Fredag

Skrivet:    ·  Allmänt

Härliga fredagskväll! <3

Det är precis så jag vill spendera mina fredagar, den känslan är helt oslagbar! 
Helgen framför fötterna som ska spenderas med min älskling, familj och bästa vännerna! 
En fredag när man känner in helgen, tar ett glas rosse & bara kopplar av totalt! Ingen klocka som ringer på två mornar och inget jobb, ingen stress att hinna med och inga krav. Bara va och tillåta sig att njuta! 

Det är och kommer alltid vara nåt speciellt med just fredagar! Ett pirr i magen på nåt vis. Lycka, precis så, lycka! <3

Igår blev det en jämn match i UNO, lite oliver och ett glas rosse Sprite. Lite hemmagjord pizza på filodeg med skinka, champinjoner, räkor, annanas och ruccola. Hur gott? 
Sen premiärkollade vi Hassel! Saknat svenska kriminalserien så den här va efterlängtad! Sjukt bra och med massa bra skådisar! 

Somnade vid halv 12, helt lagom. 

Kärlek 

FREDAG

Skrivet:    ·  Allmänt
Äntligen är den här, fast det känns som igår, veckans bästa dag!
Jäklar va veckorna går snabbt, men varje fredag är ändå samma underbara känsla!
Ledig helg med den jag älskar mest av allt! <3
Satte klockan på promis imorse, 05.50 och även om det va lite motigt så tog jag mig ut!
45 minusters start på dagen, härligt! Saknar min morgonspinning, men halsen känns inte helt hundra så då får den vänta helt enkelt. Inga undantag på den!
Mumsig frulle och några koppar kaffe i kroppen, redo för några timmars jobb bakom skärmen. Tänker avsluta veckan på bästa sätt här! Extra skönt att ta helg när man känner att man gjort en riktigt bra vecka!
 
Ikväll blir det ett glas bubbel, lite UNO, lite fredagskänsla och en riktig mysarkväll!
Imorrn kommer bästisarna Erika & Johan med tjejerna och där blir det nog många timmars häng!
Lite spel, lite bubbel, lite god mat och sånt häng vi älskar! Ska bli så mysigt!
Söndagen blir det lite firande hos mamma och pappa, mami fyller nästa vecka. Ska bli mysigt att träffa Linnis och killarna också. Ser fram emot en MYSIG HELG med min fina Jimmy! Känner verkligen att jag saknat honom, imorse va jag sådär extra kär, ni vet när man blir alldeles varm i hjärtat. Lycka, trygghet och så himla mycket kärlek!
 
Ha en trevlig helg fina! <3
 
 

Mitt allt! <3
 
 

Lunch i solen & lite gym

Skrivet:    ·  Allmänt

Fina höst! Satt ute och åt lunch med mami, så mysigt även om salladen inte va nån höjdare så gjorde solen och sällskapet sitt! 

Torr kyckling och broccolin va frusen, inte okej!

Sen blev det gynet en sväng, körde lite backar på bandet bara. Nu äntligen kväll & snart kommer min Jimmy! Äntligen! <3


MORNING

Skrivet:    ·  Allmänt

God morgon fina!

Somnade 22 igår, så skönt att sova ut lite. Ladda batterierna lite extra, speciellt nödvändigt när det är mycket förkylningstider och helgen närmar sig! Då vill man va pigg, såklart! Både bromancehäng och firande, blir en mysig helg! 

Frukosten i magen & två koppar kaffe till det. Laddad för en fin torsdag! 
Lunch med mami och träning / pw / vila är fortfarande oklart. Ska känna efter lite! 
Alltså det här kan jag längta efter när jag går och lägger mig på kvällen, mums! 


Onsdag

Skrivet:    ·  Allmänt

Äntligen kväll! 

En bra dag på jobbet avslutades med pump! Bästa AnnaLena och även om jag hade den träningsvärken gick det bra! 
Hemma, duschad & klar för soffan, Jimmy är iväg så det är bara han som saknas! <3
Kollar Hollywood fruar & myser under filten. 
Hoppas ni har en skön kväll! 


HOME sweet HOME

Skrivet:    ·  Allmänt

Äntligen hemma! 

