GLARRE

Skrivet:    ·  Allmänt
Jag gillar ju det här med att testa nytt! Och även om jag ibland handlar hem utan att hinna testa innan datumet gått ut, så är det nåt visst med nyheter. Och vi som älskar glass & sorbet! 
Den här dessutom supernyttig, dock onödigt dyr! Nån som testat? 
 
 

FREDAG

Skrivet:    ·  Allmänt
God morgon fredag! 
Upp 05.45 & iväg till gymet! Lite mysigt att gå upp när det fortfarande är mörkt ute. Och trots att det va en annan instruktör imorse, med ett helt annat upplägg och helt annan musik så gick det sjukt bra! Passet va uppbyggt i 5 långa intervaller där utmaningen va att hålla jämn hög puls genom hela passet. 5 toppar varav jag pressade mig upp till rött och maxpuls på 4 av 5 möjliga. Klapp på axeln! 
 
Och som instruktören sa, om man inte gillar spinning i sig så älskar man allafall känslan efter! 
 
Ha en fin fredag! <3
 
 

Min dag

Skrivet:    ·  Allmänt
En riktigt bra dag på jobbet! Nu börjar jag verkligen komma in i allt! Känner mig säker på bil och utmanade mig i att erbjuda, knappa och faktiskt sälja min första hem!! Whoop!
Ibland måste man kasta sig ut bara! 
Just solat och nu på väg till träningen! 
Det va min dag! Sen väntar en mysig kväll med gos och lite städning inför imorrn kväll när Tim, Jutta & Hugo kommer på tacos och vin! 
Nu Combat! <3
 
 

Lättare lunch

Skrivet:    ·  Allmänt
Idag va jag sugen på en lättare lunch, fick bli riskakor med keso och vaniljkvarg med keso! 
 
Ibland funkar det fint! Får trycka lite mellis bara innan solning och träning! 
 
 

God morgon hösten!

Skrivet:    ·  Allmänt

God morgon hösten! Idag va det verkligen höst på riktigt. Lite svårare att gå upp när regnet smattrar och det är mörkt utanför. Men efter första koppen kaffe är man lite mera människa! Fick skjuts av älskling imorse, skönt. Möte om säkra meddelande på morgon och nu full fart på luren! Efter jobbet tänkte jag hinna med en solning innan combaten! Förstå va skönt!
Ha en fin dag! <3

 

Bodypump

Skrivet:    ·  Allmänt
Hemma, nyduschad och med mjukisar på. LagLagar biffstroganoff med älskling! Riktigt bra dag på jobbet, medlyssning på fm och full aktivitet på telefon hela em! Tiden har gått sjukt snabbt! Avslutade med ett bra bodypump pass med Natta! Ny release är alltid kul & jobbigt! Lite mage på det! Nu tar vi kväll! <3
 
 

Onsdag 28 september

Skrivet:    ·  Allmänt
God morgon fina! 
Redan onsdag! Galet va tiden rusar! Och veckorna springer iväg. Gårdagen bjöd på en bra dag på jobbet, en skön höstpromenad med bästis, update, bästa sällskapet och frisk luft - kan va den bästa kombon! 
Gick hem till brandholmen och kvällen med min Jimmy va sjukt mysig! Som alltid! Åt lite, kollade en Wallander & la oss i sängen med musik och tända ljus redan halv 10. Sjukt mysigt! Lite inne på ett nytt soffbord och marmor är på tapeten! Får se vad det blir! 
På plats på jobbet, ska hämta en kaffe och starta upp dagen! 
Önskar er en fin onsdag! Trots att vädret gör att man helst skulle ligga kvar i sängen och bara mysa idag! <3
 
 

Soliga tisdag

Skrivet:    ·  Allmänt
Trötta igår och somnade faktiskt i soffan efter maten. Så mysigt! Skeda kan va bland det mysigaste! Trygghet verkligen. Håller ni med?
Åkte ihop imorse, tar oftast cykeln så när vi synkar tiden är det extra mysigt! En bra start lixom! Morgonmöte och utbildning hela fm, gjort offerter och nytecknat i systemet. Känns bättre och bättre och mycket börjar sätta sig. 
Inte hunnit med nån frulle idag så nu blir det gott med lunch! PUSS på er!
 
