Krispig höstkväll

Skrivet:    ·  Allmänt
Idag va träningen riktigt kul! Eget boxpass och skivstång. En proppfull sal med taggade hjältar. Då blir jag peppad!! Och efter en tisdag med bra, ruggigt bra sälj är jag nöjd! 
Kammade hem 3 boende på en och samma kund! Whoop! 
Redan nått mitt veckomål på boende, så nu är det bara att hålla i och jobba mera bonus! ;)
Har så sjukt kul på jobbet just nu! Bästavän teamet och nästa torsdag drar vi på konferens! Japp!! Gött. 
Hem från gymet. Och jag måste säga att när hösten är såhär, så gillar jag den starkt! Krispiga mornar & kvällar och mörkt rätt tidigt. Det är faktiskt mysigt! 
Jo mamma, jag gillar det! ;)







Höstskutt!

Skrivet:    ·  Allmänt
Alltså vädret!!
Lycka! En sväng runt hamnen och en lunch på ballen! Pannkisar idag med, perfekt att göra för två dagar när man ändå håller på! 

Lyckohopp!! 






Dagens lunch! 

Vinst!

Skrivet:    ·  Allmänt
Måndagens tävling avslutad! 
Holster bestämde vinsten, Celsius till vinnaren!! Och jag tog hem vinsten! 
Goa Mack & Jussi åkte och köpte upp sig på en förbrukning Celsius åt mig! Kan behöva lite energikickar! ;)

Nu kör vi! 



God morgon tisdag!

Skrivet:    ·  Allmänt
Krispig morgon, men vägra släppa taget om sommaren. Kör skinnjacka och brillor. Passa på denna soliga tisdag! 
Önskar er en fin dag! <3



Testing

Skrivet:    ·  Allmänt
Testade den här ikväll. Perfekt om man är sugen på kvällen! Finns på Gymgrosissten för inga pengar alls! 15 st för 139kr. (!!) Sjukt bra pris och bra innehåll. En nyttigare bar. Jämför jag med Fitnessguru, som jag tokgillar, så va smaken inget att klaga på. Konsistensen kanske lite fastare och mer kompakt från Fitnessguru. 
Men lätt värt 139kr för en låda med 15 bars, eller vad säger ni?





Tv-kväll x tre

Skrivet:    ·  Allmänt
Måndag och soffläge. 
Och ikväll är jag bänkad framför tvn, ovanligt!? Noooot. Bästa på hela dagen ju! Kan längta efter den här stunden. Avkoppling och tända ljus i världens mysigaste soffa. Gooooos!

20.00 - Ensam mamma söker premiär!
21.00 - BB, ett vardagsmåste. Fast! 
22.00 - PH, IQ befriat tidsfördriv 

Hur ser din kväll ut?



En måndag

Skrivet:    ·  Allmänt
Bra dag! Måndagar är ofta bra. En form av kickstart! Typ. 
Tränat pulsgång med bonus och ett redigt magpass. Tycker konditionen blur bara tuffare & tuffare, jobbigare och svettigare. Kan bero på att man tar i mer, man vågar ta ut sig mer. Man orkar ta ut sig mer. Klapp på axeln! 



Happy tjejer!! 


Lyxyachten

Skrivet:    ·  Allmänt
Hamnade in på den här relatyserien igår. Plöjde 6 avsnitt direkt.
Ganska skönt och bara kolla på, lite som BB och PH, fast i LITE finare miljöer.
"Sex unga människor som inte känner varandra sedan tidigare lever tillsammans ombord på en lyxig segelyacht i Kroatiens skärgård för att uppleva den bästa sommaren i deras liv."
 
Det räckte med ett avsnitt för att inse att jag bara måste åka till Kroatien!! Alltså vilket vatten, vilka hamnar, vilka städer.. Hur fint som helst. Och fatta drömmen att få segla i Kroatiens skärgård..
Ja, en dröm helt enkelt. Vill du kolla in lite snygga människor, kravlöst i sjukt fina miljöer - kolla in kanal5 play! ;)
 
 
 
 
 
 
 

Provsmak

Skrivet:    ·  Allmänt
Kanske dax att beställa lite nya bars?
Fick provsmak här på Goodlife. 
Kokos och karamell, spännande! Återkommer med betyg!




God morgon måndag!

Skrivet:    ·  Allmänt
Ny vecka och nya möjligheter! 
Nu kickar vi igång den här veckan fina ni! Sol och underbart väder, det gör ju hela morgonen! Och efter en lugn helg känner jag mig inte lika måndagstrött, dock sjuk träningsvärk i vaderna efter lördagens flytt och bära tunga kartonger  upp & ner för en massa trappor.. ;)
Skööööönt. 

Ha nu en fin dag! <3




Förlängningsdax

Skrivet:    ·  Allmänt
Jag har funderat på det länge. För hur snyggt är det inte med långa, jämnlånga naglar med antingen fransk manikyr, färg eller snyggt vardagsglitter? 
Så värt att göra nån gång ibland! Fast jag vet att jag kommer bli fast, har jag väl börjat kommer jag säkert fortsätta! ;)
Men efter en fika med Alle fick jag verkligen mersmak och det va lätt att bestämma sig. För jäklar va fräscht det är!! Alessandra har testat både akryl och gelé och gelé verkar sitta bäst. Säkert olika från person till person. Inte heller ser naglarna speciellt slitna ut efter tre veckor. Fick tips om att gå till Klippt & Skuret, men har nån annan bra tips så är det välkommet! 

På måndag bokar jag tid!! 
Whoooo!! 



Proteinpankisar

Skrivet:    ·  Allmänt
Kom hem och har nu bäddat rent. Hur skön känsla! Men det skummaste!! Tvättade även en kudde som fick ligga i tumlaren tills typ nu. Ner i tvättis och skulle hämta. Men INGEN kudde! 
Hallå!! Är jag dum?! Har jag virrat bort den?! Fast nej. Den är verkligen inte där!! Vem tar nån annans kudde?! 
Halllllllåååå. 
Aja. Den kommer väl fram.. 
Steker pannkisar till lunch imorrn, det va länge sen. Mums ju! 

Nu BB från igår och soffmys! 




Lång mysfika

Skrivet:    ·  Allmänt
Dryga tre timmar och en liten latte senare. Det kallar jag långfika! 
Mötte upp Alle och drog till Espressohouse. Och tiden bara försvann! Såna söndagar vill jag ha mer av! Lång söbdagafika är bland det mysigaste med hösten. <3

Tack gumman för mysig fika! 




Sweet sunday

Skrivet:    ·  Allmänt
Sovit länge. Sovmorgon när den är som bäst! Och ingen skallebank idag inte! ;) 
Gött med nyktert och lungn helg ibland! 
Tog mig ut på en långis. Sol och blåst, men skööööönt. Lite tvätt, eller ja massa tvätt, fix och pyssel hemma och kanske en fika på stan med Alle väntar idag! 
Skönt att ta dagen som den kommer. Orkar jag ned lite träning ikväll, så why not? But first långfrulle och kaffe.
Ha en fin söndag! <3





Lugna helg - värd allt

Skrivet:    ·  Allmänt
Helt slut. Och den här helgen lyssnar vi på kroppen. Hade kunnat tagga till, svida om och bege mig ut på äventyr. Korka upp flarran och ladda för en utekväll. But Why? 
Är man trött och dessutom inte sugen ser jag ingen anledning. Ingen alls faktiskt. Klart det hade kunnat bli en sjukt bra kväll, men den här helgen for bli lugn. Lugn & skön. Det behövs ibland. Dessutom kommer fler helger! ;) 

Kollat BB maraton och blev kvar i soffan. Så sjukt värt. Tända ljus överallt och mys. 

Ha en bra kväll nu fina, oavsett om det är i klackar med ett glas i handen, eller i soffan framför en film. 

Kärlek <3 




Flytt = ofrivilligt träningspass

Skrivet:    ·  Allmänt
Flyttlördag. Jag & Gurra G har hjälpt Tim & Jutta med den sista flytten. Åkte först till gamla lägenheten och kångkade ner en hel vind full med typ bara skit. Allt från gamla handfat, kartonger i mängder, kläder, släng, cykelkorgar, tidningar och guuuud vet allt! Dom har lixom använt vinden till förvarning av slängsaker. Typ. En typ av förvaring! ;) Så då förstår ni att det va en hel del att bära ner! ;)
Bära tungt i trappor ger benträning om nåt! Oh yeah! Sen åkte vid med ett proppfullt släp till björshult och slängde allt. Sorterat. Trodde man kunde dumpa allt i en jättecontainer, men sortera va det! Skrattanfall och massa fnitter fick det hela att bli riktigt kul! Bästa fyran alltså. Familjen! <3
Sen vidare tillbax till gamla lägenheten och lasta ytterligare ett släp fullt med sparsaker. Och så till nya lägenheten och upp med allt på den vinden!
3,5 timmar. BAAM!!

Slut som artist! ;) Nu BB maraton och lite i magen! 






Höstpw

Skrivet:    ·  Allmänt
Underbara höstdag! Sol och blå himmel, fina röda löv på marken och ledig lördag! Kan inte få en bättre start på dagen! Rundade brandholmen i blåsten med bra musik i lurarna. 
Next frullemys och SN. Kaffe, ägg och havregrynsgröt med hallon. Mums när magen är hungrig! <3






God morgon lördag!

