Barjobb i Flen!

Skrivet:    ·  Allmänt

Kvällen gick snabbt! Även om det va skapligt kallt i slutet. Och man va rätt slut i kroppen när vi kom hem vid 4.
Men jäklar va kul vi hade! Jutta fick lära mig baren, kassan, drinkar.. Trodde väl aldrig att Flen kunde vara en sån metropol! Utebarer, liveband och riktigt tryck i baren mellan 22-02.

Riktigt rolig kväll! Inte sista gången!


Barjobb!

Skrivet:    ·  Allmänt

Slänger i mig lite mat efter ett bra pass med Juttplutt på gymet!

Nu laddar vi för kvällsjobb i Flen! Jo på riktigt!! Flen är nya innestället. Kommer bli en hel massa folk, flera utebarer och ett jäkla drag! ;) Och jag ska stå i baren! Jutta ska få lära mig allt hon kan! ;)

Ha en grym fredag! <3

Bästa gruppen!!

Skrivet:    ·  Allmänt
 
 
Avslutar fredagen med att klara gruppens sommarmål och mitt eget veckomål! Jäklar va bra vi är!!
BÄSTA GRUPPEN!!
 
Så det här ska vi fira! 500kr per person att göra nåt skoj för ihop och så
lite firande på tisdag när vi har gruppmöte!
 
Whooop Whoop!! Bästa starten på helgen!

God morgon fredag!

Skrivet:    ·  Allmänt

Underbara fredag och hela helgen framför fötterna. Den känslan är oslagbar!
Ha världens bästa dag på jobbet nu, vi kämpar sista dagen till miljonen! Klarar vi målet får vi finfin belöning.

Stor pusssssss! <3


Feta

Skrivet:    ·  Allmänt

Testat nya fetaosten? Absolut värd en provsmakning! Idag till en omelett toppad med grönsaker. Lätt och rätt helt enkelt.

Pysslarommigsjälvlite

Skrivet:    ·  Allmänt

Blev en skön solning efter jobbet. Om jag somnade? Jo tack. Tröttmössa hela dagen. Vad hände? Väcktes mitt i en dröm och vaknade lixom aldrig på riktigt. Svullen i ansiktet och små trötta ögon hela dan. Dessutom två finnar. När hade jag finnar senast? Minns knappt. Kanske är för att jag börjat svettas som ett djur efter varje träningspass. Lite skit som måste ut helt enkelt.

Äntligen kväll! <3

Morgonpw!

Skrivet:    ·  Allmänt

God morgon fina!
Vilodag från puls och träning idag. Körde timmesrundan och nu frulle innan jobbet! Ikväll ska jag ta hand om mig själv lite. Sola, färga ögonbrynen och fixa naglarna. Och telefondejta med bästa sis! <3

Ha en riktigt bra torsdag!

Onsdagsklubbsdejt

Skrivet:    ·  Allmänt

Vi har varit lite dåliga under sommaren, annars är traditionen att ses sista onsdagen varje månad, en vändans trevlig grej. Ibland några glas vin och lite mat nånstans ute och ibland hemma hos nån. Ikväll blev det sushi och film hos Emelie. Och vilken film väljer man när det bara är tjejer som står för filmvalet? Jo en riktig tjejfilm såklart.

Missförstånd, krossade drömmar och struliga förhållanden som i slutet blir sådär klyschigt lyckliga. Och där man kommer på sig själv sitta och småle och bli varm i hjärtat, samtidigt som håren reser sig på armarna. Jag tror ni vet vad jag pratar om.

Och just efter en sån film kan man göra nästan vad som helst för att ligga tätt omslingrade en hel natt, sniffad i nacken och pussad på. Med nån sådär sjukt oemotståndlig och fin.

Tack brudar för ikväll! Sweet dreams. <3

Lunch!

Skrivet:    ·  Allmänt

Så sjukt sugen på en cola! En liten promis i solen och lite kycklingsallad på det.
Nu gasar vi med säljet och kör som bara vi kan! Bästa gruppen! Nu tar vi sommarutmaningen! Go go!

God morgon onsdag!

Skrivet:    ·  Allmänt

Idag blir en bra onsdag! Jobbelijobb, boxpass med bästa Jenny och ikväll häng med onsdagsklubben hos Emelie. Dessutom underbart sensommarväder och en riktigt bra helg på ingång!

Ha en fin onsdag! <3

Saftkalas

Skrivet:    ·  Allmänt

Mitt bästa just nu. Finns många goda smaker, men jordgubb slår det mesta.

