15x4

Skrivet:    ·  Allmänt

Bästa starten på dagen! 15x4 är en riktigt bra träningsform. Gå 15, spring 15, gå 15 och spring 15. Intervaller när dom är som bäst! Blev hamnen idag och den rundan är bland dom bästa!

Nu blir det frulle och fix inför STOCKHOLM!!

Tapas & vinkväll!

Skrivet:    ·  Allmänt

Igår blev det semesterkänsla i form av rödvin, tapas och spel! På en helt vanlig semestertisdag. Hur mysigt som helst!

Chili och vitlöksmarinerade räkor med limeyoghurt, nachos och gucca, crostini med tapenade, getosttoast med honung, stekta enchiladas med fyllning, kycklingvingar och bästa sällskapet!

Det är semester. <3

New in!

Skrivet:    ·  Allmänt

Beställde en ny bikini och hoppas på mera sol och baddagar. HM vet hur bikini ska sitta! Det blir nästan alltid rätt! Och färgen är helt klockren! Lys. Älskar lys! Nu är det bara solen vi väntar på!

En runda i Ekensberg

Skrivet:    ·  Allmänt

7 km pw avklarat! Riktigt skönt och lagom svettigt. Bra start på dagen! Eller varför inte säga bästa starten på dagen!

Tack Juttplutt för en superskön start!

Nytt från Gina

Skrivet:    ·  Allmänt

Sugen på shopping?

Nu fullkomligt fylls butikerna med nyheter. Så mycket fint nu!

Här är lite nytt från Gina!



Heldag på Sereniusväg

Skrivet:    ·  Allmänt

Pysslat, skruvat möbler, fixat och donat. Och vilket lyft! Det är roligt att städa när man får resultat. Och det fick vi!

Haft en mysig dag ned bästa Hanna. Avslutade med grill och kvällssol. Inte så tokig start på semestern! <3

Sköna måndag!

Skrivet:    ·  Allmänt

SEMESTER!! Hur skönt söm helst. Efter en lång sovmorgon blev det en timmes svettig pw på piren med Jutta. Och nu dusch och långfrulle. Sen pysselfix hos Hanna. Älskar att vara ledig!! Nu är det bara lite sol och stek som saknas.
Ha en fin måndag!

Sköna söndag

Skrivet:    ·  Allmänt

Somnade som en stock. En kort powernap blev 2 timmar i mammas kingsizesoffa. Behövligt. Annars har dagen bestått av sol, en sväng förbi Hanna, lite fix hemma, tvätt och sånt som inte hunnits med. Och fixat nya luren nu! Tillfälligt nummer tills imorrn, sen ska allt va i sin ordning.

Fick ett sug efter gucca. Söndagssug kanske det kallas. Mycket cayenne och vitlök. Jäklar va gott! Och nu är det soffläge, tända ljus och mys med stort M.

Vilken helg! Underbart!!

Trött i en solstol

Skrivet:    ·  Allmänt

Tar igen några sovtimmar i solstolen idag. Efterfest i form av en bryggfest, sovit sisådär en 3 timmar på sin höjd. Men sjukt nöjd! Och frukost med havsutsikt är inte illa! ;)

Hoppas ni har en skön söndag! Puss!

Vilken kväll!

Skrivet:    ·  Allmänt

Bästabästapålänge!

Sommarens varmaste kväll hittills, havsutsikt och vackraste solnedgången, kubb, rosé, badtunna, grill och ett skönt gäng. Behovet jag säga mer?

TACK! Det där va sommar på riktigt! <3

Lunch hos mami! <3

Skrivet:    ·  Allmänt

Efter några timmars jobb åkte jag till m&p för lite god lunch i solen. Egna hallon, keso, knäcks och nektarin. Mmm. Och några timmar i solstolen tackar man inte nej till efter jobb!

Fina mamma! <3

Morgonlöpning!

Skrivet:    ·  Allmänt

Finns inget bättre än löpning på morgonen! 7 km blev det, runt brandholmen. Och tiden va helt okej!
Nu blir det gott med lite frulle innan jobb! Sen ut i solen om det håller sig fint!

Ha en fin dag alla semesterfirare! <3

Grillfredag med vänner!

