God morgon fredag!

Skrivet:    ·  Allmänt
Efterlängtade underbara fredag!
En snabb och innehållsrik vecka och helgen känns så välkommen!
I onsdags blev det fotboll och Sverigevinst (!!) och sen en kväll i hamnen med familjen Lindblads! Vilken sommarkväll, helt underbart och nästan utlandskänsla! Fullt ös på hamnmaggan och en del överförfriskade från Tovastugan, ett glas alkoholfritt rosé, ceasarsallad och långbord! Sjukt mysig kväll. Strosade runt lite i hamnen efter maten och tjejerna fick glass. Fortfarande så varmt och skönt ute. Magiskt! Och det är dom här kvällarna man ska passa på och njuta, ta vara på! Har varit riktigt bra på det hittills faktiskt.
 
Igår kom även pyrets säng! Så fin! Monterade klart den igår kväll så nu står den i vårat sovrum. Overkligt, mysigt, spännande och pirrigt. Allt på en gång! <3
 
Nu ska jag hämta en kaffe här, puss på er!
 
Gårdagens tonfisksallad med färskpotatis. Mums!
 
 
 

Morning onsdag!

Skrivet:    ·  Allmänt
Onsdag och mitten av veckan! Känns skönt. Tokvarmt på promenaden till jobbet imorse och idag hade jag verkligen velat ligga på klipporna och bara varit. Hoppas det kan bli lite fint i helgen också så man får njuta av solen lite! Känns som man tappat all bränna nu, det gäller ju att spä på så att säga, underhålla lite hela tiden.
 
Fortfarande fullt ös på jobbet men kanske något lugnare igår. Mysig fika på Espressohouse med min fina Natta, sen lite handling med älskling innan vi tog kväll. Fick så jäkla ont i magen bara efter maten, kanske en kombo av för många läkerol (ändå inte en hel ask som jag kunde innan jag blev gravid) och så åt vi pasta på kvällen. Ingen aning, men låg i fosterställning hela kvällen sen. Usch. Öm i magen idag, men bättre.
Svårt när pyret tar upp plats i magen. Lilla älskling! <3
 
Idag är det jobb, kanske hinner möta upp älskling och familjen Lindblads på Tovastugan och kolla lite Sverigematch, sen möter vi upp Foppa och tar bord på Hamnmaggan. Äntligen dejt med familjen! Som vi har längtat efter er!
 
Have a good one! Och har ni inte kollat in Blindspot - så gör det! Sjukt spännande och bra serie! Finns tom 3 säsonger såg vi! Älskar våra kvällar, att plöja en riktigt bra serie!
PUSS!
 
Nya skorna kom igår! Finns på Zalando till buspris!
 
 

Hej måndag!

Skrivet:    ·  Allmänt
Det känns att man lever. Herregud vilket tryck på jobbet. Toklånga köer, medlyssning och så semestertider. Phu. Andas. Ett samtal i taget bara. Men man är bra trött när klockan slår 16:30. Fick jobba över lite men vilken räddning att ha sommartid! Längtar till semme nu! Och till lite mammaledigt! <3
På promis nu, poppar lite bra musik och andas in havsluft. En lite lugnare prom och nöjer mig med 45. Skulle blivit 30, men det va så skönt! 
Lördagen blev det fotboll minsann, ett minst sagt övertaggat gäng i svalsta, men sånt ös! Vem som helst blir ju fast i en sån match med en sån hejarklack! Åkte hem sen och sov i egen säng, borta bra! Fix & donade lite hemma och sen grill hos m&p. 

Ta hand om er! Pusss! 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Midsommar

Skrivet:    ·  Allmänt
Hade verkligen en fin midsommar och vi är kvar här ute i svalsta hela gänget, bara det är så mysigt! Att vakna här hos världens goaste svärföräldrar med Jimmys syskon, farmor och så Stella som kom in imorse och sa gomorron. Vid 9 tyckte hon att vi skulle vakna, då fick hon krypa upp i vår säng och gossa lite innan vi gick upp och åt frukost. Lasse dukar alltid upp en frukost i världsklass när vi är här. Man blir så ompysslad och ibland är det skönt att slippa tänka, bara va och få det mesta serverat. 
Midsommar då! Vi åt sen lunch med sill (gillar fortfarande mest såsen) , färskpotatis, gräddfil och gubbröra. Mums! 
Sen blev det kaffe, kubb och musik på gräsmattan, musikquiz & så lite paj på kvällen. Fick även agera chaufför och hämtade Jenny vid 8. Sånt man får ta som preggo! ;) 
Just gått palstorp, tagit en lång dusch fixat mig lite. Grabbarna dricker bira och spelar golf, Stella busar här brevid, snart grill och sen fotboll både 17 & 20. Mest viktigt är väl Sverigematchen, det andra är mest för sällskapet. 
Njuter av att inte göra nånting! Hoppas ni har en fin dag! <3