Vilken är din favvo?

Soffhäng framför fruarna

Skrivet:    ·  Allmänt

Hollywoodfruarna. Jag säger bara det. Perfekt avslut efter en bra dag med jobb, veckomöte, Linns svettiga dubbelpass och kyckling i magen.

New in!

Skrivet:    ·  Allmänt

Bra lön och shoppingsugen som bara tusan! Behöver allt. Svängde in på hm en snabbis innan träningen och fick med mig två träningslinnen och världens gossigaste mjukisar hem.

Det kan man inte få för många. Älska färgen!

Dagens

Skrivet:    ·  Allmänt

Här kommer en dagens! Black and white.

Word

Skrivet:    ·  Allmänt

Lite confused. Satsa eller avvakta. Vad har man egentligen att förlora? Känslan kanske, pirret. Men är det värt det? Tillslut kommer jag bli galen. En rak fråga ger ett rakt svar. Förhoppningsvis. Sen kan man gå vidare.

Kär i känslan? Det är en bra fråga.

Anyway. Ha en fin dag! Och du förtjänar det bästa! <3

Visning- check!

Skrivet:    ·  Allmänt

Första visningen avklarad. Och ju fler lägenheter man kollar på desto mer säker blir man på vad man vill ha. Så är det. Bottenvåning med insyn kändes inte så hett, även om lägenheten i sig kändes fin, fräsch och lagom. Sen är fransk balkong inte det bästa, inte om man kan få en fin lägenhet MED balkong. Riktig balkong.

Så letandet fortsätter! Nu är jag inne i svängen så att säga. KBK.

Lunch i hamnen

Skrivet:    ·  Allmänt

Blev en spontan lunchdejt i hamnen med fina mamma! Stor (bamse) sallad och cola light. I solen. Helt underbart! Är ju sommar ute! Så passa på att njuta om du kan! <3

God morgon måndag!

Skrivet:    ·  Allmänt

Inte lika trött som förra måndagen, även om förra helgen slog det mesta i det mesta man kan tänka sig..

Men har man en nykter lördag är man piggare på måndagen. True words.

Nu kickar vi igång veckan med frulle (hoppa aldrig över dagens viktigaste mål), jobbelijobb och träning.
Undrar om nån tycker det är jobbigt att komma tillbax till jobbet efter konferensen? ;)

Ha en riktigt bra start på veckan!



Middag hos m&p

Skrivet:    ·  Allmänt

Hann med lite träning med Linn, funk och styrka. Riktigt skönt! Och det här med söndagsträning kommer bli en trevlig vana HELA september! Känns helt underbart. OM min kropp behöver en paus från alkoholens kalorier. Det kommer bli bra, riktigt bra för mig.

Middag hos m&p. Och mamma hade gjort världens godaste sallad. Färska rödbetor, fetaost (salladsost), sallad, gurka och pinjenötter. Mums. Till det kyckling i ugn. Smakade smaskens! En sväng till Hanna på en kram och nu soffan. Sköna söndag!

Mysig söndag med Annica

Skrivet:    ·  Allmänt

Blev väckt av telefonen imorse. Utvilad och spikens nykter efter en lugn kväll med Foppa, film och popcorn. det behövde jag.

Och klart jag hänger med på en pw! Dessutom mer självklart än någonsin när man får sällis av Annica! Snabb takt och massa prat i lite drygt en timme. Sen iväg till femöre för en heldag med lunch och kaffe på klippan.

Härliga sensommardag! Bara att njuta så länge man kan! Hoppas ni haft en skön söndag!

I did it!

Skrivet:    ·  Allmänt

Det va jobbigt utan musik i lurarna, men det gick! Alla runt omkring peppade och klappade i händerna när man sprang förbi, det hjälpte verkligen!

Och det va inte sista gången jag sprang ett lopp! Sjukt roligt!

Lördagslopp!

Skrivet:    ·  Allmänt

Tog en timmes promenad i solen med Linn som sällis i luren. Underbara höstväder! Nu laddar jag med lite bra frulle innan det ska springas lopp! Fick en plats och en biljett, så 16.15 får ni börja heja! Ska bli riktigt skoj!

Hoppas ni har en fin dag!

Hej lördag och sovmorgon!

Skrivet:    ·  Allmänt

Helt underbart att inte behöva ställa klockan, sova hur långe man vill. Fredagskvällen blev helt perfekt och OM jag har saknat balkonghäng, rödvin och prat med min bästa Jutta! Det va guld värt! <3

Efterlängtad pw!

