Proteinglassen

Skrivet:    ·  Allmänt
Måste bara tipsa er om den här glassen, jag har nämnt det tidigare men den är värd att nämnas igen!
Testade en ny smak härom kvällen och I love! Så sjukt god och så bra innehåll! Win win!
 
 
Den här va verkligen så god, speciellt med det salta i!
 
 
241 kal för hela förpackningen och ni kommer vilja äta hela! ;)
 
 

Tidig morgon

Skrivet:    ·  Allmänt

FREDAG!

Uppe med tuppen och tog mig ut på en tidig morgonpw längs vattnet! Kroppen är inte riktigt redo för spinning så en snabb timme med musik i lurarna fick starta dagen! Så skönt! Älskar att gå verkligen och bästa starten på dagen! 
Fredag och trots vädret känns det helt underbart! Ikväll får jag mysa med min Jimmy igen, ta fredag på bästa sätt! Men först lite jobb! Ha en fin fredag! <3


Natti

Skrivet:    ·  Allmänt

Testar en ny smak & kryper ner i sängen!

Perfekt om man är sugen på nåt såhär på kvällen. God smak & helt lagom! 
Natti! <3


Snö & pw med JOSI

Skrivet:    ·  Allmänt

Äntligen kväll!

En jättebra dag på jobbet! 
Fått så mycket cred och så fina ord av min kära chef på utvecklingssamtalet! Nya mål och nya utmaningar! Känns riktigt bra och jag är så glad att just Stina är min chef och att jag hittat rätt igen! Att trivas på jobbet är verkligen så viktigt! 
Dansugit & städat badrummet, tvättat & fixat! 
Mötte upp Josse för en pw i snöblasket! Inte jättetaggad till en början, det lockade att va hemma vi mysa i värmen, men känslan efter, när man kommer hem och tar den där varma duschen, rakar benen och färgat bryn och fransar! Så skönt! Och ja, det va så värt!
Nu ska jag mysa ner mig i soffan en stund och sen säga go natt till min Jimmy! <3

Redo för en fredag! Underbart!


Kylig morgon

Skrivet:    ·  Allmänt

God morgon fina!

Snart på plats på jobbet efter en kylig men skön promis till jobbet! Haft Foppa i lurarna halva vägen och vips är man framme! 
Tidigt möte med byggskador, utvecklingssamtal & medlyssning med Jonas står på dagens schema. 
En snyggtorsdag dessutom, kan behövas efter gårdagens mindre snyggdag, vissa dar vill man bara hem och ta en dusch på nytt! Ni vet säkert! Men kontraster är alltid bra! 
Ha nu en fin dag! Fredag imorrn! Underbart! 


Min dag i bilder

Skrivet:    ·  Allmänt

Jobb, lunch med mami, sol, fetasallad med kött & snart Rebecka Martinsson. Mys!

En himla bra dag! Idag myser vi lite extra eftersom Jimmy ska sova borta imorrn. Ha en fin kväll! <3


170329

Skrivet:    ·  Allmänt

God morgon onsdag! 

Bokat spinning imorse, väskan stod packad i hallen men när klockan ringde 05.35 så kändes det i halsen, inte mycket men lite. Lite ont och lite hostig. Så jag lyssnade på kroppen och ställde om klockan. Duktig! 
Inte värt att bli sämre igen, så enkelt är det. 
Så tog en promis till jobbet istället och hoppas kunna spinna på fredag! Hälsan först!

Kanske drar en sol efter jobbet men innan dess möten och medlyssning med Jonas. Ska  lära honom allt jag kan inom hem/villa!
Fullt ös! Pusss på er!


Kvällsrundan

Skrivet:    ·  Allmänt

Skön men kall promis! Älskar att gå och trots skavsår så gick det bra! Har bara lite ont nu, aj aj va ont det kan göra! En varm dusch och snart lite wok i magen! Sköna tisdag! <3



En ny dag på jobbet

Skrivet:    ·  Allmänt

God morgon! 

