Kvällspw

Skrivet:    ·  Allmänt

En timme direkt efter jobbet! SÅ skönt!

Får man inte träna pass får man allafall passa på att ta promenader! 
Nu dusch och snart lite mat & soffhäng!
Ha en skön tisdagskväll! 


Prepp & lunch

Skrivet:    ·  Allmänt

Preppat med nässpray och strepsil här! Och så en mysig lunch med m&p! 

Bruna & fina hemkomna från solen! Lyx! Men det är dom så värda! 


Förkyld igen!

Skrivet:    ·  Allmänt

God morgon fina!

En måndagskväll med bobyjam, lite uppvärmning och sen myskväll med älsklingen, serier och god pytt i panna!
Så kul att få träna och träffa Natta igen! 
Och så planerat lite träning ihop i veckan, kände verkligen att nu jäklar är jag på gång igen! Såg fram emot att få vara tillbaka igen, få köra skiten ur mig på grit & morgonspinning och äntligen få köra lite styrka. 
Men så vaknar jag med halsont och förkylning. Igen. Jag blir så trött! Nu får det vara bra! Nu har jag haft mitt! Men det här viruset verkar va ihärdigt. Får skippa träningen på några dar och fokusera på promenader och det viktigaste av allt, att bli frisk! 
Fick en ingefärsshot när vi kom till jobbet imorse, det kanske är sånt man får köra med? 

Aja, bara gilla läget! Nu tisdag på jobbet! 
Ha en fin tisdag! <3


Måndag

Skrivet:    ·  Allmänt
Måndag igen!
Ännu en fantastisk helg har swischat förbi och hunnit med sådär lagom mycket utan att stressa det minsta! Skönt. Gick tidigare i fredags och hann njuta av brandholmen runt, laddat med energi, motion och endorfiner, fått ha fredagsmys och somnat i soffan, sovmorgon och många timmar i sängen, barnvakt och myst med världens finaste Ronja & Meja, tränat för första gången på länge, handlat lite blommor till sovrummet, planerat Jennys 30 årsfest och lite sånt. Avslutade med tacos och söndagsmys och massa serier! En perfekt helg!
 
Vaknade 07.10 imorse och hade visst tryckt bort alarmet på både min och Jimmys telefon, men vi hann! Det brukar alltid ordna sig! ;) Planerat veckans träning och hoppas verkligen att halsen håller sig bra och förkylningen kan släppa mer och mer så jag kan hänga lite på gymet med mina tjejer! Förhoppningsvis får jag med mig Josi också, ska bli så kul att få börja träna ihop! Ikväll börjar vi med lite bodyjam!
 
Nu dagens andra kaffe! Skaffa er en fin måndag nu!
 
 

Söndag

Skrivet:    ·  Allmänt

Mysmorgon med tjejerna i sängen. Ronja vaknade efter 9 nångång och Meja strax efter. Då kom dom in till oss och myste framför Dora innan vi gick upp och gjorde frulle. Men tiden fullkomligt rusade och plötsligt va det dax att åka till Hälso och lämna tjejerna på dans! Passade på att träna under tiden! Perfekt ju! Man får passa på!

Körde 35 minuter på bandet i snabb takt och sen testade jag nya trappmaskinen på level 15 i 15 minuter. Alltså jäklar!! Sjukt mycket jobbigare än man kan tro! Och den tog! Baksida lår och rumpa! Vilken killer! 
Mera den i veckan! Brände nästan dubbelt så många kalorier på hälften av tiden!
Sen har förmiddagen spenderats hos Lasse & Susanne med familjen för att styra och planera Jennys 30 årsfest! Kommer bli en så bra lördag! 

Nu blir det snart söndagsmys med film & tacos med min älskling! <3


Låten

Skrivet:    ·  Allmänt

Bästa låten just nu! Älskar den här! 



Finaste tjejerna

Skrivet:    ·  Allmänt

Lördagskväll! 

Jag och Jimmy ligger i soffan och Ronja & Meja myser med lördagsgodis i vår säng!
Unnat oss lite bubbel och naturgodis och bara är! Bakat chokladbollar men väntar med ätandet tills imorrn annars kommer dom nog aldrig somna! ;) Sockerkick och så!
Älskar att ha tjejerna här! Så himla mysiga, lätta och goa! <3 
Skulle kunna göra allt för er!


Lördag

Skrivet:    ·  Allmänt

Lyxiga sköna lördag! Just ätit frukost här i soffan och klockan är halv 3.

Vaknade skapligt för att sen ligga kvar i sängen i flera timmar! Sånt lyx vi älskar! 

Nu ska vi snart iväg till Erika & Johan, ta en kaffe och hämta tjejerna som ska sova hos oss! Lördagsmys på hög nivå! 


Fredagsmys

Skrivet:    ·  Allmänt

Vilken lyx! Att flexa ut vid 3, ta cykeln hem och hinna ta en skön promis på timmen! Och viken  himmel! Lyckades fånga precis i rätt tid! Inga filter och ni vet sånt lyckorus! 

Sen hann jag stöda, tvätta och duscha! 
På med mjukisar och handha lite fredagsmys! 
Tapas är vår grej på fredagar! Idsg med lite oliver, dip, röra, fylld parmaskinka och köttfärsfyllda små paprikor!
Sippar lite rossebubbel och myser i köket med min Jimmy! <3


FREDAG

Skrivet:    ·  Allmänt

God morgon underbara fredag! 

