Skoglund bokad!!

Skrivet:    ·  Allmänt
Bättre sent än aldrig! 
Och eftersom många redan har bokat på olika håll med olika platser så behövde vi inte fundera så mycket på var vi skulle sitta. Huvudsaken är att vi får biljetter & chansen att se Erik boxas på hemmaplan!! Så sjukt kul!!
Och 800kr va det lätt värt!
PH PREMIÄR

Skrivet:    ·  Allmänt
PREMIÄR!!
Ikväll är det dags för en ny säsong av PH och jaaa, klart vi ska kolla! ;)
Lite IQ-befriat sådär, kan va skön avkoppling! Får se om jag kan hålla mig vaken till 22!
Här är deltagarna!
 
 
 
 

Tips!

Skrivet:    ·  Allmänt
Det här är världens bästa torrschampo! 
Helt i världsklass! Luktar frisör och hjälper vilken utväxt som helst att se fräsch ut, även om det mest är tänkt som nödlösning för vanligt schampo! ;)En bättre måndag

Skrivet:    ·  Allmänt
Blev upphämtad av Hanna kvart i 8, sen iväg och handla frulle till gruppen! 
Det är sista dagen för flera här idag, så låt det bli en LÅNG måndag! Inte varje dag man tänker så, speciellt inte måndagar. Men idag! 
Bästa Ali - Brushan lixom. Han man kan skämta med om allt, som bjuder på sig själv och äter mest!
Emma & Emma. Den lilla blonda glada och så fantastiska Jernberg! Om jag kommer sakna er! <3

Nu ska jag gå igenom mailen & fixa lite frulle! Ha en fin måndag! <3
Broccoligratäng

Skrivet:    ·  Allmänt
Sköna söndag! 
Mest hängt i soffan och bara chillat. 
Drog och handlade lite och slängde ihop en broccoligratäng - perfekt i matlådan! 
Stekt först grönsaker, häll på cf, jag använde den bästa med paprika & chili blandat med en vanlig. Krydda med salt & cayenne och in i ugnen på 200 grader i ca 20 minuter! 
Färdigt! 
Sweet sunday

Skrivet:    ·  Allmänt
Hej söndag!
Mår konstigt nog helt okej idag, ingen påtaglig huvudvärk, lite trött i kroppen men oförskämt bra ändå! Blev ju en del vin igår - men under lång tid och rosse Sprite är faktiskt bra skit! 
Med en saknad Hanna i luren tog jag en skön runda! Uppdaterade om allt äntligen och fick lite perspektiv på livet. 
Älskade du! <3

Nu soffläge & lite tvätt! 
Ha en skön söndag! 

Kan man bli annat än lycklig av den här bilden! <3
Some more

Skrivet:    ·  Allmänt
Fick några till från Frida, enjoy! <3

Fanny 30!

Skrivet:    ·  Allmänt
Sommarens kanske sista sommarfest och den firades med fina vänner såklart! Fanny bjöd på sjukt rolig femkamp, fördrink och kvällssol, gillat med massa goda tillbehör, mycket skratt, musik, vin och brasa fram på natten. 

Bilderna säger allt! Sensommar, vänner, livet! Tack för en så bra kväll! <3

En bättre start

Skrivet:    ·  Allmänt
Ute dryga 1,5 med Alle, med ett kort stopp på stan. En löningshelg i Nyköping betyder en proppfull storgata och just när man bara ska göra ett ärende och inte är upplagd för att träffa folk - det är då man träffar typ alla! Standard. 
Men så skön start på lördagen! Och man hinner rätt mycket update! 
Just duschat och intar nu lite sen frukost framför Idol. Om några timmar ska det taggas 30 årsfest för Fanny!

En bra lördag! 


Sovmorgon

Skrivet:    ·  Allmänt
Drömmen med sovmorgon! 
Behövdes en dryga 10!
Tar en kaffe på stående fot och ska snart möta upp Alle för en promenad! 
God morgon! Sweet dreams

Skrivet:    ·  Allmänt


WEEKEND

Skrivet:    ·  Allmänt
Äntligen fredag! 
Den här veckan har varit en riktigt blandad vecka.
Den har bjudit på noll motivation gällande jobb - och tyvärr är det lätt att det smittar av sig på helheten. Inte så konstigt kanske när jobbet är så stor del av ens liv. Men man får göra sitt bästa, med det man trivs med på fritiden och med dom som ger en massa energi när man behöver fylla på. 
Ni är bäst!! <3

Annars då? Ett jobberbjudande och en intervju. Och även om jag tackade nej så är det sjukt kul att ändå va eftertraktad! Stort PLUS på den! 

Trötta dagar men sköna träningspass. Tjejveckan på besök vilket betyder svullen mage, känslig för minsta lilla och sådär inte kompis med kroppen ni vet. Hormoner. 

I övrigt älskar jag vardagslyx, som igår, att få gapskratta och ta ett glas rött med tjejerna på en helt vanlig torsdag. Guld värt! 

Ikväll chill och mys, imorrn 30 årsfest! Helt övertygad om att helgen kommer bli fab! PUSS Laddad för en fredag på jobbet!

Skrivet:    ·  Allmänt
God morgon! 
Det är verkligen som Frida säger! ;) Jag kommer till jobbet med största väskan och laddar upp med sminkväska, parfym, läkerol, lypsyl, nässpray & halstabletter.  Haha, typiskt mig! 

Trött dag men bra dag, det är ju 
F R E D A G ! 

God morgon! 


Mitt skrivbord på jobbet. 


Lite frukost och mellisgrejjer. 

Man måste känna sig som hemma på jobbet! 

Vardagslyx & skrattfest

Skrivet:    ·  Allmänt
Länge sen jag skrattade så mycket! 
Underbara brudar alltså! 
En helt okej Cesarsallad, inte i klass med Tovastugans och Hamnmaggans, men klart värt priset och ett gott glas rött. Riktig vardagslyx en helt vanlig torsdag! Tusen tack för en kväll med er fina brudar och en del skrattanfall på det! Nu sängen och ladda fredag & helg!


