Valborg

Skrivet:    ·  Allmänt

Sovmorgon kändes välbehövligt efter gårdagen, så trött efter tidig morgon, en hel del shopping och bussresor! Kom hem till Jimmy & Jontan som kollade fotboll & drack lite öl. Fick ett glas rosse och somnade gott sen bredvid min älskling! <3


Nu är vi på väg ut till svalsta för lite Valborgsmys! 


Ullared

Skrivet:    ·  Allmänt

Jaha, så va oskulden tagen och jag klarade ett fösta besök på Ullared! Ingen Mogge och dåligt utbud av både träningskläder och bikinis tyvärr, men en helmysig dag med Sandra, fullt av folk, köer av kundvagnar och faktiskt en stor påse med hem! Nöjd tjej! 

Förutsättning för en effektiv dag är att man åker med nån som Sandra, nån som hittar, har rutinen inne och vet i vilken ordning man ska ta allt, hur lång tid det brukar ta & rutinerna i allt från provhytter till kassaköer. 

Så resultatet, två väskor, en weekend bag och en vardag (så snygg, nog mitt bästa köp!), underkläder, nagellack och lite hygien, mjukisar, HINT, baslinnen, plattång & lite tröjor! Nöjd! Under 2000kr ändå! 

På bussen nu, inpluggade lurar och helt slut! 
Men en så bra dag! <3


Mysfredag & tidig lördag

Skrivet:    ·  Allmänt

Mysfredag med egen filodegspizza & ett glas rosse. Somnade ändå tidigt, skönt när klockan ringde 04.00. Blev upphämtad av fina Sandra & så gick bussen 05.15!

Sovit lite och just haft ett stopp vid Braehus, nu mera kaffe! 
Spännande dag med Sandra på Ullared väntar! <3


FREDAG

Skrivet:    ·  Allmänt

Underbart! 

Spinnad och hög på livet! Gick sådär lite extra bra imorse och körde verkligen så svetten droppade! Perfekt start på dagen!
Intervaller men mest uthållighet. Det är jobbigt om nåt! Att ligga på samma watt i 8 minuter med tungt motstånd. Tufft och så skönt! 

På plats på jobbet och några snabba bara sen LÅNGHELG (igen!!) Underbart! 
En fredag med min Jimmy, en tidig lördag mot Ullared med Sandra och en Valborg i svalsta! 
Blir alldeles pirrig i magen! <3


Kväll med han! <3

Skrivet:    ·  Allmänt

Bytte träningen mot hemmamys, fix och lite ompysslande! Tvättat fönster, städat badrummet ordentligt, dammat och fixat. Så skönt att va på banan! Och fullkomligt älskar känslan av nystädat hem! Älskade hem! <3


Även planerat lite Ullared! Taggade tjejer!!

170427

Skrivet:    ·  Allmänt

MORNING! 

Fin promenad till jobbet imorse, äntligen sol! Man blir så glad! Lycklig i hela kroppen! Kan det få hålla sig fint nu och så lite värme tack! Sen är vi hemma!
Morgonmöte med en brunbränd chef tillbaka från semestern! Funderar på att skippa träningen ikväll och ta hand om mig själv lite. Pyssla lite hemma inför fredagen, ta en lång dusch och raka benen, måla naglarna och lägga inpackning. Sånt man får prioritera bort när tiden lixom inte räcker. Sen somnade vi på tok för sent så lite vila gör bara gott! 
Minst lika viktigt att ta hand om sitt inre.
Men först tänker jag skaffa mig en grym torsdag! Gör det ni oxå! <3


Kväll

Skrivet:    ·  Allmänt

En solning efter jobbet, en mysig spontan fikahos fina Josse & så kväll. Världens godaste (och enklaste) broccoli och kasslergratäng och efterlängtat soffmys! 

Den här blev så mycket godare än sist, blandade CF med parmesan & vitlök med lite matgrädde och idag ingen ost och extra ananas! 
Alltså drömgott! 


Morgonspinning check!

Skrivet:    ·  Allmänt

God morgon fina!