En fullspäckad eftermiddag och kväll fylld av så mycket kärlek & gos! Fick äntligen träffa Amilio, lilla skrutt! Några timmars häng hos Hanna med Foppa! Fick gossa massa! Tänk att man kan va så liten! <3

Upphämtad av Jimmy och så vidare till Mormor & Morfar i östrabergen, för lite middag! Sjömansbiff, alltid! Så söta! Världens undebaraste, verkligen!
Landade hemma nyss, just tagit en duch och nu ska vi snart krypa ner i sängen. Hemma är alltid bäst! 
Sov gott! <3


FRUKOST

Skrivet:    ·  Allmänt
Gillar att testa nytt och experimentera lite. Nu försöker jag verkligen tänka protein och kolhydrater till varje mål! Och hittills går det bra! Så lite havregrynsgröt till frulle behöver kompletteras med nåt som ett ägg, lite proteinpulver eller vad man nu känner för. Igår fick jag leverans från Gymgrossisten och imorse testade jag världens godaste frukost! Vanlig havregrynsgröt och till det chokladcasein, rena drömfrukosten! På riktigt!
Ta en sked gröt och doppa i chokladen... mmmm!
 
 
 

170926

Skrivet:    ·  Allmänt
God morgon tisdag!
Fick vakna till Nyhetsmorgon imorse, det är lyx! Borde starta varje morgon så, man vaknar till på ett lugnt och mysigt sätt. Istället för att snooza och sen behöva hoppa upp ur sängen för att klockan är för mycket.
Lite uppdatering om vad som händer ute i världen är heller inte fel!
Blev en prom till jobbet idag, vilken fin morgon! Fuktigt men soligt och väldigt varmt för årstiden. Klagar inte! Det är bara att njuta nu, hösten är fantastisk när den är såhär! <3
 
Kort lunch idag och sen direkt till min fina Hanna och gossa bebis! Hur mysigt!! Äntligen! <3 Har ju inte gått pga halsont och förkylning, men nu hoppas jag att det blir av. Även om jag känner lite lite i halsen typ hela tiden, speciellt på mornar. Dubbelbokad kväll, för när jag myst lite bebis plockar Jimmy upp mig och vi åker vidare till mormor & morfar för lite middag, dom ville så gärna bjuda på mat. Raringarna! Världens bästa är dom!
 
Ha en fin tisdag nu!
 
 
 
 

Måndag

Skrivet:    ·  Allmänt

Alltid lika underbart med måndagskvällar på nåt sätt! Pump release med natta! SÅ sjukt kul!! 4 instruktörer och sånt jäkla drag!!


Nu kväll, wok & PH! <3


Söndag

Skrivet:    ·  Allmänt

Underbara helg! Och vilket väder! 

Njut ute nästan hela dan. Vi blev kvar i svalsta och njöt av solen, tog en långpromis med Josse runt Palstorp medans Jimmy tvättade bilen. Åt god sallad på trappan i solen. 20 grader och sommarvärme! Så härligt!
Handlar lite för veckan och nu ligger vi i soffan och myser, ätit tacos och vill aldrig att kvällen ska ta slut! <3


Underbar helg! <3

Skrivet:    ·  Allmänt

Lördagen, en skön sovis, frukost i soffan framför Wahlgrens, bästa med lördagsmorgnar! Testar ny granola och den va magiskt god! Har ni inte testat, gör det! Så god! 

Hämtade upp Josse och åkte vidare till svalsta för lite tidig middag, ryggbiff med sallad och lite fotboll. Tog med mig Josse i bilen och körde en Roadtrip! Skrattade så magen krampade! Sen blev det Plump och ett glas rosse! Så mysig kväll! <3

Just ätit sen frukost i svalsta, kommer alltid upp till frukostbuffé här, rena lyxen! Det är som att bo på hotell här! Och vilket väder! 
Njut av er söndag! 


Fredagsmys

Skrivet:    ·  Allmänt

En snabbis från soffan här. 

Underbara fredag! Lunch med mami, jobb till 16, en sväng till maxi för att sen inta fredag på brandholmen! Mjukisar, tända ljus, ett glas rosse och lite UNO, sen lite plock i soffan! 
Yakiniku på lövbiff, dip & quasedillas. Mysfaktor på hög nivå! Hösten är verkligen fin och när man får spendera den med han som är min trygghet i livet! Mitt allt! <3


FREDAG!