Snoozade länge imorse, så skönt! Dock blir man lite tröttare av det tyvärr och det blir inte lättare att gå upp. Sängen va så skön!
Igår blev det sen middag efter pw och dusch, Jimmy kom hem vid 21, blev korv och pasta/ bönpasta för mig, sen la vi oss tidigt (22.30) och kollade tv i sängen och bara myste! 

Tisdagar är alltid trötta dagar, men nu kör vi!
Ny dag nya tag! <3


Ekens

Skrivet:    ·  Allmänt

Underbara kväll! Kom just in från en långpromis i spåret med fina Sandra! Alltså vilken kväll! Sommarfeeling! Gick i luvtröja och utan jacka! 15 grader såhär klockan 20. Magiskt! Och jag som inte egentligen är ett fan av skogen, väljer vatten före skog i alla lägen, gillar faktiskt att gå i spår, arrangerat och anordnat. Inte leka hajk utan alldeles lagom med skogskänsla och på en timme är man i civilisationen igen! Skönt underlag oxå. 

Om det här gav energi! <3




Måndag

Skrivet:    ·  Allmänt

Underbara väder! 

Gjorde ingenting att det är måndag idag när det är sol, vår och ljumma vindar! Så ljuvligt. 
Invigde nya jackan & vita sneakers idag och idag får man njuta lite extra, värmen stannar tydligen inte hela veckan. Så passa på, njut!
Efter jobbet blir det långpromis med fina Sandra! Kanske Ekensberg? 
Så skönt att va tillbaka på jobbet med fina kollegor! Och få lite vardag och rutiner igen, även om helgen kunde vara en dag längre! 
Njut av dagen! 


Kalas & fajitas

Skrivet:    ·  Allmänt

2 årskalas för fina Vince! Fullt hus i svalsta, för många koppar kaffe och jättemysigt att träffa både släkt, barn och vänner. Fick gosa med både Vince & Stella ordentligt. Det är kärlek det! Som små liven, herregud va får dom allt ifrån! Hemma nu, lagar fajitas & ska snart gosa ner oss i soffan. Sköna dag ta aldrig slut! 

14 grader ute och klockan är 20.30!! Helt galet ovh alldeles underbart!


Söndag

Skrivet:    ·  Allmänt

Vilket väder! En sovmorgon, lång frulle framför Parneviks och nu en timmes promis i solen! Vilket väder! Ljuvligt! Och precis vad jag behövde, det märks att kroppen & knoppen saknat endorfinerna. Det här behöver jag för att må bra! Snabbdusch nu och så iväg på 2 årskalas i svalsta för bästa Vince! 

Ha en fin söndag i solen! <3


Flytt!

Skrivet:    ·  Allmänt

Phu! En dag med bärande, packande och flytt! Men så skönt för JOSI att äntligen va på plats i pärlan! Min älskade pärla! Så mycket kul jag har haft där, så många sena vinkvällar på balkongen i solnedgången, räkor & rosse, fester, myskvällar och återhämtning. Så många minnnen! Men nu behöver den kärlek igen och jag är övertygad om att Josse kommer ta hand om den! Pärlan! Så från och med idag har den ny hyresgäst! 

Fixat och donat hela dan, så nu myser vi med varsitt glas rosse i käket och bara njuter! 
Härliga lördag! <3





Frulle

Skrivet:    ·  Allmänt

Helt rätt val att va hemma idag med, Jimmys första feberfria dag och det är inte så att man är så kaxig direkt. Så nu tar vi det lugnt idag med, även om man vill SÅ mycket! Tankarna springer lätt iväg, man vill göra allt, fixa hemma, städa skåpen, ta en promis i solen, storhandla.. men får stoppa där! Lite i taget! Bädda rent, handla och kanske en liten liten promis. Solen gör ju allt! 

Sen fredagsmys och så är vi förhoppningsvis pigga i helgen när det är flytt och 2 årskalas!