Skrivet:    ·  Allmänt

Känns inte som vi gjort annat än ätit och druckit. Magen känns sådär och kroppen behöver röra på sig lite. Så en skön lång pw på 1,5 timme kändes fint!

Nu blir det FREDAGKVÄLL på Juttas balkong. Underbart! <3

Dag två..

Skrivet:    ·  Allmänt

Det va ett trött gäng som pallrade sig upp imorse och gick ner till frullen. Hotellfrulle i all sin glans! Blev mest knäckebröd och lite yoghurt med färska bär, inte jättehungrig så där nyvaken och trött.. ;)

Sen har dagen bestått av konferens, skratt, genomgångar och lunch. Promenad bland fina lyxbåtar i Trosa, mera konferens och lite afternoon tea som avslutning på en riktigt bra miniweekend mitt i veckan!

TACK till bästa teamet och bästa Anki!

Konferens dag ett

Skrivet:    ·  Allmänt

Vilken dag! Och vilken kväll! Började med möte på jobbet, sen vidare till Trosa för incheckning på fina Trosa Stadshotell. Sen började kvällen med afternoon tea, spa med bubbel och vin, fix inför middagen, drink före maten, trerätters, musiklekar (vann 120kr på en vinstlott!), mera vin och drinkar och ja. Somnade väl runt halv 4.

Vilket jäkla underbart gäng, på en lyxigt hotell med strålande väder!

Aldrig mera lööööök

Skrivet:    ·  Allmänt

Lök är gott, i alla former och i alla färger. Men för magen är det inte det bästa kanske. Luftig och svullen. Usch och fy! Det va ta mig tusan sista gången jag åt lök! Bläääää för svullen mage!

God morgon!

Skrivet:    ·  Allmänt

Ibland får man satsa. Och oavsett så har jag bara varit mig. Stå upp för vem du är och vad du tycker. Sen får det gå som det vill. Punkt. Är det meningen så är det.

Ha en fin dag och stå upp för vad du tycker och tänker. Det är ju du. <3

Snabba Cash!

Skrivet:    ·  Allmänt

Ikväll är det galapremiär för Snabba Cash III! Och den är ett måste att se på bio! Ögongodis och spänning i den undre världen. Jo tack! Det gillas! ;)

Dax för konferens!

Skrivet:    ·  Allmänt

Så va jobbveckan slut! Nästan allafall. Jobbar till lunch imorrn, sen åker gänget till Trosa för tvådagars konferens med bubbel, spa, vin och lite seriöst jobb.

Ska bli riktigt trevligt! Tillbaka fredag em. Jäklar va jag ska lyxa!

Maaaat

Skrivet:    ·  Allmänt

Bra dag som avslutades med pass! Pulsgång och gym med fröken Wedhäll. Riktigt bra pepp och ny musik! Det gör så jäkla mycket, för att inte säga allt. Musiken gör allt!

Ligger i soffan med omelett i magen. Mums! Ibland får man göra det enkelt för sig.

Bokat!!

Skrivet:    ·  Allmänt
Äntligen. Lycka! Snart ska jag få umgås med världens bästa sis, kramas och busa med mina killar och bara ha en såndär jättemysig långhelg i Haag. Snartsnartsnart! <3
 
 
Foto: #giggles
 
Foto: #woods
 
Foto: #focus
 
 

God morgon!

Skrivet:    ·  Allmänt

Viktigaste starten på hela dagen!

Visste ni förresten att äter man frukost har man lättare att gå ner och behålla sin vikt?

Frukosten sparkar igång din förbränning, så den är dagens viktigaste mål. Skippar du frullen kan du strul med ämnesomsättningen och kroppen kan börja lagra fett istället för att bränna, som dom flesta vill.

Bara lite frukostprat. God morgon! <3

Hur ser din drömfrukost ut?



Träningsvärk! Oh yeah!

Skrivet:    ·  Allmänt

Det märks att strykan har legat på hyllan i sommar. Efter en veckas hårdkörning med pass, styrka och annan kondition har kroppen fått sig en kick! Och jäklar va jag har fått smaka på träningsvärk! Armarna värker och benen känns. Men det är trots allt en skön känsla! Nu är vi tillbaka igen och jäklar vad jag gillar det!

Mersmak. Minst sagt!

Sköna kväll

Skrivet:    ·  Allmänt

Att man kan längta så efter soffan! Men oxå efter känslan av en trött kropp som jobbat, sålt, tränat och svettats. Det är skönt. Idol och soffhäng med lite mat i magen.