En kväll med brudarna

Skrivet:    ·  Allmänt
Torsdag eftermiddag och snart dags att gå hem för idag!
En sväng på stan med min Jutta innan vi drar av ett spinningpass på cms. Hatkärlek med en massa svett säger jag alltid ja tack! Sen blir det middagsdejt med fina brudarna ikväll! Blir nog Olles med lite gott i magen och kanske ett glas vin till, känner väl kanske mer för ett glas rött i det här höstrusket!
Och vet man inte vad man ska ta är ju ceasarsalladen alltid god där! ;)
Haha, ni som känner mig vet att jag fullkomligt älskar ceasarsalld! Typ världens godaste sallad.
Eller varför inte en klassisk burgare?
 
 

Ny profil

Skrivet:    ·  Allmänt
Fixad profil på Linkedin! 
Ett steg närmare nåt typ av jobbmål! ONSDAG 27 AUGUSTI

Skrivet:    ·  Allmänt
God morgon fina!
Herregud va man sover tungt nu och drömmer. Massor. Klubbad säl. Men 10 minuter efter minns man ingenting. Haha, standard! Torsdag, 27 augusti, klibbigt väder, snart helg och bara lite ont i halsen. Dessutom är Emma tillbaka och jobbar idag vilket kommer göra den här jobbdagen avsevärt mycket bättre!
 
Dagens första nu rå! #denbästakoppen
 
 
 
 

LOVE ME BADDER

Skrivet:    ·  Allmänt
KÄR I LÅTEN
 
 
  

S L U T S O M A R T I S T

Skrivet:    ·  Allmänt
Tröttaste dagen på länge och försöka tagga veckans absolut tuffaste pass är inte det lättaste då. Två första låtarna gick sådär, sen så! Sen köttade vi box och multiträning som ingen annan! Fullkomligt droppade om både mig och Jutta - men idag får man verkligen klappa sig på axeln! 
Och efter två mördarpass har man all rätt att va slut som artist! TWINS

Skrivet:    ·  Allmänt
TWIN FOR THE WIN
 
Mycket som stämmer här faktiskt! Fler än jag som är tvilling och känner igen sig?
 
Utåtriktade Tvillingen har ofta många bollar i luften. En social och mångsidig personlighet med god förmåga att knyta kontakter. Tvillingen brukar ha en vid och brokig bekantskapskrets och är känd för sin humoristiska och pratglada läggning. En charmig natur med glimten i ögat. Tvillingen är verbal, flirtig och trivs i diskussioner. Flexibilitet är kännetecknande, likaså god förmåga att komma till tals med alla sorters människor. Planeten Merkurius är tecknets härskare. Det brukar tyda på språklig förmåga, mångsidighet och idérikedom. Tvillingen har en stor kunskapstörst på livet och delar gärna med sig av sina tankar och erfarenheter.
 
En aktiv vardag fylld med skiftande aktiviteter hör tecknet till. Tvillingen är ofta på språng och har en tendens att komma lite sent till avtalade tider. God framförhållning är kanske inte Tvillingens melodi. Men med sin charmiga, tillmötesgående läggning och förmåga att prata sig ur alla situationer blir denna tids optimist ofta ursäktad och mycket omtyckt i sociala sammanhang. Tvillingen föredrar omväxling, och trivs därför inte med stillasittande rutinarbeten. En smula rastlöshet hör tecknet till.
 
Tvillingen brukar bevara sin ungdomlighet och nyfikenhet på livet långt upp i åren och är duktig på att lätta upp stämningen. Den som är född i lufttecknet Tvillingarna är anpassningsbar och uppskattar miljöombyten. Tvillingen kan ha lite svårt för att bestämma sig och skjuter ofta upp problemlösningar till sista minuten. Men denna flexibla och idérika natur brukar ofta hitta någon finurlig lösning och klarar därmed de flesta situationer!
 

Lämpliga yrkesval: Allt inom kommunikation, ex. Journalist, författare, dramatiker, reporter telefonist, lärare, eller yrken som innebär resor.

 

 
 
Herreguuud va det stämmer! ;)
  

God morgon onsdag

Skrivet:    ·  Allmänt
Dagens utmaning, att se allt från den positiva sidan! Det gäller att bestämma sig och jag har makten att påverka varje dag till det bästa! 
Så med dom orden i bakhuvudet säger jag G O D M O R G O N! Tonfiskröra

Skrivet:    ·  Allmänt
Finns inget mysigaste än att va inne, tända ljus och se regnet utanför. Inte just nu allafall! Klart det hade varit fint med en uteservering och kvällssol men just idag passade det bra med ett riktigt mystärer! 
Handlade lite efter träningen, träffade Frida & Ida och fick kramas och gjort både mat och matlåda! Check på den!
Kall tonfiskröra med broccoli & cocktailtomater till! Mums!
Kvarg, keso, majs, tonfisk, tacosås och kryddor! Succé! 


Dagens lunch

Skrivet:    ·  Allmänt
Soppa idag igen! Med två knäckisar till blir det en helt okej lunch. Rätt bra smak, men imorrn blir det tonfisk for the win! 
Haft gemensam fika med gruppen, druckit alldeles för många koppar kaffe, haft infomöte med HR, sålt en stor villa hem & två bil och snart ska jag på möte med Kristian på Cms. Se vad dom har att erbjuda för framtiden! 
Man ska alltid ge allt en chans, har jag nåt att förlora? 

Bild på dagens lurre!


Tonfisk

Skrivet:    ·  Allmänt
Googlade lite recept på tonfisk igår. Man kan ju göra en hel del av en liten burk, några ingredienser och  massa kryddor. Mammas tonfisksallad med färskpotatis, haricovert och ägg är ju hur smarr som helst! Typ 5 år sen jag åt den. Sen kom jag att tänka på tonfiskröra! Hur smidigt som helst att ha lite sallad till bara, lägga i en wrap, ha till pasta eller i en bakpotatis. MUMS.
 