Memories <3

Skrivet:    ·  Allmänt

För exakt tre veckor sen förlovade vi oss! På Mauritius! I solnedgången på världens vackraste ö! Han & jag. Så himla stort! Så otroligt lycklig! Det är dagar som idag man kan tänka tillbaka lite extra, när man ligger i feber & känner sig mosig. Hostar & nyser så man tror lungorna ska gå sönder. Då kan man minnas DEN resan! Den lyxen. Den värmen. Det paradiset. Den resan när vi kom hem med en ring på fingret! Du & jag Jimmy! <3



20.00

Skrivet:    ·  Allmänt

Go kväll fina!

Inte mycket till bättring här, jo min feber är borta men halsen och huvudet är kvar och min stackars Jimmy blir inte bättre! Fortfarande 39 graders feber & risig. Stackars! Försöker så gott jag orkar, att fixa & pyssla om. Svårt när båda är risiga bara.
Men oxå det bästa i allt, att få va sjuka ihop! <3
Sov till halv ett, lite serier i sängen och så förflyttning till soffan. Så ser våra dagar ut. Ska va hemma imorrn men håller alla tummar för jobb på fredag! 

Bästa mamma har fixat och hämtat loppis lappar så orkade faktiskt märka en del prylar idag. Men sen tog energin slut. Bokat bås fredag så imorrn kväll åker jag & mami dit & fixar skåpet. 

Nu ska jag försöka få lite mat i oss, puss från mig! 


Status

Skrivet:    ·  Allmänt

Tisdag. Både jag och Jimmy hemma idag med. Tror min feber är borta men min älskling har haft frossa inatt så han lär inte va så mycket bättre idag. Hostan och värken i kroppen är nästan värst. Känns som man hostar sönder hela lungorna och den sitter lixom längre ner än vanligt. Ont gör det allafall, men har kunnat sova vilket är skönt. 

Sitter i soffan nu med en kopp kaffe, alldeles tyst i hela lägenheten, Jimmy sover. Ska plöja lite serier nu. Har tagit en lång dusch, tvättat håret och rakat benen. Bara det gör att man blir lite piggare. Får se om det blir jobb i slutet av veckan, vägrar gå upp för tidigt och sen bli sjukis igen.. men längtar till jobbet, träningen och lite rutiner igen! Sen får man se det positivt, om man ändå ska va sjuk kan man lika gärna bli det ihop! Lite mysigaste att va sjuka ihop! <3 Allt är mysigare när man är två! 


Två sjuklingar

Skrivet:    ·  Allmänt

Ligger i sängen och plöjer serier. Hemma från jobbet både jag & Jimmy. Feber, ont i halsen och huvudet känns som det ska sprängas. Kroppen är trött och lederna värker. Skumt. 

Min feber va nere på 36,8 imorse så det går åt rätt håll där allafall. Usch för det här! 

Köpte ett gott te igår som är typ det godaste just nu. Te & sorbet. 
Hoppas det är på bättringsvägen snart! 


Söndag

Skrivet:    ·  Allmänt

En mysig hemmadag igår, trots feber. Fick avboka med bösts vännerna Erika & Johan, men ja, vad gör man? Det blir inte alltid som man tänkt sig. Hade ändå en gosig dag med fotboll, serier och mys i soffan. 

Vaknade vid 10 båda två, 10 timmars sömn gjorde faktiskt lite. 37,5 i feber, det verkar gå åt rätt håll allafall! 
Och ni som kan, njut av solen idag! <3


39,8

Skrivet:    ·  Allmänt

Det blir inte alltid som man tänkt. Känt mig konstig i kroppen några dar, huvudvärk & nån konstig värk i kroppen lixom. Men tänkte att det va nog inget, lite träningsvärk, sovit konstigt kanske. Men så vaknade jag imorse, het som en kamin. Feberfrossat inatt, minns inte när jag hade så sist. Ni vet när man bara skakar. Tog två tabletter och tempen när jag vaknade sen. Nu är jag uppe allafall, tagit en dusch och ska äta lite frulle. Konstigt, frukost är jag ändå sugen på och kaffet imorse smakade ändå bra i sängen. Håller tummarna för att febern är på kort visit. 