Skrivet:    ·  Allmänt

Trodde aldrig jag skulle kunna äta fläskytterfilé sen förra sommarn. Åt en del fläskytterfilé med sallad och sås då. Men ikväll va det premiär för i år och det va riktigt gott! En mysig fredag hos bästa Gustav. Med ett skönt gäng, lite myggor och en flaska Loka. Jorå. Fint ska det va.

Tack för en skön kväll! <3

Promenad och lunch framför datorn

Skrivet:    ·  Allmänt

Måste ut! Måste ha lite luft, lite energi, lite sol och lite Juttatid! Tog en promis och en fräsch lunch framför datorn. Känns som ett bra val idag.

Keso, räkor och nektarin. Mums!

God morgon fredag!

Skrivet:    ·  Allmänt

Lite kaffe och frulle. Och så en resorb på det! Nu så. Nu kör vi den här fredagen i hamn. Ha en fin dag!

..och så lite hamnmaggan..

Skrivet:    ·  Allmänt

Ni vet en sån där sommarkväll, när det är ljummet i luften, man har druckit lagom mycket rosé, uteserveringen är proppad, känslan är på topp och man vill aldrig att kvällen ska ta slut!? Igår va en sån kväll. Spontana kvällar blir ofta så bra! Och det kändes som typ alla va där! På samma ställe, på samma uteservering, under samma sommarhimmel. Ändå hinner man inte prata och kramas med alla.

Underbara kväll! <3


Rökta röker och lite rosé..

Skrivet:    ·  Allmänt

Sjukt mysig kväll med ett helt gäng fina! Flest lite räkor. Visst tar det tid, men jäklar va gott det är! Aiolin sätter pricken över och va hur god som helst! I sommar ska det ätas mera räkor! Och hembeställning är inte så dumt.

Underbar kväll! <3

En kväll på Röken

Skrivet:    ·  Allmänt
Varm dag på jobbet som kommer att avslutas med en skön pwrunda runt Brandis och sedan en helkväll på Rökeriet med ett skönt gäng. Rökta räkor är ju en vinnare, kan nog bli en låda ikväll. Till det ett glas iskallt rosé. Mmmmm. Det ser jag fram emot. Massor! Perfekt en varm sommarkväll!  
 
 
 
 
 

Lunch på bryggan

Skrivet:    ·  Allmänt

Vilken varm dag! Underbara dag! Skulle helst vilja ligga på en klippa, men jag får nöja mig ned bryggan idag. En liten lunch på bryggan, så guld värt!

Dagens

Skrivet:    ·  Allmänt

Nya t-shirtar kan man köpa hur många som helst. Och ha hur många som helst! Idag blev det en grå ny favvo från Gina. Bra köp!

God morgon!

Skrivet:    ·  Allmänt

Sovit gott? Somnade nysprungen med nymålade naglar. Trött i kropp och knopp. Då sover man som bäst! Och vaknar som bäst! Laddar för en bra torsdag, en riktigt bra torsdag!

Puss! <3

Kvällslöpning

Skrivet:    ·  Allmänt

Va sååå trött. Och varm. Men ger man sig tusan på att man ska klara rundan så gör man det! Det handlar bara om att bestämma sig. Punkt!

Och jäklar vilket bra spår! 7 km på ekensberg. Och det va inte sista gången! Mera mera! Känslan efteråt är oslagbar! Minst sagt!

Tips

Skrivet:    ·  Allmänt

LDB har en ny sommarlotion som är bara hur god som helst! Ett litet tips!

Onsdag

Skrivet:    ·  Allmänt

Trött morgon. Drömt massor och sovit alldeles för lite. Men det kan det få vara värt ibland! När man är hos underbara fröken Foppa så vill man aldrig åka därifrån. Tack fina! <3

Dagens citat. Ha en fin dag!

Äntligen!

Skrivet:    ·  Allmänt
Nu har jag ÄNTLIGEN köpt ny telefon. På tiden jag veeet! Men nu så! Kommer ha ett tillfälligt nummer några dagar bara, från och med imorrn om jag hinner fixa säkerhetskopieringen då. Lite pyssel. Har ju över 2000 bilder, så det finns lite att överföra. Men jäklar va skönt! Ny telefon, känns så sjukt bra! Och bästa priset oxå! Tack till killarna på Tre! ;)
 
 
 
 
 
 

Spontan grillkväll hos Foppa!

