En fredag på Fika

Skrivet:    ·  Allmänt
Tvårätters och bästa jobbet! 
Haft en sjukt bra kväll på Fika. Åh vad jag älskar mina kollegor! Knäppa Tarek och Holster, underbara Hanna, fina Alessandra, goa Karro, fulla Moa, roliga Sara och bästa Anki! Kärlek! <3

Skagentoast till förrätt. Smakade typ ingenting och efter två tuggor va det bra. Hjortfilén va seg som tusan och alldeles för röd. Ska den inte lixom smälta i munnen? Lingonen och svampen helt okej, men potatismoset fick minuspoäng. En stark etta av fem. Ingen höjdare alltså.
FRUSIT konstant hela dan och känt mig sjukt trött. Fick i mig ett halvt glas rött och vid halv 11 drog vi hemåt. Åkte runt halva stan och droppade folk! Alessandra fick vara taxi. Underbart skönt att få komma hem. 
En dusch senare kryper jag upp i soffan och myser under täcket till några avsnitt PH. TACK fantastiska människor för ikväll! <3





Fikafredag

Skrivet:    ·  Allmänt
Hur mår ni fina ni?
Laddade för en vinig kväll, lite fredagsträning eller en mysig filmkväll i soffan?
 
Sitter på jobbet och känner mig ganska klar med dagens sälj. 2 bil, 3 hem och 1 olycksfall har jag fått in hittills. Vunnit 3 lotter som dessvärre inte gav nån vinst. Gillar presentkorten bättre faktiskt, har ingen jättetur när det gäller lotterier direkt. Inga storvinster för mig. Druckit alldeles för många kaffe, i hopp om att bli lite varm. Jäklar va jag fryser idag! Mer sugen på nåt varmt och dricka än bubbel just nu. Men ett glas rött till maten kan nog bli gött. Passar bra till hjortytterfilén. Strax slut på jobbdagen. Skönt med heeelg!
Sen väntar AW! Känns som vi kommer ta upp halva Fika ikväll. ;)
 
 
 

Fredags outfit

Skrivet:    ·  Allmänt
En dagens! 
Man hittar så mycket när man rensar. 
Whitefriday! Pusss!



AW fredag!

Skrivet:    ·  Allmänt
Fredag, veckan bästa dag! 
Fredagskänsla och aw med jobbet väntar! Packar ner lite ombyte och laddar dagen! Gemensam fika för Lena som ska sluta, lite bubbel på jobbet vid 5 och sen taxi till fika med både SOS 1 & 2. Över 30 pers blir vi totalt! 
Kommer bli roligt, ledsamt och sentimentalt. Sista dagen för världens bästa Anki. En del tårar kommer det bli! Och en del kramar. 

Happy friday fina ni! 






Dop!

Skrivet:    ·  Allmänt
Jobb, gym, hämta paket och handla, gå hem i snöstorm och vad väntar innanför dörren.. En inbjudan till dop! Hur mysigt är inte det! Lillkillen Wilhelm ska döpas i april! Fina kusinen har fått en liten guldklimp som äntligen ska döpas! 

Ser verkligen fram emot att få träffa lillkillen och krama på alla kusiner! 



Paket på posten!

Skrivet:    ·  Allmänt
Nu fanns dom i lager! 
Träningskläder kan man inte få för mycket av! På riktigt. Är det nåt man ska spendera pengar på så är det väl träningskläder. Eller hur? 
Ett par träningsbyxor och ett svart linne fick det bli! Ännu mera taggad! 




Februariutmaningen!

Skrivet:    ·  Allmänt
 
Januari går mot sitt slut och ny månad betyder nya mål och utamaningar!
 
I februari tänker vi oss en svettig och stark utmaning, i form av intervaller och chins.
Intervaller, tuffa och svettiga, som start eller som avslut. Vi väljer. Och variation är ju det bästa! ;)
20-30 minuters intervaller varje träningsdag. Gällande chinsutmaningen, handlar det nog mycket om teknik. Teknik och styrka. Men i slutet av månaden ska vi klara det! Gogogo! Övning kommer ge färdighet.
 

Läste på lite. ”Chins är en övning som kan ta lite tid att få till. Det krävs en hel del styrka men framförallt teknik för att fixa det. Se därför till att göra övningar som främjar styrkan i ryggen och påminner om tekniken och rörelsemöstret i chins. Ett exempel kan vara latsdrag i maskin." 

Upplägget kommer vara att träna ett par pass i veckan med fokus på styrketräning, framförallt ryggen. Målet är att öka maxstyrkan, så ett lämpligt upplägg är runt 3 set med en vikt som man inte klarar över 5 repetitioner. Vila ett par minuter mellan varje set, och när du klarar 5 repetitioner så höjer du vikten.

 

Hur låter det här? Inte helt omöjligt! ;)

Torsdag

Skrivet:    ·  Allmänt
Trött morgon. Trots 7 timmars skön sömn. Drömt hur mycket som helst, kanske därför man känner sig så trött? 
Ljummet vatten med citron, kaffe och havregrynsgröt. Mums för magen. Äntligen finns det vanliga havregryn hemma, kämpat med äckelpäckliga fiberhavregryn hela veckan. Blä! 
Tagga jobb, intervaller och cirkel överkropp dagen till ära! 

Hoppas ni får en bra torsdag! 




Kvällsmys med Ida

Skrivet:    ·  Allmänt
Onsdagkväll och Ida har just åkt. Ätit sjukt god Hoisinkyckling, med grönsaker, ris, färsk chili och lime. 

Här kommer receptet: 
Stek kycklingfilé i bitar tills den får färg. Salta och peppra. Lägg in i ugnen på svag värme, 150 grader. Pensla med hoisinsås lite då och då. Fräs under tiden sugarsnaps, champinjoner, vitlök, färsk chili och paprika i olika färger. Häll på sesamfrön och mer hoisinsås. Riv limeskal och pressa limesaft över.
När kycklingen är klar, efter ca 20 minuter, lägg då över allt i en form. 

Servera med jasminris. 
En riktig hit! 

Tack för så mysig kväll gumman! <3




Mellis!

Skrivet:    ·  Allmänt
Jobb, lunch, en kortis runt kvarteret med Karro, utbildning i HLR, superbra för övrigt, fika, mellis, mer jobb, intervaller och slutligen kvällsdejt och stark mat med fina Ida! 
Det är väl min dag i korthet. 

Hur ser din onsdag ut? 
Tröttnar aldrig på min keso/kvarg. Sjukt bra energi! 



Kesoplättar

Skrivet:    ·  Allmänt
Kesoplättar!
 
Det här ska vi testa i helgen, när man har lite mer tid, mysäta och lyxa lite.
Det finns mängdre med olika recept, men jag tänkte testa det här som bakas klart i ugnen.
Slippa stekos och onödigt fett.
 