 
Hittade den här fina bilden! Skulle lunchat med Hanna idag men får ta en update på telefon när hon är sjukis. Visst är bilden härlig? <3
 

BODYJAM

Skrivet:    ·  Allmänt
Avslutar måndagen med en dos endorfiner på Annicas bodyjam! Nu börjar passet sitta, lagom till nästa release! Just handlat och ni står Jimmy i köket och lagar kycklingfärs med bönpasta! 
Vilken lyx jag har! <3
 
 

Lunch i solen

Skrivet:    ·  Allmänt
Lunch UTE med fina mami! Hellmans är givet om man vill sitta ute och njuta! <3
Nyttigt och fräscht! Älskar deras hälsosallad! Några timmar kvar, sen efterlängtad BODYJAM med brudarna innan jag tar kväll med älskling! 
 
Lunchen idag! 
 
 
 

Måndag morgon

Skrivet:    ·  Allmänt
God morgon fina! 
Måndagsångest i en liten dos ja, har kommit in i en period där jag ifrågasätter varför man ska jobba bort 5 av 7 dagar i veckan, umgås mer med kollegor än sina nära och tiden man uppskattar mest är två hela dagar på en vecka. Två av sju. Galet om man börjar tänka så. Men det är ju så det är, man måste ju jobba för att ha råd att vara ledig. Vridet men sant. 
Så bara att göra det bästa av dagenoch kötta jobb! Ser fram emot lunchen med mamma! Kanske Hellmans och uteservering! Hoppas kunna flexa oxå och få till jamen klockan 18! 
 
Önskar er en fin dag! <3
 
 

Match, mat & mys

Skrivet:    ·  Allmänt
Hela familjen samlad för att kolla säsongens sista hemmamatch! Hängt med Vince & myst, busat & skrattar massor! som alltid när man hänger med pannkisarna! Trots 5-0 så va det verkligen sjukt mysigt och skönt att sitta på en filt i solen, dricka kaffe och kolla fotbollen. 
Blev bjudna på mat hos mormor & morfar efter, hela gänget! 
Nu är vi hemma, fixar & myser runt! Äntligen köpt armeringsjärn och fått upp på väggen! Nu ska vi bara klicka hem lite bilder! 
Älskar verkligen såna här dagar! Pausa söndagen tack! <3
 
 
 

Hej söndag!

Skrivet:    ·  Allmänt
God morgon söndag! 
Upp och fixa frulle! Jimmy är på samling och jag 
passar på att ta en pw innan Jontan hämtar upp mig! En rask 40 är bättre än inget! Skön höstluft idag! Efter matchen ska vi hem till mormor och morfar och fika lite, sen blir der nog mest mys & fix hemma. Ska se om vi kan åka förbi och köpa ett armeringsjärn & beställa lite mera bilder! 
 
Skorna från igår! <3
 
 
 
 
 
 

TACOLÖRDAG

Skrivet:    ·  Allmänt

En mysig lördag hos fina Markus, Nancy och Melker! Blev bjudna på tacos & rödvin och där fem timmar kändes som 2! Supertrevlig kväll! Och vilket hus! Om vi blev sugna på att bygga efter att ha sett och fått en rundvandring av huset! Drömmen ju! Att flytta in i nåt som är helt nytt där ingen bott tidigare. Allt är sprillans och bara vårt! Det skulle vara en dröm verkligen!
Tack fina för en supermysig kväl! <3

 

 
 

HELG

Skrivet:    ·  Allmänt
Efterlängtad helg med min Jimmy! Somnade i soffan igår, myste med lite tapas och ett glas rosse. Sen däckade vi båda i soffan! Hur mysigt som helst! 
Vaknade imorse och fick kaffe på sängen, sen frukost i soffan & nu sitter vi i bilen på väg till Vingåker! Ska kolla lite kläder är tanken, men tror vi kommer hitta mest till Jimmy faktiskt. Det brukar vara bäst till killar där! Men jag älskar att vara PS! Personal shopper & så. 
Ikväll middag hos Marcus & Nancy! 
 