Skrivet:    ·  Allmänt
En bra dag på jobbet. På lunchen hann jag med en kram med fina Juttplutt, har man bilen så hinner man sånt!Semestern runt hörnet och nyss fick jag in 5 försäkringar på samma kund. Känns som ett bra avslut på dagen!  Och ikväll blir det spontanmiddag med grill hos Foppa. Tänker sitta ute under mysfiltar och bara prata heeela kvällen. Hur mysigt som helst på världens bästa altan!
 
OM man ska passa på och grilla nu! Det bästa! Potatis på spett va en riktig höjdare så vi kör det, lite melon och fetasallad till det och så kött såklart. Helstekt fläskfilé är nog mitt bästa nu. Mums för magen!
 
Hoppas ni har en mysig kväll! <3
 
 
 
 

God morgon tisdag!

Skrivet:    ·  Allmänt

Mumsar frulle efter lite kondition. En timme bara för mig själv. Körde nåt nytt idag. 15 minuter x 4.
15 minuter pw, 15 minuter löpning, 15 minuter pw och 15 minuters avslut med löpning. Riktigt bra kombi!

Lagom svettig och lagom trött i benen. Nu väntar jobbelijobb.

Ha en bra dag! Och ge dig själv en timme om dagen. Bara för dig själv!

Puss! <3

Kvällspw

Skrivet:    ·  Allmänt

Äntligen beställt ny telefon! Ja vet, det va på tiden. Men nu mina vänner har jag beställt en ny vit femma! Känns bra!

Kom just in från en långpromis med Annica. 7 km runt Brandholmen. Kvällssol och bra avslut på en bra måndag. Hoppas ni har en mysig kväll!

Laxsallad

Skrivet:    ·  Allmänt

Plocksallad måste va det bästa på länge! Finns ingen smidigare lunch. Och har ni testat laxen? Mums för magen!

Och utsikten kan jag inte klaga på!

Dagens

Skrivet:    ·  Allmänt

Black and pink.

God morgon måndag!

Skrivet:    ·  Allmänt

Sista veckan innan semestern och det känns i hela kroppen! EN vecka kvar. Och med tanke på att de senaste veckorna har rusat iväg kommer den här garanterat att gå hur snabbt som helst. Nu kör vi sista veckan och gasar som bara vi kan!

Ha en fantastisk måndag och glöm inte att leva! <3

Grillmys hos Ida!

Skrivet:    ·  Allmänt

Söndagskväll hos bästa Ida. Bubbel till förrätt. (Alkoholfritt då eftersom jag körde.) Helstekt fläskfilé och god fetasallad. Sås med sting och potatis på spett. Jäklar va gott det va! Har ni inte testat, så är det ett måste! Koka bara potatisen halvmjuk. Trä på spett, pensla med lite olja och krydda med salt. Och så grilla så potatisen får en knaprig yta. Mums!

Satt ute och myste till det blev mörkt. Uppdaterade, pratade, visade kort och gossade med Dille. Helt underbar kväll och avslut på en bra sommarhelg!
Tack finaste Ida! <3

Äntligen!

Skrivet:    ·  Allmänt

Som jag har saknat det här! Löpning i solsken, på piren, med vinden i ryggen och bästa musiken i lurarna. Det är en endorfinkick som är svårslagen! 7 km blev det och jäklar vilken skön känsla. Tänk att löpning kan vara så underbart! Och jag har saknat det nåt så sjukt. Mest blivit promenader, men nu ska det varvas med mera mera löpning!

Svettig och lycklig. <3

Söndag, sol och bad

Skrivet:    ·  Allmänt

Vaknar utvilad och pigg. Ut till havet för några timmars sol och bad med Jutta. Underbara dag! Den här helgen kommer jag leva på hela veckan. Och nu är det inte långt kvar till den efterlängtade semestern!

Balkonghäng med tjejerna!

Skrivet:    ·  Allmänt

Kvällen spenderades på balkongen! Tjejer, rosé och kvällssol. Helt underbart! Däremot va Lotsen tomt (!!) på folk så kunde lika gärna skippat. Men trots det en jättetrevlig kväll!