Eller på knäckis, hur gott ser inte det här ut?!
 
 
Tonfisksallad är ju en klassiker!
 
 
Eller till pasta, det här va min och Idas standard för några år sen!
 
 
Tonfisk, majs, rödlök, sambal, turkisk yoghurt, massa kryddor, citron och avocado.
 
 

Ikväll ska jag alla fall mixa ihop nåt kul! PUSSSAS
 
 

Tisdag 25 augusti

Skrivet:    ·  Allmänt
God morgon! 
Det va nästan lite utlandskänsla när jag gick till jobbet. Varmt, soldis och ljumna vindar. Underbart att kunna gå i bara tröja och inte frysa halv 8 på morgonen! 
Kickar igång den här dagen som oxå betyder löning för vissa! Behövs lite påfyllning nu efter semestern. 

Ha en fin tisdag! Trötta ben

Skrivet:    ·  Allmänt
En måndag avklarad. Och när jag tänker att jag bara har 5 måndagar kvar på IF känns det rätt konstigt. Det är som att jag börjar fatta nu. Och jag vill inte ens tänka tanken på hur stämningen kommer va sista dan. Usch. 
Jäkla skit alltså! Och när man söker andra jobb för att man måste. Inte för att man vill eller har valt det själv.

Ajaaa. Två sköna pass på Cms fick det bli och benen gör ont! Så mycket fokus på ben så ajjj. Men det är oxå skön träningsvärk. Hoppas dom byter ut lite pass snart, för nu kan man i stort sett alla utantill. 

Nöjd tjej! Lothing left

Skrivet:    ·  Allmänt
Måndagschill på jobbet och skönaste låten!
Känner att det kan va en sån dag idag och det är helt okej. Som vanligt tröttmössa efter lunchen som idag bestod av lite Keldas Toskanska tomatsoppa toppad med musslor. Helt okej lunch faktiskt. Dock håller inte mättnaden sådär superlänge, trots att jag tog två knäckisar också. Men god smak på soppan va det absolut!
 
Annars rätt mycket gjort idag, skaffat inlogg på Linkedin, bara profilbild och lite annat som ska kompletteras. Bra nu när jag ska ut i jobbsökarsvängen! Kollat Londonpriser (!!) Skickat lite mail och betat av kön här. Men nu tänker jag ta fika, puss dåå
 
 
 

Ny vecka, nya rutiner!

Skrivet:    ·  Allmänt
God morgon fina! 
Startar en ny vecka med lite nya och bättre rutiner! Jag har haft svårt att äta direkt på morgonen, men allt handlar om en vanesak. Det är inte jättebra att börja dagen med tre koppar svart kaffe och inta första målet vid 10. Så nu lägger vi in frukost i form av yoghurt och ett stort glas ljummet citronvatten innan jobbet vid 07.30. Då kickar man igång både kropp och förbränning! 
Till lunch satsar jag på varm mat, vilket är bättre för magen. Hårdsmält sallad är ju inte det bästa även om det är gott såhär på sommaren. Så idag blir det varm toskansk tomatsoppa toppad med musslor och en knäckis till! 

Ny vecka nya rutiner! Summersunday

Skrivet:    ·  Allmänt
P A U S T A C K

Söndagkväll och helgen börjar dessvärre ta slut. Även augusti tyvärr. Bästa månaderna på hela året har just passerat. Sjukt va tiden rusar alltså! Kan man bara pausa? Och få ha semester igen, inga tider att passa, inget jobb, ingen inrutad vardag och inga måsten. Känns rätt konstigt att jag ens nämner jobb.. Om typ 5 veckor går jag från fast heltid till arbetssökande. Skjuter lixom bort det där, det är tydligt det. Men semester kan man ändå få längta tillbax till. 
 Och bruna ben. Kan man inte alltid få va såhär brun?

Sweet dreams! /M

Härliga söndag!

Skrivet:    ·  Allmänt
Några timmars rehab på stenvik med Jutta. Kaffe och lite plock som blev nån slags frukost / lunch. Och det finns inget bättre än att komma ut sådär dagen efter, få lite sol, slappa på en klippa, äta lite gott och umgås med den bästa. 
En helt perfekt söndag! 
Sen har jag hunnit med att storhandla, damsuga, tvätta och en skön kvällsrunda i hamnen. 
Och känslan när man är nyduschad, insmord med aftersun, sådär skönt trött i kroppen och bara kan unna sig en långkväll i soffan. Den är fin! 

Lite bilder från dagen! Oslagbar söndag! <3


Körde en gammal lista på Spotyfy, finns så mycket mer än bara det allra nyaste som spelas sönder. När lyssnade man på Maggio senast lixom? 

En kväll i skärgården

Skrivet:    ·  Allmänt
Fina Frida firades i vivesta med regnbågstema! Fördrink med vaniljvodka och fläder - farligt gott - fina vänner, solnedgång, vin och uppvärmd tunna för dom som ville bada! Det är verkligen sjukt mysigt därute och det blev som väntat en superbra kväll! 
Tredje året i rad vi firar därute och det kan inte bli annat än bra med kombon solnedgång, sommar och vänner! 

Tack för en sjukt mysig kväll alla inblandade! 

Några timmar i solen

Skrivet:    ·  Allmänt
Klippan levererade även idag! Hem och duscha, fixa kort och present och så piffa lite inför kvällen! 26 årsfest i Fridas stuga! Klockren kväll för exakt just en sån fest! 
Tacos och sista Falk

Skrivet:    ·  Allmänt
Tacos på en fredag! Det va inte igår minsann! Soffmys framför sista Falk Slutet. Helt tagen! Blev tvungen att se sista 15 minuterna två gånger. Så sjukt jäkla braaa!! Och nu är det lixom slut på riktigt, nu får man börja kolla om alla från första början! 