Sovit som en klubbad inatt både jag och Jimmy. La oss i sängen och skulle kolla lite serier men minns knappt vad vi började kolla på! Trött tjej! 
Upp och hoppa, lättaste dagen att gå upp är ju just på fredagar! En kaffe och lite strykning och så cykeln till jobbet! Idag ska jag bli fotad och skriva några rader för Magasin Nära, en tidning för Länsförsäkringar! Spännande! Och så roligt att dom frågade mig! Av alla! 

Önskar er en fin fredag! 


Pw och sol med JOSI

Skrivet:    ·  Allmänt

Promis till och från jobbet. Skönt att få in den vardagsmotionen när träningen får vänta! 30 minuters update med Foppa på vägen hem och lite planer inför helgen när vi ska ha tjejerna! Kommer bli en så mysig helg! <3

Svirade om och mötte upp Josse för en promis och en sol! Så skönt! 

Nu lite sen kväll med älsklingen! Och imorrn är det fredag!! LYX att bara veta det! 


Soliga eftermiddag

Skrivet:    ·  Allmänt
Njuter av att se solen utanför. Fick faktiskt njuta av lite solenergi på lunchen även om det va ganska kort. Tänk, snart är det vår och sommar och då är det ljust när man slutar! Då kan man ta kvällspromenader medans solen fortfarande är uppe. Det är lyx! Men snart är vi där!
Nu är det snart fika, Ninas lille Theo är här så får bebismysa lite på fikan. Gos! Sen har jag bokat 20 minuter i massagefåtöljen och vips kommer den här dagen va slut! Ser fram emot en skön lång kvällsrunda med Josi med lite sol som avslut!
Har kommit på hur mycket jag saknar min havregrynsgröt! Jag kunde ju längta efter frukosten när jag gick och la mig, dagens höjdpunkt va just frukosten. Och på helgen efter en skön morgonpw. Ska lägga till gröten nu, det är dags! Fick ett tips av Natta, att förbereda havregryn, vatten och proteinpulver kvällen innan och ta med till jobbet för att sen äta till frukost eller lunch, kall. Hur bra som helt ju! Man kan ju ha lite hallon till eller vad man nu vill!
Så nu ska jag bara välja proteinpulver här.. Lika bra att klicka hem lite bars till Jimmy på en gång. Det går åt lite energiintag på eftermiddagarna!
 
 

Redan torsdag!

Skrivet:    ·  Allmänt

God morgon fina!

Galet att det redan är torsdag idag! Veckan har gått så snabbt! Ska snart hämta en kopp kaffe och starta dagen på riktigt! 
Mår helt okej även om halsen känns på både mig och Jimmy. Segt men man får va glad att det inte är mer än så. Tycker jag har haft mitt nu faktiskt. Jobb till 17 och sen pw och sol med JOSI ikväll! Känner mig totalt genomskinlig så en sol kommer göra massor! 

Ha en fin dag! <3


Lunch

Skrivet:    ·  Allmänt

Testat nya libanesiska på lunchen och jag ger ett bra betyg! Fick färskpressad juice innan maten och kycklingsalladen smakade gott. Kanske lite väl dränkt i vinigrette men goda spännande smaker, tre såser varav hummus och vitlökssåsen va jättegoda! 

Över lag kanske lite oljigt men gott! Och för er som gillar choklad och efterrätt är det rätt ställe att luncha på! Finns choklad och godis överallt! 
Men som sagt, ett gott betyg och ett bra lunchställe! 


Möte

Skrivet:    ·  Allmänt

God morgon fina! 

Promis till jobbet, så skön start på dagen verkligen. Gårdagskvällen va precis så mycket nyp i armen som man kan ha! Vi kollade film
i soffan och sen la vi oss skapligt i sängen och myste vidare! Började kolla nån dansk/norsk (!?) serie på fyran och åt varsin piggelin i sängen! Älskar att vi kan göra så! 

På plats på jobbet och har just haft möte om digitalisering. Nu kaffe!

Tidig lunch med kollegorna på nya Libanesiska idag! Spännande! Men såg att det även fanns sallad! ;)

En dagens!


Kvällsrundan i minus

Skrivet:    ·  Allmänt

Älskar kvällspromisar! Trots lite halsont och nästan 4 minus va der drömmen att få komma ut, få andas luft, få röra på sig och umgås i över en timme med fina Sandra! Och ju kallare promenad desto skönare att komma in! 

Handlat på Maxi för kommande tre dagarna (framsteg!) och nu står vi i köket och lagar korvstrogsnoff med handboll i bakgrunden. Mys! 
Hoppas ni har en mysig kväll! <3


Vitaminkick

Skrivet:    ·  Allmänt

En god lunch med kyckling och hummus! En snabb eftermiddag och en (!!) timme kvar! Tiden rusar! Känner att det är nåt skit kvar i kroppen, men tänker att en promenad bsrs kan göra susen! Preppat med apelsin till fikat, så goda nu! Lagom söta och saftiga! Mums!



Tisdag

Skrivet:    ·  Allmänt

God morgon tisdag! 