Tack fina tjejerna!

Lördag

Skrivet:    ·  Allmänt

Upp tidigt! Och jäklar vad man hinner grejer! Jutta fixade naglar hoa fina Matilda redan vid 8. Sen blev det Stenvik, sol, bad och sallad på stranden. Helt perfekt dag!

En riktigt bra fredag

Skrivet:    ·  Allmänt

En promenad för att äta godaste grillat, mysa, umgås och skratta. Tack Juttas m&p för en mysig middag! Promenad hem för balkonghäng med Jutta och Carro. Mys under en filt. Saft och sommarplaner. Lycka. <3

Nu sover vi och hoppas på en heldag på klipporna! Puss & natti!

Lunchpromis

Skrivet:    ·  Allmänt

En promenad på lunchen är guld värt när man sitter framför datorn hela dan. Gick bli långrundan och en sallad framför datorn. Skönt!

3 timmar kvar, sen tar vi helg!

God morgon fredag!

Skrivet:    ·  Allmänt

Fredag, bästa dagen på hela veckan! Det är nu man har allt framför sig, hela helgen ligger framför fötterna och ska fyllas med en hel massa skoj!

Härlig stämning på jobbet och lite skön semesterkänsla i kroppen. En veckans jobb kvar och sen TVÅ veckors semester!! Galet.

Nu ser vi till och göra den här fredagen till en riktigt bra fredag! <3


New in!

Skrivet:    ·  Allmänt

Och så äntligen har jag oxå ett par! Kommer bli mina nya älsklingar. Gilla!

Torsdag

Skrivet:    ·  Allmänt

En ganska varm dag på jobbet. Ganska varm. Trots så lite kläder som möjligt och barfotatjej hela dagen. Lunch på bryggan och mycket vatten.

Sen blev det pw i hamnen, hårfärgning hos Jutta (påtidenjagveeet) och så god köttfärspaj på filodeg med mozzarella. Starkt? Jo men visst. Jutta stod för kryddorna! <3

Nu är det bb i soffan. Sköna kväll!

Dagens

Skrivet:    ·  Allmänt

God morgon torsdag!

Skrivet:    ·  Allmänt

Sol, sommar och helgen på ingång! Torsdagsfina naglar och lite sommarkänslor i kroppen. Känns bra!

Ha en fantastisk dag! <3

Newnails

Skrivet:    ·  Allmänt

Somriga naglar. Nu va det dax! Hann inte matcha tårna, det får bli imorrn!
Men jag gillart! Fint på bruna händer.

Grillhosbästahanna

Skrivet:    ·  Allmänt

Onsdag, kvällssol och grill. Linn, Ette, Kakan, Miranda, Hanna, My, Ullis, ett halvt hockeylag och en jättemysig kväll. På Hannas altan har man det bra!

Vinnarlaget i kubb. Sådär ja. Underbara sommar! <3

Lunch på bryggan

Skrivet:    ·  Allmänt

Bra dag på jobbet! Tiden går fort när man har kul! Sålt bra och skrattat mycket! Och så en lunch på bryggan. Man måste ju passa på! <3

Back to work..

Skrivet:    ·  Allmänt

En ledig dag kan göra så mycket! Men jag vill ha flera lediga dagar i solen, flera lediga dagar efter varann så det blir en hel vecka. Som typ semester. Jag vill ha semester nu, min kropp behöver semester. Nununu. Men snart så.

Så alla ni med 5 veckors ledighet i rad och sommarlov.. NJUT!

Tur att man har världens bästa jobb allafall! Nu ska jag ha en grym dag på jobbet med alla underbara jobbarkompisar! Pusssss! <3

Loppisdax igen!

Skrivet:    ·  Allmänt

Dax igen! Årets andra loppis och idag hade det rensats en hel del kläder! Jackor, tröjor, shorts, skor och mycket annat. Och nästan 1000- lappen fick jag in. Bra timpenning med tanke på våra 2,5 timmars sälj! Bra! Riktigt bra!!

Ta chansen nu, rensa och sälj!

Underbara lediga dag!!