Hoppas ni har en mysig kväll! <3

Läkerolberoende?

Skrivet:    ·  Allmänt

Tömde soppåsen i bilen och hittade några tomma askar Läkerol. Gissa antalet?!

(Jaaaaa, jag gillar den smaken och jaaaa jag är lite beroende..) ;)



God morgon fina!

Skrivet:    ·  Allmänt

Tisdag och lite piggare än igår. Skööönt. Dessutom härligt höstväder. Känns lite som när man va liten och skulle börja skolan efter sommarlovet. Ni vet känslan. Luften är speciell på nåt vis. Sval och klar.

Ha en fantastisk dag fina ni! <3

Landar i soffläge

Skrivet:    ·  Allmänt

En trött dag. Men jag överlevde. Och lyckades dessutom ta mig igenom ett sjukt jobbigt spinningpass. Och gym helkropp. Har man bestämt sig (& dessutom bokat sig på pass) - för att efter semestern köra igång på riktigt och komma i form så är det så. Inga måndagströttursäkter.

Klapp på axeln till alla oss som tog oss till gymet idag. Grymt jobbat!!

På repeat

Skrivet:    ·  Allmänt
 
 
Jag kan inte tröttna. Underbara video! Man blir typ kär.
 
 
 
 

Måndag

Skrivet:    ·  Allmänt

Känns som mitt i natten. På riktigt. Inte alls utvilad och pigg tjej. Men har jag nåt val? Just det. Bara att gå upp och göra måndag! Tandläkare, jobb, träning.

Det kommer bli en BRA måndag! Lever på helgen! Whooop!! Ha en grym måndag! <3

Aug. 18, 2013

Skrivet:    ·  Allmänt

Bra kväll, bra efterfest och bra feeling. Fyra taxi till Ockle för lite bubbelrosé och nattbad. Riktigt bra människor och riktigt bra kväll! Inte riktigt tillräckligt med sömn, men vad gör väl det? ;)

LIVET! <3





Firar Friiiida!

Skrivet:    ·  Allmänt

En lördag lite bättre än många andra. I ett hus mitt i stan, med folk som kan både leka, skåla, spela gitarr och skratta. Det är bra grejer det! Stort tack till Frida för en riktigt grym lördag!

God morgon lördag!

Skrivet:    ·  Allmänt

Sovit gott?

Kickstart i form av 1 mils (!!) intervaller. Låter nog mer än vad det är och går betydligt lättare än man tror om man bara ger sig tusan på att klara målet! Och jag hann innan ösregnet. Tack för det. Alltidnåt.
Nu blir det jobb. Till 4.

Bästa grillmästaren!

Skrivet:    ·  Allmänt

Pappa kan! Grillar som en kung. Och det blir alltid bra. Får jag önska mat blir det grillat på sommarn. För att det ÄR sommar, grillat ÄR godast. Punkt.

En fredag

Skrivet:    ·  Allmänt

Målet taget och dagen är gjord. Men jäklar va trött jag är! Helt slut efter jobbet trots tre koppar kaffe och en cola zero. Hjälpte inte det minsta idag. En sväng på stan efter jobbet, lite fredagskänsla med Jutta. Provade tipptoppsnygg jacka på VM, men ingen påse med hem.

En sväng till Harg för lite grill med fina familjen. Majs och fläskfilé. Jo man tackar! Hur gott som helst.

Och jag är blond igen! Dessutom är håret längre än nånsin. Måstemåstemåste klippa topparna snart, helst nu. Men blond är jag allafall. Det är nice.

Träningspepp!

Skrivet:    ·  Allmänt
Lite sugen på nya träningskläder, skor och annat pepp. Passar bra nu när vi ska byta gym och allt. Man måste ju testa lite nytt. Supernöjd med CMS, men nu när Hälso kommer öppna i nya fräscha lokaler kan man ju alltid testa! Visst? Det förlorar man ju ingenting på! Bara vinner!
 
Här har vi lite snygga linnen och hoods. Bara att beställa!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Drömmar

Skrivet:    ·  Allmänt

Tröttare än någonsin. Och drömt om precis allt som jag tänkt, pratat om, funderat på och upplevt det senaste dygnet. Drömmar kan verkligen spegla vad man tänker. Omedvetet eller medvetet så är drömmar tankar. På natten. Hoppas du har sovit gott?

Ha en grym fredag! <3

Rektor Hanna i SN!

