Frida <3

Skrivet:    ·  Allmänt
En del av konversationen med bästa Frida. Idag saknar jag den människan lite extra! <3



Saturday

Skrivet:    ·  Allmänt
Ni med struliga magar kommer känna igen er. Ni som är känsliga hoppar över det här inlägget. 
Vissa dagar är inga bra magdagar bara. Så är det tyvärr. Magras sen hotellfrukosten imorse. Trots det svullen som tusan och mer balkong än magrutor just nu. 
Fick bli HEMMAKVÄLL ikväll, men jag klagar inte. Även om jag funderade på att joina Mysan och ta ett glas vin. Eller framförallt göra sig snygg och umgås med lite folk. Men inte med strulig mage. Nej tack. 

LET'S STAY HOME 













Vårjacka

Skrivet:    ·  Allmänt
Vi gick en sväng på stan efter frullen. Och hittade den här godingen! Har velat ha en svart typ bombarjacka och så hänger den bara där! Klart den fick följa med hem. Lite svårt att se på bilderna kanske, men snygg va den! 
Även hunnit fixa naglarna, tvättat, handlat lite & installerat nya bredbandet. Alltså klapp på axeln där! Tjejer kan. 

Här är jackan! Blir fin i vår! 




HOTELLFRUKOST

Skrivet:    ·  Allmänt
Mötte upp Alle på Voyage. Alltså älskar hotellfrulle! Bästa. 
Satt nästan två timmar och mumsade frulle, tog lite mera kaffe, pratade och uppdaterade. Mys och bästa starten på dagen ju! Utan tvekan. Och extra gott när man har tränat innan. 
Grattis alla som heter Maria! Idag är set vår dag. Klart man ska fira det! ;) 

Älska hotellfrukost verkligen! 




En svettig morgon

Skrivet:    ·  Allmänt
Jag verkar ha den bästa energin på morgonen, utan minsta frukost i magen. Bara en kaffe för att vakna och komma igång. Kroppen gillar att köra kondition på morgonen. Jag orkar så mycket mer än jag tror då. Tänkte mig 5 km på bandet och så ev lite annat efter. Men jag kom in i ett flow och det slutade med 8 km totalt. Svettig? Jo tack! 





God morgon lördag!

Skrivet:    ·  Allmänt
Står och tar en kaffe och laddar gym! 
Lite för lite sömn egentligen, men vill man njuta av en lång hotellfrulle måste man va hungrig. 
Gårdagen bjöd på mys!
Nu måste jag kila! Puss på er och god morgon! 



Hello weekend!

Skrivet:    ·  Allmänt
 
Blev helt sänkt efter lunchen, helt slut. Fredagströttheten börjar komma nu, det är tydligt! Skönt att jag bara ska riva av ett träningspass innan jag och V kan inta fredag på riktigt. Handla lite, äta lite, kolla lite Let´s dance kanske och bara soffmysa. Hur gött som helst. Snacka om svenssonvarning! ;)
 
Och så lördag imorrn och inga jätteplaner förutom nagelfix på em. Innan dess ev lite mysig hotellfrulle efter ett svettigt morgonpass på gymet. Kvällen låter vi va öppen ett tag till! ;)
 
Här kommer FREDAGSLÅTEN. Heeelt käääääääär!!
 
 
 

En dagens

Skrivet:    ·  Allmänt
En dagens då! #toaselfie
Nu ska jag mumsa frulle här! 
Happy friday! 



F R I D A Y

Skrivet:    ·  Allmänt
God morgon fredag! 
Underbara känsla! Hoppas ni sovit gott? 
Vi har redan hunnit handla fredagsfrulle till gruppen, jag & Alle, och idag lyxar vi! Ska bli mys! Sen ser vi till att ha en riktigt grym F R E D A G! 



Torsdagkväll

Skrivet:    ·  Allmänt
Hej på er fina! 
Sjukt att det redan är torsdag! Vilket oxå betyder F R E D A G imorrn! 
L O V E L Y 
Kom just från mitt livs första styrelsemöte. Va väl mest att lyssna, läsa igenom nån årsberättelse och säga ja när alla andra sa ja. Typ. Av alla siffror hajjade jag väl typ hälften, nettoomsättning, finansiella poster och förväntningskostnader. Joråsatte. 
Det där är ju glasklart! 
Fick kaffe och pratade lite extra med mina mysiga grannar. Ni vet en såndär mormor & morfar-granne som har koll på det mesta. Där fick jag låna mjölk och socker om jag behövde. Gulle. Dom berättade oxå att vill jag lägga klinker på badrumsgolvet så går det HELT OKEJ! Jag behöver alltså inte göra om hela badrummet för att lägga nytt golv. 
Bästa nyheten idag!! 

Nu ska jag laga lite mat och gossa soffa! PUSS




Em sol

Skrivet:    ·  Allmänt
Kom ifrån jobbet i tid. Skönt!
Sol ute och kunde lixom inte låta bli att ta en promis och njuta av eftermiddagssolen! Gick en sväng runt brandholmen och fick dagens dos av sol. Värt! 
Nu styrelsemöte. Japp! 





Sexbomb?!

Skrivet:    ·  Allmänt


Alltid kul med meddelande från fina kollegor! ;) 

Soliga torsdag!

Skrivet:    ·  Allmänt
Blir man inte lycklig av lite sol såhär på morgonen? Alltså det andas VÅR ute! 
Helt underbart! Fick mig en skön promis till matextra imorse, man skulle gå upp riktigt tidigt nån morgon och gå innan jobbet. Till soluppgången. Förstå vilken start på morgonen! 

Torsdag, världens kö på luren redan, men sol! Vilodag från träning, ska snart hämta lite kaffe och hittade den här tröjan i garderoben. Blir en bra dag! 





Trött kropp

Skrivet:    ·  Allmänt
Avslutar kvällen med lite hallonmums framför Renées brygga. Vilket mysigt program alltså! Lite som Mia på Grötö, skärgårdsmiljö, lite djup, lite värme och sköna människor. Perfekt mix och lite kontrast till Farmen, Biggest looser och ja ni vet. Ett mysigt avslut på dagen. Och jäklar va kroppen är trött nu. Tufft träningspass som definitivt kommer kännas imorrn, eller i övermorgon. Speciellt i ben och rumpa. Ni som tränar grit vet precis. Och så massage på det. Avslappnad och tung i kroppen. Mumsar lite kvarg och hallon, tröttnar verkligen aldrig! Lite funlight i så blir det ju rena efterrätten! 

Snart sängen, kommer slockna på nolltid ikväll. Vilodag imorrn blir skönt. Mindre skönt med styrelsemöte men bara att gilla läget. 




Puss och go natt! 

MASSAGE

Skrivet:    ·  Allmänt
Avslutade en bra onsdag med onsdagbox och multi. Och sen, som belöning 40 minuters massage! 
Drömmen. Fick ett tips av Alle om en tjej som håller på att utbilda sig i massage, kost och träning så därav ett oförskämt bra pris! Och hon va grym! Lagom hårt och tryckte på rätta ställena. 150-200kr och vill ni veta mer, så skriv en kommentar eller iboxa mig så fixar jag nummer! Så värt!!




New match!

Skrivet:    ·  Allmänt
När man den här! 
Haha! ;)



O N S D A G

Skrivet:    ·  Allmänt
God morgon! 
Onsdag 25 februari 2015, sjukt va tiden går fort! Snart 1 mars och den officiella vårmånaden! Känns fint!! 
Solig promenad till jobbet imorse, med Foppa i luren, kan inte bli annat än bra då! Och ikväll ska jag på massage efter träningen! Ska bli hur skönt som helst. Vilken dröm! 

