MORNING

Skrivet:    ·  Allmänt

God morgon!

Somnade innan 11 igår och vaknade vid halv ett av att Jimmy kom hem och kröp ner brevld mig. Älskling! Långa tuffa dagar den här veckan. Sen gick jag upp 05.40 och drog iväg på spinning, så hann inte ses så mycket igår. Men ikväll! 
Svettig spinning med Jenny som sällskap, längst bak och cykel nummer 36. Och kör man spinning ofta, jag försöker ju ändå köra både onsdagar & fredagar i bästa fall, så är det nästan alltid samma gäng och alla har sina fasta platser och favoritcyklar. Lite kul faktsikt! Är det typiskt svenskt? Det här trygga. 
Jag har allafall min nummer 36 och jäklar va snabbt den går! 
Nu kör vi igång dagen med kaffe! Mycket kaffe idag! PUSS


20.45

Skrivet:    ·  Allmänt

Go kväll fina! Fixat lite sallad och slår på det som Jimmy verkligen inte vill se, Playmakers, haha, får passa på när man är ensam hemma!

Blöt men skön promis med Sandra i regnet! 
Nya rundan tar 1,5 timme och är så mysig! Lite blandad terräng med lite av varje! Mysigt att ses och bästa sättet att hinna uppdatera!
Färgat ögonbryn och fransar, målat tånaglarna och lite sånt. Ny låt på repeat här på högsta! 

Skön kväll med snart hoppas jag ändå få hem min älskling! 

Köpte ny klocka idag btw! Gillas!


Tips

Skrivet:    ·  Allmänt
Måste dela med mig av det här goda nyttiga kvällsmyset som jag åt igår!
Kan ju såklart ätas när som, till mellis till frukost, ja när som helst egentligen.
Frys in skivor av banan, jag har lagt i små fryspåsar, perfekt att ta fram! Lägg i botten av en skål och fyll på med Propod choklad! Så enkelt och så sjukt gott! Verkligen min favorit just
Sen är frysta bananer i sig jättebra att ha i frysen, lägga i yoghurten på sommaren, oxå för att det ska hållas kallt, toppa med lite hallon och granola och du har världens somrigaste frukost!
Sen kan man även ta fram och fixa till en smarrig glass! Man kan blanda i kakao eller vad man nu vill och vips har man en efterrätt! Så hem och testa!
 
 
 
 
 

En bra start på tisdagen

Skrivet:    ·  Allmänt

Slapp stressa imorse vilket gör massor! Skippade snoozen och gick upp direkt, både jag & Jimmy. Cyklade till jobbet med Foppa i luren, sen aktivitetsmöte 8.00 med Ronja och det gav verkligen massor av energi! Nya medarbetare har mycket ny input och ibland kan det vara bra att ifrågasätta sånt som gjorts på rutin alldeles för länge. Spännande utmaningar är på gång! 



Nu jobb, träffa Sandra efter jobbet och så en kväll när jag ska passa på att pyssla om mig själv lite, ni vet, inpackning, nagelfix och sånt tjejigt. Lika bra när Jimmy jobbar sent och har middag med jobbet. Ha en fin dag! 


Måndagen gjord!

Skrivet:    ·  Allmänt

Lång men snabb dag. Måndagar kan va tuffa, 8-18 är många timmar och när man kommer till jobbet tisdag morgon känns det som man nyss gått därifrån. Men det får vi igen på fredagar så det är verkligen så värt den där extra timmen! Och på torsdag den 1 juni börjar vi med sommartid på LF, det är lyx! En timme mindre varje dag vilket betyder att vi slutar 15 varje fredag! Underbart! 


Kvällspromis med Josse efter jobbet, handling efter det och så passade vi på att njuta av kvällens form av grill på balkongen! Det gäller att passa på! Nu seriemys! 





God morgon måndag!

Skrivet:    ·  Allmänt

Hej sol och hej måndag! 