Vaknade och snoozade lite för länge, trodde verkligen att det va lördag idag. Kanske för att vi hade sån mysig kväll igår, lagade god köttfärssås med bönpasta, tog varsin päronsplitt till efterrätt och kollade två filmer, varav en i sängen. Älskar våra kvällar! 
Nära i soffan, bara vi. Lite ljus och en gosig filt. Livet! 

Tog en kylig men skön promis till jobbet, vardagsmotionen är viktigare nu när jag inte kan träna än. Får nog vänta ett tag till! Några dagar allafall. Men ikväll blir det promenad och dejt med min fina Sandra! 
Ha en fin tisdag nu! <3


På jobbet!

Skrivet:    ·  Allmänt
God morgon!
När är man pigg nog att kunna jobba? Den är svår, men jag tog ett beslut när klockan ringde imorse och efter en dusch kändes det helt okej. Fortafarande matt och halsen känns, men tror nog jag ska klara dagen! 8-18 idag så det blir en lång dag. Men fått kramar och kaffe här på jobbet och det känns bra att va tillbaka!
30 minuters promis till jobbet med bästa Foppa i lurarna! <3
Nu tänker jag skaffa mig en riktigt bra måndag! Känns bra att va på benen igen! Tänk att man kan sakna rutiner ibland! Sakna den vardagen.
Nu ska jag bara pigga på mig så jag kan börja träna igen, men än så länge får det bli promenader utan så mycket puls. Ett steg i taget!
 
 
 
Gårdagen spenderades i soffan, plöjde två filmer, lite Solsidan och avslutade med svenska serien på svt 21.00 innan vi la oss i sängen. Sjukt bra serie, lite Falkkänsla! Den kan jag verkligen rekommendera! Men vissa dar är mindre bra och igår va en sån söndag. Trots att jag hade världens finaste Jimmy vid min sida hela dan, som höll mig i handen, kramade på mig och bara fanns där nära mig i soffan, så va jag nere, känslig och lixom ledsen. Allt släppte när vi skulle sova och då kom tårarna. Bara så. Men det är okej. Man får va ledsen, man får känna.
 
Nu ska jag jobba ikapp lite här och börja bocka av alla 50 mail..
 
Ha en fin måndag och bra start på veckan!
 
 
 

Lördag med sol & firande

Skrivet:    ·  Allmänt

God morgon söndag!

Just vaknat här. Tog sovmorgon ihop efter gårdagen. En förmiddag som fick innehålla vårkänslor, sol, fågelkvitter och dom endorfinernas! Tänk va lite sol och motion kan göra efter för många dagar i med virus sängen!
Sen åkte vi ner till OTs för att fira Jimmys
mormor med släkten. Så mysigt! Åt nån surf n turf med biff och jätteräkor, åt mest grönsaker och nån tugga kött, men köttet va sådär tyvärr. Annars fräscht och över förväntan!
Åkte vidare till Brandholmen till Per & Helena för lite fika och vin. Mysig kväll! Tack bästa familjen! Så glad att jag träffat värdens bästa med finaste familjen man kan tänka sig! <3


Lördag

Skrivet:    ·  Allmänt

God morgon lördag!

Magisk fredagskväll med en piggare känsla, ett glas bubbelrosse, lite tapas och så mycket fredag man kan tänka sig! Fredag hos oss betyder tapas, några timmar i köket sippandes på ett glas rosse, lite musik och sen fredagskänslan! Underbart! 
Och sån lycka att jag äntligen känner mig bättre! <3

Vaknade vid 9, tog lång morgon i sängen, kollade sista avsnittet av Saknad och drack dagens första kaffe. Dagens första och dagens bästa! 
Nu sitter vi i soffan och mumsar frulle. Livet på en pinne! Om några timmar piffa lite och iväg till OTs för att fira mormor med hela släkten Eklund! <3


Lite piggare tjej

Skrivet:    ·  Allmänt

Tog mig ut! Första lugna promenaden på 9 dagar! Om jag njöt! Av sol, luft och även om jag tvingade mig att gå långsamt så kändes det bra att bara få röra på sig lite. Inte börja för tidigt, ett steg i taget. Och det märktes att kroppen är matt, blev nästan andfådd av att gå i ett lugnt tempo och prata samtidigt. 

Men dagens bästa! Ja, veckans bästa! 
Duschat, rakat benen och lagt inpackning. Tvättat och bäddat rent. Bort med alla baciller nu! Städat & plockat lite. Men lugnt, i min takt. 
Håller alla tummar att det går åt rätt håll nu! 


Fredag

Skrivet:    ·  Allmänt

God morgon fredag! 

Vaknade 12, ja kroppen behöver fortfarande sömn det är tydligt. Har faktiskt orkat dansugit lite här hemma och nu äter jag lite frukost här i sängen. Vaniljyoughurt med tärnade päron och lite av min favoritmüsli. Ska kolla lite tv i sängen och sen ta en lång dusch, inpackning och måla naglarna. Behöver känna mig lite ny igen, skulle va så skönt med en halvtimme i solariet men får nog skippa det. En promenad skulle jag oxå kunna göra mycket för - inte rört på mig på över en vecka och det känns! Mest för psyket men ändå. Väljer nog att lyssna på mamma och inte gå upp för tidigt, det kommer bara slå tillbax senare. 
Så ja, jag känner mig lite piggare! Peppar peppar! Men ska bara va nu, i sängen med massa serier tills min älskling kommer hem.
Fortfarande sjukt int i halsen på kvällarna och ögonen är små som streck, ögoninflammationen har inte släppt.
Men, jag är på rätt väg!
Hoppas orka med fira Jimmys mormor imorrn med hela släkten! Satsar på det!