Ha en grym onsdag nu! <3








Need new ones

Skrivet:    ·  Allmänt
Tisdagar är numera nya favorit - tränings - dagar. Utan tvekan! Spinning och skivstång, bästa av två världar.  Och efter en rätt seg dag kändes det skönt att ha avverkat lite nytta på gymet. Bokade om naglarna till lördag, palla stessa. No no. Det ska va lyxigt och utan stess. Så får hålla mig till helgen helt enkelt. Trots att lillfingret gör för jäkla ont. Ni vet! 

Nu efterlängtad tv-kväll i soffan! 
Och nya träningsskor, ja det behövs! 
Dom här vore fint!









KYGO - FIRESTONE

Skrivet:    ·  Allmänt
LÅTEN. Så himla mycket sommar över den här. Herregud va jag längtar! Och sommaren 2015 ska bli bäst! Precis lika grym som 2014 med massa sol & bad, torsdagar med rosse i hamnen, kvällsbad, bruna ben, sena nätter och en sån där grym känsla i kroppen. Nästan som att va nykär. Precis så vill jag känna. Och här kommer en försmak på det, njuuuut. <3
 
 

God morgon soliga tisdag!

Skrivet:    ·  Allmänt
G O D  M O R G O N
Lixom lite uppsressad när jag vaknade. Och lite irriterad av absolut ingen anledning alls. Men så upp och hoppa och när man ändå vaknar av solen, då kan det inte bli annat är bra! Underbart! Blå himmel och soluppgång. Vips blev det en fin morgon och en bra start på dagen! Nu ska jag hämta kaffe och kötta på! 

Kärlek 






SENT

Skrivet:    ·  Allmänt
Bra pass trots trött måndag! Men man får peppa varann, och det är vi rätt bra på faktiskt! Sen skulle Tomas komma och smälla upp tvn på väggen. Svettig och hungrig men lixom ingen idé att hoppa in i duschen när han skulle komma vid 7. Väntade. Och halv 8 kom han. Sen tog det hela lite tid. Det skulle hittas skruvar och fixas. Borras och pluggas. Inte för att det är nåt jättestort projekt direkt, men det ska ju ändå bli rätt. Och han är så sjukt noga. 
Kvart i 9 va allt klart och jag kunde äntligen få hoppa in i duschen. Orka laga mat då? Fick bli makrillmackor & kvarg/keso. Kommer aldrig tröttna på den kombon. Skulle kunna äta det tillbåde frukost, lunch, mellis & middag. Typ. Nu lite soffhäng! Blev så bra med tvn. Rummet blev större på nåt vis. (Bara såndär list som saknas.)

Pussss på ikväll! 





V Ä G R A R

Skrivet:    ·  Allmänt
Alltså här droppar folk som om det vore värsta epidemin. Alla verkar mer eller mindre risiga och jag vägrar bli sjukis! Känner mig mest frusen och ingen matlust, men blir nog bättre med lite träning och c-vitamin? Eller!? ;)



Vecka 9

Skrivet:    ·  Allmänt
 
Sitter på jobbet och efter två (läs 3 koppar kaffe) känner jag mig lite piggare. Kanske lite. Snart dags för lunch. Måste nästan ta lite luft på lunchen, fattar inte varför jag är så trött? Energi tack!!
Kollar igenom almanackan och det ser ut att bli en rätt så full vecka.
 
MÅNDAG: Ta mig igenom den här jobbdagen.
Sen träning på det. Ikväll ska jag få tv uppsatt av gulliga Thomas (äntligen)!
 
TISDAG: Jobbdag med veckomöte. Träning i form av spinning & skivstång. (Bäst just nu!)
 Sen ska jag få nya naglar! Har så JÄKLA ont. Ni som har förlängning där en nagel gått av på hälften vet precis vilken smärta det är. AJ. Minst sagt. Men jag fick tid 19.00 Hon är bara för bäst!
 
ONSDAG: Jobb. Boxpass & multi. Sen väntar MASSAGE! Hur underbart som helst! Fick tips av Alle om en tjej som håller på att utbilda sig, därför ett tokbra pris! Ska bli så skööönt.
 
TORSDAG: Jobb och vilodag. 18.00 är det tydligen styrelsemöte i föreningen. Men nej, jag kommer inte att ta på mig uppdraget att bli revisor. Sorryborry. Har inte riktigt tid med det. Dessutom är inte ekonomi min grej.
 
FREDAG: Jobb. Pulsgång & styrka. Fredagsmys med V.
 
 
 
 
 
 

God morgon måndag!

Skrivet:    ·  Allmänt
Efter en lugn helg med mycket vila borde jag vara i mitt piggaste idag. 
Men jag är trött. Jätte. 
Skyller på det gråa vädret. Lite sol och vår skulle inte skada? 
Köttar allafall måndag nu! 

Pusss 



Sweet dreams

Skrivet:    ·  Allmänt
Loggar ut för ikväll och tackar för den här helgen! Att helgerna måste gå så snabbt?! Vips är det söndagkväll. Bara sådär. Fick ett mess av min chef i fredags, "Ha en underbar fredagkväll för snart är det måndag igen!" True words. 
Men lyckliga mig som fått ungås med världens finaste vän hela helgen, det är kvalitet det! Hunnit med en både lördags & söndagsträning, shoppat lite nytt till min kära lägenhet och fixat hemma. Blivit tagen av Mr. Grey, (fast med en bioduk emellan), brunchat, gått promenader, kollat film och soffhängt. Handlat och gjort några matlådor. Dessvärre oxå haft av en nagel som gör för jäkla ont, men ny tid på tisdag, så bara att hålla ut. 

Det va allt för nu! Sweet dreams! <3




Hemmapyssel

Skrivet:    ·  Allmänt
Fick ett ryck och gick ner på stan sådär 15.40. Skulle hitta nya ljuslyktor tänkte jag. Och fick med mig det här hem! 
Älskar att bara gå hemma, ha Kygo på högsta och pyssla. Utan minsta stress. Köpte även nya salt och pepparkvarnar till sjukt bra pris. Kul när det man kollat tidigare på är på halva priset. 
Så lite nytt blev det! 

✨✨✨ 







Hej söndag!

Skrivet:    ·  Allmänt
Inlede dagen med box och styrka på vårt älskade gym! Så himlans värt att vakna pigg en söndag. Sen blev det brunch framför Sunes sommar. Nostalgi! Och även om det va år sen sist, så kan man sina repliker! Perfekt kokta ägg, hallon och keso, kaffe, makrill och goda knäckisar. Mums. Och hur gott är det inte att äta när man är riktigt hungrig?

Underbara helg!! 




Från bio till soffan

Skrivet:    ·  Allmänt
Fortsatte lördagskvällen hos mig med lite plock framför Plura. Sköna kväll med min bästa! <3
Köpte som vanligt lite av varje, läs lite för mycket, och åt väl en tiondel av allt. Men så blir det om man vill ha lite av allt! ;) 
Lite räcker oftast och bara en smak av allt är perfekt. Taggar söndagsträning, box och styrka! Puss på er och tack för ikväll finaste! 



Lördagsbio!

Skrivet:    ·  Allmänt
FIFTY SHADES OF GREY

Efter att ha läst boken och blivit totalt såld, hade jag ändå inte jättehöga förväntningar på filmen. Men asså JÄKLAR vilken rulle! Helt tagna blev vi! Och 2 timmar och 40 minuter gick rätt snabbt om man säger så. Sjukt vilka känslor filmen förmedlade. Och klart han har lite sjuka tankar den där mr. Grey men filmen lyckades verkligen trycka på rätt känslor och passionen, jag säger bara passionen. Att bli tagen med storm på det sättet är nog alla tjejers dröm! Och han blir bara snyggare och hetare för varje scen. 
Om ni inte hunnit se den än, så säger jag bara SE DEN. Nu! 