Startade dagen med att gå upp 05.40 och 06.30 satt jag på spinningcykeln taggad för att svettas! Och det gör man alltid. Bra pass med korta intervaller blandat med styrka och uthållighet. Hann till mötet på jobbet 8.15 och nu kör vi på med dagen!
Önskar er en fin dag! <3


Man ångrar sig aldrig

Skrivet:    ·  Allmänt

Från en pw på Ekens med Sandra till ett pass ihop på gymet, till att hoppa träningen helt och slutligen cykla förbi gymet, se Natta köra på bandet och spontant hoppa in! 60 minuter senare och så nöjd! Man ångrar sig verkligen aldrig! Nu står jag i köket och steker korv!

Snart kommer Jimmy då blir det mys, mat och Bron! <3


170424

Skrivet:    ·  Allmänt

MORNING tisdag!

En mindre skön pw till jobbet imorse, kallt ute och inte alls vår i luften. Nu får värmen komma, snart 1:a maj ju! 
Kvällen igår blev en riktig mysarkväll, men innan vi la oss i soffan och plöjde två avsnitt Bron hann jag dammsuga lägenheten och så storhandlade vi lite. Hushållspapper, duschkräm och tandkräm har en förmåga att alltid ta slut samtidigt! 

Jobb till 17 och ska göra allt för att motverka den vanliga tisdagströttheten. Måndagar är ändå nystart och nån form av kick inför veckan men tisdagar är man tröttmössa. Kanske får springa ner och köpa en kaffe på espressohouse! Kaffet på jobbet dricker jag inte längre, rävgift även kallat. 

Ha en fin dag! <3


Måndag morgon

Skrivet:    ·  Allmänt

Gos morgon fina!

Jobbar sent idag så passade på att utnyttja morgonen till en skön timmes promis! Bättre start på dagen! Sol, vårigt i luften och blå himmel! Härligt! 
Nu är jag på väg till jobbet! Önskar er en fin start på veckan! <3


Söndag

Skrivet:    ·  Allmänt

Sovmorgon, långfrulle, film och några avsnitt ny säsong av Bron. SÅ skön dag utan minsta måsten. Skulle verkligen behöva städa men inte idag.. lyckats blunda för smulorna i köket än så länge. Just hemma från en skön spontan timme i solen! Skulle bara handla lite till middagen men passade på och tog en längre runda! Så skönt! 

Nu kyckling fajitas och några avsnitt Bron till! 
Älskade söndag med min Jimmy! <3


12 timmar hos Foppa & Johan

Skrivet:    ·  Allmänt

Åkte ut skapligt för att ha så mycket tid som möjligt. Så redan vid tre va vi på plats hos bästa vännerna! Men det spelar ingen roll, vi kan verkligen umgås hur många timmar som helst! 12 timmar drygt, går snabbt när man har trevligt! Skålade i cava redan på eftermiddagen är LYX, sen lämnade & hämtade jag Ronja på kalas, myste med barnen, grillade goda hamburgare med tillbehör, njöt av solen på altanen, spelade (och vann) över grabbarna i både Vem vill bli miljonär och Med andra ord och kom in på en hel massa grejer! Planerade lite semester och spånade lite sommar. En SÅN kväll!

Tack fina bästa ni för en bättre lördag! <3




MORNING

Skrivet:    ·  Allmänt

Lördag morgon och sovmorgon! Så skönt, sov til strax innan 10. Behövdes! Somnade faktiskt i soffan igår båda två och vaknade vid halv 2. Lyx! Kollat skam i sängen och just ätit god frulle! Vaniljyoghurt med färska jordgubbar! Mums! Nu ska vi hoppa in i duschen och snart iväg til Erika & Johan för en heldag, kväll & natt med bubbel, grill, kvällsbad och bästa bästa vännerna! <3



Fredag!

Skrivet:    ·  Allmänt

Underbara efterlängtade fredag! Trots kortvecka känns det så skönt! En fullspäckad vecka med fullt ös på jobbet, bra träningsvecka och tidiga mornar. Då är det extra skönt med fredag och ledig helg! 