Skrivet:    ·  Allmänt

Fina gullis är i SN idag! Spenderat morgonen med kaffe och artikel om Hanna. Bra start! Och stolt vän!
Du är lixom rektor nu gumman! Hur coolt är inte det!!

Hårfärg och solning!

Skrivet:    ·  Allmänt

Kvällen har varit helt perfekt och ganska nödvändig. Tränat, fått kvalitetstid med Jutta, färgat hår och solat! Välbehövligt och skönt. Känner mig lite piggare, lite nyare. Man känner sig alltid skitig i håret med världens utväxt, oavsett om håret är nytvättat eller inte. Fick tvättat två maskiner och städat lägenheten blänkande. Nu känns det skönt med lite soffhäng innan sovdax.

Och imorrn är det fredag!! Om veckan har gått fort!! Bara rusat fram.
Hoppas ni haft en riktigt skön kväll!

Morgonkick!

Skrivet:    ·  Allmänt

Jag är inte jättepigg när klockan ringer. Ligger kvar och kollar insta, (max 5 minuter, annars är det kört), sen upp. Det är bara att bestämma sig. Och man kan inte få en bättre kickstart. 5 km är en lagom runda. Tar typ 30 minuter och ger massor. Och tiden ska bli bättre! Nåt form av mål. Typ. Vad är rimligt, utmanande och genomförbart?

Puss på er och ha en fin dag! <3

Thaiwok

Skrivet:    ·  Allmänt

En kväll med fina sis och m&p. God mat och film i soffan. Sköna kväll!
Tänk va lätt det kan vara att laga god, stark mat. Kokosmjölk, wok, kyckling och lime. Så va man hemma! Lite samtal och chili på det! Mums!

Bra onsdag

Skrivet:    ·  Allmänt

Sålt helt okej idag! Fick tom beröm av bästa Anki! Då blir man glad. Och peppad! Dom kan verkligen peppa, sporra och berömma på if. Bästa jobbet! Sen blev det träning med Juttplutt. Måste erkänna att man tappat lite styrka under sommaren. Tyvärr. Konditionen har jag hållt igång bra genom löpning och promenader. Men styrkan.. Plankan kändes som en evighet och att träna magen har nog aldrig varit så tufft. Men allt går och nu är vi på banan igen! Känns bra! Bara ett gasa och kämpa!

Nya naglar

Skrivet:    ·  Allmänt

Dax för lite mera färg! Gillar verkligen sommarnaglar i olika färger! Jag har fastnat för lysrött. Passar till allt och man känner sig lite finare. Även en helt vanlig onsdag.

Dagens #word

Skrivet:    ·  Allmänt

Ha en riktigt bra tisdag! <3

Grekisk kväll och filmmys!

Skrivet:    ·  Allmänt

Mamma fixade grekiskt ikväll. Fetaostsallad världens godaste oliver, kryddade färsspett och enkel variant sv tzatziki. Mums. Sen film i soffan. Och jag bara älskar när syrrorna är hemma, när man ligger i soffan hela familjen och kollar film. Systermys. Det ska man ta vara på! Den här veckan är det på kvällarna jag får umgås och mysa. <3

Och Wallander levererade. En stark 3,5 av 5. Riktigt svårt att gissa slutet. Och spännande. Det är bra betyg!

Nu soooova. Jobbelijobb imorrn. Pusss!

Lunchtips!

Skrivet:    ·  Allmänt
Ibland måste man variera. Sallad every day kan oxå bli tjatigt. Tänkte testa lite olika yoghurt-luncher den här veckan. Jag gillar att äta lite lättare på dagen och då kan det passa bra med yoghurt. Sen går det helt emot nya dieten "inga mjölkprodukter". Men va tusan. Skulle inte kunna klara mig utan keso, så den dieten skulle inte funka på mig.. Skulle du vilja vara utan, keso, yoghurt, mjölk och kvarg?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Och yoghurt i glas. Hur gott ser inte det ut?!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Morgonlöpning

Skrivet:    ·  Allmänt

Känner man för löpning, så ska man passa på! Och på morgonen, i lite svalare luft, när man är ganska ensam ute, är det extra skönt att springa.
Tacken va 5 km, men jag hade visst energi för 7. Bästa starten på dagen!

Ha en riktigt bra tisdag! <3

Middagsdax

Skrivet:    ·  Allmänt

Mamma kan! Ikväll blev man bjuden på middag igen. Är syster här måste man passa på! Ikväll blev det god parmesankyckling. Hur gott som helst. Hacka solroskärnor och persilja, blanda med citron, parmesan och vitlök. In i ugnen och så lite sallad till. Hur gott som helst. Mamma kan! <3

Passmåndag!

