Bad day..

Skrivet:    ·  

All har dåliga dar. Idag va det min tur. Känner lite press på jobbet, mest mina egna prestationskrav tror jag. Det måste få ta tid, man kan inte räkna med att kunna allt på en gång. Men det är svårt att tänka så, behöver bli påmind ibland.

40 minuters löpning blev ett bra avslut på en jobbig dag. Och så kvalitetstid med Hanna såklart. Ligger i varsin soffände och kollar nån gala. Skön avslappning och skön kväll.

Hoppas ni har en mysig kväll! <3



Treförtvå!

Skrivet:    ·  

Passa på! Just nu får man extra bra priser på sportamore. Riktigt bra erbjudanden!

Ta tre, betala för två.

Kanske dax att köpa nya löparskor nu?

Torsdag

Skrivet:    ·  

God morgon fina!
Den här torsdagen betyder jobb, träning, sol och middagsdejt med Hanna. Kanske en liten promenad på lunchen, i solen..

Det här blir en bra dag! Ska få umgås, mysa och äta mat ikväll. Ett tag sen vi fick ihop våra kalendrar. Blir bra det här!

Ha en fantastisk torsdag! <3

Kvällsgott

Skrivet:    ·  

Det här blev en riktig hit mina vänner! Kvarg och choklad/ hasselnöt protein.. Mmm! Blanda, tillsätt lite vatten och ställ in i kylen en stund. Hur gott som helst!

Tvåhelaveckor

Skrivet:    ·  

Om jag kommer sakna. Herregud! Hur ska jag klara mig här hemma utan dig min fantastiska vän! <3

Du är redan sjukt saknad! Älskar dig bästa du!! Och ha en grym resa i Mexiko! Sola massor för mig oxå! <3

Words

Skrivet:    ·  

Ibland måste jag påminna mig om att vi är olika. Vi tänker olika och agerar olika.
Men när man känner att man ger så mycket av sig själv, bryr sig och lixom alltid ställer upp och finns där.. och inte riktigt får detsamma tillbaka, då blir man besviken.

Försöker att inte tänka så. Men ibland är det svårt. Det kan inte alltid vara på andras villkor. Suck.


Lunchpromenix!

Skrivet:    ·  

Strålande sol! Klart man måste ut och njuta! Jobbar man i hamnen känns det nästan som ett måste en solig dag som idag. Underbart! Tänk va en liten kortis kan göra! Man orkar så mycket mer.

Hoppas ni haft en bra onsdag!

Hej onsdagmittiveckan!

Skrivet:    ·  

Veckorna bara rusar iväg!

Ha nu en fantastisk dag och glöm inte bort hur bra du är. Oavsett vad andra säger måste du gilla dig själv oxå. Det är nog det viktigaste av allt.

Love.

Tisdagshäng, hårfärg & stark wok

Skrivet:    ·  

Efter en bra dag på jobbet, en del skratt, roliga kunder, bra kunder och härliga kollegor blev det direkt till cms för lite träning. Tydligen mycket sjukdom nu så vi skippade (ändrade) pass och körde löpning och gym. Bra energi idag!

Sen efterlängtad färgning och kvalitetstid med bästa Jutta. Stark wok och mycket smak. Mmmm!

Helt perfekt tisdag! <3

Sool!

Skrivet:    ·  

Framme på jobbet! Ha en fantastik tisdag! <3

Kick!

Skrivet:    ·  

Så va den här dagen slut. Gick som på ett litet kick! Faktiskt, tiden har verkligen rusat fram. Tog steget och VÅGADE mig på att knappa lite. Självklart med en ordinarie säljare som pratade och skötte allt annat. Men en bra början allafall! Fattar fortfarande inte hur och när jag kommer kunna såväl datasystem som produkter. Det är lixom ganska viktigt att man kan det man pratar om.

"Man blir aldrig fullärd". Bara att inse verkigheten.. ;) Men är man bara taggad och är villig att ge allt så kommer det gå!!

Avslutade med 30 min löpning bredvid Jutta på bandet. Lite rumpa och så ett styrkepass. Har man en shejk att se fram emot så går allt! Och så bra musik. Ett måste!



God morgon måndag

Skrivet:    ·  

Helgen går alldeles för snabbt. Vips så är det måndagsmorgon igen och veckan ligger framför fötterna..
Det kommer bli en bra vecka med jobb, ny kunskap, träning, utmaningar, lugna kvällar i soffan och så fantastiska vänner & familj såklart! <3

Glöm aldrig bort att den enda du aka jämföra dig med är du själv. Punkt.



Semester!

Skrivet:    ·  

Två veckors semester får jag i sommar. Känns helt okej med tanke på att jag VILL jobba, jag VILL komma in i allt det nya och jag SKA bli grym på sälj, mersälj och villkor.

Första semesterveckan kommer spenderas utomlands. I solen, på stranden, i havet.. Frågan är bara vart?

