171130

Skrivet:    ·  Allmänt
Torsdag mina vänner! Så skönt. Veckan har sprungit minst sagt och imorrn är det inte bara fredag, det är 1 december oxå! Mysigaste månaden på hela året! Och den tiden har redan börjat, även om det är mörkaste månaderna nu så är det så sjukt mysigt! Man tänder mer ljus, sätter upp stjärnor i fönsterna, det är sådär kripsigt ute, man planerar för glöggmys och pepparkaksbak, det är julbord och julfester med jobbet och hela tiden fram till jul är bara ett enda stor MYS. Precis just så. <3
 
Jaha, sen sist då? Pratade med mami på väg till jobbet som undrade om allt va bra eftersom jag inte bloggat sen i tisdags morse! Men jo, allt är bara bra, har bara gått i ett och ibland får det gå en dag eller två emellan varje inlägg. Utan att känna stress, för det gjorde det nästan förut. Tisdagens jobb gick i ett, efter det gymet i city med Josse. Va en sån mindre bra tisdag, när man känner sig irriterad på allt och inget och har en sån riktig tröttdag. Ni vet. Men så blev onsdagen desto bättre! Och har man inte mindre bra dagar, kan man heller inte uppskatta dom dagarna med extra allt! Onsdagen va det möte och efter det äntligen pump med Cattis och Nancy, så kul! Dock ett extra svettigt pass, hade ju gärna glömt linne så körde i sporttop och tröja. Alltså hur svettigt som helst. Det gör jag inte om!
Sen kyckling med soltorkade tomater och paprika, mums! Blev så sugna på julmust, så det blev julmust till maten! MUMS! Riktigt juligt! Och ikväll ska vi sätta upp stjärnorna och göra jul hemma på Brandholmen!
 
Have a good one! <3
 
Dags för nytt sköljmedel igen! Den här doften!
 

Middag på ÄT

Skrivet:    ·  Allmänt
En lite lyxigare måndag!
Full fart på jobbet, jäklar va tiden gick! Vips va klockan 17 och dags för en sväng till gymet. Hade planerat BP i hamnen men eftersom vi skulle ses på ÄT sen så blev det smidigt att gyma i city. En timmes flås på bandet med varierad backe. Skönt! Och med bra musik i lurarna går det så mycket lättare! Svettig och fin blev det dusch på gymet och sen möta upp brudarna på ÄT. Sjukt mysig kväll verkligen! Hemma runt 22 och då blev det lite tv i sängen innan vi somnade. <3 Tack fina brudar för en så mysig kväll! Tog kycklingsalladen, älskar cornflakespaneringen, så god!
 
Nu kör vi en tisdag här på jobbet, andra koppen kaffe för idag! GOD MORGON!
 
 

Sweet sunday

Skrivet:    ·  Allmänt
Sköna helg!
Söndagen spenderades med mysmorgon, lite sen frulle framför Wahlgrens, kan va bästa programmet just nu! Skrattar alltid, skönaste familjen! Sen tog jag en lång dusch, la inpackning, rakade benen, målade naglarna och passade på att ta hand om mig själv lite. Sen va det hemmets tur! Storstädade hela lägenheten när sambon kollade fotboll, badrummet är nu skinande rent både i skåpen och utanpå. Bäddade rent och fick äran att krypa ner i nytvättade lakan - den känslan! Tacos och filmkväll fick avsluta helgen! <3
Måndag och mer energi är förra veckan - så hoppas allt går åt rätt håll nu! Just haft mysig fika här på jobbet, julpyntat och fixat. Kvällen är oklar, men planen bokad sen länge är bodypump följt av middag på ÄT med brudarna Ida, Cattis och Nancy. Men ev blir det framflyttat, we will se. Allafall, ha en fin start på veckan!
Köpte lite nya produkter hos Pernilla i fredags, man måste alltid komma hem med nåt nytt, visst! ;)
 
 

Söndag morgon

Skrivet:    ·  Allmänt
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

11.05 och kaffet är på i köket! Sovmorgon deluxe! Blir lite kaffemys i sängen innan vi går upp, blir nog lite julpyssel hemma idag, blev så sugen på att sätta upp stjärnorna och börja njuta redan nu! Varför vänta? Det är ju nu det är som mysigast! 