Skrivet:    ·  Allmänt
Sovit 10 timmar inatt. Och det behövdes! Skön & avslappnad kväll i världens gossigaste strumpor, i min bästa soffa. Hemma. Framför en romantiskt drama. En tjejfilm. Såna filmer man mår bra av att kolla på. You know? A feel good night helt enkelt. 

Vaknar av soool!! På med löparskorna bara!! Och ut på en pw! Bästa sättet att starta dagen! <3



Fridaymood

Skrivet:    ·  Allmänt
Underbara fredag! Du är så välkommen!
Tränat dubbelpass med Jutta, check.
Köpte hårfärg och nu har jag landat hemma. Slängt i färg, duschat och rakat benen. Smörjt in mig. På med mjukisstrumporna. Ni vet känslan.
Helt fantastisk!
Nu tänker jag inte röra mig ur soffan på hela kvällen.
Hoppas ni har en mysig kväll! <3





Nu tar jag fredag!

Skrivet:    ·  Allmänt
Fredag när den är som bäst! 
Och vilken vecka!! 
Jag toppade och slog rekord!!



The best of me

Skrivet:    ·  Allmänt
Han har gjort det igen. Nicholas Sparks. Killen som skrivit dom bästa filmerna, allafall bland romantiska draman. Ni har väl säkert sett The Notebook, Dear John, Safe Haven, The last song, The lucky one? Grymma filmer som verkligen berör. Massa. In i hjärtat bara. Och nu har det kommit en ny. The best of me. Kan passa hur bra som helst ikväll. Jag & soffan. OM jag ser fram emot det! Jäääklar va skönt. Speciellt när man haft en vecka med fullt ös från morgon till kväll. Hade planer på en quiz-kväll på Tres Tapas, men det va fullt redan igår morse när vi skulle boka  - poppis, jaaaa. Men det känns ändå rätt skönt, behövligt med hemmakväll känner jag. Tänkte sola lite efter träningen, sen bara hem och mysa. OM jag längtar! ;) Och den här kan va ett hett tips!
 
What´s your plan? Här kommer en trailer! <3
 
 

Friday baby!

Skrivet:    ·  Allmänt
Hur skön känsla?! 
Alltså den här dagen. FREDAG. Bästa på hela jäkla veckan! Även om jag älskar mitt jobb är det ändå alltid efterlängtat med helg! Och det här är i särklass bästa dagen på veckan! Fredagsfeeling på jobbet och hela helgen framför fötterna! 

Ha en fantastisk fredag!! <3




MD middag!

Skrivet:    ·  Allmänt
Premiärmiddag i pärlan med MD gänget! Maten blev kalas och många skratt som alltid. Om vi har trevligt ihop!! Det här bjöd jag på:

Förrätt: Avocado, cocktailtomater & mozzarella. Med lite vinägrett över som gjorde susen! 
Varmrätt: Kycklinggryta med röd paprika  och sugarsnaps med ris & lite ruccola. Och jag testade Felix grytbas med smak av gul curry och jäklar vilken hit!! Kommer definitivt lagas igen! Ett hett tips i dubbel bemärkelse. Dumt att krångla till det när man kan göra det enkelt. 
Efterrätt: Fruktsallad, banan, kiwi och hallon, med citronkesella toppad med några bitar mintchokladproteinbar. Sjukt gott och fräscht.

Tusen tack för trevlig kväll!! <3
Bildflow kommer här:




Tilltugg innan maten, bästa knäcket med philla och basilika. 


Förrätt. 



Varmrätt. 



Efterätt. 

Nu är sängen sköööön. Sov gott! <3


Pepp

Skrivet:    ·  Allmänt
Min bästa Hanna! <3
Hon peppar bra hon! Och idag behövdes det mer. På väg att slå rekord den här veckan, kör en soft dag idag men imorrn då jäklar!! 



Pimpa gröten

Skrivet:    ·  Allmänt
Havregrynsgröt kan väl va den bästa frullen. Får dock vänta tills imorrn, eller kanske till helgen innan det är dax nästa gång. Det bästa är ju när man har massa tid och hinner sitta länge, läsa SN till softlistan och bara mysa framför typ Nyhetsmorgon eller nåt. Äter ju gärna gröten typ som den är. Men självklart i micron, betydligt mycket godare. 1,5 dl havregryn, salt och typ 2,5 dl vatten. Då blir den sådär fast och lite kladdig. Tummen ner för lös gröt. Sen kan man ju ha lite vad man vill som tillbehör. Mjölk och lingonsylt är ju standard.
Men det finns ju såå mycket mer! 
Här kommer lite tips på hur du kan pynta din gröt! ;)
 
 
Traditionellt med mjölk och sylt.
 
 
Hallon & jordnötssmör. 
 
 
Blåbär och keso. 
 
 
 
Kiwi & kokos. 
 
 
 

Piffar upp med lite färg

Skrivet:    ·  Allmänt
Grå dag men piffar upp med lite färg på naglarna! Det gör ju mycket faktiskt. 
Pink is the new.. New what? ;)




Regn och regn

Skrivet:    ·  Allmänt
God morgon fina ni! 
Ingen bra morgon. Usch. Trött tjej. Det har verkligen varit en hektisk vecka med aktiviteter typ varje kväll. Måndag va enda kvällen när jag bara va hemma. Tisdag kvällsfika, onsdag kvällsjobb, torsdag trerätters med Ida, Annica & mamma. Det är lite mycket. Och det känns idag. Även om det är roliga aktiviteter så behöver jag landa. Kom hem från jobbet vid kvart över 9 igår, tokhungrig och trycker alldeles för mycket i ren stess. Uppstressad ja.

Imorrn är det äntligen fredag och då. Då ska jag bara va. Kroppen vill det. 
Stressad inuti resulterar i en svullen mage och en trötthet som inte är okej. 

Men ja, nu sitter jag i värmen på jobbet och försöker chilla. Peppa med en kaffe.
Önskar ER en bra dag, trots regnet!
Pussss





Grym låt

Skrivet:    ·  Allmänt
Hörde den här låten på ett filmintro igår. Och så jäkla bra låt!! Dör lite. Repeat just nu.
 
 

Sen kväll på jobbet

Skrivet:    ·  Allmänt
Dagen har gått hur snabbt som helst. Kvällen oxå för den delen! Sjukt. Och det är verkligen nåt speciellt med att jobba kväll, lite mysigt på nåt vis. Mörkt ute och man hinner lixom umgås med dom man jobbar med på ett annat sätt. Nån gång då & då känns det helt okej att jobba kväll, kanske inte till 21, men 19 är ändå okej. Och snart försvinner ju kvällar och helger helt. 
Haft kö hela dan, men nu börjar det lugna sig. Då hinner man kolla fb 111 gånger, insta dubbelt, kolla bloggar och nätshoppa lite. Jo men jag kunde inte avstå. 230 kr och en färg som passar till det alla mina träningstoppar!
Kändes rätt självklart! Även om jag snart måste sätta shoppingförbud. Eller nej.  Det lät väl trist!?
Klart man måste få shoppa! Det är ju livet. Och varför inte unna sig lite nytt för bonusen man drar in varje månad. 
Det är man så jäkla värd. 
Så ja, det blev lite shopping. Valde ett säkert kort. Lila funkar ju alltid. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Regn & mys

Skrivet:    ·  Allmänt
Fick skjuts av bästa mami till jobbet! Skönt att slippa gå i regnet. Tog ändå stövlar och keps. Och idag kör jag brillor på jobbet, det ni! ;) Fick fina komplimanger när jag kom, gulliga kollegor! Jag som inte trivs i brillor. Men skönt att vila ögonen då & då.

4 olycksfall redan. Smack!! 




Morgonstund...

Skrivet:    ·  Allmänt
Uppe med tuppen trots att jag kunde sovit till typ nu. Men effektivitet när den är som bäst!
Fyndade lite födelsedagspresenter på HM innan det va dax att sätta sig på cykeln och spinna! Efter det stryka. Nu mår kroppen bra! Handlat till middagen imorrn, damsugit, kirrat matlåda, duschat och nu efterlängtad frulle! 
Havregrynsgröt och Äggmacka! Mums! 
Next jobb till 21.







Kvällsfika

Skrivet:    ·  Allmänt
Nyköping behöver kvällsfik!
Så ett nyöppnat Espressohouse känns helt rätt i tiden, inte en dag för tidigt. Dessutom ett sjukt mysigt fik, slår Coffehouse med hästlängder! 
Ikväll har vi fikat på en Cesarsallad och en kaffe och pratat tills vi förstod att det va dax för stängning. Mysig fika med H. 
Och gott med lite sallad i magen efter träningen. Mer kvällsfika till folket! 
Nu soffhäng till BB och ladda för ett kvällspass 12.30-21.00 på IF.
Jag åkte på ett kvällspass, men känns ändå helt okej! Lite mysigt att jobba kväll faktiskt. Nån gång då & då är helt okej. Får passa på att träna på morgonen istället. Spinning & styrka 8.30. Kanske förbi HM innan och shoppa 20%. Om jag hinner och orkar upp... 