Underbart att vakna till sol, det gör måndagen lite lättare! Och idag får man passa på att njuta, sista dagen med varmt och fint på ett tag framöver. Skapliga väderväxlingar. 30 grader ena dagen och 15 dagen efter. Galet! 
Men idag får vi njuta! 
Lunch med idag så det blir stek på altanen här på jobbet med Ellinor! Ikväll kan det bli promis i solen med Josse! Och så lite handling inför veckan! Nu frulle! 
KokosKvarg, keso & havregryn! Alltså hur gott!!


En skön söndag

Skrivet:    ·  Allmänt

Det va den söndagen! Och vilken bra söndag! Hotellfrulle med Natta & Amanda, innan dess en promis med Natta, då va vi sådär härligt hungriga och satt länge och mumsade! Kaffe, yoghurt med müsli, frön och bär, melon och det där glutenfria knäcket som jag letat ihjäl mig efter. Verkar bara finnas på Companiet tydligen. Satt ute under parasollet och bara njöt i flera timmar! Underbara väder! 



Sen tog jag bilen bort till m&p för lite SOL vid ån! Så himla vackert där! En liten blomma till mamma på morsdag. Mysigt. 
Några timmars chill hemma, lite tvätt fixad och hemmet dansuget och rent. Avslutade dagen med en långpromis på piren kvällssolen! Med favvolåten på repeat! Det gäller att ta vara på varje sekund som andas sommar! 
Nu kommer snart min Jimmy hem, då blir det serier och söndagsmys! ❤️


God morgon söndag!

Skrivet:    ·  Allmänt

Vilken gårdag! Sol hela dan i svalsta, tonfisksallad i trädgården under parasollet och en rekordvärme! Avslutades med grill på balkongen hemma, 34 grader vid 9 på kvällen! Magiskt! 

Nu sitter jag på balkongen och dricker lite kaffe, skjutsat Jimmy & Johan till bussen mot Solvalla och Elitloppet. Ska snart möta Natta och Amanda för en pw och hotellfrulle på companiet! Underbart! Bara att njuta! ☀️


En kväll hos Erika & Johan

Skrivet:    ·  Allmänt

Kvällar som igår! Finns inga ord!

Och tiden, var tar den vägen på riktigt? Grabbarna grillade & vi tjejer sippade sangria. Magiskt! Och så vädret! Strålade sol & riktig sommar! 10 timmars häng med bästa vännerna, spel och skratt. Planerade lite sommar och kanske höst, vi får se om det blir verklighet! Men med dom här fantastiska människorna kan man spendera all tid med! 
Tack tack bästa för igår!

Här kommer lite bilder, nu ska jag återgå till solen här i svalsta! Hunnit med massor idag, Jontan kom över på spontan kaffe imorse, sen har jag fixat Jennys hår till ett bröllop! Blev så fint! Puss på er i solen! 


09.10

Skrivet:    ·  Allmänt

God morgon fredag!

Cyklade till spinningen i bara t-shirt! Ljuvligt väder idag! ☀️
Svettigt pass med sällis i salen! Sjukt tufft idag och det här med uthållighet och långa intervaller är psykiskt påfrestande men så nyttigt och en riktig utmaning! 

Nu på plats på jobbet och jag gillar faktiskt att jobba jourdagar! Få på plats här på jobbet, tyst och lugnt. Speciell känsla faktiskt! 
Jobb 9-13, sen hem och njuta av solen lite innan vi ska över till bästa vännerna Erika & Johan för grill och rosé på altanen!
Först några snabba här! Och kaffe! 


Lediga dag

Skrivet:    ·  Allmänt

Min dag i bilder! Sovmorgon, promis 8 km i solen, en fika som blev ceasar från donken ute i svalsta & så lite handling till balkongen! 

Fick så fina presenter av svärföräldrarna, underbara Lasse & Susanne! <3

Fin extra ledig dag med min Jimmy! 


MORNING

Skrivet:    ·  Allmänt

Onsdag med riktig fredagskänsla! 

Morgonspinning med sällis av Annica! Lite tufft imorse men lyckades ändå puscha mig själv! Långa intervaller med fokus på uthållighet. Minimalt med vila och långa sektioner av att bara hålla. En utmaning!

Just haft fikarast på altanen här på jobbet! Hela skador och hela sälj, proppat med folk! Och solen stekte redan nu! Ljuvligt! 
Ha en fin dag nu! ☀️


Vilken födelsedag!