Skrivet:    ·  Allmänt
Hur underbar känsla!!
Några snabba på jobbet bara, sen tar vi efterlängtad fredag ihop! <3
Känner av halsen mer och mer så vågade inte nån spinning imorse, även om jag va så inställd på att starta fredagen så! Tog mig istället ut på en skön runda, 50 minuters prom blev en bra start!
Nu jobb, lunch med världens bästa mami och sen HELG!
 
FANTASTISKT! Hoppas förkylningen inte bryter ut mer bara, ska springa ner till Apoteket och köpa lite Cyx.
Ha en fin fredag nu! <3
 
 
 

Kvalitetstorsdag

Skrivet:    ·  Allmänt
Vilken torsdag! Två fina dejter på en och samma dag! Dessutom fick jag sova bredvid min Jimmy igen! Så skönt att ha honom hemma igen. En lunchdejt med Natta, alltid lika mysigt och en riktig guldkant!
Blev upphämtad av fina Alle efter jobbet, åkte och handlade på Maxi och sen satt vi faktiskt och njöt av kvällssolen på balkongen i nån timme innan vi fixade lite mat. Kycklingsallad! Mums!
Så himla mysigt att få ses igen, om jag har saknat den tjejen! Fina vän! <3
Och Södertälje är inte så långt bort ändå. Gosig kväll alla fall! Tack fina!
 
 

170921

Skrivet:    ·  Allmänt

Hello torsdag! 

Sovit okej utan min Jimmy, somnade vid 10 och upp 05.40 för att starta dagen på bästa sätt! Lite motigt att gå upp, det va faktiskt mörkt så dags, men så glad att jag tog mig ut! 50 minuters prom med Kygo i lurarna! 
Verkligen ett så bra sätt att starta dagen på, kaffet smakade om ännu bättre efter lite prom!

Fick skjuts av Ronja & Wille till jobbet, lyx! 
Morgonmöte och utbildning med Ronja är redan avklarat och snart dax för lunch! 
Idag med snyggingen Natta! Mys!

Ikväll kommer Alle och myser! Äta lite och killa hår, uppdatera och prata. OM jag längtar!! <3


Pump

Skrivet:    ·  Allmänt

Onsdag och dagen kunde inte avslutas på ett bättre sätt! Kanske inte hade samma ork och samma energi men åndå, det fick bra! Jag är nöjd! Bodypump med Natta, lite uppvärmning ihop och jag avslutar där jag började, på bandet. Älskar pump! Och på måndag väntar release! Det kan man inte missa! 


Ska snart cykla hem och ta en lång skön dusch, raka benen och lite sånt. Äta lite och somna tidigt. Plocka lite kanske, för imorrn kommer Alle! Äntligen! <3

Ha en skön kväll! Puss!


Paket på posten!

Skrivet:    ·  Allmänt
Det är alltid lika kul att få paket! Den här gången va det ett STORT paket från Zalando!
Innehållande lite av varje, men som jag trodde så va det typ hälften som passade bra. Stövlarna va dessvärre lite för små och då provade jag ändå barfota. Små 37:or både i storlek och i skaftet. Tyvärr. För jäklar va snygga dom var! Ska prova lite mer ikväll men fötterna måste ju andas! Beställde också en Adidaszip som dessvärre åker tillbaka. Men, CK toppen! Alltså HUR skön!! Ett par tunna svarta mjukisar blev också bra och ett träningslinne. Så jag är nöjd! Måste bara leta nya höststövlar nu..
 
Det här kommer bli en FAVORIT.

God morgon onsdag!

Skrivet:    ·  Allmänt

Mysig tisdagskväll som avslutades i sängen framför finalen av PH. Bästa paret vann! Mos & Jossan, så jäkla bra! Gammal säsong jag vet, men mysigt att kolla ändå ju. 


Imorse åkte Jimmy tidigt och jag myste vidare framför Nyhetsmorgon. Vilodagen igår va välbehövlig, men förkylningen finns kvar. 
Gjorde ingefärsshots igår så nu finns det hemma, en shot om dagen. Tror faktiskt att det kan hjälpa, några baciller trycker det säkert bort! 
På plats på jobbet och hoppas på pump med Natta ikväll! Sen hemmakväll och försöka somna tidigt. Jimmy sover borta inatt så det blir tomt i sängen, men det ska gå! 