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Snart Midommar! <3

Skrivet:    ·  Allmänt
Hej fina!
Idag går jag in i vecka 26! Galet! Och så mysigt!
Känner mer och mer nu, vilket är så härligt, häftigt och mysigt. Nu på förmiddagen så kände jag flera små sparkar, sån sjukt häftig känsla! Ni som vet ni vet och ni andra hoppas jag verkligen kommer få uppleva bebis i magen för det finns ingenting som slår det här! <3 Lilla pyret! <3
By the way, beställde från Zalando i måndags och idag kom det ett sms om att det fanns ett paket att hämta! SÅ sjukt snabba! Annat mot HM om man säger så..
Sitter och äter lite sallad här vid datorn på jobbet, ska bli så skönt med lite långhelg. Jimmy är väl på bättringsvägen efter influensa, magsjuka och allt va det nu är. Fick dessvärre ändå ställa in med Natta & Adrian ikväll, skulle dit och myst ikväll, fått oxfilépastsa (favvo i repris) och spela lite spel på inglasade balkongen. Men bäst att vila vila så han alla fall är pigg tills imorrn på Midsommar. Då ska vi fira traditionellt med hela familjen Eklund plus släkt i Svalsta. Ska bli så mysigt, även om vädret inte verkar bli nån höjdare.
 
Önskar er en fin Midsommar! <3
 
 
 
 
 

Kortvecka!

Skrivet:    ·  Allmänt
Go kväll fina! 
På kvällsprom här! Passade på och handla lite snus till sjuk älskling hemma. Hann sitta ute på balkongen i två hela timmar på em och fick lite solenergi! Typ storm ute, ändå skönt att komma ut! Lagom lång promis i lagom tempo! Jag lär mig! 
Magsjuk / matförgiftad sambo hemma, stackars verkligen! Det värsta! Usch! Men nu verkar han va på bättringsvägen allafall och inte mått illa sen igår fm. Hoppas bara vi, jag & pyret, klarar oss nu! 
Hos BM imorse och mest checkade av mående, blodtryck och urinprov. Och så lyssna på lilla älskling såklart! Lika häftigt varje gång <3
Kortvecka och midsommar på fredag! 
Kramar! 

(null)

Härliga helg!

Skrivet:    ·  Allmänt
En fredag med några timmars sol på balkongen, sen lite homemade pizza på filodeg, vego för mig och skinka för Jimmy. Lite fotboll och mys i soffan. 
En lördag med sovmorgon, sov 11 timmar både jag och älskling så det behövdes nog. Sen åkte vi ner på stan en snabbis och fixade lite ärenden och så vidare till Sthlm för att fira Max 11 år! Lite grillat, kubb och tårta och vid 20 va vi hemma i nypan igen. Köpte lite snax och kollade film. Men alltså. Köpte lite naturgodis och skruvar som jag alltid älskat, gjorde dip men allt va fel och inget va jag sugen på! Haha kroppen och smakerna ändras verkligen! Mådde illa av allt, dipen va fel smak och naturgodis vill jag aldrig mer se! Några bitar räckte. Gravid och så.  Det enda gottiga jag kan tänka mig är typ glass & allt ska va iskallt! 
Jimmy är på golfbanan och jag har just gått en timme med Sandra. Så skönt ute även om  regnet hänger i luften.  Ny dricker jag kaffe & läser mama. Sen ska vi ut till svalsta på fika och fira Lasse lite. Puss på er och ha en fin söndag! <3

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Hamnen & välkommen vecka 25!