Fifthy shades

Skrivet:    ·  Allmänt

Ligger i soffan och gör minsta möjliga. Skönt. Myskläderna åkte på direkt efter duschen, mitt bästa verkligen. Så den killen jag träffar för framtiden måste älska att spendera tid i soffan i mjukisar. Haha! ;) Lite av ett krav faktiskt. Ska snart kladda på lite mascara och göra mig redo för en biokväll med min bästa Jutta. Ikväll ska vi se vad mr Grey kan bjuda på. Har ju läst första boken och det va faktiskt en av få böcker jag nästan sträckläste. Så klart jag har lite förväntningar på filmen. Ska bli supermysigt att äntligen se den och bio hör inte till vanligheten, så det känns som en perfekt lördag! Åker nog och handlar lite mys efter och bara fortsätter kvällen i nåns soffa.
Sköna helg utan att behöva blanda in en massa vin och sena nätter. Visst har jag kommit in i ett bra träningsflow nu och kroppen verkar må bra av all konditionsträning och bra mat, men det är inte så mycket därför jag väljer fanta zero framför ett glas rött. Handlar mer om att jag inte är sugen. Sen lockar varken Olearys eller en sliten trött söndag. Men ser fram emot den lördagen det händer nåt extra, som typ när Frida kommer hem och bjuder in till feta festen. Då kan vi snacka tagg! tilsdess mår kroppen bra utan att behöva jobba bort massa alkohol och sömnbrist.

Next bio. Vad gör du ikväll?

 

Frulle & box

Skrivet:    ·  Allmänt
Sköna lördag med bästis! 
Gick över till Jutta efter en skön sovmorgon och fick kaffe och lite frulle. Sen körde vi eget box och lite lek! Kör nästan hårdare när vi boxas själva, svettdroppar i pannan, yes! 

Skön start på dagen! 





DRUNK IN LOVE

Skrivet:    ·  Allmänt
Vilken dag! Helt jäkla fab att få sluta halv 12. På en fredag lixom. Hunnit massor. Jobbat, lunchtränat, tvättat, fixat hemma till den här på repeat. Såklart. Varför byta låt när man har fastnat på en lixom? Oxå hunnit pyssla om mig själv, legat utslagen i soffan sen 7, promenerat, teledejtat med Hanna, bokat in en fredagsdejt (oh yeah) och ja. Softat. A piece of life.

Sweet dreams finisar! 



Nötchoklad - hiss eller diss?

Skrivet:    ·  Allmänt
Gick upp till maxi och handlade lite. Fick lite luft och ännu skönare att komma hem, duscha, raka benen och lägga inpackning. Hittade äntligen kvargen med nötchoklad. Vilken hysteri alltså! Slut typ överallt. Men nu så. Så ikväll testar vi nytt! 



NEED THIS

Skrivet:    ·  Allmänt
NEED THIS 
En sån dag. Herregud va törstig man kan bli på just det här. Kill, beröring, kyssar i nacken, kramar, värme, gos, mys och kärlek. 







Lediga em!

Skrivet:    ·  Allmänt
Går in ett par timmar på jobbet och gör ett sjukt bra avslut på veckan! Känns bra, om jag tar helg med gott samvete nu! Puls och skivstång med Kristian är redan avklarat. Skönt. Det gäller att passa på när man kan lunchträna. 
Hemma och pysslar nu. 

Underbara helg! Du är mer än välkommen! <3



F R E D A G

Skrivet:    ·  Allmänt
Underbara fredag! 
Sovit gott och allmänt glad bara! 
Kan bero på att det är vår ute, fredag och helg på ingång! Dessutom halvdag på jobbet, nya Nike air på fötterna och skönaste träningskläder på! Måste säga att jag trivs nästan bäst i just träningskläder faktiskt! ;) 

Drömmen att jobba halvdag en fredag! Whooop! <3






Middag för fyra

Skrivet:    ·  Allmänt
Äntligen va det dax för mammor och döttrar att han idag igen! Alldeles för länge sen och massor att uppdatera och prata om, därav många timmar och sen kväll! Alltid lika mysigt. Tage hade dock magknip och va lessen bebis, men fick gosa lite allafall! 
Mami hade fixat lite skinkrullar med philla och mozzarella på tandpetare till förrätt, varmrätt gjorde vi en flygande Jacob med massa sambal och hetta. Till det ris och sallad. Efterrätten blev en hit och kan verkligen rekommenderas! 
Chokladmousse, färdig, med varma hallon och kokosflingor. Och bra innehåll! Det trodde jag aldrig. Knappt 120 cal per portion och så enkelt om man vill ha det snabbt och lätt! Och så fint! Där blev jag nöjd måste jag säga! 

Tack för en så mysig kväll! Kryper ner, nyduschad och ska ladda inför fredag och några timmars jobb innan jag tar långhelg! Skönt! Funderar på ett lunchpass faktiskt. Kan va kul att passa på när man ändå slutar 11.30! ;) 

Sov gott nu fina läsare! 







Proffsigt, eller hur? ;) 

Eftermiddagsupdate

Skrivet:    ·  Allmänt
Hej på er fina!
Mår ni bra? Här är vi kort om folk och köer som aldrig förr. 22 minuter. Kuuuul. Men bara att kötta på!
Haft sen lunch, köttfärs och sallad. Kört på det hela veckan nu, så nästa matlådesats blir definitivt nåt annat. Smidigt dock att göra lunch för hela veckan och ta med sig på måndagen. Gjorde iordning köttfärs och vitkål, massa kryddor och majs. Gott och lätt. Slippa bära lådor till jobbet varje dag är verkligen guld. Men som sagt, nästa vecka blir det nåt annat. Fick ett tips om att steka tonfisk och bara koka vitt ris till, krydda massa och blanda i lite sallad eller coctailtomater eller nåt. Sen sås till, vitlökssås kanske? Lät rätt skumt med stekt tonfisk, men värt att testa! Idag blir det vilodag från gymet, vilket känns rätt skönt efter gårdagens benslakt. Ett typ gritpass där benen fick jobba mer än vanligt, men det är ju skönt också. En skön värk! ;)
 
Tar en promis till mami efter jobbet för att förbereda middagen för Ida & Annica. Sen blir det babygos, massa prat och förhoppningsvis god mat! Tänkt om lite ang efterrätten, mer om det sen!
 
Och imorrn jobbar vi FREDAG. Hallå, hör ni hur sjukt det låter eller? FREDAG IGEN. Och just idag känns det bara hur skönt som helst. Och dessutom slutar jag 11.30 imorrn. Life s good.
Helgen kommer bli gosig. Ser fram emot att få va ledig lite, ta vara på dagarna, träna, lattemysa, pyssla hemma (shoppingsugen för både hemmet och för mig) gosa på bio med bästis & mr Grey och bara vara. Ta allt spontant men utan att behöva vara sliten på söndag! Har du några planer?
 
Peace out! <3
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

T O R S D A G

Skrivet:    ·  Allmänt
God morgon fina! 
Vårvarnt idag! Flera plus ute, det gillar vi! Lite sol på det här bara sen är vi hemma! 
Ikväll väntar middag med Ida och mammorna! Mys. Efterrätten är ny och kommer blir spännande, om det blir lyckat lägger jag ut det sen! Av äggvita, kvarg, kakao,  jordnötssmör och hallon ska det nog bli bra! ;) 

Dagens plus: Varmt väder och plusgrader! Underbart! 
Promenaden till matextra för att köpa lite frukost imorse ser jag som 30 min bonus promenad. 

Dagens minus: Träningsvärk de luxe i benen. Trött och lite huvudvärk på det. 

Men nu gör vi en bra dag! 
PUSS




Tips!