I fredags va vi hos Natta & Adrian på middag! Hur mysigt som helst! Kalkon och ett glas rödvin, perfekt en fredag! Mera sånt!  Tack gullis! <3
 Innan dess fick jag håret fixat av bästa Pernilla på Klippt & Skuret, bokade tiden i augusti tror jag, men så värt att vänta! Hon är verkligen bäst! 
I lördags hade vi mysmorgon innan vi åkte ut till svalsta. Grabbarna kollade fotboll och vi myste med kaffe i soffan. Alla syskonen hemma och alltid så mysigt att träffa Stella! Älskade lilla unge! Körde hem i halkan, men klapp på axeln, det gick så bra! Kollade film och somnade vid ett, 2:22. Ska erkänna att vi (Jimmy) somnade i soffan och ska kolla klart idag, men jäklar va bra den va! 

Nu ska vi dricka kaffe, puss!!


Johan Rheborg - Sveriges roligaste man!

Skrivet:    ·  Allmänt
God morgon fredag!
En riktig skrattfest blev det igår! 1,5 timme med kramp i magen. Han är verkligen rolig allas vår Fredde, verkligen min typ av humor! Ja, hela Culturum skulle jag säga! Vi skrattade ikapp! Så har ni möjlighet, kolla in Rheborg - så kul och mysigt att göra nåt med jobbet en helt vanlig torsdag. Gick till Voyage sen och jag tog en god Ceasar. Helt okej! Fick salta och peppra en del, annars så.
 
Lite bilder från gårdagen!
 
 
Fin promis till jobbet imorse, får passa på när man fortfarande är förkyld och måste vila från gymet. Men nästa vecka hoppas jag va igång igen!
Fredag, jobb till 16, sen klippning hos Pernilla på Klippt & Skuret (äntligen en tid!) och ikväll Thanks giving middag hos fina Natta & Adrian! <3
 
 

Vilken färg är du?

Skrivet:    ·  Allmänt
Sånt här ÄR så kul!
Fick mail av min bästaste chef Stina, gör testet du också!
Här är mitt resultat. Vissa delar stämmer, andra mer oklara!
 
 www.framfot.se/beteendeanalys/
 
 

Fredde i solsidan

Skrivet:    ·  Allmänt
Hej torsdag!
Förkylningen är lite bättre, inte alls lika mosig vilket är skönt. Vågade ändå inte pumpa igår, trots att det va Anna-Lena som körde så fick jag lyssna på kroppen och välja vila. Inget snack.
Gick hem från jobbet i regn/snö, piskande mot ansiktet så tog mig en lång skön dusch innan det blev handling och kycklingfajitas. Mums! Blev sallad till för mig, med gucca och smarrig kyckling.
 
Idag blir det aktivitet med jobbet! 17.30 ska vi gå på Johan Rheborg, vilket ska bli sjukt kul! Sen till Voyage för att äta lite ihop. Mysigt att hänga lite även utanför arbetstid! Kan gissa på att det blir en hel del skratt, Fredde alltså!
Bästa manliga skådisen, alla fall en i toppen!
 
 

Kvällsfika

Skrivet:    ·  Allmänt
Gårdagens efterlängtade fikadejt med fina Sandra va gos. Man gör sånt för sällan!
Uppdaterade om allt och lite till. För er som gillar latte men tycker den smakar för mycket mjölk och för lite kaffe kan testa en flatwhite. Espressohouse gör den så god! Känns fräschare på nåt vis.
Tog en prom hem ihop i kylan, en varmdusch behövdes, slängde ihop en kasslergratäng på ett litet kick och sen efter maten tog luften slut. Två avsnitt Bachelor och sen va vi slut som artist båda två. Förkylningen tar på krafterna.
Känns lite lite bättre idag kanske, en lunchdejt med m&p och sen full rulle på jobbet. Kanske kanske ska våga mig på BP med lätta vikter, men bara kanske. Vågar lixom inte ta i för mycket, men vill så gärna. Ska avvakta och se status. Promenaden till jobbet gjorde kanske sitt, om inte annat får man bara SÅN julstämning nu när det är lite snö på marken. Måste nästan sätta upp stjärnorna i helgen! Mysigaste tiden är NU!
Ha en FIN dag! <3
 
Ny smak, alltid nåt!
 
 

Hej mitt vinterland!