Äntligen i köket med bubbel

Skrivet:    ·  Allmänt

Äntligen fredag kväll! 

Flexade ut vid 3 och sen har vi fixat & donat på Stenbrinken, packat & tömt. Så skönt! Nästan klara!
Handlade och nu i köket, lagar tapas och myser med ett glas bubbel! Åh va jag älskar det här! <3


FREDAG

Skrivet:    ·  Allmänt

Älskade efterlängtade fredag! 

En hektisk vecka för både mig men framförallt för min Jimmy som flänger runt till både Estland & Visby på en och samma vecka. Dessvärre ser nästa vecka likadan ut med sena kvällar nästan varje dag. Men man får stötta varann och när man kommer hem på kvällarna så ska det vara noll jobbsnack, bara återhämtning! 

Kände mig sådär imorse när klockan ringde 05.40 men jag valde ändå att dra iväg på spinning! Det gick bra, körde på men efter 30 minuter när tiden va som bäst och ni vet när man känner att det här passet kommer slå alla rekord, då slutar min pulsmätare att fungera. 
Så typiskt! Men huvudsaken är att jag vet att jag gjorde ett grymt jobb! Bästa starten på dagen! 
Dricker vaniljte här och har tagit två tabletter faktiskt. Tänker att det kan trycka bort det här, skum känsla i kroppen!? Ont i bröstet, lixom långt ner och så axlar, rygg, nacke och huvud.. Vägrar bli sjukis nu! Så håll tummen! 

Och ha världens bästa FREDAG!! 

 

#clean

Skrivet:    ·  Allmänt

Kom hem vid halv 9, slängde ihop lite mat, kycklingkorv med bönpasta och nu halvsover vi båda i soffan. Fullt ös sen jag slutade jobbet! Fixat i lägenheten, sålt av en hel massa möbler och fått lite koll på läget. Känns ändå skönt! 

Tänker nog krypa ner i sängen snart, skönare att somna framför tvn där! <3


Lokalkändis

Skrivet:    ·  Allmänt

Snabb dag! Lunchen gick åt till att färga håret på fina Gunilla & blev bjuden på lunch! Kycklingen! Så fräsch och god! 

Möte med Stina och snart 20 minuter i massagen, förmåner man ska ta vara på! 

Och titta här! Lokalkändis! 


Soliga torsdag

Skrivet:    ·  Allmänt

God förmiddag fina!

Soliga torsdag! Fin promenad till jobbet imorse, nu gäller det att ta in all sol man bara kan! Speciellt när man jobbar och inte kan va ute på dagarna. Längtar så tills det blir lite lite varmare ute, så man kan ta den där första kaffen UTE! Kände verkligen att solen värmde på balkongen imorse, ljuvligt! 

Jobb nu! Ska färga håret på Gunilla på lunchen, möte på em, 20 minuter i massagestolen och sen efter jobbet blir det fix i pärlan! Idag blir stora säljardagen! Stackars Jontan får va med och ta emot när jag är på jobbet! Kommer bli nästintill tomt efter idag! Sen har vi förrådet oxå.. phu!

Ha en fin dag! <3


Efterlängtad tid <3

Skrivet:    ·  Allmänt

Efterlängtad tid med min fina Alle! På tok för länge sen, men lik underbart att ses som alltid! Min fina Alle! <3

Några timmars fika, massa prat och update och en soyalatte. Perfekt onsdag! 


170315

Skrivet:    ·  Allmänt
Hej eftermiddag!
Mysig lunch med Stina och innan dess lite fotografering! Kommer dels vara med i en intern tidning där jag har svarat på lite frågor gällande vår nya reklamserie. Sen fick jag ta bild även för att visa upp oss "nyanställda"!
Så här blev bilden!
 
