Mauritius

Skrivet:    ·  Allmänt

Välkommen till paradiset! 

Klart man visste att det skulle vara vackert, att vattnet skulle vara turkost och sanden kritvit. Men att det skulle vara såhär magiskt! 
Flygresan gick över förväntan och eftersom det va ett nattflyg så kunde vi sova lite. Landade på ett varmt Mauritius och hotellet visade sig vara om ännu bättre än på bilderna, när händer det? Lyxigaste hotellet jag sett med en service som slår allt, en utsikt hur vacker som helst, maten i hög klass och cavan lagom bubblig & torr. Ja men på riktigt, man får nypa sig i armen flera gånger varje dag för att påminna sig om att här är vi, just här på Mauritius och upplever allt det här just nu! Svårt att med bilder beskriva men jag tror att ni kan tänka er! 
På fm svalkar vattnet lite, annars är både havet och luften varm, nu är klockan 10.45 vi har just ätit go frulle med finaste utsikten och temperaturen kanske ligger på en 32 i luften. Parasoll är ett måste! Och jag har aldrig varit med om att solen tar så bra som här! Andra dagen och vi är fasiken bruna redan! Galet! 
Nu ska vi packa badväskan och strosa ner på stranden. Livet här! Och det bästa av allt, att få uppleva allt det här fina med min Jimmy! <3


Parnevik & nedräkning!!

Skrivet:    ·  Allmänt

Sitter i soffan och mumsar lite frulle till Parnevik! Åker från lägenheten om 1,30! Lyfter från Arlanda 18.30 och kan va skönt att ha lite tid där så man hinner kolla taxfree och köpa nån tidning! Typiskt oss, här sitter vi och chillar framför tvn i mjukisar som vilken lördag som helst! Men nu så, in i duschen, packa sista, tömma kylen, fixa i köket, gå ner med soporna & lite så!


Nedräkning nu mina vänner! Och längsta flygresan hittills för mig! 11.30 timmar ska vi flyga men då är det ju nattflyg så kommer säkert kunna sova en del! Nu börjar man bli pirrig! Uppdaterar mer snart! <3



Fredag

Skrivet:    ·  Allmänt

Hemma från jobbet vilket va välbehövligt idag oxå. Behövdes och det här med att lyssna på kroppen är nog så viktigt. På kvällen kom Jimmys familj på lite sallad & kyckling, vin & mys! En sån kväll! Så sjukt mysig! På alla sätt! Vilken familj jag har fått! Bonus minst sagt! <3


Nu ska vi snart krypa ner och imorrn när vi vaknar är det nedräkning på riktigt! Och då snackar vi nedräkning i timmar! 18.30 lyfter vi! Minns när vi bokade, då va det över 100 dagar kvar & nu är det timmar! Magiskt!

Lite bilder från ikväll! Så lycklig att jag har dog Jimmy! Och få dela mitt liv med dig! <3


God morgon torsdag

Skrivet:    ·  Allmänt

Bestämde mig redan igår för att va hemma och vila idag. Sov till 10 och nu dricker jag lite kaffe i sängen, kanske inte bästa med just kaffe för magen men på morgonen är ett måste. Magen forfarande orolig och suget finns kvar, men kanske lite lugnare ändå. Nu ska jag fokusera på mig, på resan, på oss och inte stressa upp mig även om det känns som tusen saker jag borde. Tänk att vi åker i övermorgon!! Galet! Ska bli SÅ magiskt, så underbart! <3


Nu kommer snart m&p förbi och kramas lite innan resan. Hoppas känna mig bättre på em! Puss fina och tack underbara ni som messar och kollar läget! Ni är guld värda!




En eftermiddag i sängen

Skrivet:    ·  Allmänt

Gick hem redan på fm, i snöblask. Sov från 12-15. Kroppen trött. Fortfarande en svidande känsla i magen, ett sug lixom. Kanske ska testa med nåt som hjälper mot magkatarr om det nu kan va det. Svårt att leka sjuksyrra och sätta diagnos på sig själv. Men Ida har gett lite tips. Säkert en liten kombination av mycket, men då gäller det att lyssna på kroppen. Ska ju till Mauritius på lördag och då måste jag bli bättre! Gulliga ni som löst bloggen imorse och hört av er! Tack fina, det betyder allt att ni finns! <3






170222

Skrivet:    ·  Allmänt
 
EN SÅN DAG
 
Får man klaga lite? En sån dag. Magen rumlar runt, mår illa, känner mig svag, stressad över allt och skulle kunna börja gråta vilken sekund som helst, lite yr, irriterad känsla i kroppen och känner mig inte på topp. Dessutom vräker snön ner. Jag vet att jag har världens finaste resa att se fram emot och massa andra saker som gör mig till världens lyckligaste. Ändå.
Men man behöver inte vara glad 24/7. Det är okej att ha sina dippar och det är okej att vara neutral ibland. Men det här är det svåraste för mig, att acceptera att man inte behöver vara på topp alltid.
Kanske behöver jag bara strukturera lite i huvudet, vila, inte stressa och kanske ta nåt lugnande för magen.
Men än så länge kämpar jag på <3
 
 
 
Ge mig lite av den här energin idag!
 