1. Börja med att sätta ugen på 200 grader.
2. Blanda 250 g keso, 2 ägg, salt, 1 msk fiberhusk och 1 msk vaniljprotein.
2. Mixa allt med en stavmixer till en smet och låt vila i 10 minuter.
3. Klicka ut 6 plättar på en plåt och grädda i 10-15 minuter.
 
Servera med olika tillbehör, ex bär och kvarg. Mums.
 
 
 
 

God morgon!

Skrivet:    ·  Allmänt
Slänger upp en dagens. 
Puss på er! 



PH

Skrivet:    ·  Allmänt
Sådär ja. Då va alla kläder sålda. Det lönar sig att rensa ut lite! 
Ligger i soffan och kollar gamla PH avsnitt. Och så kommer han in i huset. Snyggaste människan. På riktigt en av dom snyggaste jag vet. Och så sjukt fint par, Erik och Lin. Blev bara tvungen och leta upp honom på FB! Ohmy. 




Spinning check!

Skrivet:    ·  Allmänt
Bra dag på jobbet. Långt veckomöte och där försvann den eftermiddagen! 
Lite ben, svettig spinning och 15 minuters stretch. Nu ska vi tänja på här! Bli viga och smidiga! Trött i kroppen nu, men det känns alltid bra efteråt. Speciellt efter ett spinningpass. 
Nu blir det soffan, maaaat i magen och kanske lite kläder sålda! 
Spänningen i PH fortsätter! 
Du vet att du vill titta! ;) 



Sol och värme tack!

Skrivet:    ·  Allmänt
Pulsade, ordagrant, till jobbet imorse. Inte så bra plogat direkt.
Tänk va lite snö kan göra. Tågen inställda, flygen försenade, bilar insnöade och det går knappt att ta sig fram.
Jäkla vinter! Flera på jobbet som inte fick ut sina bilar imorse. Alltså. Hallå.
 
Längtar mer än nånsin efter en solsemster just nu. En kritvit strand, het sol, en iskall paraplydrink i skuggan, ljumna kvällar och varm sand under fötterna. En ny bikini på en brun kropp. Doften av solkräm..
Och ni vet när det är så varmt att man måste bada hela tiden.
Känslan när man ligger och flyter på en luftmadrass och tittar upp på en klarblå himmel. En morgonpromenad på stranden, en heldag på beachen och den där duchen efter stranden. Och smörja in sin bruna mage.
Åh. gemigsolsemesternutack.
 
 
 
 
 
 

God morgon tisdag!

Skrivet:    ·  Allmänt
Trött i kroppen. Kändes som jag precis somnat när mobilen ringde. 
Aja. Lika bra att gilla läget! Inte ett dugg avis på m&p som sitter på flyget till värmen! Fast det är ni så värda! <3

Önskar dig en riktigt bra tisdag! 




Dålig gårdag

Skrivet:    ·  Allmänt
Alltså man ångrar sig alltid. Glömde torrschampo och idag har jag haft en riktigt dålig hårdag. Skapligt skönt och få ta en dusch efter träningen! Ett effektivt ryggpass med Jutta. Sen tänkte jag bara gå på bandet ett tag. Vilket resulterade i 50 minuter varav 40 min löpning! Känslan när man har energin och bara kör! Bara 10 minuter till. Och då blev det visst lite mer än så.
Allt är välkommet. Speciellt efter! 



Vilodagar

Skrivet:    ·  Allmänt
 
Det finns så många olika teorier om vilodagar. Vissa menar att det är nödvändigt för att kroppen ska återhämta sig och för att man ska kunna få dom resultat man vill ha. Andra menar att tränar man bara olika muskelgrupper och låter dessa vila mellan varven och dessutom lägger in rena konditionsdagar så är viodagar inte jättenödvändigt.
 

Absolut. Jag tror att kroppen emellanåt behöver den där vilan. Men det måste väl ändå handla om hur hårt man tränar och vad man tränar. Visst kankroppen bli van och helt enkelt sluta reagera på träningen. Och kanske kan det vara så att en vilodag eller två kan chocka kroppen och musklerna får tid att bygga upp sig igen.

Men det är svårt, när man älskar att träääna. Men okej, en violodag är nog klokt. Även om man har så sjukt mycket energi när man suttit still på jobbet framför datorn hela dagen. Det är väl mest det. Och det är alltid skönare att komma hem och slänga sig i soffan efter ett pass på gymet.

Håller du med?

 

 

Det man ska komma ihåg, även jag, är att alltid utmana kroppen, ändra träningsprogram, byta ut övningar, öka eller minska på vikter och repetitioner, träna på morgonen ibland och variera!

Måndag

Skrivet:    ·  Allmänt
God morgon fina ni! 
Måndag igen och tydligen snöar det. 
Vill inte gå ut idag. 
Men vad gör man? Laddar för måndag och en riktigt bra vecka! 

Alla dagar räknas. <3



Kvällsfika

Skrivet:    ·  Allmänt
Söndagkväll och helgen närmar sig slutet för den här gången. För första gången på länge har helgen känts ganska lång, längre än vanligt, lugn och bara sådär avkopplande skön. Och mysig. Hunnit massor, men framför allt hunnit vara ledig och vilat ut mig. Laddat batterierna lite. Och fyllt på! Precis som det ska va. Guld värt ibland.

Ätit middag hos m&p, myst i soffan lite och storhandlat för hela 400kr.

Landar hemma och magen får lite efterrätt. Eller kvällsfika om ni så vill. 
Kvarg, hallon och funlight. Oslagbar kombi! 



 

Tillägg!

Skrivet:    ·  Allmänt
Glömde en jätteviktig ingrediens i förra inlägget. Soltorkade tomater! Det kan man verkligen ha till mycket, alltifrån sallader till krämiga grytor. Och riktigt gott till både kyckling och fläskfilé. 

Så glöm för tusan inte soltorkade tomater fina ni! 



Fläskfilé

Skrivet:    ·  Allmänt
Här kommer receptet på lördagens goda fläskfilégryta. Den blev en riktig hit!
 
Strimla fläskfilé och stek på hög värme. När köttet fått lite yta så lägger du strimlorna åt sidan ett tag.
Strimla paprika, färsk chili, champinjoner (vi tog på burk) och stek allt tillsammans. Krydda med salt och för er som gillar stark mat, tillsätt även cayennepeppar. Pressa vitlök över och blanda ner 2 dl matgrädde och en burk cf paprika chili. Förövrigt världens godaste cf.
Sjud på svag värme och häll ner fläskfiléstrimlorna och låt allt puttra ett tag.
 
Till grytan serverade vi  bulgur och sugarsnaps stekta i olja och vitlök.
 
Lycka till! <3
 
 

Bloppis!

Skrivet:    ·  Allmänt
Rensar garderoben och lägger ut lite här på bloggen. Allt i väldigt bra skick och det mesta i small. 


Träningslinne från Gina, knappt använt. Stl small. 80kr.


Träningsbyxor från Cubus. Passar en small. Aldrig använda! 100kr.