Skrivet:    ·  Allmänt
RENÉES BRYGGA
 Hur mysigt program som helst ju! 
Skärgård, snygg-Måns, Steffo, Klüft och så bästa Renée då. Klart värt sin tid.
En timmes mystv såhär en onsdagkväll.
Fint. Kolla, längta lite mer till sommaren och mys på! Och snygg-Måns, vilket pojkvänsmaterial! Kap. En sån skulle jag ha. Och tänk vilka fina barn vi skulle få. Blonda med bruna ögon! Drömkillen! 



Ketchupstucker

Skrivet:    ·  Allmänt
Jag är fast. I ketchupträsket. 
Alltså till allt verkligen. Wok, kyckling, köttfärs, lax, ris. Förutom då till det traditionella, då är det väl givet för dom flesta. Men jag kan ha det till mesta faktiskt. 
Extra bra att det finns en ny med stevia, så msn slipper onödig sockerbomb. 

Nu ska jag fortsätta heja på Ida och kolla klart Farmen. Puss på er! 



Mjukisar och mat

Skrivet:    ·  Allmänt
Älskade kväll! <3




Hello you!

Skrivet:    ·  Allmänt
Hittat dig igen, mitt älskade solpuder! 
Du har verkligen gjort mina dagar den här veckan! 

#inlove 




Mellisdax

Skrivet:    ·  Allmänt
Onsdag eftermiddag. Sega dag och äntligen eftermiddag. Inte nåt jättesälj att prata om, men lite har jag fått ihop här. Långa köer och 20 min köer för våra kära kunder. Men vi köttar på! Snart dags för lite mellis här. Och riskakor såhär på em behövs, speciellt när man ska träna lite efter jobbet.
Nytt cravings nu är riskaka med philla och kalkon. Mums!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Guldbonus

Skrivet:    ·  Allmänt
Alltid lika kul att få lite extra sådär! 
200kr är ju rätt bra! ;)
Men blir ju att man handlar en del på HM, underkläder, träningskläder, kläder, smink.. Ja, det mesta faktiskt! 




Spinningtisdag

Skrivet:    ·  Allmänt
Spinning har verkligen blivit en favvo! 
Och det trodde jag aldrig. Men på 30 minuter får man svettas ordentligt och dom små benen får jobba backar upp och backar ner. Kände mig stark idag!
En form av hatkärlek. 



OUTFIT LINDEX

Skrivet:    ·  Allmänt
Googlar lite shopping här mellan samtalen. Redan klarat dagsmålet (lite över tom) så nu kan man bara myssälja resten av dagen. Känns alltid bra, då brukar resten lixom komma automatiskt.
Rätt skönt att det är lite lugnare på telefonen idag, då hinner man spana lite mer shopping! ;)
 
Lindex har faktiskt uppgraderat sig rejält måste jag säga! Hittat några riktiga godingar!
En klar tia.
 
 
 
 

WAIT

Skrivet:    ·  Allmänt
Länkar låten från gårdagens pass!
 
såjäklabra
 
 
 

Black and white

Skrivet:    ·  Allmänt
En dagens! 





STRESS

Skrivet:    ·  Allmänt
Vaknar 7.30
Måste stängt av snoozen i sömnen eller nåt. Vaknar och tycker att det har blivit väldans ljust ute.
Kollar på mobilen och ser att klockan står på 7.30 gärna. Börjar 8. Tar 12 att gå.
Men jag hann både platta håret och lägga solpuder. Landade på jobbet 8.05. Den är rätt bra faktiskt! Promenaden till jobbet gör ju att man piggnar till alla fall.
 
Första samtalet och jag kickar igång med en villa. Sådääär ja!
Lite magknip, annars så jäkla redo för idag! Pusssss
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Så jäkla bäst!

Skrivet:    ·  Allmänt
Inga förhoppningar om ett grym pass en helt vanlig trött måndag. Men jäklar säger jag bara! Grymma musiken och ny låt på listan! Grymt. Bara så.
G R Y M T 




Fullspäckad tv-kväll

Skrivet:    ·  Allmänt
Måndagar betyder mindre bra passtider på gymet men desto bättre utbud på tv.
På måndagar behöver man verkligen bra pass som drar, palla peppa sig själv just på måndagar som ofta är lite segare i starten än andra dagar. Det är just då man behöver en Fredrik som pumpar grym musik och peppar! Så då kan det vara värt att vänta till 18. Faktiskt. Och kvällen då, dröömprogram.
Och när man kommer på sig själv att se fram emot en TV-KVÄLL, då låter det knappt som man har nått liv.
Haha, men det bjuder jag på. Vet att det är fler än jag som älskar att komma hem efter träningen, sätta på sig mjukisar efter duschen och bara krypa upp i soffan.
Det veeet jag! ;)
 
Nu ska jag gå på lunch här! Puss då!
 
Vardagspuls på tv4.
Farmen.
Realitystjärnorna på godset.
 
Kvällen räddad! Eller vad säger ni? ;)
 
 
 
 
 

God morgon måndag!

Skrivet:    ·  Allmänt
Nu kickar vi igång den här veckan på bästa sätt! Ny vecka och nya möjligheter, eller hur är det man brukar säga? 
Önskar er en bra måndag! Kör på nu och kom ihåg att det är idag du sätter ribban för resten av veckan! 
Nu ska jag hämta lite kaffe och kramas lite. Puss puss! 



Laddar om

Skrivet:    ·  Allmänt
Avslutar en bra helg i soffan. Farmen och ett nytt avsnitt Arne Dahl. Ja, jag gillar svenskt! ;) Och när det blir för läskigt åker kudden fram. Det är så vi jobbar. Testar nya vaniljkvargen med varma hallon. Alltså skulle kunna leva på det här! Mums. Riktigt bra innehåll oxå, fatktiskt bättre än i den vanliga naturella kvargen. Förvånansvärt att nåt med smaktillsatser kan va bättre och nyttigare än det naturella. 
Gott allafall och det är väl det som räknas? 

Nu ska jag snart duna in och ladda för en ny grym jobbvecka med mina bästa homies, träning, promenaddejt, torsdagsmiddag, bio och lite spontant på det. Puss & sov gott! <3




Flygande Jakob

Skrivet:    ·  Allmänt
Middag hos m&p. Länge sen, mysigt att få komma hem och bli lite kramad på.
Slängde ihop en Flygande Jakob, jag & mami. Kollade lite recept men blev mycket egen touch som alltid. Lite starkare och lite godare. Hur gott som helst. Och enkelt. 
Såhär gjorde vi:
Rensa en grillad kyckling och lägg i en ugnsform. Strimla purjo, skiva banan och lägg över kycklingen. Krydda med massa curry. Blanda 2,5 dl matgrädde, använde Mildas 7%, och 2 dl stark chilisås. Krydda med sambal, cayenne och salt. Häll över kycklingen. Toppa med cashewnötter, cocktailtomater och nåt grönt. Vi hade bara basilika hemma så tog några blad till garnering. 

Servera till sallad! Och ris om man vill.
M U M S 




Sundaymood

Skrivet:    ·  Allmänt
Låten. På repeat just nu. 
 
 ED SHEERAN - AFRIE LOVE
 

Sweet sunday

Skrivet:    ·  Allmänt
Ligger i soffan och gör det mesta härifrån. Ätit, kollar lite tv, lyssnar på Ed Sheeran och är allmänt nöjd med tillvaron. Betalat lite räkningar, kollar bloggar och nätshoppar lite med ögonen. Än så länge. Drar till mami och äter vid 5. Matlådor för hela veckan är kirrat, nystädat och tvättat. Så skönt att ha allt sånt gjort. Då kan jag slappna av på riktigt. 