Ha en fin fredag och hoppas ni kan njuta av våren, känns faktiskt som vår ute!


17.22

Skrivet:    ·  Allmänt

Torsdag även denna dag spenderades i sängen. Vaknade vid 12 & sen har timmarna gått. Sjukt egentligen att tiden kan gå fort när man inte gör nåt! Tog just en dusch och har pratat med Foppa länge i luren. Fick boka om, boka nytt! Men så är det när man inte är piggis! Tur att Johan va ledig just den enda helgen som vi kunde innan Mauritius! Det är timing det! ;)


Nu blir jag snart upphämtad av älskling för lite handling. Måste komma ut lite efter x antal dagar oh timmar i sängen..  
Ikväll blir det nog fajitas med gucca, stark så jag känner nån smak! 

Tack alla gulliga för sms, kommentarer och meddelanden på fb! Det betyder massor! <3




VC

Skrivet:    ·  Allmänt

16.52

Tog mig ner till vc och fibk konstaterat att det är ett elakt virus, inga piller eller antibiotika kan påskynda processen att bli frisk. Bara vänta, vila och vila. 
Fick läkarintyg så nu behöver jag inte känna stress att bli frisk och behöva ta mig till jobbet trots att jag inte är helt hundra. Alltid nåt!


Onsdag

Skrivet:    ·  Allmänt

Det blir inte alltid som man tänkt och planerat. Ännu en dag hemma, sovit till och från tills Hanna ringde och gav massa energi! 

Är som mest sänkt på morgnar och förmiddagar. På kvällarna när Jimmy kommer hem har jag ändå lite energi tycker jag. Igår började vi plöja Tusenbröder för fullt! Saknar nån riktigt grym serie så det går blir bra!
Annars då? Status? Sorry att det blir mycket sjukstuga nu, men det är så det är just nu. Ska snart iväg till vc och kolla lite värden, få ett läkarintyg så jag kan vila upp mig resten av veckan. Bestämde det när jag pratade med Hanna, jag blir hemma torsdag och fredag. Att jag ens funderat på nåt annat!?

Får se vad värdena säger, men virus är det. Usch för att va sjukis!

Såhär pigg vill jag va! Helst nu! <3


En till dag i sängen

Skrivet:    ·  Allmänt

Så trött på det här nu! Minns knappt när jag va hemma från jobbet sist, men det fick jag äta upp nu. Trodde kanske jag skulle känna mig bättre och kanske, men sovit från igår kväll tills för en timme sen. Vaknade 14.20.

Då är inte kroppen pigg. Frågan är hur det blir resten av veckan nu.. men det visar sig. En dag i taget. Vill ju bara bli frisk, gå till jobbet och träffa alla fina kollegor, känna mig fräsch, packa träningskläder och köra ett riktigt roligt och svettigt pass på Hälso. Och så komma hem och vara trött av den anledningen. 
Men men, bara härda ut nu, vila, vila & dricka mycket. 
Va sugen på en piggelin igår & då kommer han hem med en box GB glassar, chokladsås, chirre och godis. Sötnos! För mig räckte det med en piggelin och lite sorbet på kvällen. Det bästa för halsen är nog det iskalla. 
Svårt att bli sugen på nåt annat just nu. 

Kollar Renees brygga med Ewa Fröling, vilken kvinna! Stark, självsäker och så cool. 

Just facetimeat med Jenny & Stella, älskade unge! Fick massa energi där. <3


Från sängen till soffan

Skrivet:    ·  Allmänt

Tagit en dusch och fått i mig lite yoghurt med frysta bär. Kallt är gott för halsen! 

Fina tulpanera från Josse står sig och är så mycket vår! Vits krispiga tulpaner! 
Ska slå på en film nu, Fifty shades, väntar bara på tvåan (!!) och bara mysa vidare innn Jimmy kommer hem och gör mig sällis här hemma. 

Kombinationen hallon/mango med vaniljyoughurt. Den är fin!


En måndag i sängen

Skrivet:    ·  Allmänt

God morgon fina,

Det blir inte alltid som man tänkt sig. I fredags kände jag mig bättre, orkade åka med och handla och ingen feber. Halsen kändes oxå bättre. Lördagen lika. Inte sämre men ändå trött, orkeslös och sänkt. Söndagen kom ögonen, vaknade med rödsprängda ögon och klegg. Ögoninflammation jahapp. 
Tog några tabletter och jäklar va man lurar kroppen. Hatar att va sjuk, hatar att inte vara mig själv, inte orka och inte ha samma energi. Blir så liten när jag är hängig. Som ett litet barn. Tur att jag har världens bästa pojkvän som tar hand om mig! 
Bestämde redan igår att jag skulle va hemma idag oxå, gissar att det blir jobb i mitten av veckan om jag får bestämma. Vill ju bara vara frisk, kunna träna, om jag saknar den känslan, efter ett träningspass. När kroppen är trött av rätt anledning! Men snart så! 