Klädpaket med toppar och tröjor i small mestadels. 300kr. Superbra skick!


Söndag

Skrivet:    ·  Allmänt
Jag kan säga det igen. Hur skönt att vakna pigg en söndag? Utan den minsta gnutta alkohol. Låter kanske extremt, överdrivet och klyschigt. Men. Känslan när man kan ta vara på söndagen, träna, gå upp skapligt och känna sig pigg! Den känslan är bra! 
Frullemys och eget pulspass med armar i tre set, biceps och triceps! 
Bra puls i armarna nu!



Hemmakväll

Skrivet:    ·  Allmänt
Ibland är det bara skönt. Att va hemma en lördag, mysa i soffan och bara va. Det gjorde vi ikväll och jäklar va skönt det va! Ätit god fläskfilé, stark som tusan, kollat 8 avsnitt ur förra årets PH, dippat och myst under varsin filt i soffan. Bästa kvällen på länge. Välbehövligt och helt underbart! 
Och ännu skönare imorrn när man vaknar pigg och inte det minsta tung i huvudet. Och då kan man träna! 

Nu kryper jag ner i nytvättade lakan. 
Sov gott! <3




Lördagspasset

Skrivet:    ·  Allmänt
Intervaller på bandet. Löpning varvar med backar. Skönt. Och framförallt skönt att få svettas ordentligt! 
Sen blev det ben minsann. Och prat. Fick sällis på gymet. Trevligt trevligt. 
Annars va det ingen kö till maskinerna direkt. Rätt skönt faktiskt! 

Och duschen efter är SÅ skön. Älskar nya värmeskyddet. Luktar hårfrisör och är ett välbehövligt måste för håret.

Så vad bjuder kvällen på nu då? 
Verkar bli en mysig efterlängtad kväll med bästis! Vad ska ni hitta på?



God morgon lediga lördag!

Skrivet:    ·  Allmänt
Sovit sådär 12 timmar. 
Underbart att jag kan sova. Och behövligt för kroppen! Nu laddas det med lite träning. Tänkte intervaller och nån styrka. Men fokus på kondition. 

Hörs om några timmar! Puss! 



Fredagkväll

Skrivet:    ·  Allmänt
Hej fina! 
Har ni fredagskänsla nu? Myser ni i soffan framför en bra film eller tar ett glas vin kanske? Anything that makes you happy. 
Själv har jag njutit av en halvtimme i solen. Fullkomligt underbart. Frusit hela dan så äntligen fick jag bli lite varm. Fantastiskt. Sen fick jag lite energi över och passade på att tvätta, städa och plocka lite hemma. Och prata i telefon.
Skönt. Det gäller att passa på! 

Nu intar jag soffläge. Sköna fredag! 




Back on track

Skrivet:    ·  Allmänt
Back on track!
Man blir ju bara så glad. Kommer tillbaka till jobbet efter en dags ledigt och får direkt höra att;
Bengan, vi har saknat dig! Var har du varit?
 
Underbara kollegor man har! Jag säger bara det! Tror inte jag fattar hur bra jag har det här.
Men ibland blir man påmind på riktigt och då förstår man. Då förstår man hur bra man har det.
Att trivas på jobbet, med både arbetsuppgifter, sälj, belöningar, bonus, chefen och inte minst kollegorna. Nästan varje dag, nästan alltid. Det är guld värt. Och lyxigt.
En timme kvar, sen tänkte jag lägga mig i solaiet en stund. Och fredagsmysa.
 
Puss på er! <3
 
 

Spinningfredag!

Skrivet:    ·  Allmänt
Fredag och morgonspinningen avklarad! Lite skönt och börja senare ibland. 
Slippa släpa träningskläder och vara klar när man går från jobbet sen vid 7. 
Tänkte dra en solning efter jobbet och sen bara hem och inta fredagskänslan. 
Det behövs. Skulle behöva tvätta oxå, knappt några rena kläder.. Men det får nog vänta till helgen. 

Bästa staten på dagen, välkommen fredag! 







Shopping!

Skrivet:    ·  Allmänt
Som sagt, lite shopping blev det. Fyndade träningskläder till sjukt bra pros, en fin kritvit blus, en grå Nyströms med största kragen, en grå kortärmad tröja på rearea, lite välbehövligt smink och present till Linnis. Känns riktigt bra!

In med lite nytt! Nu kan våren komma!





Hej löpning!

Skrivet:    ·  Allmänt
Tänk va lite löpning kan göra! 
Rensa tankarna och få bort irritationen. 
Verkligen det bästa botemedlet mot stress och irritation. 
Nu är jag som en nu människa igen. 
1 timme på bandet i intervaller, men mestadels löpning. 
Skönt! 




Shoppingdag i Norrpan!

Skrivet:    ·  Allmänt
Ibland är det skönt med en ledig dag mitt i veckan! Och idag blev det en heldag i Norrpan med fina mami. Lite shopping blev det och mysig lunch på stan. Riktigt lyxigt! 
Hittade en hel butik bara med Victoria Secret dofter, parfymer och bobylotion. 
Mums! Blev en försenad julklapp till sis! 




Ledig torsdag!

Skrivet:    ·  Allmänt
Ledig dag mitt i veckan! Lyx. 
Duschat och frullat. Nu blir det en heldag i Norrpan med bästa mammi! <3

Lyxdag! 



Tv-kväll

Skrivet:    ·  Allmänt
Onsdag och riktig tv-kväll! 
Börjar med Mästerkocken och sen kör vi dubbelavsnitt i PH. Undrar vem som får åka idag? Håller fortfarande på Niklas. Och Thobias. Absolut inte chipstuttjoppe eller äckelpäckeljeppe. 
Nej tack. Åk hem!

Hoppas ni har en riktigt mysig kväll i soffan! <3




1000 ben! Check på den!

Skrivet:    ·  Allmänt
Idag körde vi mörda ben. 1000 reps. Jodå. Och effektivt som tusan. Tog typ 40 minuter och då gjorde dom sista marklyften ont. Men så skönt efteråt! 

Den känslan. Den är bra! 




Vattenbrist?

Skrivet:    ·  Allmänt
När man inte får dricka vattnet i kranen, då blir man såklart jättetörstig. Såklart det ska va så. Inte druckit vatten sen 11 i förmiddags. Lite törstig nu. Kompenserar med kaffe. Jättebra
En clementin kanske funkar?

Snart träning! Whoop!!



Dagens låt

Skrivet:    ·  Allmänt
Den här godingen körde vi skiten ur igår på spinningen. Riktigt bra!
 
 
 

Whoop

Skrivet:    ·  Allmänt
 
Bättre dag idag! Whoop whoop. Tack för det!
 