PERSBRANDT

Skrivet:    ·  Allmänt
Vilken dag!! Tror jag slagit rekord va gäller sälj idag!! 12 försäkringar!! 
Och brukar jag ligga på 20 per vecka så förstår ni att jag är toknöjd med 12 på EN dag!! Känns riktigt bra!
Tar dagens sista samtal och tycker mig känns igen rösten på personen som ringer in. Mycket riktigt. 
MIKAEL PERSBRANDT!!
Jag har PRATAT med världens, allafall Sveriges, bästa skådis!! 
Sen finns en lag, PUL, som säger att jag inte får berätta mer än så. Men ville bara dela min upplevelse! Helt skakis efter!! Inte varje dag man pratar med en sån står kändis. Sjukt.





Mellis!

Skrivet:    ·  Allmänt
Intar lite mellis i form av godaste knäcket, philla och kalkon samt ett ägg! 
Perfekt mellis innan träningen! 

Du glömmer väl inte ditt älskade mellis? 
Äta var tredje timme va det!



Middagstips

Skrivet:    ·  Allmänt
Ibland får man köpa lite halvfärdigt, när tiden och orken inte räcker till. Man kommer hem från träningen och vill helst ha maten klar. Den här grytbasen från Felix är ny i hyllorna och är helt klart värt att testa. Bra innehållsförteckning, inget konstigt och inga onödiga kalorier.
Tänkte mig på en testning på torsdag när jag ska hålla mamma&dottermiddag i pärlan.
Blir ju lite tight med tid när man kommer hem från jobbet och ska lite snabbt och smidigt kirra trerättrers.
Men det här tänkte jag kunde va en idé. Man kan ju i princip ha i vad man vill, steka kyckling och grönsaker, tillsätta grytbasen och servera till ris och en god sallad.
 
Vad tror ni? Vilken smak tror ni på?
 

Qleo

Skrivet:    ·  Allmänt
Klockan är efter lunch. Hann ut en sväng med Alle innan regnet kom. Värt att ta lite luft en tisdag som denna.
Och skiner solen igen, skumt väder måste jag säga.. Men det väntas lite varmare väder i helgen och veckan som kommer. Det här är lite väl kallt alltså. Måste plocka fram höstskorna, men än så länge funkar ju Conversen. Bara att passa på innan snön kommer.
Med lunch i magen och 10 försäkringar sålda redan, jäkligt bra flow idag!!
Snart veckomöte med gruppen, en timmes genomgång av nåt nytt.. Fråga mig inte vad.
 
Lägger upp en dagens låt. Introt till BB. Bra låt. Och bra säsong i år.
 
Är du oxå fast?
 
 

Ny jacka & soool

Skrivet:    ·  Allmänt
Kallt men klart ute. 3 grader imorse. Nu är det höst på riktigt. Men helt okej för mig när solen skiner och man får inviga nya jackan. Med brillor såklart! 

Kom till jobbet med nya uppdateringar i datasystemen, så det har varit en lite rörig morgon minst sagt. Men 3 sälj hittills och gruppen är på g! Så nu kör vi!
Ser fram emot box och skivstång och ikväll en kvällsfika med H. Mys!




#word

Skrivet:    ·  Allmänt
Ibland är det lätt att ta människor i ens närhet för givet. 
Men ibland måste man stanna upp och inse vad man faktiskt har. Och vilka som betyder nåt. 
Inse vilka som finns där på riktigt, guldkornen som får dig att må bra. 
För dom människorna finns där av en anledning. <3

Tänkvärt. 



Foodprepp

Skrivet:    ·  Allmänt
Träningen idag va inget och leka med. Jobbigaste hittills. Blääää. But we did it. 
Klapp på axeln!! 
Gick förbi nyöppnade matbutiken i Axet och handlade lite. Eko i kylen efter helgen. I frysen oxå för den delen. Men nu så! Pratar med älskade sis och fick några ord med lillkillen oxå. Miss you!!
Avstånd är aldrig roliga, måste boka resa dit snart. En helg i höst får det bli! 
Foodprepp på g just nu! Imorrn serveras äggröra med kalkon till lurren. Enkelt, rent och nyttigt. Till det haricovertes och majs. Såklart. Majs är mitt absolut bästa! Snart soffhäng och lite nagelfix! 
BB gånger två. Och NU, så här på kvällen, är det riktigt mysigt med höst. När det smattrar på fönstren, man får tända ljus och kan va inne och mysa. DÅ gillar jag hösten. <3
Pussssss då.



Äggröra med kalkon, kryddor & persilja. 




Snart hemgång

Skrivet:    ·  Allmänt
16.08 och jag känner mig nöjd med dagen! 4 olycksfall, 2 bil och 1 hem har jag skrapat ihop idag. Och många offerter. Känns gött!
Laddar med lite kaffe såhär innan dagen är slut. Måste nog trycka en knäckis oxå. Alle har varit och handlat mellis till oss. Godaste knäcket med philla & skinka. Bästa!!
Sen eget pulsgång och kanske ska ryggen få jobba lite oxå! ;)



Trailer

Skrivet:    ·  Allmänt
Här kommer en trailer på filmen jag såg igår! Safe haven.
Hon & Han. Sjukt fina ihop. Man blir ju nästan käääär bara av tanken. Och är det såhär kärlek ska va så kan jag gärna få falla dit redan idag. Nu går bra. Och storyn.
Finns inga ord! Om du inte sett den, SE DEN.
 

God morgon måndag!

Skrivet:    ·  Allmänt
Det är inte lätt att komma upp ur sängen när det är grått och regn utanför. Hade mer än gärna legat kvar ett par timmar, men måndag och ny vecka väntar! Bara att gilla läget! ;) 
Och från och med idag ska jag börja äta nåt, läs frukost, innan jag går hemifrån. Tror inte kroppen är så överförtjust av att gå vara utan nåt i magen fram till 10 på morgonen. Men slut på det nu. Och även om jag inte va så speciellt hungrig klockan 7.30 så kommer jag vänja mig. Frukost är ju dagens viktigaste mål. Det startar ju upp hela kroppen, förbränning, ämnesomsättning.. Ja allt. Dessutom ger frukost energi för kroppen! Typ det viktigaste. 

God morgon! 







#word

Skrivet:    ·  Allmänt
#word



Safe haven

Skrivet:    ·  Allmänt
Har sett den förut. Och jag kan se den igen. En så sjukt stark film som berör in i själen. Hela sista 15 sitter man helt förstenad, ryser och med tårar i ögonen. Jag brukar inte bli så blödig när det kommer till kärleksfilmer. Men den här är speciell. Har du av någon anledning missat den här, så kan jag bara säga; 
SE DEN! 





Finbesök

Skrivet:    ·  Allmänt
Fick finbesök på em idag. Linn med vovve. Kollade lägenheten och fastnade i soffan. Mysig vovve! 



Frulle

Skrivet:    ·  Allmänt
Frukost, ja veeet att klockan har passerat lunch, men första målet är alltid frukost enligt mig. Och vad smakar inte bättre efter en skön pw? 
Havregrynsgröt med en klick sylt, kaffe och äggmacka. Mjukt för magen. Och helt klart bästa frukosten, näst efter hotellfrulle då. ;) 




Luft & eftertanke

Skrivet:    ·  Allmänt
En timme och 10 minuter gjorde susen. Mest för psyket tror jag. Man hinner många låtar på den tiden och en hel del eftertanke. Värt. 






God morgon söndag

Skrivet:    ·  Allmänt
Ligger kvar i sängen. Så skönt att inte behöva stressa upp till nåt. Ligga här med softlistan på Spotyfy och bara va. Kolla bloggar, insta, fb, blogga och bara känslan av no stress är helt underbar. 
Drömmen.
Har varit så dålig med maten den här helgen. Man är så duktig i veckorna. Äter bra & nyttigt, oftast noga med mellis innan träningen, tränar fem dar i veckan och tar ofta en promis på lunchen om jag hinner. Så kommer helgen och man glömmer rutinerna. Rätt skönt iof, men att leva på kaffe och knäckemackor är väl ingen höjdare? Speciellt inte när man pimplar vin på kvällen och äter nachos till middag. Typ. Och visst, det blir ju förskjutet eftersom man går upp senare, men det är ingen bra idé att byta middagen mot vin och snacks. 
Fail på det.
Så jag tänkte börja nu faktiskt, eftersom det fortfarande är helg. 3 mål mat (kan bli svårt eftersom jag ligger kvar i sängen och det är typ lunchdax enligt klockan) men 2 mål hinner jag med. Massa vatten och inget skit. Bara rent och nyttigt. Och imorrn måndag kommer ett inlägg om mål och nya rutiner. Nu sks jag ta mig ut på en pw! PUSS








Saturday

Skrivet:    ·  Allmänt
Lördagkväll hos Tim & Jutta. Rött vin i glasen, leopardbraxen på, klipp på tuben, nostalgisk musik, snack och trevligt häng. Typ alltid trevligast innan. Men vi gick till St Anne, såklart att vi gjorde. Man vill ju självklart stötta Emma & John, som på nåt vis ska konsulta lokalerna och locka mer folk i vår ålder. Aw, liveband och dj är tanken. 
Och njaaaa, folk i år ålder va väl mycket sagt. 45 plus skulle jag mer säga. Och så vi då. Och rätt tomt med folk överlag tyvärr. Men man kanske får ge det några helger. Skönt att ha en valmöjlighet till Olearys allafall. 
Summering kvällen: 
Kände mig sjukt bekväm i leopard, riktigt bra köp! Dessutom många komplimanger vilket alltid är kul! Utekvällen helt okej ändå! Huvudsaken är ju att man är ett skönt gäng! ;) 










Prepp lördag

Skrivet:    ·  Allmänt
Preppar lördagskväll med fina vänner! 
Naglarna målade och duschen är gjord. Nu återstår bara klääääädval. Alltid samma svåra beslut. Men man vet vad man trivs i, så ett säkert kort funkar alltid! Kanske ska våga mig på leopard ikväll.. Nu prova kläder! 