Mallis, Kos eller Cypern har vi funderat på jag och mamma. Men hur svårt kan det va?! Egentligen bara att bestämma sig ju.. Har ni några förslag?

En söndagsmiddag hos m&p

Skrivet:    ·  

Nötfärsbiffar är bara hur gott som helst! Med lite rotisar, sås och lingonsylt. Mmmm. Kryddade rejält med pressad vitlök, cayenne, svartpeppar, dijonsenap, fond och en köttfärskrydda med mycket smak! Det blev smak! ;)

Härliga söndag!

Skrivet:    ·  

Vaknar av strålande sol. Det är söndag och jag har en skööön dag framför mig. Utan stress och inga måsten. Laddar batterierna innan veckan kickar igång med jobb, spännande dagar och rolig träning!

På med kläder och ut på en härlig långpromenad i solen! Då njuter jag. <3



En riktigt bra lördag!

Skrivet:    ·  

Tacos med tusen tillbehör. Vin, melodifestival och spel! Har nog aldrig känt mig så insatt i mello förut, men det kan verkligen va kul om man lixom gör en grej av det. Som igår. Vi satte poäng och tippade på finalisterna.

Tack Tims mamma & Mats för en riktigt riktigt trevlig kväll! Och vilket hus! Där skulle ingen behöva övertala mig om att flytta in! Det finns verkligen många små oaser mitt i stan som man inte har nån aning om.

Gick förbi O'learys och fick övertala ägaren om att vi väldigt gärna ville komma in trots att klockan va kvart över ett. Och med lite charm gick det hem! ;)

Lördag, middag och viiiiin!

Skrivet:    ·  

Blev bjudna på middag ikväll. Middag, spel och lite melodifestival! Känns som en riktigt bra start på kvällen! Med bästa fyran! Måste passa på nu.. Innan paret drar till Mexiko och lämnar oss andra kvar i kylan.. Avis? OM jag är!! Men det är ni så värda Tim & Jutta! <3

Den omtalade plankan

Skrivet:    ·  

Ett lördagspass med Jutta. Avslutade med en utmaning i plankan! 2 minuter och 5 sekunder. Känns riktigt bra!
Och nu börjar utmaningen på riktigt! Klarar vi 2 minuter ska vi väl klara det dubbla. Minst. Älskar att peppa och utmana mig! Nu jäklar! Go gooo!

Poppis & soffan!

Skrivet:    ·  

Unnar mig det bästa. Popcorn i kastrull och så en cola zero på det.

Kan nog inte bli så mycket bättre just nu! Hoppas ni har en mysig kväll om det så är i soffan med popcorn, med ett glas rött eller med en god drink.

Underbara fredag! <3

Vardagsnytt

Skrivet:    ·  

Behöver en ny garderob!
Känner ni igen er? ;)

Inför varje ny säsong är det samma visa. Allt känns trist och man vill bara shoppa upp sig på nya jeans, toppar, linnen, skor, kavajer och vårjackor. Nu!
Bort med allt svart och in med vitt, beige, trash, ljusa jeans, ballerina..

Gina har fått in en hel del nytt! Och en ny skinnjacka i år är ett måste!
Vad tycks?



Tack IF för bra utbildningsvecka!

Skrivet:    ·  

På vägen hem från jobbet. Klagar inte på utsikten, sjukt vackert!

Idag gick det tungt att träna.. Men lyckades ta igenom en pulsgång och lite armar & axlar. Det fick räcka. Slut i kroppen. Inser verkligen hur viktigt det är med mellis. Man orkar verkligen inte annars. Kroppen måste ha energi. Så är det bara. Nu ska jag njuta av min alldeles egna fredagskväll i soffan. Underbara kväll! <3

En dagens finfredagsbild

Skrivet:    ·  

Är det fredag så är det!

Välkommen fredag!

Skrivet:    ·  

Underbar känsla i kroppen! Det är FREDAG!! Idag börjar helgen och det är idag vi har ALLT framför oss!

Tar min speciella fredagskänsla och går och jobbar nu! Just idag kommer aldrig igen. Så ta vara på den! <3



Affärsidé

Skrivet:    ·  

Idag har vi pratat mål, sälj, uppföljning, affärsidé och pinnar. Och i det här fallet är pinnar inget man skaffar fem i två på lördagar, utan pinnar är antal sälj. Kort sagt.

Dagsmål, veckomål och månadsmål. Gruppmål och individuella mål.

Nu är det bara att lära sig allt så man är mer eller mindre expert på sina produkter. Sen ska här säljas!
Om jag är taggad?! Jaaaa!!
Och lite nervös såklart. Men det hör till.

Jobbsolträning

Skrivet:    ·  

Älskar torsdagar!

Då består eftermiddagen och kvällen av skööööön solning följt av Linns funktionella pass! Blev lite spring på bandet och lite mage oxå. Inte så tokigt.

