Tisdag och 12 minus

Skrivet:    ·  Allmänt
God morgon fina!
Minst sagt kuliga promenader till jobbet nu. Och blåsten gör ju sitt. 12 minus hade vi imorse, fick höja värmen i lägenheten igår också, det är som att temperaturen inte riktigt hänger med när det är så kallt. Tittar ut genom fönstret här på jobbet och det yr en hel del snö utanför. Lite mysigt när snön väl ligger, men lite mildare kan det allt få va. Måndagen jobbade jag länge, men fick ihop en promis hem också. Så skönt! Ska verkligen hålla i mina promisar nu - det gör så mycket när förkylningen inte vill släppa taget riktigt. Får se när första spinningen kan bli, längtar lite! Har sällis av Foppa på mornarna vilket gör mina 30 till extremt snabba minuter!
 
Fick hem efterlängtade produkter igår! Löwengrip - bästa ansiktsprodukterna för min hud. Skonsamt och snällt, milt och går snabbt in i huden. Stort plus i alla kategorier!
Igår va det exakt ett år sen vi va i paradiset! En av dom bästa veckorna i mitt liv! <3
 
Här är lite av söndagens vårshopping med halva familjen Eklund! Så mysig dag! Verkligen! <3

Dagens promenad till jobbet! SÅ vackert så det gör ont! <3
 
 

 
 
 

Grattis älskling!

Skrivet:    ·  Allmänt
Lördagkväll. Släkten har nyss gått och vi landar snart i soffan i mjukisar. Firat min Jimmy från 15 med egen cheesecake som vi gjorde igår - hela gick åt och många tog om ett flertal gånger så det va nog ett gott betyg! Mycket folk, barn som springer och högt till tak, älskar när alla är samlade! <3

Sen sist då? Veckan har bestått av en del promisar, fick ihop dejt med både Foppa & Josse och trots mång minus va det så skönt att komma ut! Kvällsrundan är magisk! 
I torsdags blev det efterlängtad dejt med Natta på Espressohouse. Chailatte och mysiga updates sen sist. Så fin tjej det där! 

Väntar på Jimmy & Jontan som är iväg och köper mat till oss. Pizza för grabbarna och chili nam nam för mig. Det va inte igår! Säkert två år sen jag åt det.  Ska bli gott med lite i magen, det va ju ett tag sen vi åt sen frulle. Helgerna alltså! Och speciellt dåligt blir det ju när man har fika på dan, äter ju inget sånt. 
Nu lörgagsmys, tända ljus och hämtmat! <3

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Onsdag och kall morgon!

Skrivet:    ·  Allmänt
God morgon fina!
Många kalla promenader sen sist. Tar för vana att gå till jobbet på mornarna nu när jag ligger lite lågt med träningen. Och 30 minuter till och från jobbet, blir 60 minuter om dagen! Bra vardagsmotion måste jag säga. Och blir alltid så bra start på dagen! Trots kylan.
Mötte upp Foppa igår efter jobbet, tog en skön sol först och sen en långrunda runt Brandholmen. Sjukt mysigt men så kallt. Hade skinnhandskar, ofodrade, så lite får jag skylla mig själv. Idag blev det andra handskar, fodrade tumhandskar i skinn. Blev snarare varmt istället! Igår testade vi LAX för första gången hemma hos familjen Eklund! Och ja, det gick hem! Jimmy har fått för sig att han inte tål fisk, så det blir ju mest kött, köttfärs och kyckling hos oss. Men nu kanske vi kan börja äta lax också! Så gott med rivet citronskal och färsk basilika. Mums!
Idag blir det handledning och medlyssning hela dagen men vår nya Therese! Känns kul och spännande! Fixa present till Jimmy på lunchen och förhoppningsvis en kvällsrunda med min Josse efter jobbet!
Ha en fin dag! Pussen <3
 
 

Äntligen tillbaka!

Skrivet:    ·  Allmänt
Känslan! Att få ställa klockan igen, gå upp, ta en dusch och fixa sig för att gå till jobbet! Hade glömt vilken charm vardagen faktiskt har! Och tänk att man har just ett sånt jobb, som man längtar tillbaka till! Det är inte alla som har.
Och den här veckan händer det grejjer! En ny tjej ska installeras, utbildningar ska ges och jag kommer hålla i själva handledarskapet vilket ska bli så roligt, att få vara med från början och forma, vilken chans!
Annars en drös mail och tryck på telefon - härligt!
Tog en promis till jobbet imorse och går nog hem också, man får passa på att få lite vardagsmotion nu när träningen får vänta lite. Vägrar bli risig igen!
 