 
 
 
 
 
 
 

Kylig kvällsrunda

Skrivet:    ·  Allmänt

Go kväll! 

Lätt illamående och allmänt tokig i lilla magen, säkert gårdagens räkor. Kom allafall ut på en skön, kall men mysig promis med Sandra! Så fint när det är alldeles stjärnklart ute, krispigt och så när det är mörkt. Kan nästan uppskatta kvällspromenaderna mer vissa perioder, allafall under grå vinterdagar. På sommarn vill man gärna gå och njuta av solen, ljuset & kanske solnedgången över piren. Åh! Snart snart!
Värmer mig lite under filten och ska snart hoppa in i duschen, snart kommer min Jimmy hem och myser! 
Puss så länge! <3


Lunch med Stina & Jonas

Skrivet:    ·  Allmänt

Voyage & lunch med fint sällskap! Tog med oss Jonas och åt fin lunch med världens största salladsbuffé. Kåldolmar, soppa och fisk och så mycket sallad! Jag tog en halv dolme (haha) bara för att smaka och massa god sallad! 

Mår fortfarande konstigt i magen men kanske något bättre än imorse. Ska allafall bli skönt att komma ut och få frisk luft, pw och sällis av fina Sandra! Hoppas känna mig bättre! 


Snö

Skrivet:    ·  Allmänt

Vaknade och utanför fönstret är det vinter igen. Vad hände!? På bara några timmar har marken täckts av snö. Okej, bakslag får vi nog bara ta, det är ju bara slutet av februari än. Men ändå. Hade tur och fick åka med älsklingen imorse, äger knappt några vinterskor.. Längtar ännu mer till lördag, solen och värmen nu! 



Spinning, biff & bron

Skrivet:    ·  Allmänt

Måndagar, alltid lite extra skönt att ha den dagen avklarad på nåt vis. Även om det har varit en superbra måndag! Orkade ta mig till gymet och körde ett 60 minuters spinningpass med bästa Marianne! Den energin man får av hennes spinning den är ett slag för sig! Körde järnet med sällskap av Lisa, bra musik och en grum instruktör! Sån endorfinkick! Och vilket avslut på veckans första dag!

Kom hem och har nu kollat två avsnitt Bron (fast) och ätit biff stroganoff. Jag åt strimlad stekt vitkål till istället för pasta, verkligen fräscht! Nu mera Bron i sängen innan vi dunar in! Natti! <3




Dagen i bilder

Skrivet:    ·  Allmänt

Tillbringar man hela sin dag på jobbet så hinner man med en del! Frukost, lunch & mellis. Galet egentligen! Inte konstigt man njuter till max när man får äta långfrulle hemma på helgerna! Tips! Apelsinerna nu är helt fantastiska! Mumsar på här mellan samtalen. Funderar på om jag ska orka ta mig till gymet efter jobbet.. slutar ju sent idag, men 

vi får se! Nån aktivitet kan va skönt, spinning eller gymet, man blir ju så skönt trött i soffan efter! 

Min dag i bilder!




Måndag

Skrivet:    ·  Allmänt

God morgon fina!

En skön söndag bakom oss, plöjde serier i sängen till 12 efter en skön välbehövlig sovmorgon. Sen långfrulle och filmer, började även på ny säsong av Bron och avslutade med svenska serien Innan vi dör & lite tacos! Mys! Bästa söndagarna ser ut just precis så!
Vi två! <3

Nu är det måndag igen, 5 dagar till semester och då är det okej att det regnar och att man har blöta jeans när man är framme på jobbet. Ändå en skön promis!
Idag börjar vår nya kollega och jag har fått ansvaret att vara handledare av Stina! Vilken möjlighet! Så roligt! Så nu kör vi!


Flytt & fix

Skrivet:    ·  Allmänt

God morgon söndag! 