Fick världens finaste lapp av min älskling imorse, det är kärlek! Ha en fin dag! <3


BONDELID

Skrivet:    ·  Allmänt
 

Nya tröjan på! Varm och så mjuk! Och igår kom mitt STORA paket från Zalando. Äntligen! Det står helt orörd i hallen och bara väntar på att få bli öppnad! Haha, blev lite sent igår och ville bara mysa ner mig i soffan efter duschen. Inne på sista avsnitten av PH nu och det ÄR så spännande!
Minns inte hur långt Jossan och Mos gick..?
Alla fall. Ikväll ska det öppnas paket! Nya bruna höststövlar blev det, några mjukisar, ett träningslinne, en Adidasträningströja till och från gymet, två toppar från Calvin Klein, ska nog bara behålla en men lika bra när man ändå tar allt på faktura. Kommer säkert inte behålla allt, men lika bra att beställa hem lite av varje när man ändå kommer till skott!
 
 
Dom här har jag suktat efter länge! <3
 
 
 

You are enough

Skrivet:    ·  Allmänt
God morgon fina!
Tidig på jobbet idag, så skönt och mysigt på nåt sätt, att komma bland dom första. Tyst och släckt på vissa avdelningar. Ska ner i köket och sätta på lite kaffe snart. Lugn och skön start på dagen!
 
Somnade skapligt igår, känner ändå att det är nåt i kroppen. Tog en extra stark ingefärsshot imorse och håller alla tummarna att det inte bryter ut nåt skit. Inser verkligen hur dålig jag är på att inte vara på topp. Allt handlar om prestation, i allt. Och känner jag mig inte hundra som nu, lite trött, lite förkyld och inte som jag brukar, nej då känner jag inte igen mig själv och så blir det himlans jobbigt. Men snälla, tillåt dig att inte alltid vara på topp!
Jag behöver inte alltid vara den mest positiva och omtänksamma, ingen kräver att jag ska leverera i allt alltid.
 
Ta en vilodag, cykla hem från jobbet och bara va, ta en kopp te för halsen, kolla lite tv och tänk bort alla måsten. Lyssna på kroppen. Punkt. Hur svårt ska det va? Men så vet jag känslan efter en grym dag på jobbet, träningen som känns lite utöver det vanliga och så känslan när man kommer hem, tar en dusch och tar kväll med min kärlek! Sådär skönt trött i kroppen. Den känslan vill jag ha alla dar i veckan. Omöjligt jag vet.
 
 

Härliga helg! <3

Skrivet:    ·  Allmänt
God morgon måndag!
Vilken helg! Hunnit med så mycket mysigt samtidigt som vi bara njutit av att göra ingenting, men med varann! <3 Bästa kombon! Hann med en fika hos Jimmys mormor och morfar innan vi intog fredagsmyset med egen filopizza, ett glas rosse och lite UNO. Hur mysigt!? Lördagen med shopping han och jag, en sväng till Svalsta på kvällen och sen körde jag hem efter Eriks match. Jimmy fick ta några bira. Skönt med nästintill nyktra helger ibland, bara ett glas i fredags och det räknas knappt!
Söndagen blev en riktig fixarsöndag! Tvättade och bäddade rent, åkte till Blomsterlandet och köpte nya blommor till vardagsrummet och köket, städade garderoben (äntligen!) och slängde en hel del. Storhandlade och idag har jag matlåda! Whoopa! Lasse och Susanne kom förbi på en spontanfika och fick med sig lite kuddar och tavlor hem! Så skönt att bli av med lite som man ändå inte använder. Sen tog vi tacomys och somnade faktiskt skapligt. Skönt!
 
Nu laddar vi upp för en bra vecka och hoppas att förkylningen inte blir mer än så här! Träning, lunchdejt med Natta, en helkväll med Alle och så vardagskvällarna med min Jimmy. Kommer bli en bra vecka!
PUSS på er! <3
 
 
 
 
 
 
 
 
 

God morgon söndag! <3

Skrivet:    ·  Allmänt

Ligger här i sängen och har just vaknat. Tog välbehövlig sovmorgon idag. Kaffet är klart och ni blir det nog lite Wallgrens innan vi går upp och myser med frulle. Sköna helg!

Lördagen spenderades med några timmar i Skärholmen, shopping och lunch! Va nog iväg en 5 timmar sådär, men Jimmy handlade en hel del till höstgarderoben, skjortor, jeans, bybor, Björn Borg, tröjor. Ja det mesta! Jag fick med mig lite myskläder hem, grått - älskar grått! En tröja från MQ och två träningslinnen! Så fina! Speciellt det gråa från Under Amour. Bara längtar tills jag får använda det! 