Så idag blir en måndag i sängen, kolla serier och försöka vila. Hostar och snorar. Blä för det här! Men men, snart på benen igen! Hoppas ni mår bra!


Hej då julen

Skrivet:    ·  Allmänt

En söndag med en stor dos värktabletter. Hängig tjej. Förkyld till tusen och inte i mitt piggaste. Bestämde precis att jag blir hemma imorrn, lika bra att vila upp sig. Verkar körs nåt slags varannan dag här, så får väl se när det vill släppa helt.


Varor runt lite och fixat med små saker, i lugn takt. Kände ändå att jag ville utnyttja dagen och inte bara känna mig liten i soffan. 
Handlat lite nytt på Åhléns, piffat hemma, tagit en snabb fika hos L&S och varit på stenbrinken och tagit foton.
Nu tacos och mys med min kärlek <3


En mysig lördag

Skrivet:    ·  Allmänt

Lugn förmiddag hemma, sen en sväng runt och köpte lite garderobs inredning, fina korgar till badrummet. Tog en fika hos Lasse och Susanne och fick träffa Vince och Stella. Gosiga ungarna!

Kände mig inte hundra så fick ta lite tabletter. På kvällen myste vi hemma med Josse, Jotan och Vince. Älskling lagade fläskfilégryta med klyftisar. Lugn och skön kväll, helt perfekt!

Nu kaffe i sängen! 


Fullmåne?

Skrivet:    ·  Allmänt

God morgon lördag! 

Klockan är snart tio och jag blir strax serverad kaffe i sängen, mitt bästa! Kollar Nyhetsmorgon och uppdaterar oss om världen lite. Status bättre men fortfarande ont i halsen. Verkar nog ta lite tid. 
Fullmåne inatt. Brukar inte påverkas alls, men så dåligt som vi har sovit!? Vaknat varannan timme båda två! Skumt. Har typ aldrig hänt. Men med en stor fullmåne som lyser in som en stor lampa så kan man ju ändå förstå. 

Gårdagens tapas va något av det godaste! Vi kan vi! Sen somnade vi i soffan, bästa!

Nu en helg helt utan planer! Skönt! När hände det? 


Äntligen lite piggare!

Skrivet:    ·  Allmänt

Status okej. Bättre än igår och ingen feber! Vilat massor. Kollat lite serier, tog en välbehövlig dusch och gjorde inpackning. Rakade benen, bytte lakan och tvättade handdukar. Känns fräscht inför helgen och dessutom få tvätta bort alla baciller! 

Åkte med älskling och handlade lite fredagsmys så ikväll blir det fredag på riktigt med ett glas vin & vårst bästa mys, tapas!
Har faktiskt fredagskänsla även om jag inte jobbat idag. Nu ska jag se till att bli piggare och piggare för varje dag och att halsen blir bättre!

Ha en mysig kväll! 
Idag kom parfymen!! Älskar doften! <3


Fredag

Skrivet:    ·  Allmänt

Hej fina, 

Ligger i sängen och dricker lite kaffe. Försöker få i mig några riskakor oxå, verkar gå bra.
Ringde vc imorse och eftersom jag inte har feber (36,7) så trodde hon varken på influensa eller halsfluss. Har hon rätt finns ingen som blir gladare än jag! 
Känner mig faktiskt piggare idag, inte sovit mer än en vanlig natt, vaknade när Jimmy åkte och låg och drog mig länge. Så skönt. Bara det tyder lite på att jag är på bättringsvägen. Är man totalt sänkt vill man inget annat än att sova. 
Huvudet känns bättre, halsen gör forfarande ont men är nog lite bättre. 
Så vila vila vila! 


Hej influensan!?

Skrivet:    ·  Allmänt

Jahapp. Hemma från jobbet, ligger i sängen med feber 37,7 imorse och 37,1 nyss, DEN sprängande huvudvärken och en hals som gör ont. Sovit tills nu och det lärde vi oss redan som små att sova är det bästa! 

Tog nyss en dunderkur med en Ipren och två alvedon så just nu känns det ändå okej. Hundvärken börjar släppa. 
Ska försöka få i mig nåt att äta & dricka. Det blir ju inte bättre av att energin är längre än lågt. 
Tänker ge det här max två dagar och till helgen tänker jag vara frisk! Punkt!


Vardagsdejt

Skrivet:    ·  Allmänt

Hur mysigt som helst ju! Ses i veckan, äta lite ihop och soffmysa i mjukisar. 

Jimmy lagade pannbiff med sås och potatis och vi fick njuta av att bara bli serverade! Lyx va? Det behöver inte vara mer, man ska inte komplicera för mycket. Sällskapet är det viktigaste! <3

Nu ska vi mysa vidare & jag ska sova bort mitt halsont. Vägrar bli sjukis! 




Onsdag

Skrivet:    ·  Allmänt

God morgon!

En skön promis till jobbet imorse och morgonmöte 8-9. Och nu står vi inför stora förändringar, men bra förändringar! 
Blir en spännande vår! En fräsch start på året på många sätt! 

Nu jobb, lite ärenden på lunchen och så kommer Sandra hem till oss ikväll på mat & soffmys! Ska bli så mysigt! Tänker att Jimmy får laga mat! Han är ju bäst min sambo! 