Ligger i sängen och har just vaknat. Älalde sovmorgon! Det tar på krafterna att flytta! Igång sen innan 10 igår, packa, bära och fylla två lass flyttbil. Köra allt till svalsta och så började det stora jobbet, packa in, sortera så mycket vi kunde och montera nya möbler. Vid halv 3 hade vi glömt äta lunch så då blev det plocksalld och donken för grabbarna. Vid strax efter 18 åkte vi hem och vid 19 va vi på plats hos Erika & Johan för tacos, några glas vin och mello i bakgrunden! Lyx att få komma på middag hos bästa vänner i mjukisar efter en dags flytt! Egentligen helt slut men just hos dom kan man bara vara! Tack bästa ni! <3




 

Morgonmys

Skrivet:    ·  Allmänt

När man måste ställa klockan på helgen så ställer vi gärna klockan lite tidigare än vi måste bara för att kunna ligga i sängen och mysa utan att behöva stressa! Till skillnad från vardagarna när vi snoozar och går upp så sent som möjligt! Vaknade strax efter 7 och ska iväg om en timme. Dricker kaffe och njuter av en mysig lördagsmorgon med min Jimmy!

Upp och äta lite frulle och sen ska Lasse & Susanne äntligen få flytta hem till svalsta igen efter branden i somras! Så flytt, packa och fixa står på dagens schema! 


JUST NU

Skrivet:    ·  Allmänt
Det här med att variera sig, byta parfym då och då, testa nytt sköljmedel, upptäcka en ny hudvårdsserie som man bara inte kan vara utan.. Just nu är det här mina favoriter!
 
Doften just nu är DG no 3 - helt oemotståndlig om ni frågar mig. Mer en vår och sommarparfym, fräsch och så god! Måste köpa ny nu när vi åker, den är nästan tom nu..
 
 
 
Bästa smycket, som jag använder nästan varje dag, är klockan jag fick av Jimmy i julklapp. Min fina DW! Älskar den, passar verkligen till allt. Speciellt snygg idag, till bruna stövlar och en beige tröja. Då matchar man minsann!
 
 
 
Ansiktsserien som jag blivit helt fast i! Märks tydligt att huden får den återfuktning den behöver, extra viktigt såhär års! Men den här mina vänner, så varenda krona! Ni måste testa! Finns på nätet eller Kronans apotek.
 
 

Och så har vi ju drömresan, vill resa massor med min älskling, upptäcka LA, Mexico, några fler Greklandsöar som Naxos.. Gotland på sommaren, weekendresor och lite så. Men drömresan, den riktiga drömresan, kommer gå i uppfyllelse om lite drygt en vecka! Då väntar 11.50 timmars flygresa till paradiset, MAURITIUS! Ska bli så skönt att få semester, att få komma bort till värmen, lyxa och bara umgås 24/7 med min älskling! <3
 

Bästa dagen på veckan delar jag nog med resten av er, fredagar över allt! Jag älskar att börja dagen med spinning och avsluta veckans kortaste jobbdag med fredagsmys, bubbel och tapas med min Jimmy! När vi tar långkväll, åker och handlar efter jobbet, kommer hem till ett nystädat hem (brukar numera försöka städa, fixa och dona innan det blir fredag så man bara kan njuta när veckans bästa dag är här) och kan stå i köket i timmar, laga tapas, lyssna på musik och sippa på nått gott bubbel. DET är den bästa fredagen för mig! <3
 
 

Bästa sättet att tanka energi just nu, är just det här! En promenad, helst på em så man får se solnedgången över Brandholmen! SÅ vackert så man får ståpäls och den energin man får går inte att beskriva!
 
 
Bästa serien just nu är utan tvekan PARNEVIK! Älskar den familjen! Brukar kolla ikapp på lördagar, mysfrukost i soffan och Parnevik. Bästa!
 

Tack för nu! <3
 
 
 
 

Hej fredag!

Skrivet:    ·  Allmänt

Ställde klockan 05.40 & strax efter 8 lämnade jag gymet, duschad och klar efter ett svettigt och bra spinningpass! Älskar morgonspinning! Har verkligen msssor av energi då, kan ta ut mig, kombinera styrka med hastighet och kroppen kan komma upp i maxpuls om man bara trycker på och ger sig sjutton på att man ska! Allt handlar om vilja och att aldrig ge sig! Man har ett mål och så ser man till att ta sig dit trots att det krävs en del! 

Bästa staten på dagen! 

Och idag är äntligen vår fantastiska Stina tillbax! Vilken fredag! <3





Grit plus CX

Skrivet:    ·  Allmänt

Står i köket och lagar kycklinggryta med ris! Snart kommer min älskling hem! 

Trött i kroppen efter dubbelpass (!!) på gymet! Har verkligen inte tränat styrka på månader, på grund av alla virus och förkylningar som löst av varann. Men nu, idag så blev det tumme upp på den! Svettig och sjukt tuff grit och så cx som avslut! Bra kombo! 