Redan sålt 2 bilar och 1 hem med en jäklastor premie. Desstom har gruppen fått två sjukt bra nyheter! Från och med nu så kommer Alessandra att gå på ett vick hos oss. Välkommen fina du! Grym tjej, hoppas du ska trivas hos oss gumman! Sen fick vi äntligen reda på vem som kommer att ta över istället för Anki som ska gå på tjänstledigt, först 6 månader, sen kanske forvever. Vilket vi inte hoppas på såklart.
Hanna, gruppens bästa Hanna kommer vara ställis istället för Anki och det kunde lixom inte blivit så mycket bättre! Hon har jobbat i massor med år och känner oss bäst, hon kan peppa och är den här ödmjuka och mysiga, fast kan ändå vara chef. Om ni förstår vad jag menar.
 
Känns riktigt bra!

God morgon fina ni!

Skrivet:    ·  Allmänt
Snabba cash, igen, med Jenny, Mackan och Johanna blev ett bra avslut på en inte så bra jobbdag. Joel kan man inte få för mycket av. Tre nöjda tjejer! 

Och idag är en ny dag, en ny onsdag, så nu laddar vi om och har en bra dag helt enkelt! Puss! <3



Spinning

Skrivet:    ·  Allmänt
Ingen bra dag på jobbet. Men man kan inte alltid va på topp. Faktiskt. 
Körde slut på mig på gymet istället och avslutade med ett svettigt spinningpass med Linn. Skönt. Rensa huvudet lite!

Nu laddar vi om med mjukisar, film och mys hos Jenny! <3



Tack torrschampo!

Skrivet:    ·  Allmänt
Bästa när man inser att man skulle tvättat håret igår. En räddare i nöden! 

God morgon!! 



After workout

Skrivet:    ·  Allmänt
Idag körde vi armar, 500 reps och mage 250. Aj. Det kommer kännas! Biceps och triceps fick jobba ordentligt. Skön känsla när armarna är helt slut. Matthet. Skön matthet i kroppen. 
En shejk och en dusch. Lite mat, telefondejt med bästa sis och PH som avslut. Bra måndag! 



Magen

Skrivet:    ·  Allmänt
 
Det här med magen. Idag har magen varit helt ur balans. Kanske inget man vill prata om sådär, men alltså. Hade det varit rötmånad kunde man ju förstå, men nu. Mitt i vintern.
Aja, bättre det än tvärtom kanske. Kanske är det utrensning helt enkelt, kanske är det citronvattnet som bidrar en del. Man kan ju alltid hoppas. Man vänjer ju lätt magen vid en speciell mat och jag är verkligen så. Äter jag nåt jag inte brukar så säger magen ifrån direkt. Den vill ha havregrynsgröt, inte för mycket mjölkprodukter, ingen laktos, helst inga kolhydrater, lagom med protein, hellre kyckling än kött, gärna varm mat till lunch och middag och gärna flera mindre mål. Då mår jag som bäst.
 
Hur mår du som bäst?
 
 

Helgtips

Skrivet:    ·  Allmänt
Lite rast på jobbet. Och mellan samtalen hinner man kolla in en hel del bloggar,
kolla fb och uppdatera lite annat.
Blev så himlans sugen på att göra scones. Tänk va mysigt att göra scones till brunch på helgen, när man har lite extra tid och fixa i köket och när man kan sitta länge och mysfrulla. Och scones går ju hur snabbt som helst och är hur enkelt som helst.
 
Scones med kesella
4,5 dl vetemjöl (kan byta ut 2 dl mot grahamsmjöl om du vill göra dem lite grövre)
2 tsk bakpulver
1/2 tsk salt
1 burk kvarg (250 g)
1 dl mjölk 

Sätt ugnen på 250 grader. Blanda de torra ingredienserna först, tillsätt kvarg och mjölk. Lägg upp på en plåt och in i ugnen. Klaaart! Ät med nån god marmelad och en kopp te.
 
Sugen på lite frukostmys?
 
 
 
 
 
 
 

Måndag

Skrivet:    ·  Allmänt
Helt okej känsla! Faktiskt. 
Hoppas på en lite lugnare vecka på jobbet, kvällsdejt och filmmys, nytt träningsupplägg, en ledig torsdag med shopping i Norrpan med mans och lite annat smått och gott! 

Ha en fin dag! Och god morgon! <3



Go natt

Skrivet:    ·  Allmänt
Kravings. Tur att det fanns kesella i kylen. Tur att man är förberedd på kravings ibland! Nu släcker jag lampan för ikväll och kryper ner i sängen. Vill inte tänka på ångesten när klockan ringer 06.40 imorrn. 

Sweet dreams! <3



Ny morgonrutin

Skrivet:    ·  Allmänt
Nästa vecka tänkte jag börja med en helt ny morgonrutin. Det första man ska göra på morgonen är att dricka ett stort glas ljummet vatten med en citronskiva i. Det har en hel del bra fördelar och helt klart värt att testa. En typ av detox. 

Det är bra för matsmältningen, bra för ditt immunförsvar, det rensar kroppen på gifter och slaggprodukter, nyttigt för huden och underlättar viktnedgång. 

Så klart man måste testa! 
Är du på?



 

Dagens tips

Skrivet:    ·  Allmänt
Det här mina vänner, det här är bra skit. Luktar helt underbart! Ni måste testa! Mjuk som silke och en helt ljuvlig doft av sommar. Ett tips!



Söndag som den ska va

Skrivet:    ·  Allmänt
Söndagar är sköna dagar. Bra dagar. Utan det minsta måsten eller krav. Det är okej att ligga inne hela dagen om man så vill. Jag tog mig en runda i ett blåsigt och ganska oskönt väder. Men värt att få lite luft! Faktiskt så värt! Sen lång mysig frulle i form av äggröra och två koppar kaffe med lite mjölk och softlistan på Spotify. 

Hoppas ni har en skön söndag! <3




En lördag

Skrivet:    ·  Allmänt
Spel och vin hos Tim och Jutta. Alltså spelkvällar. Jag älskar spelkvällar! Körde Med Andra Ord och lite charader på det. Lätt att agera maratonlöpare och vårtbitare.. Men det gick! Blev en hel del folk och sen gick vi till St Anne och mötte upp Jimmy och Carro. Tre små glas vitt med Sprite och ingenting ute. Ibland är man inte sugen på mer. Och det tackar jag för idag. 
Trevlig kväll! Tack alla iblandade! 




1000 ben, check!

Skrivet:    ·  Allmänt
Spegelsalen helt för oss själva. Och idag körde vi ben minsann. 1000 repetioner ben i olika utformningar. Squats, marklyft, utfall, insida och rumpa. Typ. Ett sånt pass är jobbigt och tufft för benen, men så kul. Och känslan när man ser slutet, när man har sisådär 50 squats kvar och bara kör lite extra djupt för att man vet att man snart är klar. Klar med 1000 rep. 

Den känslan är bra! 





Lördag och frukostmys

Skrivet:    ·  Allmänt
Hej lördag! 
Lite sovmorgon och frukost med bästa Juttplutt. Älskar våra frukostar innan vi laddar för en sjukt rolig träning! 
Bästastartenpådagen. 