Skrivet:    ·  Allmänt

Kunde inte fått en bättre dag! Fint väder, många kramar och så mycket grattishälsningar från er alla! Det värmer verkligen! Tusen tack! 

32 (!!) röda rosor väntade på mig när jag kom hem efter jobbet! Finaste rosorna jag fått någonsin! <3

Firade kvällen med att köpa ny elgrill, längtar så efter den där grillkänslan, när man står på balkongen i kvällssolen med ett glas rosse och grillar! Och igår blev det så! Magiskt! 
Där kommer vi spendera många kvällar framöver, med grillen på balkongen! 💫

Magisk dag! Tusen tack fina ni! ❤️


God morgon 23 maj!

Skrivet:    ·  Allmänt

Upp 05.40 och promenaden på en timme va så skön och värt att gå upp lite tidigare för! 

Fick världens kram av min Jimmy och telefonen har gått varm hela morgonen!

Bakade chokladbollar igår kväll som jag ska bjuda på nu till morgonfikat! 
Ntttigt enkelt och gott! 
Här kommer receptet, men jag höftade lite!

4,5 - 5 dl havregryn 
200 g propud choklad 
100 g propud vanilj 
Lite kakao

Blanda och ställ in i kylen en stund, rulla i kokos! Klart! 

Nu ska jag ha världens bästa födelsedag! 


Sommarkväll

Skrivet:    ·  Allmänt

En lång arbetsdag men ändå snabb måndag på jobbet! Matlåda idag, vilket ska bli mitt nya. Kan inte hålla på och äta ute fem av fem arbetsdagar, det är 2000kr i månaden som man kan göra roligare saker med! Plocksallad är heller inte speciellt billigt, kanske om man fyller med lätt isbergssallad men vill man ha nåt som räkor eller kyckling då drar det iväg. Tråkiga utgifter faktiskt!

Allafall, kycklingfilé och bönpasta från igår! 
Cyklade hem och svirade om, mötte Josse på öster och är snart hemma från 1,5 timmes skön promis i kvällssolen! Helt underbart!! Vill inte gå in! En riktig sommarkväll! ☘️





Fint firande

Skrivet:    ·  Allmänt

Vilken söndag och vilken helg! Helt fantastisk! ⭐️ 

Firande hos m&p med alla kusiner, respektive och barn! Så mycket folk och så mysigt! 
Och alla kom för min skull, kan nästan bli rörd av tanken! Fint väder, god mat, fina presenter och så mycket kärlek! Tack tack alla! <3

Kom hem vid 8 igår, trötta och fick kvalitetstid bara han och jag i soffan framför en film. Somnade nära bara tio minuter in i filmen. 

Perfekt helg! Nu taggar vi måndag och kortvecka! <3


En lite bättre lördag

Skrivet:    ·  Allmänt

Alltså gårdagen på riktigt! 

Sol, 25 grader och blå himmel! Balkonghäng med min Jimmy och Josse! Solade och fick gratis musik av våra kära grannar som hade fest! Korkade upp framåt eftermiddagen och hade en såndär magisk dag i solen! 
Hann baka lite dumlekakor till firandet idag mellan varven. Blir så lycklig av vädret och solen tog rätt bra igår! Sen kom Jontan och gjorde sällis på balkongen! Och plötsligt stod halva gänget från balkongen brevid hos oss och ja, det blev nån slags husfest hos flera balkonger! Kändes lite som när man va 18 men vi skrattade så sjukt mycket och kvällen blev mer än lyckad!

Nu ska jag upp och slänga ihop en paj här! Vid två kommer alla kusiner med respektive och barn och firar mig hos mamma & pappa! 