Skrivet:    ·  Allmänt

En dag på södra. Öppet hav, klarblå himmel och varma klippor. Jag kan nästan säga att det är det absolut bästa jag vet. Utan tvekan! Det är enda gången jag kan koppla bort allt och bara vara. Leva i nuet. Tre bad i ett ganska kallt hav, stek och jordgubbar.

Åh. Underbara lediga dag!

Ledig dag!!

Skrivet:    ·  Allmänt

50 minuters pw - check!
Dusch, frulle och packad badväska. Hittade en ny svart bandeaubikini i lådan. Tackar tackar. Så jag kör svart på klippan idag. Underbara dag!!

Och ikväll kör vi loppis! Ha en fin dag! <3

Svettigt avslut på en BRA dag!

Skrivet:    ·  Allmänt

Vilket flow! Idag har säljet rullat på i ett jäkla tempo! 9 cs blev det innan dagen va slut. Med det resultatet känner jag mig mer än nöjd!!

Det firades med dubbelpass på Cms. Svettigt, jobbigt och alldeles underbart skönt efteråt.

Fläskfilé, sallad och fetaost smakade extra gott. Och nu blir det efterlängtade soffan. Hoppas ni haft en bra måndag! <3

En dagens

Skrivet:    ·  Allmänt

När jag gick till jobbet imorse va det sol. Och ganska varmt. Så det blev shorts! Jojo. Sen blev det liiiite svalt och gå hem, det erkänner jag. Men är det sommar så är det!

God morgon måndag!

Skrivet:    ·  Allmänt

Idag får man tänka lite extra på helgens guldkorn och komma ihåg känslan av ledighet, solvarma klippor, Trés Tapaskvällen, bröllopsjobbet (!!), det kalla doppet i det blå, sangrian och allt som hände just den här helgen. <3

Nu kickar vi igång veckan och ser fram emot massa skoj!! Puss och ha en bra måndag!


Texter

Skrivet:    ·  Allmänt

Det här med ord alltså. Ord, meningar, citat, budskap. Ja texter över lag. Det är nåt speciellt.

Spelar ingen roll om texten är en tatuering på nåt snyggt ställe, sitter på väggen, på en kudde eller på ett snyggt linne. Jag gillar texter! Punkt.

New black & white

Skrivet:    ·  Allmänt

Långrundan

Skrivet:    ·  Allmänt

Söndag och sovis. Så skönt! Och jag kan sova. Speciellt när det inte är strålande sol och femöre väder. Då kan man unna sig det. Sen blev det långrundan och prat med Foppa i luren. Går så mycket snabbare då. Tiden alltså. Vips så har man gått en timme!

Hoppas ni har en skön söndag! <3

Bröllopsservering!

Skrivet:    ·  Allmänt

Sen blev det jobbelijobb minsann! Bröllopsservering i Flen med Jutta. Och herregud vilket bröllop! Fullkomligt nollställda gäster i alldeles för tighta små klänningar, utan den mista stil. Och känslan va mer som ett lågstadiedisco än ett bröllop. Men vi serverade och försökte fylla gästerna så gott det gick! Lärde mig några drinkar och blandade min första drink!!

Tänkte att det kanske kunde liva upp stämningen lite, om brudparet fick i sig några starka järn.. Men nej.

Men kul hade vi allafall! Alltid med dig bästis! Kom hem tidigare än väntat (blev ingen direkt fest efter mat och tårta, gästerna drack hellre cola och åt godis än att dansa och festa) så vi åkte. Avslutade med lite soffmys och popcorn! Perfekt. <3

Femöre med brudarna!

Skrivet:    ·  Allmänt

Varmaste dagen på länge! Och så är man ledig!! Får nypa sig i armen då och då, för att riktigt haja att man faktiskt ligger på en het klippa och soltorkar efter ett svalt dopp i havet. Åkte ut ganska tidigt, men hann med en pw runt hannen. Hämtade upp Linn, Miranda och Josefine, mötte upp Karin, handlade lite lunch och drog ut till havet! Södra femöre är mitt bästa! <3

Tack fina tjejer för en helt underbar dag!
Det är såhär man ska ha det! <3

Tapaskväll & quiz

Skrivet:    ·  Allmänt

En helkväll med fina tjejer, uteservering, musikquiz, tapas och ett glas sangria. En helt perfekt mysig fredag! Och att kunna sitta ute till halv 12 utan att frysa ihjäl, lyssna på live och prata som bara tjejer kan. Det är guld det!