Montera byrå projekt

Skrivet:    ·  Allmänt
Efter en sväng på stan och en mysig kaffe på Hellmans uteservering blev det projekt montera byrå här hemma. Fick hjälp av mami som kom förbi. 2,5 timme senare är den klar och på plats! 
Fina nya byrå! 





God morgon lördag!

Skrivet:    ·  Allmänt
Trött men tog mig ut på en timmes! Alltid skönt efter. Helt disigt ute, vaaaar är du solen?! 
Next möta upp Juttplutt för lite kaffe på stan & så blir det projekt montera byrå! Ha en trevlig lördag mina vänner! 





Vin på ballen

Skrivet:    ·  Allmänt
Fredag och sensommar! 
Myskväll med ett glas rött va tanken för kvällen, men det resulterade i 3 timmars balkonghäng och några fler glas vin. ;) Knäckte bubblet när det röda va finito. Ibland är det bara SÅ gott med vin och som Jutta sa: Varför ska vi kolla på film när vi har så mycket att prata om?
Och det är så mysigt när man kommer in i massa diskussioner. Det gillar vi! 
Ingen middag -stort fail- lite nachos och dip förklarar varför vi blev luriga efter första glaset.. 

Men grym start på helgen! Whoop!



En dag på Ikea

Skrivet:    ·  Allmänt
En fredag på Ikea med mamsen. Mys de luxe! Verkligen. Shoppat byrå till hallen, överkast, vinglas, blommor och lite annat småfix ni vet. Och godaste lunchen! Tank mami för en mysig dag! 
Hann med Fredagsträning och nu efterlängtat häng med bästis! <3


Nya byxor blev det oxå! ;)


Lunch! 




Överkast vid fotändan. Mys.



Nya blommor. 



Nu finns det vinglas! ;)


Stolsdynor med luffs.

FRIDAY BABY!

Skrivet:    ·  Allmänt
Underbara lediga dag har knappt börjat! Ändå har jag hunnit med 45 minuters promis, njuter av bara tanken på ledig dag, en fredag dessutom! Det bästa som finns på lediga dagar är ju ändå mysfrullen. Ingen stress, gott kaffe & hinna bläddra igenom SN i lugn och ro. Och en frulle smakar som bäst efter en pw. Ägg, kaffe & gofrullegröt. 

Next IKEA. Ha en fantastisk fredag!! 
PUSS 






Kvällsmums

Skrivet:    ·  Allmänt
BB och soffhäng. Sköna kväll! 
Blivit av med lite prylar och fått lite extra lappar i plånkan! ;) Gött.
Godaste om man är lite sugen på nåt såhär på kvällen, hallon, kvarg och keso. Ikväll med blandade jag runt lite funlight i. Mums till BB live. 




Tåfix

Skrivet:    ·  Allmänt
Det har inte gått en dag sen jag ver inte när, som jag hade omålade tånaglar. Och nu när jag börjat gilla även målade händer är jag fast. Fast i färg. 
Testade nya färgen och den är redan en favvo! Bästa köpen!!




Solariet nästa

Skrivet:    ·  Allmänt
Eget boxpass och mage tills vi fick kramp. Man jag hat läst att det är först när det känns som man ska avlida, när det bränner ordentligt i muskeln - då först tar det! Så ja, sammanfattar passet som bra! 
Gick en sväng till solariet efter, ännu mera svettig efter. Mötte Gurra G, fler än jag som vill hålla i sommarens kulör. Eller få bort det blekaste kanske man ska säga. För OM jag saknar att vara brun och sommarfräsh! 
Får snart besök av Maria & Niklas som ska kolla hallnöbeln. Hoppas på sälj! 

Next soffhäng. 











#bringontheweekend

Skrivet:    ·  Allmänt
1 timme kvar av dagen, sen tar jag efterlängtad jäkla HELG! Fredag och fridag imoorn betyder ledig dag med en tripp till Linköping med mams. A6 med shopping och IKEA. Skrivit en lista och hoppas komma hem med lite av varje. Typ byrå till hallen, nya stora vinglas, överkast.. Eventuellt en stege till sovrummet om jag hittar, kanske ett tidningsställ till vardagsrummet, tvställ till väggen och två gråa Ludde till sovrummet. Sen skulle det va nice och hitta lite höstkläder & höstskor. Det va väl ingen stor lista!? ;) 
Men jäklar va man vill shoppa inredning nu när jag flyttat och när hösten är här. Sjukt mysigt! Speciellt när jag trivs så JÄKLA bra!! Bästa jag någonsin gjort. Lägenheten. Alltså drömmen. På riktigt. 
 
Lördag blir det frullemys och troligtvis en skön pw med Jutta. Lite fix & en sväng på stan. Lunch på Espressohouse, förhoppningsvis i strålande sol med den bästa lördagskänslan! Kvällen häng med fina vänner och en sväng till nyöppnade St Anne. Du har väl inte missat? John kommer lyckas galant! Han är ju som gjord för det där! Och äntligen slipper man hänga med minderåriga på Olles.. Ser sjukt mycket fram emot den här helgen!! <3
 
#bringontheweekend 
 
 

Just like friday

Skrivet:    ·  Allmänt
Alltså fredagskänsla idag! Jobbar 8 snabba, sen väntar långhelg med en massa roliga saker planerat! Whoop!!
En dagens.





Orkidé gånger två

Skrivet:    ·  Allmänt
Go kväll fina!
Ligger i sängen och hade tänkt sova lite tidigare ikväll. Gick sådär, men innan 11 tänkte jag släcka allafall. Får se om jag lyckas! ;) En helkväll med BB i soffan. Vissa kvällar är man mer avslappnad och mindre stressad. Ikväll va en sån kväll. Har inte kollat telefonen hundraelva gånger och faktiskt varit inne i vad jag tittar på. Kan lätt bli så annars, flippar med mobilen och kollar hundra saker samtidigt, Snapchaten går varm och efter ett tag inser man att man har ingen aning om vad man kollar på. Men ikväll va en bra kväll. En mysig kväll.

Fick blomtips av Peppe i måndags, hon hade världens finaste orkidéer hemma. Stora, maffiga i tyg. Tänkte ändå slänga ut min äkta i sovrummet. Orkidéer är verkligen fint. När dom blommar
Så jag tog en promis till ÖB efter träningen. Ja, ni läste rätt. ÖB. Världens finaste för inga pengar alls.

Blev hur mysigt som helst! <3
Nu måste jag sluta om jag ska hinna släcka innan 11. ;)
Puss på er fina! 






Kondition

Skrivet:    ·  Allmänt
Boxpass 17. Bästa passet! Fattar inte hur man kan få sån sjuk träningsvärk i hela kroppen av att boxas mot sin egen skugga. Utan vikter, bara kroppen. 
Men det kan jag tala om, att det får man. Benen jobbar knäböj, armar jobbar och magen får sig en omgång. På bara 30 minuter. Fort gjort minst sagt. Intensivt och bra! Och framförallt sjukt kul! 
Startade med lite uppvärmning och
egen pulsgång, 4 låtar. 
Check! 











Utelunch

Skrivet:    ·  Allmänt
En liten sväng ut, skönt med luft, sen tonfisksallad på balkongen! Underbara väder!! Man får passa på! ;) 
Och bästa Jocke leverad är med nässpray, tack för det! Nu kan jag andas igen! #drömmen
Och idag har det gått så sjukt bra för hela gruppen! Jag & Alle har peppat järnet och det resulterar i bra sälj!! 
Grymt jobb gruppen! 
Nu medlyssning med en ny tjej och 17 ska vi boxas! 



Dagens lunch. 



God morgon

Skrivet:    ·  Allmänt
Vissa dagar går allt som på räls, morgonrutinerna går undan och idag va jag på jobbet redan kvart i 8. Det ni! Han tom ta en kaffe på balkongen här. Lyx. Men vissa mornar är precis tvärtom. Då blir det stress, speciellt när man snoozar lite för länge. Morgonrutiner är a och o.  
Såhär ser en morgon ut för mig, same every day.
 
07.00 Mobilen ringer
07.02 Skrollar igenom insta
07.05 Tar mig upp ur världens skänaste 180
07.06 - 07.20 Badrummet next, sminkar, plattar hår och fixar
07.20 Väljer kläder, kan ibland ta lite längre tid, på med smycken
07.26 Packar träningsväskan & matlådan
07.30 Dricker ett glas vatten och tar en B-vitamin
07.32 Borstar tänderna, drar borsten genom håret och sprayar lite parfym
07.40 Jacka på. Go go!
 
Framme på jobbet och tar dagens första kaffe.
Hur ser dina moronrutiner ut?
 