S W E E T  S U N D A Y




75

Skrivet:    ·  Allmänt
75 minuter av ren energipåfyllnad! 
Blev en långrunda med fina Alle. Runt brandholmen i strålande sol! 
Så skönt! Idag är det verkligen vår i luften, så då gäller det att passa på! 
Nu frulle i soffan, lätt det bästa målet på hela dan! Ha en fin söndag! <3






Altanhäng

Skrivet:    ·  Allmänt
Hur mysigt som helst att hänga i ett hus. Och dessutom laga mat ihop! Slippa tränga in sig i en lägenhet och fokusera på nåt annat än bara drickandet. Grabbarna gjorde hotta nötbiffar med feta och soltorkade tomater och vi tjejer fixade ljummen bulgursallad och sås. Sen möttes allas vinnsrskallar i lite spel. Älskar att vinna, men en andra plats är helt klart okej!

Altanhängde hos André hela kvällen, men skulle såklart avsluta kvällen på krogen. Tog en taxi in till stan och gick väl typ in och vände. Man ska tydligen vara 18 eller tokpackad för att ha kul där. Det är tydligt det.  
Men bra kväll ändå! Tusen tack alla! 

Med två glas vin och en halv Corona på hela kvällen känner jag mig pigg idag. Så nu tänkte jag ta vara på den här söndagen. Puss! <3














Next vin & middag

Skrivet:    ·  Allmänt
Bubblat och haft det gött på sunlight. 
Nu ska vi snart iväg till André och laga mat, ta ett glas vin och spela spel.
Kommer bli en fin kväll!

Önskar er en grym kväll! Och glöm inte att det är idag vi ska visa alla vi tycker om att dom finns i vårt liv av en anledning! PUSS på er! <3



 

Lite gym då

Skrivet:    ·  Allmänt
God morgon lördag! 
Sovmorgon, vilken dröm! I rena, nytvättade lakan! 
Valde gymet och körde 5 km löpning i ca 30 min. Sen en genomkörare för kroppen med fokus på underkropp. Rumpa och ben. Gött! 
Nu frulle i soffan! 






Nybäddat

Skrivet:    ·  Allmänt
23.15 en fredag. 
Men så skönt att få krypa ner nu. I rena, nytvättade lakan. Drömmen! Finns inte mycket som slår den känslan. 
Halvsovit i soffan ett tag nu så lika bra att duna in på riktigt. 
Imorrn ställs inga mobiler, sovmorgon så in i bomben. Sen gymet eller bara en pw, beroende på hur jag känner. Och sen tar vi dagen och kvällen som det kommer! 
F I N T

Sov gott raringar! <3



Helg alltså?

Skrivet:    ·  Allmänt
Skrev ett långt inlägg innan jag gick från jobbet idag, men det måste försvunnit. 
Uppdaterar lite nu då, från soffan. 
Kan med gott samvete ta helg nu, på riktigt, efter en riktigt grym vecka med skön fredagsfeeling som avslut. Jag slog nästan rekord på antal försäkringar och hamnade på hela 26st! Det känns bra. Även Alle har sålt hem som aldrig förr och tillsammans stod vi för nästan 50% av hela IMF i nya tävlingen! Det är värt att klappa sig på axeln för. 

Så ja. Jag tar helg nu! 
Planerna är rätt öppna men med reservation för lite spontanitet så blir det en helg med fredagsmys, lite träning, kanske lite bubbel på sunlight, kanske nåt glas vin, en söndagsbrunch och så lite däremellan. 

Kommer bli en grym helg! 
Vad är dina planer? 




Fredagsmys efter fredagsfys

Skrivet:    ·  Allmänt
Bra pass med bästa Fredrik! Grym musik och bra pepp resulterade i ett grymt pass. Kort sagt. 
Handlat och insåg att utan underkläder går det inte att vänta tills på söndag med tvättis. Bara att börja tvätta alltså. 
Slängt in några maskiner nu och intar soffläge. 
Ä N T L I G E N 



FRIDAY BABY!

Skrivet:    ·  Allmänt
Men äntligen FREDAG!! 
Nästan hoppade ur sängen när mobilen ringde, eller ja, det va lite lättare att gå upp allafall. Även om sängen alltid är lite för skön! Drömt massor hela natten. Jag hade 30 årsfest med massor av folk och ni vet, alla va där. Men jag hade knappt bytt om och stod fortfarande i mjukisar när alla kom. Stess! Håret ofixat och sen kommer nån på den briljanta idén, med några glas skumpa i kroppen, att klippa mitt hår. Jättekort!! Panik när jag vaknade. Men allt va så verkligt, syrrorna va där och vi hade middag. Folk höll tal och skålade. Tror det va sådär sjukt lyckat. Lite som i en amerikansk komedi, lite highschool känsla med pool och grejjer.

Kanske är en hint om att vi måste ta tag i 30 årsfesten snart!? ;) 

En dagens! Skiter i att det tydligen är den 13 idag. Det är ju fredag! Whoop!!



Friday tomorrow baby!

Skrivet:    ·  Allmänt
Trött tjej. Kommer somna på fem ikväll. 
Slötittat tv, hängt på insta & Tradera. Messat och kollat bloggar. En sån kväll ni vet, när telefonen är konstant aktiv. 
Men ikväll va en sån kväll. Och ibland är det okej. Annars brukar jag faktiskt sätta mobilen på laddning, eller allafall på ljudlös så man inte alltid måste vara anträffbar. Rätt skönt ibland. Om och när man kan. Beroende av sin telefon. Herregud så det låter? 

Kvällsmums ikväll blev lite varva hallon med kvarg. Fortfarande inte testat nya, på maxi va den tokslut. Fler än jag som ville testa. 
Nej, sova nu!
Puss och natti! <3




Just do it

Skrivet:    ·  Allmänt
Idav va en sån dag. 
JUST DO IT dag. 
Egentligen ingen ork, men har man bokat och bestämt sig så är det bara att hoppa upp på cykeln och köra så svetten rinner och benen känns som spagetti. Typ så!
Hade mer energi på styrkan efter, alltid nåt! Glad tjej efter!




Firar tvåårsdagen idag

Skrivet:    ·  Allmänt
2 ÅR
 
Igår va det exakt två år sedan jag började här på jobbet.
Har trivts hur bra som helst sen dag ett. Började med tuff utbildning i 4 veckor. Kunde ju i princip ingenting om bilar och bilförsäkringar innan jag började här. Det va en enda stor röra. Självrisker hit och premier dit. Trafikförsäkring och villkor. Sen fick vi sitta på medlyssning hos alla rutinerade säljare. Minns första gången vi kom in på säljkontoret och ser Emil stå och putta golf med kunder i luren och Ali med fötterna på bordet och
Mc Donaldspåsar typ överallt. Respekt. Haha! ;)
Men så började man kunna sina försäkringar och säljet gick som på räls.
Det fina med det här jobbet är att man lär sig nåt nytt varje dag. Och att prata med kunder, få vara så social som jag älskar, få både ris och ros och att sälja. Det är verkligen min grej! Sen att vi är så noga med vilka vi anställer gör ju att kollegor och chefer här bara är så bäst!!
 
Känner nog att det kan bli ett par år till! ;)
 
 
 
 
 
 

Lunch

Skrivet:    ·  Allmänt
Dagens lunch består av plocksallad från Maxi. Kyckling såklart. Ibland får man lyxa lite! ;) 



SIX DEUCE

Skrivet:    ·  Allmänt
 
Fick precis ett samtal från en kund, en mycket trevlig kund. Pratade ett tag som man gör, räknade på lite offerter och sålde nästan in en helhetslösning. Och så började vi prata jobb. Gissa vad killen jobbade med? Inom fitness sa han först. Men det visade sig att det va han tillsammans med en kompis som startat hela branschen gällande träningskläder för märket SIX DEUCE. Hur coolt va inte det!? Det började för bara två år sen och nu har ju märket blivit större än nånsin! Kolla in vilken fitnessprofil som helst och alla har antingen tights, hoodie eller t-shirts från det märket. Rätt coolt faktiskt!
 