Äntligen kväll och torsdag dessutom! Drömmen! 

Lyssnar repeat på den här i köket, så bra!


God morgon!

Skrivet:    ·  Allmänt

Somnade strax efter 22 igår, kollade lite tv i sängen och somnade gott när jag sagt gonatt till Jimmy! Sov faktiskt rätt bra inatt, vaknade några gånger av att tumlaren pep men annars så. Tomt i sängen bara! 

Cyklade i 8 minus till jobbet. Skaplig chock när jag klev utanför dörren! Kallt jaaaa! 
På plats på jobbet och funderar på ett pass på gymet efter jobbet, tog med kläder så jag är redo för grit 17.00! 

Ikväll ska vi ta igen massa mys!
Ha en fin torsdag! Imorrn är det redan fredag!! 


Sol & fix

Skrivet:    ·  Allmänt

En skön solning efter jobbet! Drömmen! Sen hem och dammsuga lgh, slänga i två tvättar och slutligen en dusch på det! När man vet att man måste nåt, det kan handla om städning, eller att man planerat en träning eller promenad eller vad som, så vill jag få det överstökat innan jag kan slappna av på riktigt! 

Lika bra att få det gjort! Annars ligger samvetet och gnager. Jag borde. Så nu kan jag ta kväll! Fixa lite i magen och krypa upp i soffan. Bara min Jimmy som fattas! Men han jobbar på neråt i landet och imorrn får jag krama på min kärlek igen! 
Ha en mysig kväll fina! 


Soliga dag!

Skrivet:    ·  Allmänt

Alltså vädret! 

Helt underbart! Man vill bara vara ute! Tog en liten sväng på lunchen och fick känna hur solen verkligen värmde! Vår i luften och vårkänslor! Fick nästan känslan av att det va mer april än februari och längtar ännu mer till första kaffen ute, kanske en tur till Stendörren och ta med en kaffe, sitta på en filt och känna första värmen! Åh! 

Hoppas ni som kan njuter av solen ute! 
Bjuder på en snap här!


Morgonspinning

Skrivet:    ·  Allmänt

God morgon! 

Bestämde lite spontant att köra morgonspinning imorse! Jimmy skulle ändå upp ungefär samtidigt, lika bra att passa på! 
Mornarna har jag all energi att träna, ta ut mig, svettas och köra tills jag stupar, däremot kvällarna och framförallt eftermiddagarna är jag tröttare än tröttast. Allafall den här veckan. Så lika bra att passa på att träna på morgonen när man kan! 
Nya cyklarna kändes mer inkörda idag, redan efter andra gången och jag tycker mig ha lärt mig hur jag ska ligga i styrka och snabbhet för att uppnå maximalt. 
Ny (för mig) instruktör och 45 minuter går sjukt snabbt när man cyklar längs hela Highwayone, riktigt coolt! Dessutom bra musik på det! 
Bra start på dagen! Så för er som tröttar på sig på eftermiddagen kör ett morgonpass! Det ger massor!


Alla hjärtans dag

Skrivet:    ·  Allmänt

Bytte gymet mot en kvällspw med fina Josse! Huvudvärken släppte och blev faktiskt piggare av en timmes frisk luft! Så skönt! Mitt absolut bästa just nu! 

Kom hem och möttes av det här! Rosor och finaste kortet från mitt allt! 
Världens lyckligaste tjej! Älskar dig min Jimmy! <3


Bjuden på lunch

Skrivet:    ·  Allmänt

En bättre lunch på Voyage med m&p!

Fanns både biffar med lingon och potatis, fisk och två såser. Och så all fräsch sallad då!
För mig blev det en vegetarisk lunch med plock från salladsbordet! Oliver, marinerade kronärtskockor, tomat och rödlök och goda bönor! Mums och alldeles lagom! 
Till avslut blev det kaffe, ananas & melon!
För dom som älskar sött fanns marängbakelse till efterrätt! 
Bra, fräscht och så god lunch! Och ibland kam det vara värt att betala lite extra, eller se till att bli bjuden! ;)

Trött som tusan nu, får se om kroppen orkar
med grit.. kanske blir en kvällspw ikväll istället. Luft och lite sol kanske är vad jag behöver just ikväll! 

 

Tisdag

Skrivet:    ·  Allmänt

God morgon! 

Sover för skönt! Gick upp 07.10 imorse och faktiskt va det ljust då! Helt magisk morgon! Kändes lite som mitt i sommarn, en solig semesterdag i mitten av juli! 
På plats på jobbet med bästa kollegorna! 
Och idag blir jag bjuden på Alla Hjärtans Dag lunch av m&p. Fick gulligaste meddelandet av mami igår, hon skrev att hon ville bjuda minsta hjärtat på lunch och ja, mer än gärna! <3

Efter jobbet blir det gymet och kanske grit! Äntligen! Ha en fin dag!