 But First, Coffee, Chalkboard Printable Art Print, Home Decor, Wall Art, Instant Download, Coffee Print BFC
 

Shopping for net

Skrivet:    ·  Allmänt
En skön pw fick det bli. Röra på sig lite i kombination med frisk luft och bästa sällskapet gjorde susen. Fick hem lite nytt idag. Tröjan har jag samma modell i grått - och är redan en favvis - och nagellacken är efterlängtade. Nu är mitt gamla sluuuut. In med lite nytt bara! 
Tröja från Gina, beställ utan frakt och du har kläderna inom två dagar. Topp! 
Nagellacken är från Urban outfitters. Bästa tipset ever!






what a day

Skrivet:    ·  Allmänt
Tung i huvudet. Jobbiga kunder. Täppt i snoken. Suck.
Får helt enkelt avstå träningen idag, även om jag erkänner att jag vill. Men kroppen får vila lite ikväll.
Ska kränga lite kläder vid fem, sen tänkte jag ta en skön pw. Lite luft skadar ju inte!
Och så tar vi tidig kväll, BB i soffan, lite mat och bara vara. Det ska bli guuuuld. Så vaknar man pigg imorrn och då är det redan onsdag. Ser fram emot helgen sjukt mycket! Och jag får ju långhelg eftersom jag är ledig på fredag. Shopping och Ikea med mams på dan. Gött mos. Lite lösa planer i helgen annars, men häng med bästis blir det. Tänkte faktiskt bjuda min fina vän på mysfika på Espressohouse. (!!) Så om du läser det här Juttplutt så vet du! ;) Ibland känner man bara för att göra sånt. Småsaker i vardagen ni vet, sånt är myspys.
 
Bild från fikan förra söndagen. <3
 
 
 
 

God morgon fina

Skrivet:    ·  Allmänt
God morgon!
Halsen känns sådär, får se om jag får skippa träningen idag. Halsen är inget att leka med när det gäller träning. Gilla läget bara. Bläääää. 
Men en dag på jobbet då! Ska peppa gruppen lite idag och få in lite bra sälj! 
Veckomöte efter lunch. Blir nog en bra dag, redan kickat igång med mitt första sälj! 
A good start






Trerätters

Skrivet:    ·  Allmänt
Vilken lyx att bli bjuden på trerätters en helt vanlig måndag! 
Halv 8 middag med tema Italien, hos fina Peppe i Oxelösund. Och vilken lägenhet! Högt i tak, fina stora fönster och riktigt bra standard för att vara en hyres, dessutom i Ockle. Sjukt mysig! Fick lite tips. Alltid kul att komma hem till andra och få inspiration! Nu är jag plötsligt sugen på en hög vit byrå i hallen, en smal Hemnes.. Kan det va nåt tror ni?
Anyway. Italienarna äter mycket bröd som ni vet och Jenny körde temat all in! Tomatbruchetta till förrätt, egen pizza med ruccola och parma/salami till varmrätt. År och dar sen jag åt pizza och det va riktigt gott. Dock vet jag att jag kommer få sota för det senare. Magen är inte jätteglad för bröd och mjölgrejjer. Men nån gång då & då är det helt okej. Mums va det allafall! Efterrätten helt i min smak. Hallonsorbet med varma hallon blandat med florsocker och nån likör, toppat med några bitar mintchoklad. 
Supermysig kväll! Tack brudar och tack för jättegod mat! Mätt.nu.

Nu sova. Hejdå halsont..

Tomatbruchetta. 

Pizza med parma.

Pizza med salami. 



 
Efterrätt & hallonsorbet. 

Next dinner

Skrivet:    ·  Allmänt
Tufft träningspass idag. But we did it! 
Skönt efter. Dusch och next Halv 8 middag som Jenny ska stå för. Spännande! Blir stax hämtad av Johanna och eftersom Jennys hem är ett flyttkaos blir middagen hos Peppe i ockle. Undrar vilket tema fröken bestämt sig för?



Träningsbild efter. 

 

En blondie

Skrivet:    ·  Allmänt
 
 
Torrschampoo is the shit. Köpte ny här förra veckan. Sprayade på och kände mig ännu skitigare i håret. Mörk typ. Tänkte att det kanske va fööör skitigt för att det skulle ge nåt bra resultat. Så kollade jag på flaskan imorse. FOR BROWN HAIR. Vilket fail. Där gjorde jag en riktig blondie! ;)

Valet 2014

Skrivet:    ·  Allmänt
Insatt eller inte, det här va ju ett riktigt kasst valresultat. 
Och skrämmande att se hur mycket SD växer. Tredje största partiet nu, det är helt sjukt. 
13% av alla Nyköpingsbor röstade SD. Man kan ju undra om dom som valde att lägga sin röst på SD vet vad partiet har för värderingar och människosyn, eller har koll på vad SD egentligen står för. På riktigt. Fattar inte hur det kunde bli såhääär. Och oavsett om man är insatt eller inte så förstår man ju att det kommer bli ett jäkla kaos. Sossarna ska bilda ny regering, med vilka parter? Ingen vill samarbeta med SD, men då måste det nästan ske ett samabete mellan blocken. Annars kommer SD få makt..
 
Vad va det för fel på nuvarande regering? Just wondering. Tack vare dom klarade Sverige finanskrisen bland annat. Fatta hur vi kunde haft det annars?! K.a.o.s. Ändå röstade vi för ett regeringsbyte. Jahapp. Nejmen vi satsar på att bygga samhället av bidrag, det blir väl hållbart?
Not. Aja, bara att gilla läget antar jag.. 
 
Kolla in den här. Batra ÄGER. 
 

Måndag

Skrivet:    ·  Allmänt
God morgon måndag!
Även om valresultatet blev en JÄKLA flopp och SD klättrar högre, alltså vad händer!? så är det en bra måndag. 
- Mer om valet i nästa inlägg -
Har tillbringat morgonen med att mecka dator, eller ja Fricken har meckat dator rättare sagt. Ena skärmen helt svart. Suck. Sjukt irri, har ju just fått nya juuu. Men lånar nån gammal så länge, funkar allafall. Nu kör vi! 

Puss fina! 





Sunday evening

Skrivet:    ·  Allmänt
Trött tjej idag. Huvudvärk och yr i bollen, men en ipren och massa vatten fick mig att må lite bättre. Helgen har gått i ett, fullt ös från fredag morgon till söndag kväll. Men en rolig och sjukt bra helg såklart! Gick över till Jutta och organiserade garderob och kramades lite med en sliten och trött tjej där oxå. Det tar på krafterna att jobba och flytta.
Fixat lite garderobsrensning hemma oxå och nu efterlängtad kväll i soffan. Som jag har längtat. En film kanske.
Hoppas ni har en mysig söndag! <3 



Belöning

Skrivet:    ·  Allmänt
Känslan efter. En skön promis och en dusch på det. Och så efterlängtat kaffe på balkongen i solen & gofrulle! Ett perfekt kokt ägg, hårdkokt jaaaaa. 
Thats how i want it. 




Pw & röstning check!

Skrivet:    ·  Allmänt
1 timmes runda i detta underbara väder! Mer sensommar än höst idag, klar luft och blå himmel. Underbart! 
Bra musik i lurarna, sol och skön start på dagen! Avskurade på Sporthallen med att lägga mina tre röster. Kommun, landsting och rikstad. Sådär ja. 
Nu har jag gjort mitt och bidragit med min röst. Känns alltid bra. 
Har du röstat?






God morgon söndag

Skrivet:    ·  Allmänt
Imorse valde jag sovmorgon. Gänget skulle ut och kolla Sanny som hoppade, men ibland måste man välja sömn. Lätt värt! Sovit till halv 12 och det behövdes. Kroppen behövde det. 
Ligger kvar i sängen med Kygo på hög volym från vardagsrummet. Bästa. Älskar sovmornar i sängen, ingen stress nånstans. Ska dock snart ta mig upp och rösta. Blir nog en timmes pw med avslut i vallokalen. Glöm inte röstningen kära ni! Även om man, som jag, är ganska oinsatt och inte jätteintresserad så är det ett måste att rösta! Och vet man inte, då blankar man. 
Simple as that. 




Inflytt

Skrivet:    ·  Allmänt
00.55 och helt slut. Packat i gamla lägenheten, burit flyttlådor upp och ner för trappor och packat upp i Tims & Juttas nya lya. Det tar på krafterna! Speciellt efter nattjobb och 5 timmars sömn. Men vilken bra dag!!
Alltid kul att kunna hjälpa till och att packa upp i nya lägenheten va hur mys som helst! Fixade hela köket, ni vet ställa kryddorna i kryddhyllan, organisera allt från stekpannor och skålar till köksskåp med pasta, bakgrejjer, knäckebröd, fylla kyl och frys och ja, allt det där pysslet!
Sjukt mysigt! Sen blev det vin
& chili nam nam med Gurra, Mysan, Tim & Jutta, på golvet i väntan på ny soffa. Cozy. Där kommer dom trivas! Kollade Erik såklart. GRYM han är! Helt klart överlägsen seger. 
Och nej, ingen krogen ikväll, kryper ner i nybäddad sömn med rena lakan. 
#drömmen 
Trött tjej. Tack för kväll! <3






Överkörd.nu

Skrivet:    ·  Allmänt
Alltså tänk er en bakfylla, en jobbig bakfylla gånger 10. Överkörd och helt slut i kroppen. Typ så är känslan idag.
Men tog mig ut, slängde in tre maskiner tvätt och passade på att göra lite ärenden, handla & kirra bubbel. En pw med ärenden helt enkelt. Blev en timme, drygt, totalt. Skönt. Lite piggare tjej nu!
Kaffe & dusch. Och strax flytt hos Tim
& Jutta. Vad gör ni idag?