Puss så länge! <3


Fredag, kvällssol & rosor <3

Skrivet:    ·  Allmänt

Slutade 4, en snabb titt på Gina & en kjol rikare! Kan bli en sommarfavorit! ⭐️

Tog sällis med Natta hem och den känslan, att cykla hem från jobbet genom stan, en fredag, utan jacka i en ljummen vind. Riktiga sommarvibbar på den! Magiskt! 
En eftermiddag och kväll på balkongen med rosse i bara bikini. Och rosor! Världens finaste rosor fick jag av min Jimmy! Bara så! Han är världens bästa! 
Ligger utslagna i soffan framför en film, halvsover och bara njuter av fredagen, just nu. Med vetskapen om att morgondagen är helt oplanerad där vi kan göra previs vad vi vill! Dessutom ska sommaren fortsätta! 
Livet! <3


Lunch i solen

Skrivet:    ·  Allmänt

Underbara väder!

Satt ute på lunchen men fick nästan lite för mycket mersmak, nu vill man bara att klockan ska slå 16 så man kan åka hem, sätta sig på balkongen och bra njuta av solen!
På med bikinin & sen kanske slå upp ett glas iskallt rosse, lite Håkan i bakgrunden.. 
Kämpa! 2 timmar kvar!


Svettig och fin start

Skrivet:    ·  Allmänt

16 grader klockan 06.00 imorse! Ljuvligt! 

Nu är det sommar på riktigt! Så underbart! 
☀️☀️☀️
Fick skjuts av Jimmy till gymet och efter 45 minuters spinning va jag svettigare än svettigast! Så sjukt varmt! Men ju svettigare desto mer känner man att man jobbet hårt! 
Bästa starten! Intervaller och styrka. Nu är det bara spinningskor som fattas! 

Fredag och sommar ute! Alldeles pirrig i magen! 
Just haft fredagsfrukost här på jobbet, lika mysigt som vanligt! Och så hade Elinor bakat brownies, nyttiga på svarta bönor, kokos & dadlar. Ska testa i eftermiddag!

Ha en fin dag nu! <3


Sommarkväll

Skrivet:    ·  Allmänt

Helt underbart! Vädret!! En kvällspromis med mami runt Ekens, kändes verkligen som sommar! Bara att passa på och njuta! 

☀️☀️☀️
Storhandlat och färgat håret, nu soffmys med mannen i mitt liv! ❤️


170518

Skrivet:    ·  Allmänt
God morgon fina!
Varmt ute, redan vid 8 när jag åkte med Jimmy till jobbet. Så skönt! Och helgen verkar bli fin också, magiskt!
Redan torsdag och helgen närmar sig med stormsteg! Några timmars jobb idag, sen promis med mami som är brun och hemma från ett soligt Spanien. Tänkte köra Ekens en runda, så fint där och lixom lagom mycket skog. Inga ormar heller än så länge, men det kommer väl.. Mitt värsta, usch! Riktig ormfobi hos fröken här!
Hoppas ni mår bra?
Helgen är ganska oplanerad, vilket känns så skönt! Annars kan man säga att nästan varje helg är bokad fram till Midsommar! Alla fall nånting varje helg och försöker hålla det så, är lördagen bokad vill jag hålla söndagen fri. Fredagar är heliga, då bokar vi bara in nåt i yttersta nödfall! Det är vår dag lixom, vårt fredagsmys är det bästa på hela veckan! <3
Söndagen ska vi hem till m&p och fira mig lite i förskott med alla kusiner och respektive, barn och hundar! Blir ett stort gäng! Ska bli mysigt. Hoppas på fint väder bara, för det kan bli trångt inne!
 
Nu ska jag jobba på här! Puss på er och ha en fin dag! <3
 
 

Vårkonferens

Skrivet:    ·  Allmänt

Lite samarbete, lite bubbel och snittar och lite mingel på kontoret vid 4. Sjukt mysigt eftermiddag med både privat, företag & produktstöd. Ett stort gäng och extra kul när man får sitta brebod nån man faktiskt aldrig pratat med tidigare! Många är ju gamla IF:are, vilket är så kul! 

Vidare till Fazana för lite mat! Förrätt och varmrätt för mig, prosciutto och så kycklingsallad. För mig som inte gilla pizza va kanske inte Fazana bästa stället, men ändå gott! Får skylla mig själv lite! 

Hemma, just duschat och väntar nu på min Jimmy! <3


Morgonkick!

Skrivet:    ·  Allmänt

Cyklade i regnet till gymet, det tog emot en aning men idag gick det sådär extra jäkla bra så då ångrar man sig verkligen inte! 