En fika i svalsta och nu står vi i köket och myser, dricker bubbel och gör egen pizza på filodeg! Kommer motbok succé! Frächt, nyttigt & gott! 
Njut av kvällen! <3


Make it a good one

Skrivet:    ·  Allmänt

Fredag och bästa starten!

Min älskade morgonspinning! Och idag slog jag rekord! En bättre morgon med så mycket energi! Solen i ryggen, fullsatt pass och bra bana med blandad terräng! Mycket styrka och snabba växlingar. Nöjd med morgonens insats! Och så skönt att ha det avklarat! 
Dessutom SOL ute! Drömmen!
Fredagsfrukost på jobbet med fina kollegor! 
Och när jag kom imorse stod en tomatplanta på mitt skrivbord! Fina fina Gunilla! <3
Den ska stå på balkongen och få solmogna tomater! Lyx! 


Combat

Skrivet:    ·  Allmänt

Man ångrar sig aldrig! Velade lite efter en dag med 100% från morgon till kväll! Fullt upp på jobbet med köer, handledarskap och massa där emellan! Sjukt kul när timmarna bara flyger fram! Men allafall, mötte upp Natta på gymet och efter lite uppvärmning körde vi skiten ur oss med Lotta på bästa combaten! Jo, jag har saknat den! Kör mest morgonträning numera men ett kvällspass då och då är aldrig fel! 

Tack bästa Natta för att vi tog oss till gymet idag! Så sjukt kul att köra ihop oxå!

Nu kväll med min älskling! Och imorrn fredag! Underbart!! <3



YOGHURT & GRANOLA

Skrivet:    ·  Allmänt
Hittade ett recept som jag bara måste testa! Enkelt, nyttigt och gott! Perfekt kombo! Kan tänka mig att det smakar lite som naturgodis, ni vet dom med yoghurt. Mina absoluta favvosar!
Men det här måste jag testa!
 
 
 

170420

Skrivet:    ·  Allmänt

God morgon fina!

En trött gårdag med fotboll och god kasslergratäng med broccoli och grönsaker! En hit måste jag säga! 
Kassler, broccoli, paprika, lök. Allt stektes lite och så i en ugnsform med mjölk, kryddor och matgrädde. Och det bästa, ananas! Salt behövdes inte, men lite chiliflakes, peppar & cayenne. Blev lätt, fräscht och gott! Så en sallad till! 
Jimmy fick ost på sin. Absolut nåt vi kommer laga igen! 

Skön promis till jobbet i solen blev en fin start på dagen! Möte gällande båt & mc är avklarat och nu kör vi på! Lunch med mami blir mys! 
Sen övertalade Natta mig om combat, får se om halsen vill! PUSS på er & njut av solen!


Måste testa!

Skrivet:    ·  Allmänt

Spm äppelpaj med vaniljsås. SÅ god!!

Ni måste bara testa! <3


Morgonspinning

Skrivet:    ·  Allmänt

Minus 4,6 när jag cyklade till gymet imorse, kvart över 6. Väskan packad sen igår och när klockan ringde va jag mer än taggad på veckans bästa! Morgonspinning! 

Så mycket energi idag, ja mornar över lag!
Snabba intervaller med 30 sekunders vila mellan. Tufft, svettigt och så skönt!
På jobbet och taggad för en ny dag, lite ärenden på lunchen och en sol med Josse efter jobbet! 
Ha en fin onsdag! <3


Snö och sol

Skrivet:    ·  Allmänt

En snabb ovh innehållsrik dag på jobbet! Första dagen som handledare och efter en avstämning med Stina imorse kände vi att vi hade koll på läget. 0 till 100 med små delmål. Har ett bra upplägg och Ellinor va verkligen så mysig, så det här kommer bli succé!


Cyklade hem i snöstorm bokstavligen. Kom in som en snögubbe och frös om mina bara ben. Jo men är det april så är det! Då är det sneakers som gäller. Punkt!
Efter lite velande tog vi oss ut, jag & JOSI! Och man tackar alltid sig själv för sen väl investerade timmen! Kallt men så skönt!