Skrivet:    ·  Allmänt

ÄNTLIGEN tillbaka!

Känns rätt bra med vardag igen. För med vardag kommer träning och rutiner lite på köpet. Och det gillar vi! BRA pulsgång och styrka med Kristian. Riktigt bra musik och riktigt bra pass. En bra start på veckan! Mersmak? Oh yes.

Konferens med jobbet!

Skrivet:    ·  Allmänt
Tillbaka på jobbet och kickar igång med ett riktigt storsälj. Bra start på dagen och veckan!
Älskar mitt jobb! Och världens bästa kollegor. Då kan man bara inte klaga!
 
Och så har vi lite lyx att se fram emot! Nästa vecka är det dax för konferens och i år bär det av till Trosa Stadshotell för lite spa, lyx, middag, fest. (Och lite konferens då.) Inte illa!
DET ser vi fram emot!
 
 
 
 
 
 
 
 

God morgon måndag!

Skrivet:    ·  Allmänt

Första dagen efter semestern. Känns helt okej! Har ju haft en ganska så fantastisk semester och hunnit med en hel massa skoj. Så jobb och vardag känns okej nu. Bara att gilla läget!
Och nu kickar vi igång med lite mer rutiner, träning och bättre kost. Känns mer än välkommet!

Och det ska faktiskt bli riktigt roligt att komma tillbaka till jobbet. Det måste vara ett tecken på att man trivs!

Ha en bra måndag! Och tänk inte, bara gasa! <3

Slut på semestern..

Skrivet:    ·  Allmänt

Målar naglarna och fixar lite inför imorrn. Vart tog sommaren och semestern vägen?! Poff så va den slut. Men jäklar vilken sommar jag har haft! Verkligen tagit bara på varje dag, njutit av sol och bad, grill och räkfrossa, rosé och kubb. Så det här lever vi länge på!

Och sommarn är inte slut. För vi kan njuta även om vi jobbar! <3

Systerhäng och skumpa

Skrivet:    ·  Allmänt

Länge sen och kärt återseende av storasyster. Firat födelsedag i efterskott och ätit min fösta kräfta för i år. Svenska såklart. Inte skulle pappa köpa nåt annat. Ska det vara så ska det! Konstigt att det ändå är så gott med kräftor. Fyra kräftor var är lite lagom. Sen blev det goda laxrullar och sallad. Mums!

Nu fattas bara mellansyrran och killarna! <3

God morgon söndag

Skrivet:    ·  Allmänt

Vaknar utvilad och pigg. Hur värt som helst! Tar en promenad och hämtar bilen. Suckar över p-boten på 500kr. Det är ju bara pengar. Ingenting att hänga upp sig på.

Snart ska jag träffa syrran! Länge sen! Ska bli riktigt mysigt. Och så mammas mat ikväll.

Söndag, du känns helt okej! <3

En lördag med kräftor (räkor)

Skrivet:    ·  Allmänt

Glömde hattarna. Och snapsen. Och åt rökta räkor istället för kräftor. Men vad gör väl det! En kräftskiva blir precis så bra som man vill att den ska bli. Pajen blev bra! Smakade ingen ost alls! Kan bero på den starka cayenne som jag kryddade lite extra med. Så nu vet ni att det går att göra västerbottenostpaj UTAN att det behöver smaka ost.

Lite lekar innehållande öl fick grabbarna stå för. Vi tjejer tittade på! Och ingen utgång. Så sjukt värt!

Tack för bra styrd kräftskiva!

Kräftskiva!!

Skrivet:    ·  Allmänt

Ikväll ska vi premiära kräftor! Eller rökta räkor om man hellre vill det. Hattar, snaps och västerbottenpaj. Hela kitet! Ska re va så ska re!

Just bakat en ny variant på paj. Toppar med lite broccoli, babyspenat, cocktailtomater och paprika. Och så en hel del kayenne. Såklart!

Lägger ut receptet om den blir lyckad!

Skål och puss! <3

Lördagmorgon

Skrivet:    ·  Allmänt

Sovis så klart. Och att ligga kvar i sängen är det bästa. Skulle kunna spola tillbaka en vecka bara. Morgonmys, två kroppar inflätade och omslingrade. Det, just det skulle jag vilja spola tillbaka.

Solerodrink!

Skrivet:    ·  Allmänt

Jutta fixade drinkar. Jojo. Och det va inte sista gången! Jäklar va good!! Solero. Smakar precis som glassen, om inte ännu godare!