En kväll bakom baren

Skrivet:    ·  Allmänt
Flen. Ja, vad ska man säga? 
Jag har jobbat kvällar med tryck från 22-02, fullt ös med köer som slår Olearys med hästlängder. Men marknadsför man inte Medina så vet ju ingen. Rätt logiskt. 
Förbandet som hette nåt med antilop (?!) fick två i publiken. Baren typ tom. Skapligt pinsamt när Medina kommer upp och hälsar i baren, hmmm, vart är allt folk?! Japp. Håller god min bara. Men skämdes till tusen!
Sen droppade det in mer folk, absolut, men inget jättetryck direkt. Fast jäklar va bra dom är! Fick hänga lite, prata och framför allt presentera sig som Gustafs kusin. Lite kul faktiskt! ;)
Och dom ÄR sjukt bra live!! Riktigt bra. Och jäklar va vi skrattade! Hela kvällen va ett skönt och det va länge sen jag fick kramp i magen för att jag skrattade så mycket! #tåraravskratt 

Kom hem och somnade vid kvart över 4 kanske. Men en lusentapp rikare!












Tagga bar!

Skrivet:    ·  Allmänt
Åker strax mot Flen för lite jobb bakom baren! Trött men taggad! Kommer bli kul! Blanda lite drinkar & kolla Medina. 
Bästa hänget är bakom baren, eller? ;)

Hoppas ni får en riktigt bra fredag!

PUSS


<3

Skrivet:    ·  Allmänt
Att va chef kan inte va det lättaste. Speciellt inte när man är chef för en säljgrupp. Då ska man kunna peppa, tagga, lyfta, lyssna, finnas, motivera, ge cred, uppmuntra, engagera OCH inspirera.
Man måste se till att gruppen presterar och klarar sina gruppmål, dessutom ska varje individ klara sina egna personliga mål. Hanna förklarade det på ett ganska bra sätt. Om hela gruppen är en tårta, har jag ett ansvar för att just min tårtbit fylls, sen har min chef ansvaret för att hela tårtan blir komplett. Att alla klarar sina mål. Kort & gott.
 
Hade just ett samtal med Hanna, lite allmänt bara. Man ska inte vara rädd för att lyfta vissa saker och säga vad man tycker. Annars kan man lixom inte förvänta sig en förändring. Eller?
 
Hon är bra Hanna, även om alla kan bli bättre på vissa saker, även jag.
 
Fick ett mail efter samtalet som avslutades..
 
TACK MARIA för att du är en del av min grupp! <3
/Stolt ledare
 

#inredning

Skrivet:    ·  Allmänt
Höst och ny lya. Mörka kvällar med en massa tända ljus. En tid när man bara älskar myset hemma. Det betyder att inredning känns roligare än nånsin. Nästan roligare än att shoppa kläder, nästan.
Pysselfix är ju hur mysigt som helst och att googla inredningsdetaljer görs sånärsom varje dag mer eller mindre. Man får nya idéer hela tiden! Sjukt kul. Och man vill göra om, köpa nytt och pyssla hela tiden.
Hittade Haga Möbler i Norrköping med en hel massa fint. Funderar på men sväng dit på fredag kanske? Har ju fridag då, lyx. Det får man när man jobbar helg. Rätt skönt med en ledig fredag måste jag säga. Även om det är bästa dagen att jobba på.
 
Bilden är från Haga Möbler, mycket vitt och grått - det gillar vi.
 
 
 
Stege är nästa vill-ha. Den här stegen är från bloggen trendenser.se och är hemmagjord. Snyyyygg.
 
 
 
 
 

Friday baby!

Skrivet:    ·  Allmänt
God morgon fina!
Fredag och hur skönt!! Även om det blir jobb även ikväll så är känslan när man nuddar vid helgen helt jäkla fantastisk!
Jobb till halv 5. Pulsgång och kanske styrka om vi hinner. Hem och duscha, lite mat i magen och vidare till Flen för att jobba bar! 23.00 börjar MEDINA spela! Kommer bli grymt!! 

But first a selfie.




Tacomys

Skrivet:    ·  Allmänt
Efter träning väntade tacomys med fina Alle! Äntligen lite häng utanför jobbet. Och tacos va inte igår! Alltså tacos, hur gott är det inte? Hacka, blanda, klicka, gojjsa, ät. Egen gucca och massa gott till! Mums för magen.
Soffhäng till BB. Hur mys som helst! <3





Underbara kusse!! <3

Skrivet:    ·  Allmänt
Fick meddelande från min kära kusin Gustaf! Han är ju manager till Medina och skickade precis det här meddelandet till grabbarna i bandet!
Stalker ja visst! ;)



Sommarvärme

Skrivet:    ·  Allmänt
Helt underbart väder ute!
Tog en runda på lunchen, lätt värt. Strålande sol och varmt i luften.
Av med jackan och på med brillorna ba!

Hoppas du får njuta nåt av solen idag!
Nu lunch framför datorn, sen egen box i spegelsalen med Jutta och ikväll soffhäng och tacos med Alle hos mig! 
Bra jäkla torsdag!




Torsdag

Skrivet:    ·  Allmänt
Alltså fredagskänsla idag! 
Skrattattack & fnitter. Hur ska den här dagen sluta? ;) Men vi har kul och det är ju huvudsaken! 
Dax för dagens första kaffe!
Pussss






Soffläge

Skrivet:    ·  Allmänt
Firar en bra onsdag med soffhäng och krämig kycklingsallad. Hacka favoriterna i salladshyllan, blanda med grillad kyckling, massa majs och klicka lite cf paprika / chili över. Med extra cayenne. 
Kollar gårdagens avsnitt PH, sen väntar BB och lite mera PH. Trodde inte jag skulle fastna så, men efter ett par avsnitt är man f.a.s.t.

IQ befriat och bara så skön avslappning. Man kopplat bort allt och slipper tänka. 
Rätt skönt efter en dag med fullt ös!



Äntligen klipp!

Skrivet:    ·  Allmänt
Flexade från jobbet och gick vid 4.
Iväg för klipp - äntligen!! 
3 cm på topparna och lite mera frisyr. 
Linn är grym! Kan verkligen rekommendera henne. Hon finns på nagelbaren. En genomklippning behövdes verkligen!
Känner mig som ny!




Ändrade plans!

Skrivet:    ·  Allmänt
Fredagen va i stort sett spikad. En helkväll på Tres Tapas med fredagsquiz, ett glas vin och trevligt sällis. 
Men så hör av Tom av sig och vill att vi ska jobba bar på fredag. Njaaaaa va väl första reaktionen. 
Så kläcker han ur sig att MEDINA kommer!! Kan man tacka nej?!
Skulle inte tro det! Klart vi ska köra!! 20-02, stå i baren och freaka ur, blanda drinkar kanske för sista gången i Flen samtidigt som Medina ska spela!! Fasen så kul!! 
 
 

Wednesday

Skrivet:    ·  Allmänt
God morgon onsdag!
Idag hade jag gärna legat kvar i sängen några timmar till, typ hela dagen. Ruskväder ute, men ganska varmt ändå.
Snoozade till kvart över 7 och fick ta cykeln till jobbet. Skönt att det tar sisådär 4 minuter på cykeln, då har man rätt nära till jobbet! Det är guld värt!

Och ÄNTLIGEN ska det klippas hår efter jobbet! Minns knappt när jag va hos Linn och fixade håret sist! 
#drömmen



Puss & ha en bra dag!!

Köp & sälj

Skrivet:    ·  Allmänt
Sålt ett linne till Kickis efter träningen. Vidare till kronhallen för att posta ett par jelans som gick på Tradera. Och på kronhallen va typ alla. Mötte Tim, Jutta, Frettan, Jenny, Mackan och Karlström i kassan. Det är där det händer! ;) 
Alltid in på kronhallen i svettiga träningskläder. En standard. 
Kom hem och möttes av paket! En nästan oanvänd tröja som jag klickade hem för inga pengar alls. 
Byter kläder i garderoben. Pengar in och pengar ut! Det är lite så vi jobbar! 



Den här kommer bli finfin i höst!


Dubbelt upp!

Skrivet:    ·  Allmänt
Spinning och skivstång check! 
Skönt att få svettas & kötta igenom hela kroppen. Aj vad det kommer kännas i axlar och armar imorrn! Men Emma körde skiten ur oss, precis som en instruktör ska göra. Peppa och inspirera! Slut som artist!



And you let her go

Skrivet:    ·  Allmänt
Låten. Remixen. Texten.
 
 
 
 
 
Well you only need the light when it's burning low
Only miss the sun when it starts to snow
Only know you love her when you let her go

Only know you've been high when you're feeling low
Only hate the road when you’re missin' home
Only know you love her when you let her go
And you let her go

New flavour - Coca cola life

Skrivet:    ·  Allmänt
Ny cola ute på marknaden! Dock innehållande 4 tsk socker, så Cola Zero och Light är fortfarande ett bättre altenativ om man vill minska onödigt socker. Eller om man, som jag, inte tycker att vanlig cola är speciellt god eftesom den är på tok för söt och smakar mest socker. Beläggning på tänderna känns ju sådär.
 
Kan ju va kul och testa allafall, mest för smakens skull!
 