Dagen

Skrivet:    ·  Allmänt

Måndagen gjord! Så skönt. Alltid ett litet check! Räkor till lunch och kvällspromis med JOSI efter jobbet! 

Nu kycklinggryta & soffan med mitt allt <3


En fin söndag på MOS

Skrivet:    ·  Allmänt
 
God morgon måndag!
 
På plats på jobbet. Måndag igen. Galet va tiden går snabbt! Gårdagen spenderades på MOS med min älskling, Josse & Jontan! Fick ställa klockan (egentligen inte okej på helgen) sen tog vi Kian upp till Mall Of Scandinavia för lite shopping, lunch och bara mys! Dock har gallerian en temperatur på minst 30 grader vilket gör att man efter bara nån timme knappt orkar ta sig in i nån provhytt.. Har aldrig varit med om sämre luft nånstans! Man blir helt sänkt! Ceasarsalladen och en stor cola light fick mig ändå att orka några timmar till och kom hem med en (!!) tröja. Mindre bra shopping, men desto mysigare dag!
Sen åkte grabbarna förbi huset i Svalsta och jag stannade med Susanne och barnen och fick mysa med både Stella & Vince. Gos! Tog kväll lite senare än tänkt och somnade i sängen framför tvn. Ville inte att det skulle vara måndag imorse, kände mig lixom inte klar med helgen alls. På ett sätt mysigt att göra nåt en söndag, men det är ändå det bästa att bara få sova hur länge man vill, ligga kvar  i sängen och sen fortsätta med filmer och långfrulle i soffan. Men men, snart helg igen ju! Och vi är så bra på att ta vara på vardagarna också!
 
Nu tänker jag skaffa mig en bra måndag, solen skiner och det är faktiskt lite vår i luften! <3
 
Gårdagens ceasarsallad på O´learys på MOS.
 
Kärlek <3
 
 
 
 
 

Pizzakväll

Skrivet:    ·  Allmänt

God morgon söndag! 

Ligger i sängen och myser, dricker kaffe och kollar Nyhetsmorgon. Älskade helgmornar! 

Gårdagen spenderades här med egen pizza & lite vin. Jag & Josse på tortillabröd utan ost & Jimmy & Jontan egen pizzadeg och desto mer ost! Pizzasalladen blev succé! 
Skrev papper & diskuterade möbler inför Josses flytt, planerade även en Sthlms weekend med hotell & en kväll i vimlet! En mysig helg att se fram emot i vår! Då kanske man tom kan njuta av lite uteservering! 

Tack för mysig kväll fina! 
Nu ska vi upp och snart iväg till MOS! 
Härliga söndag! 


God morgon lördag!

Skrivet:    ·  Allmänt

Sovmorgon - precis va vi behövde idag! Somnade i soffan vid halv 10 igår, lite mumsig tapas och en film, sen va det kört! ;) 

Bästa att få somna så i soffan en fredag, mätta, trötta och så avslappnade. 
Låg kvar länge i sängen och myste, sen gick vi upp, brände på mer kaffe och plockade fram mysfrulle! Passar på att lyxa lite extra på helgerna, vardagarna hinner man bara ta en kaffe i farten på mornarna. 
Idag testade jag att slänga ihop bananscones! Enkelt, nyttigt och faktiskt jättegott! 
Så här slängde jag ihop: 

1 ägg
2,5 dl havregryn 
1,5 mosad banan
2 tsk bakpulver 
1 msk vaniljprotein
Salt

Blanda, mosa, klicka ut och in i ugnen på 175-200 grader i ca 15 minuter! 

Nu PARNEVIK!! Äntligen ny säsong!!


Fredag

Skrivet:    ·  Allmänt

En bild säger mer än tusen ord!

Bubbel, jag & han med stort H! 
En hel helg framför oss!
Lycka!


Morgonspinning check!

Skrivet:    ·  Allmänt

Kickstart i form av morgonspinning! 

Nya spinningcyklar oxå, tur att jag va i tid så jag hann ställa in och förstå mig på alla siffror. Här mäts allt! Watt, level, kalorier, minuter och RPM. Riktigt jobbigt, verkligen mycket tuffare när man har stenkoll på hur man ligger till! 
Körde hårt men lyssnade ändå på kroppen, första tuffa passet sen förkylningen och det va ett tag sen.. men så skönt att va tillbax! 

Och så FREDAG! Bästa på hela veckan! 