Sen åkte vi ut till svalsta och fick lite mat, gosade med Stella och kollade matchen med Erik! Vilken kämpe! Så grym han är! Stolt att han är så duktig, Har kommit så långt och är från lilla Nyköping! Synd dock att han inte tog hem matchen, speciellt när det va en så pass stor match. Men det va jämt!

Sen åkte vi hem och somnade hemma. Så skönt! Och idag är det söndag, kan man pausa tiden? <3


FREDAG!

Skrivet:    ·  Allmänt
Hur underbart som helst! Och extra mysigt att få hem min Jimmy ikväll! Tomt i sängen utan honom bredvid.
Men jag va tröttis igår, somnade runt halv 10, vilket är tidigt för att vara mig, men så skönt!
Velade mellan morgonspinning och pump med Natta men bestämde mig för spinningen, det är ju ändå skönast att ha träningen gjord, speciellt på fredagar. Men vaknade och kände av halsen. Inte bra att anstränga sig till max och ta ut kroppen genom pulshöjande spinning, så det fick bli en lång morgonprom istället. Blev nästan 1,5 timme med Foppa i lurarna sista 40. Skön start på dagen!
Nu ska jag ta morogonens andra kopp och äta lite frulle här framför datorn. Drygt 1 dl Havregryn blandat med en skopa vaniljprotein, lite salt och 2 dl vatten. In i micron 2 minuter och tadaaaaa! Frukosten serverad!
 
Ha en fantastisk fredag nu fina! <3
 
 
 
 
 
 
 
 

Kväll

Skrivet:    ·  Allmänt

En snabb dag på jobbet. Cyklade bort till Sandra och fick kaffe och lite mellis. Tänds ljus och några timmars prat! Mysigt! Tack gumman! 

Ny myser jag hemma, duschat och rakat benen, målat naglarna. Sånt man mår bra av! Kollar Hollywood fruarna med tända ljus. Pratat med Jimmy och saknar honom verkligen! Ska krypa ner i sängen skapligt och sova tidigt. Ha en mysig kväll nu! <3


DAGENS CITAT

Skrivet:    ·  Allmänt
 

Hiss eller diss?

Skrivet:    ·  Allmänt
Köpte ett par skor igår från HM. Men kan inte bestämma mig! Tur att man kan ta hem och testa lite!
 
 
 

Onsdagspump och torsdagsregn

Skrivet:    ·  Allmänt
Hej fina!
Onsdagen bjöd på pump i dubbel bemärkelse, la på extra på både rygg och bicepslåten. Och även om jag bara orkar halva bicepslåten med tyngre vikter så är det alltid nåt! Det gäller att utmana sig! Och snart är det dags för ny release, det ser vi fram emot! Nu kan man den här.
 
Jimmy åkte till Köpenhamn tidigt imorse så i natt kommer jag få sova själv. Usch, verkligen inge kul alls. Somna och vakna bredvid den man älskar är verklige bland det finaste! Men imorrn kväll ses vi igen, desto mysigare då såklart.
Lunch med mami & papps idag och efter jobbet ska jag hem till Sandra på lite kaffe, mys. Sen blir det vilodag från Hälso och lite tid att pyssla om mig själv lite, måla naglarna och sånt ni vet.
 
Bilder från igår, lövbiff med Teriyaki. Hur gott!?
Ha en fin dag nu! <3
 
 
 

Onsdag

Skrivet:    ·  Allmänt

Hej fina!

En snabb förmiddag på jobbet, möte från 8-10, alltid lika givande! Blir alltid inspirerad och Stina lyckas alltid få oss att vilja lite mer! 
Det är en skön känsla att kunna påverka och inse att det jag gör verkligen påverkar! Har så många idéer ska ni veta! Intressant verkligen!

Ikväll blir det pump med förhoppningsvis sällskap av Natta (!!) sen lite handling och mys! Här kommer dagens bild!
Ha en fin onsdag! <3


Tisdag

Skrivet:    ·  Allmänt

Hej fina! 

Tisdag! En bra tisdag! Avslutade månaden på bästa sätt! Pump med Natta! Bästa!! 
Sen blev det handling och pannbiff med sallad. Till det tre avsnitt PH. Måndagskvällar är nåt speciellt! 