Skrivet:    ·  Allmänt
God morgon!
Blev en uppfriskande prom till jobbet imorse, 28 minuter dörr till dörr. Skön start på dagen och känner mig lite piggare med frisk luft. Men ändå för förkyld för att träna, så igår fick jag motvilligt skippa pumpen och jobbade istället till 18. Lång dag, 8-18, många sjuka och dom som är på plats hostar ikapp. Halsen känns, det svider sådär irriterande, täppt konstant och nyser hela tiden. Däremellan rinner näsan. Kuuuuuul?! Dock värst på mornarna och ingen feber allafall. Känner mig redan så mycket piggare än när jag vaknade. Promenaden kanske gjorde sitt! Måste försöka vänja mig av med nässprayen, den håller sådär max 3 timmar sen är jag igentäppt igen. Blir så trött på den här envisa förkylningen! Vad ska man göra mer än att vila, äta strepsils och dricka mycket vatten? Har ni nåt tips så gärna, för nu vill jag känna mig pigg!
Hade allafall världens mysigaste måndag med räkor, bönpasta framför fotbollsgalan!
Nu kör vi en tisdag med full fart till 17, sen efterlängtad fika med Sandra! <3
 
Gårdagens lunchpromenad! SOL!
 
 

SÖNDAG

Skrivet:    ·  Allmänt
God morgon fina!
Måndag och ny innehållsrik vecka framför mig! En mix av jobb, morgonmöte och reflexkampanj, efterlängtad kvällsfika med Sandra, Johan Rheborg och middag med jobbet och slutligen lite galej hos Natta och Adrian på fredag. Fullt ös minst sagt!
Söndagen va precis som på bilen, en mysig söndag med många timmar i sängen. Plöjde alla serier och gosade länge utan någon tid att passa. Sen tog jag mig en liten promis i ett mindre skönt väder, blåste ju småspik och va verkligen kallt. Åkte ut till Svalsta på en kaffe och sen tacos, ett avsnitt Syrrorna och ett Modus. Sen somnade vi gott. Ha nu en fin start på veckan! <3
 
 

Fredag & lördag

Skrivet:    ·  Allmänt

Härliga helg! En fredag som spenderades hemma, det absolut bästa med UNO, egen Tortillapizza, två avsnitt Alex och soffmys. Både jag och Jimmy va trötta och somnande i soffan innan 23. Skönt ändå! 
Vaknade förkylda men med frukost i magen och en dusch på det kändes det bättre. Några Ipren och Alvedon också kanske jag ska tillägga. Men vad gör man? 
Handlade lite och sen iväg till Hanna & Niklas! Bestämd lördag sen länge och det avbokar man inte pga en förkylning. Har dessutom varit förkyld till och från sen i slutet av sommaren så börjar vänja mig, men guuud så tröttsamt det är! 
Allafall, en SÅ mysig eftermiddag & kväll med bebisgos, bus med Adira, skumpa, fläskfilégryta, spel och så godaste drinken som Niklas gjorde! Men en lugn kväll och Josse hämtade oss vid 24, barnfamiljer måste sova och faktiskt riktigt skönt idag, att inte börja veckan med minus på sovkontot. 
Sovit 11 timmar inatt och vaknade nyss. Det märks att vi inte är helt hundra varken jag eller Jimmy. 
Nu kaffe i sängen och i em en sväng till svalsta för lite fika med syskon och gos med Stella & Vince! <3
(null)
(null)
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)










FREDAG!

Skrivet:    ·  Allmänt
VÄRLDENS BÄSTA FREDAG!
Ta vara på den känslan! <3
 

Bästa bästa torrschampot som finns! Hoppas få med mig lite nya produkter från Hanna och Niklas imorrn när vi ska dit och glögga!
 

Mamma och Dottermiddag

Skrivet:    ·  Allmänt
Alltid lika mysigt!
Tog en prom ut till mamma efter jobbet och förberedde det sista innan Ida och Annica kom. Sen blev det liten drink och små tilltugg, pulled biff med tillbehör och världens godaste gucca! Hur enkel mat som helst, men så gott och kan ändå göras lite festligare med just tillbehören. Starkt, gott och mysigt!
Till efterrätt slängde vi ihop en gino på mango, hallon och banan. Lite riven vit choklad över och glass till för dom som ville. Det är verkligen gott! Pratade som vanligt massor och skrattade som vanligt ihop, våra middagar är så mysiga! Undrar hur många år vi hållt igång? Många.
 
Sen kom Jimmy och vi åkte hem, somnade efter tio minuter och vaknade till världens bästa fredag! Dock känns halsen och förkylningen lite extra, men ändå, det är ju fredag! <3
 
ha en fantastisk fredag nu fina ni!
 