Nu är det soffan och tvn som gäller. Synd bara att mina grannar (läs hockeyligan) har fest och pumpar ganska hög musik och skriker rätt högt. Hockeykillar är stora och långa, kan det va därför dom är så jäklans högljudda?! Kanske ska byta mysbyxorna mot jeans och joina? ;)

God morgon!

Skrivet:    ·  

Underbar känsla när man vaknar 02.24 och inser att man har många timmar kvar.. Drömt en hel massa, vaknat av att jag ligger och fnittrar! Tydligen glad tjej!

Frukosten är dagens bästa och så länge jag börjar 9 så hinner jag hur bra som helst.. Vetitusan om jag kommer orka upp tidigare nästa vecka.. Då kör vi från 8! (Iiiiiih) Får nog bli frulle på jobbet då!

Ha en fiiiiiin torsdag!! <3

Samtaaaaaal!

Skrivet:    ·  

Degat i soffan. Ätit kyckling. Pratat med Hanna sisådär 5 gånger, ringt varandra i pauserna på Mia. Får ju inte missa snygg Danny inte! Han är för snygg och Mia är för rolig! Vilken härlig människa! Henne skulle jag vilja ha i mitt liv. Ja, honom oxå för den delen!

Nu blir det soooova. Imorgon väntar en ny dag, kanske lite medlyssning och annat skoj!

Sweet dreams! <3

En helt vanlig onsdagskväll

Skrivet:    ·  

Ett boxpass. Man kan ta ut sina aggressioner. Även om man inte har några så kan man alltid låtsas. Tog en halvtimme på bandet sen! Ibland kan man springa hur långt som helst. Har man bara börjat och fått in det rätta "goet" så är det bara att springa på!

Och så lite ögongodis så går det ännu lättare. Jo tack! ;)

Hoppas ni har en mysig onsdag! Helgen närmar sig.. <3

Dagens lunch..

Skrivet:    ·  

En timmes lunch och en paus från alla personförsäkringar.. Olycksfall, gravid, barn.. Der finns en del!

Dagens lunch blev sallad med tonfisk och feta som inte smakar ost. Mmm!

Taggar för box och gym med Jutta!!
17.00. Onsdagens absolut bästa! <3



God morgon onsdag!

Skrivet:    ·  

Idag vänder veckan! Var tar dagarna vägen?

Måste påminna mig om att det tar tid att lära sig och komma in i allt det nya. Vill gärna kunna allt nu. Men övning ger färdighet! Gaaaah. Om jag har höga krav på mig själv? Mmmm. Lite.

Ha en fantastisk onsdag! <3

Min fina sis! <3

Skrivet:    ·  

Avslutade kvällen med ett långt samtal från Linnis. Som jag saknat! Fina, älskade syster!

Flytta hem nu. Saknar er så sjukt mycket! <3

Styrketisdag!

Skrivet:    ·  

Inte för att två styrkepass i rad går upp mot Wedhälls fyra (!!) på raken.. Men ändå! Känns bra såhär efteråt! Hoppas på lite skööööön träningsvärk imorrn!

Idag blev det en shejk för och en efter träningen. Perfekt när man inte hunnit äta nåt sen tidig lunch (vid 11.30.) Och hur gott som helst! Nya favvon är choklad/hasselnöt. Riktigt god!

Hoppas ni har en riktigt bra tisdagskväll! Imorrn vänder veckan! Puss! <3

Lite inspiration..

Skrivet:    ·  

Längtar mer än någonsin nu! Ge mig sommar, bruna ben, slitna jeans, varma kvällar, rosévin och en strand. Nu!

Lite inspiration kommer här! <3

Ha en bra tisdag!! Puss!

...

Skrivet:    ·  

Ibland undrar jag hur det skulle va. Om det va vi. Tror helt ärligt att det skulle va drömmen. Och jag kan inte riktigt släppa dig, speciellt inte som idag när jag träffat på dig. Suck.

Om du inte vill stanna, kan du väl bara flytta ut ur mitt huvud?! Tack.

Trepassmåndag

Skrivet:    ·  

Det blev en tung eftermiddag. Kände mig helt slut efter lunch.. Men en trepassmåndag bangar jag inte! Har ju väntat hela veckan och längtat hela daaaan ju! Men vissa dar är kroppen inte riktigt med på noterna. Som idag. Men det gick och vi tog oss igenom tre pass ihop! <3

Är glad att jag lagade ett gäng portioner chili igår. Bara att ta fram och värma! Perfekt, starkt och så sjukt gott!

God morgon måndag!

Skrivet:    ·  

Nu vecka och nya möjligheter! Minst sagt. Nu kickar vi igång den här veckan och siktar högt!