 

Nu ser man att håret verkligen har växt! Solen på Mauritius gjorde susen! <3

Kickstart!

Skrivet:    ·  Allmänt

45 minuter senare plus lite uppvärmning känner jag mig mer än nöjd! Fokus på varje intervall, inte bakåt, inte framåt, bara just där och då. Bort med alla andra tankar och bara kör! Och just nu är morgonträning den bästa, speciellt nu när det faktiskt är ljust när klockan ringer! På plats på jobbet, ska hämta en kaffe snart och kicka igång dagen! Igår skippade jag faktiskt jobbkaffet helt, ibland smakar det verkligen inte gott! Så då bestämde jag mig för att lära mig tycka om te. Gick rätt bra. Kaffe ska va gott, annars kan det lixom va!


Efter jobbet efterlängtad lattedejt med min fina Alle!! Om jag har saknar den tjejen! Ska bli så mysigt att ses och om vi har lite att ta igen! ;)

Ha en fin dag! <3





Träning!

Skrivet:    ·  Allmänt

Uppvärmning och grit med snygga Natta! Trodde aldrig att jag skulle orka så bra som jag faktiskt gjorde, men man får så mycket energi av varann så det här passet blev högt över förväntan! Snyggt jobbat av oss!

Nu är vi hemma och står och lagar mat här! Äntligen kväll med min Jimmy! <3


170314

Skrivet:    ·  Allmänt

MORNING! 

En skön promis till jobbet med musik i lurarna. Sovit rätt bra ändå, trots att det va tomt i sängen. Men ikväll är han hemma igen min Jimmy! 
Mycket att styra med nu gällande min pärla på Stenbrinken och alla möbler som ska säljas. Det är jättebra verkligen, att det finns en andra hands marknad, men lite meck att sälja, boka tid med köparna och nu hålla isär vem som ska köpa vad & komma när. Blir lite skönt när allt är klart, även om det ska bli kul att ställa ut på Mega Loppisen nästa vecka! Ska plocka ihop och rensa massa i helgen - sånt är så kul!! Nu jobb! Ha en fin dag! <3


Fix & mys hemma

Skrivet:    ·  Allmänt

Skippade spinningen och tog en extra sväng vid vattnet istället! En solning, lite ny färg i botten, en lång dusch och Celine Dion  på högsta! Mysigt även om jag saknar min Jimmy! <3



Måndag

Skrivet:    ·  Allmänt

God morgon måndag! 

Underbar morgon! Och promenaden längs vattnet till jobbet idag va magisk! VÅR i luften! Det ger energi om nåt! Enda missen i helgen va väl att vi inte hann njuta utomhus, men D-vitamin fick jag imorse! Och man kan inte hinna allt! 
Förberedde frukost imorse som jag tänkte mumsa på nu! Havregryn med lite vanilj proteinpulver & lingon! 
Antagningen spinning ikväll och kanske en sväng till solariet. OM man tappar färg! Bara en vecka i Sverige och flagar som tusan, inte okej! Jimmy jobbar borta ikväll så inatt får jag sova själv. Intalar mig att det är nyttigt att längta då & då.

Ha nu en bra start på veckan! 


Söndag

Skrivet:    ·  Allmänt

En söndag med lite av varje. Låg i sängen extra länge och bara njöt av att inte behöva gå upp. Helger ska va utan stress, man flänger runt tillräckligt i veckorna, stressar och passar tider. Så att unna sig en lugn morgon i sängen och lång frulle till Parnevik är så lyxigt!

Fika & fruktsallad hos m&p, hon känner mig min mamma! <3

Sen tacos & näst sista av Innan vi dör, så spännande från avsnitt ett! Bästa serien på länge! 
Lite bilder från igår!