Ha en fin dag nu! <3


GRIT

Skrivet:    ·  Allmänt

En bra dag på jobbet, en sån dag när man gör skillnad. Ibland är det extra kul när man kan göra andra glada, när man anstränger sig lite extra och vet att det kommer uppskattas till tusen! Dessutom så glad att jag har världens bästa Stina som chef och riktigt bra kollegor. Det är viktigt! En sån dag som avslutades med uppvärmning och ett svettigt grit styrka! 

SÅ skön känsla nu! Väntar på min älskling och snart intar jag dusch, mat och soffan! Och andra avsnittet Saknad!


Lunchdejt och parfym beställd!

Skrivet:    ·  Allmänt
Just lunchat med mami & paps. Passade på att kramas lite innan  dom åker till solen! Lyxarna! men det är dom verkligen värda, har ju varit sjuka hela jul och nyår så nu är dom värda lite sol och avkoppling.
Kyckling och bulgur och så en takeawaykaffe på det. Älskar att smutta på en kaffe och rena lyxen att slippa jobbkaffet. På riktigt. Helgerna ska vi inte tala om! OM det är gott att dricka kaffe på helgerna! DRÖM.
 
Tog mig äntligen tid att klicka hem en ny parfym! Min DG är nästan helt slut nu så det är på tiden med ny!
Blev en ny Gucci Rush 2! Doften, så god!
 
 
 

God morgon!

Skrivet:    ·  Allmänt

Hej fina! 

Alltså guuuuuud va vi sover gott! Kollade sista avsnittet av Skam i sängen och somnade gott efter tolv nångång. Men imorse! På riktigt. 
Snoozade till 07.25 & Jimmy gick upp 07.50. Men vi hinner alltid! Sängen va så skön imorse! Och sover så bra ihop! Och när man vaknar på morgonen och lägger sig nära. Det är bland det finaste jag vet. 

Men tänker att vi för börja slå på Nyhetsmorgon när klockan ringer första gången, så kan man vakna i lugn och ro och inte snooza i 40 minuter. Sängen blir ju bara skönare för varje snoozminut. 

På plats på jobbet, snart möte med HR 10.00 och sen lunch med m&p. 
Tänker ev grit efter jobbet, men kan oxå bli gymet. 
Ha en fin tisdag! 


Bästa starten

Skrivet:    ·  Allmänt

Bästa starten på veckan! 

Jäklar vilket drag! Har nog aldrig varit på ett mer energifyllt spinningpass! 
Körde skiten ur mig trots lång intensiv jobbdag. Så skönt! 
Nu mat och soffan! Idag köttfärs med ris, enkelt, snabbt och gott! 


9 månader idag

Skrivet:    ·  Allmänt
9 månader med min älskling idag!
9 april blev det officiellt att det va vi! Dom bästa 9 månaderna i mitt liv! <3
 
ÄLSKAR DIG ÖVER ALLT!
 
 
 
 
 

Måndag och ny vecka

Skrivet:    ·  Allmänt
GOD MORGON!
Ny vecka! På plats på jobbet och det känns som evigheter sen jag va här. Ser det som ett gott tecken, att vi verkligen har utnyttjat våra lediga dagar på bästa sätt. Det har verkligen varit en perfekt mix av planerade mysiga tillställningar och så det mysiga spontana goset, när man tillåter sig att ta sovmorgon i sängen så länge man vill och göra minsta möjliga, plöjer avsnitt efter avsnitt (SKAMFEBER) och bara njuter av att få va lite långledig.
Det har verkligen varit lyxigt att få en långhelg, fredagen blev lixom en bonusdag och den utnyttjade vi till max genom att bara soffmysa HELA dagen. Utan att känna sig stressad över att en hel dag går åt! Perfekt.
 
Har verkligen fastnat, precis som resten av svenska folket och fått SKAMFEBER. Trodde aldrig att både jag och Jimmy skulle fastna så, men den har lixom allt. Och man känner igen sig så!
 
Ny vanlig vecka och måndag! Ska försöka få in lite träning den här veckan och tänker kicka igång med ett spinningpass redan ikväll! Det är min gamla kollega som kör, Activio 60. Skön start dessutom. Bästa starten på veckan!
 
Önskar er en fin start på veckan! <3
 
 

Bästa serien

Skrivet:    ·  Allmänt

Vill även avsluta med att hylla den här serien! 

Om ni inte testat kan jag varmt rekommendera den här! Doftar gott, produkterna är dryga, skonsamma mot torr och tunn hud och går snabbt in i huden. Värt varenda krona! 


Söndag

Skrivet:    ·  Allmänt

Idag ville jag bara pausa tiden. Ledigheten & en helt fantastisk helg är slut för den här gången. En mysig eftermiddagsfika hos m&p, passade på att klippa papsen & fick lite kaffe och kramar. Sen storhandlade vi på Maxi, lagade tacos, plockade & vek tvätt och bäddade rent innan vi myste ner oss i soffan framför några avsnitt SKAM. Ja, vi streckkolllar! Så skönt att känna att man är i fas och redo för en ny fräsch vecka! 



Tapaskväll

Skrivet:    ·  Allmänt

God morgon söndag! 

Ligger i sängen och är nu inne på andra säsongen av SKAM. Det går undan här! Kollade två avsnitt när vi kom hem igår oxå. Blev en mysig kväll med tapas, ost och kex och två glas rosse med is och Sprite. Tänk att det går hur bra som helst med rosse trots att det är mitt i vintern!
Älskling stod i köket och lagade plock, tapas, egengjord, är bland det mysigaste! 