Skrivet:    ·  Allmänt
En fin kväll med brudarna i hamnen! Bonde först rökeriet men med tanke på vädret så blev det hamnmaggan istället. Och över förväntan både på mat och service. Åt ceasarsallad (ovanligt va!?) med Amanda och Natta tog halloumiburgare. Gott verkligen och hur mysigt som helst! Fick höra allt om förlovningen och så blev det en del bebisprat såklart! Så mysigt att jag har Natta som är bara 3,5 veckor före mig! <3
Dom kommer bli som bästisar dom små liven! 
Fullt ös på jobbet, helt slut nu. Ligger i sängen och väntar på Jimmy som ska komma hem, iväg för lite handling och sen ta kväll hemma han & jag. Mys! Och imorrn är det fredag! SÅ välkommen både fredagen, helgen och gravidvecka 25! <3

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Sommar!

Skrivet:    ·  Allmänt
En helg med sol, bad, avkoppling och familjen! 
Planerna va Gbg, men har känt mig stressad, så lätt att köra på i samma tempo som innan. Så efter lite fram och tillbaka bestämde vi oss för att bara vara hemma, Gbg finns kvar. Och trots att det va nåt så positivt så kände jag bara stress med att åka. Glad att jag kände efter och lyssnade på kroppen. 
En fredag hemma med älskling. En lördag med mama på stendörren när Jimmy och paps spelade golf. Grill på kvällen, sommar och semesterfeeling och sån avkoppling jag behövde. En söndag precis som igår. 3 bad, lunch på klippan, sol och livet med pyret i magen! <3
Avslutade helgen med att köpa lite nytt till pyret! Babybjörn bärsele i ljusrosa, så himla fin,  overall från P&P. Och så massa fina Newbie kläder. Tack Johanna! 

Nu soffan & film med mitt allt! <3

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Hej fina fredag!

Skrivet:    ·  Allmänt
Vaknade innan klockan och passade på att ta en morgonrunda på piren! Så magiskt och knappt nån ute så tidigt. Brukar alltid möta några, två tjejer med hund, en ensam tjej med hörlurar och nån på cykel, men inte idag! 
Gårdagen va så mysig! Trots ett avhopp i sista sekunden på drygt hälften så hade vi som va kvar desto mysigare. Linn hade fixat skumpa på kylning, jordgubbar på spett, melon & feta på hennes fina innergård. Svårt att tro att det gömmer sig så mysiga lummiga innergårdar bakom husen mitt i st
Sen bord på Rökeriet med fina gänget! Många skratt, en delad låda rökta räkor, ceasar till varmrätt och kvällssol! Magisk kväll! Tack funa brudar! Lyckligt lottad att få jobba och spendera mina dagar med er! <3

Happy friday! Pusss! 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

6 juni

Skrivet:    ·  Allmänt
God morgon fina!
Lite varmare idag, skönt och perfekt med tanke på kvällens sommaravslutning med gruppen!
28 grader ska det bli ikväll, underbart!
Sveriges nationaldag spenderades ute på Arnö med fina familjen Eklund! Lite solhäng, mys med Stellabus och så grillat till lunch. Sen lunch dock, åt väl vid 15:30 sådär. Så en kombinerad lunch & middag. Kycklingfilé med sallad, lite hamburgare och korv för dom som vill det. Mums! Salladen va magisk! Allt finhackat och med majs och salladsost och så italiensk salladsdressing, ni vet sån på påse som man blandar med vatten och olja. Hur gott?!
Stella är verkligen så go nu, klappar på magen och lyssnar. Undrar när bebis kommer. Pratar med bebis och kramar. Fina lilla tjej. Spännande med magar för småttingar! Tage va också helt fascinerad!
 
Ikväll sommaravslutning med bästa gruppen! Rökeriet en sommarkväll som ikväll känns ju så mysigt! Bara att passa på! Jobb fredag och sen Gbg för oss! Mys!! <3
 
Nya naglar i tisdags! Äntligen!
 
Lite färgskillnad på mig och Stella! ;)
 
Bästa just nu! Iskall melon!
 
 
 

Middag & morgonprom

Skrivet:    ·  Allmänt
God morgon fina! 
Skaplig tempskillnad idag! Från 26 till 16 ska det bli och imorse va det inte många grader. Men ändå skönt att komma ut på promis! 
Cyklade hem från Annica igår vid 23:30, svalt men ändå nåt speciellt att cykla i sommarkvällen, inte ens mörkt ute! 
SÅ mysig kväll med Ida & våra mammor! Tage va med en stund innan han somnade. Fina killen, blivit så stor och duktig. En pojke verkligen med så mycket personlighet. 
Lax, spenat och pasta och jordgubbar till efterrätt! Mums! Och så massa prat, alkoholfritt bubbel till mig! 
Tack för så mysig kväll! <3