Nu har vi ätit och myser vidare i soffan här. Jimmy kollar fotboll & jag kollar resor!

Puss då!


170418

Skrivet:    ·  Allmänt

God morgon fina!

Somnade sent igår, men ändå rätt pigg imorse! En kylig promenad till jobbet i minusgrader! Hallå, dax för värmen att komma tillbax nu! Typiskt aprilväder! Ena dagen snö, andra dagen strålande sol från blå himmel! 
Så glad att vi fick så fint väder på ledigheten! Vilken bonus, verkligen! Även om det inte har varit 15 plus så har solen visat sig! Underbart! Det ger så mycket! 
På plats på jobbet och ska snart ta emot nya kollegan! Idag börjar handledningen, så roligt att få den här chansen! 
Sen väntar lunch med Stina & Ellinor. Fullspäckad dag på ingång! 

Ha en fin tisdag! <3


FO & lunch ute

Skrivet:    ·  Allmänt

Några timmar i Vingåker med min Jimmy, Josse, Susanne & Lasse. Till killar finns det massor men till oss tjejer är det katastrof! På riktigt. Men som sagt Jimmy hittade Lacoste tröjor, pikéer, några T-shirts och ett par jeans. Bra ju! Massa skratt, lite övertrötta på slutet och så lunch UTE! Även om vi satt under filtar och frös, så va det ändå en lunch UTE!


Hemma och har just bänkat oss i soffan, lite dip och morötter, skinkrullar och riskakor. Lagom! Puss på ikväll! 


Hotellfrulle med fina Sandra

Skrivet:    ·  Allmänt

Morgonrunda på piren i solen! Så underbart! Och vilken start på dagen! Mötte Sandra på companiet och sen myste vi med god melon, ananas, glutenfritt knäcke (så gott!) philla och yoghurt med bär och müsli. Lyx! Och på en måndag! Den här långledigheten har verkligen varit efterlängtad, mysig, skön och så lyxig! 

Med det bästa från allt! 

Nu är vi på väg mot Vingåker i fullproppad bil! 


Middag med m&p

Skrivet:    ·  Allmänt

Mysig middag hos oss ikväll! 

Fläskfilé gryta alla Jimmy! 
Tack för en så mysig kväll! 
Kärlek 


Söndag som en lördag

Skrivet:    ·  Allmänt

Mysig sovmorgon i sängen, det bästa med lediga helger! Sen frukost och äntligen nya avsnittet SKAM! Ute nu!! 

Tog mig ut på en timmes snabb promis ovh fick massa energi och endorfiner! 
Handlat tills ikväll och sitter nu med med färg i håret, ska äntligen bli blond igen! 
Snart kommer m&p på lite mat!
Härliga lediga helg! <3


Påskafton i Svalsta

Skrivet:    ·  Allmänt

God morgon fina! Söndag idag, men ingen vanlig söndag som brukar betyda måndag och jobbdag runt hörnet. Ser idag som en extra lördag! LYX!

Påskafton i Svalsta bjöd på en heldag med sol, spel, massa bus med älskade Stella, några sippande glas rosse och god filodegspaj med köttfärs! Alla syskonen utom Jontan och stella va på sitt bästa humör! Älskade lilla unge! <3
10 timmar gick undan och vid 12 tog vi en taxi hem till brandholmen. Tusen tack för en så mysig dag & kväll! 


Påskafton

Skrivet:    ·  Allmänt

Mysmorgon med älskling och sen ut till svalsta! Nu är vi här och ska ta första rundan spel! Lite rosse i glaset och sol utanför! Så himla härligt! Vilken bonus! Att solen skiner och få vara långledig med min Jimmy! <3



Ledig långfredag

Skrivet:    ·  Allmänt

God morgon! 