Nu ska vi upp och göra mysfrulle och sen en eftermiddagsfika hos m&p! 
Sköna söndag! 


Kalas för Stella

Skrivet:    ·  Allmänt

Då va vi oxå fast! Kollat fem avsnitt SKAM och gör som alla andra! Fast! Man kan verkligen känna igen sig! Tonåring, osäkerheten, den första kärleken.. ja, det mesta!

Firat fina Stella bus med släkten Eklund! Full rulle! Ikväll spontan talskväll hos Lasse & Susann! 
Ha en fin lördag! 



Spelkväll

Skrivet:    ·  Allmänt

Bjöd Jontan och Josse på lite fläskfilé med sås och klyftisar! Riktigt gott! Några glas vi och en runda Med andra ord, massa skratt och prat och även om det inte alltid blir som man tänkt så blev det en jättemysig kväll! Ibland behövs det pratas och hjärtan behöver lättas. Det är det familjen är till för!

Dock blev kvällen sen, eller morgonen tidig så fick avboka frukost & träningsdejt. 

Myst och pratat i sängen, druckit kaffe och kollar tv i flera timmar, nu frukost (kallas väl frukost även om klockan är kvart i 4?) och sen en välförtjänt ledig mysdag! <3


GRATTIS STELLA

Skrivet:    ·  Allmänt

Idag säger vi grattis till världens godaste lilla tjej Stella Bus som fyller två! 

Tror inte jag känner nån så glad, lätt, mysig och charmig tvååring! Hon snackar, tar efter allt man gör och säger, älskar gos och kramar, lyssnar om man behöver säga ifrån och jag är så glad att du finns i våra liv! 
Bästa lilla Stella! På lördag ska vi fira dig!


Kylig men vacker morgon

Skrivet:    ·  Allmänt

God morgon!

Vilken vacker morgon! 10 minus utanför fönstret men så fint verkligen. Vi tog sovmorgon imorse, så skönt! Jobbar 9-13 idag, kortdag känns ju helt okej! Och så ledig imorrn, lyx med kortvecka efter jul och nyår. 

Ska försöka hinna träffa både Alle & Sandra under helgen, träna med Natta & Sandra imorrn, (ett sånt best of bodypump som är så kul!!) spelkväll med Jontan & Josse ikväll och så lite kalas för Stella. Och så sovmorgon och mys med min Jimmy! Kommer bli en mysig helg med allt av varje! Men det viktigaste att bara va! 
Önskar er en fin morgon! 


Tillbakablick 2017

Skrivet:    ·  Allmänt
TILLBAKABLICK 2016
 
Tänkte bjuda på en liten summering av året som gått! Det kommer bli mycket bilder, men en bild säger ju mer än tusen ord.. eller hur?
Året har bjudit på en hel massa härligheter! Började med en dejt på Voyage som slutade med att jag träffade mitt livs kärlek Jimmy! Sen har det blivit resor, både Samos med min älskling och Warsawa med Johan & Erika! I augusti började jag nytt jobb och hittade hem både jobbmässigt och på Brandholmen. Trodde aldrig jag skulle trivas lika bra som på IF, men jodå, det gick! Fick även världens bästa chef och det är jag så glad för! I september skrev jag mig äntligen hos Jimmy och jag blev sambo för fösta gången i mitt liv! Spännande och magiskt! <3
Sommaren bjöd även på en tripp till Halmstad och Tylösand, suschikvällar, rosé och spelkvällar! För lite Stendörren men några gånger fick vi till det. Jacuccibad hos bästa vänner och sena nätter.
Hösten bjöd på mera träning efter en sommar nästan helt utan gymsug, fastnat för morgonspinning och promenader. Mera spelkvällar och vardagslyx, seriefrossa och en december med julmys, glögg och uppesittarkväll. Första julen ihop och det kunde inte bli bättre! Precis som jag alltid önskat! Den bästa julklappen har jag fått - och jag syftar inte på min nya DW klocka, utan att jag träffat världens bästa vän, sambo och kärlek!
Ett nyår som överträffade alla förväntningar och vi skålade i 15 timmar med våra bästa vänner Erika & Johan! Där kan man kalla Bromance på riktigt!
 
Ser nu fram emot ett nytt fräscht 2017 som börjar med en resa till MAURITIUS med min kärlek! <3
 
 
 
 
 
 
 
 
Ettårskalas för den här lilla tjejen!
 
Spahelg med fina kusiner och en helkväll i Stockholms uteliv!
 
Tacomys hos fina Natta
 
 Babyshower för Carro
 
 Andra dejten med Jimmy, standard med bio! ;)
 
 AW med Nordea
 
 Tidig vår på Stenbrinken
 
 
 
 
 
 
Sushidejt på Brandholmen
 
 
Frukostdejt på Brandholmen, börjar hänga mer och mer här.. Stortrivdes verkligen från fösta stund
 
 
 
 
 
 
 Hotellfrukost med brudarna
 
 
 
 
 
 
 Balkonghäng hos fina Sandra
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 SPA resan vi fick i 30 årspresent utnyttjades med lyx!
 