Ha en fantastisk måndag! <3

Äggvitapåflaska

Skrivet:    ·  

Klart man måste testa. Det pratas om äggvita på jobbet och på både instagram och träningsbloggar skrivs det om äggvita. På flaska. Låter skumt och jag ska erkänna att jag va skeptiskt ett bra tag. Men nyfiken! Så ikväll blev det omelett (äggröra) på äggvita. Till det em god sallad. Enkelt och perfekt för mig som ändå inte gillar gulan.

Värt att testa! 1dl motsvarar 3 äggvitor och omeletten blir skapligt kalorisnål.

STORHADLING!

Skrivet:    ·  

Sköna söndag! Sovmorgon och oförskämt pigg. Kan bero på drinkarna jag skippade ute, de rosafluffigashotsen jag aldrig drack, att jag faktiskt gick hem, drack två glas vatten och åt en burk makrill i tomatsås på knäckis när jag kom hem. (Jag veeet, men jag va sugen på det inatt..)

Så idag blev det storhandling för en hel massa pengar. Fyllt på det mesta nu så jag ska klara veckan! Känns bra.

En riktigt bra lördag!

Skrivet:    ·  

Lite fix och vin med Jutta, vidare för ett andra stopp och kvällen avslutades på O'learys! Otippat va? Men absolut inte sista gången! Det va tydligen där alla hängde och det va riktigt proppat med folk! Dansade en del. Och även om man ibland kände sig lite gammal, summerar jag kvällen som topp! Kändes nästan som om man va i en helt ny stad!

Tack Rappe för att vi slapp kö & cash!

Grym lördag!

Vin med bästis!

Skrivet:    ·  

Ikväll ska jag hänga med den här underbara människan! <3

Lite vin och dip, lite piff och fix ihop. Kan nog inte få en bättre start på kvällen!

Nytt tillskott!

Skrivet:    ·  

Hämtade ut lite nytt tillskott idag! Choklad/ hasselnöt, ny shejker och fitnessnudlar (på köpet) blir ett bra komplement till vit choklad/ jordgubb!

Tänk att man under ett träningspass kan längta efter shejken efteråt! Då är det gott (bra) skit!

Hej lördag!

Skrivet:    ·  

Sovmorgon är nog det bästa! Hunnit med att tvätta flera maskiner, hämtat ut paket från fitnessguru och svettats på gymet. Nu njuter jag av att vara nydyschad, ha rakat benen, gjort inpackning och målat tånaglarna jätteröda. Härlig känsla! Äter lång frulle (hmmm, frulle klockan 16.16?!), läser SN, kollar bloggar och bara ääääär.
Det är livskvalité det!

Och för övrigt. Ser man inte helt slut ut, är toksvettig och mör efter 6,2 km löpning på bandet då har man inte tagit ut sig tillräckligt! Punkt.

Shoppingförögat

Skrivet:    ·  

Hamnade på en sida med sjukt snygga träningslinnen! Perfekt till sommaren juuuu.. Och alldeles för lätt att klicka hem! Får man ta en av varje?!



Tack mami! <3

Skrivet:    ·  

Det är ofta det lilla och oväntade som gör skillnad. Tack finaste mamma! Älskar dig! <3




Äntligen fredagkväll i soffan!

Skrivet:    ·  

Veckans avslut blev en riktigt bra dag! Suttit på medlyssning hela dagen och lärt mig en del säljknep och annat bra! Så sjukt lärorikt. Och teamet är verkligen det bästa! Nu vill jag bara känna mig så pass säker att jag själv kan sätta på mig headset och sälja som bara jag kan! Och jag ska ge allt! Allt för att bli en GRYM säljare!

Intar soffläge efter bra fredagsträning med Jutta och orkade tom städa och fixa hemma. Kommit ikapp veckan kan man säga. NU tar jag fredag! Underbara känsla!

Hoppas ni njuter av veckans absolut bästa dag. Heeeeela helgen är framför oss! Njut av den känslan! <3

FREDAG!!

Skrivet:    ·  

Det va länge sen jag välkomnar en fredag som idag! Underbara känsla i kroppen. Jobbat och utbildats hela veckan, nu är jag välförtjänt en riktigt bra helg! Och det är du oxå!

Så njut. Bara tanken och känslan i kroppen är värt ett leende! <3

Ha en fantastisk fredag! För mig blir det medlyssning med säljproffsen. Puss!



Minkvällifyrabilder

Skrivet:    ·  

Idag va det inga som helst problem att somna i solariet! Hur skönt som helst för en kall och trött kropp. Sen blev det dax att umgås med gymet, svettas, jogga och funktionellträna med Linn!

Nästan 12 timmar hemifrån och halv 8 va jag rätt färdig. Kommer hem och upptäcker att min fantastiska mamma har handlat mat, köpt present och tulpaner. Underbara päron jag har! Och så hjärtan från Jutta. <3 Tack fina ni!

Och så va torsdagen slut..

