rätt bra! ;) 

Tusen tack för kvällen tjejer! <3









Next stop

Skrivet:    ·  Allmänt
30 årsfest! 
Då ska man piffa lite extra. Naglarna ska vara nymålade, benen rakade, håret ska ha en bra dag och klänningen sitta som en smäck! Och så känslan på topp. Såklart! Lyckades nog checka av det mesta, trots att en tredagars inte är att rekommendera för bästa fräschhet. 

Kvällens outfit! <3





Lördag

Skrivet:    ·  Allmänt
Vaknar och ringer bästis. Skrattar så vi gråter! Underbar start på dagen! <3
Alltså vi. Bäst!!
Sen tog jag mig en pw. Nykter?
Men det kändes bättre att köra bil efter. Tyckte jag allafall. 
Mot stenvik med Mirr & Jutt. 
Skönt häng på klippan. Gött för oss. 
Nu ska jag försöka tagga till 30 årsfest för min kära Foppa & Martina. Det kommer bli bra. Ska bara öva lite på sången, jo men vi ska sjunga. Jag & Maddis. Börjar bli lite nervös nu, så ett glas innan vore nog det bästa, även om suget inte riktigt finns där! Phu. 
Det tar på krafterna att köra tredagars.
Stackars kropp alltså. 
Men nu, dusch & tagg! 

Puss på er! 




Fredag

Skrivet:    ·  Allmänt
Första klunken va sådär. Sen gick det bättre. Fredag och Du & Jag. Klart man taggar! Ingen minns väl en fegis!? 
Skönt häng utanför mig, sen vidare till Torget för ett glas rosse & Du & Jag.
Jäklar va bra dom va!! Förstår att draget va något bättre på Tylö, men det här va guld!! Riktigt bra!! Om vi körde?
Jo tack! All in ba! ;)



Kvällens. 





Mysan va vår paparazzi, hela kvällen! ;)



GP smugglar! Haha! 


Stenvik

Skrivet:    ·  Allmänt
Drog ut till stenvik imorse. Oj va bra för oss! Lite mat i magen och en Cola på det, sen så! Som en ny människa! Nästan allafall! ;)
Skönt häng med Jutta, Hanna & Miranda på klipporna. Gött för oss! 
Bränd och fnittriga åkte vi in till stan och kollade läget. Alltså våra skrattanfall!
Bäst är dom!! Herregud, kramp i magen! 
Lätt bästa på hela dan! 
Nu omladdning för dag 2. Herregud, hur ska man orka!?






Tordsgsklubben

Skrivet:    ·  Allmänt
Torsdag betyder torsdagsklubben! 
Bokat bord och spenderade sådär 6 timmar på Hamnmaggan. 6 snabba. 
Käkade Cesarsallad som va högt över förväntan. Sen gick det utför! ;)
Många glas rosse blev det, när flaskorna kostar 149 kr blir det lätt många glas. Jo tack! 
Men mycket bra kväll, grym kväll! 
Tack för det! <3







Maria Bengtsson

Här får ni läsa om mitt liv. Every day counts. Enjoy!



· Allmänt