 
 
 
 
 
 
 
Babyshower för Jutta
 
 
 
 
 
 
 
AW med kollegor på Nordea
 
 
 
 
 
Båtrace i hamnen
 
 
 
 
 
 
 
Mallis med Mami, helt underbart!
 
 
 
 
 
 
 
Hamnen med fina tjejerna Ida, Cattis och Nancy
 
Halmstad och Tylösand
 
 
 
 
 
SAMOS - vilket paradis!
 
 
 
 
Mina killar va hemma och jag fick kramas med både syster, max och Lexi
 
 
 
 
 
 
Firade Cattis & Adrian
 
 
 
Warzawa med Erika & Johan! Alltså vilken helg!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Barnvakt åt världens finaste Stella! <3
 
 
 
 
 
 
 
 
 

God morgon!

Skrivet:    ·  Allmänt

God morgon onsdag! 

Satte klockan på 05.30 och efter en kaffe med knäcke va jag redo för spinning! Möttes av snökaos utanför dörren! Noll plogat utanför oss och halt när man inte har rätta vinterskor.. Kom ut till vägen och fick se bussen. Inte mycket att fundera på! Åkte några hållplatser och så tidig har jag nog aldrig varit på gymet en morgon! Alltid sista minuten och så. Men så värt att inte behöva pulsa i snön.
Avklarade 45 minuters morgonspinning och följde kurvan precis! Fyra röda toppar och en maxpuls på alla fyra. Känner mig nöjd! 
Ska få nya cyklar på Hälso snart där man kan se både puls och motstånd. Tydligen så att vi under medelåldern (beräknat på 35-45 år i spinningvärlden) ofta ligger under beräknad maxpuls när man beräknar på ålder. Det måste ju betyda att enligt åldersberäkningen för maxpuls så kommer jag upp i max mycket tidigare än enligt pulsklockan. Inte konstigt att jag är helt slut efter passen! 
Klapp på axeln! 

Nu jobb och förhoppningsvis lunch med mami! Ha en fin dag!


GRIT

Skrivet:    ·  Allmänt

Snö!? Massa massa snö. Vad hände!?

Gick till gymet i totalt kaos och kom fram som en snögubbe! Uppvärmning på bandet och så 30 minuters tuff grit med bästa Natta! Man kör verkligen så mycket bättre när man kör ihop! 
Svettig och lätt illamående. Som det ska va! Tack babe! 

Nu biffstroganoff & mys!


Lunchdejt

Skrivet:    ·  Allmänt

Lunchdejt med Stina! Bästa hon alltså!

God sallad med kyckling och bulgur. Passade bra med tidig lunch idag, åt bara två riskakor och två koppar kaffe imorse vid 7.30, då behöver man lite energi igen!

Tack för mysig lunch! <3


Tisdag

Skrivet:    ·  Allmänt

God morgon fina!

Hoppas ni har en bra förmiddag! Gårdagen va skön, trött och mysig. Kontoret stängde redan 17 igår och det blev en fin överraskning sådär strax innan 17. Tog en lång promis med fina JOSI, blev 75 minuter innan jag va hemma! Kallt, skönt och så välbehövligt. 
Sen blev det inte många knop! Kollade tv, slutet av Zlackes match, lagade bönoasta med kycklingfärs och sallad och somnade skapligt. Kollade även premiär av nya serien Saknad, kommer nog bli bra efter några avsnitt! Bra skådisar med och vi gillar ju svenskt! 
Fick skjuts till jobbet imorse, lyx! Va ju 9 minus hos oss imorse. Vad hände!? Och så snö och nollgradigt inatt för att sen bli minus 15 på torsdsg! Galet vilka skillnader. 

Har fixat och trixat här hela förmiddagen på jobbet! Ommöblering pågår! Så nu efter lite meck med datorteknik och annat så sitter jag på ny plats! Trivs super! 

Jobb till 17 och sen grit med Natta! Så taggad!!


Måndag

Skrivet:    ·  Allmänt

2 januari 2017

Upp och iväg till jobb! Gårdagen gjorde vi minsta möjliga. Myste i soffan hos Erika & Johan hela dan, kollade film och fick träffa tjejerna! Kom hem vid 18 och fortsatte vårat söndagsmys i soffan med Agnetas Nyårskarameller och en film, lite tacos & sådär skönt avslappnade som man bara kan vara med varann. Somnade gott sen.

På plats på jobbet, en skön halvtimmes promenad till jobbet och nu dax för lite kaffe!
Ha en fin måndag! 


NYÅR 2016

Skrivet:    ·  Allmänt

Väntat hela december på att det ska bli nyår och på att få avsluta och fira in det nya året med dom bästa vännerna! Höga förväntningar som överträffades redan vid ankomst. 

Som alltid! Bubbel vid ett tiden, några timmar i jacuzzin, mera bubbel, lite prat om året som gått och allt vi har framför oss kommande år! 
Sen gick vi in och fixade oss, grabbarna fixade förrätt ich förberedde grillen.
Sem blev det fina foton, en oslagbar trerätters och många skålar! Spel, ett tolvslag med fyrverkerier och kramar! Avslutade kvällen vid 04.20, efter 15 timmars firande! 
Tack för bästa nyåret med dom bästa!
Lyckligt lottad! <3


Maria Bengtsson

Här får ni läsa om mitt liv. Every day counts. Enjoy!



· Allmänt