Nu kommer snart Jutta och hämtar upp mig, måste packa badväskan och göra kaffe, några timmar på stenvik väntar innan vi ska fira vår Frida! 
Puss så länge! 
Oslagbara fredag

Skrivet:    ·  Allmänt
Hängt på södra femöre hela dan! 
Så jäkla värt en semesterdag! 
Njutit till fullo på klippan med bästa mami! Rev av ett svettigt boxpass med Jutta och next fredagsdejt och nya Falk!! Äntligen! Nu har jag väntat länge nog! ;) 
Ha en fantastisk kväll fina! <3
Ledig fredag och långhelg!!

Skrivet:    ·  Allmänt
Tog ut en semesterdag! Har ju några sparade och lika bra att ta ut nu när det fortfarande är sommar! 
En skön pw på piren och snart femöre med mami! 
Helgen kommer bli fab!! Ha en fin start på fredagen nu! <3

MD 3 år!

Skrivet:    ·  Allmänt
Direkt från spinning till skumpa och trerätters! 
L Y X ! 
Så sjukt mysig tradition det här och den här gången firade vi 3 år! 
Middagen stod Annica & Ida för och skumpan avnjöts på altanen! Underbara sommarkväll! Små räkciabatta & jordgubbar till förrätt, rotsellerisoppa med chorizo till varmrätt och en mumsig efterätt på grekisk yoghurt toppad med stekt havregryn, sirap och hackade nötter. Fräsch och lätt meny, dock himlans ont i magen så sista 30 fick jag lägga mig på golvet. Jäkla mage alltså! Trött på att ha en mage som står i fyra hörn, hård som sten och gör ont. Dålig period just nu, det är tydligt det. Ajaa.

Tack för en så mysig kväll fina ni! <3Torsdag em

Skrivet:    ·  Allmänt
Förmiddagarna rusar iväg och vips är klockan lunchdax. Eftermiddagarna däremot går lite långsammare jaaa. Blir så trött efter lunchen, även om det bara är efter en lätt sallad som idag. Tog en promis till matextra och fick lite luft och solenergi alla fall, sköönt. Nu kör vi på sista timmen här och googlar lite på bananglass här mellan samtalen! Måste absolut testas!
 
Doppa banan i turkisk yoghurt eller choklad, lite kokos, hackade nötter eller valfri topping. In i frysen i ca 40. Sen har vi gjort bananglarre på ett kick!
 
 
 
 

If you snooze..

Skrivet:    ·  Allmänt
GOD MORGON FINA NI!
En något stressig morgon. Men man får skylla sig själv om man snoozar bort 20 minuter av den redan tighta tidsplanen. Mornarna innan jobbet är verkligen så, där finns inte mycket utrymme för att ens hinna svara på ett sms! Snapa får man ta på vägen till jobbet! Anyway, nu köttar vi torsdag, håller alla tummar för att jag kan va ledig imorrn och ser fram emot en mysig kväll med Annica, Ida och mammi. Middag på Bakerstreet efter jobb och spinning - det är lyx det!
 
Nu dagens bästa kopp! <3
 
 

Kind of a legday

Skrivet:    ·  Allmänt
Trött dag på jobbet blev en bra träningsdag! Box och multi på gymet med Jutta. Aj aj aj vad det kommer kännas i benen, eller ärligt talat känns det redan nu faktiskt. Mycket ben jaaa. 
Sen spontandejt med Alle i kvällssolen! Så skönt att komma ut ändå, även om kroppen va rätt mör och magen längtade efter mat, så va det skönt med en kvällsrunda! 
Det gäller att passa på! 
Nu mat och soffhäng! <3

In your wild eyes

Skrivet:    ·  Allmänt
Kroatien, sommar, semester, livet.
 
Den här låten säger mer än tusen ord! Så himla mycket kärlek!
Måste nästan lägga upp videon här också, men först låten. Att musik kan bidra till så himla mycket känslor!
Enjoy <3
 
 
 

Bikbok

Skrivet:    ·  Allmänt
ALLTSÅ SÅÅÅ SHOPPINGSUGEN!!
 Har inte varit på stan på flera veckor och inte ett endaste klick från nätet, det är rätt bra jobbat ändå.
Men nu börjar det suga i shoppingtarmen! ;)
Bikbok har fått in så mycket fint!
Sen är ju modellen sjukt snygg i precis allt också, men det är en annan sak!
 
Imorrn blir det garanterat en sväng på stan innan spinningen, har ju två större fester nu här kommande två helgerna, så nåt nytt skulle sitta fint!
 
 
 
 
 

Det här måste va sommarens köp! Jäklar va användbara dom har varit! Alla tre basfärger finns i min garderob!
#bikbok #bikboknykoping
 

Hipp Hurra!!

Skrivet:    ·  Allmänt
Idag är ingen vanlig dag för idag fyller flera av mina godingar år!!
Frida och två av mina kussar!
Önskar er en fantastisk dag fina ni!! <3

God morgon onsdag!!

Skrivet:    ·  Allmänt
Snooz i 30. Men hann såklart och kom faktiskt 5 i! Börjar dagen med att stå lite, det ska tydligen va bra! Framförallt lite omväxling. Står man till första fikarasten så har man gjort som timme. 

En dagens! Pussss
HEJ LIVET

Skrivet:    ·  Allmänt
När man har en ovanligt bra dag på jobbet, får sälja mer på två dagar än vad målet är på en vecka, får skratta med kollegor och när man får kunder som berömmer och ger bästa betyget på just min service. Då blir det extra påtagligt att man är på rätt plats och att det är typ 5 veckor kvar av just det man älskar att jobba med. Verkligheten kommer ikapp. Men, en bra dag. Punkt. 

Avverkat roligaste träningen på länge med Jutta! Energi från jag vet inte var och boxen va riktigt svettig idag! Efter det rumba & lite mage.
Så SKÖNT att va tillbax! 
Nu Kygo remix på högsta, inoljade ben och chill i sängen, min favvoplats. Ska köpa tv hit btw. Kommer bli guld att kunna somnna till tvn och kunna äta frukost i sängen framför Nyhetsmorgon! 
LYX

Puss på livet ändå! <3God morgon tisdag!