Promenad på lunchen med Stina & Ronja, sen uppföljningsmöte och snart lite fika! 
Antagligen lite gym sen! Ha en fortsatt fin dag! 
Puss M


Måndag

Skrivet:    ·  Allmänt
Hej måndag!
Här rullar det på som bara den! Förmiddagen gick undan i en rasande takt, en lunch med fina Eleonor, Hälsosallad med bulgur och kyckling. Mums! Fick mera energi och nu kör vi ända in i kaklet! Kommer dock flexa ut lite tidigare idag, har rätt mycket flex att ta ut, passade på att ta 30 minuters luncher när vi fortfarande hade sommartid, så nu passar jag på att ta ut lite så jag hinner pumpa med Natta!
 
Gårdagens huvudvärk är nästan borta, eller jo den är borta, peppar peppar! Hade SÅ sjukt ont igår, ni vet när det bara dunkar fram i tiningen, trots att man tagit dubbel dos av Ipren och Alvedon. Det är så mycket som går nu, förkylningar som surrar här på jobbet men vi kämpar på med shotsen varje morgon! Ingefära och citron, det är bra grejjer det! Vägra bli sjuk.
 
Annars då? Veckan kommer bli bra, lite träning, kanske mysa med Hanna och bebis och så träffa Josse och planera lite inför kommande helg! Lunch med mami och lite annat. Jimmy sover borta på torsdag dessvärre så fredagen kommer bli en extra mysig fredag! <3
 
Dagens lunch:
 

Köpte nytt topplack i fredags! Och det gör verkligen skillnad! Två lager "milkshake" och så ett lager Seche över. Resultat, mera glans och bättre hållbarhet!
 
 

Helgen

Skrivet:    ·  Allmänt

Hösten! För jäkla mysig ändå! Speciellt dagar som idag! 

Lördagen bjöd på en sväng till svalsta för lite kaffe och fotboll! Sen hem och laga gryta! Det bästa med hösten att få tända ljus och krypa upp i soffan! Smarrig gryta med champinjoner, lök och biff! Mums! En helt perfekt lördag hemma! <3

Idag tog vi sovmorgon och kollade tv i sängen, sen lite långfrulle framför Wahgrens värld! Alltså skrattade rakt igenom! Dom är så sköna! Jimmy åkte vid 2, bilbingo på IP, han va nog inte jättepepp men sånt man ska göra när man är ordförande i klubben.
Jag tog mig ut på en långprom, 1,5 timme, så skönt! Fibk sällis av mamma i luren. Underbara höstdag! 
Dammsugit och fixat hemma, sköt att ha sånt gjort unna veckan börjar. 
Ikväll söndagsmys & nya Hassel med Ola Rapace, två nya avsnitt ute! 
Hoppas ni har en fin söndag! 


Fredagsmys

Skrivet:    ·  Allmänt

Hej sovmorgon!

Herregud så skönt med helg! 
Fredag i världsklass! Spelade Uno & sippade bubbel med lite Ekdal i bakgrunden. Lite hemmagjord pizza på filodeg, sen somnade vi i soffan innan 11. Så skönt! Och så fick jag ett efterlängtat samtal som gjorde pricken över it! Lycka! <3

Sovmorgon och mys i sängen! Nu frulle & Wallgrens! Sen lite fotboll i svalsta & så mys hemma! Minns inte bär vi va hemma bara vi två en lördag! Drömhelg! 


God morgon fredag!

Skrivet:    ·  Allmänt

En bättre start på dagen! Och så fredag på det! Underbart! 

45 minuters spinning, svettigt och skönt! Bästa Jenny som körde med bara skön musik! Endorfiner! Tack Jenny för en bättre start på fredagen! 
Nu jobb till 16 sen tar vi efterlängtad fredag! Ska bli så mysigt med helg och lite tid ihop med min älskling! <3

God morgon!