Fredag äntligen!

Skrivet:    ·  Allmänt
Som vi har väntat på den här dagen! Och kvällen. Ett snabbt men effektivt cirkelpass i spegelsalen. Bara det är lyx! 
Sen en stund i solen och det måste jag säga va guld värt. Sjukt skönt och äntligen bli lite varm. Värt att pulsa hem i snöstorm efter. Värt tiden helt enkelt. 
Ikväll lyxar jag med Fanta Zero, dip och morötter. Och filmmys i soffan! 

Ha en mysig fredag och kör lugnt på vägarna! Puss! <3




Dagens

Skrivet:    ·  Allmänt
Kör vitt idag. Matchar ju snön. 
Niiiice. Och så nya naglar. Det livar upp lite. Kommit in i en nagelfixperiod. Nu helt plötsligt är det kul med färg igen. Det växlar snabbt! ;)







God morgon fredag!

Skrivet:    ·  Allmänt
Bästa dagen på hela veckan. Inte bara för att helgen är på ingång utan för att det är just fredag! Happy faces och fredagskänsla i kroppen! Bra jäkla känsla! 



Efter vinter kommer vår!

Skrivet:    ·  Allmänt
Jäklar va jag har frusit idag. Jag hatar att frysa. Verkligen. Druckit alldeles för mycket kaffe, bara för att få lite värme i kroppen. Kanske skulle börja med te istället, men varmt vatten med smak.. Jag vet inte. Kaffe lockar mer. Och smakar mer. 
Jobbat till 19, handlade på vägen hem och först nu, under en filt med värmekudde på magen är jag varm, eller varmare allafall. 
Vintern är så onödig. Men okej, efter vinter kommer vår. Man får tänka så. Nu blir det soffläge under en gossig filt framför Moberg. Mobergmaraton. 

Hoppas ni haft en bra dag i kylan!




Råsis - hiss eller diss?

Skrivet:    ·  Allmänt
 
 
Det här med råris känns ganska hett just nu. Och jag måste säga att kolhydratsfobin har mattats av en del på senaste. Många fitnessbloggar och instabilder levererar bilder på måltider enligt ett vanligt kostschema, typ tallriksmodellen. Beror ju lite på vilket syfte man har med träning och vad man tränar såklart,
om det är mest styrka eller mest kondition.
Men allsidig mat måste väl va det bästa, lite av varje och inte överdrivna mängder vit pasta kanske.
Ska faktiskt testa råris nu. Ska ju vara bra. Nyttigt och bra. Råris innehåller ju bra fiber och mer mineraler än vanligt vitt ris. Och skillnaden mellan råris och ex bulgur är nästan ingen alls. Det beror helt enkelt på vad man är ute efter. Men båda är ju superbra nyttiga altenativ.
 
Återkommer om betyg!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Morgoncardio

Skrivet:    ·  Allmänt
Börjar man senare är det guld värt och avklara träningen på morgonen, innan jobbet och innan kroppen förstår vad som händer. Pulsgång med Kristian och bästa musiken fick mig att köra hårt, snabbt och tungt. Riktigt skönt efteråt! 

Musiken är allt! 
Nu blir det jobbelijobb till 19. Tjing!




Nu tar jag kväll

Skrivet:    ·  Allmänt
Step styrka, egen träning och zamba som avslut. Lite belöning sådär. 
Jäkla väder. Måste bara säga det. Snö i massor. Vad hände? Nu lixom. Det är typ lite för sent nu. Till jul, absolut, det kan jag gå med på, då är det tillåtet och faktiskt ganska mysigt. Men nu. Nej tack! Allt tar hundra år. Klä på sig, gå till jobbet, klä av sig, gå hem från jobbet. Aja, bara gilla läget. 
Jag känner mig allafall nöjd med dagen. Fick in bra sälj, en villa på 10 papp och några bilar. 

Nu blir det nötfärswok med touch av taco! Puss på er! <3



 




Blogginlägg

Skrivet:    ·  Allmänt
Följer en hel del bloggar. Läser allt från kända bloggare som Ida Warg, Alexandra Bring, Annica Englund mf. till mer okända bloggare som jag känner bra eller bara känner till. 
Det har blivit en livsstil, att blogga och att läsa bloggar.
 
Kollade ett inlägg från Alexandra Brings precis. Mycket bra skrivet om hennes stora intresse, träning. Klart man kan tycka att hon haft mycket gratis, med den jäkla kroppen, men jag hade faktiskt ingen aning att hon kämpat så hårt. Det är ju en livsstil och alla måste offra, mer eller mindre. Är målet högre kanske man måste offra mer och har man bättre förutsättningar kanske man måste offra mindre. Och om man tycker att den här tjejen har en sjukt snygg och vältränad rumpa, så ska ni bara veta att hon kört benpass 2-3 gånger i veckan i 2 år. Ingen alkohol. Inga gosaker och inget fredagsmys.
 
Imponerande! Verkligen. Dock kan jag känna att lagom ändå är bäst. För mig allafall.
 
 

Onsdag

Skrivet:    ·  Allmänt
God morgon fina!
Onsdag, veckans mitt. Man tackar! 
Poppar musik till frullen, man piggnar lixom till lite bättre då.

Får bli dagens låt. Sjukt bra! 

Ha en fin dag! 



...

Skrivet:    ·  Allmänt
Det är svårt ibland. När man är van att ses, prata i telefon i timmar och göra en hel massa spontana grejer ihop. Så kommer det en kärlek in i bilden och allt förändras. Inte allt kanske, men det blir andra prioriteringar. Självklart är det så. Vore ju konstigt annars. Men man får inte glömma sina vänner för det. Lätt att säga när man är singel kanske. Tro inte att jag inte förstår att det finns mindre tid och att man både vill och måste prioritera annorlunda. Men jag saknar att ses, hänga, prata i telefon i timmar och att göra spontana grejer ihop. 
Och ja, jag kommer säkert förstå. Den dagen jag är nykär och svävar på moln. Och ja, jag vet att ni finns, även om det är på lite andra villkor. 
Men ibland saknar man. <3










All Done!

Skrivet:    ·  Allmänt
Gymet check! Tvättis check! 
Mage och rygg stod på dagens träningsschema. Riktigt bra pass! 
Slängt in två maskiner tvätt och hängt. 
Nu tar jag kväll. Om jag gör! 
Mat och soffan känns mer än välkommet denna kalla tisdag. 

Hoppas ni får en skön kväll! 
Puss! <3




Nytt vitt

Skrivet:    ·  Allmänt
Inviger nya koftan idag. Älskar den! Ny, vit och varm. 







God morgon!