Kvällspw med Sandra

Skrivet:    ·  Allmänt

En timme med massa update! Och efter några minuter glömde man kylan. Så skönt att komma ut och så mysigt att ses! 

Nu står Jimmy i köket och lagar pytt i panna, sen myser vi ner oss i soffan och tar kväll! 

Nytt från Gymgrossisten! 


170209

Skrivet:    ·  Allmänt
God morgon på er!
 
Bästa kvällen på länge igår, som nykär på nytt! Herreguud va mysigt att få vara nära igen! Bästa! <3
 
Och vet ni, idag är det exakt ett år sen jag skrev till Jimmy för första gången! Foppa hade tjatat ett tag och så tänkte jag att, man kan ju alltid skriva, har ju lixom inget att förlora!
Och så här i efterhand va det det absolut bästa jag har gjort! Det meddelandet på fb va början till allt! Så började vi skriva lite och bestämde dejt rätt snart, en aw med ceasarsallad och ett glas rött på Voyage fredagen den 12 februari. Kommer ihåg det som igår, jag va inte jättenervös men kunde bara peta lite i maten och vi pratade verkligen oavbrutet! Fick frågan tre gånger tror jag, om vi inte ville titta i menyn och beställa! ;) Sen blev det lite mera messande efter det, en promenad och en sushidejt på Brandholmen. Och så jag, ett steg i taget! Och det har jag fått höra minsann! Men jag behövde tänka så några veckor och vips en dag så va jag fast! Kommer ihåg hur Foppa ringde mig en morgon när jag sovit på Brandholmen och man kunde lixom ta på hur det bara bubblade lycka i mig! Vi hörde båda två i luren hur det strålande om mig! "Är hon lite fast nu?" Och ja, det va jag!
 
Älskar dig så oerhört mycket Jimmy!
Du är mitt allt! <3
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Loppis på lunchen

Skrivet:    ·  Allmänt

Tog en snabb sväng till Megaloppisen med Nina & Gunilla på lunchen! 

Skulle väl mest reka lite inför om jag nu ska hyra ett skåp. 299kr per månad och bokar man fyra veckor så betalar man för tre! Det gäller bara att fylla skåpet och ta rätt priser så man lixom tjänar på att hyra skåpet. 
Nån som testat? Kommer ju ha en del grejer att sälja nu när Josse ska flytta in 1 mars! 

Fyndade en jacka oxå! Inte alls planerat, inte mycket för loppis & begagnat om man inte vet vem som använt plaggen, men en jacka funkar ju! Och den här va verkligen ett fynd! 
75 kr! Rena buspriset!!
Nu blir det en lättare lunch framför datorn!
Keso, vaniljkvarg och banan! Mums!


Onsdag

Skrivet:    ·  Allmänt

God morgon fina!

Sovit helt okej men hade svårt att somna. Trött tjej imorse men vaknade till Nyhetsmorgon och skippade snoozen. 
Promis till jobbet och nu kaffe! 
På lunchen drar jag med Nina & Gunilla till megaloppisen och kikar lite! Skulle ju behöva boka ett bås.. men det får bli efter Mauritius! 

Ikväll kommer min Jimmy hem, då tar vi långkväll och bara myser ikapp! <3


M&D middag

Skrivet:    ·  Allmänt

Alltid lika trevligt och alltid lika mycket att uppdatera! Maten blev lyckad, lax i ugn toppad med CF, kryddor, citron, dill och räkor. Chokladpudding med frukt till efterrätt. Lagom mätt och belåten! Vid 23.30 åkte dom, då va disken klar och jag tog en snabb dusch unna jag hoppade i sängen. Pratat med Jimmy nästan en timme och nu ska jag snart sova här. Saknar honom massor!


Tack fina Ida, Annica och mami för en så mysig kväll! <3



Fin morgon

Skrivet:    ·  Allmänt

God morgon!

SOL! Det va inte igår! Man känner verkligen hur mycket det faktiskt ger, även om man sitter inne hela dan så märks det på alla här på jobbet idag. Solen lyser utanför och vips är stämningen något mer positiv! Galet va lite sol kan göra! Fick mig en skön men kall promis till jobbet imorse. Att få gå längs vattnet och starta jobbdagen så, kan va bland den bästa starten! Det och fredagens morgonspinning då! Hoppad kunna få med mig natta och köra på fredag, minns knappt när det va sist. Förkylningen kom och så. 
Gick ändå bra att sova inatt, men jag saknade min Jimmy massor! 
Slocknade kvart i 11 efter att ha donat klart, pratat med Jimmy och fått lite i magen! 
Trött tjej men desto piggare idag! 