Skrivet:    ·  Allmänt
Ni tjejer vet. Svullen i kroppen, sugen på allt och inget och känslig för det mesta. 
Ingen hit det här, men vad gör man?
Allafall en bra morgon, tog en promis till matextra och handlade frukost, solen skiner och det är sensommar! 

Lets make this day AMAZING!
Hittat min fina tröja igen, gömd i garderoben! ;)


CHILL

Skrivet:    ·  Allmänt
Första dagen efter semestern avklarad!
Och en bra måndag dessutom. Kickstartade med lite endorfiner och träning igen! Skönt på ett sätt med lite rutiner igen, men det är väl just det som gör det charmigt med allt, variationen. 
Handlade lite på kronhallen, alltså det mesta va slut hemma och det är ingen höjdare att go crazy där direkt! Dyrt jaaaa. En mjölk blir lätt ett kvitto på 200 minst. 
Duschat, rakat benen och nu chill innan maten. Hoppas ni haft en bra start på veckan! PusssR. City - Locked away

Skrivet:    ·  Allmänt
Skön mix på den här!!
 
 
 

Lunch

Skrivet:    ·  Allmänt
Känns ändå rätt bra att va tillbax! 
Sålt lite, gått igenom alla hundra mail, en hel del bevakningar och tagit samtal.
Tiden har ändå gått sjukt snabbt idag! 2 timmar kvar och trots att jag är lite småseg idag så längtar jag till träningen! Kroppen är inte i fas idag, blääää, men men, några dagar med träning och rutiner så känns det bättre! 
Havregrynsgröt när man inte har varken handlat eller kirrar lurre! 
Men jag klagar inte! Bästa. 
God morgon måndag!

Skrivet:    ·  Allmänt
Ställde klockan för första gången på länge. Satte på mig nåt annat än bikini och packade väskan med träningskläder istället för handduk, tidningar, gott kaffe i termos och solkräm. Lite annat jaaaaa. 
På plats nu, kramat på lite kollegor och tänker allafall ha en bra start på veckan!
Det gäller att göra det bästa av allt även om semester slår jobb alla dar i veckan! 

Ha en fin måndag! <3Tack till fyra underbara veckor

Skrivet:    ·  Allmänt
Så va fyra härliga senesterveckor slut. Känns som jag varit ledig hur länge som helst, vilket är ett gott tecken! 
Och att va ledig en vecka, hoppa in och jobba en och sen ta tre hela veckor till, det va ett riktigt bra beslut! Sen att vi lyckades pricka in sommarvärmen oxå, det gjorde allt bara ännu bättre! 

Fyra veckor. Så vad har jag gjort? 
Första semesterveckan spenderade vi flera dagar vid stenvik, en heldag hos Carro i Sthlm med sup, middag och spa. Torsdagsklubben såklart och lite vin hos fina Frida. Sen jobb en vecka. En torsdagsklubb på det och på fredagen gick fyran på vacay och det firades på Tres Tapas! 

Andra semesterveckan hann jag med en hotellfrulle med Ida, lite planering inför Kroatien och sen drog vi! På tisdagen lämnade vi ett 15 gradigt Sverige och lyfte mot Split och 35 grader isch. 
Den resan alltså!! DRÖMMEN! <3

Tredje semesterveckan kördes det lite torsdagsklubb igen och sen kom sommaren på riktigt, lagom tills vi kom hem typ! Vi tog lixom med oss värmen hem från Kroatien! Check på den.
Flera dagar ute på femöre med mams, Stenvik med Foppa och ett och annat glas rosse. Herregud va det har pimplats vin, men det är bara sommar och semme en gång per år! ;)

Sista och fjärde semesterveckan blev det femöre & sol, häng med Ida & Tage, träna lite på både Cms och hälso, middagsdejt med fina Alle, brygghäng med Frida & Jutta, balkonghäng och en grym lördag med bästis och en söndag på klippan med favoriterna som avslut på semestern! 

Om jag är nöjd? 
BÄSTA semestern! Tusen tack alla! Nu ska vi få lite rutiner, jobba, börja träna och äta lite bättre, men fortfarande njuta av alla kvällar & helger och ta vara på sensommarn! För även augusti är en sjukt mysig månad! En sommarmånad.

Det va allt för nu! <3
Kärlek 

Sunday

Skrivet:    ·  Allmänt
Söndag kväll. Ta aldrig slut! 
Lämnat bilen hos m&p, vattnat alla tomatplanter och fick en skön promenad tillbaka. Sommar, älskade sommar! Nu blir det lite fix och så inför första jobbdagen imorrn, försöker tänka att livet inte är slut bara för att semestern är över. Kvällarna kan man utnyttja till max, äta i hamnen, dra en spontan till Trosa, kvällspromenader & glass, minigolf, grillkvällar och kvällsbad. Och så helgerna! Tror att det kommer bli en riktigt fin och varm höst! Och en bra höst! <3
Stenvik & dagen efter

Skrivet:    ·  Allmänt
Fnittriga tjejer alltså! 
Åkte ut rätt tidigt till stenvik, stannade på Coop och handlade världens konstigaste bakiskorg med en blandning av riskakor, sill, ravioli och Celsius. Japp. Det va tydligen det som lockade! 
Men gott med salt midsommarsill på en knäckis och så några riskakor med philla & medvurst på. Inte nån äcklig frukost/lunch/brunch direkt. 
Det har stekts kroppar på en het klippa, fnittrats en del, läst om kändisar i Hollywood, spelats Fia och fått hysteriska skrattanfall. 
Helt underbar dagen efter dag! <3
Tack världens bästa Frida & Juttplutt!


Rökta räkor & rosse

Skrivet:    ·  Allmänt
Alltså vilken kväll! 
Plockade ut rökta räkor, lite bröd och aioli på rökeriet. Tack Johanna, Bob, Jenny & Markus! Bästa presenten! 