Skrivet:    ·  

Idag har det varit en riktigt bra torsdag. Repeterat nästan hela dagen och avslutat med ett litet test. Då inser man att man faktiskt snappat upp ett och annat och faktiskt lärt sig en del! Det är en skön känsla.

Matlåda innehållande kycklingfilé och wok. Fyra koppar kaffe och säkert 2 liter vatten. Bra jobbat!

Hoppas ni hade en bra torsdag! <3

God morgon fina!

Skrivet:    ·  

Torsdag och sista dagen på motorutbildningen. Imorrn väntar medlyssning hela dan, sjukt spännande!!

Torsdag och snart helg. Torsdag och alla ❤ dag! Det är idag vi ska visa att vi tycker om, gillar, älskar och avgudar. Så sätt fart och sprid lite kärlek vettja!

Och glöm inte ha en fantastisk dag!

TRÖTT?

Skrivet:    ·  

Alla ni som börjat ett nytt jobb VET precis hur mycket info som ska in på mycket kort tid. Man fullkomligt matas med teoretisk och praktisk information och i slutet av dagen är huvudet fullt. Totalt fullt. Det va länge sen jag va såhär trött. Men på ett bra sätt såklart!

Fantastiska boxpass och egen träning med fokus på överkropp. Med Jutta. <3
Guld värt.

Nu bänkar jag mig framför Mästerkocken och tänker stanna här resten av kvällen. Sköna soffa. I mjukisar såklart.




Redan onsdag!!

Skrivet:    ·  

Somnade alldeles för sent. Fick för mig att beställa lite fitness på nätet sådär klockan 23.25. Jodå. När ska man annars hinna?

Trööööött tjej idag. Men med lite kaffe ska väl allt ordna upp sig. Nu blir det kall promis till if för ännu en dag med utbildning och massa nytt!

Box 17.00 med Jutta! Bästa bästa!! Längtar redan! Då är träning kul!

Ha en grym onsdag! <3

Mammadottermiddag

Skrivet:    ·  

Igår va det dax för middag med Ida & Annica igen och kvällens tema hade med Asien att göra. Vårrulle till förrätt, kyckling med sallad av risnudlar, lime, mynta, chili, rivet vitkål, morötter mm. Lite annorlunda och jättefräscht! Till efterrätt stekt annanas med en liten klick vaniljglass och hackade nötter på toppen.

Alltid lika mysigt! <3 Tack för en släng av Asien gumman! Bara den tropiska värmen som saknades..

God morgon tisdag!

Skrivet:    ·  

Man sover ju rätt bra när både kroppen och knoppen är trötta av ansträngning och utmattning. Skönt. Laddar med god havregrynsgröt, en stor kopp kaffe och lite hallon. Bästa frullen!
Sen blir det mera mera inlärning och utbildning med nya teamet, efter jobbet skivstång och lite kondition. Sen väntar middag hos Ida på Lövet! Dax för en ny mammadottermiddag! Lyx.

Ha en bra tisdag! <3

Bästa träningsdagen!

Skrivet:    ·  

På måndagar är det trepassmåndag som gäller! Härlig anslutning och en riktigt bra start på veckan!

Idag börjar jag med ett nytt proteintillskott, smak vit choklad och jordgubb. Ska testa och se om jag känner nån skillnad. Kan va ett bra tillskott om man inte tror sig få tillräckligt via maten. Och för 150 kr är det lätt värt att testa! Gillar smaken. Mmmm!

Underbara utmaning!

Skrivet:    ·  

Det känns bra! Även om det är sjukt mycket nytt och massor att lära.. Allt från när, var och hur alla försäkringar gäller, hur man på bästa sätt tar emot svåra ärenden, tilläggsförsäkringar, vad gröna kortet innebär och när kunden har rätt till bärgning eller privat sjukvård..

Mmm, jag säger ju det! ;)
Men magkänslan ÄR bra och det är det allra allra viktigaste.

Och tack alla ni FANTASTISKA familj och vänner som bryr er, messar och ringer! Bara efter träningen hade jag fått lite mess! Älskar er! <3



God morgon världen!

Skrivet:    ·  

Sovit gott men lite nervöst. Ni vet, vaknar och tittar på klockan. Livrädd att försova sig första dan.. Äter frulle och laddar lite. Kaffe är min bästa drog.

Ser fram emot en dag med massa nytt, bra folk och spännande utmaningar!
Jag är taggad! Go go!!

Ha en BRA måndag och kickstarta veckan som bara DU kan! <3



Pirrig!!

Skrivet:    ·  

Klart jag är nervös. Vore väl konstigt annars. Har läst på om bilförsäkring och vagnskadegaranti, fixat matlåda och försökt att mentalt förbereda mig på en ny vecka, ett nytt kapitel och en helt ny vardag.

Lite sömn på det här, sen så. Sen kör vi! Tänk på mig 9.00.

Sweet dreams, M.

Bästa söndagen!