Ligger i sängen och har precis vaknat. Jimmy sover fortfarande men ska snart upp och fixa kaffe. Mysmorgon i sängen är lyx när man är ledig! 
Gårdagen va så bra! Jag älskar att ha folk hemma och igår blev verkligen en bättre fredag! 
Vid fem kom Josse, Jontan, Jenny, Robin & Stella. Sen gick fem timmar hur snabbt som helst! Färgade Jennys hår, busade med Stella som hade en riktig Miiian kväll! Lilla skruttan va jag älskar dig! Åt god kyckling med tillbehör och spelade spel! 
Älskar verkligen såna kvällar! <3


En bättre fredag

Skrivet:    ·  Allmänt

Känslan när en stressig men effektiv dag på jobbet va slut & jag checkade ut för HELG! 

Mötte upp älskling på stan och köpte ramar och hämtad fotona!
Sen har vi myst runt med ett glas rosse och fixat i sovrummet! SÅ fint! Blev verkligen nöjd! 

Nu soffan & egna tortilla pizzor! 
Underbara ledighet! <3


06.00

Skrivet:    ·  Allmänt

Fick mersmak av gårdagens tidiga morgon och satte klockan på 06.00 och tog mig ut på en kall men skön pw! En timme senare, varm i kroppen och full av energi! Älskar all form av träning på morgonen! 

Nu, drygt två timmar senare är jag på väg till jobbet. En fredag, kortdag på jobbet men massor att göra! Eftersom jag kommer vara handledare för vår nya kollega som kommer på tisdag är det en del som måste fixas! Så glad att jag fått den chansen och möjligheten av Stina att introducera, vägleda och lära upp! Vilken möjlighet! Kommer även ta hand om våra nya sommarvikarier! 
Inviger mina nya vita sneakers idag! Vitt vitt! 

Nu kör vi fredag här! Ha en fin dag! <3


Onsdagkväll

Skrivet:    ·  Allmänt

En solning efter jobbet va rena drömmen! Så varmt idag och så skönt. 

Handlade lite påskmys och har fixat lite hemma. Tänkte nog inte ha nåt ris först, men vitt är ju alltid vitt! Och det blev riktigt fint!
Nu dunsar vi ner i soffan, med lite mat och serier! Mys! Och imorrn är det fredag! Typ! Långhelg next! 


Morgonspinning check!

Skrivet:    ·  Allmänt

God morgon fina!

Kickstart i form av spinning! Nästan längtade igår kväll till att få gå upp tidigt och cykla iväg på spinning! Mitt absolut bästa! Den här träningsformen passar mig perfekt! Jag har energin till max, kan ta ut mig fullständigt, känner sånt lyckorus i kroppen efter, alltid lite extra nöjd över att gå upp tidigare än dom flesta och så det bästa, när man går ut från gymet, sådär en 8.10 är man klar! Och kan spendera kvällen med min Jimmy! Så värt! <3

En onsdag som en torsdag! Så skönt med kortvecka och lite ledighet framför! Påsk dessutom! Ska nog upp till torget idag eller imorrn och köpa lite kvistar, trollhassel kanske och några vita fjädrar, lite påskmys kan ju va trevligt ändå! 

Ha en fin dag! 


Kvällsrundan på Ekens

Skrivet:    ·  Allmänt

När det blåser vid vattnet är det rätt skönt att gå i spåret faktiskt! En skön timme runt Ekenberg med fina Sandra som sällskap! 

Diskussioner om allt, relationer, jobb, förändringar och jakten på perfektion. Nåt vi måste jobba med båda två, även om det är svårt. Vad är ens perfekt? Intressant timme och som vanligt ger det massor! 
Nu ska jag hoppa in i duschen och invänta min sambo! Ha en skön kväll! <3


170411

Skrivet:    ·  Allmänt

God morgon tisdag! 