En bättre lördag

Skrivet:    ·  Allmänt

Fick så mycket kärlek igår! Först mysig fika hos Hanna, Niklas och Adira, så skönt med oss, det kan dröja veckor mellan att vi ses men sen är det alltid precis som alltid och lika underbart när man väl ses! Det är älta vänskap! <3

Vidare till Olivia på 13 årskalas och mera kaffe, fick visa massa bilder från resan och framför allt visa ringen! Alla är så glada för oss! Så himla kul! 
Sen hem till oss, mysa med lite god mat, några glas rosse och massa skratt med Jontan, Josse och Vince! Helt perfekt lördag!



Lördag

Skrivet:    ·  Allmänt

Lördag och sol! Underbart! 

Ligger fortfarande i sängen och dricker kaffe till Nyhetsmorgon. Bästa! Ska snart upp och äta frulle sen iväg till Hanna & Niklas! Och så vidare till svalsta! Ikväll lite mat vin och häng hos oss! Härliga lördag! 


Kyckling & parfym

Skrivet:    ·  Allmänt

Dagens lunch framför datorn!

En dyr lunch, köpte äntligen ny parfym, min absoluta favvo har varit slut alldeles för länge!
Så dyr men så värd varenda krona!

Nu tar jag fredag om 2! Blir hämtad av min älskling! Den här känslan! Jag älskar den! Fredag!! 


FREDAG!

Skrivet:    ·  Allmänt

Alltså hur snabbt har inte den här veckan gått? Galet! Gårdagen bjöd på storhandling, korvstroganoff och bönpasta, soffmys och fruktsallad! Sen somnade vi strax efter 22. Man är så trött på kvällarna. Hoppas ändå att vi orkar vara vakna lite ikväll så man får ut så mycket som möjligt av veckans bästa dag! 

FREDAG
Startade morgonen med morgonspinning! Bästa starten och speciellt på en fredag! Och idag gick det lite extra bra, hade DEN energin med en bra instruktör, en fullproppad sal och musik som får endorfinerna att spruta! 
Fick sen skjuts av Jimmy till jobbet, sån lyx! 
Ska försöka att inte stressa upp mig över att vi har lite för mycket inplanerat den här helgen, ska försöka tänka att vi hinner bara va, ingen stress! Men man vill ha den här mixen, ni vet, den perfekta mixen av lite inplanerat, lite  tid att ta igen sig, vila, mysa och bara va.

Efter jobbet idag en sväng till svalsta, en snabb fika, sen mitt bästa, handling, tapas & bubbel med mitt allt! 
Imorrn sovmorgon, träffa Hanna & Niklas äntligen! Och sen fira Olivia, Jimmys kusin som fyller, på kvällen antagligen lite spel &vin. Söndag fika hos mina päron. Japp. Det va allt! Men som sagt, bara mysiga grejer! <3

Ha nu en fantastisk fredag! 


Premiär!

Skrivet:    ·  Allmänt
Igår va det premiär för nya serien Rebecka Martinsson på fyran, med bästa Ida Engvoll!
Hon har verkligen slagit igenom och blivit stor bara senaste året! Så himla grym och duktig tjej.
Har träffat Ida massor med gånger tack vare att hon är nära med mina kusiners familj. Så himla bra tjej på alla sätt och hon är verkligen så värd det här! Det började med lite småroller, sen har det bara gått framåt och nu har hon verkligen gjort sig ett namn! Så kul verkligen!
 
Ikväll ska vi mysa ner oss i sängen och kolla första avsnittet! Spännande!
 
 
 

11 månader med dig idag! <3

Skrivet:    ·  Allmänt

9 mars! 

9 är vårat datum och idag firar vi 11 månader! Nästa månad ETT år ihop! Och det är det bästa året i mitt liv! <3


God morgon!

Skrivet:    ·  Allmänt

Torsdag betyder fredag imorrn! Så sjukt! Jobbar snart en vecka och den har minst sagt swichat förbi! Fortfarande träningsvärk i benen sen gritpasset i tisdags. Aj aj! 