Svetten rann redan efter uppvärmingen och körde på som tusan! Ingen direkt mjölksyra heller så det gick att pressa sig lite extra!
Fick skjuts, efter en snabb dusch, av fina Jenny så slapp cykla i ösregn! Tusen tusen tack! Hann bra till mötet klockan 8!
Jobb till 16, sen mingel innan vi drar till Fazana med produktstöd och företag för en liten happening ihop! 

Ha en fin dag i regnet! <3


Promis med Natta <3

Skrivet:    ·  Allmänt

En supersnabb dag på jobbet, haft Lovisa på medlyssning hela dan, så duktig tjej verkligen. Och när hon tar sitt första samtal kommer jag känna mig så stolt! Men det är lätt att lära när det blir så bra respons! 

Lunchade ute med kollegor, tonfisken är grym! Och i sallad med majs och gurka blir det succé! 

Mötte Natta efter jobbet och gick en mysig runda på piren. 8 sköna km! Fick kolla in hennes & Adrians nya lägenhet och det märktes att det va länge sen vi sågs på riktigt, hade lite att ta igen! 

På väg hem till min Jimmy nu, det är vår i luften trots kylan. Luktar grill här på Brandholmen, underbart! Och i helgen kommer sommaren! <3


Tisdag

Skrivet:    ·  Allmänt

God morgon tisdag! 

Full rulle här så det blir ett snabbt inlägg!
Medlyssning, sol och tisdag! 
Lite huvudvärk men annars pigg! Solen gör ju massor! Kanske kan bli en lunch ute idag!
Och efter jobbet ska jag träffa Natta! Fin dag! Nu ska jag ta hand om min sommartjej här!

Puss!


170515

Skrivet:    ·  Allmänt

God morgon måndag! 

Efter en mysig helg med mycket jobb för grabbarna och kanske några timmar för lite sömn är man ändå ganska (eller egentligen inte) redo för en ny vecka! 
Kom hem vid 22 igår och somnade nästan direkt. Åt lite tacos i svalsta med gänget innan vi åkte. Hade dock feber igår eftermiddag men två Ipren så kändes det bättre! Hoppas det inte kommer tillbax, men idag känns det bättre. 

Vill bara spola tillbax den här helgen, en ledig fredag i Sthlm med syrran, en mysig fredag med mannen i mitt liv, en lördag med Josse och Jenny i Norrköping, lite shopping, en grillning på kvällen, en söndag med långpromis i svalsta, en sväng in till stan med Josse & Jenny, tacos och massa mys med Stella! <3
Dessutom har jag kört bil HELA helgen! Det ni! Ni som känner mig vet att jag dragit mig massor för att köra, senaste gången va nog ett år sen, men jag gjorde det! Körde till svalsta, hem från Norrpan, parkerade och ja, så nöjd över mig själv! Klapp på axeln! 

Nu måndag, medlyssning med ny tjej! Fullt ös!!


En bättre helg med familjen <3

Skrivet:    ·  Allmänt

Roadtrip! En lördag med shopping i Norrpan, ett par skor fick komma med hem bland annat. 

En mysig lunch med brudarna på en uteservering! Solen gassade! Så underbart! ☀️ 
Kom hem till grabbarna som varit ute och byggt sarg hela dan, fått massa färg i ansiktet och jobbat hårt! Duktiga! 

Grill på kvällen och ett glas rosse, mys i soffan  och tidig kväll med alla trötta. Sov kvar och imorse kom en liten Stella och väckte oss vid 8. Sen fick jag gosa i sängen en stund. Inte varje söndag man får morgonmysa med en fin liten tjej! <3

Frukost ihop och sen blev det 75 minuters pw runt palstorp! Så skönt & riktigt varmt ute! 

Älskar såna här helger! Familjen är allt! Så lycklig att jag träffat min stora kärlek och att han dessutom har världens finaste familj! 


Lördag ☀️

Skrivet:    ·  Allmänt


En lördag som startade med skön pw! En timme och nästan 7km i solen! Underbara väder! Fixar iordning mig och packar väskan! Iväg till Norrpan med Jenny & Josse! Grabbarna är redan ute i svalsta och bygger sarg! Sen blir det vin och häng i svalsta och kanske sover kvar! Det va allt för nu! <3



Shopping!