Lite rosse, plock, kvällssol, räkor och en bästa vän på balkongen. Kan man önska sig nåt mer? 
Nyp - i - armen - kväll 
Frida kom och sen drog vi till Olles och dansade nån timme. Härliga sommarkväll alltså! Det är just såna här kvällar man kommer tänka tillbaka på när man sitter där på kontoret om några dagar. Typ imorrn. 

Men hela söndagen är kvar innan semestern är slut för nu! 

Fantastiska kväll! <3

Sol, chill och Fia

Skrivet:    ·  Allmänt
Härliga dag!! 
Började dagen med en promenad till m&p för att hämta bilen. 
Sen plockade vi upp en trött Frida & drog ut till Vivesta! Där har vi lapat sol, spelat Fia och bara göttat oss!
Underbara dag!!

Tack för ikväll!

Skrivet:    ·  Allmänt
Gick över till Jess och hängde lite med Frida & Gurra! Alltid trevligt att socialisera sig lite. Tog ett glas vin men va för trött för att köra på. Så det blev en tidig kväll ikväll, tänker att vi satsar på imorrn istället! Rosse på balkongen, kvällssol och bästishäng! Fiiiiint! <3

Nu sängen! Sov gott fina! Härliga dag!

Skrivet:    ·  Allmänt
Brygghäng med Frida all day
Älskar vivesta! Skulle inte tacka nej till en sommarstuga där om några år när man har familj och grejjer. Fatta vilken dröm, ett mindre hus, radhus i stan och så en stuga 10 minuter från stan med gångavstånd till havet. Perfektion! 
Solat, läst, fick badbesök på bryggan, gick upp och tog lite kaffe & melon med Malin & killarna, gick tillbaka, badade, solade lite mer & sen kom Gurra förbi.
Ja, min dag i korthet! 
Inte mycket att klaga på där! <3

LIVET 

Redo

Skrivet:    ·  Allmänt
God morgon! 
Körde pass imorse! Så skönt! Bästa Malin! Packat väskan och redo för ännu en dag i solen med Frida! Älskar semester! Och nu är det inte många dar kvar, så bara att passa på och njuta! 
Rätt brun nu alltså! 
En vanlig torsdag

Skrivet:    ·  Allmänt
Så sjukt avvis på Jutta & Tim som står i ett folkhav och kollar in världs grymmaste KYGO!! Alltså världens bästa ju!!
Här hemma är det en rätt vanlig torsdag. Ingen rossetorsdag, men två pass på Cms efter en helt underbar semesterdag på bryggan! Så nej, jag klagar inte! Men det hade varit en sjuk upplevelse! 
KYGO lixom. Men det är dom värda!! Och imorrn kommer min bästa hem igen! Om jag saknar!! <3Brygghäng med fina Frida

Skrivet:    ·  Allmänt
Alltså dagen! 
Legat på brygga hela dan, badat en gång, solat och bara varit. Det är sånt lugn därute, man bara njuter! Underbar dag som avslutades med att köra nedcabbat in till stan, med Celine Dion på högsta! Lite av en drömdag skulle man kunna säga! #carpeyolo
Godmorgon solen!

Skrivet:    ·  Allmänt
En pw på piren avklarad och nu sol & bad!! Älskade semester! Strandväskan packad och termosen är fylld! 
Ha en fantastisk dag!!Tillbakablick 2008

Skrivet:    ·  Allmänt
Det här mina vänner, det va 2008. 
På 7 år har det hänt en del. Inte bara utanpå, mest inuti faktiskt. Vilken resa jag har gjort om man tänker tillbaka. 

Under det här året och efter den här veckan på Rhodos vägde jag som allra minst, inte för att jag petade i maten direkt. Åt massor. Men bara kolhydrater, som bröd och pasta. Inget fett och minimalt med protein. Gick morgonpromenader varje dag, oavsett väder. Tränade ingen styrka alls och som ni ser fanns det inte mycket muskler på den här lilla tjejen. 
Vikten är bara en siffra, men den va låg kan jag säga. Ganska exakt 10 kg mindre än idag och då väger jag inte massor nu direkt. Tyckte att jag mådde kalas. Och vaddå, jag åt ju mer mat än många andra? 

Så skönt att jag kommit ur det där, livet är för kort. Jag har speciellt en person att tacka mest, du har fått mig att prioritera annat, våga släppa på allt, lära mig att vara sådär skönt spontan som bara du kan och ta allt som det kommer. 
Tack bästa vän! Finns ingen i hela världen som du! <3

Bilderna år från sommaren 2008. 
Inte så kaxig va? 


Onsdag i hamnen

Skrivet:    ·  Allmänt
Mötte upp Alle på Hamnmaggan för ett glas rosse och lite mat i kvällssolen. 
Älskade semester!! 
Behöver knappt säga vad man ska ha på menyn längre! Det börjar bli standad med Cesarsallad nu! ;)
Men den är oslagbar och helt lagom!
3 timmar i kvällssolen med en massa update! Tack snygging för en mysig kväll! Vardagslyx att bara gå ner i hamnen en sommarkväll! #livetEn timmes endorfinkick

Skrivet:    ·  Allmänt
Tänk dig bästa tänkbara musiken, sjukt inspirerande instruktörer och känslan av ett stort jäkla dansgolv där alla bara kör! 
En timmes ren endorfinkick med Annika & Ellinor! JÄKLAR va kuuuuul!! 
Om nu Worldclass blir en sämre upplaga av CMS och alla bra instruktörer väljer att gå i samband med nya ägarna så är Hälso ett hett alternativ! 

Grymt kul klass!! Dejt med Ida & Tage

Skrivet:    ·  Allmänt
Haft mysigt besök här i några timmar! 
Ätit god brunch, yoghurt, müsli och färska bär! Mums! Fick mersmak från Kroatoen tror jag. Gossat med världens gladaste bebis och uppdaterat om det mesta och lite till! Hängt på balkongen och fått njuta av lite sol oxå! 