Kändes imorse när jag fick få till jobbet imorse, småspringandes eftersom klockan tydligen inte ringde imorse. Men jag hann til morgonens möte 8.15! Med Josse i lurarna gick det snabbare än snabbast! 

Nu kaffe & jobb! 


Lunchdejt med mami

Skrivet:    ·  Allmänt

Voyage, salladsbuffé och mamma som bjuder! 

Lyx! Så fräscht med sallad! Bästa lunchen, avslutade med kaffe och melon. Mums! 


Morgonspinning

Skrivet:    ·  Allmänt

God morgon onsdag! 

Kickstart och morgonspinning! Alltså bästa! Körde på med 5 intervaller och bara några få minuters återhämtning mellan varje. Tufft, skönt och svettigt. 
Och blir så glad för alla kramar och kommentarer varje dag! Oavsett om det är nån på gymet som fått nys om resan & förlovningen eller kollegor och vänner som vill veta allt! Det värmer ska ni veta! <3

Spinning check, nu jobb, lunch med mami och sen kväll med min kärlek! Fick massa gjort igår kväll, tvättade två maskiner, tumlade och hängde tvätt, vek och la in i garderoben. Och tömde resväskan på sand från stranden. Skönt! Sen somnade vi i soffan innan 22. Galet! Ändå måste jag säga att man är pigg, har mycket mer energi än innan vi åkte. Mornarna är betydligt lättare att gå upp, beror oxå på ljuset såklart, men en resa med sol och värme, ledighet och semester såhär i februari / mars är inte så tokigt! 

Puss då!


Workshop & gymet

Skrivet:    ·  Allmänt

En eftermiddag på Sunlight, började med lunch, fräsch salladsbuffé och därefter några intressanta timmar om digitalisering, personlig utveckling och annat smått & gått. 

På gymet nu och värmer upp! Skönt att va tillbax! Snart kommer Natta, sen grit innan vi tar kväll! 
Bästa låten just nu! På repeat! 


Tisdag

Skrivet:    ·  Allmänt

God morgon fina!

Vad hände? För några dagar sen hade vi 35 grader och nu vakna till det här. Snö och minus 5. Inte okej! Men tre dagar med snö sen får vi se solen igen! Gårdagskvällen bjöd på frukost till lunch och två avsnitt Innan vi dör, vilken serie! Galet va bra den är!! Vill bara se nästa och nästa. Och avsnitt 7-8 va så spännande! Kunde knappt titta, satt med filten uppdragen och man blir verkligen fast och inne i serien på två röda! Lite kul att ha alla serier att komma hem till faktiskt. Bonusfamiljen, Superstars, Parnevik. Och snart börjar nya serien med Ida! Rebecka Martinsson! Den måste man bara se! Bästa Ida, så himla duktig! 

På plats på kontoret till lunch, sen workshop på Sunlight som börjar med gemensam lunch! Sen ska jag försöka ta mig till gymet och kötta bandet eller grit med Natta! 
Ha en fin dag i snöstormen!


Home sweet home

Skrivet:    ·  Allmänt
Eftermiddag på jobbet och vips va nästan hela dagen gjord! Sjukt snabba timmar och så kul att va tillbaka till alla fina kollegor! Har fått så många kramar, grattis och fina kommentarer! Tack fina fina ni! <3
 
Ny vecka och en nystart! Hur gott det än är med cava i mängder, fruktfrossa, en cappuccino om dan, god mat och en kula glass eller två så är det ändå lite skönt att komma tillbaka till vardagen och lite (nyttiga) rutiner igen! Kan kännas bra såhär efter semestern! Nyttigt i veckorna och på helgen får man lyxa, för det kan vi verkligen! Oavsett om det handlar om rossebubbel, unna oss nytt till hemmet, tapas på en fredag eller att plöja serier en hel söndag! Lyx har fått en helt ny innebörd sen jag träffade Jimmy och vi kan verkligen det här med att uppskatta det lilla! Så otroligt viktigt! Det kan handla om att bara sätta mobilerna på ljudlös, tända massa ljus, ligga nära under filten i soffan, killa varann på armarna medans man tittar på den där favoritserien. Det är lyx för mig! <3
 
Lite mera paradisbilder bara för att påminna mig om att det inte bara va en dröm!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hemma!