Grill i parken

Skrivet:    ·  Allmänt

Igår drog vi ihop ett gäng för lite parkhäng. Det finns ju faktiskt fina parker man kan grilla och kubba i! Så det gjorde vi. Tjejerna vann! Såklart. Fick två klockrena träffar efter varann och vi levererade efter lite uppvärmning!

Sen lite vin och slutligen en sväng till Olearys. Helt okej! Alltid bäst innan, ändå ska man ta sig ut. Det är tydligen så man funkar. Krogen blir lite av målet på nåt vis. Men stort tack för bra kväll!

Semesterfredag

Skrivet:    ·  Allmänt

Det bästa med dåligt väder är sovmorgon. Att inte behöva ställa klockan. Inget dåligt som inte har nåt bra med sig, eller vad säger ni?

Morgonmotion i form av löpning och pw i rask takt. 1 mil avklarat och nu är det extra gott med kaffe och frulle. Med en tidning och lite skön musik. Skön start på helgen! <3

Var tog du vägen?

Skrivet:    ·  Allmänt

Sommar & Semester..

Haft helt underbara dagar, kvällar och nätter. Den här sommaren har verkligen levererat sol, klippor, strand, bad och ljumna kvällar. Men jag är inte riktigt klar än, jag vill ha mer. Mer sommar, brunare ben, mer bad, brunare mage, och mer skärgård. Mer! Ge mig mer!

Här kommer lite bilder, njut..

Filmkväll

Skrivet:    ·  Allmänt

Popcorn, en mysig film, lite dip och spöregn utanför fönstret. Precis som det ska va när man ligger i soffan och kollar moooooovie. Och vissa filmer blir man riktigt kär av. Typ pirrig i magen. Fast man egentligen inte borde.

Tack för sjukt mysig kväll Jenny!!

Melonmellis

Skrivet:    ·  Allmänt

Jag har fått ett melonsug. Hur gott kan det va!? Vatten, cantaloupe, honung. Det är bara att välja! Laddar upp med lite melon och keso innan det är dax för filmmys hos Jenny! När man ska dippa är det okej att skippa middan.

Hoppas ni får en mysig kväll! Perfekt filmväder, så bara att passa på! <3

Fix

Skrivet:    ·  Allmänt

Regnar det ute får man passa på och fixa lite hemma. Idag kan jag checka av en hel del. Städat, tvättat, torkat, skurat duschen, storhandlat tråkiga men braiga saker, bäddat rent och lite sånt fix.

Så nu kan det få bli bra väder igen! Nu räcker det med regn! Tack.

Påfyllning! Jomenvisst.

En ynka timme

Skrivet:    ·  Allmänt

En timme om dagen. Vad är det? Ingenting! Och det ger så mycket energi, endorfinkickar och en sådär skön måbrakänsla. Idag blev det 15x4. I lite sol och lite regn.

Ge dig själv en timme om dagen, bara för dig själv. Och jag lovar att du kommer känna dig så mycket bättre efteråt! Puss på er!

Babygos och grillkväll hos Foppa!

Skrivet:    ·  Allmänt

En eftermiddag med fina tjejerna, gos och bus. Hur underbara som helst! Och snällare lilltjej får man leta efter. Och charmtrollet Ronja är bara för go!

Sen blev det grill och nattsudd med Foppa tills det blev mörkt. Massa prat och kvalitet. Tack Foppa för en härlig kväll! <3

Sen lunch i solen

Skrivet:    ·  Allmänt

Promenad till mamma för lite lunch. I solen! Underbart! Lyssnat på Mia Skäringer som sommarpratare. Skön eftermiddag! Nu blir det mys och grill hos Foppa! Och massa bus med världens goaste ungar! <3

En dag på stendörren..

Skrivet:    ·  Allmänt

Underbara semester, ta aldrig slut! Haft en helt fantastisk dag på stendörren med sol, musik, klarblå himmel, grill, många bad och ja, behöver jag säga mer? Livet!

Mammadottermiddag!

Skrivet:    ·  Allmänt

Ikväll va det dax för mammadottermiddag igen! Suttit ute hela kvällen och pratat, skrattat och ätit god trerätters. Varma underbara kväll!

Förrätt: Mango och räkcoctail med smak av chili och vitlök.

Varmrätt: Laxrullar med färskost. Sallad med fetaost och en fräsch limesås.

Efterrätt: Gino i ugn gjord på jordgubbar, kiwi och banan. Toppad med lite vit choklad och till det en kula vaniljglass.