Skrivet:    ·  Allmänt

Så nöjd med dagens shopping! 



Fredag!

Skrivet:    ·  Allmänt

Kommer hem till nystädat hem! Min Jimmy är världens bästa! <3



En solig dag i Sthlm

Skrivet:    ·  Allmänt

Äntligen på bussen hem! 35 minuters försening men nu äntligen lämnar vi ett soligt Stockholm! Trött i fötterna efter en så mysig dag med syster och killarna!

Lunchade på ett mysigt ställe, Urban Deli, tog en lax (!!) sallad, ni vet sån här suchilax. Fräscht, lätt och gott! 
Lite bus i lekparken efter. Blev lite shopping oxå, så typiskt mig, när man väl åker iväg till en annan stad så kommer man ändå hem med påsar från HM! Haha, men faktsikt så är utbudet en del mycket bättre i Sthlm! 
Fyndade en pwväst, ett par vita tygskor fick komma med hem (kan man få för många?) och ny bikini! Ska testa överdelen hemma så får vi se! Men jag gillade den! 

Nu ska st bli SÅ skönt att komma hem och ta fredagsmys med min älskling! <3


08.00

Skrivet:    ·  Allmänt

God morgon! 

Sitter på bussen med en kaffe och solen skiner på utanför! Vilken fin morgon! ☀️
Tog en kompdag idag, hade lite att plocka ut och varför spara? Ska upp och träffa Linnis, Max & Alex som är hemma! Och ni som känner mig vet att min älskade syster har bott utomlands typ så länge jag kan minnas, har väntat så på att dom ska flytta hem, och så nu, nu kommer flyttlasset gå till Sthlm! Sån himla lycka! Att ha sin syster en timme bort med bil och inte 5 timmar med flyg, buss och tåg. Lite skillnad! Och så Max & Alex, mina killar! Så stora, har så mycket att ta igen! 
Och nu är dom alltså hemma och ska kolla på lägenheten, fixa lite med skola och förskola.

Kommer bli en mysig dag i Stockholm! <3


170511

Skrivet:    ·  Allmänt

God morgon torsdag! 


En stressig irriterande känsla i kroppen, satt nog kvar från igår kväll. Sprängande huvudvärk och allmänt irriterad bara. Mycket på jobbet, många bollar i luften, trött, kanske på väg att bli förkyld, ingen bra kroppsperiod just nu och så lingonveckan på det. Kul! 
Trots att jag är världens lyckligate, det är vår ute och dessutom ledig imorrn. Men ibland hjälper inte det. Aja, det brukar lösa sig och efter en GOkaffe känns det lite bättre! 
Ny dag nya tag! <3



Solariesol & kvällssol

Skrivet:    ·  Allmänt

Mycket på jobbet nu! Fullt ös ich idag har vi lagt upp planering för våra nya sommarvikarier som jag & Bea ska ta hand om. Det kommer bli kul, verkligen en utmaning men oxå himla mycket att ha koll på. Planering är A och O! 


En sväng till solariet med Josse efter jobbet och sen balkonghäng och kaffe i kvällssolen! Min fina lilla pärla! Så glad att just Josse tar hand om den! <3


Spinning

Skrivet:    ·  Allmänt

God morgon onsdag!

Kickstart med spinning! Bland det skönaste jag vet! Idag ny (för mig) instruktör! Blev lite skeptisk när han startade med hårdrock som första låt, men sen blev både musik och pass högt över förväntan! 
Jobbade stående och i två positioner, tuffa intervaller och blandad musik! Faktiskt jättebra! Varierat och tufft, precis som det ska va! 
Direkt till jobbet och 8.00 satt jag på mötet! Bra jobbat med tanke på att passet va slut 7.30! Nu jobb! Frukost: Hallon, vaniljkvarg och banan! Mums! Och kaffe! 