Coca-Cola introduceert groene variant met stevia

Lättare lunch

Skrivet:    ·  Allmänt
Har man inte matlåda och inte hunnit styra så får en lättare lunch bli helt perfekt! Variation är ju det bästa. 

Vad äter du till lunch idag? 





#tbt

Skrivet:    ·  Allmänt
Bytte bakgrund imorse. 
Drömmer mig tillbaka.. 
#tbt



God morgon fina!

Skrivet:    ·  Allmänt
Sovmorgon och en promis till matextra för lite go frulle! Alltså det här knäckebrödet, bästa någonsin! 
Dyrt men värt.
Nu taggar vi jobb, hostan är inget att leka med idag. Och rösten, hesare än igår. Men va för väl det när jag har Alle bakom och får skrattattacker mellan typ varje samtal! #bästagänget 




Hämtmat & kvalitet

Skrivet:    ·  Allmänt
En hel kväll hos Cattis! Vilken start på veckan! Chili nam nam smakade bra efter träningen. Fick gossa bebis, eller ja, är man fortfarande bebis som ettåring? Gos blev det allafall. 
Update och kvalitet. Inte träffat Cattis på alldeles för länge, så det va verkligen mycket att uppdatera. Och fina huset! Blåst ut i princip allt, rivit kök och badrum och planerat om ett helt hus. På 3 månader. Det är bra jobbat!
Efterrätt fick vi oxå. Kanelstekta äpplen med en klick glass. Mätt tjej hemma i stan vid 11. Landet kan va mysigt, men jag är verkligen ingen landet-tjej. Känns riktigt skönt att komma hem till pärlan, till civilisationen och till mitt kära öster. 
Tack för ikväll tjejer! <3


Fick 4 lådor mat, betslade bara för 3. Tackar tackar! Matlåda till både Cattis & Ida. Herregud så mycket mat. Och som alltid, ris för ett helt fotbollslag. 


Helmer tuggar rån & mumsar nudlar. 


Efterätt! Mums!


Fort gjort

Skrivet:    ·  Allmänt
Rev just av ett snabbt pulsgångspass på gymet! Bättre det än inget!
En snabb dusch på gymet och inser, inga rena trosor. 
Bara gilla läget! 

#naketunder



Måndagspepp!

Skrivet:    ·  Allmänt
Kommer tillbax från lunchen och får det här i ett mail.
Måndagspepp från bästis!
 
Du gör mina dagar älskade vän! <3
 
 
 
 

Den här bilden är från sommaren 2013 eller 2012? Hmm.
På en takterass i Stockholm allafall. En hel helg i storstan med Mysan, Hanna, Tim & Gurra G.
Hotell, grönan med regnskurar, frittfall med shots innan, middag på nåt hak på Götgatan och vidare på konstiga uteställen på söder. Jo men vi söderhängde, det gjorde vi. En typ av barrunda. Dyrt och inte alls värt pengarna. Men kul hade vi! Och skrattade gjorde vi massa. As always. <3
 

Ny vecka

Skrivet:    ·  Allmänt
God morgon måndag! 
Startar upp med ny vecka, innehållande lite blandade favoriter. Börjar med jobb, ska försöka mig på lite träning efter jobbet oxå, så länge jag inte har ont i halsen är det okej. Men hostar fortfarande och snyter mig en gång i kvarten typ. Men jag gillar rösten. Det är nåt sexigt med att va hes! ;)
Ikväll efterlängtad dejt med Ida & Cattis! Känns hur långe sen som helst! 
Chili nam nam och mysig kväll med tjejerna blir perfekt avslut på måndagen och en bra på veckan! 





A day between

Skrivet:    ·  Allmänt
Så sant som det är sagt, helgen borde bestå av en dag till. Minst. 
Fredagen kommer och vips är det söndagkväll igen. Tiden över lag går alldeles för snabbt. 
Men summerar helgen som braaaaa. 
Och faktiskt har jag hunnit med en massa roligheter. En fredag med ett avslut som bästa säljare, soffhäng och massa nötter. Cashewnötter är en ny favvo bland mitt salta cravings. En lördag med frullemys, träning och håll i hatten, viiiiiin. You.only.live.once.right?
En söndag med sol, promenad, fika på stan, stort intag av kaffe och fanta zero. Knappt druckit nåt vatten alls idag inser jag nu. Ooooooups. 

Så ja. En dag till hade inte skadat. 
Nu sova. Ny vecka väntar!
Puss på kinden! <3



Soliga söndag

Skrivet:    ·  Allmänt
Tog en promis till och gjorde mami sällis i solen. Sköna sensommar! Vill aldrig gå in. Och kollar man väderappen så inser man att det är idag man ska passa på.
Verkar bli ostadigare i veckan så va ute om ni kan! Veckohandlat och städat från igår. Tre kassar med tomglas, en diskmaskin full och lite dammsugning och nu känns lägenheten som ny igen. 
Älskar känslan av nystädat!
Next soffan & lite calls!

Hoppas nu har en mysig söndag!





Söndagsfika

Skrivet:    ·  Allmänt
Hur skönt väder! 
En promis i solen som avslutades på nya Espressohouse. En kycklingbagel och en stor, läs gigantisk, kaffe senare va man mätt och hög på koffein. 
Skön dag! Och helt underbart att komma ut och få kvalitetstid med bästa Jutta! Prat & pepp behövs en söndag som idag. Underbara vän! <3




...

Skrivet:    ·  Allmänt

Kvällen igår va braaaa. Sen blir ju alla känslor förstärkta i samband med alkohol. Känner ni igen det? Och ibland finns det saker man knappt vill erkänna för sig själv.
Och hur lätt är det då att prata och dela med sig? Inte så lätt. Men vissa saker kanske jag måste bara erkänna. Eller känslor rättare sagt. Fan, man sårar ju bara sig själv i det långa loppet. Inse det. Ändå känns det idag. 

Next promenad & lunchys på stan med Jutta! <3




Lördag

Skrivet:    ·  Allmänt
En bättre lördag utan utgång. 
Började med lite balkonghäng och så lite charader, vin och bara soft häng. 
Grabbarna drog ut vid ett, men jag & Jutta hängde kvar hemma en stund och sen sängen. Skönt att faktiskt inte gå ut. 
Och tror inte vi missade nåt! ;)
Tack för bra kväll gänget! 






Nån däckade visst..  ;)

Nån brottningsmatch på golvet.

Balkonghäng

Skrivet:    ·  Allmänt
Dagen har typ passerat och jag har hunnit med en hel del. Fix och trix hemma, städat och duschat. Målat tånaglarna och rakat benen. Bara det får man en lite fräschare känsla av. Den där duschen gör alltid susen! 
Hängt i solen på balkongen med softlistan på och alltså värmen idag. Den klagar vi inte på!
Hösten är helt okej när det är över 20 grader ute. Gött! 
Och nej, vi kommer inte vara nyktra i september. Fail eller inte, men livet är för kort för förbud. Ett glas eller två känns väl helt okej. Bara för att fira helgen, känna sig lite snygg och för.att.vin.är.gott. 
Punkt på det. 
Lite häng hos mig ikväll. Fint.

Solhäng i september.


Lördag morgon

Skrivet:    ·  Allmänt
Kaffe och frulle med bästis. Våra älskade lördagar! Satt på balkongen i shorts utan att frysa det minsta. Det är sensommar det! En sväng på stan och ett eget boxpass senare va man trött, fast på ett skönt sätt! Trotsar förkylningen och svallningarna. Inte ont i halsen allafall, det är positivt. 



Fyra veckor i rad!!

Skrivet:    ·  Allmänt
På fyra trötta dagar så sålde jag 10 försäkringar. Jag låg på plats 5 imorse. 
När dagen va slut hade jag sålt 8 st och kört om alla och klättrade upp till plats 1!! Vilken känsla!! Avslutar även denna vecka på topp! #klapppåaxeln 



Right mood for a friday

Skrivet:    ·  Allmänt
Energi tack och välkommen tillbax! 
Slutat med detoxen, japp ni hörde rätt. Ingen aning om tröttheten och känslan av totalt likblek i kombination med att huden kliar & finnar som från ingenstans berodde på just detoxen. Men i efterhand kändes det lite naivt och klart att kända bloggare bara skriver positivt. Gå ner 5 kg på 20 dar. Suuuuure. Sponsrade bloggare har vi hört talas om. Slut på skumma drycker och hej livet! Tränat som aldrig förr med energi för ett helt kompani! Skönt.
Kollat lägenhet med fina Alle och nu fridaymood med myskläder & en hel soffa för mig själv! Bästa på hela veckan! 











Fredag!!

Skrivet:    ·  Allmänt
Alltså känslan! 
Jäkla bra dag dessutom! Bra sälj idag, känns riktigt bra att avsluta veckan på topp! Behöver 2 försäkringar till för att gå om och läggs mig i topp!
1 timme kvar! Nu kör vi! 

Whoooop!!



Fredagsfrulle

Skrivet:    ·  Allmänt
Fredagsfrulle de luxe! Lyxknäcke, pålägg och hallon / kvarg. Överraskning till gruppen dagen till ära! 
Mums!!



Fredag!!