Skrivet:    ·  Allmänt
Hoppas ni sovit gott! 
Tisdag betyder veckomöte och förhoppningsvis lite nytt om nya chefen efter bästa bästa Anki. Mera sälj, kycklingwok till lunch och ett styrkepass med Jutta! Bradag! 
Men först obligatoriska kaffet!
Puss! <3



Afterworkout

Skrivet:    ·  Allmänt
Fem av fem möjliga! 
Efter ett sjukt kul styrkepass med fokus biceps och triceps hoppas jag på grym träningsvärk imorrn! Kan varmt rekommendera barsen från Fitnessguru. Lätt att ta med och perfekt innan och efter träning! 



Minusgrader

Skrivet:    ·  Allmänt
Idag va det kallt vill jag lova. Lite för kallt för min smak. Tog varma jackan och i den myser man verkligen. Bästa! Den är ju typ anpassad för 30 minus så den klarar det här rätt bra. 
Bra start på jobbet hittills. Nu grupptävling och nya veckomål!
Nu gasar vi! Ha en fin dag! 




God morgon måndag!

Skrivet:    ·  Allmänt
Alldeles för många minusgrader och på tok för skön säng. Men det är ju måndag! Upp och hoppa! 



Söndagsmiddag

Skrivet:    ·  Allmänt
Åkte till m&p och fick lite mat. Mammas pannbiffar med lök, sås och lingonsylt. Mums säger jag bara! Och lyxigt att få god, lagad mat serverad på en trött söndag. När man inte orkar laga mat. Perfekt. By the way, tackar mig själv som kom ihåg resorben igår! Den gjorde susen. Tjing! 



Iskall söndag

Skrivet:    ·  Allmänt
Hej vinter! 
Nu är det varmare kläder på som gäller. Tog mig ut på en promis runt Arnö. En timmes iskall promenad med bra musik i lurarna, lite prat med Foppa och ännu mera bra musik. Försökte tänka bort kylan. Alltså. Ingen känsel i benen över huvudtaget. Iskallt. Men desto skönare att komma in och äta frulle. Man ångrar sig aldrig efteråt. 

Ha en fin söndag! 




En kväll på fika med fina brudar!

Skrivet:    ·  Allmänt
Ett glas bin hos Miranda med brudarna. Sen vidare till fika för en helkväll! Älskar fika! Träffa folk i sin egen ålder, prata över ett glas vin och umgås. Det är ju så här man vill att en lördagkväll ska va! 

En del ombyten innan, kalla det klädkris.
Men håret fick lockar och det kändes bra! Lite extra sådär.

TACK till Jutta, Miranda, Jessica och Linn för en riktigt bra kväll! <3





 

Tusingen ben och rumpa

Skrivet:    ·  Allmänt
Uppvärmning 3 backar på crosstrainern. Sen testade jag för första gången 1000 rep ben och rumpa. Trodde aldrig i hela mitt liv att det skulle va så jäkla tungt. Man varnar alltså olika övningar och ska totalt köra 1000 repetitioner. Vader, insida, utsida, framsida, baksida och rumpa fick sitt ett rejält pass och en rejäl omgång! Undrar om jag kommer kunna gå imorrn.. ;) 



Snö och sovmorgon!

Skrivet:    ·  Allmänt
Hej lördag! 
Vaknar efter tio timmars sömn. Sovit som en stock! Behövdes nog. Snön verkar ha kommit ja. Inga kommentarer på det. 
Laddar med lite i magen. Snart träning! 
Och kanske får jag lite sällis av Linn! PT träning är aldrig fel! ;) 

God morgon på er! 




Mysfredag med tjejerna

Skrivet:    ·  Allmänt
En riktig tjejkväll blev det! Färgat håret, äntligen, lagat mat, mums, soffmyst, veckans bästa, och efter mycket letande hittat en riktigt bra tjejfilm. Det är inte lätt att välja, speciellt inte när tre skeptiska tjejer ska välja film! Men jäklans va bra den va då! The wov. Riktigt fin och sevärd film. Se den!!

Nu sängen och imorrn blir det lång sovis! Puss och tack till fina Jutta & Angelica! Mys! <3




Rump och benövningar

Skrivet:    ·  Allmänt
 
 
 
Kollar träningsbloggar och säljer lite försäkringar. Ida Warg är en riktig favorit. Nya utmaningar och nya övningar, man får tips på träningsupplägg, cirkelträningar och bra matrecept. Hon är grym.
Hennes cirkelpass har vi testat och där kan man verkligen variera hur mycket som helst. Kör 4 eller 5 olika övningar i 45-60 sekunder. Vila 5 sekunder och kör igen. 4-5 varv. Det ger träningsvärk om nåt!
 
Här fick jag ett tips på hennes upplägg av "Happy Butt Workout":
 
1. Utfall med ett ben i taget. 20 st reps på varje ben.
2. Benlyft. Ligg på mage och vinkla benen 90 grader. Lyft upp ben och rumpa från marken. 20 st reps.
3. Skridskohopp. Böj benen ordentligt. Jobba i högt tempo. 20 st på varje ben.
4. Sumo och knäböj. Böj på benen i en sumo och lyft upp ena benet i taget på vägen upp. 20 st reps på varje ben.
 
 
Sugen? ;)
 
 
 
 

Spinning check!

Skrivet:    ·  Allmänt
Morgonspinning måste va bland det skönaste. Och bästa starten på dagen! Tänkte inte behöva tvätta håret igen, men jo, det behövdes! 

Skön jäkla start på dagen, på fredagen och på helgen! 





Lycka!

Skrivet:    ·  Allmänt
Pratade just med bästa sis! Och vet ni? Om extrakt 5 veckor kommer Linnis & pojkarna hit!! Vilken överraskning! Har ju funderat på att boka en weekend nu i vår och så bestämmer dom sig för att komma hem bara så där!

Du gjorde min kväll älskade syster! <3



Hej solen!

Skrivet:    ·  Allmänt
Efter en riktigt bra dag på jobbet och ett svettigt gympass, man kan bli svettig av bara styrka, va jag så värd en stund i solariet. Extra skönt när det spöregnar ute. Man får lite energi och känner sig lite mindre grå. Lite mindre genomskinlig. Skönt avslut på en bra torsdag! Vardagslyx. 




C-vitaminkick

Skrivet:    ·  Allmänt
Det här behövs! Mer sånt! Minst en om dagen allafall. Borde ha en fruktkorg här på jobbet. Såhär års behovs det fyllas på lite. Mums! 



Repeat

Skrivet:    ·  Allmänt
Såg Summerburst häromdagen och den här låten. Jag säger bara. På repeat. Sjukt jäkla bra!
OM man blir sugen på Summerburst..
 
 

Villintegåupp

Skrivet:    ·  Allmänt
Alltså. Idag va det svårt att gå upp. Snoozade lite för länge. Men va tusan!

GOD MORGON! 



Bra jäkla dag!!

Skrivet:    ·  Allmänt
En BRA dag! 
Lönesamtal och fast anställning på riktigt! Nu är 6 månaders provanställning slut och jag är fast anställd! På riktigt! Känns riktigt bra! Lönesamtalet gick oxå sjukt bra! Jag har världens bästa chef! Fick ett gäng komplimanger och en riktigt bra löneökning! Känner mig mer än nöjd! Det lönar sig att jobba hårt och det visar sig tydligt att jag trivs. Och sånt får man belöning av! 