 

Aktivitetsdagen

Skrivet:    ·  Allmänt
Vilken gårdag!
Så lyckad dag verkligen! Planerat och fixat en hel del innan och så blev resultatet också därefter!
Vi höll i hela dagen, började med frukost och kaffe, sen ett litet intro av Ronja och så fortsatte dagen med information, grupparbeten och hela tiden "Världens bästa kundmöte" i fokus.
Så lyxigt att få lunch på Voyage, att göra nåt hela annat och att bara få en heldag ihop hela försäkring privat.
Tack till alla som gjorde dagen så fantastisk! Har så mycket idéer och vill redan nu planera inför nästa heldag med utbildningar, grupparbeten och fokus samarbete! Det här har definitivt tagit mitt arbete till en ny, högre nivå!
 
Nu jobb till 17 sen middag hos mami med Ida & Annica! Ha en fin torsdag! <3
 
Gårdagens pump känns i både armar och ben, ajajaj.
Dock utan min Natta, men nästa vecka hoppas jag vi kör igen!
 Lite suddig bild, men så sjukt gott! Stekta morötter i stavar med flingsalt på. Hur gott!
 
 

VINST

Skrivet:    ·  Allmänt
Sverige - Italien
Inget höjdarspel kanske, men jäklar va spännande! Speciellt sista fem, Jimmy bet nog av alla sina naglar tror jag och då är dom redan superkorta. Haha! Spännande va det alla fall!
Innan dess en bra måndag på jobbet, följt av flex och pump! Kände mig stark!
Sen en snabbfika hos Jenny, Robbin och Stella. Fick håret fixat av Stella, massa hårspännen och grejjer. Skapligt mys att få kill i håret av världens goaste lilla tjej! <3
 
Have a good one! <3
 
 
 

Sweet sunday

Skrivet:    ·  Allmänt
God morgon måndag!
Ny vecka och en ganska fullspäckad sådan! Kul! På jobbet är det full förberdelser inför Aktivitetsdagen på onsdag, mycket att fixa med men det ska bli så kul! En hel dag utan headset, med mysfrukost, diskussioner och information, lunch på Voyage och lite annat smått och gott! Extra roligt att få möjligheten att förbereda och fixa innan, sånt är ju lite min grej! Sen är det ny intervju på tisdag som också ska bli spännande! Träning, mamma och dottermiddag, lunchdejter och så viktig match ikväll! Faktiskt jäkligt kul att kolla när Sverige spelar måste jag säga!
 
Bilder från igår, söndagsmys! <3
 
 

En lördag i svalsta

Skrivet:    ·  Allmänt
Söndag, sköna söndag! 
Ligger i soffan ute i svalsta och bara är. Skönt mysigt och inga måsten. Vaknade vid halv 9 av Stella som kom in. Gos! Bättre start är nog svår att få. Sov kvar alla syskonen igår efter att grabbarna bowlat, jag drog iväg på lite spinning följt av handling med Josse & mormor. Och sånt tar tid vill jag lova! Herregud så söt hon är då mormor Eklund! Skrattade en del jag och Josse. Sen plockade vi grabbarna vid rosavalla och åkte ut till svalsta. Tacos och plump, ett glas vin och massa prat i soffan. En sån lördag, som jag vara älskar! 
Ska snart iväg till papsen och fika lite, sen söndagsmys, serier & soffmys. Perfekt söndag! <3

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

God morgon lördag!

Skrivet:    ·  Allmänt
Att fredagarna är så sköna!? Jobbdagen är som insvept i fredagscellofan bara redo att öppnas klockan 16 när man stänger växeln för helgen. Sen att få mysa runt i köket, fixa med tapasplock och sippa lite vin. Spela Uno och känna den här sköna avslappnade känslan som bara infinner sig på fredagar! Livet! 
Gjorde lite plock och va som fastklistrade vid Sverige - Italien 20.45 
Vilken match! Imponerade grabbar! 

Nu kaffe i sängen och lång frukost i soffan, sen familjehäng i svalsta med syskonen! <3

Ha en fin helg! 

(null)


(null)


(null)
Glassen! Så god!

Onsdagspump med Elenor

Skrivet:    ·  Allmänt
God morgon på er!
Kompetensfrukost avklarad, snart möte med Stina! Fullt ös här!
Gårdagen bjöd på pump! Tog med mig Elenor som fick testa på passet! Så roligt och hon va verkligen så duktig! Kanske blir lite sugen att börja på Hälso! Och jag kan verkligen rekommendera som ni kanske vet, älskar mitt Hälso! Avslutade kvällen med lite handling, räkor och bönpasta och så en bar till efterrätt. Alltså drömmen! Helt klart bästa baren, så sjukt god!
 