 
 

Mina favoriter

Skrivet:    ·  Allmänt
Länge sen jag hann (prioriterade) att läsa bloggar, men nu har jag fastnat och kommit in i en bloggperiod igen! Och lika gärna som att skrolla insta på lunchen kan man lika gärna kolla in lite bloggs. Fastnat för Blondinbellas blogg som faktiskt är högt över förväntan! Hon verkar härlig, är bra på att uttrycka sig, har ett innehållsrikt liv - karriär blandat med familjeliv, kombinerar bra och man kan få bra tips om mycket. Sånt gillar jag, när man får ut nåt av bloggläsandet, inte bara det här ytliga, utan lite känsla, lite innehåll.
Har ni inte kollat in bloggen, göööört!
 
 
 

FREDAG

Skrivet:    ·  Allmänt

God morgon fredag! Sängen va så skön imorse, men tog mig upp och drog iväg till gymet! Bra bana, bra peppmusik och fullspäckad sal! Lyckades ta mig upp i maxpuls när jag skulle och höll utmaningen att ligga kvar på rött i hela 50 minuter! Tufft men ger man sig tusan på det så går det! Nu fredag!! En solning efter jobbet och sen fredag med min älskling! <3
Går fortfarande inte att lägga upp bilder tydligen så bjuder på en gammal! Suck!

Höstkväll

Skrivet:    ·  Allmänt

Combat och helt okej med energi! Har varit duktig med träning den här veckan och fått till en bra mix av gym & Nattas sjukt tuffa magövning, har fortfarande ont när jag skrattar och tar mig upp ur sängen ska vi inte tala om! Skööönt. Lite Combat, lite grit och lite morgonspinning! Imorrn köttar jag nog veckans sista pass och kör spinning innan jobbet! Sen ska kroppen få vila och jag ska bara njuta av att få umgås med mitt allt! <3 Att cykla hem efter gymet i höstigt mörker är så mysigt! Jag gillar verkligen hösten när den är såhär! Bara att passa på att njuta!
Nu ska jag mysa ner mig i soffan med lite vaniljyoghurt, bär och riskakor. Ha en mysig kväll fina!

Mellis

Skrivet:    ·  Allmänt

Några snabba innan dagen är slut! Medlyssning efter lunch och inser att det är mycket att lära! Herregud! Men det ska nog gå! Övning ger färdighet! Intar lite mellis här innan combaten! Får förhoppningsvis sällis av både Natta & Sandra! Klart veckans bästa pass!

God morgon fina!

Skrivet:    ·  Allmänt
Sovit okej, även om sängen va tom! Men imorrn kommer han hem! Han med stort H. <3
Blond igen vilket känns så skönt! Och Olaplex gör verkligen skillnad! Jag som har fått så slitet hår hår, plattat för mycket och packat in för lite. Eller ja, slitet och slitet. Torrt skulle jag vilja säga. Skulle behöva en riktig fuktkur! Men olaplex gjorde sitt! Nu på jobbet redo för 9 timmar och så bästa Combat ikväll! 
Pussar <3
 

Onsdag

Skrivet:    ·  Allmänt
En bra dag på jobbet, en snabb förmiddag och en något längre em. Cyklade hem för att mysa med Jutta & Hugo! Premiär i lägenheten! Och även om Hugo inte va på sitt bästa humör fick jag gosa, mysa, vagga, mata och försöka söva en minst sagt trött liten kille! Lilla plutt! Måste verkligen kännas otillräckligt när man testat precis allt och ändå är det nåt som inte är bra. Men så mysigt att få ses lite. Kvalitet med bästis är som alltid guld värt! <3
Nu har jag damsugit av lite, tvättat, slängt i en hårfärg och duchat. Ska äta lite och mysa ner mig i sängen sen. Hoppas kunna sova även om sängen känns tom. Saknar min andra hälft! Fick världens finaste lapp när jag kom hem! Älskling! <3 
 
 
 
 
 
 
 

Morgonspinning

Skrivet:    ·  Allmänt

God morgon fina! När Jimmy ändå skulle upp kunde jag lika gärna göra sällskap och gå upp 05.40 och dra iväg till gymet för litr morgonspinning! Monica som alltid kör på fredagar körde idag & hennes pass är bara bäst! 45 minuter gick hur snabbt som helst och jag kom upp i maxpuls och lyckades hålla bra nivå passet igenom! Klapp på axeln! På plats på jobbet och tänker skaffa mig en bra onsdag! Saknar dock redan min kärlek! Två nätter utan min Jimmy. Men på fredag ses vi igen! <3
Ha en fin dag nu!

Hello tisdag

Skrivet:    ·  Allmänt

Fordrande en blogg app utan möjlighet att kunna lägga till nya bilder. Blir lätt irri men ni får ha överseende. Haft en bra tisdag med utbildning i villa/hem, villkor och alla dessa system. Kommer ta tid att lära sig allt nytt, alla koder, alla snabbval, alla genvägar. Vi snackar gammalt system, stordatasystem. Japp. Men det ska nog gå! Medlyssning och knappa får bli kommande dagars utmaning!
Nu kaffe och lite telefon innan det blir träning! Bandet och sen grit med Natta vid 18! Kommer känna mig skapligt överkörd ikväll! Ska krama massa extra på min älskling ikväll! <3

Blogg.se

Skrivet:    ·  Allmänt

Ny blogguppdatering och nej, det funkar inte att ladda upp bilder från kamerarullen. Suck! Försökt hela dan! Sånt man kan bli tokig på! Så tills vidare får ni hålla tillgodo med gamla bilder och nya uppdateringar! Överlevt måndagen, fick sluta 17 och hoppade därför
Combaten 19. Kändes sådär att vänta två timmar, trots att det passet är det bästa! Tur att man får en ny chans på torsdag! Fick bli en skön promis istället! Kvällssol & så mycket energi av bara en liten timme! Guld värt efter en dag inne på kontoret. Nu har jag just duchat och värmer lite fläskfilé här! Kokar ris och fixar sallad till älskling kommer från träningen. Beställde lite mjukisar från Zalando men alltså på riktigt! En skitsnygg Adidaströja som inte alls passade i stl. Vid modell och inte alls bra. Byxorna (beställde två par) va båda i small men den ena kändes som L och den andra rätt lagom med gick inte att få över vristerna. Hallå!?

Hoppas ni oxå överlevt dagen! PUSS <3

Måndag

Skrivet:    ·  Allmänt

God morgon måndag! Äntligen uppdaterat min telefon! Fick lägga över typ alla bilder på datorn och sen gick det! Hade två stora uppdateringar och dom flesta appar, så bloggen ser nu helt ny ut! Får se hur det här inlägget blir!
En mysig söndag med mitt liv, lång sovmorgon och sen soffhäng för resten av dagen! Plöjde filmer och myste. Lagade så sjukt god fläskfilé med klyftisar till middag! Riktig söndagsmiddag! Kan lägga upp receptet sen, för Jimmy kan ha lagat blend det godaste!

Nu ska jag skaffa mig en bra måndag! <3

Fin kväll

Skrivet:    ·  Allmänt
Josse, Jontan och Vince kom och hängde, Jimmy kom vid 8 efter matchen. Fick ett litet nyp i armen moment, här sitter jag med Jimmys syskon när han själv är iväg på match. Så mysigt verkligen! Och precis så man vill ha det! <3
Rosse, plock & prat till halv 3. Tiden går fort när man har det bra!
 
Nu har vi just vaknat och ska ta oss upp och sätta på kaffe & göra mysfrulle framför tvn! Sen tar vi dagen som den kommer! Skööööönt 
 
PUSS <3
 
 
 
 
 
 
 

Lördag

Skrivet:    ·  Allmänt
Fina lediga dag! 
Sovmorgon utan nån mobil som ringer, bara det är lyx! Kaffe i sängen. Lång frulle i soffan. En promis på det och nu ligger jag på balkongen och njuter! Ska snart damsuga lite och hänga tvätt. Jimmy är iväg på match och sen kommer Josse och Jontan & Vince och knäcker några öl (pumpar vin för oss tjejer) och bara umgås! <3





Lunch i solen

Skrivet:    ·  Allmänt
En lunch i solen på Hellmams uteservering! Lyx att kunna sitta ute och njuta i mitten av september (!!) 
Passa på att ta er ut om ni kan! Helt underbart! Tog en favorit i repris och åt hälsosalladen med kycklingfilé! Den kan variera från dag till dag, men basen är alltid densamma. Så fräsch! 
Nu kämpar vi sista två innan jag tar helg! Whoop!