Nu blir man ju lite sugen faktiskt!
Kanske har tur och få lite rabatt! ;)
 
 
 
 
 
 
 
 
 

COFFEE

Skrivet:    ·  Allmänt
Alltså världens bästa dryck! 
Allafall på mornarna. Första koppen 08.30. Trött torsdag men det brukar bli bättre efter lite kaffe som sagt. Och om solen behagar titta fram skulle det pigga på lite! Torsdag allafall. Sjukt va!?
Tänkte mig spinning efter jobbet ikväll, så kommer nog va klubbad redan vid 21. Haha! Socialt va det här! ;) 
Hur mår ni? 




Sweet dreams

Skrivet:    ·  Allmänt
Med trött kropp, ruffsigt hår,  träningsvärk i benen och 20% i batteri kryper jag ner i världens skönaste säng.

Sov gott raringar! <3

✨✨✨



 

Sköna kväll

Skrivet:    ·  Allmänt
Tidig träning betyder lång kväll. 
Skönt. Haft full rulle hela dan, med massor av återkopplingar och bra sälj! Då fullkomligt rusar dagen förbi. 
Boxat lite och nu tar jag välförtjänt kväll!
Imorrn är det redan torsdag mina vänner! Var tar tiden vägen!?
Nöjd med dagen!



Många plus på idag!

Skrivet:    ·  Allmänt
Vilken dag! 
Samlar på plus och idag har det mesta överträffat standard. Såna dagar som idag ska man ta vara på. Ni vet dagar när det mesta känns lätt. Och rätt. 
Småsaker som gör helheten så att säga!

Underbart vårväder (vårkänslor!!)
Riktigt bra flow på jobbet 
Nya platserna är bäst
Bra hårdag (äntligen)
Bra magdag (det gör mycket)
Naglarna känns fräscha 
Kramat på bästa Frida 
Veckans bästa pass ikväll 
Det är onsdag 

Sen har jag världens bästa vänner, familj och kollegor! 

En stor puss på idag! <3



GOD MORGON

Skrivet:    ·  Allmänt
Startar morgonen med Vitaminboost och citronvatten. Känns som en kickstart. Pressad citron gör ju mycket för kroppen, speciellt det första man dricker på morgonen. Det sätter igång kroppen, ämnesomsättning och förbränning och dessutom en boost för immunförsvaret. Hoppas ni får en fin dag! Passar på att hylla Cubus basplagg! Grymt bra kvalitet och passform med tanke på priset! 

En puss på idag! 






HÅR

Skrivet:    ·  Allmänt
En lång inpackning i handduk. Sprungit runt halvnaken här, grannarna måste väl undra! ;)
Men man måste ta hand om sitt hår!



Sunset

Skrivet:    ·  Allmänt
Vilken himmel! 
Fina nypan alltså. Blev bara tvungen att fota lite på väg till gymet. 
Fixat nageln och tränat efter jobbet. Äntligen är alla naglar hela. Fräscht! Måste ändå säga att dom sitter sjukt bra! Hon är bra min nageltjej! 

FINT. Här behövs inga filter! ;)



Blommor!

Skrivet:    ·  Allmänt
Åkte och köpte blommor till bästa chefen på lunchen. Alltså tulpaner, vita tulpaner! Så himla fint! Grattis fina Hanna! 



God morgon fina tisdag!

Skrivet:    ·  Allmänt
GOD MORGON! 

Lite mera vårkänsla och nästan helt ljust på morgonen nu. Det är verkligen stor skillnad mot bara för några veckor sen. Vi går mot den absolut bästa tiden fina ni! Och jäklar va jag längtar ihjäl mig efter den första riktiga vårsolen, när man sitter mot en husvägg med en kaffe och känner hur solen verkligen värmer.. 

Annars då? 






A GOOD START

Skrivet:    ·  Allmänt
Helt enkelt. 
Känns så skönt att ha kunnat leverera för halva veckan bara på EN dag! 
Förra veckan gick verkligen sådär, men nu är jag back on track igen! 
När det bara rullar in, utan ansträngning. 
Avslutade dagen på gymet, as always, och fick till bra kondition! Japp.
Nu lax och soffan! 
Hoppas ni haft en grym start på veckan! 



Nya smaker

Skrivet:    ·  Allmänt
Den här veckan lanseras nya smaker på Lindahls kvarg som man bara måste testa!
Den här med nötchoklad verkar spännande. Kan va rena drömmen, eller också ett riktig fail.
Har du testat?
 
 
 
 
 
 

Missa inte!

Skrivet:    ·  Allmänt
Ikväll är det PREMIÄR för ny realityserie på trean. Det får man ju inte missa! Kan nog bli intressant, verkar ju va ett blandat gäng minst sagt! Samir, Aina, Hollywoodfrun Gunilla, Zubeyde, Martin Melin, Linda från BB... Kan bli kul!
 
 
 

God morgon måndag

Skrivet:    ·  Allmänt
Ny vecka nya möjligheter! 
Känns skönt att va tillbaka. Jo faktiskt! 
Känns bra, kroppen mår bra, relativt pigg och så jäkla redo för en ny vecka! 
Och här på kontoret är allt nytt! Har möblerat om hela säljsidan under helgen! Vi har fått helt andra platser och med lite småfix kommer det bli kalas! 




Bebisgos! <3

Skrivet:    ·  Allmänt
Tog en kylig men skön promis ut till Ida. Nån hade sagt 20 minuter men ut till Bergshammar från öster tog det typ 45. 
Aja. Bonus på motionsfronten kallas det! Superfint hade dom fått det i nya huset, verkligen. Och mysigt att få krama och uppdatera med Ida. Tage sov nästan hela tiden, men efter nästan 3 timmar tyckte jag att han fick vakna. Hallå, ville ju gossa ju! Och det fick jag. 
Bebisgos! <3
Tack gumman för mysig eftermiddag! Snart igen! 



Köpte liten present på hm. Nussig va?

Inbakad fläta

Skrivet:    ·  Allmänt



Ett avslut på helgen

Skrivet:    ·  Allmänt
Underbara söndag! 
Känns lite som vår i luften, även om det bara är februari och minusgrader. Men solen gör sitt! Och när snön börjar smälta och det blir grusigt på gatorna - då är det vårkänslor! Punkt.
Haft Jutta över på gofrulle och ska snart iväg till Ida & Tage och gossa! 
Bebisgos! Tar nog en promis ut i det fina vädret och fyller på med lite solenergi och D-vitamin. 
Ett bra avslut på en fantastiskt skön helg! Hur ser din söndag ut? 






Sweet sunday

Skrivet:    ·  Allmänt
Det här med att vakna pigg och gå till gymet en söndagmorgon. Den är fin! 
Och idag va energin tillbaka och svetten lackade ordentligt. Tror nästan jag är som starkast på morgonen innan frukost. Allafall gällande konditionspass. Skönt att va tillbaka i flåset igen! 
En timmes ren kondition fick starta dagen. Nu mumsar vi frulle här i soffan. Vilken underbar helg med bästis! <3





Lördagens middag

Skrivet:    ·  Allmänt
Vilken hit! 
Slänger upp receptet så kan ni oxå få njuta! Enkelt, gott och med mycket smak. Du behöver:
Grillad kyckling 
Purjolök
Paprika 
Felix grytbas thai
Cocktailtomater 
Sallad 
Ris

Stek allt i en panna. Koka riset. Krydda med extra cayenne. Servera till sallad. 

Alltså mums!! 




Lets stay home

Skrivet:    ·  Allmänt
Lördag med min bästa! <3
Tänkte kanske några glas vin och eventuellt en sväng till fika på sin höjd. Men valde kvalitet utan alkohol och mjukisar istället för klackar. 
SÅ JÄKLA VÄRT 
Hängt i soffan, kollat mello och Plura. Pratat och myst. Skrattat och varit sådär avslappnade som man bara kan med sina närmsta. I varsin soffände, under varsin filt. Drömmen! 