Helgen då?
I fredags lagade vi egen sushi, jag va inte jättepigg men spenderade mestadels av dagen i soffan istället för sängen. Bara det gjorde massor! Jimmy jobbade hemma också, så hade sällis hela dan.
I lördags åkte Jimmy iväg till Jontan på fotbollskväll bara grabbar och jag åkte hem till m&p. Skulle träffat Alle, men kände mig matt så i bestämmer en ny dejt. Hos mamma blev jag ompysslad, fick god lax med sås och potatis och avslutade med en Beck i soffan. Så mysigt att få bli ompysslad och bara va. Som på den gamla goda tiden, haha!
Söndagen blev en mysdag, Jimmy plöjde fotboll och jag tog mig ut på en långis med Alle i luren! 1,5 timme blev det - SÅ SKÖNT! Äntligen! Men jag vet att jag inte får gå ut för hårt nu i början, därför vilar jag från gymet några dar.
 
Back to work! Puss!
 
Just det! Gjorde enklaste kvargscones igår! Och det blev verkligen gott! Vill ni ha receptet?
3 dl havregryn
3 dl yoghurtkvarg (går säkert med vanlig kvarg också)
2 tsk bakpulver
salt
Blanda och klicka ut 4 scones på en plåt! 200 grader i 20 minuter. Ta daaaa!
 

SNART SNART! <3
 

Fredagskänsla?

Skrivet:    ·  Allmänt
Hej fina, ingen vidare uppdatering här men finns heller inte så mycket att skriva. Varit hemma sen i måndags och spenderat den här veckan i sängen, med att sova länge, vila, kolla serier och filmer och vänta på att mon sambo ska komma hem. Typ så. Ingen direkt hög feber, men lite, trött, orkeslös och ett ihärdigt virus som inte vill släppa. Huvudvärk som heter duga och så täppt & förkyld. 
Ingen höjdarvecka men den har ändå rullat på. Det är ju bara att gilla läget, vila och låta kroppen återhämtning sig. 
På alla <3 dag blev jag bortskämd med både rosor och tulpaner. M&P kom förbi på en kram och fick så fina tulpaner! Våren kändes lite mer på väg just då. Sen kom älskling hem med dom rosorna!! Så lyckligt lottad! Dessutom en del sms från fina vänner. Jag gillar ändå det här med att uppmärksamma kärleken. Och det ska göras inte bara en dag utan 365 dagar om året men kanske lite extra just på alla <3 dag. 

Nu ska jag ta en dusch, Jimmy jobbar hemma så idag har jag sällis. Mysigt. Jag ligger här i soffan och kollar film och han sitter vid matbodet och uppdaterar priser på nyasoffor. Hoppas ni har mer fredagskänsla än jag, tänker allafall bli pigg nu och skaffa mig en riktigt mysig fredag! Jimmy ska göra suchi till oss! Det är kärlek det! Puss! 
Ps. Gjorde godaste maten igår! Kycklingklubbor med ris och currysås. Drömmen va gott! Ds
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Hej från sängen

Skrivet:    ·  Allmänt
Klockan är snart 5 och jsg har spenderat dagen i sängen. Inte riktigt vad jag planerade men hela helgen har det varit nåt skit i kroppen som lixom inte bryter ut. Så idag fick jag släppa efter och vila. Sov till 1, så sömn behövdes. Förkyld, varm men ingen direkt feber, täppt och lite huvudvärk. Inte så kul. 
Plöjt Renés Brygga i sängen hela em. Jimmy hjälper Jontan att flytta så dröjer nog innan jag får sällis. Inte så roligt sällis ändå kanske. 
Annars då? Jo men helgen har varit lugn. Fredagen njöt vi av god mat, Talang & mys. Gjorde världens godaste räk och mangosalsa. Avocado, stekta vitlöksräkor (big size) med mango. Alltså hur gott! 
Lördagen va det kalas för Jenny som fyllde 31! Va kvar till 19 nångång och sen lördagsmys hemma. Tanken va att vi skulle stanna kvar hos Jenny, Stella & Robin på spelkväll men varken jag eller Jenny va pigga så det blev en kväll i soffan. Oxå det mysigt såklart!  <3

Söndagen pw med mami när Jimmy och paps squashade, sen det bästa: Tacos, Farmen och Bron. Söndagar är mysiga dagar! 

Nu ska jag krya på här, få i mig lite i magen och nåt glas vatten. Kram från sängen <3

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

20180209

Skrivet:    ·  Allmänt
Idag är det 9:e! Vårat datum!
Vet ni att den 9 februari skrev jag till Jimmy för första gången på fb!
Sen av en slump blev det vi två på riktigt den 9 april.
Han och Jag. Lite mindre än ett år senare förlovande vi oss, fast då 1 mars. Men 9:e kommer alltid vara vårt datum.
Tänk vilken lycka att han är min, att jag är hans. Den bästa människan i mitt liv! Han som får mig trygg, han som står vid min sida och han som jag mår som bäst med. Mitt liv! <3
 
Första bilden på oss! <3
 
Här överraskade han med rosor!
 
Sushimakers, det har verkligen blivit vår grej, eller Jimmys mest. Finns ingen som gör så goda sushi som han!
 
Den bästa i mitt liv är du! <3
 
Och TACK Foppa för att du fick mig att skriva till Jimmy, det är faktiskt tack vare dig som jag hörde av mig till Jimmy!

Magisk start på dagen!

Skrivet:    ·  Allmänt
God morgon fredag!
På plats på jobbet, tog n prom hit imorse och det va inget jag ångrade - vilken himmel! Magiskt minst sagt! Och så ljust när man går strax innan 7:30. Vi är på rätt sida året fina ni!
 
Tog en långprom med Josse igår efter jobbet, inte alls så kallt som idag, mer skönt. Brandholmen runt på dryga timmen och verkligen ett perfekt sätt att umgås. Motion och umgänge i ett. Perfekt ju!
Sen blev det lite handling och kycklingtacos. Alltså, tacos, skulle kunna äta det på riktigt varje dag! Variera med köttfärs, kyckling, ja vad man vill. Finns visst halloumitacos och fisktacos också, men det kan bli svårt att lura med Jimmy på. Är nog det här plocket jag gillar och röran. Lägg alla grönsaker och kyckling på tallriken, toppa med salsa och gräddfil / gucca. Och sen är det bara att mumsa. Nej, äter ju inget bröd till, varken nachos eller tortillas. Gillar det utan! Ikväll tar vi efterlängtad fredag, några timmars jobb sen lite gott att äta och så Talang i soffan.
Och på lördag ska vi fira Jenny!
Ha en fin fredag! <3
 
 
 
 

Onsdag

Skrivet:    ·  Allmänt
God morgon fina!
Sista natten utan min Jimmy och ikväll är han hemma igen! Lycka! <3
Har ändå gått bra, kvällarna blir ju inte jättelånga när man tränar, kommer hem och måste duscha, tvätta håret och så fixa lite mat. Sen är klockan snart sovdax. Sa gonatt till Jimmy och somnade efter 22 nångång igår. Spinning två dar i rad känns i rumpan idag! Men känslan efter så bara så bra! Dock ett riktigt tufft pass, en bana på 60 minuter med en lång hög uppbyggande uppvärmning som aldrig verkar ta slut. Sen ett gäng höga toppar där man verkligen kommer upp i hög puls. Så ett pass uppbyggt på hög pils rakt igenom kan man säga.
Fick skjuts med Pillan imorse igen, sån lyx att ha kollegor som bor nästan grannar. Idag lunchdejt med mami på ÄT, ikväll kanske pump med Sandra och sen goos hela kvällen med min Jimmy. Har lite Farmen och lite annat att ta igen!
Ha en fin onsdag nu! Pussar
 
 Fick igår den här boken av Stina, nu ska det bli läsning av! Bästa chefen alltså!
 

Och det här är ett tips till alla er som inte får till bra fransar för att mascaran är för kladdig. Förvara i kylen över natten och vips blir fransarna grymma igen!

Tisdag 180206

Skrivet:    ·  Allmänt
God morgon tisdag!
Bestämde mig för att skaffa mig en bra dag. Vanligtvis så speglas mina tisdagar av trötthet och konstigt nog en såndär fulkänsla som man kan ha ibland. Och alltid tisdagar. Konstigt va?
Men idag bestämde jag mig för att jobba omvänt, för klart man blir påverkad av hur man tänker. Om jag bestämmer mig för att ändra grundinställning så ger jag mig tusan på att det här ska bli en bättre dag!
Dock sovit kasst, om det beror på att Jimmy inte låg bredvid eller om jag vaknade för att jag va så täppt typ 4 ggr, det vet jag inte. En kombo kanske. Men nu är jag på plats på jobbet och hela gänget är på plats, speciellt mysigt att ha Stina på plats igen, tillbaka efter en vecka i fjällen. <3
Nu är det jobb, ikväll hoppas jag på en prom och en sol med min fina Josse!
Ha en fin tisdag! <3
 
Gårdagens lunchpromenad med Elinor! Vilket väder! MAGISKT!
 

Måndag igen!

Skrivet:    ·  Allmänt
Då kickar vi igång en ny vecka igen!
Men efter en mysig och skön helg känns det ändå okej.
Lördagen passade jag på att ta mig ut på en långrunda när Jimmy blev tvungen att jobba lite. Kallt men skönt! Sen åkte vi ut till Svalsta för en fika och som vanligt va nästan hela gänget därute. Det är verkligen en samlingsplats där och jag bara älskar det! Alla kommer och går, kaffe finns alltid på och alla är alltid välkomna. <3
Stoooor familj. <3
På kvällen kollade vi nya Beck och myste i soffan. På söndagen tog vi sovis (alltså på riktigt det mysigaste som finns att vakna bredvid HAN och dricka kaffe framför Nyhetsmorgon. Sen åkte vi till Arnö och fikade med Jenny och Stellabus. Hon är så go den lilla tjejen! Min favvo - alla dar i veckan! <3
 
Nu kör vi måndag, Jimmy är på möbelmässan i Älvsjö så honom får jag klara mig utan nu två nätter, men det ska gå. Eller ja, har ju inget val! ;) Jobbar 8-18 idag, men har kläder med så planen är spinning efter jobbet! Och snart kommer min vapendragare Natta hem, nyförlovad, från varma Mexiko och joinar mig på gymet igen! Som jag har längtat! Och som jag får flashbacks från min och Jimmys förlovningsresa till Mauritius. Minns verkligen precis, känslan, lyxen, värmen, stränderna. Ja allt! Och lyckan framför allt! <3
 
Lite bilder från helgen kommer här! Ha en fin start på veckan!
 
Filodegspizza, utan cheeese för mig och SÅ god!
 
 

God morgon lördag! ✨

Skrivet:    ·  Allmänt
Ligger i sängen och dricker dagens första (och bästa!) kopp framför nyhetsmorgon med min Jimmy! 
Somnade i soffan igår kväll efter lite mat och Talang. Så trötta båda två. Och visst är det mysigt att få göra det och veta att det är fredagskväll, som betyder inget jobb imorrn och en skön sovmorgon? Dröm. 
Fixade nya naglar igår efter jobbet, hon jobbade med samma tippar men den här gången blev det fransk ombre - lite mer rosa än jag trott, men så snygga! Dom är verkligen duktiga på NA nails, speciellt tjejen, så boka, boka! Grymma, snabba och alltid lika nöjd! 

Idag blir det kanske en sväng till svalsta, på lite fika, BECK ikväll äntligen (!!) och sen ska Jimmy hinna jobba lite på dan, så kanske tar mig ut på en pw i vinterlandskapet! 
Ha en fin lördag! ✨❤️

(null)

(null)

(null)

(null)

1 februari 2018

Skrivet:    ·  Allmänt
Då va det februari då mina fina! Vilken grejj!
Och så lite sol och vårkänslor om man tittar ut. Solen lyser och snön är smält. Och den känslan, när det börjar bli grusigt på gatorna och när man känner att solen faktiskt värmer - då börjar det bli VÅR!! Gårdagen va en bra dag, känns lite som vi jobbar varannan den här veckan! Måndagen va det nystart och en sjukt bra dag, både säljmässigt och privat. På bra humör lixom. Sen kom tisdagen, lite hängig och en sån fuldag ni vet när man ara vill gå hem. Dock räddade Josse kvällen med en lång prom och en skön efterlängtad sol!
Gårdagen va också bra, pumpen gjorde sitt och med bra vikter och bra teknik gick det sjukt bra! Somnade dock sent igår, Jimmy fick jobba över och satt vid datorn till 23:15 igår, så vi va ganska trötta båda två imorse. Somna sådär efter 00:00 är lite väl sent kan jag tycka.
Men idag skiner solen och det blir ett (till) lunchbesök på ÄT med fina kollegor. Alltså kär i kycklingwrapen! Äter bara innehållet iof, men älskar "röran" med kyckling, grönsaker och dressing! Mums!
Ikväll är det dags för mor & dottermiddag hos Annica! Ska bli så mysigt att ses igen! <3
 
 
Maria Bengtsson

Här får ni läsa om mitt liv. Every day counts. Enjoy!



· Allmänt