Skrivet:    ·  

Hur mysigt som helst! Carro, Jutta och jag i kingsizesängen. Har sovit som prinsessor! Det här med sleepover är så underskattat och verkligen hur mysigt som helst. Älskar det!

Ligger i soffan, kvar hos Jutta, kollar tv och myser under varsin filt. Bakat scones och druckit mängder av Cola.

Fantastiska söndag! Ta aldrig slut. <3

Tjejfest & rosafluffigashots

Skrivet:    ·  

Tapas, spel och en riktigt helkväll med fina tjejer hos Jutta! Lite vin på det, en sväng till cd och så tre högst onödiga shots. Rosa och fluffiga. Mmmm.
Det känns idag! Men fasen så värt det!

Tack fina för igår! <3

Blommor!

Skrivet:    ·  

Finfina blommor och bästa vinet!

Tack MQ för den här tiden! <3

Smile!

Skrivet:    ·  

Lördag. Nytränad och lycklig.
Idag jobbar jag min allra sista dag på MQ. Känns läskigt och spännande på samma gång. På måndag börjar ett helt nytt kapitel och det känns mer än bra! Det här behöver jag.

Idag är en bra dag! Älskar er som alltid finns, stöttar och peppar! Ni är bäst!

Och glöm för tusan inte att bjuda på ert leende idag, det är ju trots allt lördag!



Fredagsmys

Skrivet:    ·  

Efter bra pass med JuttPlutt blev det efterlängtat fredagsmys med Johanna, Jenny och Olle. Sällskapsresan, dip och babygos. Helt perfekt start på helgen!

Imorrn väntar jobb och tjejfest, vin och tapas! Kommer bli en grym helg!

Hoppas ni haft en mysig kväll! Nu kryper jag ner och säger go natt.
Sweet dreams! <3

Badminton är kul!

Skrivet:    ·  

Kvalitetstid med bästa pappis! 6 set och så nära vinst man kan komma! Det är ju ett proffs man spelar med! ;)

Fokus. Kondition. Starka armar.
Badminton är riktigt kul och jobbigt om man spelar med min pappa! <3

Fredag!!

Skrivet:    ·  

Underbara dag att vara välkomnad! Sovmorgon, promis, solning och lång frulle. Snart väntar en timme badminton med papi! Minns inte bär jag spelade sist, ska bli riktigt kul!

17.00 pulsgång med fina tjejer. Efter det gym med JuttPlutt! Och så fredagsmys med Jenny och Johanna! Mys. Film, soffhäng, dip och mjukisar.

Fantastiskt! Ha en grym fredag!! <3

Rekord!

Skrivet:    ·  

Idag har bloggen slagit rekord, igen! Fantastiskt!!

Och det är tack vare er underbara läsare! Ni betyder massor.

Älskar er!! <3




Halv 8 middag!

Skrivet:    ·  

Sist ut va Jenny med en rackarns god och fräsch trerätters! Halloumi till förrätt, kycklinggryta, inspirerad av Linas matkasse, med pressad potatis och hallonkesella med varma hallon toppad med riven choklad som avslut.

Mycket bra jobbat Jenny! Helt i min smak. Lagom mätt, lagom mycket.
Tack för ikväll! <3

Tips från duktiga träningsfreeks!

Skrivet:    ·  Allmänt
Ett litet matupplägg:
 
Frukost: Havregrynsgröt. Gärna ett ägg till.
Mellis: Ägg, kvarg, nötter. Makrill i tomatsås på knäckis.
Lunch: Protein i form av fågel, fisk. Kolhydrater i form av ris, bulgur, grönsaker. Lägg till en avocado för att få i dig nyttiga fettsyror.
Mellis: Knäckis, banan, ägg.
Middag: Som lunchen, men vid vilodagar kan man plocka bort kolisarna och lägg till mer fett i form av avocado, nötter, lax. Träningsdagar ska man inte glömma att få i sig tillräckligt med kolisar. Ät gärna en proteindrink direkt efter passetoch middag ca en timme efter passet.
 
 
Och tydligen är vilan viktigare än man tror. 1-2 vilodagar i veckan rekommenderas för att nå mål. Kroppen måste återhämta sig och bygga sig starkare. Det här måste jag bli bättre på. (Idagsläget har jag 1 violdag och det är svårt att hålla sig borta när träningen är såååå kul!!) Jag måste oxå bli bättre på att äta fett.. Och avocado är ju en favvis! ;) Så mer avocado och nötter!
 
 
 

Det här med kosttillskott..

Skrivet:    ·  Allmänt
Har du oxå börjat träna, äta bra och kommit in i ett riktigt bra träningsflow? För min del är träningen en stor del av mitt liv och någonting jag gör för att må bra, för att det är så sjukt roligt, för att utvecklas och självklart för att se resultat. Det handlar slutligen om en bra balans, egna mål och om en sund livsstil.
 
