Startsidan

Måndag och ny vecka

Skrivet:    ·  Allmänt
GOD MORGON!
Ny vecka! På plats på jobbet och det känns som evigheter sen jag va här. Ser det som ett gott tecken, att vi verkligen har utnyttjat våra lediga dagar på bästa sätt. Det har verkligen varit en perfekt mix av planerade mysiga tillställningar och så det mysiga spontana goset, när man tillåter sig att ta sovmorgon i sängen så länge man vill och göra minsta möjliga, plöjer avsnitt efter avsnitt (SKAMFEBER) och bara njuter av att få va lite långledig.
Det har verkligen varit lyxigt att få en långhelg, fredagen blev lixom en bonusdag och den utnyttjade vi till max genom att bara soffmysa HELA dagen. Utan att känna sig stressad över att en hel dag går åt! Perfekt.
 
Har verkligen fastnat, precis som resten av svenska folket och fått SKAMFEBER. Trodde aldrig att både jag och Jimmy skulle fastna så, men den har lixom allt. Och man känner igen sig så!
 
Ny vanlig vecka och måndag! Ska försöka få in lite träning den här veckan och tänker kicka igång med ett spinningpass redan ikväll! Det är min gamla kollega som kör, Activio 60. Skön start dessutom. Bästa starten på veckan!
 
Önskar er en fin start på veckan! <3
 
 



DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR