Nedräkning och lunch

Skrivet:    ·  Allmänt
Eftermiddag på kontoret. Några timmar kvar innan jag checkat ut för den här veckan. 
S K Ö N T  som tusan! 

Till lurre sallad med kräftstjärtar. Och har man stämpelkort på Matextra fåran tionde salladen gratis! Så just idag kostade min sallad zero. 




Dagens tvilling! 

Låten

Skrivet:    ·  Allmänt
ATLANTEN
 
Man lär sig gilla den här. Ju mer man lyssnar. Tänk er ett glas rosse på balkongen med kvällssol en sommarkväll och den här i bakgrunden. Eller efter morgondoppet på en solvarm klippa, med kaffet i handen och hela dagen framför. Lite dom tankarna får jag. <3
 
#sommarfeeling
 
 
 

Like a friday

Skrivet:    ·  Allmänt
God morgon! 
Torsdag som en fredag, fiiiint. 
Lite jobb, ett ärende på stan och ikväll lite valborgsfest hos Tim och Jutta. Nåt glas, fina vänner och bara fira ledighet! 

Kunde varit lite varmare ute bara. Och lite sol. Annars så! 

Ha en fin dag godingar! <3



Kärlek

Skrivet:    ·  Allmänt
En bästa vän, en syster. 
Jag är lyckligt lottad! <3 




Good vibes

Skrivet:    ·  Allmänt
En bra onsdag, ett bra träningspass och nu väntar snart långledigt! 

Alltså lycka på det!! <3



Stretch

Skrivet:    ·  Allmänt
Go kväll fina ni! 
Onsdagen gjord och bra gjord, riktigt bra. En bra dag på jobbet idag, mycket sälj och så mycket skratt verkligen! 
Det är kärlek när man skrattar så det krampar i magen. Och så ett sjukt kul och bra pass på gymet på det! Box och multi, kände mig stark. 
Kvällssol och ja, en fin känsla! Lagar mat med högsta volym. Right now.

Lite stretch som avslut. Är så dålig på det, men det gäller bara att ta sig tid. 








Tips

Skrivet:    ·  Allmänt
Den här är bara bäst! 
Testade ett annat märke, men fick köpa den här istället. Man ska inte gå ifrån ett vinnande koncept alltså. Att man aldrig lär sig! 

Apoteket BB crème. Grym!



En bättre onsdag

Skrivet:    ·  Allmänt
GOD MORGON ONSDAG! 
Tänker att det ska bli en bra jäkla onsdag idag! Och som chefen på tvåan nyss sa, det kan va nyttigt med dalar ibland för att du ska kunna uppskatta topparna. Så sant. Så nu jobbar vi på och f o k u s e r a r. 

Älskar min jacka btw. Kanonköp!




Robinsson & Salty caramel

Skrivet:    ·  Allmänt
Sköna kväll ta inte slut! 
Ligger i soffan och kollar Robinsson. Tror inte man fattar hur påfrestande det måste va för kroppen. Låg energi konstant, ingen mat och aldrig få äta sig mätt. Och sen ska man klara värmen på det, ständigt känna sig smutsig, orka med alla pakter och helst vinna tävlingarna. Här ligger jag och knaprar Läkerol och har det gött. Nyduschad och fräsch. Kontraster. Sen är det ju ett frivilligt spel absolut. 

Läkerolen Salty Caramel får godkänt. Men inga fem plus där inte. 
Har du testat?



Trött tisdag

Skrivet:    ·  Allmänt
Grym måndag och trött tisdag. 
Så jobbar vi. Varför inte köra lite variation på tillvaron? Sålt noll försäkringar idag, vet inte när jag nollade sist, men ja, man får ha såna dagar. För det är ju då man uppskattar topparna så att säga. Körde rumba - nytt pass på Cms - och det va verkligen kul! Nåt annat. Inte svettigt jobbigt utan bara kul! Lite höfter, lite balans, lite rumpa. Och bra musik. Sen skivstång. 
Och nu äntligen kväll! 
Imorrn är det onsdag, den här veckan som en torsdag och det känns ju gött. Kortvecka kunde lixom inte komma mer lägligt! 

Hoppas ni har en skön kväll fina!



Hello you!

Skrivet:    ·  Allmänt
HELLO YOU! 

Önskar er en fin tisdag! <3



Inspo

Skrivet:    ·  Allmänt
Ligger i soffan och kollar bloggar, insta och inredning. Kommit in i nån göra om och köpa nytt till lägenheten. En vårfräshning helt enkelt. Som sagt, sovrummet ska få sig ett ryck med ny vit färg på väggarna och nya tavlor. 
Hittat så mycket fint!
Här är ett urval från Desenio.se






All Done

Skrivet:    ·  Allmänt
Jodå. Det gick. Det gör det alltid. 
Konstigt det där med energi. Två låtar in i passet kom endorfinerna och energin. Och så blir man peppad av en bra instruktör och ett proppat pass!
Men det känns att jag kört sturkepasset nu fredag, söndag och måndag. Aj aj.
Den där brännande känslan ni vet.

Förövrigt är jag sugen på att riva tapeterna i sovrummet och måla vitt. Och idag hade Cms världens största äpplen. Det va allt för nu!
Parneviks next!



ARE YOU WITH ME

Skrivet:    ·  Allmänt
Måndag em. Haft en riktigt bra dag här på jobbet måste jag säga. Över förväntan för att va måndag! Men det är ju ändå idag vi sätter ribban för resten av veckan! ;)
Ikväll blir det måndagspuls och styrka med Fredrik. Känns lite som man börjar kunna passen utantill snart, kanske ska börja ta tag i löpningen om jag ska klara Våruset. (Om jag nu ska springa..) Okej, det är bara 5 km, men nu va det bra länge sen jag köttade svettig löpning alltså. Och lite trött börjar jag bli på passen, ni vet när det är samma och man vet exakt vilken låt som kommer efter. Då är det fasen dax att antingen byta pass eller byta träningsform. Men idag har vi Fredrik och det är ju en favvo!
Bästa musiken också och det är ju det viktigaste.
 
Det här är min bästa just nu. Are you with me? <3
 
 

Monday

Skrivet:    ·  Allmänt
God morgon måndag! 
Känns inte jättetungt när man vet att veckan ska bjuda på sol och dessutom är den kortare än vanligt! Så snart får man lite mera ledigt igen. Skönt!

Men först ska vi göra en grym vecka! 
Puss på er! <3



Tygskor! Älskar mina vita. Funkar till allt och hur sköna som helst! 

Weekend

Skrivet:    ·  Allmänt
Helger, ledighet, fritid. 
All kärlek till den lediga tid man har utanför jobbet. Sjukt egentligen, att man jobbar bort 5 av 7 dar varje vecka. Inte så att man inte trivs, men tiden utanför jobbet är på tok för kort. Jobba 4, ledig 3. Det skulle vara mer okej. För man hinner inte sådär jättemycket på 2 dar. Men den här helgen har jag verkligen haft kvalitet, njutit till max och tagit vara på dagarna! En fredagkväll på fika, lite träning, några vändor på stan, lite shopping, en spakväll med filmmys och soffhäng, brunch, en hel massa skratt, balkonghäng, sol, och slutligen en glass i hamnen. 

En rätt perfekt helg och uppladdning för kommande kortvecka! ;) Och det känns guld! Hoppas ni haft en fin helg! 















Storhandlat

Skrivet:    ·  Allmänt
Gick ut till Ica Oppeby och fick skjuts hem av mamma. Två proppfulla kassar med påfyllning i kyl och frys. Skönt! 
Var tar tiden vägen?! Kan ha med ljuset att göra, klockan är 8 och det är fortfarande ljust! Lovely.
Nya mattan på plats. Försöker bestämma mig för om den ska stanna eller inte. För 1500 måste den va klock. 
Ska sova på saken.

Nu soffan och mat!



Glassiga söndag

Skrivet:    ·  Allmänt
Vilken helg! Vilken dag!!
Spenderat dagen på bästa sätt med min bästa. Åkt runt och shoppat lite, en sväng på stan och avslutade med glasspremiär i hamnen! Alltså LIVET! 

Det gäller att passa på nu, njuta för fullt bara! Hoppas ni haft en minst lika bra söndag! <3








Söndag

Skrivet:    ·  Allmänt
God morgon söndag! 
Sovit gott? Det verkar bli en solig söndag! Håller tummen för lite balkonghäng i solen idag! Men först lite träning! Upp och hoppa! 




Spa, sommarfötter och Fifty shades

Skrivet:    ·  Allmänt
Underbara kväll! 
Vinkvällen fick vänta och istället har kvällen bestått av spa, fina sommarfötter, mys, fläskfilégryta och Fifty shades. Med världens bästa vän! 
Det är kvalitet det. 
Fotbad på balkongen, rakat benen, filat, och målat tånaglarna. Den känslan! 
Sen soffmys och god fläskfilégryta med kantareller (kantarellfond är underskattat - vilken hit alltså) och bönpasta till det. Smarr jaaaaa. Kollat Fifty shades, andra gången va nästan snäppet bättre! Sjukt bra och en film där man lyckats fånga känslor på riktigt. Slutet behöver vi inte prata om. Kan det komma en tvåa nu tack! 7 timmar senare är det dax att krypa ner i nytvättad säng. Drömmen. 

Tack för bästa kvällen! <3





LÖRDAG

Skrivet:    ·  Allmänt
Vaknade vid halv 10. Gick bort till Kronis och handlade frukost. Sen kom Jutta på kaffe och lite uppladdning inför dagens box! Älskar att ha så nära till allt, glida ner till affären på två sekunder i ruffsigt hår, nyvaken och köa med alla andra frukostshoppare. Sen blev det egen box, styrka och svett. 
Lite fix på stan och så telefondejt med fina Hanna i säkert 2 timmar. Samtidigt som jag hunnit tvätta, duscha och pysslat hemma. Nytta med nöje! ;)
Och du är saknad fina vän! Men precis som alltid spelar det ingen roll om vi inte hörts på månader - det är ändå exakt samma. Sånt är skönt! <3

Dagens frukost och pass.















Fredagschill på Fika

Skrivet:    ·  Allmänt
23.40

När man tycker att det är långt att gå till väster och hellre går till Fika med krypavstånd hem, då är man rätt lat! ;) 
Men vi va överens. Deal på den. 
Skippade alltså tacobar och körde mat, vin och skitsnack på Fika. Och maten högt över förväntan! Jag tog kvällens tips som va fläskfilé med potatisgratäng. Valde grillade grönsaker till istället och det va verkligen gott! Två såser till som va heaven! Speciellt den gröna, säkert gjord på pesto och ruccola. Och massa vitlök. Mums!
Ett glas vin och en rätt tidig kväll. Fredagar är man inte i sitt piggaste direkt. Men mycket trevlig kväll! 
Tack Mirr & Jess! Nu skönhetssömn utan nån väckning i världen. Drömmen! 

Sov gott! <3




Feeling

Skrivet:    ·  Allmänt
Två timmar kvar på jobbet och sen väntar fredagspuls på gymet och mat med brudarna på Tacobar! Blir en bra fredag och alltid kul att testa lite nytt. 
Lördag en dag med bästa Juttplutt, lite träning och kanske pedikyr. Kände att det behövs! ;) Fräscha sommarfötter jaaaa tack! På kvällen utlovas vin och en hel del skratt med Tess & Jutta. 
Jäklar vilken bra helg det här kommer bli! Trots uteblivande sol! ;) 

Nu rast! Pussen! <3



Fredagslåten

Skrivet:    ·  Allmänt
F R E D A G
 
Än så länge sol, lite sommarfeeling och grönt på träden. Och så fredag!
Känns ju rätt välkommet, även om det nyss va helg. Ska bli skönt att få lite ledigt, dock ska väl vädret bli sådär. Jäkla slag i ansiktet. Kalasväder hela veckan och inte bara vårväder, utan nästan sommarvärme. När folk lägger ut stekbilder på insta. I bikini. Inte okej när man sitter inlåst på jobbet hela dagarna. Och så kommer helgen och då visar apparna dåligt väder. Hallå jaaa. Det va väl inte riktigt så vi hade planerat vaa? Tänkte mig typ en lördag med fina vänner, korvgrillning, kaffe i solen, lite färg i ansiktet och ränder efter linnet. Eller ett glas rosse på ballen. ÅH! Lite så. Livskvalitet och feelings. Men vad gör man?
 
Kommer bli en grym helg oavsett! Här kommer fredagslåten! Även den, grym.
 
 
 
 

Tidigt morgonshopping

Skrivet:    ·  Allmänt
Uppe med tuppen och mötte Alle på HM exakt 07.30! 20% och VIP. 
Klart man passar på! ;) 
Fick med mig en korallfärgad sommarklänning, en mascara, ett par nya svarta, ett par gula mjukissommarshorts till stranden och ett par svarta ballerina. 
Sen hann jag ju inte direkt prova i butik, så vi får väl se hur mycket som passar! 
Men 07.50 va vi klara och redo att dra till jobbet och göra F R E D A G! 

God morgon! <3



Standard

Skrivet:    ·  Allmänt
Every singel night! 
Känner ni igen er? ;)

Sweet dreams! <3


En stund i solen

Skrivet:    ·  Allmänt
Tog sällis med pinglan till solariet och njöt i 25 exakt. Stört varmt men så skönt. Nu soffan och lite mat i magen! 
Alltså torsdag idag betyder F R E D A G imorrn! Right? 



Kvällsjobb

Skrivet:    ·  Allmänt
Köttar kväll här på jobbet. 
Riktigt mysigt faktiskt och skönt med lite variation måste jag säga. Dessutom får man längre morgon och fm, vilket kan va skönt ibland. Tre personer på plats på ett ganska tomt kontor. Det är en rätt speciell känsla! 

Och tiden går fort! Tar nog en sväng förbi solariet på vägen hem, behövs fyllas på lite färg känner jag! 

Puss på er!



Lurre

Skrivet:    ·  Allmänt
Dagens lunch! 



Paket

Skrivet:    ·  Allmänt
Älskar att få det där sms:et om att det finns paket att hämta! 
Beställde lite VS och nytt värmeskydd i tisdags och fick meddelande igår. Det går undan! ;) 
Gav bästis den ena. Jag älskar att ge spontana presenter, speciellt när det uppskattas! <3




Sovmorgon och pw!

Skrivet:    ·  Allmänt
God morgon på er! 
Eller god förmiddag kanske är mer passande. Kom precis till jobbet, jobbar kväll idag så då får man passa på att ta vara på morgonen! Gick upp vid 8 och tog en lång, skön pw runt brandholmen! Underbara väder! Bara att njuta när man kan! 1 timme i strålande sol. Vilken start på dagen! Gick förbi bästis och tog en kram! Nu jobb! 
Puss! 




BLOND IGEN

Skrivet:    ·  Allmänt
Tydligen 6 veckor sen jag färgade sist. 
Inte konstigt att jag kände utväxt! 
Köpte färg efter träningen och slängde i, så nu känner jag mig som en ny människa! Den känslan! Nu ska jag bara få en klipptid hos Linn, sen är man hemma! 

Ljuvliga kväll! Fortfarande varmt ute, helt underbart!!





Lunchdejt

Skrivet:    ·  Allmänt
PREMIÄR!! 
Idag tog vi direktörslunch och gick till Hamnmaggan! Satt UTE för första gången i år. Hur varmt som helst i lä. 
Wallenbergare, riktigt gott faktiskt! 
Och så värt! Mera sånt!

☀️☀️☀️ 




Onsdag

Skrivet:    ·  Allmänt
God morgon fina! 
Vilken morgon, kommer bli en fin dag! 
Premiärlunch UTE i hamnen väntar och så en riktigt bra onsdag! 

Puss och god morgon! <3



Sweet dreams

Skrivet:    ·  Allmänt
Snart. 
Sov gott snyggon! <3



Nagelfix

Skrivet:    ·  Allmänt
Sköna kväll! 
Målar naglarna och kollar Ex on the beach. Jo men det krävdes typ två avsnitt - sen va man fast. Och två av deltagarna, Viktoria och Simon är faktiskt ett par idag. Rätt kul. Dom tog  nån annans ex helt enkelt. Så kan man ju oxå jobba! ;) 

Ikväll kör vi sommaren 2014 mest använda nagellack från Urban Outfitters. Love it! 



Cravings

Skrivet:    ·  Allmänt
Jag är TORSK på sköljmedel! 
You bet! ;) 
Och det här är en riktig favvo! 
Gick lös med damsugarn och sprayade loss här hemma! Nu doftar det så sjukt gott! Och nytvättat! Bästa tipset!
Fyll en sprayflaska med lite sköljmedel och spraya på allt! ;)
Drömmen!!




Tisdagens pass

Skrivet:    ·  Allmänt
Ingen jätteenergi på jobbet, längtar mest efter lite ledighet. Speciellt när det är 16 grader och vetskapen om att man skulle kunna ligga och sola på nåt ställe i lä. 
Då vill man verkligen va ledig!
Men dagarna går fort, jäkligt fort, och imorrn är det  redan onsdag! Whoop! 
Dagens tisdagspass gick bra, klapp på axeln där! 



Lunch och veckomöte

Skrivet:    ·  Allmänt
Hej fina ni! 
Eftermiddag comming up. Veckomöte avklarat och lunch i magen sen ett par timmar tillbax. Kräftstjärtar alltså. Hur somrigt är inte det? Äntligen är man sugen på kall lunch igen och en fräsch sallad är rätt så perrfa såhär års. Ingen tung mat till lunch här inte, blir bara trött då. Håller ni med? 

Snart tagga spinning och skivstång efter jobbet. Bästa passen! Slår nästan onsdagens box! ;) 

Här är dagens lurre!



Soliga morgon!

Skrivet:    ·  Allmänt
Alltså vädret!!
Man kan inte bli annat än lycklig av det här. Inte jättesvårt att gå upp till klarblå himmel och strålande sol. Dessutom riktigt varmt ute redan halv 8! Hur underbart som helst. Gick en promis till matextra och handlade lite lunch. Skön start på dagen! Nu jobb och dagens första kaffe. 
Inviger nya jackan idag. 
Från VM. Kommer bli en favvo!






CUBUS wanteees

Skrivet:    ·  Allmänt
Säljer man av lite kläder betyder det automatiskt mer plats i garderoben. 
Man säljer inte bara för känslan att bli av med sånt som mest samlar damm, utan oxå för att göra plats för nyheter. 

Cubus har bikinifrossa just nu, så passa på! 59kr delen - som hittat! 







Försmak

Skrivet:    ·  Allmänt
Måndagspuls och styrka check. 
Tufft, svettigt och bara så skönt efter. 
Och att gå hem från gymet vid kvart över 7 och det är helt ljummet ute! Den känslan är fasen oslagbar!!
Underbara vår vad jag älskar dig!!



Badrum klart!!

Skrivet:    ·  Allmänt
Äntligen! 
Mitt fina badrum. Och jag tror som Foppa, att det jag lagt ut, kommer jag garanterat få tillbax gånger 5 när jag säljer! Det ger ju ett lite annat intryck nu. 
Verkligen sjukt nöjd! 
Bara ev en ny kommod som fattas. Men pengar finns tydligen! ;) 

Resultatet kommer här:





Knäpper mina fingrar

Skrivet:    ·  Allmänt
Måndag eftermiddag. Nu kan man behöva lite pepp sista timmen!
 
Haft en helt okej måndag måste jag säga. Sålt en telefon till en kollega och fått in 1600kr (check på den). Och efter jobbet kommer det en tjej och ska kolla lite kläder. Fått iväg lite av det jag la ut igår. Så skönt att rensa lite. En slags befrielse måste jag säga! Och bättre att sakerna kommer till användning. Tänkte faktiskt lämna in en kasse till HM också, bli av med lite kläder som inte går att kränga vidare.
 
Låten, tänker så mycket på Frida när jag hör den här. Bästa Frida! Och snart kommer hon hem för gott!
Drömmen juuu! <3
 
 
 

God morgon måndag!

Skrivet:    ·  Allmänt
15 minuter sen till jobbet. Hantverkare och tider?! Aja. På jobbet nu och kör igång den här soliga måndagen! 
Tygskor och brillor. Fint!
Ha en bra dag! <3




TACK & GO NATT

Skrivet:    ·  Allmänt
Känns inte det minsta jobbigt med måndag imorrn. Inte efter en sån här kanonhelg! En sån spontan lördagskväll lever man länge på. När vinet smakar sådär extra gott, musiken (läs Kygo) påminner om sommarn och torsdagsklubben och livet känns sådär fab bara! 
 För att inte tala om idag! Underbart vårväder, dubbla promenader som resulterade i dubbel energi, en timmes update med Foppa och en svettig rygg, söndagshäng med Juttplutt, kaffe på balkongen och så lite Falk och mangokyckling på det. 

Nu blir det sova. Imorrn kommer toan och ska sättas på plats 07.00.
Äntligen!! Sov gott finingar! <3



Livet kan leverera! <3

Kärlek till mango

Skrivet:    ·  Allmänt
Kombinationen mango och kyckling. Den är bäst! Gärna med färsk chili oxå, sen är man så jäkla hemma. Det va en del av kvällens middag, plus lite grönt och massa sweet chili. Man behöver ju faktiskt ingen direkt sås när man jobbar sweet chili och ketchup. Allafall inte om man som jag dränker maten i ketchup. Tuuuur att det finns med stevia istället för vanligt socker. 

Apropå såser skulle jag gärna testa den här choklad och kolasåsen från Gymgrosissten helt utan kalorier. Hur det nu kan va möjligt?! Men lätt värt att testa! Där kan man oxå dränka kvargen, glassen, fruktsalladen utan att få dåligt samvete. Nog om det. Nu ska jag fortsätta kolla Falk och njuta av den här fina söndagen. <3



Promenad två och ännu mera sol

Skrivet:    ·  Allmänt
Foppa ringde och med henne i luren blev det en till promenad runt brandholmen för lite mera solenergi. 
Fick lixom tillbax all energi där. Skönt! 
Nu blir det pyssla, njuta på ballen och soffhänga resten av kvällen! 

Dagens note. Missförstånd händer allt för lätt via sms. Så ring istället för att messa. Det blir så mycket enklare och man undviker alla onödiga missförstånd. 

Ha en fortsatt skön söndag! 

PUSSAR









Sunday

Skrivet:    ·  Allmänt
Vaknade halv 12. Ja, jag kan tydligen fortfarande sova på morgonen. Och nästan bättre efter en utekväll med lite vin i kroppen. Konstigt men sant. 
Gick över till bästis för en liten promenad och hämta bilen, lite frukost och äntligen lite sugen på kaffe och nåt i magen sådär vid två. Ibland behövs det bara lite frisk luft. Härliga söndag! <3






En sån spontan

Skrivet:    ·  Allmänt
SPONTANA KVÄLLAR

Det är faktiskt just dom som kan bli bäst! Inga förväntningar utan bara go with the flow så att säga! ;) Myskväll eller ett glas vin? Blev två glas hemma med Jutta, brorsan och Jess. Sen nåt glas på fika. Och där blev det sjukt trevligt efter 23 sådär när det började droppa in en massa folk som man inte träffat på länge och när jag fick bartendern att byta musik! ;) 
Till Olearys en sväng och är man kvar till 02.00 har man ju ändå rätt kul? Så ja, vi träffade grabbarna och dansade massa. 

Spontana kvällar. Det är just dom som ofta blir som bäst! <3

Kvällens. 





Cozy day

Skrivet:    ·  Allmänt
Sköna dag! 
Gjort alla söndagssysslor så imorrn kan jag bara va. Och äntligen få umgås med min Alle. På tok för länge sen! Fira lite födelsedag i efterskott och nytt jobb! Guuud så skönt. Sängen nybäddad och lägenheten städad. Sånt är så skönt att kunna checka av. Huvudvärk från hell men va gör väl det när det är lördag? Och kvällen tar vi helt och hållet som den kommer. 
Knapra Ipren och känna efter helt enkelt. Men lutar väl lite åt några glas på fika! Snart kommer Jutta och hänger lite. Ett glas rosse gör väl bara gott! ;) 

Dax att ta tag i mig själv kanske?
PUSS 



SOLEN

Skrivet:    ·  Allmänt
Ett roligt zambapass, lite fix på stan och så hem och snöra på sig springskorna! 
En timmes promenad, med pumpmusik i lurarna, i underbara solen! Så skönt! Sen har eftermiddagen bestått i att fixa i badrummet, slänga i tvätt, premiärduscha (!!), raka benen och lägga inpackning. Glömde helt bort att äta så nu njuter jag på balkongened kaffe och lite i magen.

Underbara väder!! 









God morgon lördag!

Skrivet:    ·  Allmänt
Utvilad check
Sol check 
Ledig check! 

Nu kaffe och snart lite zamba! 
Puss och god morgon! 



Badrum steg tre

Skrivet:    ·  Allmänt
För er som följt utvecklingen kan man verkligen se framsteg här! 
Nu är lixom allt på plats. Plastmattan är riven, vattenlåset bytt, plattor satta, fogen är lagd och ny golvbrunn på plats! 
Fasen va bra det kommer bli! På måndag kommer nya toan och i helgen ska det köpas nytt duschdraperi och annat småfix. Bara nån förvaringsmöbel som ska köpas, eller kanske hittas.. ÄNTLIGEN!! 



Fredagsinspo

Skrivet:    ·  Allmänt
Fredag eftermiddag och har redan tagit helg i huvudet! ;)
En sån dag helt enkelt. 2 timmar kvar innan jag tar efterlängtad helg. Så skönt att få ta fredag och komma hem. HOME SWEET HOME  
Blir lite fredagspuls efter jobbet sen hem och städa, fylla kyl och frys och flytta hem igen! Slå på en film och bara gossa soffa. Koppla av efter en fullrullevecka och ladda kroppen inför en skön fin helg! Typ så.
 
Här kommer lite inspiration! Alltså stolen!! Huuur snygg?!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Frulle

Skrivet:    ·  Allmänt
Fredagsfrulle va det! 
MUMS




FRIDAY BABY

Skrivet:    ·  Allmänt
GOD MORGON FREDAG!
 
Blev upphämtad av Alle hos m&p och åkte till Ica och handlade en massa frulle till gruppen!
Färska baguetter, juice, frukt, knäckis och yoghurt. Idag lyxar vi till det! ;)
 
Och hur underbart är det inte med fredag?!
Njut av idag för idag är lätt bästa dagen på hela veckan! <3
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

M&D middag

Skrivet:    ·  Allmänt
Äntligen dax för middag hos fina Ida! 
Länge sen vi sågs nu, att få ihop allas kalendrar är inte det lättaste. En gång i månaden kan bli tight men oftast går det! 
Ikväll middag hos Ida. Alltid lika mysigt med god mat, bilder från Thailland, gos med Tage (i lite härliga spyor) många skratt och en hel del update sen sist. Tage är verkligen en glad kille och blir mer och mer lik Johan. Plutt! 

Maten då. Mums! 
Minicrustader med brie & hjortronsylt (8 min i ugnen så osten nästan smälter) som start. Biffar med klyftisar och en fräsch men otippad citronsås till. Som efterrätt blåbär med vispad turkyoghurt toppad med nötter. Alltså gott, fräscht och helt lagom. Ingen tokmätt och gravidkänsla efter. 

Tack fina ni! <3








Badrum steg två

Skrivet:    ·  Allmänt
Så va golvet lagt! 
Bara fogar och sånt emellan som fattas. Bra koll va?! ;) Kommer hem till ett mer eller mindre kaos. Imorrn blir det nog storstädning hemma! Men bra kommer det bli. Snart! 




Update

Skrivet:    ·  Allmänt
Hej fina!
En bra dag! Äntligen börjar stressen lägga sig och man kan börja njuta av livet igen. Det är skönt att mina dalar inte är alltför långa! ;) Men är man stressad blir ju allt runtomkring energikrävande. Allt blir lixom ett projekt. Och kroppen säger ifrån. Så är det. Bar att lyssna på sin lilla kropp.
Men nu känns det som om allt börjar ordna upp sig, badrummet är så gott som klart imorrn, nya toastolen är köpt och jag kommer kunna bo hemma i helgen, även om det blir lite meck. Men det kan det få vara värt! ;)
 
Haft lönedialog med chefen, sålt sjukt bra, ikväll ska vi hem till fina Ida & Annica och äta gott och imorrn är det fredag! Känns ju rätt fab måste jag säga. Och snart hoppas jag att vi kan börja kolla hotell och faktiskt BOKA Barca!! Och tittar man tillbaka på förra sommaren och fantasiska BARCELONA så fattar man nästan hur jäkla underbart vi hade det! Drömmen med stort D. Oj va vi njöt av bästa boendet mitt i Barca med gångavstånd till Ramblan och allt annat, frossade i Sangria, åt (lite) tapas, solade oss så bruna man bara kan bli och spelade en massa spel lulliga och fnittriga. Vilken jäkla resa! Och en favvo i repris kommer bli grymt!
 
Can´t wait!! <3
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

God morgon torsdag!

Skrivet:    ·  Allmänt
Sovit som en prinsessa hos mami. Fick nypressad juice när jag vaknade och tog en skön promis till jobbet. 45 minuter i strålande sol! Vilken start på dagen! 
Stressen börjar lägga sig och allt börjar falla på plats. Taggar en bra dag på jobbet och lönesamtal 14.30. 
Wish me luck! 




Mammas mat <3

Skrivet:    ·  Allmänt
Precis vad jag behöver just nu. 
Komma hem till m&p och få bli lite ompysslad, kramad på och få mammas mat. Det är kärlek det! 
Kycklinggryta med purjo och curry, hur gott som helst! Mamma är grym på grytor, speciellt kyckling. Nu soffan och mys. Hoppas ni mår bra!! <3




Badrum steg ett

Skrivet:    ·  Allmänt
Såhär ser det ut hemma i lägenheten just nu. Japp. Under konstruktion kan man säga. Lite svårt att bo hemma nu, så flyttade hem till m&p efter två bra pass på gymet. Inte överdrivet med energi, men lyckades ändå kämpa på rätt bra. Över förväntan & därmed en klapp på axeln.

Bild på badrummet häääär. 



S T R E S S

Skrivet:    ·  Allmänt
Ägnar tiden mellan samtalen till att kolla golvbrunn, ventiler och toastolar. Mami hämtar snart så lunchen kommer gå åt till att köra runt och hitta lite småfix till badrummet. 
S T R E S S 
Sen VC vid 2. Alltså full rulle. Sen ska man oxå prestera på jobbet, mitt i allt. Men det har gått mycket bra hittills, så bara att kötta på! Men kroppen är stressad alltså. Slänger i mig lite "lunch" innan jag drar. Glömde gärna plånkan hemma igår så kunde lixom inte köpa lunch heller. Det är MYCKET nuuuu!! 



Kaosmorgon!

Skrivet:    ·  Allmänt
God morgon! 
Lite kaos här hemma jaaa. Klockan 7 kom VVS killarna och började riva golvet  så nu är det igång! Men det kommer bli så bra!! Bara att härda ut! ;) 



Nagelfix & Baren

Skrivet:    ·  Allmänt
Avslutar kvällen med lite nagelfix och Baren. Korta naglar kräver nästan nagellack och rött är nästan som snyggast på lite kortare naglar. Men eftersom jag har panik på avskavt nagellack så blir det en del fix. Måndag nytt lack, tisdag ett lager till, onsdag måla nytt igen. Men lätt värt att ha snygga naglar! 

Nu ska jag kolla klart Baren innan det är dax för sängen. Puss på er! <3



KAOS!!

Skrivet:    ·  Allmänt
Kom hem från gymet och hittar bästa mami & paps som står och skruvar toastol. Rör och toa måste väck innan imorrn när grabbarna kommer och börjar med klinkersen, hmm stavning på det!? Klinker, ja ni hajjar. Och så går toastolen sönder!! NOOO!! Röret knäcks, bara sådär. Jahapp. Då är det bara att investera i ny toastol oxå. Och sugen på ny kommod oxå. Tur att pengar finns! ;) Måste fixas imorrn. Typ på lunchen.
Tack väldens bästa föräldrar som alltid ställer upp och fixar! Älskar er! <3


KAOS. 

Att öka

Skrivet:    ·  Allmänt
Kroppen vänjer sig lätt, man kommer in i en comfortzone och känner sig bekväm med sin träning. Men det är faktiskt så att oavsett hur stark och vältränad man är (syftar inte på mig själv nu) och oavsett hur hårt man kämpar kan man alltid nå ett steg längre. Som att våga ta ut sig lite mer eller våga lägga på lite mer vikter. Som idag då. Vi ökade alla vikter på skivstången, ben, rygg, biceps och triceps. Skön känsla!!

Man klara mer än man tror! Så våga, det värsta som kan hända är att du får köra färre reps eller plocka av. Men som sagt, vågar man inte kansn aldrig utvecklas! 






Planering

Skrivet:    ·  Allmänt
Sådär. Då va planering igång! Vi har fått en budget och har nu fria händer att planera årets aktiviteter! 
Riktigt kul uppdrag! Vi tänker oss en uteaktivitet i maj som start. Korvgrillning, kubb, vin och femkamp. En solig onsdagskväll i maj. Sen kan dom som vill gå vidare till Hamnmaggan för ett glas till! Låter bra va? 



Soliga tisdag

Skrivet:    ·  Allmänt
Underbart att vakna till sol! 
Så skulle alla mornar vara, en bra start helt enkelt. Hunnit prata med fina Foppa, startat upp och kickar nu igång den här jobbdagen! Lite planering med Alle vid 10, styra upp lite vårfest och andra skojiga aktiviteter. Lekledare check! ;) Sen veckomöte 14. Mycket administrativt idag, ska bara hinna sälja lite emellan! Go go! 

Ny tröja & Air max. Ha en fin dag! 





Beslutsångest

Skrivet:    ·  Allmänt
Det blir hämtmat och soffhäng. Efter en del turer fram och tillbaka! ;)

Och mexikanskt slår ju ändå inte thai.
Får strax mat och dricka levererat till gott sällis. Vilken måndagslyx! 



Hello you!

Skrivet:    ·  Allmänt
Så va den måndagen gjord. Och trots att jag frusit och varit sjukt trött hela dan har det gått som på räls på jobbet! 
Många återkopplingar och mycket bra sälj! En bra start på veckan helt enkelt. 
Nu ladda träning i lyslinnet från HM! 

Men först nån riskaka och lite keso. På tok för lite matintag idag, kan va därför jag frusit hela dan. 

See you! 



GOD MORGON MÅNDAG

Skrivet:    ·  Allmänt
God morgon måndag!
Då kickar vi igång en ny fartfylld vecka med jobb, träning och allt vad den ska innehålla! Veckomöte med planering, ett besök på VC samt lönesamtal på torsdag.
Kommer bli en lite speciell vecka, ska ju lägga om golvet i badrummet vilket betyder att jag inte kommer kunna bo hemma på typ två/tre nätter. Alltså huur ska det gå!? Mitt älskade hem! <3 
 
Så får flytta hem till m&p helt enkelt. Rätt mys ändå. På torsdag kväll ska vi hem till Ida & Annica och äta middag, dags för M&D-middag igen! Ikväll ev middagsdejt på nya Tacobar.
Annars ser väl veckan rätt normal ut! ;)
 
Men nu fokus på att göra en bra start på veckan, kötta jobb nu då! Verkar bli en BRA dag!
Stor kram på er! <3
 
 
 
 
 
 
 
 

Sunday

Skrivet:    ·  Allmänt
Vilken helg! 
Har hunnit med mycket trevligt som spontanitet när den är som bäst, premiär med rosse på Mickes, blivit sådär skönt lullig och pratat bort en massa timmar, skrattat, haft sovmorgon, njutit av promenad i stålande sol, chillat i soffan, tränat, lattedejtat med fina Madde, gjort lite ärenden på stan och bara haft en sån skön helg! 
Stått i köket och preppat matlådor och storhandlat har jag dock inte orkat med. Man kan inte va duktig i allt! ;) Och plocksallad från matextra är ju ändå helt okej! Hihi! Ibland får man köpa sig tid helt enkelt. Nu ska jag njuta av den här sköna underbara söndagen! 

PUSSAR 



Några timmar & en latte senare

Skrivet:    ·  Allmänt
Alltså söndagsfika! 
Sitta länge, prata, uppdatera & sippa på en latte med fint sällskap. Det är kvalité det! Blev några timmar på Espressohouse nya "ute" servering, riktigt mysigt har dom fått det! Sköna soffor, mysig miljö och godaste latten gör att stället får fem av fem latte av mig. Lätt! Fick äntligen spendera några timmar med fina Madde oxå. Kvalitet som sagt! 


Två laktosfria latte. Perfekt för oss med känslig mage! 

Iväg på lite box!

Skrivet:    ·  Allmänt
God morgon på er! 
Det bästa med lugna lördagar är ju ändå att vakna pigg och taggad för lite träning! Box och styrka och lite uppvärmning på trampen om jag hinner. 
Bästa starten på dagen! 
Sen kommer dagen bestå av lite smått och gott, som att träffa fina Madde och lite andra äventyr! ;)
Blir en bra söndag! 



Fanta & Morran

Skrivet:    ·  Allmänt
Ligger i soffan och bara njuter. Inte varje lördag man unnar sig att bara va. Lyx faktiskt! Magen strular fortfarande, inte så sugen på nåt egentligen, förutom Fanta, men blir det bättre kanske jag möter upp Mirr och gänget på Fika. Dock inte det minsta sug efter alkohol. Så myser nog på här hemma ändå.
Kollar Morran & Tobias och skrattar högt här. Så jäkla bra!! ;)

Hoppas ni har en mysig kväll! <3



Nätshoppar lite

Skrivet:    ·  Allmänt
Sköna helg! 
Hemma och myser. Inga större projekt eller planer, bara vaaaa. Hur gött som helst. Och en sån kväll där det faktiskt inte händer så mycket. Några ligger nedbäddade med feber, nån har foglossning och kan inte röra sig, några har parmiddag, nån är i Gävle, några jobbar och några är som jag, hemma. 
Och det är väl just då man ska passa på att bara njuta?! 
HOME SWEET HOME <3
Vinet och det sociala fick jag ju ändå igår och ska jag vara ärlig så tog vinet rätt hårt. Magen inte okej idag, lite illamående och kroppen trött. På fyra glas?! Sjukt. Kan ju va nåt jag fått i mig oxå. Eller inte fått i mig! ;) Blir nog en lugn kväll i soffan af. Nätshoppar lite, än så länge med ögonen. Så mycket man vill ha nuuuu!! 




Ett bra utbyte

Skrivet:    ·  Allmänt
Vaknade och somnade om. 
Dom fyra glasen gjorde visst sitt igår! Inte så konstigt kanske, direkt från träningen och med ingen mat i magen. Men så värt! Jäklar va mysigt det va! Premiär, rosse, kvällssol, fredag och med en bästa vän! <3 

Bytte ut gymet mot en LÅNG, solig och så skön pw. Fick sådär SKUKT mycket energi och lyckorus i hela kroppen! 
1 mil avklarades utan minsta problem, lite skavsår sista kilometrarna men det är jag mer eller mindre van vid! 
Invigde nya träningsjackan från HM som jag beställde i vintras. Kommer bli en favorit och användas flitigt i vår!

Hoppas ni njuter!! 







Spontankväll

Skrivet:    ·  Allmänt
Ikväll har vi levt livet, kört på spontanitet och unnat oss det här lilla extra. Mickes såg för jäkla gött ut i kvällssolen. Så tog en spontan och tänkte ett glas vin, som aperitif innan maten. Blev fyra glas rosse fyra timmar senare. Så himla värt och bars så mysigt! Uteservering och årets premiär - kunde inte bli så mycket bättre! Spontant när det är som bäst! 

Vid 22 traskade två halvt salongsberusade tjejer hem efter en bra vecka och en fullkomligt grym kväll! 

Det här är livet! På en pinne! <3



Weekend loading

Skrivet:    ·  Allmänt
 
 

God eftermiddag fina ni!
Klockan är snart 16, vilket snart betyder hemgång och HELG. Känns fint!
Har en skön, planerad, mysig, oplanerad, svettig och bra helg framför mig. Lite av varje sådär. En bra blandning, för det är ju då man mår som bäst! Lite softisch tid att göra absolut ingenting och så lite mysiga dejter. Som ikväll, träning får inleda fredagsmyset, sen ska jag och Jutta mysa på som bara vi kan! Soffan, film, Fanta zero och nån god mat. Lyx a´la lyx. Kanske får för oss att lägga lite ansiktismask, färga ögonfransarna och busa lite.
Lördag och lite löpning, börjar bli en standard! ;) Och jag är faktiskt sugen på att springa vårruset i år, sitter lappar uppe här på jobbet överallt så man kanske ska sluta fundera och bara anmäla sig? Jaaaa, varför vänta lixom!?
 
Sen ska jag kaffedejta med fina Madde. Äntligen! Massa mys.
Och där sätter vi punkt på det planerade och öppnar för alla möjligheter till en grym lördag! Ett glas vin kanske kan slinka ner, speciellt om det fina vädret håller i sig.
Men nu ska jag trycka två riskakor och ladda för lite puls och styrka med bästa Fredrik på gymet!
 
Soo long.
 
 
 
 
 
 

Det strålar om dig

Skrivet:    ·  Allmänt
 
FREDAGSFEELING plus SOMMARFEELING på den här!
Gjort en sjukt bra dag på jobbet och kan ta fredag med gott samvete.
Nu ska jag ta lite rast och dagens (tredje) kopp kaffe. Sweeet.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

FREDAG

Skrivet:    ·  Allmänt
No words needed. 
Fredag mina vänner! <3




Presentkort och Ex on the beach

Skrivet:    ·  Allmänt
Inne på tredje avsnittet Ex on the beach. 
Kravlöst, IQ befriat och med rätt blåsta människor i ett sjukt vackert Karibien. Där vill jag typ gifta mig, eller åka på bröllopsresa, eller i allafall besöka. Så fina stränder!! 
Och programmet då, lite som PH fast något bättre kanske. Och en del uppgjort jaaa. Som om deltagarna inte visste att deras ex skulle komma? Tycker väl kanske att namnet säger allt. 

Allafall. Rensade garderoben häromdagen och fyllde en stor Icakasse med sånt som är lite urtvättat och som inte går att kränga vidare. Lämnade in kassen på HM idag och fick 50kr i presentkort. Perrfa ju. Istället för att bara slänga så går det till nåt bra.
Så fyll lite kassar du oxå & lämna in! 
Lätt värt. 















Fin känsla

Skrivet:    ·  Allmänt
När man går hem från gymet kvart över sju och det är ljust och ljummet ute. 
Den känslan är fin. På Mickes satt det folk på uteserveringen och snart börjar det fyllas på alla ställen man kan njuta på, utomhus. För det finns ingen gång som iskallt rosse smakar så bra som på en uteservering en ljummen sommarkväll. (Efter en heldag på klippan med nya bikiniränder och solblekt hår.) Nu börjar den absolut bästa tiden mina vänner! Och HELA sommaren har vi framför oss!
Drömmen. Lever på den känslan ikväll plus endorfinkickar från kvällens spinning och styrka. 

Fin känsla! 










Spinning next

Skrivet:    ·  Allmänt
Laddar om för lite spinning! 
Torsdagar brukar ju vara vilodagar numera, men idag är jag sjukt sugen och efter en heldag framför datorn känns det behövligt att få röra lite på kroppen. Spinning och gym helkropp blir det! Så känns det extra gött att lägga sig i soffan sen! 

Måste kila, pussss då. 


Mellis 



Torsdag

Skrivet:    ·  Allmänt
God morgon på er! 
Hur mår vi idag? Torsdag och min kära Alle is back från Italien och allt är som vanligt. Nu ska vi kriga ihop här!
 
Önskar er en FIN dag! <3
 
 
 
 
 
 
 

Time flies

Skrivet:    ·  Allmänt
Det är läskigt. När man börjar tänka på det. Tiden. Ofta rusar dagarna iväg, ett tecken på att man trivs på jobbet kanske. Veckorna går om ännu snabbare, månaderna ska vi inte tala om. Det betyder oxå att hela livet går lite för snabbt. Absolut, 29 är väl en bra ålder, men måste erkänna att det här med 30 känns stort. Och gammalt. 
30 år. Inte 20 nånting utan 30. 

Herregud!! Men så länge man trivs, fyller dagarna med bra innehåll och är allmänt nöjd med tillvaron är det väl ändå helt okej! Fast 30. Njaaaaaa.



Räddare i nöden

Skrivet:    ·  Allmänt
Alltså va skulle jag göra utan solpuder?!
Fräschar till vilken dag som helst. Får man välja två saker ur sminkväskan är det solpuder & mascara alla dagar i veckan. Allafall sommartid. Vintertid väljer jag puder. 

Vad väljer du? 



MORRAN & TOBIAS

Skrivet:    ·  Allmänt
Det här är HUMOR. Alltså man skrattar HÖGT. Så jäkla klockrent det här!! Exakt min humor!
 
 

Onsdag

Skrivet:    ·  Allmänt
God morgon fina! En onsdag då. Redan! Rena lyxen ju. Nymålade naglar, nytvättat hår och sol. Ja, det kan nog bli en bra dag! Startar med kaffe. Viktigaste på hela dan! Tror jag såg en iller imorse alltså, måste varit det. Liten, brun, snabb och smal sak. Inte varje morgon direkt. Anyway. God morgon!



Robinsson Love edition

Skrivet:    ·  Allmänt
Just kollat nya Robinsson! 
Ja, jag gillart! ;) 
Verkar va några sköningar, lite blandat såklart, men alltid kul när Nyköpingsfolk är med! Har ni kollat? Kravlöst och lite lagom intriger, snygga grabbs och lite spänning på det. Snart sängen. Behöver mina 8 timmar. 
Puss på er!



Tröttdag

Skrivet:    ·  Allmänt
Ibland får man bara ta sig igenom vissa saker. Som typ en trött jobbdag, ett tufft träningspass eller en riktig fuldag utan energi med otvättat hår och en mage som inte riktigt vill samarbeta. 
Såna dagar finns. Men sen kan man oxå bli sjukt stolt för att man orkar mer än man vågar tro, kör på som bara tusan på spinningen och så glad i hjärtat när våren visar sig från sin bästa sida!
Och att äntligen få ta kväll! Plus det faktum att det finns bästa människor som ger en så hinla mycket glädje varje dag! Ja, känner att jag ändå tagit mig igenom den här dagen med bravur. 

Nytvättat hår, brun utan sol, snart mat i magen och en riktig tv-kväll att gossa till! Hoppas ni har en mysig kväll! <3



Vår!!

Skrivet:    ·  Allmänt
Underbara väder!! 
Gick en sväng på lunchen, för att boosta med lite sol och en hel massa energi. NU skulle man va ledig! Fatta SKÖNT!! Att sitta i bara tröja mot en husvägg idag, då skulle vi snacka första brännan i fejjan och fräknar på nosen! ;)

Hoppas ni kan komma och njuta! <3





God morgon fina!

Skrivet:    ·  Allmänt
Då va det tisdag och vardag igen! Känns ändå helt okej efter en sjukt skön ledighet. Har verkligen njutit av min ledighet och hunnit med en massa skoj, pimplat rosse, vilat, tränat, träffat fina människor och bara haft det gött. Njutit så att säga. Men nu kickar vi igång en ny vecka! Kbk. 



Skräckfilm & thai

Skrivet:    ·  Allmänt
Måndagkväll och mys med fyran!
Köpte 4 lådor chili nam och delade. Mums! Sen skräckfilm och soffhäng i några timmar. Så värt och sjukt mysigt att hänga en helt vanlig måndag!

En skön promis hem med Gurra och just tagit en dusch. Nu ladda batterierna inför en ny (kort) vecka! Känns inte jättejobbigt! Sweet dreams!



Message

Skrivet:    ·  Allmänt


Brunch & fix

Skrivet:    ·  Allmänt
Skönt träningspass men halsen va torr. Kändes lite som att springa i minusgrader typ. Men man får köra så hårt som kroppen vill helt enkelt. Skön allafall och sen va klar till 11 och ha HELA dagen kvar! Brunchat och fixat det sista med inbjudningarna, så nu ligger dom på lådan! Stort check på den!



Off to the gym!

Skrivet:    ·  Allmänt
God morgon! 
Börjar med två pass denna soliga lediga dag! Lovely!



Sunday

Skrivet:    ·  Allmänt
Sköna dag och underbara ledighet! 
Och det bästa av allt, en dag till ledigt! Vilken lyx. Så ikväll behöver man inte förbereda matlåda, packa träningsväskan och somna tidigt. Stört skönt måste jag säga. Kollat Ack Värmland 3 avsnitt och skrattat högt. Humor det där. Bäst är hon, underbara Mia. Henne skulle man vilja hänga med. Fatta den krampen i magen! ;) Avslutar med lite Arne Dahl här. Om ni missat det, så kan jag rekommendera! Spännande och bra. 
Och imorrn är det rätt fullspäckat
schema, fast när det bara är roliga saker är det inget negativt. Börjar med lite morgonträning, sen fixa lite på stan, hem och dona med inbjudningarna för imorrn ska det postas och läggas på lådan! Sen kränga lite kläder och på kvällen mat & filmmys med Jutta, Tim och Gurra. Perfekt ledig måndag! 

Puss på er! <3



Viktiga grejjer

Skrivet:    ·  Allmänt
Diskuterat viktiga grejjer över telefon idag. Som det här med att släppa in. Det är sjukt läskigt att våga göra plats för nya människor i ens liv, speciellt när det handlar om känslor, men det är också ett måste för att man ska kunna vinna. Det är klart att det är skrämmande att blotta sig, för i och med det blir man ju också mer sårbar. Men vågar man så har man allt att vinna. Så är det faktiskt. 
 
Och allt har så mycket med förväntningar att göra. Jag är expert på att bygga upp bilder, förväntningar på hur det ska va, hur han ska va och hur jag ska känna. Och det är ju bara jättedumt. På riktigt jättedumt. För ju fler förväntningar desto lättare att bli beskviken. Så jag tycker vi drar ner på det nu. Punkt.
Det va lite tankar såhär en söndagkväll kvart i 8. 
 
Grym låt det här. Ha en fortsatt MYSIG kväll! Puss <3
 
 
 

Luft & pw

Skrivet:    ·  Allmänt
Så skönt att komma ut! 15 låtar och en timme senare hade jag gått runt brandholmen, fått frisk luft och rensat huvudet en aning. Värt! Och desto skönare att komma in och bara njuta av en hel dag i soffan. Vilken dröm! 
Inte många knop idag, soffan och lite fix hemma. Tvättsöndag är standard hos mig. Men sen jag kom på att det faktiskt går att tumla typ allt, sängkläder, handdukar, underkläder.. Så går det på typ 2 timmar totalt. Tvätta, tumla - klart!

Ha en mysig söndag fina! Och igår, så sjukt bra kväll! Lätt värt att va lite sliten idag. Nu ska jag mysa ner mig i soffan och bara NJUTA. Puss då!






Fullt hus

Skrivet:    ·  Allmänt
En sån där BRA kväll! 

Vaknade nyss och tänker ligga kvar ett tag till, bara för att jag kan. 
Och igår då?
Jag & Frida kom först. Händer väl typ aldrig mig! Sen fylldes det på kan man säga. Slutade med 30 pers (!!) i hans tvåa!! Det är mycket folk på relativt liten yta. Sjukt blandat folk och det är ju oftast då det blir som bäst. Skålade i rosse och hade en bra feeling så att säga. Så TACK som fan! <3








Todays repeat

Skrivet:    ·  Allmänt
Sköna dag. Haft x antal timmar i soffan och bara slötittat. Ingen stress här inte. Precis som det ska va på helger och lediga dagar. Just tagit tag och börjat tänka lite kväll här. Man blir lätt slö och timmarna har en förmåga att försvinna. Målat tånailsen och rakat benen. Funderar på lockar? Det är ju ändå påsk. ;) Men har en känsla av att jag kommer ångra mig och platta ut allt igen. Och det har jag varken tid eller ork med. Trivs ju som bäst i platt måste jag säga, men lockar på nyår är dock ett måste. Och så va det kläder. Ständigt detta i-landsproblem... Poppar Probz och är allmänt taggad och sugen på lite rosse ikväll. 
 
Blir nog en bra kväll! PUSS <3
  

Kondition på en påskafton

Skrivet:    ·  Allmänt
Sovmorgon de luxe! 
Sen ringde Jutta och kom förbi och lånade lite kläder på en kaffe. Tur att vi har två garderober! ;)  Iväg till gymet och avverkade 8km på bandet. Svettigt och skönt. Det handlar om mål, delmål och att bestämma sig. Sen klarar man det mesta! 




Middag & film

Skrivet:    ·  Allmänt
En kväll hos m&p. Blev bjuden på lammstek och rotisar. Slängde ihop en sås till som blev kalas om man får säga så! ;) Matgrädde, soja, balsamvinäger, vitlök, salt och peppar. Rör ihop, värm och så va det klart! 
Och lamm va riktigt gott faktiskt. Rekommenderas! 
Sen nya Beck, Invasionen. Helt okej, Beck är ju alltid Beck! 
Underbar ledig dag! Hög femma på den!



Fick fina trosor i mitt påskägg! Mycket bättre än godis om ni frågar mig. Mami känner mig för bra! ;)



En ledig långfredag

Skrivet:    ·  Allmänt
Lediga fredag! 
Lång vette tusan, tycker tiden har mest rusat fram! Bjöd över bästis på kaffe och lite frulle imorse. Vidare till solariet för att bättre på nån slags bränna och jäklar va skönt! Sen ner mot stan för egen box och skivstång. Svettigt ja. Skönt jaaa! Och så en sväng på stan utan nån påse med hem. Aja. Baggy fick åka tillbax allafall, det ska kännas hundra. Hittar nog nåt bättre där! Ingen hit att kramas med folk på stan idag, efter sol och träning luktar man inte smultron direkt! ;) 

Bilder från dagen! 
Nu ska jag snart hem till m&p och äta lamm. Det ni! Hoppas ni har en mysig fredag!









Fix, mat, mys och film

Skrivet:    ·  Allmänt
Älskar såna här kvällar. Exakt som ikväll. 
Att ligga i varsin soffände, under varsin filt med god mat i magen och kolla film. Drömmen. På riktigt! 
Började kvällen med att klippa, fixa, skriva och dona med inbjudningskorten. Det blir så BRA det här!! Satsar på att få ut alla under påskhelgen. Sen lagade vi god thaikyckling och kollade nya Beck. Kan dessvärre inte säga att Sjukhusmorden höll måttet. Inte alls som dom tidigare två. Både Rum 302 och Familjen va ju sjukt bra, men den här. Njaaaaa. Knappt spännande. 

Somnar allafall gott ikväll, mätt och nöjd och med världens ledighet framför!

Puss på den känslan! <3





Maten. Grillad kyckling, champinjoner, paprika, cocktailtomater, thaicurry och extra cayenne såklart. Till det ris och ketchup. (Torsk på ketchup jag veeet, till allt, alltid!) MUMS! 

En (jäkligt) efterlängtad ledighet!

Skrivet:    ·  Allmänt
PÅSKLEDIGT är lika med LÅNGHELG
 
Kan betyda påskmat och ägg så man spricker. Påskägg fyllda med äckligt mycket godis eller bara skön efterlängtad ledighet. Kommer bli så underbart och ser fram lite planerade grejjer men också lite oplanerat med utrymme för spontanitet. Så här ser min helg ut i stort.
 
Torsdag: Solning, festfix och myskväll med bästis.
 
Fredag: Träning, en sväng på stan, brunchmys (as we love) och lite mera festplanering.
På kvällen middag hos m&p
 
Lördag: Inget direkt påskfirande (kör middag på fredag istället). Så på dagen har jag absolut inga planer, vilket känns helt sjukt lyxigt. Då tänker jag ta lång sovis, träna och bara mysa hemma. På kvällen blir det festligheter med gänget och Frida som är hemma! Ser jag fram emot massa. Få göra sig lite snygg och ta några glas rosse.
 
Söndag: Aktiviteter den här dagen beror helt på hur kvällen blir på lördag! ;) Men hinna träffa Frida lite mer och kanske få till en dejt med fina Foppa.
 
AWESOME. Om jag ser fram emot lite ledigt. <3
 
 
 
 
 

SMACK

Skrivet:    ·  Allmänt
En bättre dag på jobbet och redan eftermiddag! 2,5 timmar kvar innan jag tar långledigt!! Den känslan. 

SMACK!! 



God morgon torsdag!

Skrivet:    ·  Allmänt
Lite fredagskänsla över idag och det är en fin känsla! Jag & Alle har handlat mysfrulle och här på jobbet ska det delas ut vinster och påskägg! Fina kortet låg på mitt skrivbord när jag kom. Hanna kan! Så go.

Strax frulle! <3




Nytt

Skrivet:    ·  Allmänt
Fick hem mina jeans idag. Dom håller verkligen leveransen! Sjukt snabbt måste jag säga. Snygg tvätt, bra slitningar men jag hade kanske velat ha dom lite mer baggy. Stora runt höfterna och vid magen absolut, men lite mer loose i benen hade inte skadat. Får se om jag behåller eller klickar hem ett par i en större storlek. Gissar dock att dom kommer bli för stora i midjan då..

Svårt det där!







Benköttning

Skrivet:    ·  Allmänt
Box och multi med Jenny idag. Och ja, det gick bra. Trots tokig mage. Måste ätit nåt knas idag alltså. Och det är inte världens lättaste att fokusera och tänka bort en strulig mage. Men det gick. Hyfsat bra. Avslutade med lite egen benköttning så nu är dom små benen rätt slut! Skönt. Det ska kännas! ;)



Tipspromenad

Skrivet:    ·  Allmänt
Tävlingarna flödar! 
Just gått en tipspromenad här och sjukt va dålig koll man har på allt som har med påsken, Jesus och sånt att göra. Och vi vet ju att det ärs en del godis såhär års, men alltså såhär mycket?! Och tänk då på den kategorien som jag ingår i, som inte äter nåt alls. 
Sjuka siffror!! 



APRIL

Skrivet:    ·  Allmänt
 
 
1 APRIL 2015
Redan första april mina älskade vänner. Hur sjukt som helst. Och alldeles alldeles UNDERBART!!
Bästa tiden är ju nuuu. Med ALLT framför sig. Våren med den härliga vårsolen, första kaffen mot en husvägg, första riktiga värmen, första vitsipporna i rabatten och första ljusa dagarna.
 
Helt AMAZING!
 
Inleder månaden med påsk och lite långledigt. Två kortveckor som infaller precis i rätt tid, när man som mest behöver det! Känns ju rätt så guld faktiskt. <3
 
 
 
 

Rise and shine

Skrivet:    ·  Allmänt
God morgon fina! 
Vaknar till solsken! AMAZING
Kan ju inte bli annat än en bra dag! 

Pussas! 



Maria Bengtsson

Här får ni läsa om mitt liv. Every day counts. Enjoy!



· Allmänt