Tidig på jobbet och kall men skön promis med bästa Foppa i lurarna! Sol! Nu gäller det att njuta av dagsljuset, påsken verkar inte bjuda på några jättehöga temperaturer tyvärr. Men kan ju hoppas att dom ändrar sig! 
La oss tidigt i sängen igår och kollade tv efter handling och matlagning! Skönt. Magen okej och en ny dag med massa på agendan! 
Idag ska jag äntligen träffa Sandra efter jobbet, blev sent igår, kom inte från jobbet förens efter 18, men idag så! Dessutom fint väder! Ska till Bildettan på lunchen och föröka hinna beställa lite förstoringar till sovrummet! Kan bli ett kul projekt i påsk!
Ha en fin dag nu! <3


Hälsokontroll

Skrivet:    ·  Allmänt

En snäll lunch mot magen. Det gäller att börja lite lätt så det inte blir nån chock för magen och kroppen. Kom just från Feelgood, förmånligt att vi som medarbetare får chansen att gå på företagshälsovård! 

Konditionstest & blodprov, kollat det mesta! Och värdena va bra! Bra syreupptagningsförmåga, bra blodvärde - ingen järnbrist - lite lågt blodtryck, men det visste jag redan. Nu köra sista timmarna här på jobbet! 


Måndag 170410

Skrivet:    ·  Allmänt

God morgon måndag!

Efter lite velande valde jag att jobba idag. Magen har varor stabil i 24 timmar och oavsett va det nu va så tog jag ett beslut om att komma till jobbet med min kära chef Stina. 
Känns bra! Och jag behövde den energin från både kollegor och från Stina! 
Det tar på psyket att ligga sjuk hemma om man säger så. Det har varit lite för mycket sånt nu. Haft lite otur med virus. Så trist att aldrig få känna sig hundra! Speciellt när man firar ETT år ihop och har förväntningar på hur man tänker att dagen ska bli. Ett år är stort. Klart man vill att den dagen ska va va nåt speciellt. 
Men nu är jag på jobbet, redo för en ny (kort) vecka, hälsokontroll på Feelgood klockan 14 och förhoppningsvis en promis med fina Sandra efter jobbet! Hoppas magen håller sig lugn! Ha en fin måndag nu! <3

1 år med min Jimmy <3

Skrivet:    ·  Allmänt

Idag firar vi ett år tillsammans! Det bästa året i mitt liv och jag är så lycklig att jag är din! 

Du & jag! <3


Lördag

Skrivet:    ·  Allmänt

Det blir inte alltid som man tänkt sig. Hade så sett fram emot helgen, en lördag med dansuppvisning på Culturum, sen premiär för grill med vin och spel i svalsta & imorrn firar vi ett år ihop! <3


Men magen är allt annat än okej och har sprungit på toa hela natten. Helt matt. Fick i mig lite sommarfrukost med vaniljyoughurt och jordgubbar, men det verkade inte heller vilja stanna. Så andra resorben nu och vila. Jag är så trött på att inte få känna mig hundra, suck! Men antar att har man väl åkt på ett virus så är immunförsvaret i botten och då är det lätt att åka på nästa virus. 

Fick i allafall Jimmy att åka, får så dåligt samvete om han ska behöva va hemma för min skull. Fick övertala en del men sen gav han med sig. Bättre att en av oss får en trevlig kväll allafall! Jag blir kvar i soffan, sippar resorb och får föröka få i mig nåt snällt för magen. Plöjer serier och kommer inte mycket längre än så. Men det får va okej, det är bara att släppa det man inte kan påverka. Punkt.


Thai & bubbel!

Skrivet:    ·  Allmänt

Fredag! Trots magnot så njuter vi! Ikväll lagar vi thai med vårrullar och wok med stora räkor! Snart myser vi ner oss i soffan! 

Härliga fredag! <3

FREDAG!

Skrivet:    ·  Allmänt

God morgon fredag! 

Somnade vid 22 igår, så trötta både jag och Jimmy. Magen strulade hela kvällen och tillsut fanns det lixom inget kvar. Fick springa varje halvtimme ungefär. Mindre kul. Fick i mig lite bönpasta allafall. Men jäkla mage! Natten va lugn vilket va skönt. Ställde klockan för spinning och orkade upp! Lite orolig för hur magen skulle va under passet men det gick  bra! Inte riktigt samma ork kanske men ändå ett riktigt bra pass! Bästa starten på dagen! Svettigt och tufft. Fullproppad sal och många taggade cyklister! 