Skrivet:    ·  Allmänt
Trött torsdag men efter två koppar kaffe börjar det ändå göra lite skillnad!
Jimmy gick upp före fem imorse och jag vaknade också då, kunde somna om såklart men ändå. Toktrött när jag vaknade, kändes som jag nyss somnat typ. Ända la vi oss tidigt igår, kröp ner i sängen vid 22.30 och efter fem minuter sov jag på Jimmys bröst. Alltså det bästa som finns! Trygghet, finns inget som är så tryggt som att ligga nära och somna med hans arm runt mig. Det är kärlek det! <3
På plats på jobbet och idag ska kroppen få vila lite. Bra pass hittills den här veckan med både svettig kondition och bra styrka. Men ikväll efter jobbet ska jag bara chilla, en sväng på stan och sen kanske lite sol, behöver värmen känner jag! Sen förbereda lite broccoligratäng med kassler och ananas (hur goood?!) tills min Jimmy kommer från Gotland ikväll. Och det bästa, imorrn är det FREDAG! Drömmig känsla! <3
 
 

Pump

Skrivet:    ·  Allmänt

En bra dag på jobbet! Utvärdering med Stina och som alltid en givande timme av pepp, skratt, komplimanger, utmaningar och planer får hösten! Sån energi efter! 


Just avslutat pump och snart kommer Jimmy och hämtar, handling & sen efterlängtad kväll i soffan! <3


ONSDAG

Skrivet:    ·  Allmänt

Redan onsdag! Skönt! Så trött på mornarna den här veckan, men åkte med Jimmy även imorse vilket är världens lyx! 

Full fart här, snart lunch! Igår blev det bulgursallad med mami på Sandys, älskar den salladen! Idag tonfisk. Och den med smak är himla god faktiskt. Lunch med Elinor blir det! Sen möte med Stina på em, Bodypump efter jobbet följt av litet handling! 
Have a good one! <3


Svettig start

Skrivet:    ·  Allmänt

Så skönt att få svettas så där ordentligt! Effektiv träning minst sagt! Slutade 18 och hann med ett bra konditionspass innan Jimmy hämtade. Löpning och backe! Och det gick riktigt bra! Med musiken i lurarna kan man orka hur långt som helst. Nästan allafall. 


Nu måndagskväll! <3


Shots!

Skrivet:    ·  Allmänt

God förmiddag!

Då va det måndag igen! Galet! Inte jättepigg
imorse ska jag vara ärlig och säga, trots lugn och skön helg, hade kunnat betalat pengar för att få ligga kvar i sängen med Jimmy HELA dan och bara kolla serier. Men hade solen skinit haft det varit en helt annan grej!
Fick så mycket gjort igår! 
Ingefärsshot blev det och här kommer receptet på en riktigt rivig shot! 

Riv ingefära grovt, pressa citron i och häll i lite honung! Koka upp vatten och precis innan det börjar koka sänk värmen och låt sjuda i 30-35 minuter. Sila och låt svalna. 


Helgen i bilder

Skrivet:    ·  Allmänt

Sköna helg! 

Lördagen spenderades med Josse & Jontan här hos oss! Grabbarna spelade golf och vi tjejer drack lite rosse. Sen blev det grill, kyckling, hasselbackspotatis och sallad! En bättre lördag! 
Sovmorgon och mys i sängen innan Jimmy åkte iväg på match. Jag tog mig ut i regnet och det blev 75 minuters skön prom! Tvättat och städat lite & snart kommer mami och plockar mig för att åka upp till stadium en sväng. Tvivlar på att jag kommer hem med nåt men träningskläder är nåt jag verkligen behöver! Sen blir dry söndagsmys med min kärlek! <3

Ha en mysig dag! 


Fredag och lördagsmys

Skrivet:    ·  Allmänt

Underbara helg!

Njuter just nu i sängen med en kaffe & lite PH. Plöjer säsonger här och ibland är det skönt att bara streckkolla, utan så mycket innehåll egentligen. 
Igår satt vi på balkongen lite, njöt av kvällssolen och tog ett glas rosse. Sen lite tapas och mys i köket, tortillapizza och prosciuttorullar. Och dip och morötter såklart. Mitt bästa! 
Ikväll kommer antagligen Josse & Jontan hit på lite mat & vin! Härliga helg! <3

Ny aniktiserie inhandlad! SÅ bra, huden älskar dom här produkterna!

Fredagsspinning

Skrivet:    ·  Allmänt

God morgon fina!

Morgonspinning check! Känslan!! Älskar att va tillbaka i lite rutiner igen och det här svettkalaset är så värt att gå upp lite extra tidigt för! 45 minuters spinning med blandad musik, sista låten va en endorfinhöjare! 
På plats på jobbet, sol ute och fredag!! Så underbart! <3


Maria Bengtsson

Här får ni läsa om mitt liv. Every day counts. Enjoy!



· Allmänt