Fick hem mitt paket från Gymgrossisten med lite gott och blandat. Lägger upp mera bilder sen! Så igår blev det havregryn och proteinpulver med vaniljsmak! 
Värmde som en vanlig havregrynsgröt och blandade sen i lite pulver. Gott och mättande! Testade att bara blanda havregryn med vatten och pulver för att ta med till jobbet men blev inte riktigt som jag hade hoppats så fortsätter testa mig fram innan jag tar med till frukost! 
Nån som har bra tips för att få bra smak och konstisen? 

Ha en fin tisdag! 


Gymet

Skrivet:    ·  Allmänt

Lång men ändå snabb dag! Jobb 8-18. Avslutade med ett skönt konditionspass! Invigde nya linnet och en timme senare va jag trött och svettig och nöjd! Köttade bandet och lite mage på slutet! Sen handling med mami, dansugit och plockat och nu, nu efter en skön dusch tar jag kväll! Saknar bara min älskling här hemma! 



Brillor

Skrivet:    ·  Allmänt

Äntligen ska jag ta tag i det här med terminalglasögon. Trots att jag har linser så behöver jag avlasta ögonen lite. Sitter ju vid datorn hela dagarna på jobbet så det behövs. För att minska huvudvärk och onödigt överansträngda ögon. 

Provade bågar på lunchen och hittade ett par snygga! Tycker verkligen inte om att ha glajjer, det vet ni som känner mig, men tror att jag skulle kunna trivas i dom här! 
Frågan är om man nu trivs, ska man köra på ett par hem oxå?

Dagens lunch blev framför datorn, sallad med kyckling! Nu mera jobb!


MONDAY

Skrivet:    ·  Allmänt
God morgon på er!
Måndag igen , känns lite som måndag - fredag ibland. Helgerna susar förbi och den här helgen har verkligen varit i toppklass! Firande i x antal timmar med finaste familjen Eklund. Så himla roligt att planera, styra och fixa - sånt gillar jag! Sen när det blir så lyckat och Jenny blev så glad! Visste att dagen skulle bli bra, men det här blev succé! Vill bara ha fredag igen och få den här helgen i repris!
 
Söndagen spenderades med mitt allt, sovmorgon & kaffe i sängen, sen åkte vi ut med Lasse & Susanne och städade lokalen. Två timmar senare och det har nog aldrig varit så rent därute!
Sen tog vi långkväll i soffan, kollade serier, en film och mera mys! Tankade extra Jimmy-energi nu när han ska vara borta i några dar på möbelmässan i Älvsjö. Saknar redan! Och det här med att sova själv när man är van att ligga tätt och känna den närheten.. Bland det finaste jag vet, att få somna och vakna ihop med den man älskar mest av allt! <3
Nu jobb och gymet efter! Ska bli så skönt! Ska inviga mitt nya linne från Star Nutrition! Bara det är ju nåt att se fram emot! Sen handling med mami till morgondagens mamma & dottermiddag hos oss!
 
Ha en fin start på veckan!
 
 
 

Överraskning och shoppingdag!

Skrivet:    ·  Allmänt

Vilken lördag! 

Överraskade Jenny med en shoppingdag i Skärholmen! Hon fick göra sina naglar, shoppa hur mycket som helst, åt en mysig lunch och shoppade lite till! Man får mycket för pengarna på Gina! Blev tre par byxor, toppar och tröjor i massor, underkläder & lite annat! En bra shoppingdag minst sagt! Jag köpte en blå fin blus som jag fick massa komplimanger för på kvällen. 
En så lyckad dag och Jenny hade verkligen ingen aning! 
Sen åkte vi hem och svirade om! Det enda Jenny visste va att hon skulle ha klänning och att det skulle bli nån typ av fest, men inte hur, när och var. 
Vid halv 7 hämtade Jimmy upp oss och vi åkte ut till svalsta med ögonbindel på Jenny! 
På IP väntade alla, släkt & vänner för att fira en helkväll med Jenny! Pajer, tipspromenad, bål, kaffe & tårta, lekar, uppdrag & musikquiz! 
Tog en taxi hem vid 3! Då hade vi dansat klart! 
Så lyckad dag & kväll verkligen! <3


God morgon lördag!

Skrivet:    ·  Allmänt

Ligger i sängen & Jimmy fixar kaffe. Klockan är 07.30 och det är lördag! Händer inte allt dör ofta! Igår blev det verkligen tapas på riktigt, satte oss i soffan vid 22.30, då va allt klart och förberett inför idag! Mumsade lite tapas och satte på en film - fråga mig inte vilken för vi somnade båda två! Mysig fredagskväll som verkligen spenderades i köket! Riktigt mysigt även om vi va rätt trötta när vi satte oss i soffan sen! 