Skrivet:    ·  Allmänt
Fredag!! Bästa dagen! Whoop!!
Kom till jobbet tio i idag och 
behövde inte springa sista biten. ;)
Den här dagen kommer bli grym!! 
Ska avsluta veckan på bästa sätt!
Snart frullemys! <3



Svårslaget

Skrivet:    ·  Allmänt
Krypa ner i nybäddad säng. Rena lakan. Doften av sköljmedel i hela lägenheten. 
Den är rätt svårslagen! 
Laddar batterierna för en fredag. Tänker sova bort halsen som börjar göra ont och vakna pigg till veckans absolut bästa dag. Världens bästa fredag. 
Alle och jag ska överraska gruppen och bjuda på fredagsfrulle. Sen tänker jag avsluta veckan på topp! Det är planen. Men först 8 timmars sömn..

Sov gott! <3






Ta aldrig slut!

Skrivet:    ·  Allmänt
Ligger i soffan och kollar PH. #skämskudde 
Passar på och målar naglarna i pausen. Bästa nagellacket är väl använt under sommaren och har blivit en riktig favvo. Håller bäst och lyser sådär lagom. Synd att man inte har lika sommarfräsha, bruna händer längre bara. Och dessvärre börjar lacket ta slut. No!!
Droppade i några droppar aceton i flarran och vips gick det lättare att måla!
Ett litet tips. Funderar på att beställa nya lack från Urban outfitters. Köper man tre för man ett på köpet. Lätt värt när frakten kostar mer än ett lack. 

Bästa nagellacket ever!!




Tvätt torsdag

Skrivet:    ·  Allmänt
Varför väntar man tills man knappt har rena strumpor och alla träningskläder ligger i smutsen? 
Ikväll är det tvätt på schemat. Slängt in 4 maskiner med typ allt jag äger. Almost. 
Tavellisten i köket på plats av bästa Thomas, träning och dusch har jag checkat av. Nu mat och Halv 8, BB och PH. Tar igen några missade avsnitt! 



Torsdag 4 september

Skrivet:    ·  Allmänt
God förmiddag!
Jag kom upp imorse oxå. Men det va tufft. Tänker att det borde vända nuuu, borde bli lite piggare snart.
Tröttpåattvaratrött. På riktigt. Annars rullar det på, lite skrattfest med Alle & Mackan här på morgonen, alltså min grupp! Bästa kollegorna! Lite trögt med säljet sen igår, men idag är en ny dag!
 
 
 
New Day Quotes

Sushidejt

Skrivet:    ·  Allmänt
Sushi dag två!
Varför inte lixom?
Kohiro levererade ikväll igen. Och sushi kan man inte äta för mycket. Ikväll annat sällis, fint! Soffhäng och hämtmat. 
En bättre kväll helt enkelt! 




All Done

Skrivet:    ·  Allmänt
Tuff dag är äntligen slut! Orkade med ett boxpass efter jobbet, det fick räcka. Mer än nog. Är så fruktansvärt trött! 
Är det inte pigg man ska känna sig under en detox!? Eller?
Laddar om för dusch och hämtmat och soffhäng med trevligt sällis! 

Ha en skön kväll fina ni! <3



Luft

Skrivet:    ·  Allmänt
Alltså vad är det med kunderna idag?!
Haft för många arga samtal med kunder som är arga på att premien är för hög, personliga påhopp och dryga attityder. 
Lägg ner!

Haft lunch nu allafall, pratat av mig med chefen, som alltid står bakom mig - underbara Hanna - och laddat batterierna. Gör om, gör rätt!




Kycklingsallad de luxe!


God morgon fina!

Skrivet:    ·  Allmänt
Onsdag och typ sommar ute. Allafall 20 grader och blå himmel.
Hur härligt som helst att gå promis till jobbet! Även om jag snoozade lite för länge och det blev lite för stressigt imorse. Helt däckad när jag vaknade. Ser fram emot sovmorgon i helgen.. men först några dagars jobb såklart. Vanligtvis brukar man (läs alltid) längta järnet till helgen som brukar betyda vin, häng och lite fest. Allafall på lördagar. Det har blivit vårt sätt att umgås. Och oavsett om det är ett eller tre glas vin som intas på kvällen, så är det lite så vi hänger. Tycka vad man vill om det, men det är ett socialt sätt helt enkelt. Sen behöver man inte gå all in, bli föör vining och sabba hela söndagen för att man är så sliten. Men. Att få göra sig lite snygg, ta ett glas vin, snacka skit och hänga med fina vänner - det är lördag för mig.
Som sagt, tycka vad man vill om det.
 
Men nu har vi ju gått in på en detoxmånad och ska helst vara helt nyktra september ut. Inte för att man inte klarar det, herregud nej, men man blir ju lite begränsad. Speciellt när man är van att umgås som vi.
Sjukt att man plötsligt inte längtar efter helg på samma sätt..
 
Kolla in dom "fitnesscitaten" här. Rätt kul!
 
 
 

23.52

Skrivet:    ·  Allmänt
Ligger i sängen och borde sova. Men har tydligen viktigare saker att tänka på. 

How long? As long as stars above you.





Sushihäng

Skrivet:    ·  Allmänt
Äntligen fick vi ihop det! 
Inte världens lättaste att matcha tre fullbokade scheman. Men ikväll så!
Sushi för mig och chili nam nam för brudarna! Gött. Update, skvaller & mysigt häng. Fick gossa lite bebis oxå i slutet av kvällen! <3
Tack Jenny & Johanna för mysig kväll!
Laddat matlåda och kokat ägg, kollat sista 15 på PH och nu sängen. 
Sweet dreams!


Beställde rullar och fick blandat. Utan majo allafall, hur kan det ens passa i sushi? Aja, sushi som sushi, gott och lagom mätt! Från Kohiro såklart.


Gosse! <3


Stay high

Skrivet:    ·  Allmänt
Sega eftermiddag. Vissa dagar är bara så. Halvsegt gäng och lite dåligt med sälj över lag. 
Skulle behöva få in en villa elller två. #högakrav #alltid
Jobbar till 5 idag, har lite flex att ta igen. Och 40 minuter gör massor. Mest för psyket. Hjärnan är inställd på att få gå hem 16.20. Men vi kämpar på, ser farm emot cykelpass med Linn och egen styrka i form av lite pump i biceps. Blir gött. Ikväll ska jag hänga med Jenny & Johanna, troligen köpa hämtmat och bara umgås. Tror inte vi orkar agera kockar ikväll, så thai eller sushi blir alla tiders. Om man inte orkar göra egen sushi just ikväll, kan man ju alltid få äta lite! ;) Hundra år sen vi sågs, så det börjar bli dax för en hel del updates och häng. 
 
Så nu kan tiden rulla på! ;)
Fick just in en hem här, under tiden! Gött mos.
 
Hur har ni det på jobbet?
 
Denhärlåten. Helt amazing. Stay high.
 
 

Do your own

Skrivet:    ·  Allmänt
sushi42 300x275 Brown Rice Sushi
 
 
Egen sushi. Hur svårt kan det va? På riktigt.
Har man rätt grejjer hemma borde det inte va så svårt.
Lite meck bara, men gör man det ihop blir det ju mer en rolig grej. Och har man bara tålamod och tid kan det nog bli riktigt bra. Dessutom får man ju välja helt själv med vad man vill ha i. Lax, grurka, avocado, räkor..
Och massa wasabi. Mums. Det här måste vi ju bara testa. Kanske lite väl stort projekt för en dejt, men för bästa fyran skulle det passa perrfa. Maki med gurka och lax är nog mina favvosar.
 
Har du testat? Alltså sushi, hur gott?!
 
 
 

Dagens

Skrivet:    ·  Allmänt
God morgon tisdag! 
Hur mår ni?
Framme på jobbet med bästa gänget, sippar detox från en 1,5 liters fantaflarra i nya tröjan från Gina. En favorit!
Googlar badrumsgolv mellan samtalen, verkar bli svårt att bara lägga golv i badrummet. Med tanke på försäkringar och själva ytskicket måste man tydligen göra om hela badrummet om man vill ha nytt golv. Jahapp. Ska få en offert av Mack. 

Här är en dagens! 




Tv-kväll nästa!

Skrivet:    ·  Allmänt
Första dagen på veckan och på september! Dessutom första dagen med detox och nykter månad! Känns skönt. 
Träning med Jutta, pyssel hemma, lite nya tavlor uppe i hallen 
- bilder kommer - 
och nu soffhäng med tv hela kvällen lång! Halv 8 premiär, BB & PH. 

Hoppas ni har en mysig måndagkväll!



Lunch i solen

Skrivet:    ·  Allmänt
Tog en sväng ut i solen på lunchen, underbara väder! Bara att passa på att njuta! Hört att det ska komma högtryck i veckan, det gillar vi! 





1 of september

Skrivet:    ·  Allmänt
God morgon fina! 
1 september idag. Herregud var tar tiden vägen? Sjukt. 
Kör igång med detoxen idag, 12 ml utblandat i 1,5 liter vatten. Drick under hela dagen. Sitter på jobbet och sippar lite nu. Inte världens godaste kanske, dock är eftersmaken bättre än första klunken, bättre än lukt och färg oxå. Lite som svag lättdryck typ. Men ändå helt okej! Drar ner på kaffet oxå, max 1-2 koppar om dagen. Lite mindre mjölkprodukter och ingen alkohol. 

20 dagar nu kör vi!




Maria Bengtsson

Här får ni läsa om mitt liv. Every day counts. Enjoy!



· Allmänt