Morgonspinning

Skrivet:    ·  Allmänt
Bästa starten på fredagen och på helgen är utan tvekan min morgonspinning! 
Cykla till gymet 06.30 när dom flesta fortfarande ligger och sover. Få svettas i 45 minuter utan vila till bra musik i en fullproppad spinningsal! 
Ny relese och en shot efter passet! 
På plats på jobbet och redo för en fin fredag! <3







Hungrig

Skrivet:    ·  Allmänt
Ett SÅ jäkla bra Combat pass! Endorfiner i 60 minuter! Drömmen! 
Nu efterlängtad kväll med mitt liv som har lagat Biff Stroganoff & ris! Den kan nog vara bland den godaste någonsin! 

Ha en mysig kväll! <3





Utbildning dag ett

Skrivet:    ·  Allmänt
Hej fina! 
Fullt ös idag! Morgonmöte 8-9, sen direkt på utbildning 9-15. Ska lära mig allt om villa & hem. Allt från villkor till datasystem. Och jäklar va trött i huvudet jag är! Lunchade med fina Stina och fick ett skönt avbrott i alla olika koder. Mycket att lära om man säger så! Men så lärorikt! 
Ikväll kör vi Combat och sen mysig kväll! Somnande tidigt igår & kan nog bli en film i sängen efter maten ikväll! 
Älskade kvällar! <3
Lite bilder från idag!





Tar vara på kvällen

Skrivet:    ·  Allmänt
Go kväll! 
Lite ändrade planer och inställt hos Annica ikväll. Men det gjorde att jag istället hann med att verkligen njuta av den här underbara sensommarkvällen! Man måste verkligen passa på nu, ta vara på dom här ljumna kvällarna! 
En lång skön promis med bra musik i lurarna & lite handling på vägen. Och vilken lyx, att kunna gå i T-shirt och solbrillor i mitten av september, klockan 19 på kvällen! 
Nu ska jag hoppa in i duschen och sen slänga ihop lite kycklingfärs med bönpasta tills Jimmy kommer hem! 

Hoppas ni njuter av kvällen! 
PUSSAR







LUNCH

Skrivet:    ·  Allmänt
Lunch i solen på Hellmans med fina Natta! Hälsotallrik med kycklingfilé, så gott och så skönt att kunna sitta ute i september! Lyx! 
En snabb eftermiddag på jobbet och många ärenden som måste bli klara innan jag går hem vid 17! En promis hem och så cykla iväg till Annica vid 19!

Bild på dagens lunch! Kan verkligen rekommendera den här salladen! 



Så sugen på ny parfym! Och den här! Kommer lukta samma som bästis bara, men vi är vana! Delar ju allt! <3



God morgon

Skrivet:    ·  Allmänt
God morgon fina! 
Ingen jacka! Bara det! Underbara väder! Tokmysigt igår & så härligt att få sova ihop igen! 
Lunch med Natta idag och ikväll Detoxkväll hos Annica Malmberg! C9 och så. Alltid intressant att höra lite och visst skulle det vara skönt att rensa kroppen lite efter sommaren. 

Ha en fin dag! <3



GRIT & CEASAR

Skrivet:    ·  Allmänt
Uppvärmning på bandet och sen det jobbigaste, svettigaste och kortaste passet med Natta! Grit 30 minuter och du är helt färdig efter! SÅ skönt och verkligen värt tiden. 
Cyklade hem i typ sommarvärme, helt underbart väder! 
Åkte och handlade med min Jimmy & nu sjunker vi ner i soffan med lite ceasar. Livet! <3




Puder & sol

Skrivet:    ·  Allmänt
Härlig lunch i solen! 
Tappade gärna mitt puder i golvet igår så idag fick det bli ett nytt. Tråkiga utgifter det där med smink, men värt att ha fräscht nytt! 

Lyx att ha bubbelvatten på jobbet måste jag säga, speciellt när man är så törstig, då hjälper faktiskt inte vanligt vatten längre. Inte speciellt gott heller, kan vara för att vi vant oss med Ramis hemma! 
Taggar träning efter jobbet! Kansle blir lite gym och grit med Natta idag! Ska bli så skönt! Sen efterlängtad kväll med han med stort H! <3



God morgon

Skrivet:    ·  Allmänt
Lite svårt att somna utan min Jimmy men desto svårare att vakna. Hann ändå dricka kaffe och tvätta håret! 
Cyklade på 8 minuter och insåg när jag kom fram till jobbet att mötet va 8.15. 
Allafall på plats! 
Slänger upp lite bilder från Samos! Precis just DÄR skulle jag vilja vara NU! 






Middag

Skrivet:    ·  Allmänt
Äntligen en middag! Så mysigt som alltid & sent som alltid! 
Maten klockren, kycklingspett med teriyakimarinad, mangosalsa och sallad. Ett glas rosse och citronsorbet med hallon till efterätt! 
TACK fina ni! <3
Nu har jag duchat och ska ringa min älskling! Puss och natti! 







Måndag

Skrivet:    ·  Allmänt
God morgon måndag! 
På plats på jobbet, pussat lite extra på min Jimmy som ska till Malmö och sova borta. <3 Men ändå, en fin måndag med 16 grader redan 8 på morgonen! 
Ny vecka och nya möjligheter! 
Ikväll kommer äntligen Annica, Ida och mamma och ska äta mat hos oss! Blir mysigt att ses och så kul att få visa vår fina lägenhet! 

Ha en fin måndag! 



En bättre söndag med min Jimmy

Skrivet:    ·  Allmänt
En bättre söndag med mitt allt! 
Snabba cash och soffhäng hela dan! Så skönt! Nu har vi ätit och myser vidare. 
Vill aldrig att den här kvällen ska ta slut! 
<3






Söndag

Skrivet:    ·  Allmänt
God morgon underbara lediga söndag! 
Myst i sängen fram till nu, behövde lite sovmorgon efter gårdagen som blev något senare än planerat! Åkte hem runt halv 4, då har man en trevlig kväll! 
Jag har verkligen världens bästa kille som dessutom har världens finaste familj! <3

Tack för en sån där perfekt spontan lördag med dom bästa! <3





Nu ska vi kolla Snabba Cash och mysa vidste med frulle och latte i soffan! I mjukisar med min sambo! Livet! <3

Lördag

Skrivet:    ·  Allmänt
God eftermiddag fina! 
Vilket väder! Sovmorgon och lång frulle framför solsidan. Sen åkte Jimmy på match och jag tog en lång runda med Sandra på 1,20. Vädret är på topp!
Ligger just nu på balkongen och njuter i solen, kör lite tvätt mellan varven och bara njuter av en ledig lördag!
Ikväll lite vin och spel hos Jimmys föräldrar! Fin lördag! <3


Morgonens latte 





Fredagsmys

Skrivet:    ·  Allmänt
Bästa träningen! Alltså man inser verkligen vad man saknar när man av olika anledningar inte hänger på gymet och får energi av just pass! 
Endorfiner kallas det! 
Så glad att jag tog mig iväg efter en veckas förkylning. 60 minuter LesMils mix med bästa AnnaLena och Björn! En blandningen av bodypump, grit och Combat! Både Natta & Madde körde med mig och totalt genomkörda & toksvettiga efter! Bästa starten på helgen! 
Åkte förbi Jimmys föräldrar och kramade på Stella och Co, åkte och handlade och sen bara tillbringat kvällen med att laga sjukt god thai och kollat två avsnitt Torpederna. Kör sista avsnittet i sängen snart. Och har ni inte sett den serien, alltså vi skrattar så magen krampar och tårarna rinner! 

Nu ska vi mysa vidare! Och imorrn ringer ingen klocka! <3


Godaste oliverna 


Heta räkor med vitlök och chili, mitt bästa! Bara äta precis såhär! 


Börjar bli expert på vårrullar nu! Så gott och värt tiden! 

Lunch med Stina

Skrivet:    ·  Allmänt
Lunch med fina Stina och jsg måste säga att Coffehouse har bättrat på sig en del! Kan verkligen rekommendera deras Hälsosallad! Fräsch kyckling! 
Haft så himla mysiga kunder och em har verkligen gått snabbt! 
Nu taggar jag LesMills 60 minuter med Natta! Får se hur det går, är ju fortfarande inte hundra! Men tillräckligt för att vilja träna!
Fys innan mys! <3





 

Fredag

Skrivet:    ·  Allmänt
Ingen spinning idag, kanske kan köra efter jobbet om läget är okej! Skulle va skönt att få röra på sig lite! Sovit som en prinsessa och kvällen igår va så mysig! Somnade sent, men va gör det? Imorrn ringer ingen klocka! 
Inviger nya tröjan - älskar vitt och halvpolo! 
Varit på kontorab och testat min stol! Nu fredag på jobbet och en kopp kaffe till! 
Ha en fin fredag! <3





20.35

Skrivet:    ·  Allmänt
Lagar mat och myser ihop. 
Bästa på hela dagen! Skippade träningen och har faktiskt inte ens varit ute och gått ikväll. Tog en långkväll med min Jimmy istället. Och hur lyxigt som helst att komma hem vid 5 och unna sig att ligga i soffan, ta en kaffe, fixa lite bankgrejjer, åka och handla och sen laga middag ihop! 
Kycklingpaj med filodeg, feta och soltorkade tomater. Mums!







 

Strängnäs

Skrivet:    ·  Allmänt
Alltså vilken mysig dag och vilket härligt gäng! Åkte till Strängnäs med Stina vid 10 och möttes av ett litet supermysigt gäng här på kontoret! Klockrena verkligen. Suttit på telefon här, ätit lunch på uteservering, fikat och inte skrattat så mycket på länge! Aldrig varit här i Strängnäs (?!) men så mysig stad. Lite Trosa känsla! Båtar, vatten..

Hoppas ni har en fin dag! <3








Minnen

Skrivet:    ·  Allmänt
3 år sen min fina Ida! <3



Torsdag 8 september

Skrivet:    ·  Allmänt
God morgon! 
Skapligt kvavt ute. Sadeln va verkligen blöt men värmen finns ju och visst är det underbart att fortfarande kunna ha vita tygskor och mer sommarkläder än höstiga tjocka koftor? Den tiden kommer ju snart ändå, så bara att njuta! 
Halsen okej, huvudet okej och kroppen ja, okej. På plats på jobbet och vägrar bli sjukis! Det räcker med en i familjen! Stackars älskling, sjuk sen i söndags. 

Morgonkaffe hemma är den bästa koppen! Förbereder macka med skinka och tar med till fm fikat. Då är man hungrig och då smakar frullen som bäst! 
Dom här är nyttiga och bra innehåll! Fibrer för magen är alltid bra! Blivit duktig på att äta frukost numera, plus på det! Och nu är mina långa fem dagar äntligen slut så kroppen och knoppen kan komma tillbax igen! Bara det! 

Idag heldag i Strängnäs med bästa Stina! Åker vid 10! 
PUSS på er! <3





Mer energi

Skrivet:    ·  Allmänt
En sån dag. Alla dagar är inte på topp! Dock blev em bättre och utbildningen vid två gav massor! Tog en spontan pw i kvällssolen och tankade på med extra energi! Vissa dagar behövs det mer! 
Handlade lite och lagade middag (varm mat, köttfärs och ris) med älskling! Kollat film och nu kryper vi ner i sängen och kurerar! <3





Onsdag

Skrivet:    ·  Allmänt
En trött tjej, för mycket hormoner i kroppen och en kjorvig hals. Och så en sjukling hemma! 
Behövs lite kaffe idag! 




Kvalitetstid

Skrivet:    ·  Allmänt
Långpromis med bästis, update och kvalitetstid. Så välbehövligt och så mysigt! <3
Älskar kvällspromenader! Svängde förbi Ica på vägen hem och handlade lite gott till min sjukling hemma! <3
Nu film och "frukost" med mitt allt! <3




Plockgodis - när man är sjuk får man äta gosis trots att det är tisdag! 

Lunch och sol

Skrivet:    ·  Allmänt
Lunch och en promenad i solen! 
Underbara väder! 
Kom precis tillbax och sippar på en kaffe här mellan samtalen! Tycker det flyter på bra här! Mera utbildning i brandkampanjen i em! 
En bra tisdag! 
Promis efter jobbet känns helt rätt i det här underbara vädret! 
Och sen ska jag krama och gosa med min kärlek! <3



Tisdag

Skrivet:    ·  Allmänt
God morgon! 
Vaknade med halsont, inte jättekonstigt kanske när älskling är hemma och risig. Men hoppas det ger sig under dan! 
Jobb till 5 och sen mysig promis med Jutta & Hugo! <3

Ha en fin dag! 



Go kväll fina

Skrivet:    ·  Allmänt
En lite stressig men så lärorik dag på jobbet! Veckans längsta dag blev en riktig kickstart och har suttit på telefon helt själv hela dan! Whooop! 
Hann inte med nån BODYJAM idag men en kvällspw med Sandra va precis lika skönt om inte skönare! Älskar verkligen sensommarpromenader på kvällarna! När det blir mörkt, gatlyktorna tänds och det är inte kallt! Hur skönt!