Tack mamma, Ida och Annica för en helmysig kväll! <3

Underbara soldag!

Skrivet:    ·  Allmänt

Åkte tidigt. Åt frukost på klippan och fick bästa platsen precis vid vattenbrynet. Flera bad och 6 timmars sol. Precis som det ska va! Helt jäkla underbart! <3

God morgon måndag!

Skrivet:    ·  Allmänt

Känns inte alla jobbigt att gå upp till semester, klarblå himmel och en heldag på femöre. Men först lite löpning på piren. Trots att man är trött när man vaknar så kommer kroppen igång snabbare än man tror. Och man orkar definitivt mer än man tror.

Nu drar jag till femöre med mami! <3

Stenvik och söndagsmys

Skrivet:    ·  Allmänt

Några sköna timmar i solen med bästa Jutta. Kaffe och frulle på beachen, sol och bad. Underbara söndag. Och det bästa av allt, ingen som helst måndagsångest. För jag har semester!!

Kvällen har jag tillbringat hos mami. Egen mamma-dottertid. Lagade kycklingpaj på filodeg med mozarella och pesto. Till det en stor sallad.

Och receptet? Hur lätt som helst.

Tina filodeg. Stek kycklingfilé, champinjoner, chili, paprika och lök. Pressa vitlök över och blanda ner pesto och kryddor, basilika passade bra. Tillsätt soltorkade tomater och blanda.

Lägg ut filodegen i en pajform och fördela blandningen över. Toppa med mozzarella. In i igen på 175 grader tills mozarellan smält.

Mums för magen!



Karnevalslördag

Skrivet:    ·  Allmänt

Lite sol och bad på bästa femöre. Sen finmiddag med Ida och Jessica. Vidare till Tim och Jutta för lite alkoholintag och så slutligen till parken. Mycket folk och mycket köer. Bra musik och trevligt sällskap, men så sjukt osugen på alkohol och fest. Men som sagt, har man sagt att man ska köra tvådagars och ta karnevalshelgen med flaggan i topp, så är det bara att gasa.
Och det gick väl helt okej.

Bra lördag, men ännu bättre fredag!

Här kommer lite pics från femöre. <3

Examensfest!

Skrivet:    ·  Allmänt

Fredagskvällen började redan vid 5 med skumpa, strålande sol och en hel massa festsugna sommarfirare. Presentöppning och smörgåstårta, mera skumpa och en del tal. Den här fredagen va Hannas! <3
35 stycken gick före kön och lämnade över 3500kr i kontanter. I hundralappar. Men vi slapp kön! Och jäklar vilken bra kväll! Och natt - i form av det bästa. Inklusive spontant nattbad.

Ganska så jäkla nöjd med fredagen!

Femöredag

Skrivet:    ·  Allmänt

Underbara lediga fredag! En heldag på femöre med Miranda, Jutta och Tim. Sol och klippor, lunch med bästa utsikten och helt enkelt en helt fantastisk dag!

Morgonlöpning!

Skrivet:    ·  Allmänt

Hur underbart som helst! Klarblå himmel och strålande sol. Klockan är bara 8 och jag har just avslutat morgonens löptur på 7 km! Härlig känsla! Nu blir det en heldag på klipporna och ikväll examensfest för Hanna! Livet.

Sköna dag

Skrivet:    ·  Allmänt

Hunnit med en hel massa, trots lite dagenefterseg. En sväng på stan, fixat och trixat inför imorrn, shoppat lite, hem och grilla hos m&p, myst i soffan och nu blir det sova. Ska bara klara en till bana. Sen så. Sov gott fina läsare! <3

Stockholm by night!

Skrivet:    ·  Allmänt

En helt fantastiskt bra tripp till kära Carro & Jimmy. Började onsdagen med rosé mitt på blanka dan, är det semester så är det! Sen iväg för godaste thaimaten och riktig Thailandsfeeling. Starkt, gott och slog Chilinamnam med hästlängder. Mötte upp bästa Gustaf och Hannele, tog en drink på ett mysigt ställe och så hem för lite piff, mera rosé och spel!

Tog en taxi runt ett. Och efter lite turer blev det slutligen ett stopp på Rose. Sjukt bra drag och bästa utekvällen på länge! Och jäklar vilket SMÖRGÅSBORD. Snygga människor överallt. Bruna nackar, snygga stilar, flörtiga ögon och jäklar.. Jäklar!!

Maria Bengtsson

Här får ni läsa om mitt liv. Every day counts. Enjoy!



· Allmänt