Bilden är kärlek. Lite mer piffade än ikväll, men lika mycket lycka! <3









Nytt för håret

Skrivet:    ·  Allmänt
Man måste ta hand om sitt hår. Köpte ny inpackning som ska ge håret lite extra näring. Man sprayar på handdukstorkat hår och tvättar inte ur. Luktar frisör och bara det är ju värt pengarna! 
Lång dusch efter träningen. Rakat benen, smörjt in hela kroppen med dubbel dos och fixat tånaglarna. 
Hej lördag! 




Bästa starten man kan få!

Skrivet:    ·  Allmänt
Lördag. Älskade helg! 
Efter skön sovmorgon gick jag över till bästis för frulle. Mys! Några timmars update och frukostmys innan vi drog till gymet. Blev faktiskt egen pulsgång och cirkel mage. Jag orkade. Kroppen är trött men vad gör väl det när känslan efter är värt allt! <3






Kick off

Skrivet:    ·  Allmänt
En hel em med hela jäkla gänget! Bästa alltså!! Började med lite rundvandring på huvudkontoret i Bergshamra, stort minst sagt. Och flott! Där ligger vi i lä! ;)
Sen lite coach medarbetarcoach av stora chefen, lite planer för våren, mål och riktlinjer. Vidare till söder för att turnera i boule och så middag på det! 
Mitt lag gick långt, men missade på ETT poäng. Jäklar vilken tävlingsmänniska man är när man kommer igång! 
Och jag va faktiskt grym, det får man väl säga? Tackar papi för det, har ju kört en del innan. 
Mycket trevlig kväll och nästa gång åker vi upp och kör all in, för dom här människorna är verkligen grymma! 
Kärlek till er! <3

Hemma nu, just tagit en dusch och ska bokstavlig talat hoppa ner i sängen. Drömmen! Sov gott fina!















FRIDAY BABY

Skrivet:    ·  Allmänt
Hur underbart som helst ju! 
Trots att min ena nagel gick av imorse och trots att jag måste tappat mina skinnhandskar på stan igår är det en riktigt bra fredag! 
Flyttkaos på jobbet och nu jobbar vi hundra saker samtidigt. Svara i telefon, torka, plocka, flytta, rensa, slänga, sälja samtidigt som kaffet slinker ner. På måndag när vi kommer har vi nya platser! Och bästa platserna dessutom.
Välkommen fredag! Jobb till 14, sen drar kontoret till Stockholm på kick off!

PUSS



Kvällsprat

Skrivet:    ·  Allmänt
Spenderar kvällen i soffan med värmekudde på magen och ingosad i en filt. Så skönt. 
Ska snart ta mig från soffan till sängen och duna in. Pratat med Linn och uppdaterat om livet. Bilden är från Ida Hertz 25 årsfest. Sjukt! Nästan 5 år sen! Tiden går fort om man säger så!

Sov gott finingar! Imorrn är det FREDAG! Lovely! 



Shopping & spinning

Skrivet:    ·  Allmänt
Gick lite tid på stan och passade på att köpa på mig lite bra basplagg. Cubus är bäst på bas! Man kan tvätta & tvätta och det håller! Några linnen och den här.
Bra köp! Ett par nya svarta byxor fick oxå följa med hem. 
Sen spinning och gym helkropp med Josefine. Skönt. 
Nu Farmen och lite mat i magen.
Hoppas ni har en mysigt kväll! <3




Fullt ös medvetslös

Skrivet:    ·  Allmänt
God eftermiddag på er!
Här går det i ett vill jag lova. Telefonen går varm både på jobbet och privat.
Sålt helt okej och löst en massa bra ärenden med bredband och mobilkostnader. Äntligen!
Lyckades, tack vare Tim, fixa bättre surf och pris på mobben och tecknat nytt abonnemang på Comhem med mera surf och billigare bredband. Taaaack. Har haft Tre, med dålig uppkoppling och på tok för lite surf nu alldeles för länge. När surfen tar slut och man betalar 100 tals kronor extra varje månad känns ju bara så ovärt. Och dyrt. Men nu har jag fixat ett bra abonnemang på Comhem med tre månader gratis och sen 308kr i månaden med en massa massa surf och 100 mb. Insatt nu! ;) Känns bra! Hej nedladdning!
 
Nu lite kaffe och lite mera sälj kanske! Sen en sväng på stan innan spinningen.
Pussss från kontoret dååå och en high five! <3
 
 
 

T O R S D A G

Skrivet:    ·  Allmänt
TORSDAG 5 FEBRUARI 

Redan torsdag mina vänner! Herregud va tiden rusar. Var tog den här veckan vägen!? Galet! Och snart ska sommarsemestern in oxå, känns ju som ett tar kvar! Men lika bra att börja spåna redan nu. Har ju gärna 33 DAGAR att ta ut!! GULD. Sen tänkte jag iof ta 3 dagar och hälsa på sis och killarna och spara några dagar till i höst. Men 4 veckor kan jag garanterat ta allafall! 
Vilken DRÖM! <3



En dagens! Vägra frysa! PUSS





BL

Skrivet:    ·  Allmänt
Ligger i soffan och försöker hålla mig vaken. 
T R Ö T T  T J E J
Men har ju längtat hela dan efter soffhäng framför tvn, så nu jäklar ska jag hålla mig vaken! Kollar Biggest Looser, extremt överviktiga deltagare och sjukt snygga tränare. Helt ofattbart hur man kan bli så stor. Svårt att förstå att det kan gå så långt. Tänk att va så ung och väga så mycket. Förstå va begränsad man blir, ta trapporna är rena döden. Och trycka fett hela dagarna. Starkars kropp! Men för många handhar det nog om så mycket misslyckande. 
Kan bara inte förstå hur man kan göra så mot sin kropp och inte ta hand om det viktigaste man har?



Blond igen

Skrivet:    ·  Allmänt
Veckans roligaste pass utan tvek! 
Box och multi ned Jenny! Grymma hon alltså. Det är mycket, läs mest, tack vare passen som vi inte byter gym. Faktiskt. Utan energi och med en mage som strulat hela dan och dessutom yr till och från, men efteråt kändes så fett! Fick massa energi och ork. Bara sådär! 
Färgat hår och fixat. 
Skönt! Bort med utväxt!



BUS tips!

Skrivet:    ·  Allmänt
Har testat många olika, men den här är nog ändå en klar favorit!
Luktar inte, kladdar inte och resultatet blir naturligt men med ganska mycket färg ändå. Behövdes en solning förra veckan och så lite komplettering med den här så är man på banan igen. Slippa känna sig genomskinlig och den tokbleka färgen försvinner. Så köp!! Lätt värt pengarna.
 
 
 
 
 
 

SHE CAN´T WAIT

Skrivet:    ·  Allmänt
DEMARCO - SHE CAN´T WAIT
 
Försök att lyssna på den här och inte vilja dansa sönder dig själv?!
Det går inte. Poppar lite mellan samtalen. Alltså man blir glad av den här!
 
 
 

GOD MORGON ONSDAG

Skrivet:    ·  Allmänt
God morgon fina!
 
Sovit gott? Hade party hemma imorse, behövdes för att komma upp kan jag säga. Går så mycket lättare att sminka sig när man poppar musik! Nu kötta onsdag. Hade en riktigt dålig dag på gruppen igår, sålde skit allihopa, men nu är det ny dag och nu jäklar ska vi visa var skåpet ska stå. Hur svårt kan det va lixom? Speciellt irri när Stockholm säljer som djur. Men men, nu kööör vi! En vanlig onsdag annars som ska avslutas med veckans bästa pass, box och multi. Och snart ska vi börja flytt här på jobbet också, redan på fredag innan vi drar på kick off. Vi kommer få helt nya platser och från och med nästa vecka kommer vi sitta med bästa utsikten alldeles vid fönstret. Lyx!
 