Haft fredagsfrukost här på jobbet! Så mysigt! 
Ha en finfin fredag nu! <3


Slut som artist

Skrivet:    ·  Allmänt

Fullspäckad dag på jobbet. Möte imorse, jobb, lite krånglig ärenden som jag ändå redde ut, mera möte, handla till morgondagenS fredagsfrukost med jobbet. Gick från jobbet 17.25, helt färdig! 

Mysig lunch med mamma och premiär att sitta ute! Så skönt! Solen värmde! 
Haft strul med magen hela em, så promenaden med Sandra som skulle bli av ikväll blev ändå inställd pga att hon inte mådde hundra, va nog lika bra att den inte blev av. Cyklade hem och fick lite energi åt att städa lägenheten, plocka undan och tvätta lite. Men nu är jag slut som artist! Tänker bara ligga här i soffan och chilla nån timme tills Jimmy kommer. Lika bra att lyssna på kroppen! <3


Morgonmöte

Skrivet:    ·  Allmänt

God morgon torsdag!

Tidigt möte imorse efter en skön promis till jobbet! Fin morgon! 
Diskuterade så mycket bra! Hur vi ska nå dit vi vill, hur vi är idag och vart vi vill komma. Hur skapar man Världens bästa kundmöte?
Kroppsspråk, kommunikation, det lilla extra. Så intressant & givande. 

Ha en fin dag nu! <3


19.40

Skrivet:    ·  Allmänt

En solning efter jobbet, herregud så skönt! Bästa på länge! Fick äntligen bli varm! Ruskväder verkligen. Handlade lite på vägen hem, ska snart börja fixa lite mat här, kycklingfärs med sallad, Jimmy på träning men kommer nog om 30 sådär. 

Sen myskväll! 
Börjar fylla på med nya vårskor nu både jag & Jimmy. Så himla mycket roligare med ljusa skor, sneakers, tygskor än mörka stövlar & boots. Älskar våren i allt! 

Ett par beiga måste man ju ha! Hm 149kr. Som hittat! 


LUNCH

Skrivet:    ·  Allmänt

Lunch med bästa Stina! <3


Planerar och fixar för framtiden, nya projekt på gång hela tiden! Så roligt! Och när man kan vara med och påverka och inser att man gör skillnad - den känslan är fin!

Så trött eftermiddag, längtar tills jag får unna mig en stund i solariet efter jobbet! Värme! 


Kickstart!

Skrivet:    ·  Allmänt

God morgon onsdag! 

Somnade rätt sent, klockan va nog halv ett innan vi somnade. Ställde ändå klockan och cyklade iväg till gymet! 5 timmars sömn, kommer nog kännas ikväll! Men spinningen gick bra och så skönt att va tillbax! 
Älskar verkligen att gå upp först, cykla iväg till gymet i ottan och köra skiten ur mig! Försökte ta det lite lugnt såhär efter alla förkylningar, men det går som vanligt mindre bra. 45 minuter senare va jag helt slut och i princip nyduschad! 
Hann till mötet 8.15 och nu är det en ny jobbdag på gång! 




Tisdagens middag

Skrivet:    ·  Allmänt

Alltid lika trevligt! God mat, mycket skratt och en så mysig kväll! 

Fläskfilé och god sallad och till efterrätt fick vi fruktsallad med vaniljkesella. Helt i min smak! 
Tack fina Ida & Annica för en så mysig kväll! Som alltid! <3


Bonus

Skrivet:    ·  Allmänt

Vädret! Helt underbart! Bytte om till snabba skorna på jobbet och tog en extra lång promis hem! En skön timme i solen! Så skönt! 

Nu dusch och snart iväg till Ida på m&d middag med våra mammor! Mys!


Loppis avslutad!

Skrivet:    ·  Allmänt
 
Då va loppisen avslutad och klar!!
 