Nu jobbelijobb! Ha en fin dag! <3
 
 

En dagens

Skrivet:    ·  Allmänt
 

Middagsdejt och bebisgos!

Skrivet:    ·  Allmänt
Vilken lyx! Att få bli bortbjudna en helt vanlig tisdag, mitt i veckan! Tog en promis ut till Bergshammar efter jobbet, 50 minuter ganska precis, från jobbet till Hanna & Niklas. Sen blev det bebismys, han sover så bra nu lille killen, men lite gos fick vi allt! Pulled chicken med tillbehör, kaffe, prat och massa skratt. Så himla mysig kväll! <3 Och nu har vi bokat in en lördag här nu snart också, känns lyxigt!
Åkte hem efter 22 nån gång och la oss i sängen direkt. Börjat följa en ny serie, Black Widows - faktiskt himla kul, spänning och humor! Ny dag och en bra dag på jobbet väntar, intervju och lunch med mami. Sen ska Elenor följa med mig på pumpen idag! Ska bli kul! Ha en fin dag nu!
 
Kunde inte hålla mig! Finns så mycket fint!!
 
 

Tisdag

Skrivet:    ·  Allmänt
Morning! Kallt imorse, minus två visade termometern på. Fick skjuts alla fall så slapp cykla, tack Älskling!
Den här jobbveckan är fullspäckad minst sagt, förmiddagen idag som vanligt men efter lunch har vi möte gällande Aktivitetsdagen, onsdag ska jag vara med på arbetsintervju med Stina, det ska bli så kul! Torsdag kompetensfrukost med hela kontoret, möte med Stina, fredag morgonmöte och emellan alla möten och samtal ska det förberedas en del inför nästa veckas Aktivitetsdag. Men jag gillar när det händer saker och när det är fullt ös, då går ju dagarna dessutom ännu snabbare! Man hinner knappt komma till jobbet förens man ska gå hem. Typ.
Nu kaffe och lite mail!
 
Efter jobbet middag hos Hanna och Niklas, bebisgos och massa mys! Det är tisdagslyx om nåt! <3
 
 

Måndagspump

Skrivet:    ·  Allmänt
Måndagar med pump måste va dom bästa! Som mest folk då & så bästa Anna Wisselgren som kör skiten ur oss! Så skön start på veckan, man sätter ribban på nåt sätt. 
Avslutar med 30 minuter på bandet och ska snart cykla hem, ta en dusch och laga lite mat tills Jimmy kommer! 
Njut av kvällen! <3

(null)

(null)

Så va det måndag igen!

Skrivet:    ·  Allmänt
Måndag igen och en helt ny fräsch vecka framför fötterna!
Kommer innehålla bland annat (flexvecka), lite träning, middag hos Hanna och Niklas (inkluderar massa bebisgos), lunchdejt och så jobb då, mysiga vardagskvällar med min Jimmy. En sån vecka, ska tydligen bli fint väder också, eller ingen riktig kyla utan 10 grader och sol! Härligt! Då får man passa på att njuta, ta lite luft på lunchen och andas in lite solenergi!
 
Lördagen bestod mysmorgon, fix och don! Rensade förrådet och pantade för sådär en 300kr, strukturerade upp och ställde in grillen, städade in utemöblerna för vintern och tog en riktig fixardag! Sen åkte vi och handlade och tog några rundor UNO, ett glas rosse och gjorde tapas. MYS! Älskar sånna lördagar, när man bara är, fixar och donar hemma och sen har lördagskvällen hemma. Det är lyx och helgen känns längre på nåt vis. Kollade nya serien Alex också, dubbelavsnitt! SÅ sjukt bra serie, nästan i klass med Gåsmamman! Finns på Viaplay och det är höstens måste!
Söndagen blev en fikarsöndag, efter ett gäng timmars sömn, har verkligen sovit den här helgen, tog vi frulle och sen lite ärenden, Jimmy hjälpte Johan att bogsera bil, sen blev det fika hos mami & paps i Harg och vidare till Jimmys föräldrar i Svalsta. Kramades lite extra för idag åker dom till Aruba, så avis men så skönt för dom! Det är dom så värda det! <3
 
Ha en fin start på veckan! <3
 
 

Fredag med bowling och mat

Skrivet:    ·  Allmänt
En mysig fredag med familjen Eklund! Firade Jontan och Robin med lite mat på Rhodos och sen lite discobowling! Över förväntan kul, inte spelat på jag vet inte hur länge, men det va kul! Extra krydda att det va musik och fredag! Körde banan med Vince, Stella och Johannes men barnen tröttnade efter nån runda så jag hade mest mys med dom små! 
Stella va riktigt kramig och Mariig, så mysigt! Så jag älskar den lilla tjejen alltså! <3

Tack familjen! Avslutade med två avsnitt Modus i soffan och lite poppis! 