Tack brudar för en mysig kväll! <3

En heldag på klippan

Skrivet:    ·  Allmänt

Åkte tidigt, innan dess en långpromis i hamnen! Underbara sommar och lediga helg! Köpte en sallad på vägen och så ut till bästa femöre. Badat, sovit i solen, njutit som bara vi kan och haft det helt perfekt. Det är så här sommar ska va!

Nu blir det Trés Tapas med tjejerna!
Livetleker! <3

En sommarkväll i hamnen

Skrivet:    ·  Allmänt

Ett glas rosé, fina vänner, kvällssol och så Kodjo. Summeringen av en sjukt mysig kväll i hamnen. Riktig sommarkänsla! Det är så här det ska va! Spontant, härligt, somrigt och bara helt underbart!

Nu blir det sova och nu väntar TRE DAGARS LEDIGHET!!

Sweet! <3

God morgon soool!

Skrivet:    ·  Allmänt

Känns lite tungt att gå till jobbet en såhär solig och underbar dag, men då får man passa på att njuta innan! Dryga timmens pw med fina Matilda fick starta dagen! Uppdatering när den är som bäst! Och ikväll blir det kvällssol och stand up på Hamnmaggan! Det är sommar! Ha en bra dag! <3

Trött tjej

Skrivet:    ·  Allmänt

Jobb till 20 med 3 grabbar. Jodå. Då har man kul! Tiden gick snabbt och det ringde som mest på eftermiddagen och kvällen. Ovanligt men sant.

Helst slut efter jobbet. Orkade inte ens kirra mat. Så lite kvarg och hallon fick det bli. Till nån film jag inte vet namnet på. Soffan är det bästa! Snart sova.
Imorgon väntar långpromis med fina Matilda innan jobbet. <3



Morgonträning!

Skrivet:    ·  Allmänt

God morgon!
Nyduschad efter två svettiga pass med bästa Jenny. Skitväder och sovmorgon, då får man passa på! Hon är bäst Jenny, så är det bara.

Nu blir det jobbelijobb till 20 ikväll. Joråsatte. Och inga shorts idag inte.

Ha en bra onsdag! Pusssss!

Jul. 09, 2013

Skrivet:    ·  Allmänt

Vi behöver alla höra att vi är speciella ibland. Vissa mer än andra. Och ikväll är en sån kväll. Inte alltid man kan ge sig själv allt man faktiskt behöver höra.

För oss singlar blir vänner lite extra viktigt. Har lixom mer tomrum att fylla på nåt vis. Därför är jag sjukt glad för alla underbara i min närhet! Älskar er! <3

Loppistisdag!

Skrivet:    ·  Allmänt

Loppis en sommarkväll på Joggan, ja varför inte? Fyllde bilen överfull och drog direkt efter jobbet. Sen sålde vi som bara vi kan. Hade vi fått en plats liiiite närmare ingången hade vi nog sålt det dubbla! Men det här va inte sista gången, lika bra att bli av med lite till, rensa mer kläder och sälja!

Det här är riktigt skoj! Mera mera!!

Soliga underbara tisdag!

Skrivet:    ·  Allmänt

Idag skulle man ligga på en klippa, ta ett iskallt dopp i havet och steka kroppen lite. Det hade varit nåt!
Men vi kör på! Trevliga kunder och semesterkänsla på jobbet.

Ikväll kör vi loppis på Jogersö! Whooop whooop!! Storsäljarna kör!

Ha en fin dag! <3

#word

Skrivet:    ·  Allmänt

God morgon fina!
Tänkvärt, eller hur?

Ha en fin dag! <3

Kesopåfyllning

Skrivet:    ·  Allmänt

Mitt bästa mellis! Imorrn ska jag testa att blanda i lite müsli. Lika bra att fylla på i kylen, det går åt.

Hur äter du din keso?

Fixmåndag

Skrivet:    ·  Allmänt

Långpromenad efter jobbet. Slänga in två maskiner tvätt. Vattna och fixa blommorna hos Hanna. Handla. Hänga tvätten. Dammsuga lite snabbt. Duscha. Laga lite mat. Och nu, äntligen soffmys.