Trött tjej efter step, styrka och nytt sjukt roligt och bra zambapass. Dyker ner i soffan med Hanna i luren och myser.

Tack för idag!



Whiteday

Skrivet:    ·  Allmänt
Slänger upp en dagens! Nya tröjan kommer bli en favorit. Känns bra med lite vitt. Kritvitt. 




God morgon fina!

Skrivet:    ·  Allmänt
Hur viktigt är det inte att stanna upp ibland, ta vara på nu, idag och just den här speciella dagen! Det är lycka att ha ett underbart jobb, fina kollegor, helt underbara vänner och en finfin familj! 
Ta vara på idag, för just idag kommer aldrig tillbaka! <3

Pusss! 



Falskspel i PH

Skrivet:    ·  Allmänt
Skulle inte klara en dag. Alla spelar spel, pratar bakom ryggen och kör falskspel rakt igenom. Okej, det är ett spel och visst, programmet är uppbyggt så. Men på riktigt. Intriger. AK kommer in, Jeppe ryker och Samir dyker upp som en joker.
Läste att Samir gått upp 11kg by the way. Och han är nog inte den enda som lagt på sig. Alla utom Anja typ. Hon har nästan blivit tunnare. Men med fest dygnet runt är det inte så konstigt att folk lägger på sig. Kul att AK är tillbaka allafall. Hon är en favorit. Hon och Tobias. 

Och du, jag vet att du tittar! ;) 




Spinning och styrka!

Skrivet:    ·  Allmänt
Linn är bra! Orkade mer än jag trodde! Svettig och klar för idag! Eftersom många verkar utmana sig i squats nu kan väl inte jag va sämre! Började idag så nu kör vi! Oh yeah! 



Nystart på jobbet!

Skrivet:    ·  Allmänt
Kom till jobbet imorse och möttes av två flygvärdinnor som hälsade välkomna till Flight 2014! Frukostbricka och flygbiljett delades ut! Alltså mina chefer! Jag säger bara! Vad får dom allt ifrån? ;) Spännande värre!! Nu kör vi! 




Good morning!

Skrivet:    ·  Allmänt
Tisdag och veckans första jobbdag. Slut på ledighet och helgdagar nu för ett tag. Känns helt okej faktiskt, även om det har varit guld värt med lite extra ledigt.

Ha en riktigt bra dag och glöm inte bort att tro på dig själv. Du är den viktigaste personen i ditt liv. <3



Lyxmåndag

Skrivet:    ·  Allmänt
Kvällen och eftermiddan har spenderats hos Foppa och tjejerna. Kvalitet på hög nivå. Först massa mys och bus. Sen när tjejerna somnat fick vi lite egen tid, Foppa & Bengantid. Pratat om allt och lite till, uppdaterat, skvallrat och umgåtts. Lagade pizza som sagt. Och ja, helt okej. Dinkelmjöl och fiberhusk som deg, egengjord tomatsås och topping bestående av oxfilé, skinka, ruccola och champinjoner. Kanske inget jag kommer göra igen, men klart kul och testa. Smakade lite som fullkornstortilla. Typ. Men ja, gjort från grunden och mycket nyttigt. 

Film och kill i håret är en standard! Och så sjukt skönt! Dör lite av sånt. 
Tack för mysig kväll! <3






Måndag och ledig dag!

Skrivet:    ·  Allmänt
Så skönt. Avverkat ett svettigt pulsgångspass med bästa Jenny! Alltså. Det finns ledare och så finns det ledare. Finns ingen som Jenny. Hon kan peppa och pusha som ingen annan. Och riktigt bra musik! Så va det gjort och en hel ledig måndag ligger framför fötterna! 
Första måndagen på 2014. Jag undrar hur många nyårslöften som ska kickas igång och förverkligas idag? En hel del! 

Jag ska strax ta en promis till Foppa för lite kvalitet, mys med tjejerna och fitnessfightenmiddag. Nyårslöfte eller inte, Foppa kör nu stenhårt på ett upplägg från Fitnessfighten. 1500 kalorier, utspritt på ganska många mål om dagen. Många mellanmål i form av typ kvarg och bär. Allt efter en viss mängd och en viss vikt. 
Ikväll ska jag bli bjuden på pizza. Minsann! Men inte vilken pizza som helst. Fitnesspizza. Spännande!













Preworkout

Skrivet:    ·  Allmänt
God morgon sovmorgon och ledig måndag! Laddar med lite keso & kaffe innan pulsgång och lite egen träning. Ryggpass kanske? Träningsvärken i armarna har börjat försvinna så nu är vi på't igen! Jojo! Skönt och lyxigt att kunna träna såhär på fm när man faktiskt är ledig! I em ska jag få mys och kvalitet med fina Foppa! Efterlängtat! <3




Bilder från förr! <3

Skrivet:    ·  Allmänt
Hos m&p och kollar bilder. Min kära papi har tagit så sjukt mycket foton på oss systrar, familj och kusiner ända från BB till idag. Massor verkligen. Och det är så mysigt att kolla gamla album. Skulle vilja göra massa kopior till min fotovägg. 

Kärlek! <3 

Farmor & Jag. 

Cypernsemester.

Kusinerna. <3

Linnis & Jag. I Portugal. <3 

Jag & Jens. Första kärleken!

Systrarna! <3 

Gillade att fota redan då! ;)

Dagisfoto. 

VÄRLDENS sötaste storasyster! <3

Kladdiga fingrar & nallen.

Älskar foton! <3











Söndag

Skrivet:    ·  Allmänt
Vaknar halv 12. Tar en promis till Jutta på en kaffe, eller mer häng än kaffe. Så skönt att komma ut lite. Behövs! Och soffan känns så mycket skönare när man har luftat sig lite. Låten på repeat. 
Redan hunnit komma ut, uppdatera en massa på luren, hängt i tvättis och ätit frullelunch. Nu tar jag söndag på riktigt! Och det bästa av allt, imorrn är vi lediga! Haleluja.

Puss på er! 




Stay the night

Skrivet:    ·  Allmänt
Lördag och vin hos Jessica! Kul med lite nytt folk! Trevligt häng och gott rosébubbel. Olearys kunde man skippat, känns som man kan det där nu. Faktiskt. Det är alltid trevligast innan och ja, vi har blivit äldre. Man uppskattar mer det här hänger innan, det sociala. Sen är en utekväll i Stockholm eller vilken annan ny stad som helst bättre än samma gamla Olearys. Tror bestämt vi får styra en riktig utekväll i Stockholm snart! 
Snart! Här kommer allafall lite pics från kvällen. Kul att få så mycket komplimanger för håret. Tänk va lite lockar kan göra! ;) 








Dusch

Skrivet:    ·  Allmänt
En dusch på det och lite frulle/lunch i magen. Svängde in på HM en snsbbis och köpte lite nytt insmorning. Bästa!