Skrivet:    ·  Allmänt

God morgon från Brandholmen! Sitter och dricker svenskt kaffe (utan mjölk egendom kylen ekar) med yoghurt & hallon. 

Hemresan gick bra, dock svårare att sova på en dagsflight, på ditresan flög vi ju på natten och då kunde man sova bort ett gäng timmar. Men vi spelade bowling och plöjde filmer. Landade i ett kallt Sverige och imorse när jag vaknade visste jag inte riktigt var jag va, längtar redan tillbax! Men såklart skönt att komma hem till vår fina älskade lägenhet, vår mysiga vardag och lite rutiner igen. Träning osv. Men nu kan vi verkligen ha den här resan i färskt minne hela våren! Så magiskt! Och bara det att komma hem med en ring på fingret! Häftig känsla!!

Nu ska jag snart ta mig en promis till jobbet och vi funderar redan på vart nästa resa går! 
Ha en fin måndag! Det ska jag ha! <3


Sista kvällen

Skrivet:    ·  Allmänt

Sista kvällen här i paradiset. Har verkligen njutit av varje sekund, varje dag, varje minut. 

Skulle kunna skriva en uppsats om hur fantastiskt vi har det här, skulle verkligen rekommendera landet, platsen och hotellet till alla som har möjligheten att göra den här resan! Stränderna, hotellet, lyxen, servicen, maten. Allt har varit helt magiskt och över alla förväntningar! Vi valde all-inclusive och är man
på ett sånt här lyxigt ställe så tjänar man verkligen på att ta det tillvalet. Och det här har inte varit en vanlig all-inclusive, här har vi fått allt och lite till! En flaska cava från baren efter stranden till yatzyn varje kväll och en middagsbuffée utöver det vanliga, olika teman varje dag och så fräscht, påfyllt i små portioner, mycket grönt, grillat till varje kväll och såna smaker! Mycket chili och dessvärre lite för mycket koriander i mycket. Omelett och pannkaka till frukostarna om man ville, pasta direkt från pannan och ja, den servicen! 

Har aldrig bott så fint och lyxigt nångång med utsikt över stranden. Va lite orolig över vädret kan jag erkänna, men det hade vi verkligen inte behövt! Helt rätt tid att åka! Nu är det som  varmast, haft två snabba regnskurar men dom försvann efter 10 minuter. Aldrig varit med om snabbare väderväxlingar! En skur på 10 minuter när värmen ligger på 32 grader och vips är himlen blå igen! Men ja, strålande sol och heta dagar och varma kvällar. Ingen kofta på kvällarna direkt! Magisk värme! 

Ett paradis jag vill rekommendera alla jag känner! Sen att få åka hit med min stora kärlek och dessutom förlova oss! DET är magiskt om nåt! 

Nu ska vi spela lite yatzy här efter en heldag på stranden, innan vi tar en dusch och går ner till buffén. Det är tufft nu! ;) 


Förlovning på Mauritius!

Skrivet:    ·  Allmänt

1 mars på en vit sandstrand, i solnedgången förlovade vi oss! Mer romantiskt än så blir det inte! Inte nog med att resan i sig är ett paradis, sen att vi valde att förlova oss just här är som en dröm! 

Lyckligast i världen! Du & jag Jimmy! Älskar dig så oroligt mycket! Finns inga ord för hur mycket du betyder för mig! <3


Maria Bengtsson

Här får ni läsa om mitt liv. Every day counts. Enjoy!



· Allmänt