Jobb & nya naglar står på dagens schema, sen hemmakväll med älskling! 
Have a good one! 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Måndag

Skrivet:    ·  Allmänt
En ny vecka! Helgen fick fort men vi fick ändå ut en hel massa mys och njöt av solen & salta bad på stendörren, middag & spel med Natta & Adrian, rökta räkor och balkonghäng, kvalitetstid med mami oxå det på klipporna och grill hos m&p. Fint! Hoppas det här underbara vädret håller nu, man har blivit bortskämd med att vakna till klarblå himmel nu! 
Annars då? Pyret & jag mår bra! Ska undvika trappor och gå korta steg på mina promisar, annars inget annat som tur är! Fick höra hjärtljuden igen i fredags vilket va skönt. Lillan sparkar mot min moderkaka så därför har jag svårt att känna vår lilla plutt i magen. En vecka till trodde BM. Så vi får vänta snällt. Men magen väver! Inga andra cravings förutom allt som är kallt, melon, iskall banan, vatten med masss is, iskall glass, kall sås och sallader. Helt okej crabings ändå! 
Åt byw världens godaste nyhet igår! Ni måste testa! Jordgubb & vit choklad. Lohilo kan! 

Ibland är det svårt, mer eller mindre, att förstå sig på människor. När man tror att man vet var man har nån, så är det som att vända på en hand. Från 100 till 0. Från allt till inget. Har påbörjat sms, raderat och skrivit igen. Klart jag accepterar att vi alla är olika, men snabba bollar har jag svårt att analysera. När man inte hänger med.  Då är det bättre att spela med öppna kort, ärlighet varar alltid längst. Sånt här tar för mycket energi. Det som skulle kunna leda till nåt så fint. Känns redan bättre, att få skriva av sig lite. <3

Nu ska jag hoppa in i duschen och cykla bort till Bagregatan & Ida, Annica, mamma och Tage på middag! Lyx! <3

Puss! Här är bilder & glassen från igår! 
(null)

(null)

(null)

Morning!

Skrivet:    ·  Allmänt
Vilken morgon! 
23 grader redan innan 8:00. Galet och helt underbart! Klagar inte, många frågar hur det går med pyret & magen i värnen men alltså det här är det bästs jag vet! Sommar är min årstid, gravid eller inte! Och att få va ledig när det är såhär, nyp mig i armen! 
Fredagen startade vi med sommartid på jobbet vilket är sån lyx! Flexade ut redan vid 15 & cyklade hem för lite balkonghäng, handling med älskling och så mera balkongmys, rökta räkor från Rökeriet och kvällssol! Satt ute och myste till efter 22, ljuvligt! Igår packade vi badväskan & åkte ut till stendörren! Lite plocksallad och vatten och en hel dag med mitt liv! Vi tre på klippan och premiärbad för mig! 3 gånger badades det! 
På kvällen gick vi över till Natts & Adrian och fick god oxfilépasta och rabarberpaj till efterrätt, satt ute på balkongen till 24 och spelade spel! Underbara dag! 

En morgonprom på piren avklarad, sen sol & bad med mami! Jimmy & pappa ska golfa i värmen! Njut av dagen! <3

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Sommarkväll & jordgubbstårta

Skrivet:    ·  Allmänt
God morgon fina fredag! 
7h sömn borde väl räcka? Får slumra på klippan imorrn helt enkelt! 
Igår hade vi släkten Eklund här på firande i efterskott, slängde ihop två pajer i onsdags kväll & en jordgubbstårta på en 20 igår efter jobbet! Och allt länsat! Blev tydligen en hit, visste knappt själv att jag kunde freebasa så, kanske blir en bullmamma av mig ändå! ;) Nejdå, men ibland är det mysigt och extra kul när det är så uppskattat! Fina blommor, presentkort & pengar, så bra! 
Slängde i en färg på Jenny vid halv 10 när nästan alla gått så det blev en rätt sen kväll, men så mysigt! Stella gick lös på alla nallar jag köpt och hade modevisning i mina klänningar, sötnosen hon älskar verkligen allt tjejigt! 
"Wow" uttryckte hon när hon såg sig i spegeln, "titta va vacker Mijan" 
Lilla älskling! 

Ha en fin fredag! <3

(null)

(null)

(null)

(null)

Maria Bengtsson

Här får ni läsa om mitt liv. Every day counts. Enjoy!



· Allmänt