Drygt en vecka har jag haft mitt bås på Mega Loppis och jag kan säga att jag är nöjd!
Jag fyllde varje millimeter av skåpet med både kläder och prylar, allt från smörgåsgrillar till toppar, vaser och husgeråd, kokböcker och annat smått & gott.
Efter en vecka hade jag sålt massor, men ville ändå bli av med det sista så la till några dagar och fick iväg nästan allt! Det sista körde vi upp till Öppen hand med imorse, eller Jimmy fick fixa, jag hade tidigt möte vid 8.
Så skönt att bli av med allt! Så har ni lite skit som ligger hemma och skräpar i nån kartong, på nån vind eller i nått förråd - rensa ut, boka datum och märk. Sen är det bara att köra iväg allt, fixa iordning båset och där släpper man ansvaret. Lite plock och städning kan behövas emellanåt, speciellt efter helgen när man säljer som mest! Bekvämt och bra! Saldot uppdateras hela tiden, vi va flera här på jobbet som hade varsitt bås och riktigt kul att se hur pengarna rullade in!
Tjänade runt 1800kr. Inte illa!
 
Kanske ska boka sommarens resa snart! ;)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kväll

Skrivet:    ·  Allmänt

En sen men snabb dag på jobbet! Huvudvärken gjorde att vi skippade promis och myste ner oss i soffan istället. Köttfärs & vitkål för mig, pasta för Jimmy. Sjukt gott! Nästan godaste köttfärssåsen vi gjort. 

Bonusfamiljen och tända ljus, under filten med min Jimmy! Mys på hög nivå såhär en vanilj måndag, en bättre måndag! 

Låten! Ge den några gånger, sen så! Sen blir den så bra! Riktig pepp låt!


Måndag 170403

Skrivet:    ·  Allmänt

God morgon måndag! 

Vilken morgon! Helt underbar promis till jobbet imorse och hann precis komma utanför dörren så ringde Foppa! 30 minuters promenad till jobbet med bästa Erika i lurarna gick så snabbt! 
På plats och har hunnit med massor! Skrivit utvecklingssamtalet i HR och gått igenom lite annat smått & gott! 
Nu har vi kö här så nu kör vi! 


Söndag

Skrivet:    ·  Allmänt

En bättre söndag med min kärlek! 

Åkte ut till svalsta på em och fixade passaten. Imorrn ska den säljas! Så nu är den städad  och fixad! Fick lite kaffe oxå såklart. 
En liten kvällspromis och så tacos nu! 
Pausa tiden! Älskar helger med min Jimmy! Och den här har gått alldeles för snabbt och så himla trevlig! 

Njut av kvällen! 


Tidsoptimister!

Skrivet:    ·  Allmänt

Det här är vi i ett nötskal! Myser hemma hela fm och kommer på 14.30 att Jimmy ska hoppa in i duschen. 14.50 åker vi hemifrån och är på systemet 14.56. Men vi hann! ;) 


Hann även in på blomsterlandet och köpte lite nytt till matbordet! 


En kväll med fina vänner! <3

Skrivet:    ·  Allmänt

Äntligen fick vi en kväll inbokad! Som vi har pratat om att ses med våra sambos och igår äntligen! Fixade lite wok & vårrullar, bjöd på vin & öl och klockan blev sent såklart! SÅ sjukt trevligt och när Jimmy & Johan verkligen klickar, det visste vi väl, men om det värmer! 

Fick mysa med Tage och Tyra, som somnade i vår säng sen! Gos! <3
Tack tack fina Ida & Johan för en så trevlig kväll! Och nu har vi rutin på det här, innan man avslutar kvällen så bokar man en ny! 
Och den ser jag fram emot! <3


Sen Mysmorgon

Skrivet:    ·  Allmänt

God förmiddag fina!
Ställde ingen telefon imorse och vaknade vid 11. Så skönt att sova ut! Behövligt! 
Låg i sängen och sippade kaffe, planerade lite mat för ikväll när Ida & Johan kommer! 
Nu lyxfrulle och latte! 


Maria Bengtsson

Här får ni läsa om mitt liv. Every day counts. Enjoy!



· Allmänt