Tar hand om min lilla sjukling här hemma, handlat godis & sorbet. Nu filmmys och en ny smak! 



På jobbet! <3








Måndag

Skrivet:    ·  Allmänt
God morgon måndag! 
En sliten söndag men bonus med balkonghäng och sol hela em! 
Med älskling! 


Först på plats på jobbet och lång dag väntar, 8-18. Får se om jag kan hinna till jamen med tjejerna. 

En dagens! Ha en fin måndag! <3




Favvolåten just nu! 

Firar två 30 åringar

Skrivet:    ·  Allmänt
Lite otaggade och trötta till en början, stressade runt och fick se till att bli festfina på en timme. Men det gick! På med klackar och lite busiga lockar bara så va man redo! 
Hur bra kväll som helst, uppvärmt partytält, god mat, tipspromenad & massa dricka! Mojito, rosse och sen kom whiskyn fram för grabbarna. Lär nog kännas för många idag! 

Tusen tack Cattis & Adrian för en så bra kväll! <3











Lördag

Skrivet:    ·  Allmänt
Älskade helg! 
Vaknade skapligt och låg kvar till halv 12. Drack kaffe och myste framför tvn. 
Älskar våra helger! <3
Ätit frulle och ska strax iväg till Jimmys föräldrars nya lägenhet och hjälpa till lite. Ikväll 30 årsfest för Cattis & Adrian! 





Stolt sambo! <3

Fin kväll

Skrivet:    ·  Allmänt
En långpromis med Sandra avslutades med en kaffe på balkongen. Mys! 
Ibland finns det extra mycket att uppdatera och idag va en sån dag! 
Hemma och tänt ljus i hela lägenheten. Duschat och rakat benen - och så har älskling städat hela lägenheten och bara älskar snittblommor hemma! Det är helglyx på riktigt! <3
Hoppas Jimmy kommer hem med vinst nu, sen blir det fredagsmys, plock och film framför en film! 
Åh älskade helg! 



En bättre fredag på jobbet

Skrivet:    ·  Allmänt
Ingen medlyssning idag inte! 
Uppkopplad HELT själv och tar mina första samtal helt utan nån brevid! 
Whooop!! Känns extra skönt att ta helg nu! Klapp på axeln! 
Lunch i solen och blommor till helgen! 





FREDAG

Skrivet:    ·  Allmänt
Friday baby! 
Och 2 september, galet. 
Skippade morgonspinningen imorse och fick sova 1 timme längre. Snoozade oxå lite extra. Värt. 
Startade dagen med möte ang vår brandsläckarkampanj där jag & Elin kommer ha en stor del av alla samtal som kommer in! Kul!
Ha en fin fredag! <3



TACOTORSDAG

Skrivet:    ·  Allmänt
En och en halv timmes mysig promis med fina Alle! Älskar kvällspw och det här med att gå, få vara ute och förena nytta med nöje. Mycket bra! 
Storhandlat med älskling och nu TACOS i soffan! Känns nästan som fredag! 
PUSS




Heldag med Stina

Skrivet:    ·  Allmänt
Ett besök i Eskilstuna på fm & vidare till Katrineholm på em. Räksallad till lunch och tre koppar kaffe totalt. 
Bra dag med Stina! 
Blev just avsläppt i Björkvik av Stina och snart upphämtad av Jimmy! Underbara! <3
16.30 linskoll och förhoppningsvis svar på varför jag har så ont i huvudet. Konstant. Har iof varit bättre senaste veckan men alltid bra att kolla upp!
Ikväll efterlängtad pw med fina Alle! SÅ länge sen!!


Dagens lunch 



God morgon

Skrivet:    ·  Allmänt
God morgon fina! 
Idag åker vi runt och hälsar på kontoren i Eskilstuna på fm och Katrineholm på em! Förmåner att få hälsa och kolla status på andra kontor. 
Blev upphämtad av Stina och nu är vi på plats i Eskilstuna! 
Ha en fin dag! <3



Maria Bengtsson

Här får ni läsa om mitt liv. Every day counts. Enjoy!



· Allmänt