Ha en fin onsdag! <3


Ekens

Skrivet:    ·  Allmänt

En sväng på Ekens med Sandra gjorde susen efter en frusen och trött tisdag. Fick massa energi trots att kylan va slående. Ingen vidare värme alls men sol fick vi! Och av den får man energi! Kom hem till ett hem som doftade hur gott som helst! Där stod älsklingen och lagade chili con carne! Vilken lyx! Och starkt va bara förnamnet! 



170509

Skrivet:    ·  Allmänt
God morgon fina!
I natt har jag sovit tungt, jäklar! Drömt massor och en sån där stressig dröm, skulle på bal (konstig dröm?!) och hade minimalt med tid att byta om, locka håret och piffa sminket. Halvt klar och bara stress. Vaknade mitt i allt och kände mig helt groggy! Fortfarande trött så sprang precis över till Coffeehouse och köpte en STOR kaffe. Nu kickar vi igång dagen på bästa sätt! Trots kylig morgon så skiner alla fall solen! Alltid nåt!
Ha en finfin tisdag!
 
 
 
 
 

Bodyjam!

Skrivet:    ·  Allmänt

Lång dag på jobbet och det va nära att jag skippade gymet. Men jäklar va kul det va! Bodyjam med Sandra & Amanda med Annica som team! Sjukt mycket endorfiner och så kul när det dessutom va från tidigare releaser som man faktiskt kunde! 

Nu köttbullar & mys! 


God morgon måndag!

Skrivet:    ·  Allmänt

God morgon måndag! 

Ny vecka och nya möjligheter! 
Började kolla Frikänd igår och plöjde 3 avsnitt, eller jag såg väl kanske 1 helt avsnitt, somnade så skönt på Jimmys bröst, det absolut tryggaste som finns! <3

Ny vecka och det ska bli en bra vecka! Fullt ös på jobbet med handledarskap, möten och lite annat! Lite träning och promenader, två luncher inbokade och förhoppningsvis lite mera värme! Blåste så mycket imorse att det nästan inte gick att andas och cykeln stod typ still. Galet! Skaplig skillnad från i fredags! 

Ha en fin måndag nu! <3


Söndag & solig långrunda

Skrivet:    ·  Allmänt

Sovmorgon, kollat lite resor i sängen och sippat kaffe. SKAM och långfrulle. Och nu är jag ute på en lång runda här! Lite för kallt för balkonghäng så valde en pw när Jimmy kollar viktig match med Liverpool! 

Josse messa previs och kommer snart på lite kaffe och det här blir 1,5 timmar innan jag är hemma! Så skönt! 


Lördag

Skrivet:    ·  Allmänt

Hemma efter en så mysig dag & kväll!

Sovmorgon till halv 11, behövdes tydligen!
Sen frukost i soffan framför lite serier. Tog cykeln bort till Ica och fick andas lite luft. Sen kom Hanna och hämtade oss och vidare hem till Adira & Niklas för en mysig fika över några koppar kaffe. 
Vid halv 7 gick vi därifrån till Ida & Johan. Sen har vi ätit tacos, druckit gott vin, busat och myst med Tage - världens finare lilla kille - & haft en så mysig kväll! Att 7 timmar kan gå så snabbt, ett gott tecken på att man haft trevligt! 
Tack tack fina ni! <3


Sommar!

Skrivet:    ·  Allmänt

Lycklig i hela kroppen! 

Cyklade hem och på med bikinin, premiär på balkongen! ☀️
Underbara väder! Suttit här och njutit av iskall rosse Sprite och spelat yatzy med min Jimmy! 
Livet! Nu lagar vi nya fredagsfavoriten pizza på filodeg! Semesterfeeling! <3


Hej fredag!

Skrivet:    ·  Allmänt

Mysig kväll igår, somnade lagom och gick upp direkt när mobilen ringde imorse, 05.35. Inget snooze på spinningmornar, då är det bara att gå upp! På med kaffe & packa klart det sista. 

Iväg på spinning! 
Så bra pass och så svettigt! Klapp på axeln! 
Fortfarande en utmaning med långa intervaller 
där man ska ligga på samma watt. Tufft som tusan och så skönt efter. När man är helt slut och vet att man har spinningen bakom och helgen framför sig! Drömmen!