Mysmorgon här! Satte klockan tidigt för att inte behöva stressa, kunna ligga kvar nära med musik på och bara mysa. Snart kaffe sen börjar dagen! 

Ha en fin lördag! <3




Snabblunch

Skrivet:    ·  Allmänt

När man inte hinner så är den här kombon bäst! Kokoskvarg, keso och skivad banan! Fancy va? Men sååå gott! Skulle kunna leva på sånt här! Frukost till alla mål, närsomhelst varsomhelst! Mums! 



FREDAG

Skrivet:    ·  Allmänt

Så härligt! 

Hade hoppats på fredagsspinning med Natta, men vågar inte bli sämre så jag får vänta till nästa vecka! Har allafall blivit en hel del promenader den här veckan så det är alltid nåt! Tog en fin start idag med promis till jobbet  längs vattnet, så fint! Pratade med Hanna oxå och fick massa kärlek på telefon! <3

 Nu fredag! Bästa dan på hela veckan! Hoppas vi får pigga på oss lite till helgen. Det är tufft när båda är risiga på kvällarna och energin lixom är slut. Man orkar dagarna och jobbet men sen är det stopp. Men så är det.

Ser fram emot en mysig fredag, lite handling efter jobbet, fixa lite pajer tills imorrn och sen laga mat & ta ett glas bubbel ihop i köket! 
Morgondagen kommer bli så bra! Om vi kommer överraska Jenny! Från 9.30 på morgonen och till sena kvällen! 
Whoop!!


Kvällsrundan

Skrivet:    ·  Allmänt

En bra jobbdag, en mysig lunch & en skön timmes kvällsrunda som avslut på dagen! 

Kyligt men skönt! 
Passade på att städa av lite hemma, in med en tvätt, tog en lång dusch, slängde på lite färg på ögonbryn och ögonfransar & rött på tånaglarna! Effektivitet när den är som bäst! 

Nu blir det fajitas & soffmys! Och imorrn räder fredag! Magiskt bra!! <3


Libanesiska

Skrivet:    ·  Allmänt

Idag blev det ett besök på Libanesiksa med finaste Gunilla! Hon är verkligen som en extra mamma på når vis, bryr sig alltid och man känner att det alltid kommer från hjärtat. Att ha en sån kollega - ja, det är guld värt!


Lunch på Libanesiska och idag såg kycklingsalladen lite annulunda ut! Och så mycket godare! Mörare kyckling och mindre dressing, godare smak helt enkelt! 

Testa! Men kom inte efter 12, då är det fullt!

Torsdag

Skrivet:    ·  Allmänt

God morgon torsdag! 

Skrev jag rätt? Torsdag?! 
Galet! Om förra veckan gick snabbt så vet jag inte vad jag ska säga om den här veckan!
Jimmy risig & jag är inte mycket bättre jag! Jäkla virus! Bara vi inte blir sämre till helgen! Trött på att inte va hundra, det får lixom ge sig nu. Känns som jag tjatar ihjäl er men så är läget just nu! Är allafall pigg och halsen har övergått i hosta och snuva. Får muta vartenda samtal när nysattackerna kommer. 

Nu jobb och lunchdejt med fina Gunilla! Hon är bara bäst! <3


Vitaminkick

Skrivet:    ·  Allmänt

Lunchen bestod av en sallad med massa vitaminer! Cleant, gott & nyttigt!

Just fikat på en står apelsin och en ingefärsshot som blev kvar från igår! Måste verkligen testa receptet! Tror det kan hjälpa mot förkylning och massa annat, ingefära ska va så bra mot så mycket! 
En timme kvar sen solning med Josi!
Sen lite fix & trix inför lördag!
Puss så länge!


Hej ny månad!

Skrivet:    ·  Allmänt
FEBRUARI
 
Så va januari slut och ny spännande månad är på ingång! En innehållsrik och helt magisk månad som kommer börja med lite 30årsfirande, lite parmiddagar och födelsedagar, nytt andrahandskontrakt på Stenbrinken för att sen avslutas med en DRÖMRESA till Mauritius! Kommer bli magiskt minst sagt! Paradiset med mitt liv! <3
Känns skönt att vi hela tiden går ett steg närmare vår, sommar och ljusare dagar! Förstå att man snart kommer se dom första vårblommorna, få byta stövlarna mot vita sneakers, vinterjackan mot skinnjackan och få njuta av sol & vårvärme. Den första kaffen på balkongen, lite påklädd med halsduk men ändå en kaffe UTE. Åh, om man längtar!
 
Hur kommer er februari se ut?
 
 
Maria Bengtsson

Här får ni läsa om mitt liv. Every day counts. Enjoy!



· Allmänt