Bästastartenpådagen

Skrivet:    ·  Allmänt
Lördag! Underbara lördag! Mysfrulle med Jutta. Ägg, jordgubbar, keso och kaffe. Sen fick vi fina naglar! Det är ett pyssel, men det blir riktigt fräscht när det är klart. Fransk manikyr. Naglar gör så himla mycket! 
Klockan 12 drog vi och tränade. Hoppade in på funken ett tag sen egen träning. Och jäklar va kul det är! Kan säga det hur många gånger som helst, men alltså. Sjukt kul! Puls och styrka i ett och svetten rann! Jodå. 

Bästastarten! <3




Fredag!

Skrivet:    ·  Allmänt
Underbara långhelg på ingång! Känns riktigt bra! Sovmorgon, frukost, träning med Juttplutt. Det är typ planerna. Skönt att ta allt som det kommer. Ibland är det faktiskt det! 
Och kvällen spenderas i soffan. Lagar lite mat och myser framför en film. Precis vad jag behöver! Kycklingwok. Mums! Skulle kunna leva på kycklingfilé. Helt ärligt. Mitt bästa! 

Hoppas du har en riktigt skön fredag!




Nagelfix

Skrivet:    ·  Allmänt
Det ringer på bra idag! Sålt bra och mellan samtalen passar jag på att fixa naglarna lite. Riktigt snyggt med enkelt glitter ibland. Lite trött på färg nu. Men fredagsnaglar måste man ju ha! 
"Jet setter 872" från Isa Dora. 




Fredagsbilden

Skrivet:    ·  Allmänt
Nya tröjan åkte på! Gillas skarpt. Speciellt ryggen. Inviger fredagen till ära! Strax fiiiiika. Vilket betyder dubbelespresso med lite mjölk. 

Pusss! <3





Hej fredag!

Skrivet:    ·  Allmänt
Lagom med två dagars jobb! Sen väntar långhelg! Skönt. Fredag. Alltid lite speciell känsla. 

God morgon!!



Sol tack!

Skrivet:    ·  Allmänt
Alltså denna trötthet. Dagarna går i ett, det gäller att inte stanna upp, ingen vila innan träningen, då är det kört. Direkt efter jobbet bara! Bambambam! 
När man sen sjunker ner i soffan och tar kväll, då är kroppen slut. Trots lite ledighet känns det som om man skulle behöva flera veckor. Utomlands gärna. I solen. För den ser man ju knappt längre! Hallå, behöver lite solenergi nu! Vitaminer och en riktig, lång ledighet. Gärna snart. 

Ser inte helt fel ut! ;) 





Bra start på nya året!

Skrivet:    ·  Allmänt
Torsdag och bra dag på jobbet. Rutiner igen. Allafall två dar. Sålt bra och dagen har rusat på. Promenad och lunch med Karro och efter jobbet direkt till pass! Så skönt och titta sig i spegeln efter ett riktigt svettigt pass och se sådär svettigt slut ut! Sen körde vi rygg och mage på det! Riktigt riktigt skönt att starta nya året såhär! 

Hur har din dag varit?




Teatox

Skrivet:    ·  Allmänt
 
 
Vad sägs om en uppfräschning och en rensning av kroppen såhär till det nya året?
Bootea är ett te som ska va bra, det ska drickas 1 gång varje dag och 1 gång varannan kväll i 14 dagar. Effekten ska vara bra, rensa bort allt skit, alla slaggprodukter och börja på en ny kula.
 
Snacka om nystart. Vill du testa med mig?
 
 
 
Här är några av effekterna:
  • Ökar din ämnesomsättning
  • Bränner kalorier och omvandlar mat till energi
  • Bränner fett och motverkar fettlagring
  • Reglerar blodsocker
  • Bistår i matsmältningen
  • Dämpar aptit
  • Förbättrar hudens hälsa
  • Rensar och avgiftar
 
 
 

Jobbdax

Skrivet:    ·  Allmänt
God morgon torsdag, jobb och träning!! Två dagars jobb sen långhelg igen! Känns faktiskt helt okej. 
Har man väl tagit sig ur den farligt sköna sängen, tagit en dusch så har man piggnat till. Redo för en bra torsdag!
Puss fina läsare! <3



Välkommen 2014

Skrivet:    ·  Allmänt


Nytt år. Välkommen 2014! Känner på mig att det här året kommer bli ett bra år. På många plan. Nyårslöften har jag inga direkt, mer än lite mål och utmaningar för mig själv sådär. Gällande jobb har många bitar fallit på plats och jag vet vad jag vill jobba med, vad som triggar mig och vad jag trivs med. Sälj. Det är sälj jag ska jobba med. Helt klart! Så fortsätter precis som förra året med bra kollegor och nya säljutmaningar på bästa IF
 
Gällande träningen har vi kommit in ett riktigt bra träningsflow och nu ligger fokus mer på att fokusera, lägga upp nya mål och utmaningar, köra upplägg månadsvis och verkligen tänka fokus. Vad vill jag ha? Vilka resultat vill jag se? Mitt mål ligger i en mer tonad kropp, minska fettprocenten och öka muskelmassan. Och ha kul!
 
Gällande kärleken känner jag mig mer än redo att hitta den rätta. Han med stort H. Tänka och se lite utanför mina ramar och kanske ge lite mer av mig själv. Klart alla vill hitta den stora kärleken och det här året är det min tur. Faktiskt! Att bli sådär pirrig, förälskad och så sjukt kär så man tappar allt. Den känslan. Träffa min pusselbit som jag vill dela allt med och som kommer att bli min nummer ett. 
 
Det va väl allt. Förövrigt vill jag bara säga till min fantastiska familj och mina finaste vänner; 
 
TACK för ett riktigt bra 2013 och välkommen ett nytt fräscht 2014!
 
 
 
 
 

Nyår 2013

Skrivet:    ·  Allmänt
Trerätters de luxe! Gratinerad hummer till förrätt, bästa möraste oxfilén man kan tänka sig till varmrätt och pannacotta som avslut. Så kul och se alla så finklädda, det hör inte till vanligheten med kostymer, flugor, fina klänningar och det lilla extra. Bara det gör ju nyår till någonting speciellt! 
Festen fortsatte med ett tillskott på folk, lekar och skål i bubbel! 
Tack för bra kväll och god mat! 
Mätt som en plätt kom jag hem och kröp ner i sängen. Hoppas ni hade en lika fin nyårskväll som vi! 






Nyårsstart!

Skrivet:    ·  Allmänt
Inledde nyårsafton med frulle och nyårsdans med bästa vännen!
Dusch och hårfix hos Amel. Hon kan hon! Tack fina för Hollywoodhåret!




Maria Bengtsson

Här får ni läsa om mitt liv. Every day counts. Enjoy!



· Allmänt