Nu jobb, möte med Stina, en sväng på stan på lunchen och förhoppningsvis en em i solen på balkongen! 
Ha en fin fredag! <3


Äntligen!

Skrivet:    ·  Allmänt

Färgat håret på Jenny, en kaffe på Arnö och mys med Stella bus! Storhandlat och självscannat för första gången, nu mat och mys med min älskling! <3



Morgonstund har guld..

Skrivet:    ·  Allmänt

Vaknade tidigt och tog mig ut på en lång runda! Så värt att ta vara på hela dan och mornar som idag, så vackert! 

Gick 45 och sprang sista 15. Länge sen jag sprang men det gick! Inser att löpningen kommit lite i skymundan men det kan det bara bli ändring på! Spinning ger inte samma kondition även om det är mitt bästa! 

Svettig och nöjd! Nu på väg till jobbet! Ha en fin solig dag! Hoppas min Hanna är pigg och orkar luncha idag! Puss på er! <3


Middag hos mamma

Skrivet:    ·  Allmänt

En kväll med god mat, mycket prat och tiden som gick alldeles för snabbt! 

Kycklingfilé i ugn med teriyakimarinad och bönpastasallad. Mums! Ett glas rött till och en efterrätt som jag velat testa länge, nicecream! Frys in små bitar av banan, mixa till lagom konsistens och servera! Man kan blanda i vad man vill, men vi valde att ha den som den va, bara så, så gott och verkligen glasskänsla! 

Tack Ida & Annica för en så mysig kväll! <3


Kärlek i en liten skål

Skrivet:    ·  Allmänt

Frukost idag, naturell kvarg med frysta hallon & banan! Mums! 



Kickstart

Skrivet:    ·  Allmänt

God morgon fina!

En surprise när jag kom till gymet imorse. SPRINT med Lotta stod på schemat. Ouuuuups! Är spinning jobbigt ska vi lixom inte tala om sprinten. Mer styrka och mer intensivt. Man undrar alltid om man ska orkar, speciellt när klockan är halv 7, men jo, kroppen klarat mer än man tror och med lite uppvärmning innan fick det kalas!

Kickstart!
Nu jobb, förhoppningsvis liter mindre köer idag och ikväll m&d middag hos mamma i Harg! Ha en fin dag! <3


Kvällsrundan

Skrivet:    ·  Allmänt

Lunch ute idag! Den ni! 

Efter en dag med 25-30 minuters kö kände man sig lagom mör. Gick från jobbet kvart över 5, helt slut! Och om det lockade att lägga sig på balkongen i kvällssolen, men jag snörade på mig skorna och tog mig ut på en timmes pw! Och man ångrar sig aldrig! Så härligt att få njuta av solen lite! <3


170502

Skrivet:    ·  Allmänt

God morgon fina!

Cyklade i strålade sol, man blir så lycklig & pirrig på nåt vis när man vaknar till sommarvärme och blå himmel! Underbart!
Måste nog ut efter jobbet, en runda i solen får det bli! Ha en fin dag! 
Torrschampo va morgonens räddning! 


Grattis Josse!

Skrivet:    ·  Allmänt

Tog en promis bort till Josse & Stenbrinken i solen för lite fika! Innan dess njöt vi på balkongen, äntligen lite värme på rikligt! Städade på balkongen & plockade fram dynorna. VÅR!! 

Underbart att få se sol från en klarblå himmel och känna hur solen verkligen värmer! 
Den här tiden är verkligen den bästa! 
Grattade Josse & myste med släkten Eklund, åkte vidare till Maxi och handlade lite kycklingtacos. Nu myser vi med poppis (i kastrull) & en ny serie på ettan! 
Vill inte att den här ledigheten ska ta slut! 


En SÅN helbra heldag

Skrivet:    ·  Allmänt

En 11 timmar i svalsta med hela gänget! Spelade spel och sippade rosse, grillade fläskfilé och busade med Stella. SÅ himla mysig dag & kväll! Tack alla fina!

Nu ska vi sätta oss på balkongen snart och sen över till Josse & gratta! Fin ledig dag! <3


Maria Bengtsson

Här får ni läsa om mitt liv. Every day counts. Enjoy!



· Allmänt