Effektiv måndag. Men nu är jag värd soffan! <3

Pw-vecka 2!

Skrivet:    ·  Allmänt

Då startat vi pw-vecka två! Känns helt rätt att byta gymet mot luft, promenader och en hel massa update, skvaller och prat om precis allt. Man hinner gå igenom rätt mycket, spåna planer, stötta, peppa och skratta en hel del. Dagens bästa! <3

God morgon måndag!

Skrivet:    ·  Allmänt

Efter en mysig fredagskväll på Trés Tapas, en härlig lördag på Hannas altan, en bra inflyttningsfest på lördagskvällen och ett helt fantastiskt avslut på helgen med sol, premiärdopp, klippor, bruna ben och klarblå himmel.
Kommer leva länge på den söndagen!

Och visst känns det lite lättare att gå upp på måndagen när man vet att helgen har varit topp.

Nu tar vi den här veckan med storm som bara vi kan! Puss på er fina! <3

Underbara dag! <3

Skrivet:    ·  Allmänt

Såna här dagar får bara inte ta slut. Har njutit av varje sekund. Med utsikt över öppet hav, på en klippa med klarblå himmel ovanför. Det är livet. Det absolut bästa jag vet!

Tack mamma för en helt underbar dag på femöre! Livetpåenpinne.

Lördag

Skrivet:    ·  Allmänt

Sol och häng på Hannas altan fick bli en helt utmärkt start på lördagen. Lånar både hus och bil den här veckan, underbara Hanna! <3

Sen vidare på inflyttningsfest hos Angelica & Sebbe. Och så ut såklart. Måste faktiskt säga att hamnen levererade riktigt bra! Tack vare sällskapet kanske. Tack underbara för en bra lördag! <3

Tapas, vin och kvällssol

Skrivet:    ·  Allmänt

Jobba kväll, helt själv, en fredag är inte drömmen. Men den som väntar på nåt gott.. ;) Direkt till Tres Tapas för uteserveringshäng, tapas, vin och underbart umgänge. Gos med valp, quiz och kvällssol. Kunde inte bli en bättre start på helgen!

Vidare sen för en sväng ut. Och jäklar va jag har skrattat ikväll! Ni vet sommarkväll, lite fnitter, några glas vin i kroppen och så bara lycka! <3
Spelat in sisådär 5 video med lite blandade låtar. Jo men visst!

UNDERBARA kväll! Nu sova! Puss!

Är det sommar så är det!

Skrivet:    ·  Allmänt

Shorts på! Det är ju sommar! <3

God morgon spinning!

Skrivet:    ·  Allmänt

Det gäller att passa på! Börjar man 11 är det rätt skönt att hinna med lite träning innan jobbet. Och det bästa av allt, när jag går hem från jobbet är jag klaaaaaar. Och sjukt redo för helg!!

Spinning och pulscirkel fick kickstarta dagen! Med bästa Jenny. Nu blir det gott med frulle!

Puss på er! Och ha en grym fredag! <3

Middag

Skrivet:    ·  Allmänt

Fick världens energi och har hunnit med att handla, städa, fixa hemma, göra inpackning och ja. Ni vet fix!

Nu blir det omelett och fetasallad. Har tydligen fått dille på omelett. Och varför inte? Men man får för guds skull inte glömma att krydda. Cayenne, salt, svartpeppar och färsk dill. Mmmm!

Underbara kvällsrunda!

Skrivet:    ·  Allmänt

Solen kom just in time. En långgrunda även idag! Och så skönt. Skulle aldrig byta en solig pw mot ett svettigt och kvavt Cms. No way. Fjärde dagen idag! Och det känns faktiskt i benen. Går man en långrunda i ett riktigt bra tempo är det minst lika bra som ett spinningpass.

Så ut med er! Gymet har ni all tid till i höst och vinter.

Tack underbara Juttplutt! <3

God morgon torsdag!

Skrivet:    ·  Allmänt

Va mycket lättare det är att hoppa ur sängen när solen skiner. Men är det svensk sommar så är det!