Next pass på Hälso med Annika Malmberg! Men lite lugnt sådär! Ikväll middag ute med Alle! Det gäller att passa på!

Hoppas ni mår bra!! <3
Onsdag 12 augusti

Skrivet:    ·  Allmänt
God förmiddag fina! 
Hoppas ni sovit gott och inte haft täppt näsa, trots nässpray, och magras. 
Sushin maby? 
Vaknade förkyld men tog mig ut allafall! Känns alltid bättre med lite frisk luft! 
Roddar med lite brunch här, snart kommer Ida och myser! <3
Handlat lite av varje och jag ska få gossa med både Tage & Dille! Lyx!!
11 augusti 2011

Skrivet:    ·  Allmänt
11 augusti 2011 va vi tydligen på Lotsen och körde! Det ÄR så kul med minnen och tillbakablickar! 
4 år sen! Ingen jätteförändring ändå! ;)Älskar den här bilden! <3
Lycka! 


Verkar varit en bra sommar om man kollar in mitt ansikte! ;) 

Cravings!

Skrivet:    ·  Allmänt
Två pass plus lite extra mage. Skööönt. 
Och ikväll fick det äntligen bli sushi! Alltså som jag har längtat!
10 bitar Maki - mina bästa! 
Mmmmmm
Hemmafix

Skrivet:    ·  Allmänt
Älskar oplanerade dagar! 
Trots nån typ av förkylning har jag njutit av dagen, pysslat, fixat och plockat. Sånt som behövs! Och när man själv väljer sina tillfällen är det bara mysigt! 
Planerat in lite dejter har jag oxå! Väntar med spänning på att kolla nya Falk, vill lixom ha den kvar! ;) Men snart så måste jag bara!

Nu ska jag snart till gymet en sväng, så länge jag inte har ont i halsen är det okej. Puss så länge! <3Tisdag

Skrivet:    ·  Allmänt
Vaknade med huvudvärk efter typ 11 timmars sömn. Inte okej. 
Två tabletter och en lång pw hjälpte faktiskt. Idag blir en hemmafixdag, rätt skönt ibland! Det är oxå semester, bara strosa runt hemma, ligga i soffan, plocka lite och bara va! <3
Sol & spinning

Skrivet:    ·  Allmänt
Fullkomligt älskar att va ledig! 
Jobbet känns sjukt långt bort, vilket är ett tecken på att jag verkligen kopplat av på semestern! En heldag på femöre med mams, tvingade mig att hoppa i, man måste lixom bada minst en gång. Och frukosten smakar så mycket bättre efter ett dopp! Kallt men skönt.
Laddade om till spinning & gym helkropp med Jossan, back on track!

Lite bilder från dagen! Det vita på snoken är solkräm. Bränner ju så lätt där! ;)Laddar om

Skrivet:    ·  Allmänt
Kom hem från femöre vid 5! Härliga dag! Slänger upp lite bilder sen! Chillat lite och nu drar jag mig till gymet för spinning! Känner redan nu hur mycket jag kommer svettas!! 
See you! <3Grillkväll

Skrivet:    ·  Allmänt
Helt klart värt en promenad för att få lite grillat! Färska nyplockade kantareller till förrätt & så grillad fläskfilé med majs & sallad. Alltså gott! Andra gången jag grillar i år så det va verkligen på tiden! 
Inget jättefan av kött, men grillat en sommarkväll slår det mesta! 
Härliga sommar!
En dag på stranden

Skrivet:    ·  Allmänt
Härliga semester! 
Njutit av flera timmar vid stenvik, gosat, solat, busat och druckit x antal koppar kaffe. Behövdes idag! 
Nu blir det promis ut till m&p för lite grillat! <3

Hej söndag!

Skrivet:    ·  Allmänt
Hej från stenvik!!
Åkte ut med Foppa och tjejerna vid 11 ish. Måste ju bara passa på! Lite trött men inte sliten, några glas vin igår och en trevlig kväll! Blev Lotsen en sväng och där va det folk vill jag säga! 
Och idag känns det helt rätt att bara mysa med tjejerna i solen! 
Hoppas ni mår bra! <3


En puss för sommaren och älskade semester! Spontant är bra

Skrivet:    ·  Allmänt
Why not?
Vi, läs jag, är rätt dålig på att dejta. Men efter idag kan jag konstatera att det är riktigt nice faktiskt. 3 timmar gick fort, en promenad på piren & en lång kaffe i solen i hamnen. 
Nu mera spontanitet i form av ett glas eller två! Man kan ju inte inte bli sugen i det här vädret! ;)

Pusss så länge! 
Hej lördag!

Skrivet:    ·  Allmänt
Det är ett slag i ansiktet för alla soldyrkare som inte har semester. Faktiskt. Många började jobba i måndags och med den kom lixom solen och värmen, så blir det helg och himlen är grå. Tycker faktiskt synd om er!
Vi lyckades allafall pricka in vädret tror jag! Första semesterveckan fick vi sol, njuta på klippan och ute i Sthlms skärgård, sen drog vi till Kroatien när det va 15 grader hemma, landar i Sverige lagom till värmen är back så att säga!
Ibland ska man ha lite tur! Och imorrn ser det ut att bli lite sol igen, måste ju behålla brännan! ;)

Började dagen med 1,5 timmes skön promis med Alle! Hade lite att prata om jaaa! Mysigt! Tvättat sängkläder (jag är en torsk jag vet), städat, torkat golven och nu frulle i soffan!
Sköna lördag! 