Har funderat lite på det här med kosttillskott och även om jag läst på en hel del är det rena rama djungeln..
Men jag tror först och främst att man ska se till sitt eget behov och sitt näringsintag;
Hur lever jag idag och vad vill jag få ut av min träning?
 
Enligt de flesta uträkningar behöver vi 2,5 g  protein x din kroppsvikt/dag.
Då kan du lätt räkna ut om du behöver tillskott eller inte. (En kycklinfilé som väger 100g innehåller 20 gram protein.)
 
Har läst på en del här och tänkte dela med mig lite av diverse olika tränings- och kostexperter.
 
Behöver vi kosttilskott? Rent näringsmässigt behöver vi inte kosttillskott som protein och kolisar eftersom vi kan få i oss det via kosten. Men om vi inte får i oss tillräckligt är det bra med tillskott.
 
Vassleproteintillskott som påskyndar återhämtning och muskeluppbyggnad. Vassle är ett protein som snabbt tas upp av kroppen och är därför bra att ta direkt efter ett jobbigt pass. En skopa, 20 gram, skakas och mixas med 2 dl valfri dryck. Mjölk ska vara godast. Whey är ett vassleprotein från mjölk, finns i 80 och 100. (Detta beskriver proteinkoncentrationen.) Ex One whey protein.
 
 
Blandprotein, kasein & vassle. Ofta 50/50. Ett protein som långsamt tas upp av kroppen och som därför ska intas som sista mål, precis innan du ska sova. Detta protein stimulerar nybildningen av musklerna och minskar nedbrytningen.  Skakas och blandas med ca 2 dl vätska. Nattprotein.
 
 
Hoppas ni blivit lite klarare i denna djungel av kosttillskott.
Puss på er! <3

Ompysslingslyx!

Skrivet:    ·  

Finns det nåt bättre än att bli ompysslad och klippt, läsa nån skvallertidning och bara få vara. Jag njuter av varje sekund. Den här stunden är min. Bara min.

Nytt värmeskydd oxå. Ett måste för håret! Har ni testat?

Natti

Skrivet:    ·  

Ligger nedbäddad i sängen. Alldeles för trött för att orka ligga i soffan. Och mätt, kyckling och wok är riktigt mättande. (Läs bra bukfylla.)

Imorrn väntar klipp hos bästa frissan Linn, (ÄNTLIGEN!!), lång frullelunch, Hellmansmys med Sandra, gym med nya låtlistan & kanske nya träningstoppen - kan knappt vänta! På kvällen sista omgången av Halv 8 hos Jenny! Fullspäckad med sjukt rolig torsdag!

Nu vill kroppen sova. Puss och go natt! <3

Ett litet mess!

Skrivet:    ·  

Hur glad blir man inte? Det lilla kan göra så mycket! <3

Hej fina!

Skrivet:    ·  

Hoppas ni haft en bra dag! Äntligen onsdag och det betyder att veckan vänder! Nu blir det bara bättre och bättre! Fantastiskt. Allt går lixom lite lättare när man vet att man närmar sig helgen!

Hade med all säkerhet en Mr. Shopper som kund igår. Detta betyder en för oss okänd människa som kommer in och gör en bedömning på vårt sätt att sälja, bemötande, merförsäljning med mera..
Igår va han en snygg kille i 35- årsåldern, antagligen göteborgare, solbränd med bruna ögon. Trevlig. (Och snygg, sa jag det?)

Kändes verkligen att han va där för att kolla. Och jag tog mig an honom kan man säga! ;) Merförsäljning i form av en G-star kofta för sisådär 900:-. Känns bra! Hoppas på högsta betyg!

Ha nu en mysig kväll fina ni! <3

God morgon!

Skrivet:    ·  

Ett brev på posten. Underbara sis. <3

De senaste dagarna har jag saknat massor. Och det här med avstånd är något jag hatar. Kan ni vara flytta hem nu?

Nätshoppar..

Skrivet:    ·  

Just klickat hem ett nytt träningslinne! Det är alldeles för lätt att shoppa på nätet! Men jag höll mig till ett linne. Skippade både jeans, linne, väska och cardigan. (Tänkte köpa det i butik istället.) Så riktigt så duktig va jag inte. Bara nästan.

Nu blir det sooooova. Puss på er! <3

Det gäller att bestämma sig..

Skrivet:    ·  

Sån är jag. Har jag bestämt mig för något, så är det bara att gasa. Oavsett om kroppen är slut och bara längtar hem till soffan, så kan man alltid göra sitt bästa. Och lite till.

Har man bestämt sig så har man. Punkt.

God morgon tisdag!

Skrivet:    ·  

Dagens bästa stund. Nyduschad i morgonrock. Läser SN med skön musik i bakgrunden. Äter god frulle. Det är nu kroppen vaknar och vill ha energi för att orka dagen, så fyll på förråden, njut av starkt kaffe och din egen stund.