Jag tänkte allafall ha en bra dag på jobbet, en lång promenad ikväll och en skön kväll i soffan!

Lite pepp! Ha en grym dag! <3

Grillmys! <3

Skrivet:    ·  Allmänt

En promenad avverkad även idag! Duktiga vi! 1 timme och hela 40 minuter. Sen GRILLMYS hos familjen Lindblad. Jäklar va gott! Nu va det ett tag sen och då blir det lite extra gott med kött, välmarinerat och mört, sallad och kall örtsås. Satt ute till halv 11, under filtar visserligen, men ändå. Sommarkänsla!

Nu dusch och sova. Och jag får jobba dag imorrn! Weeeee! Bästa chefen bytte kvällspass mot dag. Älskarminchef.

Sweet dreams! <3

Lunch på bryggan

Skrivet:    ·  Allmänt

Njuter på lunchen. Inte så tokigt alls.
Kyckling och feta sallad. Mmmm.

Beställt SOL och varmt hela helgen!

Pusss! <3

En dagens

Skrivet:    ·  Allmänt

Är det sol är det shorts som gäller! Shorts och kavaj. Lite onsdagssnygg sådär.

SOMMAR!! Underbara SOMMAR!!

Ha en grym dag! <3

God morgon onsdag!

Skrivet:    ·  Allmänt

Det är onsdag, mitt i veckan, snart helg och hur fint väder som helst! Strax en ny dag på jobbet! Nya sälj och nya mål. Planering av sommarfest med grill, bad och bastu hemma hos bästa chefen. En lunch på bryggan kanske. En långpromenad med Juttplutt även idag och så en massa mys hos Foppa ikväll! Kanske lite grill på altanen.

Underbara onadag!! Njut av varje sekund. <3

Inspiration!

Skrivet:    ·  Allmänt

Sommar.. Vill så mycket just nu. Men mest av allt lite sol och bruna(re) ben. Och vips så passé man i alla färger och känner sig så sjukt mycket snyggare.

Ge mig en bränna och en ny garderob!

Fetaost

Skrivet:    ·  Allmänt

Har (äntligen) lärt mig att äta feta. Och när man väl kommer på hur gott det är kan man faktiskt ha den vita, salta osten till nästan vad som helst. Min favvo är den här. Lite mildare och smuligare. Och så sjukt god!

Vilken är din favvo?

Långpromis i solen

Skrivet:    ·  Allmänt

En riktigt LÅNG promenad blev dagens bästa. Man vill aldrig gå in! Underbara kväll! Trötta ben får lite vila och soffläge.

Hoppas ni har en skön kväll! <3

Word

Skrivet:    ·  Allmänt

God morgon fina!
Ha en fin tisdag! <3

Beauty på posten!

Skrivet:    ·  Allmänt

Underbara kusin! Fick hem första boxen idag med lite blandade gosaker. Världens mysigaste present ju! Tack finaste Gustaf och Hannele! <3

Äggäggägg

Skrivet:    ·  Allmänt

Omelett är underskattat. Blanda ägg och vatten, krydda, häll i stekpannan och sen kan man ha i princip allt i. Ta vad du har helt enkelt. Jag toppade med cocktailtomater, keso och en sallad.
Lätt, gott och underskattat.

Promenadvecka!

Skrivet:    ·  Allmänt

Den här veckan ska det promeneras! Startade med 1 timmes hamnpromis med Jutta och fortsatte en timme till. Så skönt! Har man suttit inne hela dan är det mer än efterlängtat att få komma ut! Lyft, sällis och motion! Kan det bil bättre?

God morgon juli!

Skrivet:    ·  Allmänt

Måndag 1 juli. Ny vecka och ny månad. Går sommaren lite för snabbt nu? Pausa tack!

Haft en helt fantastisk juni med en underbar semester till Kreta, en roadtrip till Halmstad med bästa tjejerna, en härlig midsommar med sol, sill och femkamp, en galen festivalhelg på Bråvalla och däremellan njutit av balkonghäng, rosé, grill och ett sjukt bra jobbbesked med fast tjänst!

Nu ska vi göra JULI precis lika bra!
Puss på er och god morgon!

Maria Bengtsson

Här får ni läsa om mitt liv. Every day counts. Enjoy!



· Allmänt