Kvällsrunda

Skrivet:    ·  Allmänt
Mår så mycket bättre av att få komma ut och röra lite på sig efter en rossetorsdag och en slapp dag på klippan. Brandholmen runt med bra musik i lurarna! Skönt. Somnade när jag kom hem, trött tjej nuuuu. Inte varje dag man efterfestar och sover sådär en 5 timmar på sin höjd. Men på sommarn går allt! ;) 
Inte många knop nu inte, soffmys under filten blir min fredag. En ev dejt får vänta, känner jag mig själv rätt kommer jag somna i soffan efter lite mat.
Slår på en film och bara fredagsmyser!
Puss på er! <3Femöre och sol

Skrivet:    ·  Allmänt
Åkte ut vid 11, packade standväskan och drog ut till femöreed mams! 
Sköna dag! Läst tidning, sovit lite, solat och slappat på en klippa. Skööönt. 
Älskade semester! Nu ska jag ta mig ut på en pw! Hörs fina! Puss!

 

Torsdagsklubben final

Skrivet:    ·  Allmänt
Grym torsdag! Som alltid levererar torsdagarna i hamnen, bästa stämningen helt klart! Började med ett glas bubbel utanför mig, sen bord från 8. Caesarsallad och många flaskor till bordet blev det, stand up, kvällssol, sommarfeeling, bästa människorna, en massa skratt, dansade en del oxå, efterfestade tydligen och sammanfattningsvis en GRYM kväll! 
Tack alla!! 
Torsdag

Skrivet:    ·  Allmänt
Packade badväskan, blev upphämtad av Jutta och drog och handlade både frukost och sallad som skulle avnjutas på klippan. 10 minuter i solen sen kom molnen och regnet. Kuuuul. 
Frukosten fick ätas med lite mer kaffe i soffan och sen sprack det upp igen, så eftermiddagen har spenderats på balkongen. Älskade balkong! 
Ladda torsdagsklubben ikväll! 
Sista för i år! Kommer bli galet! 

Fix & trix

Skrivet:    ·  Allmänt
Sköna semesterdag! 
Sovmorgon och vakna hemma. En skön svettig promis, sen frukost (mer lunch), tvätt, fix, storhandling med mami, rakat benen, målat om tånaglar och så lite kondition på gymet med Juttplutt! Länge sen jag svettades så mycket av träning. Mest svettats av värme senaste veckan, lite skönt att va tillbax igen faktiskt! 
Sen kom Tim & Jutta förbi och visade filmen! Vi har alltså filmat massor under hela veckan och Tim har fixar hela dan med att klippa, lägga till musik och nu fick jag se!! Jäklar va bra den blev!!
Kommer snart upp på fb! 

Skön semester! 

Vilken vecka!

Skrivet:    ·  Allmänt
Kontraster. Igår såhär dax tog vi ett sist dopp i ett turkost kristallklart vatten och soltorkade på en strand i split. Idag en normal sommardag i Sverige med något lägre temperatur. Jäklar va bra vi har haft det alltså! Och tittar man på bilderna kan man nästan känna värmen och känslan! Här kommer lite fler bilder! Om vi kommer tillbax!! <3H O M E

Skrivet:    ·  Allmänt
Hemma i Nypan gen! 
Imorse stekte vi på stranden i Split och slog nog rekord i antal bad, idag va det hett! Och nu, hemma i Sverige igen, i Nypan, i min älskade säng! Kontraster
Men trots att veckan slagit alla förväntningar, i allt från väder, vin, värme, mat och ölpriser, båtturer, finaste vattnet, italiensk matkultur och bästa sällskapet, så är det lite skönt att va hemma igen. Lite.
Borta bra men hemma bäst! 
Mycket för jag jag vet att jag kommer åka tillbaka och sen för att jag har TVÅ hela veckors semester kvar! 
Men ärligt, 2 timmar och 15 minuter i luften, finaste vattnet jag har sett och så sjukt billigt verkligen! Du får en pizza på stranden för drygt 10kr, en öl för 18, en fin middag med en sexa GT plus ett glas vin och vatten för typ 120kr. 
Man tackar! Känns lite som man tjänar pengar varje gång man ska handla! ;)
Åk säger jag bara!

Men nu, 02.00 släcker jag för ikväll. Drömmen att somna i sin egen säng, under sitt eget täcke med sin egna kudde.. Sov gott älskade ni!Kroatien del 3

Skrivet:    ·  Allmänt
Söndag och en heldag på sjön! Gjorde tre stopp och fick hoppa från båten, sola på däck och se delfiner (!!) Hur häftigt som helst och en helt underbar dag! Men solen tar på krafterna och det va fyra slagna hjältar som gick av vid halv 7 på kvällen. Men så nöjda och finare vatten har jag nog aldrig sett! Helt glasklart turkost vatten.

Idag har vi hängt vid vår strand, badat massor, säkert värmerekord idag, stekt och åkt jetski! Hur kul som helst!! Och vi har filmat allt! ;)

Sista kvällen nu, ätit på en fin restaurang, lever på pasta, för inga pengar alls och druckit drinkar på ett uteställe under bar himmel. Allt är typ gratis här! 

Hit kommer vi åka tillbaka! Älskar Kroatien! <3Senesterkänslan

Skrivet:    ·  Allmänt
Hej därhemma! 
Här har vi det bra, om Barca va grymt så är Kroatien fantastiskt! Vi njuter minst sagt! Igår tog vi båten till Brac och vidare med taxi till Bol, en av Europas finaste stränder. Och ja, den stranden va fin! Skönt laungehäng med utebarer, soffor, livemusik, kritvit stenstrand och turkost vatten. Superfint!
Så där hängde vi hela dan och bara chillade i solen, skuggan, solen och skuggan. Sjukaste värmen jag har varit med om någonsin tror jag. Men vi klagar inte! 29 grader på kvällarna, så då förstår ni hur varna dagarna är!
På kvällen körde vi häng i lgh, myste på balkongen och lagade egen pasta. Sjukt mysigt när man har stor lägenhet och allt. Idag har vi hängt här vid våran strand, 10 minuter från lägenheten,   njutit av sådär en 7 timmar i solen, ätit tonfisksallad och sippat Corona under parasollet. 
Alltså det här kan va det bästa jag vet! 
Puss & Kram på er! <3