Och glöm inte ha en fantastisk tisdag! <3

Nya springskor!?

Skrivet:    ·  

Det är dax nu! Till våren 2013 ska jag ha ett par nya löparskor. Och eftersom Adidas verkar vara det enda märket som funkar vad gäller löpning får det bli ett par Adidas helt enkelt. Skavsår har vi haft så det räcker!

Frågan är om den rosa modellen är så lysrosa som jag vill ha? Hmm.

3passmåndag

Skrivet:    ·  

Underbara måndag! Efter jobbet blev det raka vägen till cms för att avverka tre sjukt bra pass. Svettats på pulsgång, tränat varierad styrka på funktionell och avslutningsvis skakat rumpa på bästa zamban. Jenny är grym! Punkt.

Om vi svettades? Jo en del. Precis som det ska va. Trött i kroppen, svettig och full av endorfiner. Fantastiskt!

God morgon måndag!

Skrivet:    ·  

Veckans första dag. Det är nu du sätter ribban! Det kommer bli en bra dag!

Ikväll är det zambamåndag! Bara det får mig att längta sönder. Zamba med JuttPlutt. Fantastiskt! Men först några timmars sälj på MQ!

Ha en grym måndag!! <3

Lövbiffsrulader.. mmm.

Skrivet:    ·  

Hur skönt som helst. Lagar mat ihop och myser hos m&p hela kvällen. I soffan. Under en gossig filt. Med en kopp te. Fantastiska söndag!

Ikväll blev det lövbiffsrulader och rotisar i ugn. Riktigt bra och enkelt. Konsten är att snabbt steka lövbiffen och inte låta det bli torrt som skosulor. Annars sköter det nästan sig själv.

Bre ett lager färskost (gräslök smakar fint) på lövbiffsskivorna. Rulla ihop och fäst med en tandpetare. Stek snabbt så rullarna får lite färg. Häll därefter ner matgrädde, soja, pressad vitlök, kalvfond, salt och peppar. Låt sjuda på svag värme. Klart! Garnera med färsk timjan och servera med goda knapriga rotfrukter och lite lingon. Mmmm!

New in!

Skrivet:    ·  

Älskar mitt nya halsband! Kommer bli en riktig favorit!

Lördag

Skrivet:    ·  

Det är nåt speciellt när man får göra sig snygg, het och oemotståndlig tillsammans med sin bästa. Vi tjejer gillar att låna kläder av varann, prova och byta, matcha, platta och locka hår, sminka och piffa. Det är halva grejen med lördag, att få göra sig lite extra snygg. Och får man dessutom göra det ihop kan kvällen bara bli bra!

Grabbarna spelade poker och jag i h Jutta hängde på köksön, åt ost och kex och umgicks som bara vi kan! Underbara kväll!

Gick ut en sväng. Kan inte påstå att man fick trängas, inte heller musiken va topp. Vad har hänt? Säkert pengar som styr. Januari är ju en dålig månad för många. Träffade dock två pinglor i baren som fick kvällen på fötter igen. Underbara Foppa & Maddis.

Nu blir det jobb 12-16. Innan dess solig promenad och god frulle. Pigg tjej idag!

Ha en mysig söndag! <3

Lördag, sol och sista helgen på MQ..

Skrivet:    ·  

Vaknar av soooool! Hur underbart är inte det? Hinner med en promis innan jobbet. I strålande sol med ny spellista i lurarna. Det är lördag och min sista hela helg på MQ. Känns bra! Och idag får jag jobba med Amel! Fantastiskt!

Tack Jenny och Johanna för en helt perfekt fredag med soffhäng, Tusenbröder, dip och skvaller! Vi hade lite att gå igenom! ;)

Ha en toppenlördag nu! <3

Jobb, pass, gym & fredagsmys!

Skrivet:    ·  

Jobbet gick undan. Butiken fullkomligt proppas med nyheter av alla slag! Marint tema på både herr och dam, det gillar vi!

Sen blev det puls och gym med Jutta. Fasen va man orkar mer när man kör ihop och peppar varann! Man orkar alltid lite mer än man tror. Det här gjorde vi bra Juttis! <3

Nu dusch och lite keso innan det är dax för fredagsmys och Hoffa-maraton med Johanna och Jenny! Mys!

Hoppas ni har en alldeles perfekt fredag och njuter! Veckans bästa, det vet ni väl? ;)

Puss på er! <3

Fantastiska fredag!

Skrivet:    ·  

Veckans absolut bästa dag, eller vad säger ni? Man har HELA helgen framför sig! Dessutom är våren (snart) på ingång och det är nåt speciellt med första dagen på en ny månad.

Ha en helt fantastisk fredag! <3

Tankar.

Skrivet:    ·  

Maria Bengtsson

Här får ni läsa om mitt liv. Every day counts. Enjoy!



· Allmänt