Nu måste jag jobba lite här, pussssssss
 
Tänk på det här, ett morgonmess gör faktiskt dagen! <3
 
 
 

Spinning, skivstång och tvätt

Skrivet:    ·  Allmänt
Idag kände jag mig sådär stark. Igår va inte en sån dag, men det är just då man uppskattar energin. Orkade ta ut mig till max och la på extra vikter på både biceps, axlar och triceps. Tack vare Juttplutt! Älskar att träna ihop!! Det gör verkligen allt. Hela träningen blir så mycket roligare. 
Hem och tvätta, få iväg lite kläder och en lång dusch. Säkert en kvart i sådär extremt varmt vatten. Behövdes efter idag. Jäklar va kallt det har varit då. Minus 4, men kändes som 20 minst.
Nu lite mat i soffan! 


Tvätta är kuuuul! Eller? ;)








Skofrossar

Skrivet:    ·  Allmänt
Lite lugnt på jobbet idag. Gissar att skador har mer att göra idag. Lär ju vara e del avåkningar på vägarna nu. Är ni ute och kör, ta det lugnt i rondellerna och gasa inte på i onödan. Usch. Glashalt ju. Inte mycket sälj idag, men Stockholm säljer som bara tusan tydligen.. Hallååå grabbs. Ge oss lite kunder här tack!
 
Sen lunch idag. Men då blir ju eftermiddagen kortare! Passar på att kolla in lite nya skor, behöver alltid lite nya träningsskor. Jo men faktiskt. Skulle behöva ett par nya gympjucks.. Finns ju så mycket snyggt!!
 
 
Nike free funkar ju alltid! Och typ skönast i världen.
 

Har ju ett par i vitt - men dom är sjukt snygga! Och sköna som tusan!!
Bra gymskor och snygga till det mesta.
 
 
 
Också perfekta gymskor. Black & White.
 
 
 

Air Max Thea. Snyggt med vitt till våren!
 
 

Fulsnygga, men rätt coola.
 
 
 
 
 
 
 
 

Nya skor

Skrivet:    ·  Allmänt
 
Klickade just hem ett par nya skor här. Har ett par likadana, men eftersom dom typ läcker och är trasiga så kändes det rätt självklart att köpa ett par nya. Så användbara till allt! Så nu ÄNTLIGEN får jag snart hem ett par nya!

White morning

Skrivet:    ·  Allmänt
God morgon fina! 
Jäklar va det snöar alltså, det slutar aldrig! Och tokhalt verkligen. Höll på att vurpa flera gånger på vägen till jobbet. 
Skönt att komma in, av med snöiga ytterkläder och på med tofflorna. Det är en dröm så här års! Faktiskt. 
Nu köttar vi på! Pussen 




Fina ord!

Skrivet:    ·  Allmänt
Fick det här på fb idag! 
Tänk va så lite kan göra så mycket! 
Sånt värner verkkigen och det gjorde MIN eftermiddag! <3



Tidsfördriv

Skrivet:    ·  Allmänt
Blev introducerad Tinder i Åre. 
Laddade ner appen precis och det är faktiskt rätt kul. Tidsfördriv om inte annat! ;) 



Check

Skrivet:    ·  Allmänt
Idag va det tufft med träningen, but we did it! Alla dagar är inte kickdagar på gymet, men fullt förståligt att kroppen är trött. Med all rätt! 
Körde allafall eget i form av pulsgång och biceps. Kul med lite styrka igen! 
Damsugit och tagit varm dusch.
Nu äntligen kväll! Goooos. 



NY MÅNAD

Skrivet:    ·  Allmänt
 
 
FEBRUARI
 
2 februari redan. Helt sjukt va tiden går snabbt. Men det känns ju som år sedan man skålade in det nya året, ändå är det bara dryga månaden sen. Galet! Ser faktiskt fram emot ny månad, en kort sådan. Och ett steg närmare våren - det är väl kanske det bästa! Men tills dess ska vi njuta av februari och allt vad det kan innebära.
Lite kickoff med Stockholm, lite svettig träning, lite grymt sälj, en heldags jobb på Stockholmskontoret i Bergshamra, nån mysig hotellfrulle kanske, lite kvällsfikor, nån vinkväll här och där och bara sköööna soffmyskvällar under täcket med film och tända ljus. Boka weekend till sis och killarna. <3 Typ så.
 
Kommer bli en bra månad!
 
Nu ska jag ta sista samtalet innan det är dags att dra till gymet.
 
PUSS på en ny månad! <3
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lunch

Skrivet:    ·  Allmänt
Lunch framför datorn idag. Orka fixa matlåda igår!? Prio soffan då jaaa. 
Frukost imorse bestod av 1 ägg, lite keso / kvarg och 1 riskaka med kalkon. Börjar bli storkonsument av riskakor, perfekt till både frukost och mellis ju! 
Plocksallad med kyckling till lunch. Mango och currydressingen är grym! 
Nu kötta sista innan träningen! Egen svettig pulsgång och lite styrka med bästis blir kalas. Pusssss 




God morgon måndag!

Skrivet:    ·  Allmänt
Känns inte riktigt som måndag idag, inte riktigt lika utvilad som jag brukar, men va tusan! Sovit som en prinsessa inatt och säkert drömt att jag va skidproffs eller nåt. Go måndag! 

Next kaffe! PUSS





HOME SWEET HOME

Skrivet:    ·  Allmänt
Känns helt underbart att va hemma igen! Trött efter en lång dag på tåget men äntligen klev jag innanför dörren, fick packa upp och ta en lång dusch. 
VILKEN DRÖM

Tackar Åre och bästa ccstars för en grym jäkla helg! Helt över förväntan från första stund. Bättre gäng får man leta efter! 
Nu kryper jag ner i min kingsize och laddar batterierna inför en ny vecka!

Puss & natti! <3




Snart hemma! <3

Skrivet:    ·  Allmänt
Igång sen 8 imorse. 7 timmar mellan Åre och Stockholm och nu sitter vi äntligen på tåget hem. 
Ä N T L I G E N 
Så trött som jag är nu va länge sen! Och inte med anledning av ett högt alkoholintag och den sortens festligheter, utan av rent håll i gång i form av skidåkning, aktiviteter, tidiga mornar och sena kvällar för att maxa och få ut så mycket som möjligt av tiden. 
Krigat klart nu, nu vill jag hem! 

Och så det här! Underbara Annica som skjutsar hem från tåget! <3
Bästa extra mamman i världen!! 



Hemgång

Skrivet:    ·  Allmänt
Vaknade tidigt och började med frulle på haket. Packa det sista och så iväg till tåget. Vetskapen om att vi ska spendera över 6 timmar på ett tåg hem känns ju sisådär men det är bara att gilla läget!
Trött gäng sitter nu på tåget, musik i lurarna, sova lite, vila, läsa, tugga läkerol och hoppas tiden går fort nu! 
Längtar hem till min kingsize och min lägenhet. Hemma lixom. 




Mera update

Skrivet:    ·  Allmänt
Lördag kväll och en helkväll minst sagt! 
Åkte upp med taxi till ett ställe mitt i backarna för att testa fondue. Har bara testat med ost och choklad så det här va nåt nytt! Kött i olika former, grönsaker och såser. Sen doppade vi och lät allt koka i buljong. Gott och mysigt att sitta länge och bara plocka. Sen åkte vi vidare till Bygget för att dansa skiten ur oss! Alltså gänget, jag älskar er! 


Backen dag två


Förrätt 






Maria Bengtsson

Här får ni läsa om mitt liv. Every day counts. Enjoy!



· Allmänt