Nu frulle och Wahlgrens! Sen blir det nog lite fix i förrådet, panta och fixa. 
Fina härliga efterlängtade helg med min Jimmy! <3

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

FREDAG!

Skrivet:    ·  Allmänt
 Fredag idag och jäklar så skönt det känns!
En fullspäckad vecka med full fart på jobbet, långa köer, träning och kvällsfika. En mysig vecka men också en trött vecka. Har varit helt slut på kvällarna både jag och Jimmy, igår la vi oss i sängen halv 10 och det är tidigt för att vara oss. När man känner att man håller på och somna i soffan då är det lika bra att bädda ner sig. Och det är ju gosigt bara det! <3
 
Gårdagens träning blev ett bra CX pass och lite kondition på det! Så skönt och efter gårdagen behövdes det verkligen! Sen blev det soffan, PH och liter korvstroganoff. Mys.
Ställde klockan tidigt imorse och tog mig ut på en 50 minuters prom. Möte på jobbet 8 idag så hann inte med nån spinning. Men det va så fint ute, fick se solen gå upp och en himmel som va helt magisk!
En kickstart helt enkelt!
Nu tar vi fredag, en fin fredag innehållande sol, fredagsfeeling på jobbet, lunchdejt med Gunilla och Eleonor och ikväll ska vi fira Jontan och Robin som fyller. Lite mat på Rhodos och sen lite bowling. Mysigt att hela familjen kommer och mysigt att gosa med Stella och Vince. Sen hoppas jag vi är hemma skapligt så vi får lite fredagskväll hemma. Egentligen är fredagar heliga, men ibland får man rucka lite på den.
Veckans bästa dag! <3
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Torsdag 2 november

Skrivet:    ·  Allmänt
God morgon fina!
Känns som onsdag idag och så är det redan torsdag (!!) Skööönt.
Igår blev det efterlängtad pump med Natta, dagens bästa! Speciellt skönt efter en riktig fuldag (ni vet, vissa dagar är bara så) La på extra vikter på ben och körde tungt på biccarna och ger man sig fasen på det så klarar man hela låten! Går alltid bättre när man kör ihop, man tar i mer, kan peppa varann och får den där extra lilla energin som behövs ibland! Sen blev det wok och lite Bachelor innan vi somnade i soffan. Man är tröttare nu, det märks tydligt att kroppen inte är van vid vintertid och mörkare mornar.
Nu ska jag sätta på kaffe sen blir det lite mysfika med kollegorna innan vi öppnar telefonerna. Lunch med mami står på schemat, ska bli så mysigt. Överraskade med blombud igår, sån man ofta tänker att man ska göra men aldrig gör. Men igår fick mami en fin höstbukett hemlevererad och det är så roligt att få göra nån sådär extra glad!
Ha en fin torsdag! <3
 
Ska testa ny mascara!
 
 

Dejt med brudsen

Skrivet:    ·  Allmänt
En höstigare fika med Amanda och Natta, äntligen fick vi ihop en dejt!
Så mysigt att träffa mina tjejer, har försökt länge men nu fick vi äntligen ihop det! Och nästa dejt är bokad, det är nästan så man måste göra för att få till nåt i allas fullspäckade kalendrar.
Några timmar på Espressohouse med en mumsig flatwhite (godaste latten med mera espresso och gjord på laktosfri mjölk) och massa update! Bästa ni! Så mysigt! Mera höstfikor, för jäklar så mysigt det är! <3
 
 
På plats på jobbet, haft möte med skador och nu sippar jag kaffe här mellan samtalen. Lite ärenden på lunchen och sen tänkte jag pumpa med Natta efter jobbet. Skulle behöva en makeover känner jag, en sån dag man känner sig tokblek, nästintill genomskinlig, inga kläder att ha på sig, förkylningen är kvar och känner mig allmänt trött och irriterad. Men men, såna dagar FÅR man ha! Nu ska jag skaffa mig en bra dag! Onsdag och 1 november idag! Puss
 
Den här fina hittade jag på HM, innehåller ull men kanske ändå kan funka, lagt undan tills idag!
 
Maria Bengtsson

Här får ni läsa om mitt liv. Every day counts. Enjoy!



· Allmänt